Εντυπωσίασε με δύο τελικούς και την 4η θέση στη Σόφια η Εθνική ομάδα Ανσάμπλ👏👏👏 Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα του ανσάμπλ 🇬🇷 για την 4η θέση στο σύνθετο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου ρυθμικής γυμναστικής της Σόφιας και την πρόκριση στους σημερινούς δύο τελικούς των οργάνων. Την ομάδα αποτελούν οι Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέττα Τοπολλάι #TeamHellas #Rythmicgymnastics #HellenicGymnastics #RoadtoParis2024 Hellenic Gymnastics Federation

Η νέα επιτυχημένη εκτέλεση της Εθνικής Ανσάμπλ, στο πρόγραμμα με 3 κορδέλες / 2 μπάλες, της χάρισε άνετη πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος, την πολύ σημαντική 4η θέση στον σύνθετο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου ρυθμικής γυμναστικής της Σόφιας, αλλά και την πεποίθηση ότι βελτιώνεται διαρκώς στον δρόμο για τη διεκδίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης.

Η ελληνική πεντάδα, αποτελούμενη από τις Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέττα Τοπολλάι, συγκέντρωσε 29,100 βαθμούς στις 3 κορδέλες / 2 μπάλες και κατέλαβε την 5η θέση στον προκριματικό του αγωνίσματος. Με τον τρόπο αυτό, εξασφάλισε την είσοδό της στην οκτάδα των φιναλίστ και θα είναι παρούσα και στους δύο τελικούς οργάνων της Κυριακής 02/04 (5 στεφάνια: 14:14 – 14:54, 3 κορδέλες / 2 μπάλες: 16:40 – 17:20).

Η Εθνική Ανσάμπλ κατέκτησε, ταυτόχρονα, την εντυπωσιακή 4η θέση στον σύνθετο αγώνα με 61,200 βαθμούς ως άθροισμα των δύο προγραμμάτων, αφήνοντας πίσω της μεταξύ άλλων ισχυρές ομάδες όπως η Ιταλία και η Ισπανία, που ήταν παρούσες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο και είχαν κερδίσει από δύο μετάλλια στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Τα μετάλλια στον σύνθετο αγώνα κέρδισαν κατά σειρά η Βουλγαρία (65,200 β.), το Ισραήλ (63,350 β.) και η Γαλλία (63,250 β.).

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ