Ελλάδα – Αλβανία: Κοινές δράσεις ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος τους – Συναντήσεις της Υπουργού Τουρισμού της Αλβανίας με την Πρόεδρο και τον ΓΓ του ΕΟΤ

Αθήνα, 1 Φεβρουαρίου 2023

Οι προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας στον τουριστικό τομέα, εξετάστηκαν στη διάρκεια συναντήσεων που είχε χθες η Υπουργός Τουρισμού και Περιβάλλοντος της Αλβανίας, Mirela Kumbaro, με την Πρόεδρο του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, και τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού, Δημήτρη Φραγκάκη.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του ΕΟΤ, με τη συμμετοχή της Πρέσβειρας της Αλβανίας στην Ελλάδα, Luela Hajdaraga, της Γενικής Διευθύντριας του ΕΟΤ, Σοφίας Λαζαρίδου, καθώς και στελεχών του αλβανικού Υπουργείου Τουρισμού, της πρεσβείας της Αλβανίας στην Αθήνα και του ΕΟΤ.

Κατά τη συνάντηση της κας Kumbaro με τον κο Φραγκάκη έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις προοπτικές του τουριστικού τομέα στις δύο χώρες, ενώ συμφωνήθηκε η στενότερη συνεργασία των δύο πλευρών σε θέματα που άπτονται του τουρισμού.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ