Διαμαντίδης, Ντικούδης και Τσαρτσαρής ενέπνευσαν τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου στα ιδεώδη του αθλητισμού, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Μαρούσι, 18 Μαΐου 2023

Την ευκαιρία να εμπνεύσουν τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στα αθλητικά ιδεώδη και το «Ευ Αγωνίζεσθαι» είχαν τρεις διεθνείς Έλληνες καλαθοσφαιριστές, μετά από αίτημα της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κας Σοφίας Πιταροκοίλη- Γερουλάνου προς το Δήμο Αμαρουσίου.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου ανταποκρίθηκε στην αξιέπαινη πρωτοβουλία της Προέδρου και υπό το συντονισμό του πρώην διεθνή διαιτητή καλαθοσφαίρισης και Συμβούλου του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου επί θεμάτων αθλητισμού κου Χρυσόστομου Σχινά επισκέφθηκαν το σχολείο.

Πρόκειται για τους πρώην διεθνείς καλαθοσφαιριστές Δημήτρη Διαμαντίδη, Δήμο Ντικούδη και Κώστα Τσαρτσαρή, οι οποίοι αλληλοεπίδρασαν με τα παιδιά, μεταφέροντάς τους τις εμπειρίες τους από τα γήπεδα και παροτρύνοντας τα να ασχοληθούν με το αθλητισμό, παράλληλα με το σχολείο, εξηγώντας τους τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει η άθληση. Τα παιδιά ενθουσιασμένα ζητούσαν να μάθουν ακόμη περισσότερα για τις επιτυχίες τους στο παρκέ και τις διεθνείς τους διακρίσεις και ζήτησαν και έλαβαν αυτόγραφα από όλους.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ