Αναρτήσεις του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη

Ανάρτηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη:

Ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι δεν υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα. Ο Κ. Παπαδημούλης θέλει να τα καταργήσει και στη στεριά – σαμποτάρει στο Ευρωκοινοβούλιο τη χρηματοδότηση για την επέκταση του φράχτη στον Έβρο. Θέλουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι! Στις 21 Μάϊου, οι πολίτες θα τους δώσουν την απάντηση που τους αξίζει.

Ανάρτηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη:

Αντιμετωπίζουμε με σχέδιο και αποφασιστικότητα την μεταναστευτική κρίση. Ενάντια στην παράνομη μετανάστευση και τα κυκλώματα λαθροδιακινητών. Μειώσαμε δραστικά τις ροές και περιορίσαμε τις επιπτώσεις της κρίσης στις τοπικές κοινωνίες. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ