Ανάρτηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, για την εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης επέκτασης του φράχτη

Συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό με τον Τάκη Θεοδωρικάκο στον Έβρο για την εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης επέκτασης του φράχτη. Έργο υψίστης σημασίας που έρχεται σε συνέχεια της απόφασης του #ΚΥΣΕΑ και θα συμβάλλει στην προστασία των συνόρων μας και στην μεταναστευτική πολιτική.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ