Έναρξη της Ολομέλειας: Οι ευρωβουλευτές κρατούν ενός λεπτού σιγή για τις ζωές που χάθηκαν στη θάλασσα και στο σιδηροδρομικό δυστύχημα

ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ     

Η πρόεδρος Metsola κάλεσε τους ευρωβουλευτές να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πρόσφατων θυμάτων που χάθηκαν στη θάλασσα και στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα, κατά την έναρξη της συνόδου στο Στρασβούργο.

Με περισσότερες ζωές να χάνονται στη θάλασσα τις τελευταίες εβδομάδες, η πρόεδρος κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους  να ανταποκριθούν στη φιλοδοξία του Κοινοβουλίου και να αντιμετωπίσουν το ζήτημα αυτό. Μιλώντας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα, η πρόεδρος Metsola δήλωσε ότι το Κοινοβούλιο θρηνεί μαζί με τον ελληνικό λαό και τις οικογένειες των θυμάτων. Η ΕΕ είναι έτοιμη να παράσχει την απαιτούμενη βοήθεια, είπε. Η πρωτοβουλία του ΟΗΕ για τα σιτηρά , η οποία μπορεί να λήξει την επόμενη εβδομάδα, έχει δώσει σε εκατομμύρια ανθρώπους πρόσβαση σε τρόφιμα και βασικές προμήθειες από την Ουκρανία, δήλωσε η πρόεδρος. Το Κοινοβούλιο ζητά την ανανέωσή της το συντομότερο δυνατό – η κατάσταση είναι επείγουσα και φρικτή, πρόσθεσε.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ