ATTICANEWS.GR

Member Area
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά στο 2ο Περιφερειακό Συνέδριο για τη Στερεά Ελλάδα – Σε συνεργασία και διάλογο με τους κοινωνικούς & παραγωγικούς φορείς για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας
News - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 28 Ιούλιος 2017 16:41

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά στο 2ο  Περιφερειακό Συνέδριο για τη Στερεά Ελλάδα – Σε συνεργασία και διάλογο  με τους κοινωνικούς & παραγωγικούς φορείς για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας

 FOTOyp

 

Θερμή ήταν η ανταπόκριση  των τοπικών φορέων  και παραγωγικών δυνάμεων της Στερεάς Ελλάδας, στην πρωτοβουλία του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα για την πραγματοποίηση του  2ου Περιφερειακού Συνεδρίου στη Στερεά Ελλάδα, και του  αποκεντρωμένου διαλόγου που έχει εγκαινιάσει η κυβέρνηση για τη διαμόρφωση της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».

«Η απόφαση του  πρωθυπουργού και της κυβέρνησης  να κινητοποιήσει μέσα από τα  13 Περιφερειακά Συνέδρια έναν ουσιαστικό διάλογο  με όλους τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς,   καταδεικνύει την ισχυρή πολιτική βούληση να προχωρήσουμε όλοι μαζί στο επόμενο βήμα και το  μεγάλο στόχο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας» τόνισε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, μιλώντας στο Συνέδριο.

 

Στην ομιλία της η Υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στη στενή  συνεργασία  και τη συνένωση όλων των δυνάμεων προκειμένου  να επιτευχθεί ο εθνικός στόχος για την ανάπτυξη και την ευημερία, στη βάση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και των  ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των Περιφερειών.

 Ειδικότερα, όσον αφορά τον τουρισμό τόνισε ότι στόχος είναι κάθε ελληνική Περιφέρεια να κεφαλαιοποιήσει την μεγάλη άνοδο του  ελληνικού τουρισμούμε οφέλη που θα διαχυθούν και θα στηρίξουν όλες τις τοπικές κοινωνίες. 

 

Παρουσίασε τους στρατηγικούς άξονες της τουριστικής πολιτικής που εφαρμόζεται με επιτυχία για τρίτη συνεχή χρονιά. Τόνισε ότι οι υψηλές επιδόσεις  του ελληνικού τουρισμού  τη διετία 2015-2016 και η θεαματική εξέλιξη του το  2017 είναι επιτυχία της κυβέρνησης που ανέδειξε τον τουρισμό σε προτεραιότητα, και είναι  αποτέλεσμα του συνολικού κυβερνητικού έργου, και της στενής συνεργασίας με τις Περιφέρειες, την τοπική αυτοδιοίκηση, τους αναπτυξιακούς φορείς, τους φορείς του τουρισμού, τον ιδιωτικό τομέα.

 

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού υλοποιείται συντονισμένα  με τις 13 Περιφέρειες της χώρας η διασύνδεση της εθνικής τουριστικής πολιτικής με τις περιφερειακές πολιτικές.

 1. O

 

«Είμαστε  εδώ για να θέσουμε τις προτεραιότητες στον τουρισμό και τις αναπτυξιακές προοπτικές στην Στερεά Ελλάδα, μία περιφέρεια με μεγάλα  περιθώρια στην τουριστική ανάπτυξή για την επίτευξη του στόχου του τουρισμού 365 ημέρες το χρόνο» τόνισε η κα Κουντουρά.

 

Επισήμανε την εξαιρετική συνεργασία του Υπουργείου  με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τονΠεριφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη  για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη, και μέσω του ΕΟΤ την προώθηση και προβολή. Ο υλοποιούμενος σχεδιασμός περιλαμβάνει:

 

 • §την  ανάπτυξη  του πολιτιστικού τουρισμού, αξιοποιώντας την διεθνή αναγνωρισιμότητα των  Δελφών αλλά και με την προβολή  ιστορικών πόλεων και μνημείων της Βοιωτίας, της Ευρυτανίας, της Φθιώτιδας, της Φωκίδας, της Εύβοιας
 • §Την  ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού, με επίκεντρο το XK
 • §Την οργανωμένη προώθηση και προβολή  στις αγορές- στοχους του θρησκευτικού-προσκηνυματικού  πλούτου, των ιστορικών μονών  και των ιερών προσκυνημάτων
 • §την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, της κρουαζιέρας, του γιώτινγκ και του καταδυτικού, στα νησιά, στην Ιτέα που αναπτύσσεται δυναμικά,  και συνολικά στην παραθαλάσσια ζώνη της Στερεάς Ελλάδας
 • §την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας και ευεξίας, μέσα από την αξιοποίηση των φυσικών ιαματικών πόρων και την προώθηση νέων προορισμών και επενδύσεων.

Αναφέρθηκε επίσης στην διασύνδεση του τουρισμού με την πρωτογενή παραγωγή  και τα τοπικά προϊόντα και την προώθηση- προβολή της γαστρονομίας.

 

Συζητήθηκε το σύνολο των ενταγμένων και προς ένταξη δράσεων στο πλαίσιο του  ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2014-2020για έργα ειδικών τουριστικών υποδομών αναβάθμισης και ανάπλασης χώρων πολιτιστικού-θρησκευτικού και τουριστικού ενδιαφέροντος, μουσειακών εγκαταστάσεων, ανάδειξης  τοπίων ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ανάπτυξης του οικοτουρισμού  και τουριστικής προβολής. 

 

Η  κα Κουντουρά αναφέρθηκε στην στήριξη  της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας  και τόνισε τη δυνατότητα η Στερεά Ελλάδα να αξιοποιήσει και να επωφεληθεί του  προγράμματος του ΕΠΑΝΕΚ για την ίδρυση νέων μικρομεσαίων τουριστικών  επιχειρήσεων που θα προκηρυχθεί το φθινόπωρο.

 

«"Στηρίζουμε μεγάλες επενδύσεις και έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας  στην Στερεά Ελλάδα που δημιουργούν νέα απασχόληση και κινητοποιούν νέα τουριστική δραστηριότητα με επίκεντρο την ποιότητα" τόνισε η Υπουργός.

 Ανέφερε χαρακτηριστικά  την πρόσφατη υπογραφή από κοινού  με τον Υπουργό  Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γ.Σταθάκη του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος  για την Περιοχή Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης στη Φθιώτιδα, τη δεύτερη στην Ελλάδα. Αποτελεί  στρατηγική   επένδυση για την παροχή υψηλού επιπέδου τουριστικών υποδομών και υπηρεσιών, που προβλέπεται να δημιουργήσει περισσότερες από  5.500 θέσεις εργασίας.   

«Με τη συνεργασία όλων των παραγωγικών  δυνάμεων και των τοπικών κοινωνιών,  μπορούμε να εξασφαλίσουμε μέσα από τον τουρισμό σημαντικά οφέλη στην ανάπτυξη για τη Στερεά Ελλάδα  και σε όλη τη χώρα τα επόμενα χρόνια. Ο τουρισμός είναι τομέας αιχμής και κινητήριος δύναμη. Είναι  εθνικό κεφάλαιο, ωθεί προς την ανάπτυξη, την   πρόοδο και την ευημερία και αποτελεί τη μεγάλη επένδυση στο μέλλον μας»,  κατέληξε  η κα Κουντουρά.

Στην ειδική συνεδρία για τα θέματα  Υποδομών, Τουριστικής Ανάπτυξης και Δημοσίων Πόρων, η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά    μαζί  με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη και τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιο Πιτσιόρλα ενημέρωσαν για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό στους τομείς αρμοδιότητά τους.

Φορείς από όλη την Περιφέρεια, Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων, των Ενώσεων Ξενοδόχων, και όλων των επιμέρους κλάδων του τουρισμού,  έθεσαν τις ερωτήσεις τους  και  τις προτάσεις τους  στην πολιτική ηγεσία και είχαν ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία για τις άμεσες και μεσοπρόθεσμες προτεραιότητες και τα επόμενα βήματα για την αναπτυξιακή πορεία της Στερεάς Ελλάδας.

 
«Άνοιγμα» του τουρισμού στη βόρεια Αθήνα με πόλο έλξης το Κτήμα Συγγρού και τον Συνεργατικό Σχηματισμό «Discover North Athens»»
News - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 20:13

«Άνοιγμα» του τουρισμού στη βόρεια Αθήνα με πόλο έλξης το Κτήμα Συγγρού  και τον Συνεργατικό Σχηματισμό  «Discover North Athens»»

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-Β.ΑΘΗΝΑ 1

Η Υπουργός Τουρισμού, κυρία Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη βόρειας Αθήνας, κ. Γιώργο Καραμέρο και την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.)- διαχειριστή του Κληροδοτήματος της Ιφιγένειας Ανδρέα Συγγρού, κυρία Άννα- Μαρία Γιάντση. Συζητήθηκαν ο σχεδιασμός για ένα δυναμικό άνοιγμα της τουριστικής αγοράς της βόρειας Αθήνας,  μετά και τα θετικά πρώτα βήματα  του Συνεργατικού Σχήματος  «Discover North Athens» στην κινεζική αγορά.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ, κ. Κωνσταντίνος Τσέγας.

 

Η Υπουργός ενημέρωσε για την υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική, και ειδικότερα για το σχεδιασμό και την προσπάθεια που πραγματοποιείται στην Αττική, με στόχο τον τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, και επισήμανε  την εξαιρετική συνεργασία με την Περιφερειάρχη, κυρία Ρένα Δούρου.  Τόνισε ότι το Υπουργείο ενθαρρύνει και στηρίζει  βιώσιμες δράσεις και οργανωμένες προσπάθειες που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και στην τουριστική ανάπτυξη.

 

Η κυρία Γιάντση παρουσίασε τα εξαιρετικά φυσικά χαρακτηριστικά του Δασοκτήματος Συγγρού  και τη συμβολή του ιδρύματος στην ανάπτυξη της Ελληνικής γεωργίας. Ενημέρωσε για την προσπάθεια να καταστεί ο συγκεκριμένος χώρος  πόλος έλξης επισκεπτών για το Μαρούσι και την Κηφισιά, που αποτελούν  ιστορικούς οικισμούς της Αττικής.  Σημείωσε ότι το ίδρυμα εντάχτηκε στο Συνεργατικό Σχηματισμό «Discover North Athens» και βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

 

Ο κ. Καραμέρος ενημέρωσε για το «Discover North Athens» που αποτελεί πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας της χωρικής ενότητας προς όφελος δημοτών φορέων και επιχειρήσεων.

Τόνισε ότι η περιοχή διαθέτει σημαντικές υποδομές και δυνατότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν,  όπως το Πεντελικό όρος, το Ολυμπιακό Στάδιο, το Δασόκτημα Συγγρού, το Κέντρο Κεραμιστών, το Μουσείο Τσαρούχη, σημαντικούς χώρους τέχνης και πολιτισμού, ιδιαίτερα ξενοδοχεία και εμπορικά κέντρα, μέσω του εγχειρήματος  «Πολιτισμός, τουρισμός και βιώσιμη επιχειρηματικότητα», στο Πλαίσιο του Εθνικού και Περιφερειακού Σχεδιασμού. 

 

Η κα Κουντουρά και ο κ. Τσέγας  χαιρέτισαν την ανάληψη των πρωτοβουλιών αυτών και εξέφρασαν την πρόθεσή τους για στενή  συνεργασία και κυρίως για άμεσες προωθητικές κινήσεις μέσω των τουριστικών πρακτόρων- μελών του συνεργατικού σχηματισμού.

 
«Άνοιγμα» του ελληνικού τουρισμού στην αγορά της Αυστραλίας – Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης κ. Παπαστεργιάδη
News - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 16:26

«Άνοιγμα» του ελληνικού τουρισμού στην αγορά της Αυστραλίας – Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού  Έλενας Κουντουρά με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης κ. Παπαστεργιάδη

Ε.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ-ΠΡ.ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης κ. Βασίλη Παπαστεργιάδη και συζήτησαν για τον σχεδιασμό του Υπουργείου να προχωρήσει σε  δυναμικό άνοιγμα της τουριστικής αγοράς της Αυστραλίας για την  ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος τα επόμενα χρόνια.  Στηνσυνάντηση συμμετείχαν η Γενική Γραμματέας Τουρισμού κα Ευρυδίκη Κουρνέτα και η  βουλευτής κ. Χρυσούλα Κατσαβριά- Σιωροπούλου, μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς.

Η Υπουργός ενημέρωσε για την υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική με στόχο τον τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο και την εξαιρετική πορεία του ελληνικού τουρισμού τη διετία 2015-2016 που συνεχίζεται ακόμη πιο δυναμικά το 2017.

Τόνισε ότι στο πλαίσιο του ανοίγματος νέων ξένων αγορών που υλοποιείται με επιτυχία, η Αυστραλία αποτελεί σημαντική αγορά- στόχο, λόγω των ισχυρών  δεσμών με την εκεί Ομογένεια καθώς και για την εξαιρετική δυναμική που παρουσιάζει στην προσέλκυση σημαντικά υψηλότερων τουριστικών ροών. Επιδιώκεται ισχυρότερη παρουσία με λειτουργία γραφείου ΕΟΤ στην Αυστραλία, και στοχευμένη προώθηση και προβολή.

ο κ. Παπαστεργιάδης, παρουσίασε τις δραστηριότητες της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, και τόνισε το ισχυρό ενδιαφέρον για την ενίσχυση των τουριστικών σχέσεων αλλά και τις προοπτικές για την βελτίωση της συνδεσιμότητας με στόχο την πιο άμεση και γρήγορη αεροπορική πρόσβαση.

Επίσης συζητήθηκε η διοργάνωση του Ελληνικού Φεστιβάλ της Μελβούρνης  που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο οποίο ο κ. Παπαστεργιάδης προσκάλεσε την κα Κουντουρά να  συμμετάσχει. 

 

 
Υπεγράφη το Σχέδιο Π.Δ. για την Περιοχή Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης AtalantiHills στη Φθιώτιδα
News - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 13:17

Υπεγράφη  το Σχέδιο Π.Δ. για την Περιοχή Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης AtalantiHills στη Φθιώτιδα

 137319348032

 

Με την υπογραφή σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος από τα συναρμόδια Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Τουρισμού, χαρακτηρίζεται και οριοθετείται η πρώτη Περιοχή Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης (Π.Ο.Τ.Α) «AtalantiHills» σε μη παραθαλάσσια περιοχή στην Ελλάδα, στην περιοχή «Έξαρχος» του Δήμου Λοκρών του νομού Φθιώτιδας. 

Πρόκειται για επένδυση στρατηγικού χαρακτήρα, ύψους 1,3 δισ. ευρώ, που κατά τη διάρκεια κατασκευής των εγκαταστάσεων και λειτουργίας της μονάδας θα δημιουργήσει πάνω από 5.500 θέσεις εργασίας. Βασικά χαρακτηριστικά της είναι:

 • η έμφαση σε τουριστικές υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας
 • το περιορισμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα (οι κτιριακές εγκαταστάσεις θα καλύψουν μόνο το 2,56% της συνολικής έκτασης της Π.Ο.Τ.Α., δηλαδή 420 από τα 12.500 στρέμματα)
 • οι σημαντικές συνέργειες και θετικές επιπτώσεις που αναμένεται να προκύψουν για πλήθος άλλων παραγωγικών δραστηριοτήτων στην ευρύτερη περιοχή

Δεδομένων όλων αυτών, το επενδυτικό έργο απολαμβάνει ευρεία αποδοχή και υποστήριξη του δήμου Λοκρών, καθώς και της τοπικής κοινωνίας. Επόμενο βήμα, πλέον, είναι η κατάθεση από το ΥΠΕΝ του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος προς έγκριση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.

 
Συντονισμός ενεργειών για τον τουρισμό στην Κω από την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
News - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 21 Ιούλιος 2017 19:35

Συντονισμός ενεργειών για τον τουρισμό στην  Κω από  την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

19efa11aa1325384074e0dd0c0a728ee 

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά είναι σε άμεση συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία στο  πλαίσιο του κυβερνητικού συντονισμού υπό τον Πρωθυπουργό για την επιχειρησιακή διαχείριση στην Κω.

Το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ ήρθαν σε επαφή  με τις Πρεσβείες και τα Γραφεία ΕΟΤ Εξωτερικού για την ενημέρωση των touroperators, των ταξιδιωτικών γραφείων, των αεροπορικών εταιρειών και των παραγόντων  της τουριστικής βιομηχανίας του εξωτερικού.

 

H κατάσταση στην Κω έχει ομαλοποιηθεί και τις τελευταίες ώρες έχει επιστρέψει στην κανονικότητα, συμπεριλαμβανομένης της εξέλιξης της τουριστικής κίνησης.

Επίσης, το Υπουργείο Τουρισμού είναι  σε διαρκή  επικοινωνία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τους  τοπικούς φορείς και τον ιδιωτικό τομέα, καθώς και με τους πανελλαδικούς φορείς, το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ)  και την Ομοσπονδία των Συνδέσμων των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (FEDHATTA)  για την προώθηση των ενεργειών  με στόχο την διευκόλυνση των επισκεπτών και την απρόσκοπτη εξέλιξη της τουριστικής κίνησης.

 

Οι ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές λειτουργούν κανονικά και δεν επηρεάστηκαν λόγω της ισχυρής αντισεισμικής θωράκισής τους. 

Σημειώνεται ότι μετά και τις απαιτούμενες ενέργειες των συναρμόδιων Υπουργείων διασφαλίστηκε η ομαλή πρόσβαση στο νησί:

 • Το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά και οι πτήσεις εξυπηρετούνται από και προς όλους τους διεθνείς προορισμούς
 • Αποκαταστάθηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με τον Πειραιά. Η κίνηση θα εξυπηρετείται προσωρινά μέσω του λιμανιού της Κεφάλου
 • Αποκαταστάθηκε η ενδοδωδεκανησιακή ακτοπλοϊκή συγκοινωνία μέσω εναλλακτικής προβλήτας πλησίον του κεντρικού λιμένα της Κω
 • Αποκαταστάθηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση των ημεροπλοίων από και προς τα τουρκικά παράλια, όπως και το σημείο ελέγχου ζώνης Σένγκεν, το οποίο έχει μεταφερθεί πλησίον του κεντρικού λιμένα της Κω

Η Υπουργός Τουρισμού συνομίλησε  με τα μέσα ενημέρωσης, μετά από έκκληση όλων των φορέων  του τουριστικού κλάδου, της Περιφέρειας και των τοπικών αρχών του νησιού, προκειμένου  να συνδράμουν στις προσπάθειες προστασίας της εικόνας του νησιού διεθνώς.

Επίσης, είναι σε διαρκή συνεργασία με τους φορείς του νησιού,  την Ένωση Ξενοδόχων Κω, τον τοπικό σύνδεσμο των τουριστικών γραφείων,  των τουριστικών επιχειρήσεων αλλά και με την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας,  και έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες με τα εξής αποτελέσματα:

o   Τα προγράμματα των tour operators πραγματοποιούνται κανονικά. Διασφαλίστηκε επίσης η ομαλή εναλλαγή των προγραμμάτων στις αφίξεις και αναχωρήσεις επισκεπτών.

o   Η φιλοξενία των τουριστών  πραγματοποιείται κανονικά στα δωμάτια των ξενοδοχείων που είχαν αρχικά επιλέξει. Σε  μεμονωμένες περιπτώσεις  έως και την ολοκλήρωση των ελέγχων των τεχνικών κλιμακίων με πρωταρχικό γνώμονα την ασφάλεια, διασφαλίστηκε η μεταφορά και προσωρινή διαμονή και φιλοξενία που αφορούσε ελάχιστο αριθμό τουριστών.

o   Οι ξενοδόχοι και οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία αμέσως ακολούθησαν τις απαιτούμενες διαδικασίες και διασφάλισαν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και φιλοξενία των επισκεπτών.   

Ο μηχανισμός του Υπουργείου και του ΕΟΤ είναι σε πλήρη ετοιμότητα και οι προσπάθειες συνεχίζονται έως την πλήρη αποκατάσταση και επαναφορά στους κανονικούς ρυθμούς, ώστε οι τουρίστες να μπορούν να απολαύσουν απρόσκοπτα τις διακοπές τους. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 21 Ιούλιος 2017 19:39
 


Σελίδα 1 από 25
Συνεχίζεται με επιτυχία το Φεστιβάλ Γλυφάδας
 Συνεχίζεται με επιτυχία το Φεστιβάλ Γλυφάδας
 Συνεχίζεται με επιτυχία το Φεστιβάλ Γλυφάδας    Χιλιάδες θεατές κατέκλυσαν χθες το βράδυ το νέο χώρο εκδηλώσεων ...

ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΩΝ ΙΝΔΙΩΝ - 3 Αυγούστου στους κινηματογράφους (Trailer - Φωτογραφίες)
ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΩΝ ΙΝΔΙΩΝ - 3 Αυγούστου στους κινηματογράφους (Trailer - Φωτογραφίες)
Το Στέμμα των Ινδιών (Viceroy’s House) Η σκηνοθέτης του αγαπημένου Bend it Like Beckham, Gurinder Chadha, παρουσιάζει μια συναρπαστική ιστορία ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση