ATTICANEWS.GR

Member Area
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΝΕΥΡΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ
News - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2016 14:48

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΝΕΥΡΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

 

                                                                                           resized Afisa 1

 

Μία πρωτοποριακή μέθοδος θα παρουσιαστεί από την Α' Ορθοπαιδική Κλινική του ΑΠΘ, κατά τη διάρκεια του Επιστημονικού Διεθνούς Σεμιναρίου, με τίτλο «2ο Σεμινάριο Τενοντομεταθέσεων Άνω Άκρου σε Νωπά Πτωματικά Παρασκευάσματα» που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 28 έως και το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. και στον χώρο του Ανατομείου του ΑΠΘ.

 «Τα συγκεκριμένα χειρουργεία των τενοντομεταθέσεων είναι απαιτητικά, επειδή απαιτούν υψηλό επίπεδο γνώσεων και τεχνικής κατάρτισης. Είναι απολύτως εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε ασθενούς, με μικρά ποσοστά επιπλοκών και άμεση μετεγχειρητική κινητοποίηση» αναφέρει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Σεμιναρίου, Αν. Καθηγητής Ορθοπαιδικής του ΑΠΘ,Παναγιώτης Κ. Γκιβίσης.

 Οι τενοντομεταθέσεις διδάσκονταν μέχρι τώρα, μεμονωμένες σε σεμινάρια διεθνή και τοπικά, αλλά όχι ως συνολική μέθοδος που όταν εφαρμοστεί, προσφέρει νέες δυνατότητες αποκατάστασης.

resized 2 3

 Επιπλέον, με την καινοτόμο μέθοδο συρραφής των τενόντων που αναπτύχθηκε από την Α' Ορθοπαιδική Κλινική του ΑΠΘ, σε συνεργασία με το Sahlgrenska University Hospital της Σουηδίας, είναι δυνατή η ταχεία μετεγχειρητική κινητοποίηση του ασθενούς. Συγκεκριμένα, ο τρόπος συρραφής των τενόντων με διπλό συνεχές ράμμα με επικάλυψη 5 εκατοστών (double side-to-side running sutures back and forth with 5 cm overlap) οδηγεί στην ανθεκτικότητα της τενοντομετάθεσης με αποτέλεσμα λιγότερες επιπλοκές κατά τη μετεγχειρητική περίοδο.

 Με αυτόν τον τρόπο ο ασθενής οδηγείται σε αυτονομία, καθώς το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, προσφέρει δυνατότητες αποκατάστασης, βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής αλλά καιεπανένταξης στον εργασιακό χώρο. Ο ασθενής, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, μπορεί να εξέλθει την επόμενη μετεγχειρητική ημέρα. Το πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και επανεκπαίδευσης για τις νέες κινητικές δυνατότητες που αποκτά ο ασθενής ποικίλει.

Το Σεμινάριο Τενοντομεταθέσεων του ΑΠΘ ξεκίνησε από το 2015 με πρωτοβουλία του Αν. Καθηγητή Ορθοπαιδικής του ΑΠΘ, Παναγιώτη Κ. Γκιβίση.

 Το Σεμινάριο είναι μοναδικό στο είδος του, σε όλη την Ευρώπη, και η γνώση του παρέχεται σε διεθνές επίπεδο. Οι θέσεις για τη συμμετοχή στο Σεμινάριο έχουν υπερκαλυφθεί και ήδη δηλώνονται συμμετοχές για την επόμενη διοργάνωση, το 2017. Στόχος των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί, ως θεσμός, στη διεθνή ιατρική κοινότητα.

 Στο Διεθνές Σεμινάριο του ΑΠΘ θα εκπαιδευτούν, σε 14 πτωματικά παρασκευάσματα, 36 ιατροί από χώρες όπως Γερμανία, Ιορδανία, Ρουμανία, Τουρκία και Ελλάδα, ενώ το θεωρητικό μέρος, που αφορά στις δυνατότητες των τενοντομεταθέσεων, καθώς και στη μετεγχειρητική αποκατάσταση, είναι ανοιχτό σε φοιτητές, φυσικοθεραπευτές, νοσηλευτές αλλά και ασθενείς.

resized resized 3 1

  Τι είναι οι τενοντομεταθέσεις

 Τενοντομετάθεση είναι η μεταφορά ενός τένοντα από την αρχική θέση του σε μία άλλη, έτσι ώστε να επιτελεί πλέον μια λειτουργία διαφορετική από την αρχική. Με τον τρόπο αυτό χρησιμοποιείται ένας λειτουργικός τένοντας για να αποκαταστήσει μια λειτουργία άλλου τένοντα ή τενόντων, η οποία για κάποιο λόγο είχε χαθεί.

 Ποιους αφορούν

 250.000 έως 500.000 άνθρωποι, σε όλο τον κόσμο, μένουν παράλυτοι κάθε χρόνο. Πρόκειται για νέα, υγιή και δραστήρια άτομα, ηλικίας 20-40 ετών. Στο 50% περίπου των περιπτώσεων προκαλείται κάκωση του νωτιαίου μυελού στην αυχενική μοίρα, η οποία οδηγεί σε τετραπληγία.

 Οι τενοντομεταθέσεις αποτελούν μοναδική λύση για ασθενείς όλων των ηλικιών που για κάποιο λόγο (τροχαίο, εγκεφαλική βλάβη, μαιευτική παράλυση, τραυματισμός κ.α.) έχουν υπολειμματική λειτουργία στο άνω άκρο.

  Το Σεμινάριο διοργανώνεται από την Α' Ορθοπαιδική Κλινική του ΑΠΘ σε συνεργασία με την Ορθοπαιδική και Τραυματολογική Εταιρεία Μακεδονίας Θράκης και τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ. Οι εργασίες του Σεμιναρίου θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 14.00, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. και η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 21.00, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α.

 Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: www.tendontransferseminar.com

 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
News - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Πέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 16:52

thessalonikilogo

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

 

Σεμινάριο με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες για παιδιά διοργανώνει η Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, στις 18.30, στο Κέντρο Πολιτισμού Τριανδρίας (Μάνου Κατράκη 4).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά με την παροχή πρώτων βοηθειών σε παιδιά και βρέφη. Oι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την επίδειξη χειρισμών πρώτων βοηθειών και πρακτικών ασκήσεων από τους υπεύθυνους της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης.

Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση.

 

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης: LINK

 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
News - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Πέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 11:27

thessalonikilogo

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

 

Από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2016, θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο σεμινάριο προληπτικής συντήρησης και επιδιόρθωσης ηλεκτρονικού υπολογιστή, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για το παραπάνω χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην έδρα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ (Καρακάση 1, Πάρκο Κρήτης - Περιοχή Μαρτίου, τηλέφωνα 2310 313414 και 2310 317144) κατά τις ώρες 10.00 έως 14.00.

Το σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 12 ωρών, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 και θα ολοκληρωθεί σε έξι τμήματα, με τη συμμετοχή 16 ατόμων στο καθένα. Τα μαθήματα θα παραδίδονται στις εγκαταστάσεις της Κ.Ε.ΔΗ.Θ και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ.

Οι παραδόσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη ή κάθε Τρίτη και Πέμπτη, κατά τις ώρες 14.00 έως 16.00, 16.00 έως 18.00 και 18.00 έως 20.00

Οι ενότητες των σεμιναρίων είναι οι παρακάτω:

 • Ανακάλυψε τον κόσμο του Hardware

 • Μάθε πως μπορείς να συντηρείς τον υπολογιστή σου

 • Να «σώζεις» πριν χρειαστεί να πληρώσεις

 • Γίνε εσύ ο τεχνικός του υπολογιστή σου

 • Πειραματίσου πάνω στο υλικό που παρέχεται δωρεάν από το σεμινάριο ώστε να βρίσκεις εύκολες πρακτικές λύσεις επιδιόρθωσης του υπολογιστή

 

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι ενδιαφερόμενοι είναι:

 • Φωτοτυπία ταυτότητας

 • ΑΦΜ και ΔΟΥ (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα γνωρίζουν για να συμπληρώσουν τις αιτήσεις)

 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

 
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕ.ΔΗ.Θ.
News - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Τετάρτη, 20 Ιανουάριος 2016 18:08

thessalonikilogo

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕ.ΔΗ.Θ.

 

Από σήμερα, Τρίτη 20 έως και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για τα μαθήματα ραδιοφώνου που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην έδρα της ΚΕΔΗΘ (Καρακάση 1, Πάρκο Κρήτης - Περιοχή Μαρτίου, τηλέφωνα 2310 313414 και 2310 317144) κατά τις ώρες 10.00 έως 14.00.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, αρχαρίων και masters, συνολικής διάρκειας 50 ωρών το καθένα, θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 70 ευρώ.

 

Τα τμήματα αρχαρίων θα λειτουργούν Δευτέρα και Τέταρτη ή Τρίτη και Πέμπτη, κατά τις ώρες 11.00 έως 13.30 και 18.00 έως 20.30, με τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 • Δημιουργία μιας ραδιοφωνικής εκπομπής από την αρχή μέχρι το τέλος

 • Παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών, ένθετα, ενότητες

 • Εκφώνηση εκπομπής ανάλογα με το πρόγραμμα και την ταυτότητα του σταθμού

 • Χειρισμός τεχνολογίας αιχμής

 • Δημιουργία play list

 • Δημιουργία ραδιοφωνικού ρεπορτάζ

 • Μοντάρισμα ηχητικού υλικού

 • Ραδιοσκηνοθεσία

 

Τα τμήματα προχωρημένων θα λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη ή Τρίτη και Πέμπτη κατά τις ώρες 15.30 έως 18.00, με τις ενότητες:

 • Πλήρης κατανόηση της διαφορετικότητας του ραδιοφώνου από τα άλλα Μέσα ενημέρωσης καθώς και της σχέσης του ραδιοφωνικού προϊόντος με το χρόνο

 • Εκπαίδευση στο αντικείμενο παραγωγής ειδήσεων για το ραδιόφωνο

 • Η διαφορετικότητα της είδησης στο ραδιόφωνο, η σχέση της με το χρόνο, η αξιολόγηση και η εκμετάλλευσή της

 • Οι σημαντικότεροι σταθμοί της μουσικής, που αποτελεί το σημαντικότερο τμήμα του ψυχαγωγικού σκέλους του ραδιοφώνου

 • Πώς γίνεται το ρεπορτάζ για το ραδιόφωνο, η σημασία των ηχογραφημένων ρεπορτάζ και η τεχνική τους, τα διάφορα είδη και η σχέση τους με το χρόνο

 • Η κατανόηση της σημασίας της επικοινωνιακής διαδικασίας στη σύγχρονη εποχή (διαδίκτυο, κοινωνικά δίκτυα κ.τλ.)

 • Η καλλιέργεια της μουσικής αντίληψης για τη δημιουργία ολοκληρωμένης άποψης

 • Ο τρόπος παρουσίασης κάθε είδους ραδιοφωνικής εκπομπής

 • Ο ρόλος της διαφήμισης ως αναπόσπαστου μέρους της επιστημονικής επικοινωνίας και επαγγελματικής ενημέρωσης

 • Θεμελιώδεις γνώσεις δικαίου και πνευματικών δικαιωμάτων που συνδέονται με τα Μ.Μ.Ε.

 • Λήψη συνέντευξης και τεχνικές

 • Το internet ως πηγή ρεπορτάζ

 

Κύκλοι εργαστηρίων:

 • Το ραδιόφωνο στην πράξη - Σχεδιασμός και παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών

 • Επαγγελματίες του χώρου θα συνεργάζονται σε τακτική βάση με τους συμμετέχοντες, καθοδηγώντας και κινητοποιώντας τους δημιουργικά, ώστε να τελειοποιήσουν τις γνώσεις, τις τεχνικές τους δεξιότητες και το ραδιοφωνικό τους ταλέντο

 

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα διδαχτούν την τεχνική του ραδιοφωνικού μουσικού παραγωγού στο studio του web radio της ΚΕΔΗΘ, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν και να παρουσιάσουν τις δικές τους μουσικές εκπομπές στο ΡΑΔΙΟΛΑΙΑ WEB RADIO.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές και σπουδαστές, δημοσιογράφους, εκφωνητές, ηθοποιούς, σπουδαστές δραματικών σχολών, μουσικούς και ηχολήπτες, εργαζόμενους σε web radio και ηλεκτρονικά ΜΜΕ καθώς και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά το ραδιόφωνο και ενδεχομένως να ασχοληθούν επαγγελματικά με αυτό.

 

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίζουν οι ενδιαφερόμενοι για την συμπλήρωση των αιτήσεών τους είναι:

 • Φωτοτυπία ταυτότητας

  • ΑΦΜ και ΔΟΥ (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα γνωρίζουν για νασυμπληρώσουν τις αιτήσεις) 

 
Σεμινάριο με θέμα την Παιδική Κακοποίηση διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
News - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Τετάρτη, 20 Ιανουάριος 2016 15:03

3blogo

Σεμινάριο με θέμα την Παιδική Κακοποίηση διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

 

Επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών με θέμα: «Παιδική Κακοποίηση - παραμέληση: Αναγνώριση, αντιμετώπιση και διαχείριση περιστατικών στη σχολική κοινότητα» διοργανώνει το Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού από την Ψυχολόγο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Πίκη Ανθούσα.

Μετά από πολλά σχετικά αιτήματα από τη σχολική κοινότητα, σα ενημερώνουμε ότι το σεμινάριο αυτό θα αποτελέσει το πρώτο από μία σειρά σεμιναρίων και ομιλιών που θα αντιμετωπίζουν ζητήματα και ερωτήματα που απασχολούν εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

Οι στόχοι του συγκεκριμένου σεμιναρίου, εκτός από το να ενθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών είναι:

 

- Να ενημερωθούν οι παρευρισκόμενοι για το πώς να αναγνωρίζουν ένα περιστατικό κακοποίησης ή παραμέλησης βάσει ενδείξεων.

- Να εκπαιδευτούν πως να αντιδρούν με μεγαλύτερη ετοιμότητα και «άνεση» μπροστά στην αναγνώριση και αποκάλυψη τέτοιων περιστατικών.

- Να αισθάνονται περισσότερο σίγουροι και ασφαλείς ως προς την πρόθεση αλλά και την υποχρέωση να «εμπλακούν» σε περιστατικά κακοποίησης – παραμέλησης .

- Να ανταποκρίνονται με την απαιτούμενη λεπτότητα αλλά και αποφασιστικότητα που απαιτούνται για τη διαχείριση τέτοιων περιστατικών.

- Να ενημερωθούν στοιχειωδώς για το νομικό πλαίσιο και για τους εμπλεκόμενους φορείς στήριξης.

- Να ευαισθητοποιηθούν γενικότερα στην ανάγκη για εγγύτητα με τους μαθητές αλλά και μεταξύ μας.

Μετά το σεμινάριο, θα ακολουθήσει συζήτηση που θα προκύψει από ερωτήματα της ομάδας. Για το λόγο αυτό, προτείνεται να υπάρχουν αιτήματα από τους συμμετέχοντες, όπως συγκεκριμένα περιστατικά που κάποτε προέκυψαν ή εκκρεμούν, προσωπικοί προβληματισμοί, εμπειρίες, μελέτη περίπτωσης.

 

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 10/2/2016, στο email

apiki@vvv.gov.gr αναφέροντας:

 

- Τον τίτλο του σεμιναρίου

- Ονοματεπώνυμο

- Σχολείο που υπηρετείτε

- Προσωπικό τηλέφωνο και e mail

- Τηλέφωνο και e mail σχολείου.

Για τις συμμετοχές σας θα ενημερωθείτε με απάντηση στο mail που θα στείλετε.

Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Αρμόδια Υπάλληλος Πίκη Ανθούσα – Ψυχολόγος τηλ. 2132019907

Ημερομηνίες διεξαγωγής 1ου κύκλου:

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 και Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Ημερομηνίες διεξαγωγής 2ου κύκλου:

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016 και Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Ώρες: 14.00 έως 17.00

Για τον χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου θα ενημερωθείτε ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας.

 


Σελίδα 16 από 18
Άξιος εκπρόσωπος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου
Άξιος εκπρόσωπος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου
Άξιος εκπρόσωπος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου συμμετείχε ...

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ - 4 Μαϊου στους κινηματογράφους (φωτο - τρειλερ)
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ - 4 Μαϊου στους κινηματογράφους (φωτο - τρειλερ)
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ - 4 Μαϊου στους κινηματογράφους (φωτο - τρειλερ) Πρεμιέρα στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών, Cannes Film ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση