ATTICANEWS.GR

Member Area
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
News - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Πέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 11:27

thessalonikilogo

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

 

Από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2016, θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο σεμινάριο προληπτικής συντήρησης και επιδιόρθωσης ηλεκτρονικού υπολογιστή, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για το παραπάνω χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην έδρα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ (Καρακάση 1, Πάρκο Κρήτης - Περιοχή Μαρτίου, τηλέφωνα 2310 313414 και 2310 317144) κατά τις ώρες 10.00 έως 14.00.

Το σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 12 ωρών, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 και θα ολοκληρωθεί σε έξι τμήματα, με τη συμμετοχή 16 ατόμων στο καθένα. Τα μαθήματα θα παραδίδονται στις εγκαταστάσεις της Κ.Ε.ΔΗ.Θ και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ.

Οι παραδόσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη ή κάθε Τρίτη και Πέμπτη, κατά τις ώρες 14.00 έως 16.00, 16.00 έως 18.00 και 18.00 έως 20.00

Οι ενότητες των σεμιναρίων είναι οι παρακάτω:

 • Ανακάλυψε τον κόσμο του Hardware

 • Μάθε πως μπορείς να συντηρείς τον υπολογιστή σου

 • Να «σώζεις» πριν χρειαστεί να πληρώσεις

 • Γίνε εσύ ο τεχνικός του υπολογιστή σου

 • Πειραματίσου πάνω στο υλικό που παρέχεται δωρεάν από το σεμινάριο ώστε να βρίσκεις εύκολες πρακτικές λύσεις επιδιόρθωσης του υπολογιστή

 

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι ενδιαφερόμενοι είναι:

 • Φωτοτυπία ταυτότητας

 • ΑΦΜ και ΔΟΥ (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα γνωρίζουν για να συμπληρώσουν τις αιτήσεις)

 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

 
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕ.ΔΗ.Θ.
News - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Τετάρτη, 20 Ιανουάριος 2016 18:08

thessalonikilogo

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕ.ΔΗ.Θ.

 

Από σήμερα, Τρίτη 20 έως και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για τα μαθήματα ραδιοφώνου που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην έδρα της ΚΕΔΗΘ (Καρακάση 1, Πάρκο Κρήτης - Περιοχή Μαρτίου, τηλέφωνα 2310 313414 και 2310 317144) κατά τις ώρες 10.00 έως 14.00.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, αρχαρίων και masters, συνολικής διάρκειας 50 ωρών το καθένα, θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 70 ευρώ.

 

Τα τμήματα αρχαρίων θα λειτουργούν Δευτέρα και Τέταρτη ή Τρίτη και Πέμπτη, κατά τις ώρες 11.00 έως 13.30 και 18.00 έως 20.30, με τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 • Δημιουργία μιας ραδιοφωνικής εκπομπής από την αρχή μέχρι το τέλος

 • Παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών, ένθετα, ενότητες

 • Εκφώνηση εκπομπής ανάλογα με το πρόγραμμα και την ταυτότητα του σταθμού

 • Χειρισμός τεχνολογίας αιχμής

 • Δημιουργία play list

 • Δημιουργία ραδιοφωνικού ρεπορτάζ

 • Μοντάρισμα ηχητικού υλικού

 • Ραδιοσκηνοθεσία

 

Τα τμήματα προχωρημένων θα λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη ή Τρίτη και Πέμπτη κατά τις ώρες 15.30 έως 18.00, με τις ενότητες:

 • Πλήρης κατανόηση της διαφορετικότητας του ραδιοφώνου από τα άλλα Μέσα ενημέρωσης καθώς και της σχέσης του ραδιοφωνικού προϊόντος με το χρόνο

 • Εκπαίδευση στο αντικείμενο παραγωγής ειδήσεων για το ραδιόφωνο

 • Η διαφορετικότητα της είδησης στο ραδιόφωνο, η σχέση της με το χρόνο, η αξιολόγηση και η εκμετάλλευσή της

 • Οι σημαντικότεροι σταθμοί της μουσικής, που αποτελεί το σημαντικότερο τμήμα του ψυχαγωγικού σκέλους του ραδιοφώνου

 • Πώς γίνεται το ρεπορτάζ για το ραδιόφωνο, η σημασία των ηχογραφημένων ρεπορτάζ και η τεχνική τους, τα διάφορα είδη και η σχέση τους με το χρόνο

 • Η κατανόηση της σημασίας της επικοινωνιακής διαδικασίας στη σύγχρονη εποχή (διαδίκτυο, κοινωνικά δίκτυα κ.τλ.)

 • Η καλλιέργεια της μουσικής αντίληψης για τη δημιουργία ολοκληρωμένης άποψης

 • Ο τρόπος παρουσίασης κάθε είδους ραδιοφωνικής εκπομπής

 • Ο ρόλος της διαφήμισης ως αναπόσπαστου μέρους της επιστημονικής επικοινωνίας και επαγγελματικής ενημέρωσης

 • Θεμελιώδεις γνώσεις δικαίου και πνευματικών δικαιωμάτων που συνδέονται με τα Μ.Μ.Ε.

 • Λήψη συνέντευξης και τεχνικές

 • Το internet ως πηγή ρεπορτάζ

 

Κύκλοι εργαστηρίων:

 • Το ραδιόφωνο στην πράξη - Σχεδιασμός και παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών

 • Επαγγελματίες του χώρου θα συνεργάζονται σε τακτική βάση με τους συμμετέχοντες, καθοδηγώντας και κινητοποιώντας τους δημιουργικά, ώστε να τελειοποιήσουν τις γνώσεις, τις τεχνικές τους δεξιότητες και το ραδιοφωνικό τους ταλέντο

 

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα διδαχτούν την τεχνική του ραδιοφωνικού μουσικού παραγωγού στο studio του web radio της ΚΕΔΗΘ, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν και να παρουσιάσουν τις δικές τους μουσικές εκπομπές στο ΡΑΔΙΟΛΑΙΑ WEB RADIO.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές και σπουδαστές, δημοσιογράφους, εκφωνητές, ηθοποιούς, σπουδαστές δραματικών σχολών, μουσικούς και ηχολήπτες, εργαζόμενους σε web radio και ηλεκτρονικά ΜΜΕ καθώς και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά το ραδιόφωνο και ενδεχομένως να ασχοληθούν επαγγελματικά με αυτό.

 

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίζουν οι ενδιαφερόμενοι για την συμπλήρωση των αιτήσεών τους είναι:

 • Φωτοτυπία ταυτότητας

  • ΑΦΜ και ΔΟΥ (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα γνωρίζουν για νασυμπληρώσουν τις αιτήσεις) 

 
Σεμινάριο με θέμα την Παιδική Κακοποίηση διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
News - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Τετάρτη, 20 Ιανουάριος 2016 15:03

3blogo

Σεμινάριο με θέμα την Παιδική Κακοποίηση διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

 

Επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών με θέμα: «Παιδική Κακοποίηση - παραμέληση: Αναγνώριση, αντιμετώπιση και διαχείριση περιστατικών στη σχολική κοινότητα» διοργανώνει το Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού από την Ψυχολόγο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Πίκη Ανθούσα.

Μετά από πολλά σχετικά αιτήματα από τη σχολική κοινότητα, σα ενημερώνουμε ότι το σεμινάριο αυτό θα αποτελέσει το πρώτο από μία σειρά σεμιναρίων και ομιλιών που θα αντιμετωπίζουν ζητήματα και ερωτήματα που απασχολούν εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

Οι στόχοι του συγκεκριμένου σεμιναρίου, εκτός από το να ενθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών είναι:

 

- Να ενημερωθούν οι παρευρισκόμενοι για το πώς να αναγνωρίζουν ένα περιστατικό κακοποίησης ή παραμέλησης βάσει ενδείξεων.

- Να εκπαιδευτούν πως να αντιδρούν με μεγαλύτερη ετοιμότητα και «άνεση» μπροστά στην αναγνώριση και αποκάλυψη τέτοιων περιστατικών.

- Να αισθάνονται περισσότερο σίγουροι και ασφαλείς ως προς την πρόθεση αλλά και την υποχρέωση να «εμπλακούν» σε περιστατικά κακοποίησης – παραμέλησης .

- Να ανταποκρίνονται με την απαιτούμενη λεπτότητα αλλά και αποφασιστικότητα που απαιτούνται για τη διαχείριση τέτοιων περιστατικών.

- Να ενημερωθούν στοιχειωδώς για το νομικό πλαίσιο και για τους εμπλεκόμενους φορείς στήριξης.

- Να ευαισθητοποιηθούν γενικότερα στην ανάγκη για εγγύτητα με τους μαθητές αλλά και μεταξύ μας.

Μετά το σεμινάριο, θα ακολουθήσει συζήτηση που θα προκύψει από ερωτήματα της ομάδας. Για το λόγο αυτό, προτείνεται να υπάρχουν αιτήματα από τους συμμετέχοντες, όπως συγκεκριμένα περιστατικά που κάποτε προέκυψαν ή εκκρεμούν, προσωπικοί προβληματισμοί, εμπειρίες, μελέτη περίπτωσης.

 

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 10/2/2016, στο email

apiki@vvv.gov.gr αναφέροντας:

 

- Τον τίτλο του σεμιναρίου

- Ονοματεπώνυμο

- Σχολείο που υπηρετείτε

- Προσωπικό τηλέφωνο και e mail

- Τηλέφωνο και e mail σχολείου.

Για τις συμμετοχές σας θα ενημερωθείτε με απάντηση στο mail που θα στείλετε.

Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Αρμόδια Υπάλληλος Πίκη Ανθούσα – Ψυχολόγος τηλ. 2132019907

Ημερομηνίες διεξαγωγής 1ου κύκλου:

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 και Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Ημερομηνίες διεξαγωγής 2ου κύκλου:

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016 και Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Ώρες: 14.00 έως 17.00

Για τον χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου θα ενημερωθείτε ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας.

 
Και σεμινάριο κινηματογράφου στην «Πολιτιστική Γειτονιά»… ● Από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και έως το τέλος του μήνα οι αιτήσεις
News - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2016 13:51

Και σεμινάριο κινηματογράφου

στην «Πολιτιστική Γειτονιά»…

Από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και έως το τέλος του μήνα οι αιτήσεις

 

sikeonneapolis

Μία ακόμη κυψέλη πολιτισμού και καλλιτεχνικής έκφρασης προστίθεται στην «Πολιτιστική Γειτονιά» στο δήμο Νεάπολης-Συκεών. Πρόκειται για τα σεμινάρια κινηματογράφου, που αρχίζουν τον Φεβρουάριο και θα εισάγουν τους συμμετέχοντες στο μαγικό κόσμο της έβδομης τέχνης με τέτοιο τρόπο ώστε στο τέλος να παραχθεί μία ταινία!

Το σεμινάριο έχει σκοπό να εισάγει τους ενδιαφερόμενους στη θεωρία, στην ιστορία, στην αισθητική και την τεχνική του κινηματογράφου. Με παραγωγικό τρόπο θα συνδυαστούν τόσο το θεωρητικό όσο και το τεχνικό μέρος αυτής της τέχνης, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να εφαρμόσουν τη θεωρία στην πράξη σε μια δική τους ταινία. Η κινηματογραφική αυτή παραγωγή θα προβληθεί σε ειδική τελετή και θα προωθηθεί σε φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Ο εμπλουτισμός των δράσεων και των εργαστηρίων της «Πολιτιστικής Γειτονιάς» υλοποιεί στην πράξη τη φιλοδοξία της δημοτικής αρχής, η οποία, όπως δηλώνουν ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης και ο πρόεδρος της ΚΕΥΝΣ Δημήτρης Απατσίδης, είναι ο χώρος να μετατραπεί σε κοιτίδα καλλιτεχνικής και πολιτιστικής δημιουργίας και εκπαίδευσης.

 

Τα μαθήματα

Τα μαθήματα θα αρχίσουν τον Φεβρουάριο και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο με την ολοκλήρωση της ταινίας. Θα διδάξουν η Αναστασία Χριστοφορίδου, σκηνοθέτης-μοντέρ και ο Γιάννης Φραγκούλης, θεωρητικός του κινηματογράφου.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα προβάλλονται αποσπάσματα ελληνικών και ξένων ταινιών. Οι ταινίες θα αναλύονται ως παραδείγματα των θεωρητικών και τεχνικών θεμάτων που θα συζητούνται σε κάθε συνεδρία. Οι συμμετέχοντες θα συζητούν και θα αναπτύσσουν τις δυνάμεις τους για να εξασκηθούν τόσο στην ανάλυση όσο και στη σύνθεση της κινηματογραφικής τέχνης.

Παράλληλα, θα γίνεται πρακτική άσκηση των θεωρητικών γνώσεων με τη συμμετοχή όλων και με τη διακριτική παρακολούθηση των διδασκόντων. Στο τέλος, θα παραχθεί μία ταινία, με την ισότιμη συμμετοχή όλων όσοι παρακολούθησαν το σεμινάριο. Όλοι θα εξασκηθούν στη χρήση της κάμερας και στο μοντάζ, όπως και στη συγγραφή του σεναρίου και τη σκηνοθεσία της ταινίας.

Η ύλη των μαθημάτων αφορά την ιστορία του κινηματογράφου, την αισθητική, το σενάριο, τη σκηνοθεσία, την κατεύθυνση των ηθοποιών, τη χρήση της κάμερας και του φωτισμού, τον ήχο, το μοντάζ και την παραγωγή της ταινίας.

Τα μαθήματα θα είναι τρίωρης διάρκειας και θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα στην «Πολιτιστική Γειτονιά». Πέντε θέσεις θα καλυφθούν από ανέργους δημότες-κατοίκους Θεσσαλονίκης, με δωρεάν συμμετοχή. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης στο τέλος του σεμιναρίου.

 

Τμήματα και εργαστήρια

Να σημειωθεί ότι στην Πολιτιστική Γειτονιά, που αναπτύσσεται κατά μήκος των Βυζαντινών Τειχών της Θεσσαλονίκης μεταξύ των οδών Ακρίτα, Ελπίδος, Μετεώρων και Αλ. Παπαδοπούλου, στο πάρκο «Ελπίδος» στις Συκιές, χώρος που αναπλάστηκε με σεβασμό στην αρχιτεκτονική παράδοση και την ιστορία, βρίσκεται σε εξέλιξη ένας διευρυμένος κύκλος δραστηριοτήτων και δράσεων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος που έχει εκπονήσει η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών για την περίοδο Οκτώβριος 2015-Ιούνιος 2016, λειτουργούν ήδη 13 τμήματα-εργαστήρια, στα οποία διδάσκουν ειδικοί καλλιτέχνες και άνθρωποι των τεχνών. Συγκεκριμένα λειτουργούν τα εξής τμήματα-εργαστήρια:

 • Αγιογραφία ενηλίκων,

 • Κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά για ενήλικες,

 • Ψηφιακή φωτογραφία για ενήλικες και μαθητές 3ης Γυμνασίου και Λυκείου,

 • Κεραμική-αγγειοπλαστική: Τμήμα ενηλίκων και τμήμα για παιδιά νήπια και Α΄ Δημοτικού,

 • Θεατρικά εργαστήρια ενηλίκων,

 • Προετοιμασία για δραματικές σχολές,

 • Κατασκευή παραδοσιακών μουσικών οργάνων για ενήλικες,

 • Σκίτσο για ενήλικες και μαθητές Γ΄ Γυμνασίου και Λυκείου,

 • Γκράφιτι για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου και Λυκείου,

 • Εισαγωγή στην κηποτεχνική για μαθητές και ενηλίκους,

 • Ζωγραφική ενηλίκων με μικρή οικονομική συνεισφορά,

 • Κατασκευή κοσμημάτων για ενήλικες

 • Πρώτες Βοήθειες και Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών: Μαθήματα και εκπαίδευση από την ΕΔΟΜΑΚ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ειρήνη Καγιαμπίνη, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Συκεών - Τηλ.: 6976.705667

 
ΚΥΚΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΔΟΠΠΑΤ
News - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 17:43

nafplio-dimos1

 

ΚΥΚΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΔΟΠΠΑΤ

Κύκλο σεμιναρίων πάνω στο αφηγηματικό θέατρο ξεκινά ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με την ηθοποιό Γιασεμί Κηλαηδόνη, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016.Το «Αφηγηματικό Θέατρο» είναι ένα είδος θεάτρου με μια ιδιαίτερη επικοινωνιακή δυναμική. Ο αφηγητής/ηθοποιός χρησιμοποιεί το λόγο σαν το βασικό του εκφραστικό εργαλείο. Μαθαίνει να αφουγκράζεται και να μεταφέρει τις δονήσεις και τα σχήματα του λόγου μέσα από το σώμα του κάνοντας την παρουσία του ζωντανή και σημαίνουσα. Τα σεμινάρια  απευθύνονται σε ενήλικες και θα γίνονται κάθε Τετάρτη 18:00 -21:00 στο Τριανόν .

Μετά την ολοκλήρωση του Κύκλου των Σεμιναρίων θα παρουσιαστεί η δουλειά των συμμετεχόντων σε μορφή θεατρικής παράστασης.

Στα σεμινάρια αυτά οι συμμετέχοντες θα εστιάσουν στην ανάδειξη της μουσικότητας και ρυθμικότητας του λόγου, θα ανιχνεύσουν την προφορικότητα κάτω από το γραπτό κείμενο και θα εξερευνήσουν τη διπλή φυσιογνωμία του ρόλου του ηθοποιού στο αφηγηματικό θέατρο, δηλαδή του αφηγητή της ιστορίας και συγχρόνως των ηρώων της αφήγησης

Το υλικό πάνω στο οποίο θα δουλέψουν οι συμμετέχοντες είναι κείμενα  λογοτεχνικά, λαογραφικά και ιστορικά της περιοχής του Ναυπλίου. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνείτε τις εργάσιμες ημέρες 11:00 – 13:00 με την κυρία Νατάσσα Γιοβάνου στο τηλέφωνο 27520 27096.

 


Σελίδα 16 από 18
Μουσική βραδιά με τη διακεκριμένη 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (IIinois USA)
Μουσική βραδιά με τη διακεκριμένη 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (IIinois USA)
Μουσική βραδιά με τη διακεκριμένη 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (IIinois USA) Ο Δήμος ...

Tο σύμπαν του Κουεντίν Ταραντίνο, Κουέντιν Ταραντίνο: Πώς συνδέονται όλοι οι χαρακτήρες των ταινιών του;
Tο σύμπαν του Κουεντίν Ταραντίνο, Κουέντιν Ταραντίνο: Πώς συνδέονται όλοι οι χαρακτήρες των ταινιών του;
Tο σύμπαν του Κουεντίν Ταραντίνο, Κουέντιν Ταραντίνο: Πώς συνδέονται όλοι οι χαρακτήρες των ταινιών του; Ο Κουέντιν Ταραντίνο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση