ATTICANEWS.GR

Member Area
ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Ειδική προσφορά για εκπαίδευση και πιστοποίηση Η/Υ ● Στα γραφεία του Πολυδύναμου Κέντρου Νεολαίας Νεάπολης οι δηλώσεις συμμετοχής-εγγραφής στις 8,9 και 10 Φεβρουαρίου
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 18:05

Ειδική προσφορά για εκπαίδευση και πιστοποίηση Η/Υ

● Στα γραφεία του Πολυδύναμου Κέντρου Νεολαίας Νεάπολης

οι δηλώσεις συμμετοχής-εγγραφής στις 8,9 και 10 Φεβρουαρίου

 acta

 

 

Τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων και πιστοποίησης των γνώσεων Η/Υ για την απόκτηση του τίτλου της ACTA, που είναι αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ, προσφέρει στους συμπολίτες μας ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ).

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα του Πολυδύναμου Κέντρου Νεολαίας και υλοποιείται με αφορμή το 13ο έτος εορτασμού της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου (Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016).

Έτσι, οργανώνονται ειδικά τμήματα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το συνολικό πακέτο να προσφέρεται στους ενδιαφερόμενους με ειδική έκπτωση (80 αντί 150 ευρώ και χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση), στο πλαίσιο του προγράμματος «Ασφαλές Διαδίκτυο 2016». Ειδικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • Τρεις Ενότητες (Word, Excel, Internet Explorer),
 • Μαθήματα με καθηγητή (44 ώρες),
 • Έκδοση Κάρτας Εξετάσεων,
 • Εξέταστρα της πρώτης εξέτασης,
 • Έκδοση Πτυχίου,
 • Πιλοτική Εξέταση,
 • Απεριόριστα Τεστ

 

Όροι και οι Προϋποθέσεις

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Πολυδύναμου Κέντρου Νεολαίας (Ζάκκα 25 με Διδυμοτείχου, Νεάπολη), με την προσφορά να αφορά απεριόριστο αριθμό ενδιαφερομένων για εγγραφές που θα γίνουν αποκλειστικά στις 8, 9 και 10 Φεβρουαρίου 2016, ενώ θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, βάσει πρωτοκόλλου. Οι όροι, δε, και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι οι εξής:

 • Με την εγγραφή θα γίνεται ταυτόχρονα και η καταβολή των διδάκτρων συμμετοχής, τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 80€,
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πακέτο των τριών ενοτήτων (Word, Excel, Internet), διδασκαλία με καθηγητή, την έκδοση της κάρτας εξετάσεων, τα εξέταστρα της πρώτης φοράς, απεριόριστα τεστ, πιλοτική εξέταση αλλά και την έκδοση του πτυχίου, χωρίς καμία άλλη χρέωση,
 • Η εγγραφή πρέπει να γίνει αποκλειστικά από τον ενδιαφερόμενο με την επίδειξη του Δελτίου Ταυτότητάς του με την φυσική παρουσία του στα γραφεία του Πολυδύναμου Κέντρου Νεότητας, και με κανέναν άλλον τρόπο,
 • Ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να ενταχθεί σε κάποιο από τα τμήματα Η/Υ για τα οποία ενημερώθηκε κατά την εγγραφή του (ημέρες και ώρες πραγματοποίησης), σε διάστημα ακριβώς τριών ημερολογιακών μηνών συμπεριλαμβανομένων των αργιών και των Σαββατοκύριακων,
 • Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης του ενδιαφερόμενου, υπάρχει η δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης με το Πολυδύναμο Κέντρο Νεότητας, μεταβίβασης της θέσης σε τρίτο πρόσωπο. Την αποκλειστική ευθύνη για αυτό την έχει ο ενδιαφερόμενος,
 • Το ανωτέρω διάστημα των τριών μηνών μπορεί να αλλάξει μόνο σε περίπτωση που το Π.Κ.Ν., λόγω μεγάλης συμμετοχής, δεν μπορεί να ανταποκριθεί και να τηρήσει τον χρονικό αυτόν περιορισμό, για λόγους ανωτέρας βίας, όπως η αδυναμία καθηγητών ή αιθουσών,
 • Μετά την πάροδο του παραπάνω χρονικού διαστήματος των τριών μηνών και τη λήξη της προσφοράς, ο υποψήφιος μαθητής θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα τμήμα σύμφωνα με την τότε τρέχουσα τιμή καταλόγου του Π.Κ.Ν., δηλαδή τα 150€, όπως διαμορφώνονται σήμερα, συμψηφίζοντάς τα με το ποσό που είχε προκαταβάλει.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας: Ζάκκα 25 με Διδυμοτείχου, Νεάπολη

Τηλ.: 2310.547037 & 2310. 511932

 
10η Διημερίδα Βιολογίας ΠΕΒ - Ραλλείου Λυκείου "Η κοινωνία συναντά τη σύγχρονη Βιολογία.
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 14:21
 • ΤΟ ΡΑΛΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ και
 • Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

με τη συνεργασία και συμμετοχή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, των Σχολικών Συμβούλων κλ. ΠΕ04 της ΔΔΕ Πειραιά και του ΕΚΦΕ Πειραιά -Καλλίπολης διοργανώνουν την 10η Διημερίδα Βιολογίας με τίτλο:

«Η κοινωνία συναντά τη σύγχρονη Βιολογία»

10HBIOL

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  12 ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  13  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2016

στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά ο «Άγιος Παύλος»,

Κουντουριώτου 229-231, Πειραιάς. (επισυνάπτεται χάρτης)

Ώρες διεξαγωγής: 09:30 - 13:30 την Παρασκευή 12 / 2 / 2016  και 10:00 - 13:30 το Σάββατο 13 / 2 / 2016.

Ομιλητές είναι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ερευνητές με σημαντικό έργο στις Βιολογικές Επιστήμες.

 

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Βιολογία και Ηθική στον 21ο αιώνα» και του Σαββάτου εισηγήσεις για σύγχρονα ζητήματα της Βιολογίας (Έρευνα για την ανάπτυξη φαρμάκων και την εφαρμογή της στην καθημερινότητα, η σιωπηλή δύναμη των φυτών, η γενετική ποικιλότητα).

Καινοτομία αποτελεί το βιωματικό εργαστήριο "Πέφτει η νύχτα στο... Ράλλειο". Πρόκειται για ένα εργαστήριο-παιχνίδι μυστηρίου, γρίφων και δεξιοτήτων για ... ανήσυχους μαθητές, που διοργανώνουν νέοι Βιολόγοι μέλη της ΠΕΒ.

Στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: http/lyk-ralleion.att.sch.gr και www.pev.gr,  θα αναρτηθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διημερίδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:  ΤΗΛΕΦΩΝΟ-FAX  210 4117028,   e-mail:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Η διημερίδα είναι ανοικτή για το κοινό, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές. Στους συμμετέχοντες χορηγείται βεβαίωση συμμετοχής.

 

 

Η Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά “Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ” -στο αμφιθέατρο της οποίας θα διεξαχθούν οι εργασίες της διημερίδας- διοργανώνει πρωινό αιμοδοσίας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 από τις 10:00 π.μ.

έως τις 13:30 στο χώρο της Σχολής. (είσοδος από οδό Πραξιτέλους).

Η ΟΕ προσκαλεί  τους συναδέλφους που επιθυμούν, να συμμετέχουν στην αιμοδοσία.

 

 

 

 


          

 
Σεμιναριακά μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης με τον Ευθύμη Λαζόγκα στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 12:56

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

MUNICIPAL ART WORKSHOP OF LAMIA

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 1 ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΟΥ 35100 ΛΑΜΙΑ

Lazogas

Σεμιναριακό μάθημα Ιστορίας της Τέχνης με τον Ευθύμη Λαζόγκα στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων

 

Τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων στα πλαίσια μιας σειράς αξιόλογων σεμιναρίων με απώτερο σκοπό την αναβάθμιση και εξέλιξή τους σε πραγματικό σχολείο τέχνης, θα πραγματοποιήσουν σεμιναριακό μάθημα Ιστορίας της Τέχνης με προσκεκλημένο τον Ιστορικό Τέχνης Ευθύμη Λαζόγκα, διδάσκοντα του Μεταπτυχιακού Εικαστικών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Το μάθημα θα γίνεται δύο φορές τον μήνα και θα περιλαμβάνει διαφορετικές ενότητες από την Αρχαία έως την νεότερη τέχνη.

Σας περιμένουμε όλους στο χώρο μας, Αριστοτέλους 1- στην Πλατεία Λαού, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00-20:00 μ.μ. για να γίνουμε μύστες των συμβολικών προεκτάσεων της Τέχνης.

 

Λίγα λόγια για το έργο του:

Ο Ευθύμης Λαζόγκας διδάσκει Ιστορία της Τέχνης στην Α.Σ.Κ.Τ.  Έχει βρεθεί σε επιστημονικές ομιλίες διαφορετικών ακροατηρίων. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, δίδαξε Κλασική Αρχαιολογία στα αρχαιολογικά τμήματα των Πανεπιστημίων Κρήτης και Πελοποννήσου (2006-2010). Δίδαξε τα μαθήματα: “Θεοί και ήρωες στην αρχαϊκή και κλασική εικονογραφία”, “Αρχαϊκή Λακωνική Εικονογραφία” (Πανεπιστήμιο Κρήτης), “Η γεωμετρική και η αρχαϊκή εποχή”, “Επισκόπηση της Αρχαίας Ελληνικής Τέχνης”.

Συμμετείχε σε διεθνή συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό (King’s College “Personification in the Greek world – London”, Αθανασία – Immortality – Ρόδος), κ.ά. Έχει δώσει διαλέξεις σε πολλά πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού (PARIS Ι – Σορβόννη, PARIS Χ, Πανεπιστήμια Αθηνών, Κρήτης, Πελοποννήσου, Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Αρχιτεκτονική Α.Π.Θ.) κ.ά. Έχει επίσης συμμετάσχει στις ανασκαφές του Δίου, της Ιτάνου, της Ελεύθερνας κ.ά. 

 

 
Δήμος Γλυφάδας - Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Πολιτών στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2016 20:07

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Πολιτών στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση

 

 

Ο Δήμος Γλυφάδας (Τομέας Κοινωνικής Μέριμνας και Πολιτική Προστασία), σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και τους εθελοντές διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων (ΕΔΟΚ), διοργανώνει ανοιχτή εκπαίδευση όλων των πολιτών, όλων των ηλικιών στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου και ώρες 10:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ., στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Σάκη Καράγιωργα 2 και Ποσειδώνος).

 

Η εκπαίδευση των πολιτών αφορά στη βασική υποστήριξη της ζωής σε ενήλικες και παιδιά, καθώς και την αντιμετώπιση της πνιγμονής σε βρέφη και παιδιά.

 

Η εξάσκηση των εκπαιδευομένων θα πραγματοποιηθεί σε πραγματικές συνθήκες στο έδαφος, σε συνθήκες εξομοίωσης πραγματικού περιστατικού με τη χρήση προπλασμάτων (κούκλες) φυσικών διαστάσεων, ενώ η εκπαίδευση γίνεται σε ατομικό επίπεδο για κάθε ενδιαφερόμενο δημότη ξεχωριστά.

 

Περίπου δέκα εθελοντές εξειδικευμένοι επιστήμονες-διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων και δέκα ειδικευμένοι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας στη διάσωση και διαχείρισης κρίσης του Δήμου Γλυφάδας συμμετέχουν στην εκδήλωση.

 

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανοιχτή εκπαίδευση του κοινού στη βασική υποστήριξη στη ζωή σε ενήλικες και παιδιά, η δημιουργία ερεθισμάτων για αναζήτηση πληροφοριών σε θέματα διάσωσης της ζωής, η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή σε εθελοντική ομάδα εργασίας. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης του σεμιναρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

CPR1

 

CPR2

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2016 20:17
 
ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΠΡΟΝΟΗ» ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ : «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ»
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2016 19:08

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΠΡΟΝΟΗ»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ : «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ»

 

Image1ΟΙΚ

Υπεύθυνη προγράμματος : Διονυσία Γιαννοπούλου , στέλεχος πρόληψης, ψυχοθεραπεύτρια,κοινωνική λειτουργός,οικογενειακή σύμβουλος

 

Στο «σχετίζεσθε στα ζευγάρια» ισχύει τ’ανέκδοτο που κάποτε είπε ο Σοπενχάουερ: «όταν ο χειμώνας είναι παγερός οι σκαντζόχοιροι ψάχνουν για λίγη ζεστασιά ακουμπώντας ο ένας πάνω στον άλλο. Μα του ενός τ’αγκαθιά τρυπούν τις σάρκες του άλλου και τις ξεσκίζουν. Τότε οι σκαντζόχοιροι απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο, αλλά το κρύο και η μοναξιά τους πεθαίνει. Σιγά-σιγά όμως με το πλησίασμα και την απομάκρυνση και την απομάκρυνση και το πλησίασμα κατορθώνουν να βρουν τρόπο να μην παγώσουν, κάτι σαν μια συμβιβαστική λύση ανάμεσα στον πόνο και την ανάγκη για ζεστασιά.

 

Στην αρχή της κοινής τους ζωής όλα τα ζευγάρια έχουν την επιθυμία να ζήσουν μαζί μια ευτυχισμένη σχέση και ονειρεύονται το «για πάντα μαζί», με την πίστη ότι η δική τους σχέση θα είναι «διαφορετική», «επιτυχημένη» , «αρμονική». Η πραγματικότητα και οι έρευνες έρχονται δραματικά να διαψεύσουν αυτό το σενάριο ,αποδεικνύοντας ότι όλο και περισσότερα ζευγάρια, στην Ελλάδα, ζουν συμβατικά για κοινωνικούς η’ οικονομικούς λόγους η’ για τα παιδιά…η’ χωρίζουν. Η οικονομική κρίση έχει επιταχύνει τους ρυθμούς ανάδειξης της «πολεμικής» και της «απομάκρυνσης» των σημερινών ζευγαριών, μ’αποτέλεσμα πολύ γρήγορα το αρχικό ονειρικό σκηνικό του έρωτα, της εμπιστοσύνης, της αμοιβαίας εκτίμησης και αγάπης και των ατελείωτων προσδοκιών να εναλλάσσεται με αλληλοπαρεξηγήσεις, αδυσώπητη κριτική, θυμό, πίκρα, απογοήτευση, απειλές, τιμωρίες, μοναξιά… ατελείωτα παράπονα και σκληρά λόγια που γίνονται βέλη εκδίκησης για «όσα έκανες η’ δεν έκανες για τον άλλον… Όλο αυτό το σκηνικό έχει δραματικές συνέπειες για την ψυχική και σωματική υγεία τόσο των εκλεκτών μελών μιας κοινότητας όσο και των παιδιών της. Συνέπειες που απειλούν με διάλυση το θεσμό της οικογένειας και αυξάνουν επικίνδυνα το «φόβο της δέσμευσης» των ατόμων, αυξάνοντας την κατάθλιψη.

 

Το Κέντρο Πρόληψης «Προνόη» «ακούγοντας» τις δυσκολίες και τις ανάγκες για μια πιο αποτελεσματική επικοινωνία στα ζευγάρια και αποσκοπώντας στην «αποφόρτιση» και στην υποστήριξη των ζευγαριών, ως πρόληψη στην ψυχική ισορροπία και υγεία των μελών της κοινότητας και των παιδιών της οικογένειας, διοργανώνει σεμινάρια με θέμα : «Επικοινωνία Στα Ζευγάρια».

 

 

 

 

ΣΤΟΧΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 

Στο σεμινάριο αυτό έχει βαθύτερο στόχο να συνειδητοποιήσουν τα μέλη της ομάδας (σύντροφοι) ότι ο τρόπος που σχετίζονται έχει εσωτερικευθεί (επηρεαστεί) από τον τρόπο που σχετίζονταν οι γονείς τους και «ν’αναγνωρίσουν» με ποιόν γονέα τους έχουν ταυτιστεί και με τι κριτήρια έχουν επιλέξει το σύντροφο τους. Ακόμα, να συνειδητοποιήσουν τα ζευγάρια ότι έχουν «πληγές» (και απωθημένα) απ΄την σχέση με τους γονείς τους η’ τις προηγούμενες σχέσεις τους που τις προβάλλουν (εκτυπώνουν) στις τωρινές συντροφικές τους σχέσεις και χρειάζεται ν’αναλάβουν την ευθύνη γι’αυτές. Επίσης, ν’αναγνωρίσουν ότι έχουν παρόμοιες η’ αντίθετες ανάγκες , που δεν έχουν τον τρόπο να τις ζητάνε αποτελεσματικά απ΄τον άλλο και ανομολόγητους φόβους και άμυνες που μπλοκάρουν την επικοινωνία στο ζευγάρι και οδηγούν στην απογοήτευση και την απομάκρυνση.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι στόχοι του σεμιναρίου είναι :

 

 1. Να αναγνωρίσουν και να «ζητούν» τις ανάγκες τους – να σέβονται και να φροντίζουν τις ανάγκες του άλλου.

 2. Να εκπαιδευτούν σε νέες τεχνικές αποτελεσματικής επικοινωνίας και «μυστικές συνταγές» για μια ισορροπημένη σχέση.

 3. Να συνειδητοποιούν τα αίτια της «επιτυχίας» και της «αποτυχίας» μιας σχέσης.

 4. Να αντιμετωπίζουν τους φόβους και τις πληγές μας με το σύντροφο.

 5. Να θέτουν όρια και να διαχειρίζονται τις «συγκρούσεις» μέσα στη σχέση.

 6. Να εξισορροπούν τον ανταγωνισμό με εμπιστοσύνη και αλληλουποστήριξη στη σχέση.

 7. Να επαναπροσδιορίσουν τους ρόλους, τις αξίες, τις αρχές και τους στόχους στη σχέση μας.

 8. Να «μεταμορφώσουν» τη σχέση τους, ώστε ο θυμός, η απογοήτευση και η απομάκρυνση να δώσουν τη θέση τους στην ασφάλεια, την εμπιστοσύνη, την αμοιβαία εκτίμηση και τη συντροφικότητα.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ

 

 1. Βιωματικές ομαδικές ασκήσεις και «ανά ζεύγη» (ασκήσεις χαλάρωσης, εμπιστοσύνης, δημιουργικός οραματισμός, ενεργοποίησης – δεσίματος ομάδας).

 2. Συζήτηση σ’ομάδες – Τελική αναπλαισίωση στην ολομέλεια – ελεύθερος συνειρμός).

 3. Παιχνίδι ρόλων.

 4. Μουσική

 5. Κινησιοαισθητικές ασκήσεις

 6. Ζωγραφική

 7. Συγγραφή γραμμάτων

 8. «Ενεργητική ακρόαση»

 9. Συμπλήρωση ερωτηματολογίου

 

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ζευγάρια ή άτομα που είναι σε σχέση ή έχουν οικογένεια.

Η διάρκεια του θα’ναι 2 ώρες και θα πραγματοποιηθούν 8 συναντήσεις . Το σεμινάριο θα ξεκινήσει

ημέρα Τετάρτη 10/02/2016 και ώρα 1800.

 


Σελίδα 16 από 19
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες.
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες.
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες. Στις 28 Ιουνίου, Οι μουσικές της Κρήτης θα κατακτήσουν ...

Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία.
Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία.
Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία. Ο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση