ATTICANEWS.GR

Member Area
ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Πρότυπο μοντέλο ενδυνάμωσης δεξιοτήτων κόντρα στην ανεργία Δωρεάν σεμινάρια σε Facebook Marketing & Επιτυχημένες Πωλήσεις
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 19:16

 

Πρότυπο μοντέλο ενδυνάμωσης δεξιοτήτων κόντρα στην ανεργία

Δωρεάν σεμινάρια σε Facebook Marketing & Επιτυχημένες Πωλήσεις

Στον αγώνα για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ενδυνάμωση επαγγελματικών δεξιοτήτων συμβάλλουν καταξιωμένοι επαγγελματίες της αγοράς, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τη βραβευμένη και αποτελεσματική κοινωνική πρωτοβουλία «Mellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων» που ήδη έχει εκπαιδεύσει εντελώς δωρεάν, 1.000 άτομα, σε μόλις 8 μήνες, μέσω των ανοιχτών σεμιναρίων.

Ανακοινώθηκαν δύο ακόμα δωρεάν ανοιχτά σεμινάρια, σε θεματικές που αφορούν κάθε σύγχρονο επαγγελματία: «Facebook Marketing από το Α ως το Ω» και «Βασικές Αρχές Επιτυχημένων Πωλήσεων», με εισηγητές το Στέφανο Καράγκο, ιδρυτή και CEO της Xplain και τη Μαρίκα Λάμπρου, γενική διευθύντρια της Intersys, (αντίστοιχα) που αφιλοκερδώς προσφέρουν γνώση σε ανέργους και σε όσους θέλουν να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στις 8 και 9 Ιουνίου 2016 (ώρα έναρξης 09:30) στην ΟTE Academy [Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι] και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική συμπλήρωση της αίτησης (κλικ ΕΔΩ), καθώς τηρείται (αυστηρά) σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα ή/και τα  δύο σεμινάρια. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των σεμιναρίων και τους εισηγητές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος (www.mellon-accelerator.eu).

Για την υλοποίηση των συγκεκριμένων Ανοιχτών Σεμιναρίων ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ευγενική τους χορηγία τις Μίλητο Συμβουλευτική, OTE Academy, Xplain, Frulatti, Ferro και το σταθμό Action 24.

Το αποτέλεσμα αυτής της ουσιαστικής προσπάθειας είναι εντυπωσιακό, τόσο σε ποιοτικά όσο και ποσοτικά χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας ότι σε περιόδους κρίσης, το ταλέντο, ο επαγγελματισμός και η ευστοχία στο τι χρειάζεται κάποιος/α για να διεκδικήσει μία θέση στην αγορά εργασίας, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

 

 

 

Λίγα Λόγια για τους εισηγητές

Ο Στέφανος Καράγκος είναι ο ιδρυτής και CEO της XPLAIN (xplain.co), κορυφαίας εταιρείας στο χώρο του Digital Marketing και Data Intelligence. Η XPLAIN εξειδικεύεται στη δημιουργία και υλοποίηση Data-Driven στρατηγικών μοντέλων, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όπως Consumer Intelligence, Digital Performance Optimization, Content Marketing και Data Analysis & Prediction, ενώ έχει συνεργαστεί με πάνω από 130 μεγάλα Brands της Ελλάδας και του εξωτερικού κατακτώντας πολύχρονη εμπειρία στους τομείς του Retail, Technology, FMCG, Shopping Malls και Automotive. Ο Στέφανος έχει διατελέσει πρωτοπόρος εκδότης στο χώρο της τεχνολογίας για 2 δεκαετίες, εκδίδοντας κορυφαίους τίτλους περιοδικών στην Ελλάδα (PC Magazine, T3). Ως ενεργό μέλος του Word of Mouth Marketing Association (WoMMA) είναι τακτικός ομιλητής σε σημαντικά συνέδρια παγκοσμίως για θέματα, Digital Marketing και Data Analysis, ενώ έχει βραβευτεί επανειλημμένα για τις επιτυχημένες επαγγελματικές του παρουσιάσεις, από αναγνωρισμένους φορείς όπως η Slideshare.

H Μαρίκα Λάμπρου είναι Γενική Διευθύντρια στην Intersys (Business Imaging & Professional Print Group) από τον Νοέμβριο 2014, Χημικός Μηχανικός (Πανεπιστήμιο Πατρών) και κάτοχος MBA (University of La Verne). Διαθέτει 27ετή εμπειρία σε υψηλές διοικητικές θέσεις πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών (Bosch-Siemens, HP, Microsoft, SingularLogic), κυρίως στον τομέα των τεχνολογιών Πληροφορικής. Είναι μέλος του ΔΣ της ΕΑΣΕ & Συντονίστρια της Ομάδας Δράσης Γυναικών της ΕΑΣΕ, του Global Board Ready Women, της Επιτροπής WiB (Women in Business) του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, των Τομέων Γυναικών (ΤΟΓΜΕ) & Ηγεσίας (ΤΗΓΕ) της ΕΕΔΕ. Επίσης είναι mentor στην Endeavor Greece και στο WoT (Women on Top). Έχει διατελέσει Coach στο Δίκτυο Παραγωγικότητας του ΣΕΒ, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Ηγεσίας 2014 της ΕΑΣΕ και μέλος του ΔΣ του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Πληροφορικής και Επικοινωνιών).

Γράφει άρθρα και δίνει διαλέξεις γύρω από θέματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Συμβουλεύει εθελοντικά γυναίκες και νέους που αναζητούν διέξοδο στα επαγγελματικά τους όνειρα. Είναι αφοσιωμένη στις αρχές της ηγεσίας με ενσυναίσθηση και της υγιούς επιχειρηματικότητας.

 
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ Δωρεάν σεμινάρια για εγκύους Ξεκινά ο τέταρτος κύκλος δωρεάν μαθημάτων ανώδυνου τοκετού
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Πέμπτη, 19 Μάιος 2016 12:48

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ  Δωρεάν σεμινάρια για εγκύους
Ξεκινά ο τέταρτος κύκλος δωρεάν μαθημάτων ανώδυνου τοκετού 

toketos

Δωρεάν σεμινάρια για εγκύους διοργανώνει για ακόμη μία φορά το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Συκεών, μετά τη μεγάλη προσέλευση που σημειώθηκε στους τρεις προηγούμενους κύκλους αντίστοιχων σεμιναρίων.

Μαθήματα ανώδυνου τοκετού παραδίδει η μαία-σύμβουλος διατροφής, Αναστασία Σταμκοπούλου. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα γίνουν πέντε συναντήσεις διάρκειας δύο ωρών που θα αφορούν στη ψυχοσωματική προετοιμασία, τον τοκετό, το θηλασμό, το V.B.A.C., ασκήσεις kegel-yoga, τη διατροφή, τη λεχώνα και το νεογνό.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 1 Ιουνίου από τις 6.30 έως τις 8.30 μ.μ. και οι υπόλοιπες τέσσερις την Τρίτη, 7, 14, 21 και 28 Ιουνίου.

Τα μαθήματα θα γίνονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών (Οδ. Φωκά 46), ενώ αιτήσεις γίνονται τηλεφωνικά στο 2313.313 151.

 
Ενημερωτικές εκδηλώσεις από την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου στους δήμους για το «Πρόγραμμα Ενίσχυσης των Νέων Γεωργών 2016-Οικοτεχνία»
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Δευτέρα, 16 Μάιος 2016 13:00

Ενημερωτικές εκδηλώσεις από την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου στους δήμους για το «Πρόγραμμα Ενίσχυσης των Νέων Γεωργών 2016-Οικοτεχνία»

1οικ

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τους Δήμους της Π.Ε. Ηρακλείου διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις για το «Πρόγραμμα Ενίσχυσης των Νέων Γεωργών 2016-Οικοτεχνία». Η ενημέρωση θα γίνει από εξειδικευμένα στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας- Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και θα αναλυθούν τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις του προγράμματος ενίσχυσης νέων γεωργών 2016 καθώς επίσης το θεσμικό πλαίσιο παραγωγής και διάθεσης προϊόντων οικοτεχνίας.

Το πρόγραμμα νέων γεωργών 2016 σύμφωνα με την προδημοσίευση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης &Τροφίμων, στοχεύει στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων μέσω της ηλικιακής ανανέωσης καθώς και στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης στον πρωτογενή τομέα ενώ προβλέπει την παροχή κατ αποκοπή οικονομικής ενίσχυσης των νέων γεωργών. Η οικοτεχνία στοχεύει στη μεταποίηση , μικρής κλίμακας, γεωργικών προϊόντων αποκλειστικά ιδίας παραγωγής από τον παραγωγό και την οικογένεια του, στο χώρο της αγροτικής κατοικίας ή της αγροτικής εκμετάλλευσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ-ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ:

Δευτέρα 16 Μαΐου ώρα 18:30 μ.μ. στο ΚΑΠΗ Αρχανών.

Παρασκευή 27 Μαΐου ώρα 18:30 μ.μ. στο ΚΑΠΗ Πύργου.

ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ:

Τετάρτη 18 Μαΐου ώρα 18:30 μ.μ. στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΑΣ:

Πέμπτη 19 Μαΐου ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Δέκα.

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:

Δευτέρα 23 Μαΐου ώρα 18:30 μ.μ. στο Θεατρικό σταθμό Ηρακλείου (δίπλα στα ΚΤΕΛ).

ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ:

Τρίτη 24 Μαΐου ώρα 18:30 μ.μ. στο Πολύκεντρο του Δημαρχείου Φαιστού (Μοίρες).

ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ:

Τετάρτη 25 Μαΐου ώρα 18:30 μ.μ. στο Βλαχάκειο Πνευματικό Κέντρο Βιάννου.

ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ:

Πέμπτη 26 Μαΐου ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου Επισκοπής.

 
ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Σεμινάριο Συμβουλευτικής Διαχείρισης Σταδιοδρομίας
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Τρίτη, 10 Μάιος 2016 18:07

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Σεμινάριο Συμβουλευτικής Διαχείρισης Σταδιοδρομίας

 

prosklisiseminariou

 

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ» Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Κηφισιάς

σε συνεργασία με το ΗELLENIC AMERICAN COLLEGE

διοργανώνει σεμινάριο Συμβουλευτικής Διαχείρισης Σταδιοδρομίας

για γονείς εφήβων με θέμα:

«ΕΙΣΤΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ;»

Eισηγήτρια: Δρ. Σοφία Πρωτόπαπα,

Διευθύντρια Γραφείου Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας, Hellenic American College

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Mαΐου και ώρα 18:00

στην Έπαυλη Δροσίνη (Αγ. Θεοδώρων & Δ. Κυριακού, Κηφισιά)

Είσοδος Ελεύθερη

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΣΙΟΥΡΑΣ

 
Ημερίδα με θέμα την παροχή Α΄ Βοηθειών
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Τρίτη, 10 Μάιος 2016 16:40

Ημερίδα με θέμα την παροχή Α΄ Βοηθειών

Image1

Η Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας Εργαζομένων, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς και το Ιατρείο του Δήμου Περιστερίου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας διοργανώνουν, υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, ημερίδα με θέμα την παροχή Α΄ Βοηθειών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στις 13:00 μ.μ. στο συνεδριακό - πολιτιστικό κέντρο Δημαρχείου Περιστερίου και συντονίζει ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Υγείας Γιώργος Μπεκιάρης.

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει θεματικές ενότητες όπως:

  • Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή σε ενήλικες,

  • παροχή Α΄ Βοηθειών σε περίπτωση τραυματισμού και

  • αντιμετώπιση θύματος από πνιγμονή με ξένο σώμα .

Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. Δήλωση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 20/5/2016 στα τηλ. του ΚΕΠ Υγείας 210-5701562/ 210-5701671 ή στο τηλ. του Ιατρείου του Δήμου 210-5701621.

 


Σελίδα 10 από 20
ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ & ΒΙΚΥ ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ «Μ’αγγίζεις και χαμογελάς»
ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ & ΒΙΚΥ ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ  «Μ’αγγίζεις και χαμογελάς»
ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ & ΒΙΚΥ ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ «Μ’αγγίζεις και χαμογελάς» Μία στάση στην Κηφισιά έκανε ...

Φωτογραφίες από το απόλυτο Disney Fan Event!!! FAN-TASTIC ΝΕΑ ΑΠΟ DISNEY, LUCASFILM, MARVEL STUDIOS & PIXAR ΣΤΗΝ D23 EXPO 2017.
Φωτογραφίες από το απόλυτο Disney Fan Event!!!  FAN-TASTIC ΝΕΑ ΑΠΟ DISNEY, LUCASFILM, MARVEL STUDIOS & PIXAR  ΣΤΗΝ D23 EXPO 2017.
Φωτογραφίες από το απόλυτο Disney Fan Event!!! FAN-TASTIC ΝΕΑ ΑΠΟ DISNEY, LUCASFILM, MARVEL STUDIOS & PIXAR ΣΤΗΝ D23 EXPO 2017. H ετήσια D23 Expo (o τίτλος εμπνέεται ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση