ATTICANEWS.GR

Member Area
ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Το νέο θεσμό του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστήμιου στο Μαρούσι εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης Πρώτος κύκλος μαθημάτων: «Η τέχνη της επικοινωνίας στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις»
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 12:43

Το νέο θεσμό του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστήμιου στο Μαρούσι εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Πρώτος κύκλος μαθημάτων: «Η τέχνη της επικοινωνίας στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις»

1

Το νέο θεσμό του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστήμιου στο Μαρούσι, κατά τα πρότυπα του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, στην κατάμεστη από σπουδαστές του πρώτου κύκλου μαθημάτων, αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016.

Στόχος της συνεργασίας με το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, είναι η προώθηση της Δια Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης, που ικανοποιεί το πάγιο και μακροχρόνιο αίτημα της «Δεύτερης Ευκαιρίας» των κατοίκων, σε εποχές όπου η Κοινωνία της γνώσης εξελίσσεται διαρκώς και οι απαιτήσεις ολοένα αυξάνονται.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε στο Δήμο Αμαρουσίου την Πρόεδρο του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου κα Ελένη Βουγιούκαλου, τους σπουδαστές και τον Επικοινωνιολόγο, καθηγητή Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας κ. Ανδρέα Θεοδωρακόπουλου, υπό την εποπτεία του οποίου θα λειτουργήσει ο πρώτος κύκλος μαθημάτων: «Η τέχνη της επικοινωνίας στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις».

4

Αναφερόμενος στην τέχνη της ορθής επικοινωνίας ο κ. Πατούλης παρέπεμψε στη ρήση του Ρώσου συγγραφέα Άντον Τσέχωφ: «Η γνώση δεν έχει καμία αξία εκτός αν την εφαρμόσεις κάπου», σημειώνοντας ότι «ξεκινώντας από εμάς τους ίδιους και αποτελώντας παραδείγματα ορθής επικοινωνίας ή πρόκλησης θετικών αποτελεσμάτων, αποκτούμε μια πιο λειτουργική κοινότητα και πιο ασφαλή κοινωνία.»
Σε μια εποχή – πρόσθεσε –
«που οι συνθήκες ζωής δυσχεραίνουν την αποτελεσματική επικοινωνία σε όλες τις σχέσεις, προσωπικές, οικογενειακές εργασιακές, παρόλη την μεγάλη ροή πληροφοριών, πλαισίων και συστημάτων, ας κάνουμε μία προσπάθεια να αγγίξουμε την ουσία.»

Κλείνοντας ο κ. Πατούλης επεσήμανε ότι «η ίδρυση του ΑΛΠ αφενός παρέχει το δικαίωμα πρόσβασης όλων των πολιτών στη γνώση, καθ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, αφετέρου συμβάλλει στην διαμόρφωση της αντίληψης, ότι ενημερωμένοι πολίτες είναι υπεύθυνοι, ενεργοί και χρήσιμοι πολίτες τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τον τόπο τους.»

Η Πρόεδρος του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου κα Ελένη Βουγιούκαλου χαιρέτησε επίσης τη λειτουργία του τμήματος Αμαρουσίου, ενώ στην εκδήλωση παρούσα ήταν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη.

 
ΑΠΘ - ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΓΛΑΥΚΑΣ Ελληνο-τουρκικό Φιλοσοφικό Συνέδριο
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2016 09:59

ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΓΛΑΥΚΑΣ

Ελληνο-τουρκικό Φιλοσοφικό Συνέδριο

 Image1απθ

                                                                                         

 

Ελληνο-τουρκικό Φιλοσοφικό Συνέδριο, με τίτλο «Το πέταγμα της γλαύκας. Μορφές πρόσληψης της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας στη Γερμανία» θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου 2016, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) και διοργανώνεται από το Εργαστήριο Φιλοσοφίας του ΑΠΘ «Κείμενα και Ερμηνείες», τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το γερμανικό ίδρυμα «Alexander von Humboldt-Stiftung».

 

Θέμα του Συνεδρίου είναι η διαχρονική πορεία πρόσληψης της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας στον γερμανικό χώρο. Οι ανακοινώσεις θα περιλαμβάνουν ολόκληρο το φάσμα παραγωγικής οικειοποίησης της ελληνικής σκέψης: από τον 18ο αιώνα και τον γερμανικό ιδεαλισμό μέχρι το τέλος του 20ού αιώνα.

 

«Το Συνέδριο αναμένεται να αποτελέσει ένα μείζον φιλοσοφικό γεγονός, αλλά και να λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στην ελληνική και την τουρκική φιλοσοφική κοινότητα. Εκτός από τη στενά επιστημονική του σημασία, το Συνέδριο διεκδικεί και ένα ευρύτερο πνευματικό και πολιτιστικό στίγμα, ως συμβολή στην αμφισβήτηση της κυρίαρχης νεοελληνικής αυτο-ερμηνείας. Τι σημαίνει, άραγε, το «πέταγμα της γλαύκας»; Μετανάστευσε παροδικά, ή μήπως έχει  αποχωρήσει οριστικά; Το ερώτημα έχει ιδιαίτερη σημασία για ένα έθνος όπως το νεοελληνικό, το οποίο οικοδόμησε την υπόστασή του στην υπόθεση ότι αποτελεί τον μοναδικό κληρονόμο μεγάλων επιτευγμάτων ενδόξων προγόνων. Η συνάντηση Τούρκων, Γερμανών και Ελλήνων μελετητών υποδηλώνει πάντως ότι η αρχαία φιλοσοφία δεν αποτελεί αντικείμενο 'κληρονόμησης', αλλά ελεύθερης και πολύμορφης πρόσληψης και ερμηνείας. Το συνέδριο επιδιώκει, επίσης, να σπάσει τον πάγο μεταξύ των δύο φιλοσοφικών κοινοτήτων και να δώσει μια ευκαιρία επαφών και δικτύωσης νέων αλλά και πεπειραμένων επιστημόνων από τις δύο χώρες. Η Θεσσαλονίκη, με τη  μεγάλη συμβολική σημασία που έχει για τους δύο λαούς, αποτελεί τον ιδεώδη τόπο για μια τέτοια συνάντηση» αναφέρει ο διοργανωτής του Συνεδρίου και Διευθυντής του Τομέα Φιλοσοφίας του ΑΠΘ, Αν. Καθηγητής Παναγιώτης Θανασάς.

 

Ομιλητές του συνεδρίου θα είναι υπότροφοι του Ιδρύματος Humboldt, διαπρεπείς επιστήμονες από τη Γερμανία, καθώς και νέοι επιστήμονες.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, την Παρασκευή 7/10 και ώρες 18.00 με 19.00, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των προγραμμάτων υποτροφιών του Ιδρύματος «Alexander von Humboldt-Stiftung», τα οποία απευθύνονται τόσο σε νέους διδάκτορες όσο και σε ώριμους επιστήμονες.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου.

 

Περισσότερες πληροφορίες http://www.edlit.auth.gr/en/Humboldt-Kolleg

 
Ξένος ή Ξένιος; Εκπαιδευτικά προγράμματα της ActionAid καλλιεργούν την αλληλεγγύη στη σχολική τάξη
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2016 12:31

Ξένος ή Ξένιος;

Εκπαιδευτικά προγράμματα της ActionAid καλλιεργούν την αλληλεγγύη στη σχολική τάξη

 resized Enas Kosmos Ano Kato-1 s

Στο διαδραστικό εκπαιδευτικό κέντρο Ένας Κόσμος Άνω Κάτω της ActionAid ξεκινούν τον Οκτώβριο για 8ηχρονιά εκπαιδευτικά προγράμματα που δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές όλων των βαθμίδων να συζητήσουν, να παίξουν, να βιώσουν και να προβληματιστούν για ζητήματα που σχετίζονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως ότι όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα να πηγαίνουν σχολείο χωρίς διακρίσεις και όλοι ότι γεννιούνται ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα.

 resized Enas Kosmos Ano Kato-2 s

Η ActionAid Ελλάς δραστηριοποιείται από το 2000 στην ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση νέων και παιδιών για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την καταπολέμηση της φτώχειας και της αδικίας στον κόσμο. Το 2008 άνοιξε το ειδικά διαμορφωμένο, πολύχρωμο και πρωτότυπο εκπαιδευτικό κέντρο Ένας Κόσμος Άνω Κάτω στην Αθήνα με καινοτόμα προγράμματά που βασίζονται σε βιωματικά εργαλεία, όπως το θεατρικό παιχνίδι, τα παιχνίδια ρόλων, την έρευνα και τη διάδραση, τα οποία έχουν παρακολουθήσει ως τώρα 30.000 μαθητές από όλη την Ελλάδα. 

 

Το πρόγραμμα «Ξένος ή Ξένιος» είναι ένα από τα εννέα προγράμματα που πραγματοποιούνται και δίνει ελπίδα τώρα που τα προσφυγόπουλα ξεκινούν τα μαθήματά τους στα σχολεία. «Θέλεις να παίξουμε;» και «θέλεις να γίνουμε φίλοι;» είναι δύο από τις φράσεις που επαναλαμβάνονται από δεκάδες μαθητές του Δημοτικού, στο «διάδρομο της συνείδησης» που σχηματίζουν τα παιδιά στο τέλος του προγράμματος, όπου εκφράζουν με λέξεις και πράξεις πώς θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν τον «ξένο».

 resized Enas Kosmos Ano Kato-3 s

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τάξεις Δημοτικών σχολείων που μέσα από έρευνα και παιχνίδια ρόλων απαντούν σε ερωτήματα όπως «φοβόμαστε ό,τι είναι διαφορετικό και ξένο από μας; Ποιοι είναι οι ξένοι; οι πρόσφυγες; οι μετανάστες; οι άνθρωποι με αναπηρία; κάποιος με διαφορετική εξωτερική εμφάνιση; Γιατί και πώς θα γίνουμε όλοι μέλη στην παγκόσμια κοινωνία; Πώς δεν θα βλέπουμε το διαφορετικό ως ξένο; Πώς θα γίνουμε εμείς φιλόξενοι;».

 

Για τη νέα σχολική χρονιά, η εκπαιδευτική ομάδα της ActionAid έχει προσθέσει το καινούριο πρόγραμμα «Προς Φυγή» που απευθύνεται σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου. Πόσο εύκολο είναι ένα ταξίδι προς την Φυγή; Και τι γίνεται όταν φτάσεις εκεί; Πόσοι αλήθεια προσέφυγαν ανά τους αιώνες σε αυτό το ανεξερεύνητο μέρος; Μέσα από μια σειρά διαδραστικών ασκήσεων με εργαλείο τη θεατρική έκφραση, οι έφηβοι προβληματίζονται, παίρνουν θέση και γίνονται συνοδοιπόροι ανθρώπων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και να βρουν καταφύγιο αλλού.

 

Τα προγράμματα στο εκπαιδευτικό κέντρο της ActionAid είναι πολύ αγαπητά στα παιδιά που τα αξιολογούν στο τέλος τους: «Θα αφήσω τις σκέψεις και θα αρχίσω τις πράξεις» ανέφερε η Δήμητρα, μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου.

 

Οι κρατήσεις από τα σχολεία έχουν ήδη ξεκινήσει και τα προγράμματα ξεκινούν 3 Οκτωβρίου στο εκπαιδευτικό κέντρο, Φαλήρου 52, Αθήνα.

 

Μάθετε περισσότερα εδώ: http://education.actionaid.gr/dunamikoi-ekpaideutikoi/ekpaideutiko-kentro/ekpaideutika-programmata/

 
ΑΠΘ - ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016 16:31
«Σας έχει τύχει ποτέ να βρεθείτε σε μια εκδήλωση με ομιλητές και συμμετέχοντες από διάφορα μέρη του κόσμου, να φορέσετε ένα ζευγάρι ακουστικά στα αυτιά σας και ξαφνικά να καταλάβετε τι λέει ο ομιλητής και να νιώσετε ότι ανήκετε κι εσείς εκεί, ότι μπορείτε να μιλήσετε και να σας καταλάβουν; Αυτούς τους διερμηνείς –που συνήθως δεν βλέπετε αλλά ακούτε- τους εκπαιδεύουμε εμείς».

 

ΑΠΘ - ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ

Image1απτη

Τα παραπάνω αναφέρουν οι διοργανωτές του Διεθνούς Συνεδρίου με τίτλο «Από την παραδοσιακή στη συνεργατική μάθηση: τεχνολογικά ενισχυμένη εκπαίδευση διερμηνέων».

 

Για πρώτη φορά οργανώνεται στην Ελλάδα ένα Διεθνές Συνέδριο με θέμα τη διερμηνεία και ειδικότερα τη διδασκαλία της με τη βοήθεια διαδικτυακού εκπαιδευτικού υλικού για διερμηνείς. Η τεχνολογική εξέλιξη ωστόσο συνοδεύεται, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, και από προκλήσεις που σχετίζονται με την έλλειψη τεχνογνωσίας και θεωρητικών γνώσεων γύρω από τη χρήση της εκπαιδευτικής τεχνολογίας, με τη διασφάλιση της ποιότητας, τα πνευματικά δικαιώματα, την προσβασιμότητα στις πληροφορίες, τη βιωσιμότητα αυτών των υλικών κ.α.

 

Στο Συνέδριο συμμετέχουν εκπαιδευτές διερμηνέων, επαγγελματίες διερμηνείς, σχεδιαστές εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εκπαιδευόμενοι διερμηνείς, ενώ θα γίνουν ανακοινώσεις από δεκάδες ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Τουρκία, τη Ρωσία και την Κίνα. Παράλληλα, θα γίνεται διερμηνεία στα ελληνικά από φοιτητές και απόφοιτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Διερμηνείας. Το πρωί της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου είναι αφιερωμένο σε ένα πρωτοποριακό Διεθνές Εργαστήριο φοιτητών διερμηνείας.

 

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2016, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ. Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ.

 

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Διερμηνείας και Μετάφρασης του ΑΠΘ και το ερευνητικό πρόγραμμα ORCIT (Online Resources for Conference Interpreter Training), με επιστημονικά υπεύθυνη την Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ, Ανθή Βηδενμάιερ.

 

Το Συνέδριο πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Γενικής Διεύθυνσης Διερμηνείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Επιτροπής Ερευνών του ΑΠΘ.

 

Στο ΑΠΘ λειτουργεί ήδη από το 2003 το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών διερμηνείας στην Ελλάδα και στην Κύπρο, το οποίο - ακριβώς λόγω της σπουδαιότητάς του- συγχρηματοδοτείται εξ αρχής από τη Γενική Διεύθυνση Διερμηνείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

Παράλληλα με τη διδασκαλία παράγεται και διαδικτυακό εκπαιδευτικό υλικό για την εκπαίδευση των διερμηνέων στα ελληνικά, στο πλαίσιο του προγράμματος ORCIT, στο οποίο συμμετέχουν συνολικά επτά ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, με τα αντίστοιχα μεταπτυχιακά προγράμματά τους.

 

 
 
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2016 15:56

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

it photo 113797

Από αύριο, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που πραγματοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.).

Τα μαθήματα για τα οποία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να λάβουν πιστοποιητικά, αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Δημόσιο, για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π., αλλά και από την αγορά εργασίας, αφορούν στις παρακάτω ενότητες:

  • Επεξεργασία κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα, Υπηρεσίες Διαδικτύου (Word, Excel, Internet) και

  • Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων, Βάσεις Δεδομένων, Παρουσιάσεις (Windows, Access, PowerPoint)

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην έδρα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. (Καρακάση 1, Πάρκο Κρήτης - Περιοχή Μαρτίου, τηλέφωνα 2310 313414 και 2310 317144) από τις 08.00 έως και τις 19.00.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 36 ωρών για την κάθε ενότητα, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 με το κόστος συμμετοχής να ανέρχεται στα 110 ευρώ, για κάθε μία ενότητα.

Στο παραπάνω κόστος συμπεριλαμβάνονται:

  • Η κατευθυνόμενη εκπαίδευση με εισηγητή, απόφοιτο ΑΕΙ

  • Η διάθεση εκπαιδευτικού εγχειριδίου

  • Οι εξετάσεις (κάρτα εγγραφής, εξέταση και επανεξέταση ανά ενότητα, έκδοση πιστοποιητικού)

 

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

  • Δύο φωτοτυπίες ταυτότητας

  • ΑΦΜ και ΔΟΥ (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα γνωρίζουν για να συμπληρώσουν τις αιτήσεις)

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας που προκύπτει από το πρωτόκολλο κατάθεσης των αιτήσεων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

 


Σελίδα 7 από 20
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ με συμμετοχή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ & ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ - ΝΟΜΑΔΕΣ // ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ με συμμετοχή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ & ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ - ΝΟΜΑΔΕΣ // ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!
   Mιρέλα Πάχου «ΝΟΜΑΔΕΣ» (Σε Συμμετοχή Γιάννη Κότσιρα & Μίλτου Πασχαλίδη)     Το νέο single της Μιρέλας ...

Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία.
Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα,  Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία.
Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία. Ο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση