ATTICANEWS.GR

Member Area
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ 34 ΔΗΜΟΥΣ - Νέα Γενιά Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας
News - ΕΡΓΑΣΙΑ
Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2016 12:10

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ 34 ΔΗΜΟΥΣ - Νέα Γενιά Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας

ypourgeio-ergasias

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προκήρυξη για 6.328 θέσεις, 8μηνης απασχόλησης, σε 34 Δήμους-θύλακες υψηλής μακροχρόνιας ανεργίας που δημιουργούνται στο πλαίσιο της νέας γενιάς προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας.

Η Διαχειριστική Αρχή του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Δια Βίου Μάθηση» ενέταξε το Τεχνικό Δελτίο της συγκεκριμένης Πράξης και αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα η ανάρτηση της πρόσκλησης στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Οι 34 Δήμοι που εντάσσονται, σε αυτή τη φάση, στα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας είναι, ανά περιφέρεια, οι κάτωθι:

α) Αττικής: Ίλιου, Πετρούπολης, Αγ. Βαρβάρας, Λαυρεωτικής, Νίκαιας-Αγ. Ιων. Ρέντη, Αχαρνών, Μεγαρέων, Αιγάλεω, β)  Κεντρικής Μακεδονίας: Λαγκαδά, Νεάπολης-Συκεών, Δέλτα, Θεσσαλονίκης, Νάουσας, Χαλκηδόνας, Κιλκίς, Βέροιας, γ) Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενών, Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς, δ)  Δυτικής Ελλάδας: Πύργου, Ήλιδας, Ναυπακτίας, Πατρέων, ε) Ηπείρου: Πρέβεζας, στ) Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης: Ξάνθης, Αλεξάνδρειας, Δράμας, Ορεστιάδας, ζ) Θεσσαλίας: Καρδίτσας, Τρικκαίων, η) Στερεάς Ελλάδας: Λαμιέων, Λιβαδέων, Κύμης- Αλιβερίου.

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους 274 Δήμους της χώρας, υπενθυμίζεται ότι στόχος είναι μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου να έχει ολοκληρωθεί, από πλευράς των Δήμων, η διαδικασία καταγραφής και ένταξης των έργων και των ειδικοτήτων στην ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εργασίας, προκειμένου έως τα τέλη Οκτωβρίου να εκδοθεί η πρόσκληση για την πρόσληψη 23.000 μακροχρόνια ανέργων, ώστε να τοποθετηθούν στις θέσεις τους εντός Νοεμβρίου.

 

 
Προσλήψεις αγροτικών γιατρών
News - ΕΡΓΑΣΙΑ
Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 16:54

Προσλήψεις αγροτικών γιατρών

ypygeiaslogo670

Ξεκινούν άμεσα οι προσλήψεις 190 αγροτικών γιατρών μετά την ανακοίνωση των επιτυχόντων από την πρόσφατη πρόκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη των κενών θέσεων σε περιφερειακά ιατρεία της χώρας. Εξ αυτών των γιατρών, οι 55 θα καλύψουν ιατρεία άγονων περιοχών τα οποία ήταν κενά επί σειρά ετών. (π.χ. Κάρπαθος, Τήλος, Ψαρά).

Η ανταπόκριση των γιατρών οφείλεται στο ειδικό οικονομικό κίνητρο στελέχωσης που έδωσε το υπουργείο Υγείας (400€) το οποίο μάλιστα χορηγείται με αναδρομική ισχύ από 21/02/2016, οπότε και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο Νόμος 4368/2016 (παράλληλο πρόγραμμα).

Με αυτό τον τρόπο, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ενισχύει τη στελέχωση των δημόσιων δομών υγείας στις άγονες, δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές της χώρας έτσι ώστε να παρέχεται μεγαλύτερη υγειονομική ασφάλεια στον πληθυσμό αυτών των περιοχών.

 
Συνάντηση ΓΓΙΦ με την Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΕ Προτεραιότητά μας η γυναικεία απασχόληση
News - ΕΡΓΑΣΙΑ
Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2016 12:18

Συνάντηση ΓΓΙΦ με την Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΕ

Προτεραιότητά μας η γυναικεία απασχόληση

Συνάντηση ΓΓΙΦ με την Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΕ

 

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, πραγματοποίησε συνάντηση με την Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε., κα Αποστολίνα Τσαλταμπάση. Αντικείμενο συζήτησης υπήρξε η γυναικεία επιχειρηματικότητα, καθώς και η βελτίωση και η υποστήριξη της.

Η Γενική Γραμματέας αναφέρθηκε στην προτεραιότητα της δημιουργίας θέσεων εργασίας για τις γυναίκες, αλλά και του στόχου της ΓΓΙΦ, που είναι η ενθάρρυνση της ενασχόλησης των γυναικών με το «επιχειρείν», με σκοπό να γίνουν ουσιαστικοί μέτοχοι της παραγωγικής ανασυγκρότησης, στο πλαίσιο μιας δίκαιης ανάπτυξης της χώρας μας.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα δύο μέρη ανέδειξαν τα προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο της γυναικείας επιχειρηματικότητας τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα, αναφέρθηκαν στις εργαζόμενες γυναίκες, στις μικροεπιχειρηματίες, στις γυναίκες που απασχολούνται στον αγροτικό τομέα, αλλά και στη συνεργασία με γυναίκες επιχειρηματίες στο εξωτερικό.

 

Επίσης, η Γενική Γραμματέας έθεσε το πρόβλημα της άρνησης προσλήψεων γυναικών από τις επιχειρήσεις, με δικαιολογία τη μητρότητα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε κρούσματα απολύσεων εγκύων γυναικών, εκφράζοντας την πρόθεση της ΓΓΙΦ να παρέμβει ουσιαστικά.

 

Αμφότερες οι δύο πλευρές πρότειναν μία πιο στενή συνεργασία ανάμεσα στους φορείς, με στόχο την υλοποίηση ρυθμίσεων και δράσεων από κοινού, οι οποίες θα ενισχύουν την οικονομική δραστηριότητα, την απασχόληση και την αναβάθμιση της θέσης της γυναίκας στον επαγγελματικό τομέα στα χρόνια της κρίσης.

 

Μεταξύ άλλων, εξετάστηκε η δυνατότητα να δοθεί κάποιου είδους υποστήριξη σε άνδρες και γυναίκες μικροεπιχειρηματίες, προκειμένου να επιλέγουν γυναίκες για να καλύπτουν ανοικτές θέσεις στις επιχειρήσεις τους.

 

Η συνάντηση έκλεισε θετικά για τους δύο φορείς και ουσιαστικά αποτέλεσε την έναρξη μιας νέας συνεργασίας ανάμεσα στην Γ.Γ.Ι.Φ. και στο Σ.Ε.Γ.Ε. πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα.

 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ
News - ΕΡΓΑΣΙΑ
Δευτέρα, 29 Αύγουστος 2016 16:23

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ

 

ypergasias2015b

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Υπουργού Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλου με τα Επιμελητήρια όλης της χώρας, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, την  ΕΣΕΕ και τη ΓΣΕΒΕΕ. Στην συνάντηση συμμετείχε η Αναπληρώτρια Υπουργός, Ρ. Αντωνοπούλου, ο Υφυπουργός Εργασίας, Τ. Πετρόπουλος, η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μ. Καραμεσίνη και οι Γενικοί Γραμματείς των Υπουργείων Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης,  Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και Οικονομικών, με θέμα την ενίσχυση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας στο χώρο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

 

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος υπογράμμισε ότι: «Ο στόχος μας  είναι διττός, όχι μόνο να αντιμετωπίσουμε το μείζον για την Ελλάδα πρόβλημα της ανεργίας, αλλά να βρούμε τρόπους ενίσχυσης της απασχόλησης με ιδιαίτερη έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, γιατί αυτές είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Τις επιχειρήσεις αυτές έπληξαν ιδιαίτερα οι μνημονιακές πολιτικές οι οποίες δεν ήταν τίποτα παραπάνω από συμπυκνωμένος νεοφιλελευθερισμός που ευνοούσε την συγκέντρωση της οικονομικής δραστηριότητας σε λίγα μονοπώλια, οδηγώντας στο ξεκλήρισμα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Έγινε μία πρώτη ανταλλαγή απόψεων, καθώς η προσπάθεια μας είναι να επιδοτήσουμε κυρίως την απασχόληση και όχι παθητικά την ανεργία. Παρουσιάσαμε προτάσεις, ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με προγράμματα, τα οποία θα επιδοτούν την δυνατότητα ανέργων να απασχολούνται σε αυτές. Έγινε μία πλήρης εισαγωγική συζήτηση, η οποία ήταν η πρώτη και όχι η τελευταία με τους εκπροσώπους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και πρόκειται να συνεχίσουμε στην κατεύθυνση αυτή».  

 

Η αναπληρώτρια Υπουργός, Ρ. Αντωνοπούλου σημείωσε ότι: «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντα μας στο Υπουργείο Εργασίας καταστήσαμε σαφές   ότι για να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε τους ανέργους πραγματικά θα πρέπει να δημιουργηθούν καινούργιες θέσεις εργασίας και αυτές οι καινούργιες θέσεις εργασίας μπορούν να έρθουν μόνο μέσα από την ανάπτυξη.  Μέχρι τότε όμως, έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε τους ανέργους στην επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, προωθώντας  τους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα , τις οποίες υποστηρίζουμε με την κάλυψη μέρους του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους.  Επίσης, σε ό,τι αφορά στα προγράμματα κατάρτισης - τα οποία δεν είχαν συνδεθεί όπως θα έπρεπε με τις ανάγκες της αγοράς η οποία καθορίζει το πόσες προσλήψεις θέλει να κάνει , σε ποιους κλάδους και σε ποια επαγγέλματα -  εμείς, ως κυβέρνηση, ολοκληρώσαμε  και θεσμοθετήσαμε τον μηχανισμό διάγνωσης των αναγκών της αγοράς εργασίας και πλέον τα προγράμματα που βγαίνουν  για τους ανέργους στηρίζονται στο τι χρειάζονται οι επιχειρήσεις ανά περιφέρεια. Η κατάρτιση επίσης συνοδεύεται με εγγυημένη απασχόληση για τουλάχιστον 6 μήνες. Υπάρχει ένα πρόγραμμα που ανακοινώνουμε στο τέλος του μήνα και θα δείτε ότι όλες αυτές οι ανακοινώσεις γίνονται πράξη. Με τους κοινωνικούς εταίρους έχουμε άριστη συνεργασία από τότε που αναλάβαμε τα καθήκοντα μας, και σήμερα κάνουμε μία ακόμη βελτίωση στο ταμείο ανεργίας, προκειμένου να μπορούν τα χρήματα που παίρνουν οι άνεργοι σαν επιδότηση να χρησιμοποιούνται για να γίνονται καινούργιες προσλήψεις. Αυτό  σημαίνει  ότι ο άνεργος έχει την επιλογή είτε να παίρνει το επίδομα ανεργίας είτε  να το χρησιμοποιήσει σαν μία επιταγή που θα επιτρέψει στον ιδιωτικό τομέα να τον προσλάβει. Με αυτό τον τρόπο υποστηρίζουμε τις πολύ μικρές επιχειρήσεις διότι αυτό το δικαίωμα δίνεται μόνο σε επιχειρήσεις που έχουν μέγεθος από 1 μέχρι 10 εργαζόμενους, όπως επίσης και σε αυτοαπασχολούμενους που μπορούν να προσλάβουν έστω και έναν εργαζόμενο. Το πρόγραμμα αυτό σημαίνει ότι για 12 μήνες θα υπάρχει μερική χρηματοδότηση καθώς το επίδομα ανεργίας γίνεται επίδομα εργασίας, ενώ για τους υπόλοιπους μήνες που θα απομένουν θα χρηματοδοτείται από πόρους του ΟΑΕΔ. Οι επιχειρήσεις θα έχουν την υποχρέωση να συνεχίσουν την πρόσληψη για 3 μήνες . Πρόκειται για ακόμα ένα βήμα που κάνουμε προς την κατεύθυνση να υποστηρίξουμε τον χώρο της εργασίας».      

 

 
ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΑΣΘ
News - ΕΡΓΑΣΙΑ
Πέμπτη, 25 Αύγουστος 2016 17:26

ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΑΣΘ

oasth intro 5

Με επίτευξη συμφωνίας που αποκαθιστά τη δημόσια υπηρεσία μεταφοράς στην συμπρωτεύουσα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση μεταξύ των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, εκπροσώπων της διοίκησης του Οργανισμού παρουσία του Υπουργού Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλου, των Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου Εργασίας Α. Νεφελούδη, Πρόνοιας Δ. Καρέλλα και Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Θ. Πέρκα.

 

H συμφωνία περιλαμβάνει (4) τέσσερα σημεία:

  1. Η διοίκηση του ΟΑΣΘ δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει μίνιμουμ 18% των μηνιαίων εσόδων από τα κόμιστρα έναντι της αποπληρωμής των δεδουλευμένων των εργαζομένων

  2. Το Υπουργείο Υποδομών, μεταφορών και δικτύων θα προκαταβάλλει μαζί με την επιδότηση του Σεπτεμβρίου και τα αντίστοιχα ποσά του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου με την προϋπόθεση ότι με τα ποσά αυτά θα εξοφληθούν οι οφειλές προς τους εργαζόμενους, πράγμα που συμφωνήθηκε από τα δύο μέρη (εργοδοσία, εργαζόμενοι)

  3. Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα καταβάλλει σε σύντομο χρονικό διάστημα το ποσό των 2.400.000 € για την κάλυψη της μετακίνησης ΑΜΕΑ και πολυτέκνων για το 2016.

  4. Το Υπουργείο Υποδομών, μεταφορών και δικτύων θα οργανώσει άμεσα διαδικασίες διαλόγου με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (διοίκηση ΟΑΣΘ, εργαζόμενων ΟΑΣΘ και Υπουργεία) για το μέλλον του ΟΑΣΘ, ο οποίος διάλογος θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31.10.2016

 

Η κυβέρνηση προστατεύει τις εργασιακές σχέσεις όπως και τα αυτονόητα δικαιώματα των εργαζομένων, δρομολογεί διαδικασίες για την άσκηση διαφανής και αντικειμενικής πολιτικής και προστατεύει παράλληλα το δημόσιο αγαθό της μεταφοράς για όλους τους πολίτες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Ο Υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλός τόνισε ότι «Δύο είναι τα σημαντικά θέματα: Πρώτον όποιες απαιτήσεις και να έχει ο ΟΑΣΘ απέναντι στο δημόσιο έχει μια πρωταρχική υποχρέωση ως εργοδότης, να πληρώνει τους μισθούς στους εργαζομένους του. Δεν έχει επιλογή ο εργοδότης να μην πληρώνει τους εργαζομένους του, ούτε είναι νόμιμο το lock out στην Ελλάδα. Το δεύτερο είναι να διευκρινιστεί πράγματι ποιες είναι οι οφειλές του δημοσίου προς τον ΟΑΣΘ. Είναι αλήθεια ότι η μεταφορά αποτελεί κοινωνικό αγαθό. Επίσης είναι αληθές ότι όπου υπάρχει μία ιδιωτική επιχείρηση όπως είναι ο ΟΑΣΘ για να ασκηθεί αυτή η κοινωνική πολιτική πρέπει να υπάρχει επιδότηση από τα συναρμόδια υπουργεία. Αυτή η επιδότηση όμως πρέπει να γίνεται με απόδοση λογαριασμού, να μην γίνεται πάρτι. Και αυτό ακριβώς ζητήσαμε από την άλλη πλευρά μια που δεν υπάρχουν εδώ και δύο χρόνια οι σχετικές δημόσιες συμβάσεις που έπρεπε να έχουν συναφθεί ανάμεσα στα αρμόδια Υπουργεία και τον ΟΑΣΘ. Αντίστοιχα ο στόχος μας ήταν διττός, πρώτον να αποκατασταθεί η δημόσια υπηρεσία των συγκοινωνιών στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μια που το δημόσιο αγαθό της μεταφοράς δεν πρέπει να εξαρτάται από την αγορά και μόνο. Και δεύτερον, προφανώς, να πληρωθούν οι εργαζόμενοι τους μισθούς τους που εδώ και τρεις μήνες δεν καταβάλλονται».

 

Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης μετά την συνάντηση δήλωσε «Επιδιώκαμε να βγει λευκός καπνός σήμερα, νομίζω βγήκε ο πιο όμορφος λευκός καπνός, γιατί νομίζω ότι ήταν η καλύτερη δυνατή συμφωνία με τις παρούσες συνθήκες που μπορούσε να επιτευχθεί. Αυτό περιλαμβάνει τέσσερα μέρη: Το πρώτο είναι η δέσμευση της διοίκησης του ΟΑΣΘ να καταβάλλει από τώρα και στο εξής μίνιμουμ το 18% των εσόδων από τα κόμιστρα για να εξοφλήσει σταδιακά και συστηματικά τα δεδουλευμένα που χρωστάει. Το δεύτερο με την δέσμευση που αναλήφθηκε από το Υπουργείο Υποδομών να γίνουν προκαταβολές σε σύντομο χρονικό διάστημα των δόσεων για τις αντισταθμιστικές εισφορές του Υπουργείου προς τον ΟΑΣΘ με την προϋπόθεση ότι αυτά θα πάνε στους εργαζόμενους. Το τρίτο είναι ότι και εμείς από την πλευρά του Υπουργείου Εργασίας δεσμευθήκαμε για την άμεση καταβολή περίπου 2,5 εκ. ευρώ για την μετακίνηση πολυτέκνων και άλλων που έχουν ανάγκες. Και το τέταρτο, πιο σημαντικό, μπήκε ένα χρονοδιάγραμμα για να γίνει μία σε βάθος συζήτηση που θα λύσει όλα τα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση με την μετακίνηση των ανθρώπων και το μέλλον του ΟΑΣΘ. Είναι η σημερινή ημέρα μια πολύ καλή ημέρα γιατί διασφαλίζουμε το μέλλον, την διάρκεια και την συνέχεια του συγκοινωνιακού έργου στην Θεσσαλονίκη για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες».

 

Η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Θεοπίστη Πέρκα, δήλωσε «Έγινε μία αρκετά αναλυτική συζήτηση για όλα τα θέματα.

Το μείζον θέμα ήταν τα δεδουλευμένα τα οποία βεβαίως πρέπει να πάρουν οι εργαζόμενοι. Με αυτή την έννοια προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε σε αυτό το σημείο, εμείς ως υπουργείο θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, θα προσπαθήσουμε να δοθεί ως προκαταβολή η τακτική επιχορήγηση δύο μηνών, βεβαίως με την προϋπόθεση ότι αυτά θα πάνε για την πληρωμή των εργαζομένων.

Από εκεί και πέρα, έχουμε να κάνουμε αρκετές κουβέντες και βεβαίως ως αρμόδιο υπουργείο θα πάρουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες, ώστε να ανοίξει αυτή η κουβέντα για να μπει ένα πλαίσιο στη λειτουργία του ΟΑΣΘ, για το δημόσιο συμφέρον και για το καλό της πόλης, η οποία είναι πολύ εξαρτημένη από τα λεωφορεία, το μοναδικό μέσο μεταφοράς που έχει».

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 25 Αύγουστος 2016 17:36
 


Σελίδα 10 από 26
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»   Στην νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική ...

Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο.
Victoria Woodhull,  Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο.
Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο. Μάλλον δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτή της Μπρι ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση