ATTICANEWS.GR

Member Area
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ


Μόντρεαλ: Παρέλαση παρουσία του πρωθυπουργού Τζαστίν Τριντό
News - ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 18:40

 

Μόντρεαλ: Παρέλαση παρουσία του πρωθυπουργού Τζαστίν Τριντό

Εθνικός Κήρυξ 

 

Από αριστερά οι: Μητροπολίτης Σωτήριος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ Νίκος Παγώνης, ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ και ο πρέσβης της Ελλάδας στον Καναδά Γιώργος Μαρκαντωνάτος. Φωτογραφία: Ζώης Μαρίνος.

Του Ζώη Μαρίνου

ΜΟΝΤΡΕΑΛ. «Ζήτω η Ελλάς», «Ζήτω ο Καναδάς», «Χρόνια πολλά». Για περίπου δέκα λεπτά ο Καναδός πρωθυπουργός Τζαστίν Τριντό, ανοίγοντας φέτος ως μέγας Τελετάρχης την παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Μόντρεαλ, απευθυνόταν στα Ελληνικά στους χιλιάδες ομογενείς που είχαν κατακλύσει την οδό Jean Talon, στο κέντρο του Park Extension.

Μια παρέλαση που ξεκίνησε στη 1:14 μ.μ. της Κυριακής 26 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε στις 2:25 μ.μ., με 76 διαφορετικούς σχηματισμούς μαθητών, φοιτητών, γονιών, εκπροσώπων φορέων και οργανώσεων, κάτω από έναν λαμπρό ήλιο παρά το τσουχτερό κρύο και τους -7 βαθμούς Κελσίου (20 β. Φαρενάιτ).

Με την παρουσία, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του Τελετάρχη, του Τζαστίν Τριντό αλλά και του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ έγινε ο εορτασμός της επετείου. Από νωρίς, από τις 12:10 μ.μ. εκατοντάδες Ελληνες είχαν ήδη συγκεντρωθεί στο σημείο εκκίνησης της παρέλασης, κρατώντας σημαίες και αναμένοντας την κορύφωση των φετινών εκδηλώσεων.

Ο Καναδός Πρωθυπουργός έφτασε στην οδό Jean Talon στη 1:06 μ.μ., πέρασε στον ώμο του το διακριτικό του Τελετάρχη και πήρε στα χέρια του δύο σημαίες, μια ελληνική και μια καναδική.

«Μεγάλη μέρα για τους Ελληνες. Χρόνια πολλά, ζήτω η Ελλάς», είπε στους εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ που στάθηκαν δίπλα του πριν την έναρξη της παρέλασης, στη διασταύρωση της Jean Talon με την οδό Hutchison.

Ιδιαιτέρως συγκινητική η διαδρομή του Τζαστίν Τριντό ως την εξέδρα των επισήμων όπου επί δέκα λεπτά χαιρετούσε τον κόσμο φωνάζοντας στα ελληνικά «Ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο Καναδάς, χρόνια πολλά».

Στη συνέχεια, ο κ. Τριντό πήρε τη θέση του στην εξέδρα, δίπλα από τον Μητροπολίτη Τορόντο (Καναδά) κ.κ. Σωτήριο, τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ Νίκο Παγώνη και τον υφυπουργό κ. Κουίκ.
Την παρέλαση άνοιξαν τα λάβαρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, της 25ης Μαρτίου, οι σημαίες Ελλάδος, Καναδά, Κύπρου, Μόντρεαλ και Κεμπέκ, το λάβαρο της Αγίας Λαύρας και του Συλλόγου των Καλαβρύτων, των Μεσσηνίων, των Αρκάδων και των Μανιατών.

Μεγάλη περηφάνια και συγκίνηση για τα παιδιά των σχολείων που παρέλασαν με παραδοσιακές στολές, υποχρεώνοντας σε παρατεταμένα χειροκροτήματα τους ομογενείς που είχαν κατακλύσει τα πεζοδρόμια της οδού Jean Talon.

«Είναι τιμή μας που ο Καναδός Πρωθυπουργός απεδέχθη φέτος να είναι Τελετάρχης στην παρέλασή μας. Κάθε χρόνο, εδώ και πολύ καιρό, δίνει το παρών στις εκδηλώσεις μας, αλλά ειδικά φέτος η παρουσία του σηματοδοτεί ένα καθαρό μήνυμα στήριξης του Ελληνισμού», έλεγαν στον «Ε.Κ.» στελέχη της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ.

Νωρίτερα, στις 10:30 το πρωί, ο κ. Τριντό παρακολούθησε τη δοξολογία στον κατάμεστο Ιερό Ναό Ευαγγελισμού, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης κ.κ. Σωτήριος. Τον κ. Τριντό συνόδευαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Νίκος Παγώνης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων και οργανώσεων.

Να σημειωθεί, ότι το βράδυ του Σαββάτου παρατέθηκε δείπνο για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο Κοινοτικό Κέντρο «Αδριανός Μαρής», παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

Στην ομιλία του ο κ. Κουίκ αναφέρθηκε εκτενώς στον ρόλο της Εκκλησίας ως διαρκούς πηγής σύνδεσης του Ελληνισμού της Διασποράς με την πατρίδα αλλά και ως στοιχείο στήριξης και ενίσχυσης της απανταχού ελληνικής ομογένειας. Ενώ ειδική αναφορά έκανε και στο ζήτημα της γλώσσας και της διατήρησής της. «Μιλάτε στα σπίτια σας, στα παιδιά και στα εγγόνια σας, την ελληνική γλώσσα. Αν χαθεί η ελληνική λαλιά χάνεται και η ελληνική ταυτότητα», είπε ο κ. Κουίκ.

Αναφορά έκανε και στην ένταση των τουρκικών προκλήσεων τον τελευταίο καιρό επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση της ελληνικής κυβέρνησης περί ανάγκης σεβασμού στις διεθνείς συνθήκες και αταλάντευτης τήρησής τους, εκπέμποντας παράλληλα και μήνυμα προς την Ευρωπαϊκή Ενωση για την οποία, όπως είπε, θα πρέπει να κατανοήσει ότι τα ελληνικά σύνορα είναι και σύνορα της Ευρώπης.

Ο κ. Κουίκ που έφτασε στο Μόντρεαλ κατ’ ευθείαν από το Βανκούβερ εξήρε την ομόνοια και σύμπνοια του Ελληνισμού στο Μόντρεαλ, ενώ αναφέρθηκε και στην κυβερνητική πρωτοβουλία που έχει αναληφθεί με σκοπό την ανασυγκρότηση του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού (ΣΑΕ) και του νέου, σχεδιαζόμενου χαρακτήρα του ως φορέα έκφρασης και κινητοποίησης της ελληνικής ομογένειας.

Νωρίτερα, τον υφυπουργό Εξωτερικών είχε υποδεχθεί στο βήμα ο πρέσβης της Ελλάδας στον Καναδά Γιώργος Μαρκαντωνάτος τονίζοντας τη σημασία της παρουσίας εκπροσώπου της ελληνικής κυβέρνησης στους εορτασμούς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στον Καναδά. Ενώ, στην ομιλία του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Νίκος Παγώνης, μεταξύ άλλων, εστίασε στην καθοριστική συμβολή των Ελλήνων της Διασποράς του 1821 στην απελευθέρωση της Ελλάδας από τον οθωμανικό ζυγό.

«Απόπειρες να ελευθερωθεί η Ελλάδα υπήρξαν και άλλες», είπε ο κ. Παγώνης, «αλλά μόνο όταν συντονισμένα κινητοποιήθηκαν οι Ελληνες της Διασποράς η πατρίδα κέρδισε ξανά την ελευθερία της».

Με προσήλωση το κοινό άκουσε και τη σύντομη τοποθέτηση του Μητροπολίτη Τορόντο (Καναδά) κ.κ. Σωτηρίου. «Πιστεύουμε στην ελευθερία, στη δημοκρατία και στον Θεό», είπε ο κ.κ. Σωτήριος υπογραμμίζοντας τον καίριο ρόλο της πίστης ως στοιχείο συνεκτικό των Ελλήνων του εξωτερικού.

• Πριν τον κύκλο των ομιλιών ανακοινώθηκε και βραβεύτηκε η Προσωπικότητα της Χρονιάς για τον Ελληνισμό του Μόντρεαλ που φέτος ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Εράνου της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ Τάσος Ξυπολιτάκης. (Η Επιτροπή Εράνου συγκέντρωσε και διέθεσε 279.000 δολάρια το τελευταίο 18μηνο για την κάλυψη αναγκών των ελληνικών σχολείων του Μόντρεαλ).

• Στο δείπνο παρακάθησε και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος, δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, επικεφαλής ομάδας διακεκριμένων Ελλήνων γιατρών που βρίσκεται στο Μόντρεαλ για τη διημερίδα του Ιατρικού Τουρισμού, σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη 28 και 29 Μαρτίου (5 μ.μ. – 9 μ.μ.) στο Κοινοτικό Κέντρο «Αδριανός Μαρής».

• Οι εορτασμοί για την εθνική επέτειο είχαν ξεκινήσει από το μεσημέρι του Σαββάτου, με την κατάθεση στεφάνων στο κενοτάφιο του Λαβάλ (Place du Souvenir), παρουσία του δημάρχου της περιοχής και εκπροσώπων ομογενειακών φορέων και οργανώσεων, καθώς και της ομογενούς αντιδημάρχου Μόντρεαλ Μαίρης Ντέρου, του ανεξάρτητου βουλευτή στην Εθνοσυνέλευση του Κεμπέκ Τζέρι Σκλαβούνου, του γενικού προξένου Μόντρεαλ Νίκου Σιγάλα και άλλων.

https://www.ekirikas.com/%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BB-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B6%CE%AE%CF%84%CF%89/

 
AHEPA Family Celebrates Greek Independence Day at White House
News - ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
Σάββατο, 25 Μάρτιος 2017 13:56

AHEPA Family Celebrates Greek Independence Day at White House

 

March 25, 2017

 
 

 

WASHINGTON, DC— The American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA), the leading membership-based association for the nation’s millions of American citizens of Greek heritage and Philhellenes, and its affiliated organizations, celebrated the 196th Anniversary of Greek Independence at a White House ceremony held March 24, 2017.  President Donald J. Trump, White House Chief of Staff Reince Priebus, White House Director of the Office of Public Liaison George Sifakis, and His Eminence Archbishop Demetrios, provided remarks. Vice President Mike Pence also attended.

"We sincerely thank President Trump for issuing a Proclamation that calls on the people of the United States to observe Greek Independence Day with appropriate ceremonies and activities," Supreme President Andrew C. Zachariades said. "We also commend the president for recognizing Greece’s value as a NATO ally, for expressing 'deep gratitude' for Greece's 'enduring friendship,' and for acknowledging the inspiration America's patriots took from Hellenic principles and the ancient Greeks."

Supreme President Andrew Zachariades, his wife, Antoinette; Sons of Pericles Supreme President Nick Apostolou, Maids of Athena Grand President Tria Charnas, Supreme Secretary Carl Hollister, Supreme Treasurer Jimmy Kokotas, Board of Directors Vice Chairman Lee J. Millas, AHEPA Executive Director Basil Mossaidis, and Daughters of Penelope Executive Director Elena Saviolakis, represented the AHEPA family. Many other AHEPA family members were also in attendance.

“AHEPA treasures the fact that representatives of the American Hellenic community have been welcome to the White House since AHEPA’s meeting with President Calvin Coolidge in 1924," Zachariades added. "This recognition demonstrates that the Office of the Presidency has valued the American Hellenic community, its concerns, and its many contributions to the tapestry that is America since the time American Hellenes became organized and mobilized through the vision of AHEPA’s Founders.”

AHEPA is proud to count Presidents Franklin D. Roosevelt, Harry S. Truman, and Gerald R. Ford as members.

Dinner at Blair House

Supreme President Andrew C. Zachariades attended a dinner hosted by White House Chief of Staff Reince Priebus at the Blair House on the occasion of Greek Independence and in honor of His Eminence Archbishop Demetrios, March 23, 2017.  Vice President Mike Pence stopped by to address the guests, which included Greece’s Minister of Defense Panos Kammenos and Cypriot Government Spokesman Nikos Christodoulides. 

Defense Minister Made an Ahepan

AHEPA had a substantive discussion with Greece’s Minister of Defense, Panos Kammenos, March 24, ahead of his meetings in Washington, which included one with Secretary of Defense James Mattis. Minister Kammenos also became an AHEPA member, at the invitation of Supreme President Andrew Zachariades. Executive Director Basil Mossaidis presented the minister with a unique membership pin from the 1920s.

# # #  

Founded in 1922 in Atlanta, Georgia, on the principles that undergirded its fight for civil rights and against discrimination, bigotry, and hatred felt at the hands of the Ku Klux Klan, AHEPA is the largest and oldest grassroots association of American citizens of Greek heritage and Philhellenes with more than 400 chapters across the United States, Canada, and Europe.  

AHEPA's mission is to promote the ancient Greek ideals of Education, Philanthropy, Civic Responsibility, and Family and Individual Excellence through community service and volunteerism. 

For more information, please visit www.ahepa.org

 

 
Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Έλληνα Γενικό Πρόξενο στο Γιοχάνεσμπουργκ.
News - ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 19:44

Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Έλληνα Γενικό Πρόξενο στο Γιοχάνεσμπουργκ.

proxenos

Συνάντηση με τον Έλληνα Γενικό Πρόξενο στο Γιοχάνεσμπουργκ κ. Μιχαλόπουλο Θεόδωρο, είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός.

 

Ο Δήμαρχος Αχαρνών είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Γενικό Πρόξενο σχετικά με την πολυπληθή Ελληνική Κοινότητα που κατοικεί στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, καθώς και για τους κοινωνικούς και εμπορικούς δεσμούς της Ελλάδας με την Νότια Αφρική.

 

Ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος στο Γιοχάνεσμπουργκ κ. Μιχαλόπουλος μετέφερε στον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό την πρόθεση την Ελληνικής Κοινότητας στο Γιοχάνεσμπουργκ για αδελφοποίηση του Γιοχάνεσμπουργκ με τον Δήμο Αχαρνών, αίτημα που βρήκε τη θετική ανταπόκριση από την πλευρά του Δημάρχου.

 

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο επιλαχών Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής κ. Γιώργος Δαμάσκος.

 
Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη με αντιπροσωπεία της Unicef (ΥΠΕΞ)
News - ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 18:46

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη με αντιπροσωπεία της Unicef (ΥΠΕΞ)

 unicef

 

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Συντονιστή της Unicef για την Ελλάδα, κ. Laurent Chapuis, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Unicef, κας Σοφίας Τζιτζίκου και του Ειδικού Γραμματέα Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Διπλωματίας, Δρ. Ευστάθιου Λιανού – Λιάντη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε φιλική και εποικοδομητική ατμόσφαιρα, ο κ. Chapuis ενημέρωσε τον Υφυπουργό Εξωτερικών για το σύνολο των δράσεων, τις οποίες πραγματοποιεί η Unicef στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη έμφαση στα προγράμματα προστασίας των Δικαιωμάτων των παιδιών, εκπαίδευσης και ψυχολογικής υποστήριξής τους.

Επιπλέον, η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Unicef, κα Σοφία Τζιτζίκου αναφέρθηκε εκτενώς στη συνδρομή του Οργανισμού για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, επιδεικνύοντας ειδική μέριμνα για τα ασυνόδευτα παιδιά- πρόσφυγες.

Από την πλευρά του, ο κ. Αμανατίδης ευχαρίστησε τόσο τον κ. Chapuis, όσο και την κα Τζιτζίκου για την πολύτιμη συνδρομή της Unicef στις προσπάθειες της Ελληνικής Κυβέρνησης για την ανακούφιση των προσφυγικών πληθυσμών, αναφέροντας ότι εξετάζονται τρόποι για την περαιτέρω ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Unicef στη χώρα μας.

 
«Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσάς!». Με τη φράση αυτή ο Σταύρος Θεοδωράκης υποδέχτηκε στο γραφείο του στη Βουλή το Δ.Σ της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε).
News - ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 19:09

«Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσάς!». Με τη φράση αυτή ο Σταύρος Θεοδωράκης υποδέχτηκε στο γραφείο του στη Βουλή το Δ.Σ της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε). «Γιατί το Ποτάμι» όπως τους είπε ο επικεφαλής «αποτελεί εθνική υπόθεση τόσο το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού όσο και η επιστροφή στη χώρας μας των Ελλήνων επιστημόνων που έφυγαν στο εξωτερικό την περίοδο της κρίσης».

resized image14-1024x683
Την αντιπροσωπεία της Πα.Δ.Ε.Ε υποδέχθηκαν ο γραμματέας Κοινοβουλευτικού έργου Παναγιώτης Καρκατσούλης και ο Βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Leonidas Raptakis, Πολιτειακός Βουλευτής του Rhodes Island των ΗΠΑ, ο John Pandazopoulos, επίτιμος γ.γ της Π.α.Δ.Ε.Ε, πρώην υπουργός και βουλευτής στη Βικτώρια της Αυστραλίας, ο Gerasimos Sklavounos, βουλευτής Laurier-Dorion, από το Κεμπέκ του Καναδά, η Nicole Malliotakis, Πολιτειακή βουλευτής New York των ΗΠΑ και ο Philippe Kitsos, Βουλευτής του Καντονίου Neuchatel της Ελβετίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι Έλληνες που βουλευτές αναφέρθηκαν σε μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν την Ελληνική διασπορά. Πιο σημαντική εκκρεμότητα είναι το δικαίωμα της ψήφου σε όσους ζουν στο εξωτερικό και έχουν ελληνική ταυτότητα. «ΕΝΦΙΑ πληρώνουμε αλλά ψήφο δεν έχουμε», ήταν μια από τις χαρακτηριστικές αναφορές.
resized image21-1024x683
Ως ανησυχητική επίσης επισημάνθηκε η αυξητική ροή των Ελλήνων σε χώρες της Ευρώπης λόγω της οικονομικής κρίσης, όπως π.χ στην Ελβετία που από τους 1.500 γιατρούς στο νοσοκομείο της Λωζάννης, οι 150 είναι Έλληνες, ενώ στη Γενεύη ο ελληνικός πληθυσμός τριπλασιάστηκε τα τελευταία επτά χρόνια. Επιπλέον, εξέφρασαν την αγωνία τους για την παρατεταμένη οικονομική αβεβαιότητα και αστάθεια της χώρας που δυσκολεύει τις επενδύσεις από το εξωτερικό.
resized image33-e1487692178280-1024x576
Από την πλευρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι «δεν μπορούμε να δούμε την ανάπτυξη της χώρας μας χωρίς τη δύναμη των Ελλήνων του εξωτερικού, που αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα». Κατέστησε δε σαφές ότι το Ποτάμι θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές. Στις προσπάθειες που κάνει το Ποτάμι για να κατοχυρωθεί νομοθετικά το δικαίωμα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού αναφέρθηκε ο γραμματέας του Κοινοβουλευτικού Έργου Παναγιώτης Καρκατσούλης. Τέλος, ο βουλευτής Αττικής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς έθεσε το θέμα της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στο εξωτερικό καθώς και το brain drain το διωγμό δηλαδή επιστημόνων που σπούδασαν στην Ελλάδα και τώρα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε άλλες χώρες.

 


Σελίδα 4 από 29
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες.
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες.
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες. Στις 28 Ιουνίου, Οι μουσικές της Κρήτης θα κατακτήσουν ...

Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία.
Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα,  Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία.
Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία. Ο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση