ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ Ιγνάτιος ΚαΪτεζίδης: Πρεσβευτής της διεθνούς καμπάνιας. «Όλοι κερδίζουν» που μοιράζει δωρεάν ειδικές μπάλες ποδοσφαίρου στα τυφλά παιδιά.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τρίτη, 18 Απρίλιος 2017 09:50

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

 

Ιγνάτιος ΚαΪτεζίδης: Πρεσβευτής της διεθνούς καμπάνιας.

«Όλοι κερδίζουν» που μοιράζει δωρεάν ειδικές μπάλες ποδοσφαίρου στα τυφλά παιδιά.

flyerFinalCOSMOSgrβ

Πρεσβευτής του καινοτόμου προγράμματος «Youthorama» που περιλαμβάνει δράσεις ανοιχτές για την ευρωπαϊκή νεολαία και της διεθνούς καμπάνιας «Όλοι κερδίζουν» στο πλαίσιο της οποίας θα μοιραστούν δωρεάν –για πρώτη φορά παγκοσμίως- πρότυπες μπάλες ποδοσφαίρου σε τυφλά παιδιά, ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Οι δράσεις του «Youthorama» θα κορυφωθούν την περίοδο του Πάσχα 2017 και εντάσσονται στο ετήσιο σχέδιο Erasmus+ Αθλητισμός που περιλαμβάνει τη σύμπραξη εταίρων από Potenza Ιταλίας, Βαρκελώνη Ισπανίας και με δικαιούχο φορέα το Όραμα Νέων Youthorama. Στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης για τα παιδιά που έχουν προβλήματα όρασης θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις σε όλες τις χώρες προώθησης της διεθνούς καμπάνιας «Όλοι κερδίζουν» (εκτός από την Ελλάδα συμμετέχουν: Ιταλία, Ισπανία, Κροατία, Λετονία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Τουρκία) ενώ θα δημιουργηθεί για πρώτη φορά παγκοσμίως, πρότυπη μπάλα ποδοσφαίρου τυφλών για παιδιά.

Οι μπάλες είναι ειδικά κατασκευασμένες προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από παιδιά με προβλήματα όρασης και εκπέμπουν ειδικό ηχητικό σήμα. Θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια καινοτόμου εκπαιδευτικού εργαλείου σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ενώ θα μοιραστούν δωρεάν σε τυφλά παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από το Πρόγραμμα ErasmusSport ενώ το υπόλοιπο 20% θα συγχρηματοδοτηθεί από διεθνή ιδρύματα αλλά και ιδιωτικούς φορείς. To Διεθνές Ίδρυμα Save the Dream ξεκίνησε μακροπρόθεσμη συνεργασία με το Youthorama στηρίζοντας τη συγκεκριμένη δράση αλλά και παρόμοιες κοινές εκδηλώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Πρόκειται για μία σπουδαία προσπάθεια με ανθρωπιστικό χαρακτήρα και ευαισθησία προς τα παιδιά με προβλήματα όρασης. Κατά τη διάρκεια συνάντησής μου με τον πρόεδρο του Οράματος Νέων «Youthorama», Παγκόσμιο Υπεύθυνο Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Τυφλών, Ηλία Μάστορα, ενημερώθηκα για τις λεπτομέρειες του προγράμματος και αποδέχθηκα την πρότασή του ο δήμος μας να γίνει υποστηρικτής της ιδέας κι εγώ ο ίδιος να συμμετέχω ως πρεσβευτής σε όλες τις δράσεις. Έχουμε χρέος να στηρίζουμε αυτά τα παιδιά γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή. Όταν προσπαθούν «Όλοι κερδίζουν» και με την προσπάθεια τους μας εμπνέουν και μας δίνουν λαμπρό παράδειγμα ελπίδας και αγωνιστικότητας» δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Να σημειωθεί ότι το ποδόσφαιρο τυφλών είναι παραολυμπιακό ομαδικό άθλημα, ιδανικό για την ένταξη των ατόμων με ολική τύφλωση καθώς η κάθε ομάδα αποτελείται από τυφλούς ποδοσφαιριστές και βλέποντες τερματοφύλακες. Όπως εξήγησε ο κ. Μάστορας «η διεθνής καμπάνια “Όλοι κερδίζουν” εστιάζει στη δημιουργία μοναδικής σε παγκόσμιο επίπεδο, μπάλας ποδοσφαίρου τυφλών για παιδιά. Η νέα μπάλα αποτελεί εργαλείο μη τυπικής εκπαίδευσης στην τυπική εκπαίδευση, με στόχο την ένταξη φορώντας τα γυαλιά της διαφορετικότητας».

Ηλίας Μάστορας, από το 1999 είναι προπονητής σκάκι στον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη, συγγραφέας του παιδικού παραμυθιού "Βέρα, η μαγική Σκακιέρα" ενώ είναι πρόεδρος στο Όραμα Νέων Youthorama που ιδρύθηκε το 2003. Επίσης ασχολείται από το 1996 με το ποδόσφαιρο τυφλών και τα τελευταία χρόνια είναι Παγκόσμιος Υπεύθυνος Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Τυφλών, διαιτητεύοντας στο παρελθόν τον τελικό στην Αθήνα 2004 και Πεκίνο 2016 ενώ συμμετείχε ως Υπεύθυνος Διαιτησίας στο Ρίο 2016.

Να σημειωθεί επίσης ότι το Όραμα Νέων Youthorama  θα υλοποιήσει δράσεις ανοικτές για όλους του νέους, την περίοδο του Πάσχα 2017, που θα έχουν τον χαρακτήρα πολλαπλασιαστικών δράσεων εγκεκριμένων Ευρωπαϊκών σχεδίων Erasmus+ όπως:

  • Ανταλλαγή νέων από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λατσιών Κύπρου

  • σεμινάριο δημιουργίας συμπράξεων νεανικών φορέων που στοχεύουν στην ένταξη νέων με λιγότερες ευκαιρίες  από Ιταλία, Ισπανία, Κροατία, Λετονία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Τουρκία, με την υποστήριξη του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Στο πλαίσιο αυτό θα φιλοξενηθούν οι εταίροι από Ιταλία και Βαρκελώνη Ισπανίας για την υλοποίηση δράσεων προώθησης της καινοτόμας μπάλας ποδοσφαίρου τυφλών για παιδιά, που θα πραγματοποιηθούν στο Mediterranean Cosmos στην Πυλαία (18/4/2017 στις 17.00), αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη.

Ο Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη είναι υποστηρικτής των δράσεων ενώ ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης θα είναι ο πρεσβευτής του Προγράμματος ως αναγνωρίσιμο δημόσιο πρόσωπο μαζί με τον Στράτο Χατζηαποστολίδη, μέλος της Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε την 4η Παραολυμπιακή θέση – Αθήνα 2004 Ποδόσφαιρο Τυφλών.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του φορέα www.youthorama.gr .

 
Δήμος Αγ. Δημητρίου_Στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και αυτό το Πάσχα
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 16:04

Δήμος Αγ. Δημητρίου_Στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και αυτό το Πάσχα.

resized ky pasxa 2017 01

Εν όψει των εορταστικών ημερών του Πάσχα, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Δημητρίου, με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και εθελοντριών, που κάλυψαν επαρκώς την έλλειψη προσωπικού, στήριξε έμπρακτα όλους τους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών, με κεντρικό μήνυμα «Και αυτό το Πάσχα κανένας συμπολίτης μας μόνος του!» 
Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, κατά την οποία ξεκίνησαν διάφορες διανομές, δόθηκαν συνολικά σε οικογένειες ωφελούμενων της Κοινωνικής Υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες τους:

 150 ζευγάρια παιδικά παπούτσια, δωρεά της εταιρείας ΤΟΜS, μέσω της Οργάνωσης «Μαζί για το παιδί». 
 160 Δωροσακούλες που περιείχαν λαμπάδες, παιχνίδια και ρούχα που συγκεντρώθηκαν στη φετινή δράση «Γίνε κι εσύ Νονός» του ΣΚΑΙ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, αλλά και τρόφιμα.
• 160 μπάλες ποδοσφαίρου, ευγενική προσφορά της Ελληνοαμερικάνας ακτιβίστριας Alexandra Christ.
• 150 κουπόνια αγοράς κρέατος, μια ευγενική προσφορά της επιχείρησης Αφοί Νασόπουλοι Α.Ε. και του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραγωγών «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ». 

resized 17884063 10209220390978612 7836600338771800490 n

Ακόμη, τα ΚΑΠΗ της πόλης του Αγ. Δημητρίου προσέφεραν το ποσό των 1200 € στο «ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες». Το ποσό αφορά στα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο bazaar.

resized ky pasxa 2017 03

Βασικός και πρωταρχικός στόχος της διοίκησης του Δήμου Αγ. Δημητρίου ήταν, είναι και θα είναι η ευημερία όλων των πολιτών και η διασφάλιση ενός μέλλοντος με δικαιοσύνη και ισότητα για όλες τις κοινωνικές ομάδες. Ειδικά για τις ευάλωτες, όπως αυτές των παιδιών και των γυναικών, των ανέργων, των απόρων, των ηλικιωμένων και μοναχικών ανθρώπων, των μεταναστών και των προσφύγων. Πρόκειται για ένα στόχο με προκλήσεις, που όμως ο Δήμος φροντίζει κάθε φορά με επιμονή και αφοσίωση να κατακτά.-

 

resized ky pasxa 2017 04

 

resized ky pasxa 2017 05

 
Κώστας Μπακογιάννης (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας): Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 13:04

Κώστας Μπακογιάννης (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας): Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ

 

ΑΦΙΣΑ ΜΠΑΣΚΕΤΒ

Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων της Βουλής των Ελλήνων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Απριλίου και ώρα 19.00 στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας "Τάσος Καμπούρης". 

 

Την ομάδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προπονεί ο Βασίλης Μπρατσιάκας, προπονητής της Ομάδας Kymi BC - ΚΑΕ Κύμη SeaJets και συνθέτουν Περιφερειακοί Σύμβουλοι και στελέχη της Περιφέρειας καθώς και παλαίμαχοι αθλητές.

 

Την Ομάδα της Βουλής των Ελλήνων στελεχώνουν Βουλευτές, στελέχη κομμάτων καθώς και παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες.

 

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό Σύλλογο «Άνθρωπος Ελπίδα Πολιτισμός» Α.με.Α.. Ο Σύλλογος είναι μέλος Της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γονέων, Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, του τοπικού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νομού Εύβοιας και έχει ως σκοπό του τη μέριμνα ατόμων με οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας.

 

(Τράπεζα "Alpha Bank": Αρ. λογ. 233002101103858 / IBAN GR 0140 2330 2330 0210 1103 858)

 
Δήμος Γλυφάδας - Διανομή τροφίμων μέσω κοινωνικού παντοπωλείου
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 11:54

Δήμος Γλυφάδας - Διανομή τροφίμων μέσω κοινωνικού παντοπωλείου

 resized pantopoleio-I

 

Περίπου είκοσι τόνους από τρόφιμα, αλλά και λαμπάδες και άλλα δώρα μοίρασε ο Δήμος Γλυφάδας στους άπορους και φτωχούς συμπολίτες μας, εν όψει των άγιων ημερών του Πάσχα. Η διανομή των τροφίμων πραγματοποιήθηκε από τη Μεγάλη Δευτέρα ως και τη Μεγάλη Πέμπτη από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας, στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών.

 resized pantopoleio-II

Ειδικότερα, στο Δήμο Γλυφάδας λειτουργεί ένα δίκτυο κοινωνικών δομών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό μαγειρείο (συσσίτιο) και κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο. Στις δομές αυτές είναι εγγεγραμμένες συνολικά 855 οικογένειες που αριθμούν περίπου 2000 μέλη. Πρόκειται κυρίως για συμπολίτες μας που λόγω της οικονομικής κρίσης βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

 resized pantopoleio-III

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τετραημέρου (10-13 Απριλίου), ο Δήμος Γλυφάδας, μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου, διένειμε στους δικαιούχους πολίτες τα ακόλουθα:

 

1980 κιλά αρνί

3750 κιλά πατάτες

1100 λίτρα ελαιόλαδο

2250 τεμάχια ζυμαρικά

1500 τεμάχια όσπρια

1500 τεμάχια ρύζι

900 τεμάχια ζάχαρη

900 τεμάχια αλεύρι

1600 τεμάχια γάλα

2450 τεμάχια ντοματοπελτέ

2450 κονσέρβες

600 κουτιά δημητριακά

200 τεμάχια γλυκίσματα

400 λαμπάδες & πασχαλινά αυγά

 resized pantopoleio-IV

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που συνεισέφεραν ώστε να συγκεντρωθούν τα αγαθά που διανεμήθηκαν, αλλά και τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές του Δήμου για την μεθοδική και συστηματική δουλειά τους. «Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας και να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη, ειδικά τις άγιες τούτες ημέρες», τόνισε ο κ. Παπανικολάου.

 

«Απλώνουμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας πάνω από την πόλη μας και καθημερινά, με τη βοήθεια των εργαζομένων και των εθελοντών, το ενισχύουμε και το επεκτείνουμε», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστασία Αργυροπούλου, που ευχαρίστησε όλους όσους προσέφεραν προϊόντα στο κοινωνικό παντοπωλείο, που είναι οι ακόλουθοι:

 

MINERVA MARINE INC

MARINE TRUST LTD

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΓΚΑ

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ

SUPERMARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

MEAT THE BUTCHER IKE

ΖΙΑΠΑΣ ΑΡΤΟΠΕΙΟ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

Ok! ANYTIME MARKETS A.E.

ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.

SUPERMARKET ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΕΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΓΑ Α.Ε.

ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ «Ο Τάσος»

ΕΤΑΙΡΕΙΑ COCA COLA 3E

ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΝΗΡΗΪΔΕΣ

NEW CULT

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΠΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ»

ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «ΤΟ ΑΡΓΕΝΟΝ»

HOLY SPIRIT

ΛΙΛΟΣΠΙΤΟ ΒΡΕΦ.ΣΤΑΘΜΟΣ

ROTARACT CLUB ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στην περιοχή Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 19:48

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας
του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού"
στην περιοχή Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά.

 
 

unnamedχμ

Σε μία όμορφη και χαρούμενη τελετή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 στην περιοχή Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά.

resized 4

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. κ. Γιάννης Μασούτης, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, της Εισαγγελίας Ανηλίκων αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σημαντική ήταν και η παρουσία πολιτιστικών συλλόγων και ανθρώπων της περιοχής, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν και καλωσόρισαν θερμά την οικογένεια του Χαμόγελου στον τόπο τους.

resized 20170406 115302

Ο αγιασμός τελέσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννη, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού", ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην ανακατασκευή του οικήματος και τόνισε πως οι άνθρωποι αυτοί δεν έφτιαξαν απλώς ένα σπίτι αλλά έβαλαν "πινελιές ψυχής". Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Διευθυντής Marketing της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. κ. Σταμάτης Δαυίδ, ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρίας Henkel κ. Γεώργιος Φραγκισκάκης και ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης.

resized 20170406 115957

Τα παιδιά του οργανισμού παρέδωσαν συμβολικά ευχαριστήρια δώρα στον κ. Γιάννη Μασούτη της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., στον εκπρόσωπο της Henkel κ. Γεώργιο Φραγκισκάκη και στο Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Καραγιάννη. Στη συνέχεια έκοψαν την κορδέλα της εξοχικής τους κατοικίας μαζί με τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της ανακατασκευής.

resized 20170406 122938

Το συγκεκριμένο οίκημα αποτελεί δωρεά της Στυλιανής Μουρατίδου και µέσω της ευγενικής χορηγίας της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. και της πολύτιμης υποστήριξης της εταιρείας Henkel και του Δήμου Λαγκαδά ανακαινίστηκε, εξοπλίστηκε και διαμορφώθηκε πλήρως σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, όπου τα παιδιά θα περνούν ευχάριστες στιγμές. Ωστόσο, το σπίτι ολοκληρώθηκε χάρη στη συμμετοχή και άλλων εταιρειών και ιδιωτών, οι οποίοι συνέβαλαν προσφέροντας δωρεάν είδη και υπηρεσίες.

resized 20170406 171009

resized IMG 20170406 091322resized IMG 20170406 123644
 
 

Χορηγός Ανακατασκευής Σπιτιού:          

Email Image
 

Υποστηρικτές

Email Image
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 09:13
 


Σελίδα 10 από 426
Χρήστος Λεοντής ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ Της ξενιτειάς, της μνήμης, του έρωτα και της φωτιάς 14 Ιουλίου Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, 21:00
Χρήστος Λεοντής   ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ  Της ξενιτειάς, της μνήμης, του έρωτα και της φωτιάς  14 Ιουλίου  Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, 21:00
Χρήστος Λεοντής  ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ Της ξενιτειάς, της μνήμης, του έρωτα και της φωτιάς 14 Ιουλίου Μικρό Θέατρο Αρχαίας ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση