ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ιστιοπλοϊκός φιλανθρωπικός αγώνας «Πλεύση Αγάπης»
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Κυριακή, 23 Απρίλιος 2017 18:10

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ιστιοπλοϊκός φιλανθρωπικός αγώνας «Πλεύση Αγάπης»

resized sailforlove 3

 

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε για δευτερη χρονιά η φιλανθρωπική ρεγκάτα «Πλεύση Αγάπης». Όμορφες στιγμές, ιδανικές καιρικές συνθήκες και μια θάλασσα γεμάτη πανιά που άνοιξαν και έπλευσαν για καλό σκοπό.

Με χαμόγελα και καλή διάθεση πήρε εκκίνηση ο στόλος για ένα διαφορετικό ιστιοπλοϊκό αγώνα τα εσόδα του οποίου κατατίθενται στην ΦΛΟΓΑ – Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Φέτος έλαβαν μέρος οι μεγαλύτερες εταιρείες από το χώρο του Chartering (ενοικίαση σκαφών) μετατρέποντας την συμμμετοχή τους σε μια καλή πράξη. Συνολικά συμμετείχαν 19 σκάφη διαφορετικών κατηγοριών και έπλευσαν για την αγάπη σε ένα νοητό τρίγωνο έξω από το Φαληρικό όρμο δημιουργώντας ένα όμορφο θέαμα ορατό ακόμη και από την ακτή.

resized sailforlove 4

Ανάμεσα στους κυβερνήτες ήταν και η Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου η συμμετοχή της οποίας αποτέλεσε ένα μήνυμα υποστήριξης για δράσεις όπως η φιλανθρωπική ρεγκάτα «Πλεύση Αγάπης».

Η «Πλεύση Αγάπης» είναι μια μοναδική εκδήλωση με την συμμετοχή και υποστήριξη των μεγαλύτερων εταιρειών Chartering και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της θαλάσσιας αναψυχής.

resized sailforlove 1

Η «Πλεύση Αγάπης» δεν είναι ένας κοινός ιστιοπλοϊκός αγώνας, αλλά μία πλεύση προσφοράς όπου όλοι οι συμμετέχοντες είναι νικητές. Σκοπός μας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού και η προσφορά στα παιδιά, κι αυτό για εμάς είναι το μεγαλύτερο βραβείο που μπορεί κανείς να λάβει. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, η ανταπόκριση που δεχτήκαμε από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου ήταν άμεση και τους ευχαριστούμε όλους για την ανιδιοτελή προσφορά τους.  Αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, είναι και η συμμετοχή πολλών παιδιών στα πληρώματα, τα οποία με τα χαμόγελά τους ομόρφυναν ακόμη περισσότερο την φετινή εκδήλωση. Δεν υπάρχει άλλωστε μεγαλύτερη χαρά από το γέλιο ενός παιδιού. Η «Πλεύση Αγάπης» είναι μία συλλογική προσπάθεια και ευελπιστούμε να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων και να γίνει θεσμός. Η κοινωνία μας δοκιμάζεται και πρέπει να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό. Η αλληλεγγύη και το φιλότιμο του Έλληνα πάντοτε λειτουργούσε εποικοδομητικά. Ας βοηθήσουμε όλοι. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από το κράτος. Το κράτος είμαστε εμείς, και εμείς θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας και το μέλλον της χώρας μας.” δήλωσε η κα Ακριβή Βρυώνη επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής.

resized sailforlove 5

«Είναι μια δραστηριότητα γεμάτη ευαισθησία στην οποία συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρίες chartering προσφέροντας σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Το περιοδικό ΟΝDECK και η ομάδα του υποστήριξαν έμπρακτα όλη την διεξαγωγή. Εφέτος, από την πλευράς μας, ως συνδιοργανωτές, ενισχύσαμε την επικοινωνία, το θαλάσσιο στίβο, είχαμε συμμετοχές από το Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά ενώ το δίκτυο συνεργατών μας είχε ενεργή συμμετοχή. Η αγορά του yachting έχει κοινωνική συνείδηση και σε κάθε ευκαιρία το αποδεικνύει έμπρακτα. Από την πλευρά μας ευχαριστούμε τις εταιρείες που συμμετείχαν και όλους όσους βοήθησαν» δήλωσε ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, επικεφαλής του διεθνούς περιοδικού Skipper ONDECK και ένθερμος υποστηρικτής του ναυταθλητισμού και των κοινωνικών δράσεων.

resized sailforlove 7

Η απονομή των επάθλων, η βράβευση των συμμετεχόντων καθώς και δωρεά του συνολικού ποσού θα πραγματοποιηθεί σε δεξίωση παρουσία στελεχών από το επιχειρηματικό και αθλητικό στερέωμα και βεβαίως το Δ.Σ. της ΦΛΟΓΑΣ και της προέδρου κας Μαρίας Τρυφωνίδου.

 

resized sailforlove 8

 
Τσούγκρισμα αυγών και παραδοσιακό αρνάκι ● Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» από τον δήμο Νεάπολης-Συκεών
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 16:02

Τσούγκρισμα αυγών και παραδοσιακό αρνάκι

● Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» από τον δήμο Νεάπολης-Συκεών

resized gevma agapis pasxa-7

 

 

Σε μία ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής έστρωσαν και φέτος το πλούσιο, παραδοσιακό πασχαλινό τραπέζι για άπορους, μοναχικούς και ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Υπό τους ήχους των «Φίλων της Παράδοσης», αλλά και μουσικών του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκέων, σχεδόν 200 δημότες τσούγκρισαν τα αυγά τους, γευμάτισαν, διασκέδασαν και χαμογέλασαν, σε πείσμα των δύσκολων καιρών, στο καθιερωμένο πλέον Γεύμα Αγάπης του Πάσχα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων των 1ου -5ου Δημοτικών Σχολείων Συκεών (Δενδροφυτεία), στο πλαίσιο του πυκνού πλέγματος της κοινωνικής πολιτικής που ασκεί μέσω των προγραμμάτων των κοινωνικών υπηρεσιών και δομών του για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

resized gevma agapis pasxa-1

Στην πραγματοποίηση του φετινού πασχαλινού γεύματος συνέβαλε ως χορηγός και η ελβετική φιλανθρωπική οργάνωση «Βοήθεια στην Ελλάδα» (Griechenlandhilfe Schweiz). Όπως δήλωσε η σύνδεσμος της οργάνωσης με τη Βόρεια Ελλάδα και το δήμο μας Νούλα Βασσάρα «η οργάνωση έχοντας εκτιμήσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται, έχει εντάξει τις κοινωνικές δομές του δήμου Νεάπολης-Συκεών στο πρόγραμμα δράσεών της, από τις αρχές του Νοέμβρη του 2016. Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει χείρα βοηθείας για την υποστήριξη που παρέχεται σε ασθενείς δημότες μέσω του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου, του συσσιτίου, του φαρμακείου και ειδικά στις γιορτινές μέρες με τα «Γεύματα Αγάπης».

resized gevma agapis pasxa-2

«Δίπλα σας συνεχώς…»

«Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας», τόνισε στο μήνυμά του ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης απευθυνόμενος στους συνανθρώπους μας που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές δομές του δήμου, παροτρύνοντάς τους να μη διστάζουν να ζητάνε από τις υπηρεσίες του δήμου ό,τι κι αν χρειάζονται. Είτε πρόκειται για ιατρική, νοσηλευτική, κοινωνική, ψυχολογική βοήθεια, είτε για υποστήριξη για μια καλύτερη διαβίωση.

resized gevma agapis pasxa-3

«Όλοι εμείς έχουμε υποχρέωση να στηρίζουμε όλους όσοι έχουν κάποιες δυσκολίες. Σήμερα είστε εσείς, αύριο μπορεί να είμαστε εμείς. Να μη ντρέπεστε να ζητάτε βοήθεια για όλα όσα έχετε ανάγκη για εσάς και τα παιδιά σας», προσέθεσε, δίνοντας πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώντας τους εργαζόμενους των δομών αυτών που προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους για την εξυπηρέτηση όλων όσοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες, αλλά και ευχαριστώντας την φιλανθρωπική οργάνωση «Βοήθεια στην Ελλάδα» για την πολύτιμη στήριξή της.

resized gevma agapis pasxa-4

Τις ευχές των εργαζομένων και της προϊσταμένης του Γραφείου Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου Μάρως Βασσάρα μετέφερε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Τάσος Τσακιρίδης, που καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ζήτησε και αυτός από τη μεριά του, όσοι έχουν ανάγκη να μην διστάζουν να απευθύνονται στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Νεάπολης-Συκεών. «Δεν είναι ντροπή να ζητάμε βοήθεια», υπογράμμισε ο κ. Τσακιρίδης. «Η εποχή μας δεν είναι εύκολη. Γι’ αυτό οι πόρτες του δήμου μας, με όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες του, είναι ανοιχτές για να σας παρέχουν με αξιοπρέπεια, γενναιοδωρία και αισιοδοξία όλα όσα χρειάζεστε εσείς και τα παιδιά σας».

resized gevma agapis pasxa-5

Το «παρών» στο Γεύμα Αγάπης έδωσαν επίσης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παρή Γεννήτσαρη, ο αντιδήμαρχος Διοικητικού-Οικονομικού Δημήτρης Ζιγκερίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Βαρσάμης, Ιωάννα Αλεξιάδου, Ολυμπία Κορδά, Νατάσα Αλεξούδη, Τριαντάφυλλος Κουσαγιαννίδης, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Νεάπολης Χριστίνα Τερζή και η τοπική σύμβουλος Πεύκων Ειρήνη-Μαρία Παπαδάκη.

resized gevma agapis pasxa-6

 
Προσφορά αγάπης από τον Δήμο Ιλίου για το Πασχαλινό τραπέζι
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 08:17

 Προσφορά αγάπης από τον Δήμο Ιλίου για το Πασχαλινό τραπέζι

resized Photo 2

Με αξιοπρέπεια γιόρτασαν και αυτό το Πάσχα όσοι δοκιμάζονται από το σκληρό πρόσωπο της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, αφού ο Δήμος Ιλίου, στηρίζοντας τους ωφελούμενους των κοινωνικών του προγραμμάτων, γέμισε με τα απαραίτητα το πασχαλινό τους τραπέζι.

resized Photo 3

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην προσπάθεια αυτή, αρωγοί στάθηκαν και φορείς της πόλης, όπως, τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. Ιλίου, το Κέντρο Γυναικών Ιλίου, το Σωματείο Ελληνικών Χορών και Λαογραφικών Ερευνών «Η Ελληνική Παράδοση», ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Εθνική Εστία», επιχειρήσεις, καθώς και απλοί πολίτες, οι οποίοι στηρίζουν αμείωτα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

resized Photo 4

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος δηλώνει σχετικά:

«Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο κοινωνικό πρόγραμμα, προκειμένου να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, δίνοντας μεγάλη σημασία στον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετούνται, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία τους και η διαδικασία να διεξάγεται όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για αυτούς.

resized Photo 5

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους δείχνουν την αλληλεγγύη τους και ενισχύουν την προσπάθειά μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ανθρώπινο πρόσωπο του Ιλίου. Με αυτόν τον τρόπο, οι πολίτες που στερούνται τα αυτονόητα, δεν είναι και δεν αισθάνονται μόνοι. Εισπράττουν την συμπαράσταση του συνόλου της κοινωνίας μας και αυτό, από μόνο του, αποτελεί ανακούφιση και απόδειξη ότι ο κοινωνικός ιστός στο Ίλιον παραμένει ισχυρός.»  

resized Photo 1

 
To video μήνυμα του Γιώργου Καπουτζίδη για το No Finish Line της Αθήνας!
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 13:54

To video μήνυμα του Γιώργου Καπουτζίδη για το No Finish Line της Αθήνας!

NFLATHENSposter-2

Την υπογραφή του εξαιρετικού ηθοποιού και σεναριογράφου Γιώργου Καπουτζίδη, έχει το video μήνυμα για το No Finish Line της Αθήνας, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης που θα παρουσιάσει αλλά και θα τρέξει στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα του κόσμου, ο οποίος θα γίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα, από τις 26 – 30 Απριλίου στο εντυπωσιακό Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) , καλεί τον κόσμο να τρέξει και να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα πάνε στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Στο video o Γιώργος Καπουτζίδης λέει: «No Finish Line, τώρα και στην Αθήνα, από 26 έως 30 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τρέχουμε, περπατάμε και προσφέρουμε, σε έναν αγώνα, χωρίς περιορισμό.

Ενας αγώνας, χωρίς τερματισμό, Μαζί για το Παιδί, που μας έχει ανάγκη! Θα είμαστε όλοι εκεί, γιατί το κάθε βήμα... μετράει. Δηλώσεις συμμετοχής, στο nflathens.com και στη γραμματεία εγγραφών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!»

Δείτε εδώ το video

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens/videos/1400126573381229/

 

Μέχρι τις 22 Απριλίου οι εγγραφές

 

Λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος δόθηκε ολιγοήμερη παράταση στις εγγραφές και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τις λίγες θέσεις που έχουν απομείνει, ως το Σάββατο 22 Απριλίου, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://hermes-events.org/view/event=27 είτε στα κέντρα εγγραφών στα πολυκαταστήματα attica, στο City Link και στο Golden Hall καθώς και στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Δευτέρα– Παρασκευή, 11:00 – 19:00 Σάββατο, 12:00 – 17:00).

 

Επειδή πλέον είναι ληξιπρόθεσμες οι εγγραφές, δεν θα υπάρχει τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα, στον αριθμό bib. Ωστόσο, όλοι θα συνεισφέρουν στον κοινό σκοπό, που είναι η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία θα προσφέρει τα έσοδα του αγώνα, στα άπορα παιδιά.

 

Ελάχιστες είναι και οι θέσεις για τις ομαδικές εγγραφές και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν γραπτό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: m Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Προθεσμία ως το Σάββατο 22 Απριλίου έχουν και όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα των24 ωρών που γίνεται παράλληλα με τον αγώνα των 90 ωρών και έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 12μμ και ημέρα λήξης την Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 12μμ.

 

Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 90 ωρών είναι πέντε (5) ευρώ και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να συμμετέχει στον αγώνα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί, όσες φορές επιθυμεί και για τις πέντε (5) ημέρες του αγώνα. Τα παιδιά έως 6 δεν πληρώνουν συμμετοχή, τα παιδιά από 7-12 δίνουν 3 ευρώ. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα των 24 ωρών είναι δέκα (10) ευρώ.

 

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ ΜεγάλοιXορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος. Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak, το Kyvernitis Travel και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

 

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, η αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοίAthens DJ 95,2 και Μελωδία, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και η ιστοσελίδα Naftemporiki.gr καθώς και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr. Υποστηρικτές είναι το Metropolitan Hospital, τα super market Lidl και οι εταιρείες Καυκάς και Χαϊδεμένος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα http://nflathens.com και τα Social Media:

 

https://www.facebook.com/No-Finish-Line-Athens-983657868361437

 

https://twitter.com/NFLAthens

 

https://www.instagram.com/nflathens

 
Walk-For-Wishes, Ένας "μπλε" περίπατος για τις Eυχές! 28/4 @Thessaloniki
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 08:43

 

Walk for Wishes - World Wish Day 2017!
Ένας «μπλε» περίπατος μέχρι τις «μπλε» Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου!

Παρασκευή 28 Απριλίου, 7μ.μ.

 Αφετηρία: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Φορέστε κάτι Μπλε και ελάτε να περπατήσουμε μαζί με τον Οργανισμό Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στα βήματα της 1ης Ευχής, στις 28 Απριλίου!

Για όγδοη συνεχή χρονιά ο φιλανθρωπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής την Παρασκευή 28 Απριλίου μαζί με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στέλνει μήνυμα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας με τον Περίπατο Ευχών, τον πιο φωτεινό περίπατο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. 

Σας προσκαλούμε να φορέσετε κάτι μπλε και να περπατήσουμε όλοι μαζί, στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris που 37 χρόνια πριν, στις 29 Απριλίου 1980, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού “Make-A-Wish”. 

Με αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής στις 7:00μμ και τερματισμό στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, θα στείλουμε το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση Eυχών παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. 

Παράλληλα με τον Περίπατο Ευχών, θα φωταγωγηθούν στα χρώματα του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) οι Ομπρέλεςτου  Ζογγολόπουλου και θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις εορτασμού. 

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον Περίπατο Ευχών και βοηθήστε το Έργο του Οργανισμού: Τ: 2310523978. Εισφορά Συμμετοχής: 4€
Με την εισφορά συμμετοχής παραλαμβάνετε και το φωτιζόμενο Αστέρι του Οργανισμού. 


Σελίδα 9 από 426
Χρήστος Λεοντής ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ Της ξενιτειάς, της μνήμης, του έρωτα και της φωτιάς 14 Ιουλίου Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, 21:00
Χρήστος Λεοντής   ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ  Της ξενιτειάς, της μνήμης, του έρωτα και της φωτιάς  14 Ιουλίου  Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, 21:00
Χρήστος Λεοντής  ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ Της ξενιτειάς, της μνήμης, του έρωτα και της φωτιάς 14 Ιουλίου Μικρό Θέατρο Αρχαίας ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση