ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ «ΑΡΓΩ»
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Σάββατο, 01 Απρίλιος 2017 18:12

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ  ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ «ΑΡΓΩ»

 resized IMG 2369

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε το Πασχαλινό Bazaar που διοργανώνει το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΑΡΓΩ».

 

Ο κ. Μώραλης περιηγήθηκε στο Bazaar από την Πρόεδρο του Σωματείου κυρία Δέσποινα Παπαστελιανού και τον Διευθυντή του «ΑΡΓΩ» κ. Παπασωτηρίου,  συνομίλησε με το προσωπικό που συνέβαλε στην υλοποίηση του Bazaar και αγόρασε λαμπάδες και πασχαλινά δώρα, που είναι δημιουργίες των εκπαιδευτικών και των παιδιών  του «ΑΡΓΩ». Παρών ήταν και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά κ. Κωνσταντίνος Λεονταράς.

 

Τα έσοδα του Πασχαλινού Bazaar θα διατεθούν για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΑΡΓΩ».

 resized IMG 9990

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

 «Με μεγάλη χαρά βρισκόμαστε στο Πασχαλινό Bazaar του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΑΡΓΩ». Πρόκειται για μια κοινωνική δομή-κόσμημα για την πόλη του Πειραιά,  η οποία επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας, προκειμένου το έργο αυτό να μεγαλώσει και να  ισχυροποιηθεί. Επιλέξαμε πασχαλινά δώρα, συμβάλλοντας από την πλευρά μας στην ενίσχυση του «ΑΡΓΩ», το οποίο στηρίζει με σεμνότητα, αγάπη και διακριτικότητα τα παιδιά. Με την Πρόεδρο κυρία Παπαστελιανού, έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και θα ήθελα για ακόμα μια φορά να τη συγχαρώ για το πολυσχιδές έργο της, μέσα από το οποίο τα παιδιά με ειδικές ικανότητες, ανακαλύπτουν τις δεξιότητες τους, αναπτύσσουν την προσωπικότητα τους,  χαμογελούν. Καλώ τους Πειραιώτες να επισκεφθούν το Bazaar και να προμηθευθούν τα πασχαλινά τους δώρα, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΑΡΓΩ».

 resized IMG 9996

Η Πρόεδρος του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΑΡΓΩ» κυρία Δέσποινα Παπαστελιανού, δήλωσε:

«Το Πασχαλινό Bazaar του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΑΡΓΩ», υποδέχθηκε σήμερα το κοινό,  που  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας. Τα έσοδα θα διατεθούν ασφαλώς για τις ανάγκες του Σωματείου μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την παρουσία του τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος είναι πάντα κοντά μας και μας στηρίζει με κάθε τρόπο. Είναι ο καλύτερος και ο πιο ευαίσθητος Δήμαρχος που έχει περάσει ποτέ από τον Πειραιά. Φροντίζει για την καθαριότητα και σε ότι του έχουμε ζητήσει έχει ανταποκριθεί. Τον ευχαριστώ και εκ μέρους των γονέων και εκ μέρους του Σωματείου «ΑΡΓΩ». Το Bazaar θα συνεχιστεί από την Δευτέρα στον εξωτερικό χώρο του «ΑΡΓΩ», με σκοπό να αγοράσει ο κόσμος λαμπάδες και πασχαλινά δώρα. Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα».

 
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΜΠΛΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 17:23

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΜΠΛΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

 resized 33

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα φωτιστεί με μπλε χρώμα την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.

 

Εκατοντάδες κτίρια και ιστορικά μνημεία σε όλο τον κόσμο τη νύχτα της 2ας Απριλίου φωτίζονται με μπλε χρώμα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Light it up Blue” που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινωνίας για τον Αυτισμό.

 

Εκτός από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα φωτιστούν επίσης με μπλε χρώμα η Πύλη του Αδριανού, το Δημαρχείο Ιωαννίνων και η Ζωσιμαία Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη στα Ιωάννινα.

resized 11

 

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά κ. Ειρήνη Νταϊφά, δήλωσε:

 

 «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που μετά από πρωτοβουλία μου, ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά, συμμετέχουμε ενεργά, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στην Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, “Light It Up Blue”, της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων, φωτίζοντας το στολίδι της πόλης μας, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με το συμβολικό μπλε χρώμα της εκδήλωσης. Εύχομαι στην καθιέρωση του φωτισμού αυτού σε ετήσια βάση, ως έμπρακτη υποστήριξη στις δεκάδες χιλιάδες άτομα με αυτισμό στην χώρα μας».

 

 Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε:


«Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για ακόμα μια φορά γίνεται σύμβολο ελπίδας. Με τη φωταγώγηση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού θέλουμε να περάσουμε σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα ότι ο Αυτισμός μας αφορά όλους. Όλοι μας πρέπει να ενημερωθούμε, να έλθουμε σε επαφή και να αγκαλιάσουμε τα αυτιστικά άτομα και τις οικογένειες τους. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά και την κοινωνία μας. Ο Ο.Π.Α.Ν και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα συνεχίσουν να είναι θερμοί υποστηρικτές και αρωγοί τέτοιου είδους πρωτοβουλιών».

 
Ανοιξιάτικη Συλλογή UNICEF 2017 Κάρτες, Λαμπάδες & Δώρα γεμάτα Ζωή
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 12:54

Ανοιξιάτικη Συλλογή UNICEF 2017

Κάρτες, Λαμπάδες & Δώρα γεμάτα Ζωή

170327a1

Η UNICEF υποδέχεται την Άνοιξη και το Πάσχα με μια νέα μοναδική Ανοιξιάτικη Συλλογή καρτών, λαμπάδων και δώρων 2017  και προσκαλεί τους υποστηρικτές της να στηρίξουν το πολύπλευρο έργο της για την προστασία των παιδιών, αγοράζοντας τα ξεχωριστά της είδη.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει δώρα για μικρούς και μεγάλους τα περισσότερα χειροποίητα και Ελληνικής Κατασκευής, στηρίζοντας την εγχώρια παραγωγή: διακοσμητικά αυγά σε 8 νέα σχέδια σε χρώματα της άνοιξης και του Πάσχα, 6 πασχαλινά κεριά σε διαφορά σχέδια και μεγέθη για το γιορτινό τραπέζι, δώρα, παιχνίδια, διακοσμητικά και πολλά άλλα πλαισιώνουν τον ανοιξιάτικο φυλλάδιό μας.

Οι ανοιξιάτικες συλλογές καρτών είναι γεμάτες πολύχρωμα λουλούδια, παιδικές χαρούμενες κάρτες και κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προσκλητήρια για βάφτιση ή γάμο. Οι φίλοι της UNICEF  μπορούν να στείλουν τις ευχές  τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ξεχωριστές είναι οι φετινές λαμπάδες. Διατίθενται σε 24 ιδιαίτερα σχέδια με υπέροχα χρώματα για αγόρια και κορίτσια μικρά και μεγάλα, το ξεχωριστό δώρο που θα κάνει ο νονός και η νονά, ο μπαμπάς και η μαμά και θα χαρίσουν το χαμόγελο στους αγαπημένους μας το βράδυ της Ανάστασης, ενώ συγχρόνως θα φωτίσουν τη ζωή χιλιάδων άλλων παιδιών που στερούνται ένα πιάτο φαγητό, ένα εμβόλιο, ένα ποτήρι καθαρό νερό, ένα τετράδιο.

Ξεφυλλίστε το ανοιξιάτικο φυλλάδιό μας και αναλογιστείτε τη δύναμη που έχει κάθε αγορά σας να αλλάξει τη ζωή των παιδιών. Καθώς οι προκλήσεις και οι ανάγκες για την τρέχουσα χρονιά παραμένουν, η πώληση των προϊόντων της UNICEF αποτελεί κρίσιμη πηγή πόρων για την εξασφάλιση της ζωής και της εκπαίδευσης εκατομμυρίων ευάλωτων παιδιών σε όλο τον κόσμο, για την προώθηση των δικαιωμάτων τους, αλλά και για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τη σπουδαιότητα του έργου της UNICEF. Βοηθήστε και εσείς, ώστε να χτιστεί το μέλλον των ευάλωτων παιδιών πάνω σε πιο γερές βάσεις.

Επίσης, η UNICEF αντιμετωπίζοντας τις μεταναστευτικές και προσφυγικές κρίσεις σε όλον τον πλανήτη και ειδικότερα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, θα συνεχίσει και το 2017 να συμβάλλει σημαντικά στην προστασία των παιδιών προσφύγων και των οικογενειών τους παρέχοντας τους στέγη, υπηρεσίες παιδικής προστασίας και πρόσβαση σε τυπική και άτυπη εκπαίδευση με ιδιαίτερη έμφαση στους ασυνόδευτους ανηλίκους, δεδομένου ότι αποτελούν μια από τις πιο ευάλωτες ομάδες και χρειάζονται επείγουσα υποστήριξη.

Τα ανοιξιάτικα είδη UNICEF μπορούν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι φορείς και οι εταιρίες  να προμηθευτούν:

Στα Καταστήματα UNICEF:

 • ΑΘΗΝΑ: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη Τηλ.: 210 77 99 056   
 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου Τηλ.: 2310 286 916

και στα Περίπτερα UNICEF:

 • Πλατεία  Κοραή - (Κοραή & Σταδίου), Αθήνα καθημερινές 9:00-16:00, Σάββατο 09:00-14:00
 • ΙΚΕΑ Κηφισού καθημερινές 10:00-21:00, Σάββατο 10:00-20:00
 • IKEA Αεροδρομίου, καθημερινές 10:00-21:00, Σάββατο 10:00-20:00
 • IKEA Θεσσαλονίκης, καθημερινές 13:00-21:00  Σάββατο 12:00-20:00
 • IKEA Λάρισας καθημερινές 14:00-20:00  Σάββατο 11:00-20:00 και
 • IKEA Ιωαννίνων καθημερινές 14:00-20:00  Σάββατο 11:00-20:00
 • ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - 2ήμερο Πασχαλινό BAZAAR (4 και 5 Απριλίου 2017 από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ).

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες:

 • 801 500 12345 όλο το 24ωρο
 • fax: 210 72 52 555

Ηλεκτρονικό Κατάστημα UNICEF

Περισσότερες πληροφορίες για τα Σημεία Πώλησης των Ειδών UNICEF

 
2 Απριλίου, Παγκόσμια ημέρα για τον Αυτισμό, Φωτισμός με μπλέ χρώμα και Ημερίδα για τον Αυτισμό. (Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων)
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 19:07

 

2 Απριλίου, Παγκόσμια ημέρα για τον Αυτισμό, Φωτισμός με μπλέ χρώμα και Ημερίδα για τον Αυτισμό. (Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων)

AFISA-LOWRES

Η 2 Απριλίου έχει ορισθεί Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Απευθύνεται σ’ ολόκληρη την κοινωνία, με απώτερο σκοπό την ενημέρωση, την γνώση και την επαφή με τα Άτομα που ανήκουν στο Φάσμα του Αυτισμού.

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ) ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων Ευρωπαϊκών φορέων και οργανώσεων, και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Πολιτισμού και την Α΄ Εφορία Αρχαιοτήτων, θα φωτίσουν και φέτος την Πύλη του Αδριανού στο μπλε χρώμα, όπως η Autism Europe εφαρμόζει. Επίσης θα φωτιστούν με μπλε χρώμα το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Δημαρχείο Ιωαννίνων και η Ζωσιμαία Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη στα Ιωάννινα.

Η ΕΕΠΑΑ επέλεξε για το 2017, να διοργανώσει Ημερίδα για τον Αυτισμό, ανοιχτή και προσιτή σε όλους με ελεύθερη είσοδο, με στόχο την συμμετοχή εκτός των Ειδικών, των Οικογενειών αλλά και των ίδιων των Ατόμων με Αυτισμό. Η Ημερίδα θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, 10:00-14:00 την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Παράλληλα στα Ιωάννινα θα πραγματοποιηθεί εορτή για την φωταγώγηση του Δημαρχείου Ιωαννίνων και της Ζωσιμαίας Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης με συμμετοχή Ειδικών, οικογενειών, Επισήμων και απλών πολιτών.

Κορδέλα Ευαισθητοποίησης

για τον Αυτισμό

 

Το πάζλ αντανακλά στο μυστήριο και στην περιπλοκότητα του Αυτισμού.

Η ένταση και η ποικιλία των χρωμάτων παραπέμπει στο Αυτιστικό Φάσμα και στην ελπίδα των οικογενειών για ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

 

 

 
Kέντρα εγγραφών του No Finish Line στα πολυκαταστήματα attica
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 16:10

Kέντρα εγγραφών του No Finish Line στα πολυκαταστήματα attica

resized attica1

Oι εγγραφές για τον κορυφαίο διεθνή φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line που θα γίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα, από τις 26 έως τις 30 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) , έχουν ήδη ξεκινήσει ηλεκτρονικά στο http://hermes-events.org/view/event=27.

Πλέον η Οργανωτική Επιτροπή δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή στα κέντρα εγγραφών που υπάρχουν στα πολυκαταστήματα attica.

Τα πολυκαταστήματα attica που είναι Κύριος Χορηγός της διοργάνωσης, φιλοξενούν τα κέντρα ενημέρωσης, προβολής και εγγραφών στο attica, City Link και στο attica, Golden Hall προκειμένου, να προσφέρει στον κοινό σκοπό της ενίσχυσης της ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

resized attica2

Στα κέντρα εγγραφών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το No Finish Line της Αθήνας, αλλά και να δηλώσουν συμμετοχή.

Τα κέντρα εγγραφών θα λειτουργούν από τις 27/03 έως τις 22/04 ενώ, εξαιρούνται οι Κυριακές 02/04 και 16/04.
Οι ημέρες και τα ωράρια λειτουργίας θα είναι τα εξής:

 • Δευτέρα Παρασκευή, 11:00 - 19:00

 • Σάββατο, 12:00 - 17:00

 • Κυριακή των Βαϊων, 13:00 - 17:00

 • Μ. Παρασκευή, 13:00 - 18:00

 • M. Σάββατο, 11:00 - 16:00

 

Το No Finish Line είναι αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς. Μέσα σε 90 συνεχόμενες ώρες, κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας, μπορεί να προσφέρει περπατώντας ή τρέχοντας, χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Επίσης, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον τρόπο, το ρυθμό αλλά και τη διάρκεια ολοκλήρωσης της διαδρομής.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί, στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το κανάλι, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου ο καθένας από εμάς μπορεί να προσφέρει χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα, στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

 

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Εκτός από τις ατομικές, υπάρχουν και οι ομαδικές εγγραφές. Για τη δημιουργία ομάδας, θα πρέπει να αποσταλεί γραπτό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση mary@nflathens.com.

 

MΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Η βασική ιδέα του No Finish Line είναι τα χιλιόμετρα να μετατρέπονται σε χρήματα για να στηριχθεί το έργο του «Μαζί για το Παιδί». Συγκεκριμένα, τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για το πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που υλοποιεί η ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Μεγάλοι Xορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος. Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife και η Κayak, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@nflathens.com ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα http://nflathens.com και τα Social Media:

 


Σελίδα 9 από 422
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου ...

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) - 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D. (trailer-photos)
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) - 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D. (trailer-photos)
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ(Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) - 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση