ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ & 3ο SANTARUN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»... συμβάλλοντας στο έργο του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού "Άλμα Ζωής", του Ορφανοτροφείου Θηλέων "Η Μέλισσα" και των κοινωνικών δομών του Δήμου Θεσσαλονίκης.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 13:46

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ & 3ο SANTARUN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»... συμβάλλοντας στο έργο του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού "Άλμα Ζωής", του Ορφανοτροφείου Θηλέων "Η Μέλισσα" και των κοινωνικών δομών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η μοναδική Ολυμπιακή Ομάδα Κοινωνικής Δράσης & Αλληλεγγύης θα βρίσκεται την Κυριακή 18/12, από τις 13.00 μέχρι τις 17.00 στην Πλατεία Αριστοτέλους για να συλλέξει παιχνίδια και παιδικά βιβλία που θα δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λίγο πριν την Πρωτοχρονιά σε ιδρύματα παίδων.

resized IMG 3087 SMALL

Το Ολυμπιακό μας Μουσείο, παράλληλα με το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό του έργο και πιστό στους ιδρυτικούς του σκοπούς, συμμετέχει σε κάθε εθελοντική κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης.

Έτσι, στο πλαίσιο του κοινωνικού του χαρακτήρα, συνδιοργανώνει φέτος το "3ο Santa Run Θεσσαλονίκης", συμβάλλοντας στο έργο του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού "Άλμα Ζωής", του Ορφανοτροφείου Θηλέων "Η Μέλισσα" και των κοινωνικών δομών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

resized IMG 3090 SMALL

"Santa Runs" διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο και στηρίζονται στη συνεισφορά των εθελοντών τους. Στη Θεσσαλονίκη διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2014 και έκτοτε αποκτά όλο και μεγαλύτερη απήχηση μέσα από τη συμμετοχή χιλιάδων santa runners.

Το Ολυμπιακό μας Μουσείο συμμετέχει με την πρώτη επίσημη παρουσίαση της Ολυμπιακής Ομάδας Κοινωνικής Δράσης & Αλληλεγγύης, την οποία συντονίζει η Διευθύντρια Δρ. Κυριακή Ουδατζή, με επίτιμα μέλη τους εργαζόμενους και συνεργάτες του Μουσείου και μέλη τους φίλους και εθελοντές που στηρίζουν τη δράση του. Η μοναδική Ολυμπιακή Ομάδα Κοινωνικής Δράσης & Αλληλεγγύης θα βρίσκεται την Κυριακή 18/12, από τις 13.00 μέχρι τις 17.00 στην Πλατεία Αριστοτέλους για να συλλέξει παιχνίδια και παιδικά βιβλία που θα δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λίγο πριν την Πρωτοχρονιά σε ιδρύματα παίδων.

resized image003om

Το Ολυμπιακό μας Μουσείο, σας προσκαλεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00 να έρθετε στην πλατεία Αριστοτέλους για να στολίσουμε με τα δώρα σας τον "Ολυμπιακό Τοίχο της Ειρήνης", να απολαύσουμε στη συνέχεια τις υπέροχες νεανικές συναυλίες-έκπληξη και τέλος ... στις 20.00 να τρέξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό, μέχρι τον Λευκό Πύργο, σε μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης στα παιδιά που μας χρειάζονται, προκειμένου να συνεχίσουν να χαμογελούν!

 
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!» ΤΗΣ PEPSICO
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016 17:18

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!» ΤΗΣ PEPSICO

 

resized IMG 5197

Ο Δήμος Πειραιά και η εταιρεία PepsiCo, διένειμαν σήμερα τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε Χαμόγελα!», που υλοποιείται από τον Μάιο, σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.

Τα είδη που διανεμήθηκαν είναι: αναψυκτικά, σπιτικά πατατάκια, αλεύρι, μακαρόνια, ντομάτα σε κονσέρβα, γάλα εβαπορέ, όσπρια, λάδι, γιαούρτια, κουάκερ και χριστουγεννιάτικα γλυκά. Επιπλέον προσφέρθηκαν στους δημότες καφές, σάντουιτς και γλυκίσματα.

 resized IMG 5175

Οι εταιρείες που προσέφεραν τρόφιμα είναι μεταξύ άλλων οι : Νουνού, Στεργίου, Γευσήνους, Γενική Ταχυδρομική, ΕΚΟ και Nespresso.  

Η εκστρατεία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της PepsiCo, «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα», υλοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα στον Πειραιά. Το «φορτηγό που μοιράζει χαμόγελα» της εταιρείας Pepsico, διανέμει τρόφιμα και προϊόντα και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.

Ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιος Πούλος, τόνισε: "Η διανομή τροφίμων και προϊόντων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα από την Pepsico, είναι μια πολύ σημαντική κοινωνική δράση που υλοποιείται στον Δήμο μας, καθώς στηρίζει οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες.

Στο χώρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, από νωρίς το πρωί, υποδεχόμαστε τον κόσμο και με τη διακριτικότητα που αρμόζει στην περίσταση, προσφέρουμε τρόφιμα σε όσους έχουν ανάγκη.

Είμαι χαρούμενος που συμβάλαμε στην κάλυψη βασικών αναγκών των άπορων συνανθρώπων μας.

Ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες που διανύουμε, η ενέργεια αυτή έχει και μια άλλη διάσταση, καθώς όλοι νιώθουμε την ανάγκη, να στηρίξουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας και αν θέλετε, να περάσουμε ένα μήνυμα, ότι με ελπίδα, αισιοδοξία και θετική σκέψη, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο".

resized IMG 5180

Η υπεύθυνη για τα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης της PepsiCo κα Δέσποινα Γιαννούλη, δήλωσε:

"Από την PepsiCo tasty είμαστε πολύ χαρούμενοι που με τη συνεργασία του Δήμου Πειραιά μοιράζουμε τα προϊόντα μας, αλλά και προϊόντα από άλλες εταιρείες που με την καρδιά τους προσέφεραν στους συμπολίτες μας στον Δήμο Πειραιά.

1.000 οικογένειες κάθε μήνα είναι παραλήπτες των προσφορών αυτών. Είμαστε χαρούμενοι που μοιράζουμε χαμόγελα σε αυτούς τους ανθρώπους.

Τα προϊόντα που θα δώσουμε περιλαμβάνουν δικά μας είδη όπως είναι αναψυκτικά και σπιτικά πατατάκια, αλλά και από τις προσφορές των άλλων εταιρειών έχουμε σήμερα μακαρόνια, κονσέρβα ντομάτα, γάλατα εβαπορέ, αλεύρι, όσπρια, ελαιόλαδο, γλυκίσματα και ζεστό καφέ".

 

 
Δήμος Γλυφάδας - Γεμίζουμε τον Μαγικό Σάκο του Άγιου Βασίλη
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016 11:33

Δήμος Γλυφάδας - Γεμίζουμε τον Μαγικό Σάκο του Άγιου Βασίλη

 Afisa Sakos Ai Vasili

 

Αυτό το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, «Γεμίζουμε τον Μαγικό Σάκο του Άγιου Βασίλη»! Συγκεντρώνουμε φάρμακα, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια για τους άπορους συμπολίτες μας, σε μια μεγάλη γιορτή αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» (Πλατεία Νυμφών).

 

Από τις 11 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας. Ο Δήμος Γλυφάδας, το Πρόγραμμα Εθελοντικής Υιοθεσίας Περιοχών και όλοι οι συμμετέχοντες φορείς προσκαλούμε τους συμπολίτες μας στην μεγαλύτερη συγκέντρωση φαρμάκων, τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και παιχνιδιών που έγινε ποτέ.

 

Το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, «Γεμίζουμε τον Μαγικό Σάκο του Άγιου Βασίλη», που θα στηρίξει τις 815 οικογένειες-δικαιούχους των κοινωνικών δομών του Δήμου Γλυφάδας, που αριθμούν 1.700 και πλέον μέλη, οι οποίες έχουν απόλυτη ανάγκη και βρίσκονται σε δυσχερή θέση. Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια ευχάριστη μέρα εθελοντισμού, γεμάτη όμορφες εκπλήξεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

 

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ας γίνουμε όλοι για μια μέρα «Μικροί Άγιοι Βασίληδες» για να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες αυτών των οικογενειών και να φροντίσουμε για το γιορτινό τους τραπέζι.

 

Συμμετέχουν στην Κοινωνική Δράση (με αλφαβητική σειρά):

 

Α.Ε.Τ.Ο.Σ. Γλυφάδας, Ακαδημία Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών ¨ΟΙ ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ¨, ΑΡΧΕΛΩΝ Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας, Ε.Δ.Ν.Υ. (Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού), Εθελοντική Δασοπροστασία Πυρόσβεση Γλυφάδας, Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Γλυφάδας ¨ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ¨, Ένωση Γυναικών Γλυφάδας ¨ΕΜΕΙΣ¨, Ένωση Μικρασιατών Γλυφάδας ¨ΤΟ ΑΡΓΕΝΟΝ¨, Ένωση Ποντίων Γλυφάδας ¨Η ΡΩΜΑΝΙΑ¨, Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας, Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ¨Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ¨, Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Ευρυάλης Γλυφάδας, ¨ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ¨ Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, Ορειβατικός Φυσιολατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυφάδας ¨Ο ΥΜΗΤΤΟΣ¨, Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής ¨ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ¨, Πολιτιστική Εταιρία ¨Περί Αυλών και Οργάνων¨, Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυφάδας ¨Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ¨, Πρόσκοποι Γλυφάδας, Σύλλογος Αρκάδων Γλυφάδας ¨Ο ΑΡΚΑΣ¨, Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας με Καρκίνο του Μαστού ¨Μαζί για τη Ζωή¨, Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας ¨Η ΠΙΝΔΟΣ¨, Σύνδεσμος Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Γλυφάδας, Σύνδεσμος Φίλων Χορού και Παράδοσης Τερψιθέας Γλυφάδας, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Γλυφάδας, Τμήμα Εθελοντών Εργαζομένων ADIDAS Γλυφάδας, ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ – Ελληνικό Καταδυτικό Δίκτυο, ΧΕΝ Γλυφάδας

 
Συγκίνησε και κινητοποίησε ο Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της UNICEF
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 19:04

Συγκίνησε και κινητοποίησε ο Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της UNICEF

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της UNICEF 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 2 το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου ο Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της UNICEF που φιλοξένησε η ΕΡΤ2 για τα παιδιά που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας και του υποσιτισμού. Οι προσφορές του κοινού ξεπέρασαν τις 220.000 ευρώ με το τηλεφωνικό κέντρο της UNICEF να δέχεται περισσότερες από 2.300 κλήσεις από όλη τη χώρα ενώ τα SMS προσφοράς που έστειλε το κοινό ξεπέρασαν τα 50.000.

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της UNICEF 2016

Τον Τηλεμαραθώνιο παρουσίασαν η Σταυρούλα Χριστοφιλέα, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Στέφανος Μουαγκιέ, ο Γιάννης Δάρρας, η Άννα Μπουσδούκου, ο Ανδρέας Ροδίτης, η Ντέμπορα Οντόγκ, η Ρίτσα Μπιζόγλη, ο Θόδωρος Μαραντίνης, η Ρένα Τσιτσιμπίκου και ο Γιώργος Μαυρίδης, που υποδέχθηκαν σημαντικές προσωπικότητες και καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της UNICEF να υποστηρίξουν την εκστρατεία για τα παιδιά.

Μηνύματα συμπαράστασης απηύθυναν μέσα από την εκπομπή ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η Βουλή των Ελλήνων δια του Πρόεδρου της Νίκου Βούτση, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μητσοτάκης, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Σταύρος Θεοδωράκης από το Ποτάμι, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Γλυκερία, ερμήνευσε σε πρώτη εκτέλεση το τραγούδι «Τα παιδιά όλου του κόσμου», που γράφτηκε για τα 70 χρόνια της UNICEF σε μουσική Ανδρέα Λάμπρου και στίχους Αργύρη Χατζηνάκη με την παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφερε μπάλες και φανέλες τις οποίες παρουσίασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Αμανατίδης. Επίσης οι παίκτες των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ προσέφεραν φανέλες και μπάλες με υπογραφές των παικτών. Προσφέρθηκαν ακόμα μπάλες και φανέλες των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Τα δώρα αυτά δημοπρατήθηκαν με επιτυχία για τους σκοπούς του Τηλεμαραθώνιου.

Κινητοποιήθηκαν Δήμοι και φορείς από όλη τη χώρα με κουμπαράδες και εκδηλώσεις αλληλεγγύης ενώ δημόσια και ιδιωτικά σχολεία δραστηριοποιήθηκαν επίσης κάνοντας σημαντικές προσφορές. Μεταξύ των σημαντικών δωρητών περιλαμβάνονται: Βουλή των Ελλήνων, Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, ΓΣΕΒΕΕ, ΓΣΕΕ, ΟΜΕ ΟΤΕ, ΟΤΟΕ, Σύλλογος Παραολυμπιονικών, Πανελλήνιο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, Φαρμακευτικός Σύλλογος Ελλάδος, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, Δήμος Αγίας Βαρβάρας, Δήμος Αγίου Δημητρίου, Δήμος Αλίμου, Δήμος Αμαρουσίου, Δήμος Ιλίου. Επίσης πολλές εταιρίες: Beta Cae Systems ΑΕ, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, Alpha Bank, Αττικό Μετρό ΑΕ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ, PowerHealthHellasΑΕ, Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ, ΕΛΑΪΣ UNILEVERHELLAS, Ξενοδοχείο “Thermae Sylla Spa Wellness Hotel”, ELBISCOΑΛΛΑΤΙΝΗ, ARLAFOODS-LURPAK, κ.α. προσέφεραν την υποστήριξή τους για την επιτυχία της προσπάθειας.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τον τηλεμαραθώνιο θα ενισχύσουν σημαντικά τα προγράμματα της UNICEF για τα πλέον ευάλωτα παιδιά που βιώνουν τις συνέπειες της φτώχειας και του υποσιτισμού στην Ελλάδα και τον κόσμο, μια εκστρατεία που συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες:

Δωρεές με SMS: Στείλτε μήνυμα με τη λέξη “ΠΑΙΔΙ” στο 54234
(αυτόματη χρέωση 1 ευρώ ΦΠΑ) ισχύει έως και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.
Στο τηλέφωνο δωρεών της UNICEF 801 500 12345
(μόνο από σταθερό τηλέφωνο 24 ώρες το 24ωρο)

Μέσω INTERNET: στο www.unicef.gr

Επίσης από σταθερό ΟΤΕ: Καλέστε 901 11 17 17 17 αυτόματη χρέωση 3 ευρώ ΦΠΑ ανά κλήση.
Δωρεές στα ταμεία των υποκαταστημάτων των ΤΡΑΠΕΖΩΝ:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:  169 / 480020-64
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5049-022842-011
ALPHA BANK: 115 002002 017649
EUROBANK: 0026-0102-14-0100540998
ATTICA BANK: 069 / 54799691
HSBC: 002-066694-130           
Για δωρεές μέσω διαδικτύου - Internet Banking - από την ιστοσελίδα  της κάθε τράπεζας στο μενού πληρωμών/συναλλαγών.
 

Η UNICEF ευχαριστεί θερμά τους περισσότερους από 90 ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς από όλη τη χώρα που με αναφορές, εκπομπές, αφιερώματα μέσα από τα προγράμματά τους ή ζωντανές συνδέσεις, συμμετείχαν στην εκστρατεία της UNICEF και υποστήριξαν τον Τηλεμαραθώνιο:
ΒΟΥΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΡΤ3, ΕΡΤ1, την Ελληνική Ραδιοφωνία που συμμετείχε με όλα τα προγράμματά της και τους περιφερειακούς της σταθμούς, την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ TV ΚΟΣΜΟΣ-ΡΟΔΟΣ που αναμετάδωσε το πρόγραμμα, την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΤ-1, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ STAR, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ "Ε", ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ MEGA, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΡΤ TV, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ STAR ΛΑΜΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ L-TV ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΝΑ CHANNEL ΚΑΒΑΛΑ, LEPANTO RTV ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, IONIANTVΖΑΚΥΝΘΟΣ. Τους ραδιοσταθμούς της Αττικής: ΑΘΗΝΑ 984, ALPHA RADIO 98.9, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1, REAL FM 97.8, ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 FM, ΒΗΜΑ FM 99.5, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94.0 FM, ACTION FM 104.6, ΔΙΕΣΗ 101.3 FM, ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2 FM, SPORT 24 RADIO 103.3 FM. Επίσης τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς από όλη την επικράτεια: ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΛΜΟΣ On AIR 102.7 FM ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ DEE JAY 94.2 FM ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΡΑΔΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 106.4 FM ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ SFERA 94.1 FM ΑΡΓΟΛΙΔΑ, DIVA FM 106.1 ΑΡΚΑΔΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 91.5 FM, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ FM 90.7 ΣΠΑΡΤΗ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ FLY FM 89.7 ΛΑΚΩΝΙΑ, ΣΚΑΪ ΠΑΤΡΑΣ 89.4, ΜΕΛΩΔΙΑ 100.4 FMΠΑΤΡΑ, SPORT 24 104.1 FMΠΑΤΡΑ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ VOX FM 103.3 ΠΥΡΓΟΣ, ΡΑΔΙΟ ΘΗΒΑ 97.5 FM, JUST RADIO 93.0 FM ΧΑΛΚΙΔΑ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ  ΛΑΜΙΑ FM-1 96.2, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ  ΡΥΘΜΟΣ 94.6 ΛΑΜΙΑ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ 94.0 FM ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΡΑΔ. ΣΤΑΘΜΟΣ 4U RADIO 93.1 FM ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ 87.6 FM ΑΡΤΑ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ FM 91.5, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑ 92.4 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, RADIO OLA 91.4 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΡΑΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ 96.3 FM ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, COSMOS FM 103.8 ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΡΑΔΙΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 101.5 FM ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ VIVA 88.3 FM    ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΡΑΔΙΟ POLIS FM 100 ΣΕΡΡΕΣ, ΡΑΔΙΟ GR 96.7 FM ΣΕΡΡΕΣ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ STAR 95.5 FM ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟΧΟΣ FM 99 ΘΑΣΟΣ, ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ ΚΑΒΑΛΑ 90.5 FM, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ HEAT RADIO 88.3 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, POLIS RADIO 102.6 FM ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΛΩΔΙΑ 106.6 FM ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106.9 FM ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΡΔΙΑ 95.0 FM ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ METRO 89.2 FM ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101.5 FM ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΝΩΣΟΣ FM 100.6 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑ FM 95.5, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΙΚΤΥΟ FM 91.5 ΧΑΝΙΑ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ ADELIN 107.3 FM ΚΥΘΗΡΑ, ΡΑΔΙΟ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ 107.7 FM, PRIME RADIO 100.3 FM ΣΥΡΟΣ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΥΧΝΑΡΙ 91.7 FM ΡΟΔΟΣ, ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 93.8 ΡΟΔΟΣ καθώς και τα webradios ΡΑΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΥΔΡΑ, RADIOKONTONIS και το ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ LeonVoice από το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης.

 
Επιτελέστηκε και η φιλανθρωπική όψη του Αγώνα Δρόμου ‘UA RUN KIFISIA CITY RUN’ για το «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ»
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 18:54

Επιτελέστηκε και η φιλανθρωπική όψη του Αγώνα Δρόμου UA RUN KIFISIA CITY RUN’ για το «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ»

resized ORN 8375

Επιτελέστηκε και η φιλανθρωπική όψη του Αγώνα Δρόμου που έγινε στην Κηφισιά

στις 2 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2016 με την επωνυμία‘UA RUN KIFISIA CITY RUN.

resized ORN 8378

Παρουσία του Προέδρου Σταύρου Ζαπάντη και του Αντιπροέδρου Αχιλλέα Κουρέπη

του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς

την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στο κατάστημα αθλητικών ειδών Under Armour στην Κηφισιά

παραδόθηκε μέρος των εσόδων από την διεξαγωγή του Αγώνα UA RUN KIFISIA CITY RUN

που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς

σε συνεργασία με την εταιρία Under Armour στην Πρόεδρο της ΑΜΚΕ «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ».

H επιταγή παραδόθηκε στην Διευθύντρια της ΑΜΚΕ «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ» κ. Χριστίνα Νομικού

από τον εκπρόσωπο της Εταιρίας Under Armour και Διευθυντή Marketing κ. Γιάννη Σούμπαση,

με σκοπό την ενίσχυση των υπηρεσιών κοινωνικού και προνοιακού χαρακτήρα

σε ογκολογικούς ασθενείς.

 

Το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ είναι μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Κοινωνικής Φροντίδας.

Στόχος της είναι η δημιουργία μίας Κοινωνικής Επιχείρησης, με έμφαση στην κοινωνική αλληλεγγύη και

κοινωνική πρόνοια. Κύριο μέλημα της Εταιρίας είναι να στηριχθεί ο ασθενής με την χρήση κατάλληλης φροντίδας και εξειδικευμένων υπηρεσιών, να διευκολυνθεί η καθημερινότητά του ώστε να αποφεύγονται καταστάσεις κοινωνικού αποκλεισμού του, μειώνοντας τα έξοδα που επιβαρύνουν την οικογένειά του

αλλά και να επανέλθουν στο μέγιστο δυνατόν οι ισορροπίες στο σπίτι του ασθενούς.

 


Σελίδα 8 από 399

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση