ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


O Γιώργος Καπουτζίδης έτρεξε μεσάνυχτα στο Νο Finish Line της Αθήνας!
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Κυριακή, 30 Απρίλιος 2017 17:41

O Γιώργος Καπουτζίδης έτρεξε μεσάνυχτα στο Νο Finish Line της Αθήνας!

O Γιώργος Καπουτζίδης υποστήριξε και εμπράκτως τους σκοπούς του No Finish Line για την ενίσχυση της Ενωσης Μαζί για το Παιδί.

resized 06 04292017 007 img 18341493494140

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος που ήταν και παράλληλα παρουσιαστής του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, φόρεσε τα αθλητικά του και άρχισε να τρέχει δίπλα από το κανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Συνολικά ο Γιώργος Καπουτζίδης κάλυψε 16 χιλιόμετρα, προσφέροντας και αυτός από την πλευρά του, στα παιδιά άπορων οικογενειών που υποστηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

resized 06 04292017 007 img 18341493494140 1

Στην προσπάθεια του, δεν ήταν μόνος, καθώς στο πλευρό του έτρεχαν και πολλοί άλλοι δρομείς που συμμετείχαν εκείνη την ώρα, στο No Finish Line της Αθήνας και στο τέλος, όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για την αντοχή αλλά και για την προσπάθεια του Γιώργου!

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Kύριοι Χορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

resized img 26661493500497 1

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak, το Kyvernitis Travel και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, η αθλητική ιστοσελίδα Gazzetta.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DJ 95,2 και Μελωδία 99,2, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και η ιστοσελίδα Naftemporiki.gr καθώς και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr.

Υποστηρικτές είναι τα super market Lidl, η μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου, η εταιρεία ηλεκτρολογικών και φωτισμού Καυκάς, η βιομηχανία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων Χαϊδεμένος, οι εταιρείες catering Δειπνοσοφιστήριο και Μπεγνής, το νοσοκομείο Metropolitan Hospital και το κέντρο εκπαίδευσης ναυαγοσωστών Lifeguard Hellas.

 
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία και η εγγραφή δοτών μυελού των οστών του Δήμου Ευρώτα που έλαβε χώρα στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Παρασκευή, 28 Απρίλιος 2017 11:42

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία και η εγγραφή δοτών μυελού των οστών του Δήμου Ευρώτα που έλαβε χώρα στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 από τις 6:00μ.μ. έως τις 8:00μ.μ.. Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν για άλλη μία φορά στο κάλεσμα του Δήμου αποδεικνύοντας έμπρακτα τις αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

resized 1 1

Ο Δήμος Ευρώτα ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες για την πολύτιμη προσφορά τους, οι οποίοι απέδειξαν ότι χαρακτηρίζονται από ιδανικά και αισθήματα και γιατί συμβολίζουν και εκφράζουν τις πανανθρώπινες αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης, της φιλίας και της φιλανθρωπίας προς τον συνάνθρωπο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Βλαχιώτη και την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λακωνίας για τις πολύτιμες υπηρεσίες της, την Αντιδήμαρχο κα. Γεωργία Αθανασοπούλου – Πολυμενάκου για την οργάνωση και επίβλεψη της όλης διαδικασίας καθώς και τον Σύλλογο Γυναικών Βλαχιώτη για την πολύτιμη βοήθεια τους προσφέροντας φυσικούς χυμούς στους αιμοδότες.

resized 2 1

Η κοινωνική δράση του Δήμου Ευρώτα ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την προληπτική ιατρική και τη γενικότερη μέριμνα στα θέματα υγείας αποτελεί προτεραιότητα και θα συνεχιστεί με αξιόλογες πρωτοβουλίες.

 

resized 4resized 7resized 8resized 9

 

resized 5

 
Έσπασε το «φράγμα» των 11.000 χλμ στο Νο Finish Line της Αθήνας
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Παρασκευή, 28 Απρίλιος 2017 10:29

Έσπασε το «φράγμα» των 11.000 χλμ στο Νο Finish Line της Αθήνας.

resized 024 042720171493302940 2

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο καθαρό 24ώρο του No Finish Line Αthens και όλοι οι συμμετέχοντες συνεχίζουν να περπατούν ή να τρέχουν, προσθέτοντας χιλιόμετρα ώστε να ενισχύσουν την Ενωση «Μαζί για το Παιδί» που θα προσφέρει τα χρήματα για τα παιδιά άπορων οικογενειών.

Με τη συμπλήρωση των πρώτων 24 ωρών, οι συμμετέχοντες έτρεξαν 11.267 χλμ, αριθμός που αντιστοιχεί σε περισσότερα από 5500 ευρώ. Ωστόσο, αυτό το ποσό, αναμένεται να αυξηθεί ως το μεσημέρι της Κυριακής που ολοκληρώνεται το No Finish Line και πρέπει οι περισσότεροι από 6000 δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή, να εντείνουν την προσπάθεια τους.

resized 024 042720171493302940 3

Η ανταπόκριση του κόσμου πάντως είναι συγκινητική και η μέρα ξεκίνησε με εκατοντάδες χαμόγελα από τους μαθητές της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης, από το  St Lawrence College αλλά και από άλλα σχολεία που πλημμύρισαν το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τρέχοντας έδειξαν την ευαισθησία τους αλλά και το αίσθημα ευθύνης που έχουν από τόσο μικρή ηλικία.

Ο ήλιος και η υψηλή θερμοκρασία δεν εμπόδισαν τον κόσμο να προσθέτει χιλιόμετρα, ενώ υπάρχουν και τέσσερα άτομα που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό από την έναρξη του αγώνα, το απόγευμα της Τετάρτης.

resized 024 042720171493302940 4

Με τη συμπλήρωση των πρώτων 24 ωρών, πρώτος είναι ο Αναγνώστης Κωκονιάς με  140 γύρους/χιλιόμετρα. Ακολουθούν ο  Patrice Loquet από τη Γαλλία με 131 γύρους/χιλιόμετρα και ο συμπατριώτης του Sebastien Delorme με 112.  Πρώτη γυναίκα και τέταρτη στη γενική κατάταξη είναι η Λιντίτα Χόκια με 105 γύρους/χιλιόμετρα.

Στις ομάδες, προηγείται η Λεόντειος με 1496 χιλιόμετρα και ακολουθούν το St Lawrence College με 671 χιλιόμετρα και η Εθνική Ασφαλιστική με 505 χιλιόμετρα. Οι δρομείς είχαν συντροφιά την εξαιρετική μουσική των μουσικών παραγωγών του Athens DJ 95,2  και του Μελωδία 99,2. Ακολούθησε η η live εμφάνιση της Χρύσπας και των Sbaraquack που ξεσήκωσαν δρομείς και θεατές.

resized kids

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Kύριοι Χορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak, το Kyvernitis Travel και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, η αθλητική ιστοσελίδα Gazzetta.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DJ 95,2 και Μελωδία 99,2, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και η ιστοσελίδα Naftemporiki.gr καθώς και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr.

Υποστηρικτές είναι τα super market Lidl, η μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου, η εταιρεία ηλεκτρολογικών και φωτισμού Καυκάς, η βιομηχανία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων Χαϊδεμένος, οι εταιρείες catering Δειπνοσοφιστήριο και Μπεγνής, το νοσοκομείο Metropolitan Hospital και το κέντρο εκπαίδευσης ναυαγωστών Lifeguard.

 
No Finish Line:νΧιλιάδες δρομείς άρχισαν να τρέχουν για καλό σκοπό στο ΚΠΙΣΝ
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 27 Απρίλιος 2017 10:03

No Finish Line:νΧιλιάδες δρομείς άρχισαν να τρέχουν για καλό σκοπό στο ΚΠΙΣΝ

 resized 4d0a17291493227478 4

Eνα ποτάμι δρομέων που τρέχουν για καλό σκοπό ξεχύθηκε λίγο μετά τις 19:30 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα του κόσμου, το No Finish Line που ξεκίνησε θριαμβευτικά και στην Αθήνα.

Την εκκίνηση έδωσε ο Ολυμπιονίκης Νικόλας Κακλαμανάκης και χιλιάδες δρομείς, μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες, επαγγελματίες αθλητές και ερασιτέχνες, άρχισαν να τρέχουν γύρω από το κανάλι στο ΚΠΙΣΝ, για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» καθώς με κάθε χιλιόμετρο που καλύπτουν, προσφέρουν για τα παιδιά άπορων οικογενειών.

resized 4d0a17291493227478 1

Από νωρίς το στολίδι της Αθήνας, γέμισε κόσμο που ήρθε για να παραλάβει τους αριθμούς τους και να πάρουν μέρος σε έναν αγώνα για καλό σκοπό. Την πρώτη «εκκίνηση» έκανε ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης που παρουσίασε την εκδήλωση και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς που συνεισφέρουν στον ιερό σκοπό. Με τις μουσικές του σπουδαίου DJ Mιχάλη Τσαουσόπουλου από τον Athens DJ 95,2 ζεστάθηκαν οι δρομείς, o οποίος παρέλαβε τη μουσική σκυτάλη από την παραγωγό του Μελωδία 99,2, Κωνσταντίνα Βαρσάμη. Μετά την εκκίνηση, η live εμφάνιση των Ex Girlfriend’s Perfume, κράτησε αμείωτο το κέφι, δρομέων και θεατών.

resized 4d0a17291493227478 2

Το «παρών» στην πρώτη μέρα του No Finish Line της Αθήνας, έδωσαν και πολλοί σπουδαίοι αθλητές, όπως οι Ολυμπιονίκες της κωπηλασίας Βασίλης Πολύμερος και Χρύσα Μπισκιτζή, ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας Βύρων Κοκκαλάνης, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου, η δρομέας μεγάλων αποστάσεων Παναγιώτα Βλαχάκη, ο σπουδαίος πολίστας Αλέξης Γούνας και πολλοί άλλοι.

resized 4d0a17291493227478 3

Ο αγώνας θα συνεχιστεί ασταμάτητα ως την Κυριακή στις 13.00 με τους δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή να τρέχουν όσο θέλουν, όση ώρα θέλουν και όποτε θέλουν.

Ειδικά για το No Finish Line της Αθήνας ήρθε από το Μονακό ο εμπνευστής του No Finish Line, Philippe Verdier, o οποίος συμμετέχει στον αγώνα, τρέχοντας ασταμάτητα!

resized 4d0a17291493227478 5

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος βρέθηκαν για την εκκίνηση, ο Πάνος Βαζαίος εκπρόσωπος Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου, ο Xριστόφορος Σαρδελής Πρόεδρος Δ.Σ. Εθνικής Ασφαλιστικής, ο Γιάννης Καποδίστριας Γενικός Διευθυντής Sportingbet, ο Kωνσταντίνος Σεπετάς Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ «Βίκος», ο Ηλίας Παλταδάκης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής πολυκαταστήματα attica, ο Γιάννης Σπανολιός Γενικός Διευθυντής ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Πρωτοψάλτου, Γενικός Διευθυντής του ΚΠΙΣΝ, η Χρυσάνθη Τελωνιάτη Διευθύντρια Μάρκετινγκ Κayak, η Nαταλία Μελισσινού Γενική Διευθύντρια Ελλάδας, Κύπρου και Λιβάνου της Herbalife, η Άννα Ανδρεάδη Γενική Γραμματέας «Μαζί για το Παιδί» και η Μαριλένα Μηναϊδη Γενική Γραμματέας Σωματείου «Χαρά».

resized 4d0a19971493232109

Ο αγώνας θα συνεχιστεί ως την Κυριακή το μεσημέρι, ενώ παράλληλα με τον αγώνα των 90 ωρών, γίνεται και η διεξαγωγή του αγώνα 24 ωρών με αγωνιστικό χαρακτήρα. Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 12μμ με ημέρα λήξης την Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 12μμ.

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Kύριοι Χορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak, το Kyvernitis Travel και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, η αθλητική ιστοσελίδα Gazzetta.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DJ 95,2 και Μελωδία 99,2, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και η ιστοσελίδα Naftemporiki.gr καθώς και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr.

Υποστηρικτές είναι τα super market Lidl, η μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου, η εταιρεία ηλεκτρολογικών και φωτισμού Καυκάς, η βιομηχανία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων Χαϊδεμένος, οι εταιρείες catering Δειπνοσοφιστήριο και Μπεγνής, το νοσοκομείο Metropolitan Hospital και το κέντρο εκπαίδευσης ναυαγωστών Lifeguard.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@nflathens.com ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα http://nflathens.com και τα Social Media:

https://www.facebook.com/No-Finish-Line-Athens-983657868361437

https://twitter.com/NFLAthens

https://www.instagram.com/nflathens

 
Την εκστρατεία «Sail for Pink» διοργανώνει την Κυριακή 7 Μαΐου, για πέμπτη χρονιά, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 12:11

Την εκστρατεία «Sail for Pink» διοργανώνει την Κυριακή 7 Μαΐου, για πέμπτη χρονιά, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.

resized  WB 7645

Με το σύνθημα «Ανοίγουμε πανιά στη ζωή!» και με σύμβολο τη καθιερωμένη πλέον γοργόνα, το 5ο Sail for Pink έχει στόχο την μετάδοση του μηνύματος ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί εάν διαγνωστεί έγκαιρα.  Επιπλέον, με τα έσοδα της εκστρατείας στηρίζονται σημαντικές δράσεις και προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Φέτος, η εκστρατεία περιλαμβάνει εκτός από τον ιστιοπλοϊκό αγώνα στον Θερμαϊκό και Πορεία Ελπίδας με αφετερία το Μέγαρο Μουσικής και τερματισμό το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, όπου θα πραγματοποιηθούν και πολλές άλλες δράσεις στη στεριά. Για να συμμετέχετε στην Πορεία Ελπίδας μπορείτε να δηλώσετε ατομική συμμετοχή ή να δημιουργήσετε την δική σας ομάδα! Οι τρεις μεγαλύτερες ομάδες θα βραβευτούν στον τερματισμό, στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου!

resized  WB 7579

Την εκστρατεία στηρίζουν 5 φορείς της πόλης, 10 ιστιοπλοϊκά σωματεία, όμιλοι και σχολές ιστιοπλοΐας, 38 χορηγοί και 23 χορηγοί επικοινωνίας καθώς και πάνω από 100 εθελοντές.

Η τελετή έναρξης του 5ου Sail for Pink θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου στις 20:00 στο μπαλκόνι του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Είσοδος Ελεύθερη.

Υπό την αιγίδα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

resized 5ο Sail4Pink poster

Οργάνωση-επικοινωνία

TSAKALOU INTERACTIVE PR

 


Σελίδα 8 από 426
Χρήστος Λεοντής ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ Της ξενιτειάς, της μνήμης, του έρωτα και της φωτιάς 14 Ιουλίου Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, 21:00
Χρήστος Λεοντής   ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ  Της ξενιτειάς, της μνήμης, του έρωτα και της φωτιάς  14 Ιουλίου  Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, 21:00
Χρήστος Λεοντής  ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ Της ξενιτειάς, της μνήμης, του έρωτα και της φωτιάς 14 Ιουλίου Μικρό Θέατρο Αρχαίας ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση