ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


Ανοιξιάτικη Συλλογή UNICEF 2017 Κάρτες, Λαμπάδες & Δώρα γεμάτα Ζωή
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 12:54

Ανοιξιάτικη Συλλογή UNICEF 2017

Κάρτες, Λαμπάδες & Δώρα γεμάτα Ζωή

170327a1

Η UNICEF υποδέχεται την Άνοιξη και το Πάσχα με μια νέα μοναδική Ανοιξιάτικη Συλλογή καρτών, λαμπάδων και δώρων 2017  και προσκαλεί τους υποστηρικτές της να στηρίξουν το πολύπλευρο έργο της για την προστασία των παιδιών, αγοράζοντας τα ξεχωριστά της είδη.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει δώρα για μικρούς και μεγάλους τα περισσότερα χειροποίητα και Ελληνικής Κατασκευής, στηρίζοντας την εγχώρια παραγωγή: διακοσμητικά αυγά σε 8 νέα σχέδια σε χρώματα της άνοιξης και του Πάσχα, 6 πασχαλινά κεριά σε διαφορά σχέδια και μεγέθη για το γιορτινό τραπέζι, δώρα, παιχνίδια, διακοσμητικά και πολλά άλλα πλαισιώνουν τον ανοιξιάτικο φυλλάδιό μας.

Οι ανοιξιάτικες συλλογές καρτών είναι γεμάτες πολύχρωμα λουλούδια, παιδικές χαρούμενες κάρτες και κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προσκλητήρια για βάφτιση ή γάμο. Οι φίλοι της UNICEF  μπορούν να στείλουν τις ευχές  τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ξεχωριστές είναι οι φετινές λαμπάδες. Διατίθενται σε 24 ιδιαίτερα σχέδια με υπέροχα χρώματα για αγόρια και κορίτσια μικρά και μεγάλα, το ξεχωριστό δώρο που θα κάνει ο νονός και η νονά, ο μπαμπάς και η μαμά και θα χαρίσουν το χαμόγελο στους αγαπημένους μας το βράδυ της Ανάστασης, ενώ συγχρόνως θα φωτίσουν τη ζωή χιλιάδων άλλων παιδιών που στερούνται ένα πιάτο φαγητό, ένα εμβόλιο, ένα ποτήρι καθαρό νερό, ένα τετράδιο.

Ξεφυλλίστε το ανοιξιάτικο φυλλάδιό μας και αναλογιστείτε τη δύναμη που έχει κάθε αγορά σας να αλλάξει τη ζωή των παιδιών. Καθώς οι προκλήσεις και οι ανάγκες για την τρέχουσα χρονιά παραμένουν, η πώληση των προϊόντων της UNICEF αποτελεί κρίσιμη πηγή πόρων για την εξασφάλιση της ζωής και της εκπαίδευσης εκατομμυρίων ευάλωτων παιδιών σε όλο τον κόσμο, για την προώθηση των δικαιωμάτων τους, αλλά και για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τη σπουδαιότητα του έργου της UNICEF. Βοηθήστε και εσείς, ώστε να χτιστεί το μέλλον των ευάλωτων παιδιών πάνω σε πιο γερές βάσεις.

Επίσης, η UNICEF αντιμετωπίζοντας τις μεταναστευτικές και προσφυγικές κρίσεις σε όλον τον πλανήτη και ειδικότερα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, θα συνεχίσει και το 2017 να συμβάλλει σημαντικά στην προστασία των παιδιών προσφύγων και των οικογενειών τους παρέχοντας τους στέγη, υπηρεσίες παιδικής προστασίας και πρόσβαση σε τυπική και άτυπη εκπαίδευση με ιδιαίτερη έμφαση στους ασυνόδευτους ανηλίκους, δεδομένου ότι αποτελούν μια από τις πιο ευάλωτες ομάδες και χρειάζονται επείγουσα υποστήριξη.

Τα ανοιξιάτικα είδη UNICEF μπορούν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι φορείς και οι εταιρίες  να προμηθευτούν:

Στα Καταστήματα UNICEF:

 • ΑΘΗΝΑ: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη Τηλ.: 210 77 99 056   
 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου Τηλ.: 2310 286 916

και στα Περίπτερα UNICEF:

 • Πλατεία  Κοραή - (Κοραή & Σταδίου), Αθήνα καθημερινές 9:00-16:00, Σάββατο 09:00-14:00
 • ΙΚΕΑ Κηφισού καθημερινές 10:00-21:00, Σάββατο 10:00-20:00
 • IKEA Αεροδρομίου, καθημερινές 10:00-21:00, Σάββατο 10:00-20:00
 • IKEA Θεσσαλονίκης, καθημερινές 13:00-21:00  Σάββατο 12:00-20:00
 • IKEA Λάρισας καθημερινές 14:00-20:00  Σάββατο 11:00-20:00 και
 • IKEA Ιωαννίνων καθημερινές 14:00-20:00  Σάββατο 11:00-20:00
 • ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - 2ήμερο Πασχαλινό BAZAAR (4 και 5 Απριλίου 2017 από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ).

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες:

 • 801 500 12345 όλο το 24ωρο
 • fax: 210 72 52 555

Ηλεκτρονικό Κατάστημα UNICEF

Περισσότερες πληροφορίες για τα Σημεία Πώλησης των Ειδών UNICEF

 
2 Απριλίου, Παγκόσμια ημέρα για τον Αυτισμό, Φωτισμός με μπλέ χρώμα και Ημερίδα για τον Αυτισμό. (Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων)
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 19:07

 

2 Απριλίου, Παγκόσμια ημέρα για τον Αυτισμό, Φωτισμός με μπλέ χρώμα και Ημερίδα για τον Αυτισμό. (Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων)

AFISA-LOWRES

Η 2 Απριλίου έχει ορισθεί Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Απευθύνεται σ’ ολόκληρη την κοινωνία, με απώτερο σκοπό την ενημέρωση, την γνώση και την επαφή με τα Άτομα που ανήκουν στο Φάσμα του Αυτισμού.

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ) ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων Ευρωπαϊκών φορέων και οργανώσεων, και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Πολιτισμού και την Α΄ Εφορία Αρχαιοτήτων, θα φωτίσουν και φέτος την Πύλη του Αδριανού στο μπλε χρώμα, όπως η Autism Europe εφαρμόζει. Επίσης θα φωτιστούν με μπλε χρώμα το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Δημαρχείο Ιωαννίνων και η Ζωσιμαία Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη στα Ιωάννινα.

Η ΕΕΠΑΑ επέλεξε για το 2017, να διοργανώσει Ημερίδα για τον Αυτισμό, ανοιχτή και προσιτή σε όλους με ελεύθερη είσοδο, με στόχο την συμμετοχή εκτός των Ειδικών, των Οικογενειών αλλά και των ίδιων των Ατόμων με Αυτισμό. Η Ημερίδα θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, 10:00-14:00 την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Παράλληλα στα Ιωάννινα θα πραγματοποιηθεί εορτή για την φωταγώγηση του Δημαρχείου Ιωαννίνων και της Ζωσιμαίας Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης με συμμετοχή Ειδικών, οικογενειών, Επισήμων και απλών πολιτών.

Κορδέλα Ευαισθητοποίησης

για τον Αυτισμό

 

Το πάζλ αντανακλά στο μυστήριο και στην περιπλοκότητα του Αυτισμού.

Η ένταση και η ποικιλία των χρωμάτων παραπέμπει στο Αυτιστικό Φάσμα και στην ελπίδα των οικογενειών για ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

 

 

 
Kέντρα εγγραφών του No Finish Line στα πολυκαταστήματα attica
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 16:10

Kέντρα εγγραφών του No Finish Line στα πολυκαταστήματα attica

resized attica1

Oι εγγραφές για τον κορυφαίο διεθνή φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line που θα γίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα, από τις 26 έως τις 30 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) , έχουν ήδη ξεκινήσει ηλεκτρονικά στο http://hermes-events.org/view/event=27.

Πλέον η Οργανωτική Επιτροπή δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή στα κέντρα εγγραφών που υπάρχουν στα πολυκαταστήματα attica.

Τα πολυκαταστήματα attica που είναι Κύριος Χορηγός της διοργάνωσης, φιλοξενούν τα κέντρα ενημέρωσης, προβολής και εγγραφών στο attica, City Link και στο attica, Golden Hall προκειμένου, να προσφέρει στον κοινό σκοπό της ενίσχυσης της ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

resized attica2

Στα κέντρα εγγραφών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το No Finish Line της Αθήνας, αλλά και να δηλώσουν συμμετοχή.

Τα κέντρα εγγραφών θα λειτουργούν από τις 27/03 έως τις 22/04 ενώ, εξαιρούνται οι Κυριακές 02/04 και 16/04.
Οι ημέρες και τα ωράρια λειτουργίας θα είναι τα εξής:

 • Δευτέρα Παρασκευή, 11:00 - 19:00

 • Σάββατο, 12:00 - 17:00

 • Κυριακή των Βαϊων, 13:00 - 17:00

 • Μ. Παρασκευή, 13:00 - 18:00

 • M. Σάββατο, 11:00 - 16:00

 

Το No Finish Line είναι αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς. Μέσα σε 90 συνεχόμενες ώρες, κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας, μπορεί να προσφέρει περπατώντας ή τρέχοντας, χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Επίσης, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον τρόπο, το ρυθμό αλλά και τη διάρκεια ολοκλήρωσης της διαδρομής.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί, στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το κανάλι, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου ο καθένας από εμάς μπορεί να προσφέρει χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα, στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

 

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Εκτός από τις ατομικές, υπάρχουν και οι ομαδικές εγγραφές. Για τη δημιουργία ομάδας, θα πρέπει να αποσταλεί γραπτό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση mary@nflathens.com.

 

MΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Η βασική ιδέα του No Finish Line είναι τα χιλιόμετρα να μετατρέπονται σε χρήματα για να στηριχθεί το έργο του «Μαζί για το Παιδί». Συγκεκριμένα, τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για το πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που υλοποιεί η ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Μεγάλοι Xορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος. Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife και η Κayak, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@nflathens.com ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα http://nflathens.com και τα Social Media:

 
Εμβολιασμός παιδιών στον Δήμο Ιλίου σε συνεργασία με τη UNICEF και τον Ολυμπιακό (Ο.Σ.Φ.Π.)
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 16:44

Εμβολιασμός παιδιών στον Δήμο Ιλίου σε συνεργασία με τη UNICEF και τον Ολυμπιακό (Ο.Σ.Φ.Π.)

resized Photo 1

Τον εμβολιασμό παιδιών ηλικίας από 3 μηνών έως 11 ετών διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου σε συνεργασία με τη UNICEF τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, στο Δημαρχείο Ιλίου, καλύπτοντας την έλλειψη συγκεκριμένων εμβολίων.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, παρευρέθηκε στον εμβολιασμό και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF Σοφία Τζιτζίκου, την οποία ευχαρίστησε θερμά για την συνεργασία, καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτής της δράσης, σημειώνοντας:

resized Photo 2

«Είναι πολύ σημαντική η εμβολιαστική κάλυψη των παιδιών, για το λόγο αυτό, μόλις διαπιστώθηκε η έλλειψη συγκεκριμένων εμβολίων ανταποκριθήκαμε άμεσα. Θέλουμε να είμαστε ουσιαστικοί συμπαραστάτες των πολιτών και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να βοηθούμε όσο και όπου μπορούμε. Με τη UNICEF έχουμε μια άριστη και στενή συνεργασία, η οποία έχει αποδείξει ότι αποδίδει καρπούς προς όφελος των παιδιών και των οικογενειών τους.»

resized Photo 3

Η δράση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη και τη συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού (Ο.Σ.Φ.Π.).

 

resized Photo 4resized Photo 6

 

resized Photo 5

 
Πασχαλινά bazaars από «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»!
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 19:38

Πασχαλινά bazaars από «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»!


92d7590666174d9db31abc8715d84824deltio 24 03 2017 01
 
 

 

Αθήνα, 24 Μαρτίου 2017

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα και να στηρίξουν τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.


Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!


Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!


Ενημερωθείτε για τα πασχαλινά bazaars που πραγματοποιούνται σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα εδώ.


Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα πασχαλινά bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού επικοινωνώντας στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 19:40
 


Σελίδα 6 από 418
Vegas, Xρύσπα, Τσαουσόπουλος, DJs από Athens DJ 95,2 και Μελωδία στις παράλληλες εκδηλώσεις του No Finish Line
Vegas, Xρύσπα, Τσαουσόπουλος, DJs από Athens DJ 95,2 και Μελωδία στις παράλληλες εκδηλώσεις του No Finish Line
Vegas, Xρύσπα, Τσαουσόπουλος, DJs από Athens DJ 95,2 και Μελωδία στις παράλληλες εκδηλώσεις του No Finish Line Όλα ...

GoT, Πρώτες επίσημες εικόνες από την 7η σεζόν του Game of Thrones.
GoT, Πρώτες επίσημες εικόνες από την 7η σεζόν του Game of Thrones.
GoT, Πρώτες επίσημες εικόνες από την 7η σεζόν του Game of Thrones.   Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και η ημερομηνία της πρεμιέρα της ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση