ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


18 ετών ο νεότερος «νέος» μας αιμοδότης… ● Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης από μαθητή Λυκείου ● Με μεγάλη προσέλευση εθελοντών εξελίσσεται η Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο δήμο Νεάπολης-Συκεών.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 18:18

18 ετών ο νεότερος «νέος» μας αιμοδότης…

● Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης από μαθητή Λυκείου ● Με μεγάλη προσέλευση εθελοντών εξελίσσεται η Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο δήμο Νεάπολης-Συκεών.

resized aimodosia-sykies 3

«Ένιωσα ολοκληρωμένος, ένιωσα γεμάτος. Ένιωσα άνθρωπος» δηλώνει ο 18χρονος Ιωάννης Μπύρος, μαθητής της Γ΄ Λυκείου, που βίωσε για πρώτη φορά την εμπειρία της εθελοντικής αιμοδοσίας, συμμετέχοντας την Κυριακή στην Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του δήμου Νεάπολης-Συκεών, από τη Δ.Ε. Αγ. Παύλου.

resized 02 neos aimodotis

«Περίμενα να φτάσω στα 18 και ένιωθα ότι με μία μου κίνηση, γρήγορα και εύκολα, είχα τη μοναδική ευκαιρία να σώσω μια ζωή, να χαρίσω ίσως ζωή κι ένιωθα υπέροχα. Είχα πάντα, από μικρός, πολύ έντονη την επιθυμία να δώσω κάτι από τον εαυτό μου και να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου, επιθυμία που εντάθηκε κι ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο μετά από το χαμό αρκετών συγγενικών μου προσώπων σε τροχαία δυστυχήματα, αλλά και την πάλη φιλικών μου προσώπων με τη λευχαιμία και άλλες χρόνιες παθήσεις», σημειώνει ο Ιωάννης ενθαρρύνοντας και προτρέποντας όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος του προβλήματος, όσο και της προσφοράς τους και «να κάνουν κάτι που έχει αντίκτυπο στη ζωή κάποιου άλλου τον οποίο δεν θα γνωρίσουμε, αλλά μπορεί για αυτόν τα δεκαπέντε λεπτά που αφιερώσαμε να του αλλάξουν τη ζωή».

«Αυτό είναι αναμφίβολα από μόνο του κάτι που δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο», υπογραμμίζει ο Ιωάννης, εκφράζοντας με τον καλύτερο τρόπο και παρά το νεαρό της ηλικίας του, το πραγματικό νόημα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

resized aimodosia-sykies 1

Δύο μέρες, 29 νέοι αιμοδότες

Τις σκέψεις και τα συναισθήματα του 18χρονου Ιωάννη συμμερίζονται προφανώς -και ευτυχώς- και άλλοι συνάνθρωποί μας, γεγονός που αποτυπώθηκε όχι μόνο στη θεαματική αύξηση στον αριθμό όσων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου, αλλά και στην αξιοσημείωτη προσέλευση νέων αιμοδοτών, μόλις τις δύο πρώτες μέρες της Εβδομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Τα 29 έφτασαν τα άτομα που συμμετείχαν για πρώτη φορά στην κορυφαία αυτή πράξη αγάπης προς το συνάνθρωπο και ηθικής υποχρέωσης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, με τη συνέχεια να αναμένεται αυξητική κι ελπιδοφόρα.

resized aimodosia-sykies 2

«Είναι πολύ αισιόδοξο το γεγονός ότι οι τάξεις των εθελοντών πυκνώνουν, και μάλιστα σε μια περίοδο που η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ανεπάρκειας αίματος», σημειώνουν με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Τάσος Τσακιρίδης, τονίζοντας ότι «ο στόχος προσέλκυσης νέων αιμοδοτών είναι εξίσου σημαντικός με τη διατήρηση των παλαιότερων και καθώς βλέπουμε τα μηνύματα ανθρωπιάς, κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης να εξαπλώνονται όλο και περισσότερο, πιστεύουμε ότι τις επόμενες ημέρες η οικογένεια των εθελοντών θα πολλαπλασιαστεί».

resized aimodosia-sykies 4

Το πρόγραμμα 

Η Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας συνεχίζεται σήμερα, αύριο και μεθαύριο (Δευτέρα 6, Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Μαρτίου) στη Δ.Ε. Συκεών, για να ολοκληρωθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου με τελευταίο σταθμό τη Δ.Ε. Νεάπολης. 

resized aimodosia-sykies 5

Οι εθελοντές και εθελόντριες προσέρχονται για να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους χαρίζοντας ελπίδα και ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να δηλώσουν δότες αιμοπεταλίων, βλαστοκυττάρων, δωρητές μυελού των οστών και οργάνων σώματος.

Το πρόγραμμα της Εβδομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα Τμήματα Αιμοδοσίας των νοσοκομείων Άγιος Παύλος, ΑΧΕΠΑ, Θεαγένειου, Ιπποκράτειου και Γ.Παπανικολάου, συνεχίζεται σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τρίτη 7 Μαρτίου, 10 π.μ.-8μ.μ., Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (Συκιές)
• Τετάρτη 8 Μαρτίου, 10 π.μ.-8μ.μ., Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (Συκιές)
• Πέμπτη 9 Μαρτίου, 10 π.μ.-8μ.μ., Δημ. κατάστημα Νεάπολης
• Παρασκευή 10 Μαρτίου, 10π.μ.-8μ.μ., Δημ. κατάστημα Νεάπολης
• Σάββατο 11 Μαρτίου, 9π.μ.-2μ.μ., Δημ. κατάστημα Νεάπολης

resized aimodosia-sykies 6

Αρωγοί και συνοδοιπόροι και σε αυτή τη διοργάνωση είναι η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως-Σταυροπόλεως, οι Ιεροί Ναοί δήμου του Νεάπολης-Συκεών, το Κέντρο Πρόληψης «ΠΥΞΙΔΑ», η Ένωση Γονέων Νεάπολης-Συκεών, το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, η Υπηρεσία Ατόμων με Αναπηρία, το Κέντρο «Εργάνη», τα Συστήματα Προσκόπων του δήμου, τοπικοί σύλλογοι και φορείς.

resized aimodosia-sykies 6

Κατά τη διάρκεια της Αιμοδοσίας θα γίνεται και συγκέντρωση φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Νεάπολης-Συκεών, κυρίως παυσίπονων και αντιβιοτικών για παιδιά και ενήλικες με σκοπό την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων.

 

resized aimodosia-sykies 7

 

resized aimodosia-sykies 8

resized aimodosia-sykies 9

resized aimodosia-sykies 10

 
ActionAid: Η ισότητα μεταξύ αντρών και γυναικών δεν μπορεί να περιμένει. Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, η ActionAid δημιούργησε ένα βίντεο, στο οποίο συμμετέχουν η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και ο Γιάννης Στάνκογλου με μήνυμα «εμείς δεν περιμένουμ
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 12:05

ActionAid: Η ισότητα μεταξύ αντρών και γυναικών δεν μπορεί να περιμένει.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, η ActionAid δημιούργησε ένα βίντεο, στο οποίο συμμετέχουν η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και ο Γιάννης Στάνκογλου με μήνυμα «εμείς δεν περιμένουμε».

IWD2017 screen-together s

Μπορεί να βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, όμως εκτιμάται ότι θα χρειαστούν άλλα 170 χρόνια μέχρι να υπάρξει οικονομική ισότητα ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες. Με αφετηρία αυτή την αδικία και με ευκαιρία την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, η ActionAid δημιούργησε ένα βίντεο, στο οποίο συμμετέχουν η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και ο Γιάννης Στάνκογλου με μήνυμα «εμείς δεν περιμένουμε». Δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/rIn3mHCt2ok

 

Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, η οικονομική ανισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών αυξάνεται σε παγκόσμιο επίπεδο και με τα σημερινά δεδομένα θα χρειαστούν 170 χρόνια για να γεφυρωθεί. Ανισότητα υπάρχει και στην εκπαίδευση, την υγεία και την πολιτική εκπροσώπηση, όμως ο δείκτης που υπολογίζεται ότι θα επιτευχθεί πιο αργά από όλους, είναι η οικονομική ισότητα. Η Ελλάδα έχει επίσης υψηλή οικονομική ανισότητα, καθώς για κάθε 1 ευρώ που βγάζουν οι γυναίκες, οι άνδρες βγάζουν 1,75 και έτσι η ισότητα θα έρθει σε 169 χρόνια.

 

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, σε διεθνές επίπεδο, μόνο το 50% των γυναικών έχει σήμερα πρόσβαση στην αγορά εργασίας, ενώ οι γυναίκες αμείβονται κατά μέσο όρο 24% λιγότερο από τους άντρες. Επίσης, σε 100 χώρες οι γυναίκες αντιμετωπίζουν περιορισμούς στην πρόσβαση αγοράς εργασίας λόγω φύλου, ενώ σε 18 χώρες οι άνδρες έχουν νόμιμο δικαίωμα να μην επιτρέπουν στις συζύγους τους να εργαστούν.

 IWD2017 screen-rocket s

Η ActionAid δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να αποκατασταθεί αυτή η αδικία και με τη βοήθεια των υποστηρικτών της Δάφνης Λαμπρόγιαννη και Γιάννη Στάνκογλου, που συμμετείχαν εθελοντικά στο βίντεό της, ζητά να μην περιμένουμε ούτε εμείς.

 

«Μπορείς να περιμένεις 170 χρόνια μέχρι να έρθει η οικονομική ισότητα ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες; Εγώ δεν μπορώ και για αυτό στηρίζω την ActionAid» δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

 

«Στηρίζω την ActionAid γιατί βοηθάει τους ανθρώπους να γνωρίσουν τις δυνάμεις τους

 και να στηριχθούν σ' αυτές, κι αυτός νομίζω είναι ο καλύτερος δρόμος προς την ισότητα των φύλων και των φυλών» πρόσθεσε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

 

Η ActionAid δεν θέλει να περιμένει μέχρι το 2187. Θεωρεί τις γυναίκες κινητήρια δύναμη για αλλαγή και δουλεύει συστηματικά για την ισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών σε όλες τις περιοχές δράσης της. Έτσι:

 

  • Δουλεύει  για την πρόσβαση των κοριτσιών στην εκπαίδευση. Μέσα σε ένα χρόνο στήριξε 22.000 κορίτσια να τελειώσουν το δημοτικό και να συνεχίσουν στο γυμνάσιο. Μελέτες έχουν δείξει ότι κάθε επιπλέον έτος εκπαίδευσης που έχει ένα κορίτσι σημαίνει πιθανή αύξηση του μελλοντικού εισοδήματός της κατά 15 με 25%.
  • Μάχεται για την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών. Μέσα σε ένα χρόνο στήριξε και εκπαίδευσε 172.000 γυναίκες ώστε να αποκτήσουν το δικό τους εισόδημα, καλύπτοντας έτσι και τις ανάγκες των παιδιών τους.
  • Αγωνίζεται κατά της βίας. Μέσα σε ένα χρόνο, 278.800 γυναίκες και κορίτσια ενδυναμώθηκαν από τηνActionAid

 

Δείτε το βίντεο της ActionAid, μοιραστείτε το και διαδώστε το μήνυμα: https://youtu.be/rIn3mHCt2ok

 
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Σάββατο, 04 Μάρτιος 2017 22:09

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

kivotos tou kosmou

Ο Δήμος Πειραιά, στηρίζει τη φιλανθρωπική εκδήλωση της εφημερίδας "Κοινωνική", μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, στην οποία θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Η εκδήλωση με θέμα: «Στηρίζουμε τα παιδιά κάθε μέρα του χρόνου», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στις 15:00, στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου (Σωτήρος Διός και Καραΐσκου). Η συγκέντρωση των αγαθών θα ξεκινήσει στις 13:00.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης για τα παιδιά της «Κιβωτού», ο Ο.Π.Α.Ν. συλλέγει έως τις 10 Μαρτίου 2017, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Πολιτιστικό Πολυχώρο "Κ. Κωσταράκος", στο Κλειστό Γυμναστήριο "Π. Σαλπέας" και σε Δημοτικά γυμναστήρια που βρίσκονται στα εξής σημεία: Καλλέργη 142 Αγία Σοφία, Φραγκιαδών 109 Καλλίπολη, Βεΐκου 1 Νέο Φάληρο καθώς και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Α. Γαρύφαλλος» πλαζ Βοτσαλάκια, Καστέλλα.

Όσοι επιθυμούν κι έχουν τη δυνατότητα, μπορούν να προσφέρουν είδη ένδυσης και σίτισης, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, πετρέλαιο θέρμανσης και ό,τι άλλο έχουν ανάγκη τα σπίτια φιλοξενίας της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα παιδιά της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», θα ψυχαγωγηθούν με ένα υπέροχο πάρτι με τον κλόουν Τοτό Τοτόπουλο, τον ταχυδακτυλουργό Oscar και πολύ τραγούδι από τον νικητή του «Your Face Sounds Familiar» Γιάννη Κρητικό.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ την εφημερίδα «Κοινωνική» για την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Ήδη συλλέγουμε τρόφιμα και βασικά αγαθά στον Πολιτιστικό Πολυχώρο "Κ. Κωσταράκος" και σε Δημοτικά γυμναστήρια στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης μας. Είμαι βέβαιη ότι οι Πειραιώτες θα δείξουν για ακόμα μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο. Ο Δήμος Πειραιά και ο Ο.Π.Α.Ν. δεν θα μπορούσαν να μην ανταποκριθούν σε αυτό το σημαντικό κάλεσμα, προκειμένου να στηρίξουμε τα παιδιά καθώς και το κοινωνικό έργο που επιτελεί η «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

 
Περισσότεροι από 2,5 τόνοι φρέσκα αλιεύματα διανεμήθηκαν το τελευταίο 5μηνο σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Παρασκευή, 03 Μάρτιος 2017 18:25

Περισσότεροι από 2,5 τόνοι φρέσκα αλιεύματα διανεμήθηκαν το τελευταίο 5μηνο σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο πραγματοποίησε την 9η διανομή φρέσκων ψαριών.

IMG 20170303 124146

400 κιλά φρέσκα ψάρια διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, κατά την 9η διανομή που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.

Η κοινωνική δράση προσφοράς και αλληλεγγύης πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Βασίλη Κατσιώτη.

Τα νωπά αλιεύματα παραδόθηκαν στους δικαιούχους των Δομών Πρόνοιας, σε μέλη του ΚΑΠΗ, σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες των Εργατικών Κατοικιών, στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου, στη Χριστιανική Γωνιά Αμαρουσίου, στο Κέντρο Ημέρας της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), στον Παιδικό Σταθμό Κοκκινιάς και στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Αναβρύτων.

Το τελευταίο 5μηνο, οπότε και ξεκίνησε η κοινωνική αυτή δράση, περισσότεροι από 2,5 τόνοι φρέσκα αλιεύματα έχουν διανεμηθεί στους συμπολίτες μας, προκειμένου να μην στερείται κανένας βασικά αγαθά στη διατροφή του.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί από καρδιάς τον Υπεύθυνο της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Καρτσιώτη για την εποικοδομητική συνεργασία και κυρίως για την έμπρακτη προσφορά και αλληλεγγύη που εκφράζει μέσα από τις ευγενικές χορηγίες του προς τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

«Με τη σημαντική συμβολή και αξιέπαινη προσφορά των ανθρώπων που στηρίζουν την προσπάθεια μας βρισκόμαστε στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, ώστε να μην λείπουν από κανένα τα απαραίτητα στην καθημερινότητά του.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού έχει αποδείξει στην πράξη από την πρώτη στιγμή τον καθοριστικό ρόλο της στην αντιμετώπιση των συνεπειών από την οικονομική κρίση και στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Ενωμένοι, με πίστη και αισιοδοξία, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας»
σημείωσε ο κ. Πατούλης με την ευκαιρία της 9ης διανομής.

 
Παίζουν ποδόσφαιρο για τα παιδιά UNICEF και Ολυμπιακός!
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 02 Μάρτιος 2017 18:41

Παίζουν ποδόσφαιρο για τα παιδιά UNICEF και Ολυμπιακός!

170302a1

Ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανθρωπιστικού σκοπού μεταξύ της ομάδας Επιλέκτων UNICEF και της ομάδας των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς, θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου στη 1.30 το μεσημέρι στο γήπεδο Star Football Club στη Βούλα.

Όλα τα έσοδα από τους κουμπαράδες αγάπης της UNICEF θα διατεθούν υπέρ των σκοπών της οργάνωσης για τη βοήθεια των παιδιών που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και τον κόσμο. Με την ομάδα Επιλέκτων UNICEF αγωνίζονται δημοσιογράφοι, αστυνομικοί, δικηγόροι και βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα του Ολυμπιακού απαρτίζεται από μεγάλα αστέρια του παρελθόντος με πρόεδρο του συλλόγου τον Αντώνη Γλύκα, ο οποίος είναι και συντονιστής της εκδήλωσης.

Πριν την έναρξη του ματς θα τιμηθούν από τον Ολυμπιακό η Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNICEF και η ομάδα Επιλέκτων.

*Η φωτογραφία είναι από το site rpn.gr το οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

 


Σελίδα 5 από 413
Μουσική βραδιά με τη διακεκριμένη 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (IIinois USA)
Μουσική βραδιά με τη διακεκριμένη 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (IIinois USA)
Μουσική βραδιά με τη διακεκριμένη 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (IIinois USA) Ο Δήμος ...

Tο σύμπαν του Κουεντίν Ταραντίνο, Κουέντιν Ταραντίνο: Πώς συνδέονται όλοι οι χαρακτήρες των ταινιών του;
Tο σύμπαν του Κουεντίν Ταραντίνο,  Κουέντιν Ταραντίνο: Πώς συνδέονται όλοι οι χαρακτήρες των ταινιών του;
Tο σύμπαν του Κουεντίν Ταραντίνο, Κουέντιν Ταραντίνο: Πώς συνδέονται όλοι οι χαρακτήρες των ταινιών του; Ο Κουέντιν Ταραντίνο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση