ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ENDOMARCH PIRAEUS NIGHT RUN/MARCH BYSTOIXIMANGR
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Δευτέρα, 22 Μάιος 2017 17:33

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ENDOMARCH PIRAEUS NIGHT RUN/MARCH BYSTOIXIMANGR

 resized IMG 1905

 

Περισσότερα από 2.000 άτομα όλων των ηλικιών συμμετείχαν το βράδυ του Σαββάτου στον αγώνα δρόμου με κοινωνικό σκοπό "Endomarch Piraeus Night Run/March by StoiximanGr",  που διεξήχθη για πρώτη φορά στην πόλη του Πειραιά.

 resized IMG 1959

Στόχος του αγώνα ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για την Ενδομητρίωση από την ΑμΚΕ AWARE,  στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος ‘Endomarch Worldwide’. Το κίνημα,  δραστηριοποιείται σε 63 πόλεις και χώρες του κόσμου και ευαισθητοποιεί το ευρύ κοινό για αυτή την «άγνωστη» και «ύπουλη» γυναικολογική πάθηση.

 resized IMG 2233

Στον αγώνα δρόμου έλαβε μέρος και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με τη σύζυγό του κα Βάλια Κυριαζή – Μώραλη, στέλνοντας μήνυμα για την ανάγκη υλοποίησης  συνεργειών, που έχουν στόχο τη βοήθεια ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Κι αυτό γιατί, μέρος των εσόδων θα δοθούν-εκτός από την ενημέρωση για την ενδομητρίωση και τις χρόνιες γυναικολογικές παθήσεις- στον "Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας" του Δήμου Πειραιά. Ο κ. Μώραλης απένειμε μετάλλια στους νικητές του "Endomarch Piraeus Night Run/March by StoiximanGr".   

 resized IMG 4490

Ο αγώνας δρόμου τελούσε υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά,  του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας και είχε την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είχε εκκίνηση και τερματισμό το Γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", με διαδρομές 5, 10 χιλιομέτρων και 2.5 χιλιόμετρα περπάτημα.

 resized IMG 6777

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Ο "Endomarch Piraeus Night Run/March by StoiximanGr", είναι ο πρώτος νυχτερινός αγώνας δρόμου που πραγματοποιείται στον Πειραιά. Είναι μια πρωτότυπη πρωτοβουλία για την πόλη μας και θεωρώ πως είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για τους συμμετέχοντες. Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Πιστεύω πως έχει σημασία το γεγονός ότι συνδυάζουμε ένα δρομικό με ένα κοινωνικό σκοπό,  όπως είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για τη νόσο της ενδομητρίωσης. Εξίσου σημαντικό είναι ότι μέρος των εσόδων από τον αγώνα δρόμου,  θα δοθούν στον "Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας" του Δήμου Πειραιά. Έχουμε πολύ κόσμο εδώ, που σημαίνει ότι όλοι οι συντελεστές έκαναν καλή δουλειά και υπάρχει μεγάλη συμμετοχή. Οι αγώνες είναι 5,10 και 2,5 χιλιομέτρων σε μια όμορφη παραλιακή διαδρομή. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, ώστε και να γυμναζόμαστε αλλά και να στηρίζουμε κοινωνικούς σκοπούς».

 resized IMG 8899

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου, τόνισε: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία χιλιάδων πολιτών που τρέχουν για καλό σκοπό, στέλνοντας κοινωνικό μήνυμα. Είμαστε χαρούμενοι καθώς στον Πειραιά, δεν υπήρχε τέτοια συμμετοχή στα δρομικά που διοργανώνονταν πριν αρκετά χρόνια. Χαίρομαι που βλέπω τόσο κόσμο και θα ξανακαλέσουμε σύντομα τους Πειραιώτες, να τρέξουμε και να γυμναστούμε και σε άλλα αθλήματα,  στέλνοντας ένα μεγάλο μήνυμα ότι είμαστε  ενωμένοι, ο ένας κοντά στον άλλο, αυτές τις δύσκολες εποχές». 

Ο Χειρουργός, Γυναικολόγος - Ογκολόγος – M.D., FΑCOG - Δημιουργός της Αμκε AWARE & Επικεφαλής του Kινήματος Endomarch στην Ελλάδα κ. Γεώργιος Χείλαρης, επισήμανε: «Είναι συγκινητικό ότι έχουν έρθει τόσοι άνθρωποι κι έχουν έρθει όχι απλώς για έναν αγώνα δρόμου, αλλά για να ενημερωθούν για την ενδομητρίωση. Είναι μια νόσος που έχει υπερδιάγνωση και υποδιάγνωση. Είναι καιρός να βοηθήσουμε τον κόσμο να ενημερωθεί και φυσικά να αθληθούμε για έναν καλό σκοπό, σε μια τόσο υπέροχη μέρα». 

Ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δομένικος Μασούλας, δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή και χαρά για τον Ολυμπιακό να συμμετέχει ως χορηγός και βεβαίως υποστηρικτής στο οργανωτικό και λειτουργικό κομμάτι στοNight Run, που έχει σκοπό  την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την πολύ σημαντική ασθένεια της ενδομητρίωσης. Είμαστε σίγουροι πως και στο μέλλον, ο Πρόεδρος μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα στηρίξουν και άλλες τέτοιου είδους ενέργειες, όχι μόνο δρομικές αλλά κι άλλες ενέργειες που θα βοηθήσουν τον κόσμο να καταλάβει πόσο σημαντική είναι η υγεία μας,  πόσο πρέπει να προσέχουμε την υγεία μας και τι είναι αυτά που πρέπει να κάνουμε, ούτως ώστε να ενημερώνουμε τους γύρω μας, για τον κάθε κίνδυνο που μπορεί να υπάρχει».

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 22 Μάιος 2017 17:48
 
5ο Sail for Pink – Ανοίγουμε πανιά στη ζωή! Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής" Ν. Θεσσαλονίκης.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 08:09

5ο Sail for Pink – Ανοίγουμε πανιά στη ζωή! Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής" Ν. Θεσσαλονίκης.

resized sail for pink-379

Survivors

Με στόχο την μετάδοση του μηνύματος ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί εάν διαγνωστεί έγκαιρα και το σύνθημα "Ανοίγουμε πανιά στη ζωή!" ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής" Ν. Θεσσαλονίκης διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά στις 7 Μαΐου την εκστρατεία "Sail for Pink".

resized sail for pink-323

Κυριακή Ουδατζή και Βούλα Πατουλίδου εν δράση

Εκτός από τον ιστιοπλοϊκό αγώνα στον Θερμαϊκό, η φετινή εκστρατεία “έβαψε” ροζ την Νέα παραλία με την Πορεία Ελπίδας, που είχε αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής και τερματισμό το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, όπου πραγματοποιήθηκαν και πολλές άλλες δράσεις στη στεριά και συνκέντρωσε 8.000 άτομα .

Η τελετή έναρξης του 5ου Sail for Pink πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου, στο μπαλκόνι του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.
resized sail for pink-214

Απόστολος και Ελεάνα Τζιτζικώστα

Για την πραγματοποίηση του Sail for Pink συνεργάζονται όλοι οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι της πόλης, η ένωση ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής και οι σχολές ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας.

Υπό την αιγίδα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οργάνωση-επικοινωνία

TSAKALOU INTERACTIVE PR

resized IMG 3870

Στέλλα Τσιρνίκα, Θάνος Τιμοθέου, Αλεξία Αηδονά

 

resized IMG 3942

οι παρουσιάστριες Μαρία Σαμολαδά και Μαρία Στύλου

 

resized IMG 4005

Φρόσω Δήρα, Κούλα Δερεκενάρη, Θανάσης Εξαδάκτυλος

 

resized IMG 2976

Φρόσω Δήρα, Ελένη Ταβανίδου, Σταύρος Δαλιάκας του χορηγού Ellinair με την πρόεδρο του συλλόγου Κούλα Δερεκενάρη

 

resized IMG 3261

Στέλλα και Ειρήνη Καρατσιουμπάνη του χορηγού Facelook

 

resized IMG 3419

 Γεωργία Βοτσαρίδη,Έλενα Τοπάλη του χορηγού Interlife

 

resized IMG 3485

Δημήτρης Ζακαλκάς του χορηγού Eurimac, Άκης Τσαλίκης Πρόεδρος ΝΟΘ

 

resized IMG 3563

Αλεξία Αηδονά, Κλεόβουλος Θεοτόκης του χορηγού Bonetti J&P Άβαξ

 

resized IMG 3613

Στράτος Σιμόπουλος, Ρουμπίνη Παπανικοπούλου 

resized IMG 4096

Γιώτα Δεμουζέ του χορηγού Frezyderm, Μαρία τσακάλου

 

resized sail for pink-225

Πορεία Ελπίδας

 

resized sail for pink-336

Καλυψώ Γούλα-Μαρία Τσακάλου

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 08:25
 
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ - Τα έσοδα του «Panorama Charity Fun Run» ενισχύουν τους συλλόγους «Η Αντηρίδα» και «Λάμψη»_Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «χρέος μας να αναδείξουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη».
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 17:40

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ - Τα έσοδα του «Panorama Charity Fun Run» ενισχύουν τους συλλόγους «Η Αντηρίδα» και «Λάμψη»_Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «χρέος μας να αναδείξουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη».

 MG 3056

Κοινωνική αλληλεγγύη με έμπρακτο τρόπο δείχνει ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη. Στο πλαίσιο αυτό ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης παρέδωσε δύο επιταγές για την οικονομική ενίσχυση ισάριθμων συλλόγων της πόλης, του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, “Η Αντηρίδα”, καθώς και του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με  Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας, “Λάμψη” που επιτελούν σημαντικό ανθρωπιστικό έργο.

Πρόκειται για τα έσοδα του «Panorama Charity Fun Run» που διοργανώνεται κάθε χρόνο «για καλό σκοπό» από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, από κοινού  με τον Αθλητικό Σύλλογο Πανοράματος «Λέοντες» που έχει την οργανωτική ευθύνη της αθλητικής εκδήλωσης.

«Έχουμε χρέος να αναδείξουμε την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Ευχαριστώ από καρδιάς την πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Πανοράματος «Λέοντες» κυρία Δανάη Γεωργιάδου, που εμπνεύστηκε και στήριξε τις φιλανθρωπικές προσπάθειες του δήμου μας. Διοργανώσαμε αυτή την εκδήλωση για τη χαρά του αθλητισμού, στέλνοντας προς όλους μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Το  «Panorama Charity Fun Run» έδωσε την ευκαιρία στους δημότες μας, αλλά και σε όλους τους Θεσσαλονικείς να ενισχύσουν τις προσπάθειες του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, “Η Αντηρίδα”, αλλά και το έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με  Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας, “Λάμψη”. Η ανταπόκριση του κόσμου μας έδωσε μεγάλη χαρά και μας έκανε υπερήφανους» δήλωσε ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Ακολούθως τα χρήματα και την επιταγή παρέδωσε ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, στην πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, “Η Αντηρίδα”, κ. Γεωργία Δερετζή παρουσία της αντιπροέδρου του Συλλόγου κ. Ζωής Ψαρρά-Παπαγεωργίου, της κ. Άννας Βαλμά, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και της κ. Αναστασίας Κυρατσού, γραμματέα του Συλλόγου καθώς και στη Γενική Γραμματέα της «Λάμψης», Μάγδα Παπανίκου.

Αμφότεροι εξέφρασαν τη συγκίνηση τους και τη βαθιά τους ικανοποίηση για την σημαντική οικονομική βοήθεια που προσφέρθηκε στους συλλόγους τους, σημειώνοντας ότι «πρόκειται για γενναιόδωρη χειρονομία κοινωνικής αλληλεγγύης που αποκτά στις μέρες μας μια επιπλέον συμβολική σημασία». 

 
4ο private sale από τη διεθνή φωτογράφο Καλλιόπη Καρβούνη στη Θεσσαλονίκη.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Δευτέρα, 15 Μάιος 2017 13:40

4ο private sale από τη διεθνή φωτογράφο Καλλιόπη Καρβούνη στη Θεσσαλονίκη.

Bohemian Chic Style δημιουργίες αλλά και συνεισφορά για καλό σκοπό.

resized 2 Η Καλλιόπη Καρβούνη με τη Σάντυ Χατζηπροδρόμου της Ipanema  τη Χριστίνα Τζελέπογλου - Αντίγραφο

Η Καλλιόπη Καρβούνη με τη Σάντυ Χατζηπροδρόμου της Ipanema & τη Χριστίνα Τζελέπογλου.

Την Πέμπτη 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά το private sale από τη διεθνή φωτογράφο Καλλιόπη Καρβούνη στο Excelsior Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

resized 1

Με μότο Queen Calliope Caftans & More private sale with special prices οι κυρίες της Θεσσαλονίκης ξεναγήθηκαν για άλλη μια φορά στο μοναδικό Bohemian Chic Style που χαρακτηρίζει την Calliope σε όλες τις δημιουργίες της.

resized 3 Η Καλλιόπη Καρβούνη με τη Στέλλα Πράπα του Ιάκεντρο  τη Δήμητρα Τσαβδάρογλου - Αντίγραφο

Η Καλλιόπη Καρβούνη με τη Στέλλα Πράπα του Ιάκεντρο & τη Δήμητρα Τσαβδάρογλου.

Εμπνευσμένα από την Ινδία τα ιδιαίτερα καφτάνια και παρεό, οι τσάντες, τα κοσμήματα και διάφορα αξεσουάρ που παρουσίασε η Calliope εντυπωσίασαν σε όσες παρευρέθηκαν.

resized 4 Η Καλλιόπη Καρβούνη με την Εύη Αποστολίδη του STOSA Cucine - Αντίγραφο

Η Καλλιόπη Καρβούνη με την Εύη Αποστολίδη του STOSA Cucine.

Οι προσκεκλημένες είχαν την ευκαιρία με τις αγορές τους να συνεισφέρουν στην ενίσχυση των σκοπών της Πανελλαδικής Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών Παράρτημα Θεσσαλονίκης «Θερμαϊδες» για την χρηματοδότηση της Παιδοκαρδιολογικής Μονάδας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

resized 5 Ελεονώρα Παπαδοπούλου Ντόλλυ Ζερβού του Αγαπητός Patisserie  Έλενα Τάπρα του Nailys Beauty Services

Ελεονώρα Παπαδοπούλου, Ντόλλυ Ζερβού του Αγαπητός Patisserie & Έλενα Τάπρα του Naily's Beauty Services.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της πλαστικού χειρουργού Γιολάντας Πεπέ, του κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης ΙΑΚΕΝΤΡΟ, του καταστήματος STOSA cucine, της Ipanema, του slippers & more by Yfantidis, της ΣΟΥΡΩΤΗ, του Αγαπητού patisserie και του Nailys Beauty Services.

resized 6 Γιάννα Παντελιάδου Μαριάννα Τριανταφύλλου Τάνια Χατζηγιάγκου Καλλιόπη Καρβούνη Όλγα Τσιμισκή Φωτεινή Καραρίζου

Γιάννα Παντελιάδου, Μαριάννα Τριανταφύλλου, Τάνια Χατζηγιάγκου, Καλλιόπη Καρβούνη, Όλγα Τσιμισκή, Φωτεινή Καραρίζου.

 

resized 7 Νίκη Ζώνιου Χριστίνα Τζελέπογλου

 Νίκη Ζώνιου, Χριστίνα Τζελέπογλου.

 

resized 8 Η Καλλιόπη Καρβούνη με την Κατερίνα Αμοιρίδου  τη Μαρία Σαραγιώτη - Αντίγραφο

 Η Καλλιόπη Καρβούνη με την Κατερίνα Αμοιρίδου & τη Μαρία Σαραγιώτη.

 

resized 9 Μαριάννα Τριανταφύλλου Έλενα Μαζλουμιάν Καλλιόπη Καρβούνη Στέλλα Κατσαούνη

 Μαριάννα Τριανταφύλλου, Έλενα Μαζλουμιάν, Καλλιόπη Καρβούνη, Στέλλα Κατσαούνη.

 

resized 10 Χριστίνα Λυμπεροπούλου Καλλιόπη Καρβούνη Ντόλλυ Ζερβού του Αγαπητός Patisserie Μαρία Νικοπούλου - Αντίγραφο

 Χριστίνα Λυμπεροπούλου, Καλλιόπη Καρβούνη, Ντόλλυ Ζερβού του Αγαπητός Patisserie, Μαρία Νικοπούλου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 15 Μάιος 2017 14:07
 
Κίνα, Εργαζόμενος σταματάει μια γυναίκα λίγο πριν αυτοκτονήσει.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Κυριακή, 14 Μάιος 2017 12:46

Κίνα,

Εργαζόμενος σταματάει μια γυναίκα λίγο πριν αυτοκτονήσει.
Image11

Ενας εργαζόμενος σε σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Πουτιάν της Κίνας έσωσε μια γυναίκα που πήδηξε στις γραμμές του τρένου θέλοντας να αυτοκτονήσει.

Ο 54χρονος ήρωας, ο Γουένγκ Ζιάνγκζονγκ καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας να συγκρατεί την γυναίκα στο χείλος της αποβάθρας και να την τραβάει πίσω ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν μπει στον σταθμό ένα τρένο βολίδα.

Ο σιδηροδρομικός υπάλληλος φαίνεται πως είχε παρατηρήσει την 20χρονη γυναίκα καθώς αυτή ετοιμαζόταν να πηδήξει στις ράγες την τελευταία στιγμή. Οταν αυτή άρχισε να τρέχει προς την άκρη της αποβάθρας την έπιασε με αποφασιστικότητα από το χέρι και την σταμάτησε, ενώ εκείνη ξεσπούσε σε λυγμούς.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αν και δεν τραυματίστηκε. Οσο για τον άνθρωπο που την έσωσε, ανταμείφθηκε για την τόλμη του με μπόνους 800 ευρώ.

Δειτε το βίντεο εδω:http://www.atticanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=18377&Itemid=66

http://www.typos.com.cy/cat/1/article/27760

 


Σελίδα 5 από 426
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες.
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες.
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες. Στις 28 Ιουνίου, Οι μουσικές της Κρήτης θα κατακτήσουν ...

Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία.
Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα,  Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία.
Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία. Ο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση