ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


Αμεσα 1.140 προσλήψεις στη ΔΕΗ και στον ΔΕΔΔΗΕ
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 16 Ιούλιος 2014 08:19

Αμεσα 1.140 προσλήψεις στη ΔΕΗ και στον ΔΕΔΔΗΕ

 

deddie11111-300x168Στην τελική ευθεία για την αποστολή τους από το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο βρίσκονται οι προκηρύξεις 1.140 θέσεων μόνιμου επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού στη ΔΕΗ ΑΕ και στον «Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Μετά και την ψήφιση του νέου Νόμου 4273 για τη δημιουργία νέας καθετοποιημένης εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας («μικρή ΔΕΗ»), η «μεγάλη» ΔΕΗ επείγεται για την κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό όλων σχεδόν των ειδικοτήτων.

Η πρώτη προκήρυξη θα αφορά ειδικούς επιστήμονες με μεταπτυχιακά και η δεύτερη πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ και κυρίως τεχνίτες σε ορυχεία, ατμοηλεκτρικούς και υδροηλεκτρικούς σταθμούς, καθώς και στο δίκτυο διανομής.

Έως το τέλος Ιουλίου αναμένεται να ανοίξει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, η οποία θα κορυφωθεί τον Αύγουστο.

Πηγή: aragma.gr via ΕΘΝΟΣ

http://espaergasia.gr/?p=14057

 
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Οι Περιστεριώτες από το υστέρημά τους, πρόσφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τρίτη, 15 Ιούλιος 2014 12:07

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Οι Περιστεριώτες από το υστέρημά τους,

πρόσφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Από τη συγκέντρωση τροφίμων 2 Large

Συγκινητική ήταν η προσφορά τροφίμων από τους Περιστεριώτες στη μεγάλη γιορτή αλληλεγγύης με τον Δημήτρη Μπάση στις 14 Ιουλίου 2014 το βράδυ στο Άλσος Περιστερίου, συμμετέχοντας ενεργά στην εκστρατεία του Δήμου Περιστερίου για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης.  

Ιδιαίτερα συγκινημένος στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, τόνισε ότι "οι Περιστεριώτες απέδειξαν -για μια ακόμη φορά- στην πράξη ότι είναι άνθρωποι της αγάπης, της αλληλεγγύης και της προσφοράς, γι’ αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη", προσθέτοντας ότι: "Το Περιστέρι έχει καρδιά"!!!

Οι Περιστεριώτες δεν συνέβαλαν από το περίσσευμα, που δεν υπάρχει πλέον,  αλλά από το υστέρημά τους.  Αυτή η προσφορά είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η αγάπη για τον συνάνθρωπο ξεπερνά όλα τα εμπόδια.

Τα τρόφιμα θα καλύψουν τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τη θερινή περίοδο, όταν όλοι φεύγουν για διακοπές στην διάρκεια των όποιων δεν πρέπει να είναι μόνος του, ΚΑΝΕΙΣ! Η βοήθεια των εθελοντικών και κοινωνικών φορέων της πόλης ήταν συγκινητική και πολύτιμη.

 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Α.A. Φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 14:26

                                                         

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Α.A.

Φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ

O Δήμος Περιστερίου ενημερώνει ότι η φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ για το σχολικό έτος 2014 – 2015 εξασφαλίστηκε μέσω του ΕΣΠΑ, με κοινοτικούς πόρους και από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εργασίας.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τα οποία αναφέρονται αναλυτικά στην Πρόσκληση, θα πρέπει να αποσταλούν από τις  ενδιαφερόμενες μητέρες προς την Ε.Ε.Τ.Α.A. αποκλειστικά ταχυδρομικά  ή με courier από τις 25/7/2014 έως τις 4/8/2014. Η Αίτηση θα ξεκινήσει να διατίθεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ από τις 25/7/2014.

Όλες τις πληροφορίες για το Πρόγραμμα μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. :          www.eetaa.gr

 

 

 

 

 

                                                 

 
ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ - ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 10:22

ΔΙΚΤΥΟ  ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

 Ενημερωτικό Δελτίο Δικτύου Σαρωνικού, Ιούλιος 2014 (2).

 
Περισσότερα από 350 βιβλία σας περιμένουν στο στέκι του Δικτύου Σαρωνικού, για να τα αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ! Σας περιμένουμε όλους, μεγάλους και μικρούς, μόνο το Σάββατο 19-7-14 το πρωί, 11.00-13.00, για να διαλέξετε το βιβλίο σας. Υπάρχουν και παιδικά βιβλία. 
ΒΙΒΛΙΟ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΕΕΣ...

Από καινούργια ταβέρνα που ανοίγει στο Λαγονήσι, ζητούνται: - Σερβιτόρος, - Βοηθός Σερβιτόρου, - Γυναίκα βοηθός στην κουζίνα, - Γυναίκα για να προσέχει μικρά παιδιά.  Πληροφορίες στο: 6987-712482 (Δήμητρα)
! Σας περιμένου
Από καινούργια ταβέρνα που ανοίγει στο Λαγονήσι, ζητούνται: - Σερβιτόρος, - Βοηθός Σερβιτόρου, - Γυναίκα βοηθός στην κουζίνα, - Γυναίκα για να προσέχει μικρά παιδιά.  Πληροφορίες στο: 6987-712482 (Δήμητρα)

ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, Λ.Καλυβίων-Λαγονησίου 165, Λαγονήσι, www.saronikosnet.gr
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 12:20
 
Η ATTICANEWS Υποστηρικτής της προσπάθειας του Χαμόγελου του Παιδιού και της νέας καμπάνιας " Για τα χιλιάδες παιδιά που συνεχίζουν να έχουν την ανάγκη μας, στήριξε σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού»"
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 16:57

Η ATTICANEWS Υποστηρικτής της προσπάθειας του Χαμόγελου του Παιδιού και της νέας καμπάνιας " Για τα χιλιάδες παιδιά που συνεχίζουν να έχουν την ανάγκη μας, στήριξε σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού»"

 

atticanewsxamogelo

 

XAMOGELOPR2

 


Σελίδα 398 από 422
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir»  του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α.,  στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου ...

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) - 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D. (trailer-photos)
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) - 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D. (trailer-photos)
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ(Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) - 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση