ATTICANEWS.GR

Member Area
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
YOGA ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Τρίτη, 31 Μάιος 2016 11:58

YOGA
ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

yoga στα πάρκα

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σας προσκαλεί να μυηθείτε στα μυστικά της yoga και να ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία στα πάρκα της Αθήνας, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής, YogaWorks πιστοποιημένης δασκάλας 200Η (RYT 200H) Σοφιάννας Στασινού.

Πρόγραμμα:

*     Κυριακή 12 Ιουνίου, ώρα 19.00 – 21.00
Πεδίον του Άρεως (είσοδος από το άγαλμα Βασ. Κωνστντίνου)

*     Κυριακή 26 Ιουνίου, ώρα 19.00 – 21.00
Ανοιχτό θέατρο Κολωνού (Ιωαννίνων & Καπανέως, στάση Μετρό: Σεπόλια)

*     Κυριακή 3 Ιουλίου, ώρα 19.00 – 21.00
344ο Ανοιχτό Αθλητικό Κέντρο (Κυμαίων & Δημοφώντος, Κόνιστρα – Άνω Πετράλωνα)

Εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως δηλώνοντας συμμετοχή στα γυμναστήρια του Οργανισμού.  Τα μαθήματα θα είναι για όλα τα επίπεδα και το μόνο που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας είναι το ατομικό σας στρωματάκι και ένα παρεό ή ζακέτα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 5284875 & 876 και στο www.opanda.gr

Είσοδος ελεύθερη.

 
Η Σχολή Αυτογνωσίας - Η Υπνοθεραπεία επιδρά με ολιστικό τρόπο
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Τρίτη, 24 Μάιος 2016 10:56

Η Σχολή Αυτογνωσίας - Η Υπνοθεραπεία επιδρά με ολιστικό τρόπο

Καθημερινά δεχόμαστε με χαρά το feedback θεραπευομένων οι οποίοι μοιράζονται πολλές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες προσωπικής προόδου. Σύμφωνα με τους ίδιους τα αποτελέσματα της υπνοθεραπείας μπορούν να γίνουν άμεσα αντιληπτά πάντα με μακροπρόθεσμες προεκτάσεις και οφέλη όπως άλλωστε απαιτεί και η ίδια η θεραπεία. Επίσης τονίζουν πως βιώνουν αλλαγές στο συναισθηματικό, πνευματικό και σωματικό πεδίο με έαν ρυθμό αρμονικό και συμβατό στην ιδιοσυγκρασία και την φύση του καθενός ξεχωριστά. 

unnamedSXA

Εμπειρίες Θεραπευομένων

  • Δ.Ι:Τα τελευταία 6 χρόνια αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα μεταβολισμού ως αποτέλεσμα μιας χρόνιας ασθένειας. Με την ολοκλήρωση του κύκλου υπνοθεραπειών (κυτταρική θεραπεία) ο διατροφολόγος μου επιβεβαίωσε ότι ο μεταβολισμός μου λειτουργεί άψογα!
  • Δ.N: Με την υπνοθεραπεία η ποιότητα και η ποσότητα του ύπνου μου έχει βελτιωθεί σημαντικά ως παράλληλο όφελος  καθώς δεν ήταν αυτός ο πρωταρχικός στόχος της θεραπείας. Καθημερινά διαπιστώνω και έναν ακόμη τρόπο με τον οποίο με έχει βοηθήσει η υπνοθεραπεία.
unnamed 1SXA
Άννα Σολωμού
Υπνοθεραπεύτρια- Σύμβουλος Προσωπικής & Οικογενειακής Ανάπτυξης
unnamed 2SXA
Χριστιάνα Μήλα
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια Ψυχοθεραπεύτρια
 Σας περιμένουμε να γράψετε τις δικές σας ιστορίες επιτυχίας, προόδου και αλλαγής!

Η Σχολή Αυτογνωσίας: Σύμβουλοι & Εναλ/ κοί Θεραπευτές

Αλεξάνδρου Ασημακοπούλου 9
Athens, PA 17342
Greece
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 24 Μάιος 2016 11:05
 
«Αναλαμβάνοντας την Ατομκή Ευθύνη».... της Marianne Chrysikakou (wellday.co.uk) «My fellow Americans, ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.” John F. Kennedy
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Παρασκευή, 13 Μάιος 2016 10:27

«Αναλαμβάνοντας την Ατομκή Ευθύνη»

της Marianne Chrysikakou (wellday.co.uk)

 

«My fellow Americans, ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.”

John F. Kennedy

13183079 10208218086623178 1649671452 n

Ποτέ άλλοτε στην Ιστορία της σύγχρονης ανθρωπότητας το κίνημα της αυτοβελτίωσης δεν ήταν τόσο κραταιό. Το ζήτημα της κατανόησης και της επίγνωσης γύρω από τον άνθρωπο, τη φύση του και τους παράγοντες που καθορίζουν τη συμπεριφορά και εν τέλει το πεπρωμένο του, αναδεικνύεται σε μείζον ζήτημα των καιρών μας. Η αρχαία γνώση που προέρχεται από όλα τα μεγάλα φιλοσοφικά και θρησκευτικά συστήματα του παρελθόντος ανασύρεται μαζικά σήμερα ως δρομοδείκτης του μέλλοντος, σε μια προσπάθεια να γνωρίσουμε πραγματικά το εαυτό μας και να χαράξουμε συνειδητά την πορεία μας. Γιόγκα, Ζεν, Χριστιανισμός, Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία, Αρχαία Κινεζική Φιλοσοφία, Μυστικισμός, Εσωτερισμός. Αν προσθέσουμε σε αυτή την τάση και τη σύγχρονη γνώση που παράγεται στην εποχή μας γύρω από τον άνθρωπο από την Ιατρική, τις Νευροεπιστήμες, τη Κβαντική Φυσική, την Τέχνη, μετά βίας μπορούμε να συλλάβουμε τον όγκο της πληροφορίας που είναι διαθέσιμος σχετικά με τη δομή και τις απεριόριστες δυνατότητες της ανθρώπινης φύσης.

 

Αν κοιτάξουμε γύρω μας στην κοινωνία σήμερα όλοι κάτι κάνουν για να αποκτήσουν ευρύτερη συνείδηση του Εαυτού τους. Γιόγκα και διαλογισμό, ενεργειακές πρακτικές, vegan διατροφή, mindfulnesscoaching, ψυχοθεραπεία, NLP, νοερή προπόνηση, απόσυρση στη Φύση. Και όλοι μιλούν για αυτή τη γνώση, τα πλεονεκτήματα και την αρτιότητα του κάθε συστήματος, ποστάρουν βαρύγδουπα posts στις σελίδες τους και όταν βαρεθούν ψαρεύουν δεξιά και αριστερά συμπληρωματική γνώση και πληροφορία για να συμπληρώσουν τα υπαρξιακά κενά τους που αντί να μικραίνουν, δυστυχώς μεγαλώνουν. Αξίζει να αναρωτηθεί κανείς για την πραγματική αιτία αυτής της αντίφασης. Ζούμε σε μια εποχή που η πρόσβαση στην πληροφορία σχετικά με την αυτοσυνείδηση είναι μεγαλύτερη από ποτέ, εντούτοις το επίπεδο της ατομικής και συλλογικής μας ακεραιότητας μειώνεται σταθερά.

Ζούμε και καταναλώνουμε αδηφάγα αγαθά και γνώση, αδιαφορώντας για τον συνάνθρωπο που υποφέρει δίπλα μας, αδιαφορώντας για την βιωσιμότητα του πλανήτη που στεγάζει την τύχη ολόκληρου του γένους μας, αδιαφορώντας κυριολεκτικά για το μέλλον των παιδιών μας και τα σοβαρά οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, ας δραματική απόρροια της δικής μας αδιαφορίας.

 

Σύμφωνα με τον Νίκο Βαρδιάμπαση, «..η ευθύνη παράγεται από το θέμα του ρήματος είμι. Ευθύνη σημαίνει ιθύνω, δηλαδή ισιάζω, διευθύνω, εις λογοδοσίαν φέρω και από κει και η ευθύνη του ιθύνοντος νου. Έχει ευθύνη ο ευθυντήριος πλοηγός, ο ευθυντήριος κυβερνήτης, ο ευθυντήριος πρόεδρος. Η ευθύνη του έγκειται στο να επιλέγει σωστά ανάμεσα από ξέρες, από υφάλους, από ρηχά νερά και από ρουφήχτρες, ώστε το πλοίο του ή το πλοίο της πόλης να φθάνει στον προορισμό του. Αν το βουλιάξει, αν δεν αποφύγει κακοκαιρίες, αν δεν υπολογίσει το φορτίο, την ηλικία του σκάφους και τόσες άλλες παραμέτρους, τότε, μόνο υπεύθυνος δεν είναι…»

Η ευθύνη λοιπόν αποτελεί λέξη κλειδί για τη σύγχρονη ανθρωπότητα. Η ανάληψη της ατομικής ευθύνης τη βάση όπου θα συναντηθούν ισότιμα θεωρία και η πράξη στην ζωή και την καθημερινότητα μας.  Καθόλου δεν ωφελεί να μιλάμε για τη μη-βια, την αρετή, την ανιδιοτέλεια και να μην υποστηρίζουμε αυτά που θεωρητικά και μόνο προβάλλουμε στους άλλους και πρεσβεύουμε υπερήφανα, με τις απλές, καθημερινές πράξεις μας. Όσο διαλογισμό, κάθαρση, ενδοσκόπηση και αν κάνουμε νιώθοντας ότι υπερτερούμε των άλλων, όσο και αν διαβάζουμε την Αυτοβιογραφία ενός Γιόγκι, πρέπει επιτέλους όλοι να συνειδητοποιησουμε ότι η δόμηση του χαρακτήρα βασίζεται στις πράξεις και τη καθημερινή συμπεριφορά μας. Σε όλα αυτά που είμαστε, όχι σε αυτά που θα θέλαμε να είμαστε. Ο μόνος τρόπος για να εξελιχθουμε ως άνθρωποι και να αποκτήσουμε συνείδηση του Εαυτού μας είναι να αναλάβουμε την ευθύνη για τη ασταμάτητη γκρίνια μας, την παθητικότητα μας, τους βρώμικους δρόμους της πόλης μας, την αγένεια και την αξεστοσύνη μεταξύ μας, την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη με πρόσχημα τη βιασύνη, την έλλειψη εξυπηρέτησης στις Δημόσιες Υπηρεσίες. Να αναλάβουμε την ευθύνη για την υποκρισία και τις προσχηματικότητα στις σχέσεις μας, την έλλειψη αφοσίωσης προς τα παιδιά μας που μεγαλώνουν μόνα τους λόγω της δικής μας φιλοδοξίας και πολυδραστηριότητας, να αναλάβουμε την ευθύνη που τόσα χρόνια ξοδεύαμε πολύ περισσότερα από ότι εισπράτταμε.

 

 

 

Να αναλάβουμε την ευθύνη για τη δική μας ιδιοτέλεια που αδιακρίτως και μονοδιάστατα προβάλουμε στους πολιτικούς μας. Να αναλάβουμε τη ευθύνη για την ημιμάθεια μας και να σταματήσουμε να αναμασάμε τα βαρύγδουπα φιλοσοφικά τσιτάτα του ένδοξου παρελθόντος μας. Να αναλάβουμε επιτέλους την ευθύνη για ατομικά, συλλογικά, πολιτιστικά και πνευματικά μας αδιέξοδα και να βρούμε το θάρρος και τη δύναμη να αναλάβουμε δράση για να τα υπερβούμε. Να αναλάβουμε την ευθύνη να γίνουμε αυτό που πραγματικά ονειρευόμαστε. Με τις πράξεις μας..

 welldaycouk

 

 http://http://wellday.co.uk/

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 13 Μάιος 2016 10:41
 
Έρευνα Ασπίδα κατά Αλτσχάιμερ η γιόγκα
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Πέμπτη, 12 Μάιος 2016 09:00

Έρευνα

Ασπίδα κατά Αλτσχάιμερ η γιόγκα
72419-older-people-doing-yoga

 

Αντί να λύνετε σταυρόλεξα, να παίζετε βιντεοπαιγνίδια και να κάνετε άλλες ασκήσεις για να διατηρήσετε νεανικό το μυαλό σας, ώστε να μειώσετε την πιθανότητα εμφάνισης άνοιας και Αλτσχάιμερ, ίσως θα πρέπει να δοκιμάσετε τη γιόγκα και το διαλογισμό.

Σύμφωνα με μια νέα μικρή αμερικανο-αυστραλιανή επιστημονική έρευνα, οι δύο αυτές ανατολικής προέλευσης μέθοδοι προστατεύουν καλύτερα από την απώλεια της μνήμης. Είναι η πρώτη φορά που έγινε τέτοια άμεση σύγκριση.

Οι ερευνητές των πανεπιστημίων της Καλιφόρνια-Λος `Αντζελες (UCLA) και της Αδελαίδας, με επικεφαλής την καθηγήτρια ψυχιατρικής Έλεν Λαβρέτσκι, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό για τη νόσο Αλτσχάιμερ "Journal of Alzheimer`s Disease", πειραματίσθηκαν επί τρεις μήνες με 25 εθελοντές άνω των 55 ετών, οι οποίοι χωρίσθηκαν σε δύο ομάδες.

Η μία ομάδα έκανε γιόγκα (μια φορά την εβδομάδα) και διαλογισμό (20 λεπτά καθημερινά), ενώ η άλλη έλυνε σταυρόλεξα, έπαιζε στον υπολογιστή παιγνίδια που "ακονίζουν" το νου και έκανε άλλες παρεμφερείς ασκήσεις για την τόνωση της μνήμης.

Προτού ξεκινήσει η έρευνα, όλοι οι συμμετέχοντες είχαν αρχίσει να αναφέρουν προβλήματα απώλειας μνήμης (ξεχνούσαν ονόματα, πρόσωπα, ραντεβού κ.α.) και άλλα γνωστικά ελλείμματα, που αποτελούν πρόδρομα σημάδια της άνοιας και της νόσου Αλτσχάιμερ.

Μετά το τρίμηνο, και οι δύο ομάδες είχαν εμφανίσει βελτίωση στο να θυμούνται λέξεις, ονόματα κ.λπ. (λεκτική μνήμη), αλλά η πρώτη ομάδα της γιόγκα και του διαλογισμού είχε συγκριτικά μεγαλύτερη βελτίωση στην οπτική-χωρική μνήμη, πράγμα που τους επέτρεπε να θυμούνται καλύτερα τα πρόσωπα, τις τοποθεσίες κ.α.

Επίσης, όσοι είχαν κάνει γιόγκα και διαλογισμό, ήταν λιγότερο πιθανό να εμφανίσουν κατάθλιψη και άγχος, βγάζοντάς τα πέρα ευκολότερα με τις διάφορες καταστάσεις που προκαλούν στρες. Η σταδιακή απώλεια μνήμης μετά από κάποια ηλικία προκαλεί άγχος και αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη.

Επίσης, όπως έδειξε η μελέτη των συμμετεχόντων με λειτουργική μαγνητική απεικόνιση (fMRI), ο εγκέφαλος των ατόμων που είχαν κάνει γιόγκα και διαλογισμό, εμφάνιζε περισσότερες νευρωνικές συνδέσεις.

«Ιστορικά και ανεπίσημα, η γιόγκα είχε συσχετισθεί με καλύτερα γηρατειά και η έρευνά μας πλέον το επιβεβαιώνει επιστημονικά. Έτσι, μετατρέψαμε την ιστορική σοφία σε απτές αποδείξεις που χρειάζονται οι γιατροί για να τη συστήσουν ως θεραπεία στους ασθενείς τους», δήλωσε ο Αυστραλός ερευνητής Χάρις Έιρ.

«Αν εσείς ή οι συγγενείς σας προσπαθείτε να βελτιώσετε την μνήμη σας και να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης άνοιας, η τακτική άσκηση με γιόγκα και διαλογισμό μπορεί να αποτελεί μια απλή, ασφαλή και φθηνή λύση για τη βελτίωση της κατάστασης του εγκεφάλου σας», δήλωσε η κ. Λαβρέτσκι.

Στη συγκεκριμένη μελέτη χρησιμοποιήθηκε μια κάπως ασυνήθιστη μορφή γιόγκα, η Κουνταλίνι-γιόγκα και ένα επίσης κάπως ασυνήθιστο στη Δύση είδος ινδικού διαλογισμού, το Κίρταν Κρίγια. Όμως εικάζεται ότι και άλλα είδη γιόγκα και διαλογισμού (υπάρχουν πολλά) μπορεί να έχουν επίσης ευεργετικό αποτέλεσμα για την μνήμη και το νου γενικότερα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα πρέπει να γίνουν νέες μελέτες σε μεγαλύτερο δείγμα ατόμων.

http://www.typos.com.cy/cat/9/article/21567

 
Dr. Λίζα Βάρβογλη:"Κρατηθείτε Χέρι-Χέρι! 7 Απίθανα Οφέλη στην Υγεία!"
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Τετάρτη, 04 Μάιος 2016 09:18

Dr. Λίζα Βάρβογλη:"Κρατηθείτε Χέρι-Χέρι! 7 Απίθανα Οφέλη στην Υγεία!"

 
 
Χεράκι κρατάμε το μικρό παιδί όταν μαθαίνει να περπατάει, το παιδάκι μας δίνει το χεράκι του με εμπιστοσύνη για να περάσουμε μαζί το δρόμο, τα παιδιά κρατιούνται χέρι-χέρι και φεύγουν για παιχνίδι, ζητάμε το χέρι του ανθρώπου που αγαπάμε… Το κράτημα χεριού είναι σημαντικό.  Ξέρατε ότι πυροδοτεί μια σειρά από σούπερ καλές ορμόνες του οργανισμού που συνδέονται με θετικό συναίσθημα και ευεξία; 
 
why-holding-hands-feels-so-good670
 
 
 
 
 
Να τα 7 οφέλη του να κρατιόμαστε χέρι-χέρι στην ενήλικη ζωή:
 
1. Όταν κρατιόμαστε χέρι-χέρι μειώνεται το στρες
 
Δοκιμάσατε ποτέ να κρατηθείτε χεράκι με το αγαπημένο σας πρόσωπο όταν φοβάστε, όταν ανησυχείτε ή όταν ζορίζεστε;  Φυσικά! Γιατί όμως;  Επειδή έτσι θα νιώσετε άμεσα ηρεμία και ασφάλεια, ότι έχετε κάποιον που σας νοιάζεται.  Αυτό συμβαίνει επειδή η αφή μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες.
 
 
2. Όταν κρατιόμαστε χέρι-χέρι αυξάνεται το αίσθημα της αγάπης και του ψυχικού δεσίματος
 
Κρατώντας το χέρι ενός αγαπημένου προσώπου είναι η αρχή ενός χημικού καταρράκτη μέσα στον οργανισμό μας: εκκρίνεται ωκυτοκίνη, η ορμόνη της αγάπης και του ψυχικού δεσίματος, που συμβάλει στο αίσθημα της ενσυναίσθησης και επικοινωνίας των μελών του ζευγαριού.  Απλώς και μόνο κρατώντας τον/την αγαπημένη σας από το χέρι, θα βοηθήσει στο να χτίσετε μια ζεστή, όμορφη σχέση.
 
 
3. Όταν κρατιόμαστε χέρι-χέρι βελτιώνεται η λειτουργία της καρδιάς
 
Επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι το κράτημα του χεριού μειώνει τα επίπεδα του στρες και της κορτιζόλης, ‘τοξικής’ για τον οργανισμό ορμόνης, ενώ παράλληλα μειώνει και την αρτηριακή πίεση.  Η μείωση του στρες αλλά και της αρτηριακής πίεσης συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία της καρδιάς και προστατεύουν από καρδιοαγγειακά επεισόδια.
 
 
4. Όταν κρατιόμαστε χέρι-χέρι μειώνεται το αίσθημα του πόνου
 
Για θυμηθείτε, όταν ήσασταν παιδιά και πονούσατε…. Τι θέλατε;  Να κρατήσετε από το χέρι ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.  Ο οργανισμός ‘θυμάται’ αυτή την αίσθηση ανακούφισης και καταφεύγει στον ίδιο μηχανισμό του κρατήματος του χεριού και στην ενήλικη ζωή.  ο μηχανισμός που κρύβεται πίσω από αυτή τη λειτουργία είναι απλός: όταν ζοριζόμαστε και πονάμε σφίγγουμε τους μυς μας, κάτι που εντείνει την αίσθηση του πόνου.  Κρατώντας το χέρι ενός αγαπημένου προσώπου, όμως, χαλαρώνουμε και έτσι μειώνεται ο φυσικός πόνος, ενώ παράλληλα εντείνεται η αίσθηση της αγάπης και του ψυχικού δεσίματος με αυτό το άτομο.  Το πιο κλασικό παράδειγμα είναι την ώρα του τοκετού: η μέλλουσα μητέρα θέλει να κρατάει το χέρι του συζύγου της για να αντέξει τον πόνο και να αισθανθεί ανακούφιση.
 
 
5. Όταν κρατιόμαστε χέρι-χέρι μειώνεται ο φόβος
 
Ποια ήταν η τελευταία φορά που είδατε ένα θρίλερ ή κάτι πολύ τρομακτικό;  Θυμάστε τι κάνατε εκείνη τη στιγμή;  Πιθανότατα πεταχτήκατε από τη θέση σας και κρατήσατε το χέρι του αγαπημένου σας!
 
 
6. Όταν κρατιόμαστε χέρι-χέρι αυξάνεται το αίσθημα της σιγουριάς και της ασφάλειας
 
Ήδη από τη μικρή ηλικία, το κράτημα του χεριού έχει ένα σημαντικό νόημα: δίνει στο παιδί το μήνυμα της σιγουριάς και της ασφάλειας: όταν κάνει τα πρώτα του βήματα και το κρατάνε οι γονείς του, όταν το κρατάνε από το χέρι για να περάσει το δρόμο, την πρώτη μέρα του σχολείου που πάνε χέρι-χέρι… Το απλό κράτημα χεριού, χωρίς λόγια, μεταδίδει το μήνυμα της συναισθηματικής σιγουριάς και ασφάλειας.  Αυτό το μήνυμα εγγράφεται στα συναισθηματικά κέντρα του εγκεφάλου καθώς και στη μνήμη, και έτσι, σε αντίστοιχες καταστάσεις στην ενήλικη ζωή ακόμα και ένα κράτημα χεριού μπορεί να φέρει ξανά στην επιφάνεια το αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας.
 
 
7. Όταν κρατιόμαστε χέρι-χέρι νιώθουμε όμορφα!
 
Τι πιο καλό για την ψυχική και σωματική μας υγεία από το να νιώθουμε όμορφα;  Όταν κρατάμε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο από το χέρι, είτε είναι το παιδί μας είτε ο σύντροφός μας νιώθουμε άμεσα όμορφα και το χαμόγελο έρχεται στο πρόσωπό μας!
 
Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας και να κουβεντιάσουμε στο http://anelanda.gr/liza/epikoinwnia/
 
 
Θυμηθείτε επίσης να επισκεφθείτε την επαγγελματική μου σελίδα  στο Facebook
 
https://www.facebook.com/lvarvogli και να κάνετε like!
 
Διαλέξτε Αγάπη, Ηρεμία, Χαρά!
 
Δρ Λίζα
 
Ψυχολόγος- Συγγραφέας Παιδικών Βιβλίων

varvogli

Η ψυχολόγος και συγγραφέας Λίζα Βάρβογλη μιλά για το παιδί, τον έφηβο, την οικογένεια και τις ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις.

http://greekpsychologypages.blogspot.gr/2016/05/7_4.html

 


Σελίδα 9 από 80

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση