ATTICANEWS.GR

Member Area
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Σεμινάριο Life Coaching 2014 RE-START
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Τρίτη, 21 Ιανουάριος 2014 18:06

profile 245765201 75sq 1351794504

Σεμινάριο Life Coaching

2014  RE-START

Το ζήτημα στη ζωή δεν είναι ποιες επιθυμίες σου θέλεις να πραγματοποιηθούν. Το μεγάλο ζήτημα είναι ποιες επιθυμίες σου πιστεύεις ότι πράγματι αξίζεις να ζήσεις. Ποιες επιθυμίες σου πραγματικά θέλεις να γίνουν μέρος της καθημερινότητας σου. Μέρος του ίδιου σου του εαυτού.  Η ζωή είναι γεμάτη από ανθρώπους που θαυμάζουμε και από άλλους που απλά...Δεν. Γκρίνιαξαν λίγο, βολεύτηκαν λίγο και φυσικά, τελικά... Δεν.

Τι είναι αυτό το αδιόρατο που κάνουν οι μεν και που δεν βλέπουν στους δε;

Όχι! Δεν αρκεί μόνο ο πολύ σαφής
 στόχος. (Αλλά χρειάζεται!)
Ούτε αρκεί μόνο η μεγάλη απόφαση.
Η επιστήμη της επιτυχίας έχει πλέον κάνει θαύματα. Η νευροεπιστήμη είναι στις υπηρεσίες μας και το δηλώνει με απλά λόγια:
"Αυτό που θα σε πάει εκεί που επιθυμεί η ψυχή σου είναι η Τεχνική. Η τεχνική με την οποία θα χρησιμοποιήσεις το ίδιο σου το μυαλό."

Έχουμε πλέον μάθει καλά να τρέχουμε στην κούρσα της ζωής. Ξανά. Και ξανά.

Τα ίδια πόδια όμως το ίδιο τρέξιμο θα κάνουν, αν συνεχίσουν να τρέχουν μόνα τους.

Αν όμως τους αλλάζεις την Τεχνική;

Αυτό μπορεί να σου προσφέρει το
Life Coaching.
Όπως ένας
Running Coach μαθαίνει τους δρομείς του να τρέχουν πιο γρήγορα και παράλληλα  πιο ξεκούραστα, έτσι και  ένας Life Coach θα σου δείξει την τεχνική να κοπιάζεις λιγότερο και όμως να πετυχαίνεις περισσότερα, συχνότερα!

Μην ξεγελιέσαι όμως. Την σπίθα της επιθυμίας πρέπει να την βάλεις εσύ.
Αν πιστεύεις ότι με όλη σου την καρδιά επιθυμείς μια θετική αλλαγή στην πορεία της ζωής σου, και μάλιστα "υποπτεύεσαι" ότι τη δικαιούσαι τότε τα "πόδια" σου είναι έτοιμα να τρέξουν και πάλι.

Στο σεμινάριο
Life Coaching RΕ-SΤΑΡΤ θα μάθεις πολλά για την Τεχνική μιας καινούριας επιτυχημένης αρχής. Πιστεύεις ότι το χρειάζεσαι; Αν ναι, η νέα χρονιά ξεκινάει με ένα δώρο προς εσένα.

Με εκτίμηση,

Ελίνα Γιαχαλή

NLP Life Coach

 

Xρήσιμες πληροφορίες:

  • Ημερομηνία: Κυριακή 26 Ιανουαρίου 11:00πμ -13:00μμ
  • Τοποθεσία: Χώρος Τέχνης 14, Καλλιρόης 10
  • Η είσοδος για το σεμινάριο Re-Start είναι ελεύθερη για τα μέλη του Newsletter μας, ωστόσο καθώς οι θέσεις αναμένεται να εξαντληθούν σύντομα είναι απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση θέσης. Κάποιος μπορεί να γίνει μέλος του Newsletter μας  εδώ:

www.lifecoachelina.com

Και να κάνει κράτηση θέσης για το σεμινάριο πατώντας εδώ.
Είσοδος για τα μη-μέλη του
Newsletter: 50 ευρώ
Επικοινωνία: elina@lifecoachelina.com

 

 

 

Ελίνα Γιαχαλή - Business Coach – NLP Life Coach

 Λίγα λόγια για την επαγγελματία.

Η Ελίνα Γιαχαλή είναι NLP Life Coach και Business Coach, Σύμβουλος Κοινωνικής και Συναισθηματικής Νοημοσύνης ,  και εργάζεται ως εισηγήτρια σεμιναρίων, κάνει ατομικές συνεδρίες και είναι Public Speaker σε θέματα επιτυχίας στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή ενηλίκων. Tις γνώσεις της στην εκπαίδευση ενηλίκων τις έχει πάρει από μια ευρεία γκάμα σπουδών, και αυτό της δίνει τη δυνατότητα να έχει μια σφαιρική προσέγγιση των θεμάτων με τα οποία δουλεύει.

ü  Ως NLP Life Coach πιστοποιήθηκε από την Διεθνή Κοινότητα Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού μέσω της NLP Global Training στην Ολλανδία.

ü  Tις γνώσεις της στην επιχειρηματικότητα και το Marketing τις πήρε από τις σπουδές της στο Ελληνοαμερικάνικο Κολέγιο Deree, όπου έκανε Bachelor πάνω στο Business Administration με major στο Marketing Management.

ü  Έχει κάνει την διπλωματική της στη Νευρογλωσσολογία και την Ψυχογλωσσολογία μέσω του πανεπιστημίου του Cambridge.

ü  Είναι συντάκτρια και εισηγήτρια του κύκλου σεμιναρίων “ Ο συνεργάτης κλειδί” στο Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο, του κύκλου προσωπικής αναπτυξης «Πέτυχε Το» και άλλων γνωστών σεμιναρίων επιτυχίας.

ü  Αρθρογραφεί τακτικά στο epixeiro.gr το  Lifesharing.gr και άλλα ιντερνετικά περιοδικά.

ü  Άρθρα της έχουν κατά καιρούς  φιλοξενηθεί από το περιοδικό Psychology το Madame Figaro και άλλα περιοδικά.

Μπορεί κάποιος να συνδεθεί με την Ελίνα Γιαχαλή με τους εξής τρόπους:  

Μέσω του website:http://lifecoachelina.com/

Στην Linkedin: http://www.linkedin.com/pub/elina-giachali/30/153/833

Στο Facebook: https://www.facebook.com/life.coach.elina

 

 
Γνωρίζω μέρος του σκοταδιού εντός μου σημαίνει γνωρίζω μέρος των πιο "χαρισματικών" ζωοφόρων πλευρών μου. του Γρηγόρη Βασιλειάδη ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής,Διδάκτορας Ψυχολογίας (Ph.D.)
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 21:08

Γνωρίζω μέρος του σκοταδιού εντός μου σημαίνει γνωρίζω μέρος των πιο "χαρισματικών" ζωοφόρων πλευρών μου. του Γρηγόρη Βασιλειάδη ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής,Διδάκτορας Ψυχολογίας (Ph.D.)

BASILEIADHS

Οι άνθρωποι ζητάμε συνεχώς να είμαστε "καλοί", "επιθυμητοί", κι "ηθικοί", αγνοώντας το κόστος που ενέχει η επίταξη της ψυχικής ενέργειας στην αναζήτηση του κίβδηλου θησαυρού. 

Έτσι αρνούμαστε τις πτυχές του εαυτού μας που θα μπορούσαν να μας "συστήσουν" με τους αληθινούς μας πόθους, με τους μεγάλους "έρωτες" της ψυχής μας! 

Όμως σκοτεινές πλευρές είναι και τα ανεπιθύμητα συναισθήματα μας (ο φόβος, ο θυμός, η διάθεση για απαξίωση, για μόνωση, η κακότητα, ο παρορμητισμός, και άλλα). 

Συνήθως ο άνθρωπος που δεν αποφάσισε να μπει σε «ζωντανή» ψυχοθεραπευτική διαδικασία, δεν γνωρίζει το εύρος, την γκάμα αλλά και το βάθος των απωθημένων συναισθημάτων του. 

Έτσι, συχνά, αυτά επενεργούν στην ζωή του χωρίς την δική του συγκατάθεση και καθορίζουν "αρνητικά", ακόμα και καταστροφικά τις σχέσεις του με τους άλλους. 

Γνωρίζοντας κανείς σταδιακά τις πτυχές της εσωτερικής του ζωής -η οποία είναι συνήθως μια άγνωστη, αλλά όχι ακατοίκητη χώρα- αρχίζει να δοκιμάζει τις ψυχικές του αντοχές, επιθυμίες και δυνάμεις. 

Καταρρίπτει μέσα του τους αντιπαραγωγικούς "μύθους" για τον εαυτό του, και τις σχέσεις. 

Αναθεωρεί τον σκοπό και το νόημα της ζωής του, αλλά και της ζωής γενικότερα. 

Φέρνοντας τους παιδικούς του φόβους στο φως της επίγνωσης, τους μετατρέπει σε πηγή δημιουργικότητας, ζωντανής σχέσης με τον βαθύτερο του πυρήνα και λειτουργικότητας στην καθημερινή του ζωή. 

Αρδεύοντας την κρυμμένη ψυχική ενέργεια που λανθάνει στις αθέατες πληγές, διευρύνει την αυτοεικόνα του, κι επενδύει την αυθεντικότερη βούλησή του στην πραγμάτωση των σημαντικών υπαρξιακών του σκοπών.

BASILEIADHS2

 
Βαριέσαι ε; Πλήττεις θανάσιμα με όλα & με όλους; Αναρωτιέσαι τι νόημα έχει να ζεις τώρα; του Γρηγόρη Βασιλειάδη ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής,Διδάκτορας Ψυχολογίας (Ph.D.)
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 12:18

Βαριέσαι ε; Πλήττεις θανάσιμα με όλα & με όλους; Αναρωτιέσαι τι νόημα έχει να ζεις τώρα;

Η "βαρεμάρα" έχει παρόμοιες ρίζες με την κατάθλιψη.

BASILEIADHS

Είναι η κακή, η προβληματική διαχείριση της ψυχικής σου ενέργειας. 
Η άστοχη κι επιζήμια χρησιμοποίηση του προσωπικού σου χρόνου.
Η ανεπίγνωστη υποταγή σου στην τάση σου για αυτοκαταστροφή.
Η ενδοτική συνεξάρτησή σου με το πάθος της ήττας.

Μα, πάνω απ' όλα, είναι ο φόβος σου για την ερωτική διάσταση της ύπαρξής σου, και της ζωής στο σύνολό της.

Το αντίδοτο; δες χωρίς περιστροφές όλο σου το σκοτάδι στην ψυχαναγκαστική επιδίωξη της ασφάλειας σου, λαχτάρησε την αυτό-παράδοση όπως ο ασθενής το γλυκό το φάρμακο, θυμήσου πως, πίσω και πάνω απ' όλα, είσαι παιδί και πως όλα -επειδή είναι πολύ σοβαρά- είναι παιχνίδι...!

BASILEIADHS2

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 12:20
 
Ελκυστική Δευτέρα! Αυτή την εβδομάδα μπορείς να ζήσεις ότι αποφασίσεις σήμερα.
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 11:15
Ελκυστική Δευτέρα! Αυτή την εβδομάδα μπορείς να ζήσεις ότι αποφασίσεις σήμερα. 
 
Αυτό το Σάββατο 25/1 στις 2-9μμ: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εξέλιξης. 

Επιτυχία & Προσωπικός Σκοπός Ζωής
Διάρκεια: 7 ώρες & 1 ατομική συνεδρία. Δίδεται Βεβαίωση Συμμετοχής.

Για τα υπόλοιπα εργαστήρια αυτογνωσίας & εκπαιδευτικά προγράμματα καλέστε στο 2114094463,http://www.autognwsia.gr/2013/

http://us5.campaign-archive1.com/?u=a9c4f361d7c05355fb2390ba2&id=b14fdd219c

Βάλε έναν "μικρό" στόχο

για αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να αφορά στην καριέρα σου, στις σχέσεις, στην επικοινωνία & την δικτύωση, ή ακόμη στο σώμα, στην υγεία και στα συναισθήματα σου!

Όταν βάζουμε έναν στόχο καλό θα είναι να είναι συγκεκριμένος, απλός και σημαντικός για εμάς ώστε να βιώσουμε τα οφέλη της υλοποίησης του άμεσα. Οι συνήθη λόγοι αποτυχίας είναι η ασάφεια, οι μεγάλες προσδοκίες αλλά κυρίως, η ουσία των στόχων μας που πιθανά να αφορούν σε κάποιον ή σε κάτι "έξω" από εμάς.  

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 11:16
 
Τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια Τι κάνουν και περνούν καλύτερα
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 10:44

Τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια

Τι κάνουν και περνούν καλύτερα

Γιατί μερικά ζευγάρια φαίνονται πιο ικανοποιημένα από άλλα; Ταιριάζουν όντως μεταξύ τους ή αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα αλλά τα διαχειρίζονται με πιο αποτελεσματικό τρόπο; Συνήθως το επίπεδο της ευτυχίας μας προβλέπεται από μικρά καθημερινά πράγματα. Δεν έχει να κάνει με το πόσο αγαπιέστε ή με το αν ταιριάζουν οι προσωπικότητές σας. Τα πράγματα που κάνουν τη διαφορά μπορεί να είναι κοινότυπα, αλλά οι ειδικοί αναφέρουν ότι αυτά λείπουν από τα περισσότερα ζευγάρια. Δείτε πώς μπορείτε να κρατήσετε μια ευτυχισμένη σχέση:

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Το να πηγαίνετε για ύπνο ενώ είστε τσακωμένοι δεν είναι το καμπανάκι του τέλους μιας σχέσης – είναι απλώς ένας τρόπος να εκτονωθεί η ένταση. Το να σκέφτεστε ότι μια διαφωνία πρέπει να έχει πάντα κάποιο συμπέρασμα και μια απολογία είναι επιβλαβές. Είναι καλύτερα να αποδέχεστε ότι οι διαφωνίες δεν μπορούν να επιλυθούν πάντα. Τα ζευγάρια περνούν χρόνια ολόκληρα προσπαθώντας να αλλάξει ο ένας τη γνώμη του άλλου, όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Κι αυτό γιατί οι περισσότερες διαφωνίες έχουν τις ρίζες τους σε θεμελιώδεις διαφορές στον τρόπο ζωής, την προσωπικότητα ή τις αξίες.


Δώστε βάση στην ποιότητα

Για το βιβλίο της The Best Kept Secret (Το πιο καλά κρυμμένο μυστικό) η ψυχολόγος Τζάνετ Ράιμπσταϊν πήρε συνέντευξη από 200 ζευγάρια για να ανακαλύψει τι κάνει τη σχέση τους ευτυχισμένη. Ένα χαρακτηριστικό τους ήταν το πώς περνούσαν χρόνο μαζί. Ακούμε συνέχεια ότι τα ζευγάρια πρέπει να περνούν χρόνο μόνοι τους, σε ιδιαίτερες στιγμές. Αυτό μπορεί να βοηθήσει, αλλά η Ράιμπσταϊν λέει ότι είναι ο χρόνος που περνούν σε πιο πεζές δραστηριότητες, όπως τα ψώνια ή το μαγείρεμα, είναι που τους δένει. Όταν καθορίζετε κάποιο χρόνο για να μείνετε μαζί είναι πιο αποτελεσματικό όταν συμβαίνει ένα Σαββατοκύριακο το μήνα παρά ένα συγκεκριμένο βράδυ κάθε βδομάδα.


Το άγγιγμα είναι σημαντικό

Ήδη από το 1938, ο ψυχολόγος Λιούς Τέρμαν του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ ανακάλυψε ότι υπήρχε ελάχιστη σχέση ανάμεσα στη συχνότητα της σεξουαλικής επαφής και τη συνολική ικανοποίηση από τη σχέση. Σε μία μελέτη παρατηρήθηκε ότι τα πιο επιτυχημένα ζευγάρια είχαν πολύ πιο συχνά σωματική επαφή μεταξύ τους, με μη σεξουαλικό τρόπο (ακουμπούσε ο ένας στον ώμο του άλλου, κάθονταν πιο κοντά κ.λπ.). Αυτές οι μικρές χειρονομίες και όχι το σεξ, έκαναν τη διαφορά.

Δείξτε κατανόηση

Όταν είστε θυμωμένοι με τον/την συντροφό σας το να διακρίνετε την επιρροή που έχετε στους αγαπημένους σας είναι πολύ δύσκολο τη στιγμή που είσαστε συγκεντρωμένοι στα δικά σας συναισθήματα. Τα πιο επιτυχημένα ζευγάρια έχουν επίγνωση του ότι ο καθένας είναι ευάλωτος στα συναισθήματα του άλλου και προσπαθούν να ελέγξουν τη συμπεριφορά τους.

Το μυστικό

Το να επιζητείτε την απόλυτη ειλικρίνεια με το σύντροφό σας δεν είναι πάντα ωφέλιμο. Τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια συγκρατούνται όταν υπάρχει μεγάλη ένταση.

http://www.typos.com.cy/cat/10/article/2744

 


Σελίδα 80 από 84
Χρήστος Λεοντής ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ Της ξενιτειάς, της μνήμης, του έρωτα και της φωτιάς 14 Ιουλίου Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, 21:00
Χρήστος Λεοντής   ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ  Της ξενιτειάς, της μνήμης, του έρωτα και της φωτιάς  14 Ιουλίου  Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, 21:00
Χρήστος Λεοντής  ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ Της ξενιτειάς, της μνήμης, του έρωτα και της φωτιάς 14 Ιουλίου Μικρό Θέατρο Αρχαίας ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση