ATTICANEWS.GR

Member Area
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Προοπτικές ανάπτυξης εναλλακτικού τουρισμού στη θεσσαλική γη: «ιππικός τουρισμός»
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2016 18:32

Προοπτικές ανάπτυξης εναλλακτικού τουρισμού στη θεσσαλική γη: «ιππικός τουρισμός»

resized ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 3

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια της προώθησης και προβολής του εναλλακτικού τουρισμού δίνει ιδιαίτερη σημασία και στην προώθηση του ιππικού τουρισμού, ενός ανερχομένου τουριστικού προϊόντος. Η αιρετή Περιφέρεια συνηγορεί ουσιαστικά σε δράσεις που έχουν να κάνουν με τις μορφές του τουρισμού, οι οποίες θα δώσουν προστιθέμενη αξία στη Θεσσαλία.

 

Τη θεσσαλική γη από τις 24 έως τις 28/11/2016 επισκέφτηκε ένας από τους μεγαλύτερους οδηγούς της Ευρώπης στον τομέα του ιππικού τουρισμού, ο Giulio Costi, με τεράστια εμπειρία στην οργάνωση των τουριστικών πακέτων και με την συμβολή της Γερμανικής ακαδημίας ιππικού τουρισμού, όπου δηλώνει λάτρης της Ελλάδος και δη της Θεσσαλίας. Mαζί του η Silvia foco, μια φωτογράφος παγκόσμιας εμβέλειας και συνεργάτης του περιοδικού cavallo magazine, συνόδευσε για ενα αποκαλυπτικό φωτογραφικό υλικό για το περιοδικό cavallo magazine.

resized ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2

Η αποστολή επισκέφθηκε τον Όλυμπο, το μυθικό βουνό, που αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο ομορφιάς και να διαπιστώσουν μόνοι τους ότι οι «ΜΥΘΟΙ ΖΟΥΝ ΕΔΩ». Μια όμορφη ξενάγηση έγινε στο λιβάδι Όλυμπου και στη συνέχεια γνωριμία με τους κεραυνούς του Δια. Νέκταρ και αμβροσία για τους θεούς, αλλά νέκταρ και αμβροσία για τους προσκεκλημένους.

 

Στη συνέχεια η αποστολή κατευθύνθηκε στο Περτούλι και τα μαγευτικά περτουλιώτικα λιβάδια, για μια όμορφη βόλτα με τα θεσσαλικά άλογα. Και βεβαία ο αμέσως επόμενος προορισμός τα Μετέωρα, εκεί όπου μεταξύ ουρανού και γης υπάρχουν τα Μοναστήρια, όπου οι προσκεκλημένοι μας έμειναν άναυδοι από το μεγαλείο τους. Επόμενος σταθμός η λίμνη Πλαστήρα, άλλο ένα μνημείο της φύσης με απαράμιλλο κάλλος.

resized ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 4

Ο Giulio Costi μας δήλωσε ότι “όλο αυτό το μεγαλείο της θεσσαλικής Γης θα πρέπει να γίνει τουριστικό πακέτο, γιατί όλες αυτές οι δράσεις είναι στη καθημερινότητα του εναλλακτικού τουρισμού για τους Ευρωπαίους. Εμείς είπε, ήδη θα ετοιμάσουμε μια σειρά τουριστικών πακέτων για να γνωρίσει ο κόσμος την μεγαλοπρέπεια της θεσσαλικής γής και ζωής. Η περιφέρειά σας είναι απίστευτα όμορφη. Η πρόταση μου μόλις επιστρέψω στην Ιταλία θα είναι προς τη περιφέρεια της Τοσκάνης να υπάρξει μια επικείμενη συνεργασία μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Παιδή, σε θέματα τουρισμού-πολιτισμού, σε ένα πλαίσιο ειδικών δράσεων στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού. Η Τοσκάνη έχει την εμπειρία αλλά εσείς έχετε τον εκπληκτικό ελληνικό μύθο”.

resized ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 5

 
Πανεπιστήμιο ΜΙΤ Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να προβλέψει το μέλλον
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2016 15:30

Πανεπιστήμιο ΜΙΤ

Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να προβλέψει το μέλλον
 
2fda8-ai-texniti-noimosini

Ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω καθώς μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

Αν τροφοδοτηθεί με μία εικόνα ο εξελιγμένος αλγόριθμος του συστήματος δημιουργεί ένα σύντομο βίντεο που -ανάλογα με το περιεχόμενο της εικόνας- δείχνει τι θα μπορούσε να συμβεί στη συνέχεια.

Αρκεί μια μόνο εικόνα στο σύστημα -που συνδυάζει την υπολογιστική όραση με τη «βαθιά» μηχανική μάθηση- για να γεννήσει τα επόμενα «καρέ» της ιστορίας. Αν π.χ. η εικόνα δείχνει ένα ψαρά με το καλάμι του, το βίντεο θα δείχνει ένα ψάρι να πιάνεται στην πετονιά του. Ή αν ένα τρένο βρίσκεται στο σταθμό, το βίντεο θα το δείχνει να φεύγει κ.ο.κ.

Το να προβλέπει κανείς το μέλλον, σημαίνει ότι κατανοεί το παρόν - και αυτό ακριβώς επιδιώκουν οι ερευνητές της τεχνητής νοημοσύνης. Για έναν άνθρωπο που μαγειρεύει φαγητό, είναι αναμενόμενο ότι μετά θα το φάει, όμως για τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης αυτό δεν είναι καθόλου αυτονόητο, επειδή στερούνται την κοινή λογική.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Καρλ Βόντρικ του Πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ, θα παρουσιάσουν το σύστημά τους σε συνέδριο τεχνητής νοημοσύνης στη Βαρκελώνη στις 5 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το "New Scientist".

Για να αναπτύξουν το νέο σύστημα, οι δημιουργοί του το «εκπαίδευσαν» με ακίνητες εικόνες και με δύο εκατομμύρια βίντεο από το Flickr, έτσι ώστε σταδιακά να καταλάβει πώς λειτουργεί ο κόσμος και τι έπεται συνήθως στη συνέχεια (π.χ. όταν κάποιος κλαίει, μετά θα σκουπίσει τα δάκρυά του).

Προς το παρόν, τα βίντεο που παράγει το σύστημα, είναι χαμηλής ανάλυσης, περιέχουν 32 καρέ και διαρκούν ένα δευτερόλεπτο. Όμως, σε γενικές γραμμές, τα καταφέρνουν αρκετά καλά να κάνουν εύλογες προβλέψεις για το μέλλον.

Φυσικά, όπως συμβαίνει και στην πραγματική ζωή, κανείς -ούτε άνθρωπος, ούτε μηχανή- δεν μπορεί να προβλέψει ακριβώς τι θα συμβεί, όμως ένα τέτοιο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, όταν βελτιωθεί, θα μπορεί να προβλέψει εναλλακτικά μέλλοντα.

http://www.typos.com.cy/cat/13/article/25160

 
Το Elatos Resort & Health Club παρουσιάζει το Elatos Mountain Wellness - Discover a better you
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2016 12:31

Το Elatos Resort & Health Club παρουσιάζει το 

Elatos Mountain Wellness - Discover a better you

resized 160527 ELA 0321

Ύστερα από 20 χρόνια λειτουργίας το Elatos Resort & Health Club καινοτομεί παρουσιάζοντας το Elatos Mountain Wellness - Discover a better you, το απόλυτο πρόγραμμα ευεξίας στην καρδιά του Παρνασσού! Παράλληλα δημιουργεί το Elatos Mountain Wellness Members Club, τα μέλη του οποίου απολαμβάνουν όσα προσφέρει το πρόγραμμα με ειδικά προνόμια.

 

Το Resort μετατρέπεται σε έναν μοναδικό προορισμό ευεξίας για τους επισκέπτες του αλλά και όσους κατοικούν ή διαθέτουν εξοχικές κατοικίες στην περιοχή, προσφέροντας δραστηριότητες fitness και aqua classes για ενήλικες και παιδιά, υπηρεσίες spa, καθώς και ειδικά σχεδιασμένα wellness retreats διάρκειας 3, 5 ή 7 ημερών.

resized elatoswlns191116-0162

Fitness δραστηριότητες και aqua classes

Κάθε Σαββατοκύριακο το Resort παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης ομαδικών προγραμμάτων fitness δωρεάν σε όσους διαμένουν σε αυτό, ενώ όσοι βρίσκονται ή κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού μπορούν να συμμετέχουν μέσα από το Elatos Mountain Wellness Members Club. Το πρόγραμμα fitness διαφοροποιείται ανά Σαββατοκύριακο περιλαμβάνοντας μια μεγάλη γκάμα από αθλητικές δραστηριότητες όπως bootcamp, cross training, yoga, pilates, aqua classes, kids swimming, baby swimming, personal training κ.ά., οι οποίες πραγματοποιούνται τόσο στο εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα γυμναστήριο του Resort και στην πισίνα όσο και στους εξωτερικούς χώρους του, στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον που αγκαλιάζει το ξενοδοχείο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία wellness στη φύση.

resized elatoswlns191116-6582

Elatos Spa by Apivita

Η wellness εμπειρία ολοκληρώνεται μέσα από τις προτάσεις ομορφιάς, αναζωογόνησης και χαλάρωσης που προσφέρει το Elatos Spa by Apivita. 

Οι θεραπείες διαφέρουν κάθε Σαββατοκύριακο και περιλαμβάνουν περιποιήσεις προσώπου και σώματος για άντρες και γυναίκες, συνεδρίες μασάζ και ρεφλεξολογία δίνοντας τη δυνατότητα της απόλυτης απόδρασης/αναζωογόνησης στη φύση. Είτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του spa είτε στο chalet σας, αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και απολαύστε τις ευεργετικές ιδιότητες των υψηλής ποιότητας φυσικών, ολιστικών καλλυντικών της Apivita.

resized elatoswlns191116-6614

Wellness Retreats

Στο πλαίσιο του Elatos Mountain Wellness - Discover a better you το Elatos Resort & Health Club δημιουργεί εξειδικευμένα Wellness Retreats διάρκειας 3, 5 ή 7 ημερών και σας καλεί να δώσετε στον εαυτό σας τη φροντίδα που του αξίζει. 

Yoga, Detox & Spa, Wellness & Culture, Family Wellness, Bootcamp Fitness είναι οι βασικές θεματικές των ολοκληρωμένων προγραμμάτων ευεξίας που το Resort έχει σχεδιάσει ειδικά για εσάς, μέσα από τα οποία θα έρθετε σε επαφή με το σώμα και το πνεύμα σας, απολαμβάνοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αποτοξίνωσης για όλη την οικογένεια. 

Ολιστικές θεραπείες, απελευθέρωση του στρες και εσωτερική ηρεμία, συνεδρίες personal training, θεραπείες spa, υγιεινά γεύματα με την καθοδήγηση διατροφολόγου, γνωριμία με την αρχαία ιστορία, την τοπική κουλτούρα, την ευεξία, την άσκηση και τη χαλάρωση είναι κάποια μόνο από όσα μπορείτε να βιώσετε. 

resized elatoswlns191116-6783

Elatos Mountain Wellness Members Club

Το Elatos Resort & Health Club φροντίζει για τη δική σας ευεξία αλλά και της οικογένειάς σας δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ακολουθήσετε τις αγαπημένες συνήθειες της καθημερινότητας και κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Αποκτώντας την κάρτα-μέλους του Elatos Mountain Wellness παρακολουθείτε όλα τα ομαδικά προγράμματα του Σαββατοκύριακου, έχετε ελεύθερη πρόσβαση στο γυμναστήριο, στην πισίνα και στο jacuzzi, ενώ απολαμβάνετε ειδικά προνόμια στις θεραπείες spa και τις υπηρεσίες personal training. H συνδρομή είναι Ημερήσια, Σαββατοκύριακου, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Εξάμηνη και Ετήσια.

 

 

To πρόγραμμα Elatos Mountain Wellness - Discover a better you του Elatos Resort & Health Club πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Premium Wellness Consulting που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών ευεξίας υψηλού ποιοτικού επιπέδου σε ξενοδοχεία, εταιρείες και ιδιώτες με υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων Fitness, Yoga, Aqua, Διατροφή, Θεραπείες Spa, Wellness Retreats κ.ά. Η εταιρεία The North Face, που έχει ως στόχο της να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τους αθλητές να ξεπερνούν τα όριά τους, προσφέρει τις στολές των εξειδικευμένων συνεργατών του προγράμματος, ενώ οι θεραπείες και τα προϊόντα του spa είναι της Apivita, της πρώτης ελληνικής εταιρείας φυσικών καλλυντικών.

 
Σχολή Αυτογνωσίας - Συστημικό Ψυχόδραμα| Σάββατο 3/12, 10:30πμ- 1μμ
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 07:56
 

Συστημικό Ψυχόδραμα|
Σάββατο 3/12, 10:30πμ- 1μμ

Το ψυχόδραμα είναι ένα είδος ομαδικής θεραπείας η οποία επινοήθηκε από τον Jacob Moreno. Πρόκειται για μία μέθοδο διερεύνησης του ψυχισμού των ατόμων, στην οποία οι συμμετέχοντες δραματοποιούν, δηλαδή αναπαριστούν θεατρικά, τωρινά, παρελθοντικά, ακόμη και μελλοντικά γεγονότα από τις ζωές τους, αντί να μιλούν απλώς γι’ αυτά.

Αυτό που πρέπει να δραματοποιηθεί από τους συμμετέχοντες δεν είναι μόνο η βιωμένη εμπειρία τους αλλά και οι ψυχολογικές εκφάνσεις που τη συνοδεύουν, όπως σκέψεις και συναισθήματα ή τρόποι αντιμετώπισης ενός προβλήματος.

Το ψυχόδραμα βασίζεται στην αρχή της ενέργειας και της ενότητας. Τα πάντα είναι ενέργεια και όλοι- σε κάποιο επίπεδο- είμαστε ένα. Αλληλεπιδρούμε διαρκώς άλλοτε με προφανή τρόπο κι άλλες φορές μέσα από ασήμαντες φαινομενικά στιγμές και συμπτώσεις.

Στο ψυχόδραμα δίνεται  έμφαση στην έξω λεκτική έκφραση και στο βίωμα των συμμετεχόντων. Όμως δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί η αξία της φυσική παρουσίας των ατόμων που συχνά από μόνη της συμβάλει δημιουργικά στο συνολικό αποτέλεσμα.

Το σώμα χρησιμοποιείται πρωταρχικά για ενημέρωση. Παρατηρώντας αισθήσεις και κινήσεις που συνήθως διαφεύγουν της προσοχής και μέσα από την  ενεργή  ροή εσωτερικών διεργασιών… σωματικών αισθήσεων και  συναισθημάτων… παράγεται μια νέα εμπειρία  συγκίνησης που προηγείται της αλλαγής.

Απευθύνεται σε ενήλικες που επιθυμούν να προσεγγίσουν λύσεις σε καθημερινά τους προβλήματα μέσα από μια συστημική θεραπευτική εμπειρία.

Συντονίστρια:
Χριστιάνα Μήλα
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια Ψυχοθεραπεύτρια

Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία, διευκρίνηση καλέστε με. Χριστιάνα Μήλα. Τ.6972140184

Δικαίωμα συμμετοχής:
Μόνο κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας με την υπεύθυνη κα Χριστιάνα Μήλα.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 | 10:30 – 13:00
Και κάθε πρώτο Σάββατο έκαστου μήνα, με προαιρετική συμμετοχή

Κόστος: 30 €

Χώρος Διεξαγωγής:
Σχολή Αυτογνωσίας
Αλεξάνδρου Ασημακοπούλου 9
173 42 Άγιος Δημήτριος, Αθήνα

Πληροφορίες:
Σχολή Αυτογνωσίας
211 4094463 |   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  |autognwsia.gr

 
Copyright © 2016 Η Σχολή Αυτογνωσίας: Σύμβουλοι & Εναλ/ κοί Θεραπευτές, All rights reserved.
Σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!

Our mailing address is:

Η Σχολή Αυτογνωσίας: Σύμβουλοι & Εναλ/ κοί Θεραπευτές
Αλεξάνδρου Ασημακοπούλου 9
Athens, PA 17342
Greece

 

 
ΟΜΙΛΙΑ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ» ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2016 13:49

ΟΜΙΛΙΑ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ» ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

 Img 4337

Ομιλία – συζήτηση, με θέμα: «Η δύναμη του Παιχνιδιού», που οργάνωσαν η Διεύθυνση των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική επιστημονική εταιρεία «ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ», πραγματοποιήθηκε χθες στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, παρουσία της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρίας Χαραλαμπίας Ζηλάκου.  

 

Ομιλητής ήταν ο ψυχολόγος και υπεύθυνος του προγράμματος κ. Κωνσταντίνος Φύσσας.

 

Η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, στον χαιρετισμό της τόνισε:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη  που βρίσκομαι σήμερα εδώ κοντά σας  και σας ευχαριστώ θερμά  που μας τιμάτε και απόψε με την παρουσία σας.

Χαίρομαι ιδιαίτερα τόσο για το ενδιαφέρον που δείχνετε  όσο και για την συμμετοχή σας.

Κύριο μέλημα μας είναι να αντιμετωπίζουμε τα παιδιά  σαν ξεχωριστές προσωπικότητες.

Προσφέροντας ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον  με αγάπη,  γνώση,  εμπειρία τα οποία αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά στοιχεία του εξειδικευμένου προσωπικού των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά.

Συνεχίζουμε δυναμικά και αυτή τη  σχολική χρονιά, να προωθούμε Προγράμματα για τα παιδιά μας,  για τους γονείς,  και τους παιδαγωγούς  μας.

Στο πλαίσιο λοιπόν, της  στήριξης Επιμορφωτικών Προγραμμάτων, διοργανώσαμε  σε συνεργασία με το Πρόγραμμα ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ και υλοποιούμε  σήμερα  Ομιλία με θέμα «Η δύναμη του παιχνιδιού» που πραγματοποιείται  με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

«Η δύναμη του παιχνιδιού»  είναι ένα σύγχρονο πρωτοποριακό πρόγραμμα προαγωγής του παιχνιδιού για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των γονέων και των παιδαγωγών για τη σημασία του παιχνιδιού καθώς και η προσφορά ιδεών και λύσεων για την υποστήριξη του παιχνιδιού  διότι το παιχνίδι είναι στη φύση του παιδιού.

Αποτελεί βασικό στοιχείο της ανάπτυξης και παίζει σημαντικό ρόλο στη γνωστική, σωματική, κοινωνική και συναισθηματική εξέλιξη του παιδιού καθώς και στην ανάπτυξη του λόγου που σχετίζεται άμεσα με την μετέπειτα σχολική πορεία.

Ο ρόλος του παιχνιδιού  είναι  σημαντικός.  Αναγνωρίζεται ως ένα από τα βασικά και αναφαίρετα δικαιώματα των παιδιών, σύμφωνα με την Σύμβαση του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του παιδιού. 

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια υπάρχουν   παράγοντες οι οποίοι  έχουν αρνητική επίδραση στο  παιχνίδι με αποτέλεσμα το παιχνίδι να  έχει περιοριστεί σημαντικά.

Δεν θα ήθελα να εμβαθύνω στο θέμα αφού έχουμε την τιμή και τη χαρά να έχουμε κοντά μας, τον Ψυχολόγο, κύριο Κωνσταντίνο Φύσσα, υπεύθυνο προγράμματος Παίζοντας ο οποίος θα μας ενημερώσει επαρκώς τον οποίο και ευχαριστούμε.

Εμείς σας προτρέπουμε να προσπαθείτε να βρίσκετε καθημερινά ευκαιρίες για παιχνίδι με τα παιδιά σας και να χαίρεστε   τις πιο ευτυχισμένες ώρες,  κάνοντας  το καλύτερο γι αυτά. 

Ευχαριστώ θερμά τον Σύμβουλο Δημάρχου τον κ. Βασίλη Καραγιάννη, την Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών, το εκπαιδευτικό, το βοηθητικό προσωπικό και όλους εσάς. Σας ευχαριστώ, να είστε όλοι καλά!»

 

Κατά την ομιλία του ο κ. Φύσσας, σημείωσε ότι στόχος του προγράμματος «ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ»  είναι να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τους γονείς και τους παιδαγωγούς, για την αναγκαιότητα του παιχνιδιού στην υγιή ανάπτυξη των παιδιών. Επίσης, να προσφέρει λύσεις  και ιδέες για την υποστήριξη του παιχνιδιού στην καθημερινότητα των παιδιών.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι,  οι γονείς που παρακολούθησαν την ομιλία είχαν την ευκαιρία να θέσουν  ερωτήματα  στον κ. Φύσσα και να συζητήσουν σχετικά με τη διαχείριση του χρόνου, την αναγκαιότητα του παιχνιδιού, αλλά  και τις συνέπειες από τη μείωση του παιχνιδιού στην καθημερινότητα των παιδιών τους.

 


Σελίδα 6 από 84
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ με συμμετοχή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ & ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ - ΝΟΜΑΔΕΣ // ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ με συμμετοχή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ & ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ - ΝΟΜΑΔΕΣ // ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!
   Mιρέλα Πάχου «ΝΟΜΑΔΕΣ» (Σε Συμμετοχή Γιάννη Κότσιρα & Μίλτου Πασχαλίδη)     Το νέο single της Μιρέλας ...

Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover» ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών
Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover»  ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς  κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών
Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover» ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών     Η ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση