ATTICANEWS.GR

Member Area
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Μαθήματα χορού της κοιλιάς για εγκύους από την Σάρα Τοσκάνο
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 12:08

Μαθήματα χορού της κοιλιάς για εγκύους από την Σάρα Τοσκάνο

 

Μπορεί στο άκουσμα και μόνο της λέξης «χορός», πολλές υποψήφιες μαμάδες να διστάζουν, όμως οι επιστήμονες φαίνεται πως έχουν άλλη γνώμη. Τα μαθήματα χορού, όταν φυσικά γίνονται με την κατάλληλη καθοδήγηση, έχει αποδειχθεί πως συνοδεύονται από πολλά οφέλη, τόσο για την έγκυο, όσο και για το ίδιο το μωρό.

Ένα από τα πιο ασφαλή είδη είναι το belly dancing, το οποίο παραδοσιακά χαρακτηρίζεται ως ο χορός της γονιμότητας. Παλιά, οι εγκυμονούσες μαζεύονταν σε σπίτια και χόρευαν όλες μαζί, ενισχύοντας έτσι τους μεταξύ τους δεσμούς , προετοιμάζοντας παράλληλα το σώμα τους αλλά και το ίδιο το έμβρυο για τον τοκετό.

Αν, λοιπόν, είστε υποψήφια μαμά και δεν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα κατά την κύηση, τότε αξίζει πραγματικά να δοκιμάσετε. Πώς; Δηλώνοντας συμμετοχή στα μαθήματα που ξεκινά από 20 Φεβρουαρίου η Σάρα Τοσκάνο, πιστοποιημένη καθηγήτρια "World Dance" με ειδίκευση στους ανατολίτικους χορούς και μητέρα ενός κοριτσιού δώδεκα μηνών.

Πάρτε μια καλή γεύση για το τι θα κάνετε, βλέποντας εδώ τη Σάρα Τοσκάνο, έξι μηνών έγκυο, να χορεύει belly dance

Oriental Dance ST  1
Oriental Dance ST  2
 
Oriental Dance ST  7

Τελικά γιατί να το δοκιμάσω;

Το belly dancing βοηθά το σώμα να προσαρμοστεί στις αλλαγές της εγκυμοσύνης: Προάγει την καλή στάση του κορμού, αλλά και την ισορροπία. Η απαλή κίνηση των γοφών, της κοιλιάς και της λεκάνης χαρίζουν ευλυγισία, ενδυναμώνουν τους αντίστοιχους μυς, μειώνοντας παράλληλα τους πόνους της μέσης και της πλάτης. Ενώ οι κυματιστοί κύκλοι των ισχίων που μοιάζουν με οκτάρι (πολύ χαρακτηριστική κίνηση στο χορό της κοιλιάς) ενισχύουν το πυελικό έδαφος και μειώνουν το αίσθημα δυσφορίας. Η συγκεκριμένη κίνηση χρησιμοποιείται και κατά τη διάρκεια του τοκετού, με στόχο την ανακούφιση από τις οδύνες. 
Τα οφέλη, όμως, δεν σταματούν εδώ: Ο χορός της κοιλιάς βοηθά τις εγκύους να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη απέναντι στο σώμα τους, ενισχύοντας έτσι την αυτοπεποίθησή τους. Τις φέρνει σε επαφή με την θηλυκότητά τους, προσκαλώντας τες να εξερευνήσουν τον φυσικό αισθησιασμό τους και να αγκαλιάσουν τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα τους. Και φυσικά, να συνδεθούν με το μωρό. 
Ο χορός μεταξύ των μελλοντικών μαμάδων είναι, ακόμη, μια εξαιρετική ευκαιρία να υποστηρίξει η μια το ταξίδι της άλλης. Στα παραπάνω, προσθέστε πως το belly dancing βοηθά την έγκυο να μειώσει τα επίπεδα του στρες, να χαλαρώσει δηλαδή-μια κατάσταση άκρως απαραίτητη κατά τη διάρκεια της κύησης.

Σχετικά με τα μαθήματα 
Τα μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου. 
Επιλέξτε την ημέρα και την περιοχή που σας βολεύει:

Κάθε Δευτέρα 19.00-20.00 θα βρίσκετε την Σάρα Τοσκάνο στο Studio Κίνησης και Έκφρασης Doo Be Bop (Ομήρου 66, Κολωνάκι, doobebop.gr) 
και 
Κάθε Τετάρτη 18.00-19.00 στο Shantom (Τριπόλεως 35Α & Ευβοίας, Κ. Χαλάνδρι, στάση Μετρό Χολαργός)

Δομή και διάρκεια: Κάθε μάθημα διαρκεί 60' και ξεκινά μ' ένα χαλαρό ζέσταμα. Συνεχίζεται με συναρπαστικές χορευτικές σεκάνς, ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες των εγκύων. Και ολοκληρώνεται με ασκήσεις αυτοσχεδιασμού, πάντα υπό την επίβλεψη και τις συμβουλές της καθηγήτριας.

Κόστος: 12 € το μάθημα, 40 € τα 4 μαθήματα (το συγκεκριμένο πακέτο πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε διάστημα 5 εβδομάδων) 
Κρατήσεις-πληροφορίες: 6972 653063 (Σάρα Τοσκάνο)

Καλό θα ήταν προτού ξεκινήσετε μαθήματα να συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας.

Τα μαθήματα θα γίνονται σ' αγγλικά, ωστόσο η καθηγήτρια καταλαβαίνει και μπορεί να συνεννοηθεί και στα ελληνικά.

karanikolas locotoro.net  1

Σάρα Τοσκάνο

 
recorte

Σάρα Τοσκάνο

Σχετικά με την Σάρα Τοσκάνο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λισαβόνα. Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια "World Dance" με ειδίκευση στον Ανατολίτικο χορό από το «Rotterdam's Foundation for Arts' Education» της Ολλανδίας. Σήμερα η κόρη της ενός έτος και η Σάρα καθ' όλη την διάρκει της εγκυμοσύνης χρησιμοποιούσε τον χορό της κοιλιάς ως άσκηση, ψυχαγωγία, αλλά και πηγή γνώσης. Μέσα σ' αυτούς τους εννιά μήνες ανακάλυψε πως το belly dancing προσφέρει πολλά οφέλη, βοηθώντας τις εγκύους να αντιμετωπίσουν τις σωματικές και συναισθηματικές «μεταμορφώσεις» της κύησης. Μέχρι και τον 7ο μήνα χόρευε επαγγελματικά, ενώ ακόμη και λίγες μέρες προτού γεννήσει έκανε ασκήσεις, ώστε να δυναμώσει το σώμα της και να το προετοιμάσει για τη διαδικασία του τοκετού.

 
"Ενδοσκοπήσεις" - Πως προχωράς; ...του Δημήτρη Νομικού.
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Κυριακή, 22 Ιανουάριος 2017 08:27

"Ενδοσκοπήσεις" - Πως προχωράς;

...του Δημήτρη Νομικού.

Walking-in-the-Fog

Το να προχωράς στη ζωή πληγώνοντας ανθρώπους, δεν έχει νόημα.

Ο πληγωμένος, θα αντέξει όσο μπορεί να γλύφει τις πληγές του, αλλά κάποια στιγμή θα φύγει.

Το να προχωράς στη ζωή επικρίνοντας ανθρώπους, δεν έχει νόημα.

Ο κρινόμενος, θα μείνει για ένα διάστημα, αλλά κανείς δεν έχει έρθει στη ζωή για να λογοδοτεί στους άλλους για τον τρόπο του.

Το να προχωράς στη ζωή στιγματίζοντας ανθρώπους, δεν έχει νόημα.

Ο στιγματισμένος, θα κάνει λίγο υπομονή, αλλά κανείς δεν έχει όρεξη να γεμίζει με ενοχές για τη ζωή του.

Το να προχωράς στη ζωή βοηθώντας ανθρώπους, έχει μεγάλο νόημα.

Όλοι θέλουμε να υπερβούμε τα εμπόδια.

Το να προχωράς στη ζωή στηρίζοντας ανθρώπους, έχει μεγάλο νόημα.

Όλοι θέλουμε τη γλυκιά κουβέντα.

Το να προχωράς στη ζωή αγαπώντας ανθρώπους έχει το υπέρτατο νόημα.

Όλοι θέλουμε τη ζωή!

Δημήτρης Νομικός συγγραφέας

 

 

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη

Nomikos3

 

Ο Δημήτρης Νομικός γεννήθηκε το 1965 στον Πειραιά, στον οποίο κατοικεί μέχρι σήμερα. Από πολύ νωρίς ξεκίνησε να προβληματίζεται με τα μεγάλα ερωτήματα που απασχολούν τον άνθρωπο. Το 1978 παρακολούθησε το βασικό σεμινάριο της μεθόδου Silva για τις δυνατότητες που έχουμε σαν άνθρωποι, ξεκινώντας έτσι το οδοιπορικό του στα μονοπάτια της αναζήτησης. Από το 1982 έως το 1984 μετείχε στις συνεδρίες του Καφενείου Σχολείου, μιας ψυχαναλυτικής μεθόδου για την αυτοβελτίωση και την αυτογνωσία. Αποφοίτησε από την Ιωνίδειο Σχολή το 1983 και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη διοίκηση επιχειρήσεων. Μελέτησε Χριστιανισμό, Ζεν Βουδισμό, Ταοϊσμό, εσωτερική φιλοσοφία, ψυχολογία, φυσιολογία εγκεφάλου, αστροφυσική και κβαντομηχανική, προσπαθώντας να απαντήσει τα ερωτήματά του. Συμμετέχει ενεργά σε ομάδες δυναμικού διαλογισμού για την νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας και ειρήνης. Το Σεπτέμβριο του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Μια μέρα, μια ψυχή, τρεις ζωές, από τις εκδόσεις ΚΡΙΤΟΝΟΥ. Τον Οκτώβριο του 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο Γεύματα… ζωής, από τις εκδόσεις ΚΡΙΤΟΝΟΥ.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012739473960

 

 
Ελίνα Γιαχαλή - Έξι Αλήθειες Που Ξεχώρισα το 2016
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Δευτέρα, 02 Ιανουάριος 2017 13:19

Ελίνα Γιαχαλή - Έξι Αλήθειες Που Ξεχώρισα το 2016

Μοιράζομαι μαζί σας έξι από τις ουσιαστικότερες αλήθειες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου και την ζωή των γύρω μου, τη χρονιά που μόλις έφυγε.  

 
d235473f-1f27-439b-8b5b-9de48a8dbc54
Αγαπητοί φίλοι Καλή Χρονιά! 
 
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας έξι από τις σημαντικότερες αλήθειες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για μένα την χρονιά που μόλις έφυγε και να σας ενημερώσω για τα περιεχόμενα του σεμιναρίου Aυτογνωσίας και Υλοποίησης Στόχων Ενεργοποίηση Δύναμης©  Νέου Έτους.
 
Έξι από τις σημαντικότερες αλήθειες που με συνόδευσαν το 2016!
 
Αλήθεια Νούμερο Ένα: 
 
Η σημαντικότερη απόφαση που καλείστε να πάρετε είναι το αν θεωρείτε τον εαυτό σας συνειδητό δημιουργό της πραγματικότητας σας ή θεωρείτε τη ζωή σας μια τυχαία συγκυρία δομημένη από αποσπασματικά και τυχαία συμβάντα.
 
Αλήθεια Νούμερο Δύο: 
 
Οι επιθυμίες και τα όνειρα σας θα μείνουν απλές ευχές και όνειρα αν δεν αναλάβετε την συστηματική ενεργοτροφοδότηση τους και την στρατηγική της υλοποίησης τους!
 
Αλήθεια Νούμερο Τρία: 
 
Ξέρετε γιατί τόσος κόσμος πια παρακολουθεί τόσα σεμινάρια επίτευξης στόχων;
Γιατί τους βοηθούν ΟΝΤΩΣ να τους πετυχαίνουν!!!
 
Αλήθεια Νούμερο Τέσσερα: 
 
Η ψυχή χρειάζεται εξέλιξη και μάθηση. Δεν χρειάζεται πόνο και δυσκολίες. Δεν την ενδιαφέρει αν έχετε μια ευχάριστη ή δυσάρεστη εμπειρία, εφόσον μαθαίνει και εξελίσσεται από αυτή.
 
Αλήθεια Νούμερο Πέντε: 
 
Αν έχουμε μια και μόνο αποστολή σε αυτή τη ζωή είναι να εκδηλώσουμε όλο το δυναμικό μας. Τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας.    
 
Αλήθεια Νούμερο Έξι: 
 
Η ζωή μας δίνει το ερέθισμα να το κάνουμε αυτό μέσα από μια ή παραπάνω από τις παρακάτω περιοχές:
Τις σχέσεις, την εργασία, την υγεία και τη διαχείριση ξαφνικών γεγονότων.
  Είναι στο χέρι μας αν θα δούμε το νόημα πίσω από τα ερεθίσματα που μας δίνονται ή να αφήνουμε τον καιρό να κυλάει μέσα από τα χέρια μας, άσκοπα και τυχαία. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε λεπτομερώς τα περιεχόμενα του Σεμιναρίου αυτογνωσίας και υλοποίησης στόχων Ενεργοποίηση Δύναμης © Νέου Έτους:
 

1. Ασκήσεις Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού για επίτευξη στόχων
2. Αρχιτεκτονικό Σχέδιο Δράσης Υλοποίησης Στόχων
3. Οραματισμός Υλοποίησης Στόχων Νέου Έτους
4. Νευροεπιστήμη και Επιτυχία
 
Ημερομηνίες:
Τετάρτη 4 Ιανουαρίου (Οι θέσεις για αυτό το τμήμα έχουν εξαντληθεί)
Κυριακή 8 Ιανουαρίου 18:00- 20:30 (Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις)
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να πάρακολουθήσετε την Ενεργοποίηση Δύναμης© Νέου Έτους εδώ.
 
Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά γεμάτη με υλοποιήσεις, Ανώτερη καθοδήγηση, ευτυχία και πληρότητα!
 
Ελίνα Γιαχαλή

 

 
Η Επικοινωνία στις Σχέσεις|Νέο Εργαστήριο|Γενάρης 2017
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 15:38

Η Επικοινωνία στις Σχέσεις|Νέο Εργαστήριο|Γενάρης 2017

unnamed 4

Σάββατο 21/1/17| Νέο τρίωρο Εργαστήριο|
Η Επικοινωνία στις Σχέσεις|

Η Επικοινωνία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε σχέσης: συντροφικής, οικογενειακής, επαγγελματικής και φιλικής. Δεν εγγυάται την απουσία προβλημάτων αλλά προετοιμάζει την σχέση για την ομαλή επίλυση τους, όταν αυτά προκύψουν. Η επικοινωνία δεν αφορά μόνο στην λεκτική μεταφορά μηνυμάτων, έρευνες επιβεβαιώνουν πως οι άνθρωποι επικοινωνούν μεταξύ τους κατά 80% με μη- λεκτικό τρόπο. Επίσης, η επικοινωνία υπάρχει ακόμη και όταν δεν την επιδιώκουμε και δεν προϋποθέτει να έχει πάντα συνειδητοποιημένο σκοπό ή στόχο.
...Περισσότερα
 
Το εργαστήριο είναι κατάλληλο για κάθε ενήλικο και παιδί άνω των 15 ετών 
(με πλήρη συναίνεση γονέων/ κηδεμόνων) που αναγνωρίζει την εξαιρετική σημασία της επικοινωνίας σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις. Για επαγγελματίες, γονείς, σπουδαστές, εκπαιδευτικούς, θεραπευτές κτλ. Δεν προϋποθέτει προηγούμενη εμπειρία ή συμμετοχή σε εργαστήριο αυτογνωσίας ή προσωπικής ανάπτυξης. Παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής. 

Συμμετοχή: μόνο κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας με την υπεύθυνη κα. Άννα Σολωμού
Οικονομική υποχρέωση: 40€, παρέχεται έκπτωση σε φοιτητές, μαθητές και ανέργους.

  • Συστημικό Ψυχόδραμα| Σάββατο 7/1/17| Αθήνα

& Σάββατο 14/1/17| Θεσ/νίκη

  • Έναρξη Σχολών Γονέων| Γονικός Συναισθηματικός Αλφαβητισμός| Ιανουάριος 2017
  • Η Επικοινωνία στις Σχέσεις| Σάββατο 18/3/17|Θεσ/νίκη ...Περισσότερα

 

 
PRE- CHRISTMAS WELLNESS SECRETS απο την First Communications στο ξενοδοχείο Electra Palace , στην Πλάκα
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 17:35

PRE- CHRISTMAS WELLNESS SECRETS απο την First Communications στο ξενοδοχείο Electra Palace , στην Πλάκα 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση  που διοργάνωσε η εταιρία First Communications, στο ξενοδοχείο Electra Palace, στην Πλάκα (Nικοδήμου 18-20), την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, 5:30-8:30 μμ. με θέμα

 

PRE- CHRISTMAS WELLNESS SECRETS

resized  TEL3812-COLLAGE

Την εκδήλωση συντόνισε η  Aλεξία Σβώλου, βιοχημικός & καταξιωμένη δημοσιογράφος υγείας, ενώ εκλεκτοί ομιλητές ανέπτυξαν θέματα της ειδικότητάς τους.

Ομιλητές ήταν οι:

 

· Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας

& Διευθυντής της Κλινικής Μαστού του Νοσοκομείου «Αγ. Σάββας»

«Η πρόληψη και οι υγιεινές συνήθειες ζωής»

Εντυπωσιακά στοιχεία παρουσίασε ο κ. Φιλόπουλος, από πολύ πρόσφατες έρευνες, που δείχνουν ότι τα Ελληνόπουλα δεν ασκούνται, δεν γνωρίζουν τι εστί μεσογειακή διατροφή και καταναλώνουν ελάχιστα φρούτα και λαχανικά.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ελλάδα κατατάσσεται 28η στην Ευρώπη, στις υπηρεσίες υγείας, θα πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας, για να …μην αρρωστήσουμε.

Επιπλέον, σημαντική είναι η ολιστική ισορροπία, δηλαδή το να ζει κανείς σε μία ισορροπημένη οικογένεια, με αγάπη, να τρέφεται σωστά και να ασκείται.Οι ίδιοι κανόνες πρόληψης εφαρμόζονται σε όλες τις ασθένειες σχεδόν και η ατομική συμπεριφορά είναι πολύ σημαντική για την πρόληψη.

Ακόμη και στον καρκίνο, το περιβάλλον ευθύνεται κατά 90-95% και το υπόλοιπο μόνο είναι τα γονίδια, ενώ το 30-35% των παραγόντων του περιβάλλοντος, αφορά την δίαιτα- σωστή διατροφή. Η αποφυγή της ζάχαρης είναι εξαιρετικά σημαντική, για την αποφυγή του καρκίνου, αλλά και άλλων ασθενειών.

 

· Ευμένης Π. ΚαραφυλλίδηςBSc (Hons), MSc, NYSCDN

Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Πανεπιστημίου Leeds, Αγγλία & Πανεπιστημίου Columbia,Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Διευθυντής Διαιτολογικού Τμήματος & Μέλος Ογκολογικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ General

«Διαδραστική συζήτηση για την επίτευξη της ισορροπίας μέσω διατροφής»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα διαδραστική ομιλία, από τον κ. Καραφυλλίδη, που προκάλεσε και πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα «ισοδύναμα» τρόφιμα, τι μπορούμε να αντικαταστήσουμε με τι, πως επιτυγχάνουμε ισορροπία στο μυαλό, την ψυχή και το σώμα , γιατί πρέπει να καταναλώνουμε τρόφιμα από όλες τις ομάδες τροφίμων και ποιες είναι οι κατάλληλες ώρες για κάθε γεύμα. Επιπλέον, μας μίλησε για τους μύθους και αλήθειες που αφορούν στις δίαιτες.

resized  TEL3812-COLLAGE 2

· Λευθέρης Πλακίδας,  Διευθυντής του AthleticsΜagazine και Διευθυντής σειράς αγώνων Street Relays

«Το δρομικό κίνημα και η αύξηση των αθλητικών διοργανώσεων τριάθλου, κολύμβησης και ποδηλασίας, ως τρόπος υγιεινής ζωής και έκφρασης»

Ο Λευθέρης Πλακίδας, από τους πρωτοπόρους δημοσιογράφους του στίβου, που έχει καλύψει όλους τους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες και από τους κυριότερους διοργανωτές δρομικών αγώνων στην χώρα μας, προανήγγειλε τους επόμενους αγώνες, Street Relays, που διοργανώνει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Η τάση για τρέξιμο, κολύμπι, ποδήλατο, δείχνει ότι …ήρθε για να μείνει και αυτό μας κάνει καλό και στο σώμα και στην ψυχή. Αυτό δείχνει και η μαζική συμμετοχή σε όλα τα αυτά τα events, κάτι που είναι πολύ ευοίωνο για το μέλλον της άσκησης στη χώρα μας.

 

· Άννα Μαρία ΠαπίρηBeauty & Wellness editor,Συγγραφέας των βιβλίων

 «Η Επανάσταση της Νεότητας» & «Η Δίαιτα …. Αλλιώς»

«Η τεχνολογία των καλλυντικών και οι νέες φόρμουλες»

Ακόμη και μέσα στην κρίση, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, κάνουν botox μαζικά, μιας και το αντιμετωπίζουν ως …αντικαταθλιπτικό (80.000 θεραπείες botox το 2015, με δαπάνη περίπου 20 εκ. ευρώ!). Μία στις 10 Ελληνίδες έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση και ακόμη και στις οικογένειες με πιο χαμηλό εισόδημα, το 14.4% προγραμματίζουν κάποια επέμβαση, κόβοντας από αλλού. Τα ποσοστά ανεβαίνουν και στους άντρες, όπου 4 στους 10 είναι έτοιμοι να χτυπήσουν την πόρτα του πλαστικού χειρουργού. Επίσης μάθαμε και ποια είναι η επόμενη γενιά καλλυντικών, που περιμένουμε να έρθουν και στην χώρα μας, με χρήση νανοτεχνολογιών και γενετικών θεραπειών.

Xαιρετισμό απηύθυνε ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Λευτέρης Κόνσολας, εκ μέρους του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και του Ομίλου ΙΑΣΩ, χορηγού της εκδήλωσης.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του προς τους Ολυμπιονίκες, τους ανθρώπους που συνεχίζουν να μας κάνουν ακόμη περήφανους διεθνώς, παρέχει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας, σε έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους Υγείας στην Ελλάδα, προκειμένου να καλύψουν αποτελεσματικά τις ανάγκες τους.

Επιπλέον το ARLA Chocolate Protein Milk, χορηγός της εκδήλωσης, επίσης, είναι ένα γευστικό και θρεπτικό ρόφημα για ανθρώπους που δε μένουν ποτέ ακίνητοι και χρειάζονται λίγη περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά τους. Η πρωτεΐνη, σε συνδυασμό με την προπόνηση και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, είναι κατάλληλη για την αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Δώρα προσέφεραν οι εταιρίες Pierre Fabre (Elancyl) και το ταξιδιωτικό γραφείο Topos Travel της Βίκυς Παπαδημητρίου(ταξίδι στο Ναύπλιο και ιδιωτική ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης για 12 άτομα)

Xoρηγοί : ΙΑΣΩ GENERAL και  ARLA Chocolate Protein Milk Drink

Δωροθέτες: PIERRE FABRE, TOPOS TRAVEL

Χορηγοί Επικοινωνίας :  Free Sunday, Alive, Athletics Μagazine,  www.lifeme.gr,www.infokids.grwww.infowoman.gr, WHITE (wedding) και www.babyzone.gr

 


Σελίδα 5 από 84
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ με συμμετοχή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ & ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ - ΝΟΜΑΔΕΣ // ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ με συμμετοχή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ & ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ - ΝΟΜΑΔΕΣ // ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!
   Mιρέλα Πάχου «ΝΟΜΑΔΕΣ» (Σε Συμμετοχή Γιάννη Κότσιρα & Μίλτου Πασχαλίδη)     Το νέο single της Μιρέλας ...

Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία.
Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα,  Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία.
Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία. Ο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση