ATTICANEWS.GR

Member Area
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Η Επικοινωνία στις Σχέσεις|Νέο Εργαστήριο|Γενάρης 2017
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 15:38

Η Επικοινωνία στις Σχέσεις|Νέο Εργαστήριο|Γενάρης 2017

unnamed 4

Σάββατο 21/1/17| Νέο τρίωρο Εργαστήριο|
Η Επικοινωνία στις Σχέσεις|

Η Επικοινωνία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε σχέσης: συντροφικής, οικογενειακής, επαγγελματικής και φιλικής. Δεν εγγυάται την απουσία προβλημάτων αλλά προετοιμάζει την σχέση για την ομαλή επίλυση τους, όταν αυτά προκύψουν. Η επικοινωνία δεν αφορά μόνο στην λεκτική μεταφορά μηνυμάτων, έρευνες επιβεβαιώνουν πως οι άνθρωποι επικοινωνούν μεταξύ τους κατά 80% με μη- λεκτικό τρόπο. Επίσης, η επικοινωνία υπάρχει ακόμη και όταν δεν την επιδιώκουμε και δεν προϋποθέτει να έχει πάντα συνειδητοποιημένο σκοπό ή στόχο.
...Περισσότερα
 
Το εργαστήριο είναι κατάλληλο για κάθε ενήλικο και παιδί άνω των 15 ετών 
(με πλήρη συναίνεση γονέων/ κηδεμόνων) που αναγνωρίζει την εξαιρετική σημασία της επικοινωνίας σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις. Για επαγγελματίες, γονείς, σπουδαστές, εκπαιδευτικούς, θεραπευτές κτλ. Δεν προϋποθέτει προηγούμενη εμπειρία ή συμμετοχή σε εργαστήριο αυτογνωσίας ή προσωπικής ανάπτυξης. Παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής. 

Συμμετοχή: μόνο κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας με την υπεύθυνη κα. Άννα Σολωμού
Οικονομική υποχρέωση: 40€, παρέχεται έκπτωση σε φοιτητές, μαθητές και ανέργους.

  • Συστημικό Ψυχόδραμα| Σάββατο 7/1/17| Αθήνα

& Σάββατο 14/1/17| Θεσ/νίκη

  • Έναρξη Σχολών Γονέων| Γονικός Συναισθηματικός Αλφαβητισμός| Ιανουάριος 2017
  • Η Επικοινωνία στις Σχέσεις| Σάββατο 18/3/17|Θεσ/νίκη ...Περισσότερα

 

 
PRE- CHRISTMAS WELLNESS SECRETS απο την First Communications στο ξενοδοχείο Electra Palace , στην Πλάκα
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 17:35

PRE- CHRISTMAS WELLNESS SECRETS απο την First Communications στο ξενοδοχείο Electra Palace , στην Πλάκα 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση  που διοργάνωσε η εταιρία First Communications, στο ξενοδοχείο Electra Palace, στην Πλάκα (Nικοδήμου 18-20), την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, 5:30-8:30 μμ. με θέμα

 

PRE- CHRISTMAS WELLNESS SECRETS

resized  TEL3812-COLLAGE

Την εκδήλωση συντόνισε η  Aλεξία Σβώλου, βιοχημικός & καταξιωμένη δημοσιογράφος υγείας, ενώ εκλεκτοί ομιλητές ανέπτυξαν θέματα της ειδικότητάς τους.

Ομιλητές ήταν οι:

 

· Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας

& Διευθυντής της Κλινικής Μαστού του Νοσοκομείου «Αγ. Σάββας»

«Η πρόληψη και οι υγιεινές συνήθειες ζωής»

Εντυπωσιακά στοιχεία παρουσίασε ο κ. Φιλόπουλος, από πολύ πρόσφατες έρευνες, που δείχνουν ότι τα Ελληνόπουλα δεν ασκούνται, δεν γνωρίζουν τι εστί μεσογειακή διατροφή και καταναλώνουν ελάχιστα φρούτα και λαχανικά.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ελλάδα κατατάσσεται 28η στην Ευρώπη, στις υπηρεσίες υγείας, θα πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας, για να …μην αρρωστήσουμε.

Επιπλέον, σημαντική είναι η ολιστική ισορροπία, δηλαδή το να ζει κανείς σε μία ισορροπημένη οικογένεια, με αγάπη, να τρέφεται σωστά και να ασκείται.Οι ίδιοι κανόνες πρόληψης εφαρμόζονται σε όλες τις ασθένειες σχεδόν και η ατομική συμπεριφορά είναι πολύ σημαντική για την πρόληψη.

Ακόμη και στον καρκίνο, το περιβάλλον ευθύνεται κατά 90-95% και το υπόλοιπο μόνο είναι τα γονίδια, ενώ το 30-35% των παραγόντων του περιβάλλοντος, αφορά την δίαιτα- σωστή διατροφή. Η αποφυγή της ζάχαρης είναι εξαιρετικά σημαντική, για την αποφυγή του καρκίνου, αλλά και άλλων ασθενειών.

 

· Ευμένης Π. ΚαραφυλλίδηςBSc (Hons), MSc, NYSCDN

Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Πανεπιστημίου Leeds, Αγγλία & Πανεπιστημίου Columbia,Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Διευθυντής Διαιτολογικού Τμήματος & Μέλος Ογκολογικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ General

«Διαδραστική συζήτηση για την επίτευξη της ισορροπίας μέσω διατροφής»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα διαδραστική ομιλία, από τον κ. Καραφυλλίδη, που προκάλεσε και πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα «ισοδύναμα» τρόφιμα, τι μπορούμε να αντικαταστήσουμε με τι, πως επιτυγχάνουμε ισορροπία στο μυαλό, την ψυχή και το σώμα , γιατί πρέπει να καταναλώνουμε τρόφιμα από όλες τις ομάδες τροφίμων και ποιες είναι οι κατάλληλες ώρες για κάθε γεύμα. Επιπλέον, μας μίλησε για τους μύθους και αλήθειες που αφορούν στις δίαιτες.

resized  TEL3812-COLLAGE 2

· Λευθέρης Πλακίδας,  Διευθυντής του AthleticsΜagazine και Διευθυντής σειράς αγώνων Street Relays

«Το δρομικό κίνημα και η αύξηση των αθλητικών διοργανώσεων τριάθλου, κολύμβησης και ποδηλασίας, ως τρόπος υγιεινής ζωής και έκφρασης»

Ο Λευθέρης Πλακίδας, από τους πρωτοπόρους δημοσιογράφους του στίβου, που έχει καλύψει όλους τους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες και από τους κυριότερους διοργανωτές δρομικών αγώνων στην χώρα μας, προανήγγειλε τους επόμενους αγώνες, Street Relays, που διοργανώνει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Η τάση για τρέξιμο, κολύμπι, ποδήλατο, δείχνει ότι …ήρθε για να μείνει και αυτό μας κάνει καλό και στο σώμα και στην ψυχή. Αυτό δείχνει και η μαζική συμμετοχή σε όλα τα αυτά τα events, κάτι που είναι πολύ ευοίωνο για το μέλλον της άσκησης στη χώρα μας.

 

· Άννα Μαρία ΠαπίρηBeauty & Wellness editor,Συγγραφέας των βιβλίων

 «Η Επανάσταση της Νεότητας» & «Η Δίαιτα …. Αλλιώς»

«Η τεχνολογία των καλλυντικών και οι νέες φόρμουλες»

Ακόμη και μέσα στην κρίση, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, κάνουν botox μαζικά, μιας και το αντιμετωπίζουν ως …αντικαταθλιπτικό (80.000 θεραπείες botox το 2015, με δαπάνη περίπου 20 εκ. ευρώ!). Μία στις 10 Ελληνίδες έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση και ακόμη και στις οικογένειες με πιο χαμηλό εισόδημα, το 14.4% προγραμματίζουν κάποια επέμβαση, κόβοντας από αλλού. Τα ποσοστά ανεβαίνουν και στους άντρες, όπου 4 στους 10 είναι έτοιμοι να χτυπήσουν την πόρτα του πλαστικού χειρουργού. Επίσης μάθαμε και ποια είναι η επόμενη γενιά καλλυντικών, που περιμένουμε να έρθουν και στην χώρα μας, με χρήση νανοτεχνολογιών και γενετικών θεραπειών.

Xαιρετισμό απηύθυνε ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Λευτέρης Κόνσολας, εκ μέρους του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και του Ομίλου ΙΑΣΩ, χορηγού της εκδήλωσης.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του προς τους Ολυμπιονίκες, τους ανθρώπους που συνεχίζουν να μας κάνουν ακόμη περήφανους διεθνώς, παρέχει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας, σε έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους Υγείας στην Ελλάδα, προκειμένου να καλύψουν αποτελεσματικά τις ανάγκες τους.

Επιπλέον το ARLA Chocolate Protein Milk, χορηγός της εκδήλωσης, επίσης, είναι ένα γευστικό και θρεπτικό ρόφημα για ανθρώπους που δε μένουν ποτέ ακίνητοι και χρειάζονται λίγη περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά τους. Η πρωτεΐνη, σε συνδυασμό με την προπόνηση και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, είναι κατάλληλη για την αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Δώρα προσέφεραν οι εταιρίες Pierre Fabre (Elancyl) και το ταξιδιωτικό γραφείο Topos Travel της Βίκυς Παπαδημητρίου(ταξίδι στο Ναύπλιο και ιδιωτική ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης για 12 άτομα)

Xoρηγοί : ΙΑΣΩ GENERAL και  ARLA Chocolate Protein Milk Drink

Δωροθέτες: PIERRE FABRE, TOPOS TRAVEL

Χορηγοί Επικοινωνίας :  Free Sunday, Alive, Athletics Μagazine,  www.lifeme.gr,www.infokids.grwww.infowoman.gr, WHITE (wedding) και www.babyzone.gr

 
Προοπτικές ανάπτυξης εναλλακτικού τουρισμού στη θεσσαλική γη: «ιππικός τουρισμός»
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2016 18:32

Προοπτικές ανάπτυξης εναλλακτικού τουρισμού στη θεσσαλική γη: «ιππικός τουρισμός»

resized ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 3

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια της προώθησης και προβολής του εναλλακτικού τουρισμού δίνει ιδιαίτερη σημασία και στην προώθηση του ιππικού τουρισμού, ενός ανερχομένου τουριστικού προϊόντος. Η αιρετή Περιφέρεια συνηγορεί ουσιαστικά σε δράσεις που έχουν να κάνουν με τις μορφές του τουρισμού, οι οποίες θα δώσουν προστιθέμενη αξία στη Θεσσαλία.

 

Τη θεσσαλική γη από τις 24 έως τις 28/11/2016 επισκέφτηκε ένας από τους μεγαλύτερους οδηγούς της Ευρώπης στον τομέα του ιππικού τουρισμού, ο Giulio Costi, με τεράστια εμπειρία στην οργάνωση των τουριστικών πακέτων και με την συμβολή της Γερμανικής ακαδημίας ιππικού τουρισμού, όπου δηλώνει λάτρης της Ελλάδος και δη της Θεσσαλίας. Mαζί του η Silvia foco, μια φωτογράφος παγκόσμιας εμβέλειας και συνεργάτης του περιοδικού cavallo magazine, συνόδευσε για ενα αποκαλυπτικό φωτογραφικό υλικό για το περιοδικό cavallo magazine.

resized ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2

Η αποστολή επισκέφθηκε τον Όλυμπο, το μυθικό βουνό, που αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο ομορφιάς και να διαπιστώσουν μόνοι τους ότι οι «ΜΥΘΟΙ ΖΟΥΝ ΕΔΩ». Μια όμορφη ξενάγηση έγινε στο λιβάδι Όλυμπου και στη συνέχεια γνωριμία με τους κεραυνούς του Δια. Νέκταρ και αμβροσία για τους θεούς, αλλά νέκταρ και αμβροσία για τους προσκεκλημένους.

 

Στη συνέχεια η αποστολή κατευθύνθηκε στο Περτούλι και τα μαγευτικά περτουλιώτικα λιβάδια, για μια όμορφη βόλτα με τα θεσσαλικά άλογα. Και βεβαία ο αμέσως επόμενος προορισμός τα Μετέωρα, εκεί όπου μεταξύ ουρανού και γης υπάρχουν τα Μοναστήρια, όπου οι προσκεκλημένοι μας έμειναν άναυδοι από το μεγαλείο τους. Επόμενος σταθμός η λίμνη Πλαστήρα, άλλο ένα μνημείο της φύσης με απαράμιλλο κάλλος.

resized ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 4

Ο Giulio Costi μας δήλωσε ότι “όλο αυτό το μεγαλείο της θεσσαλικής Γης θα πρέπει να γίνει τουριστικό πακέτο, γιατί όλες αυτές οι δράσεις είναι στη καθημερινότητα του εναλλακτικού τουρισμού για τους Ευρωπαίους. Εμείς είπε, ήδη θα ετοιμάσουμε μια σειρά τουριστικών πακέτων για να γνωρίσει ο κόσμος την μεγαλοπρέπεια της θεσσαλικής γής και ζωής. Η περιφέρειά σας είναι απίστευτα όμορφη. Η πρόταση μου μόλις επιστρέψω στην Ιταλία θα είναι προς τη περιφέρεια της Τοσκάνης να υπάρξει μια επικείμενη συνεργασία μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Παιδή, σε θέματα τουρισμού-πολιτισμού, σε ένα πλαίσιο ειδικών δράσεων στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού. Η Τοσκάνη έχει την εμπειρία αλλά εσείς έχετε τον εκπληκτικό ελληνικό μύθο”.

resized ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 5

 
Πανεπιστήμιο ΜΙΤ Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να προβλέψει το μέλλον
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2016 15:30

Πανεπιστήμιο ΜΙΤ

Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να προβλέψει το μέλλον
 
2fda8-ai-texniti-noimosini

Ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω καθώς μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

Αν τροφοδοτηθεί με μία εικόνα ο εξελιγμένος αλγόριθμος του συστήματος δημιουργεί ένα σύντομο βίντεο που -ανάλογα με το περιεχόμενο της εικόνας- δείχνει τι θα μπορούσε να συμβεί στη συνέχεια.

Αρκεί μια μόνο εικόνα στο σύστημα -που συνδυάζει την υπολογιστική όραση με τη «βαθιά» μηχανική μάθηση- για να γεννήσει τα επόμενα «καρέ» της ιστορίας. Αν π.χ. η εικόνα δείχνει ένα ψαρά με το καλάμι του, το βίντεο θα δείχνει ένα ψάρι να πιάνεται στην πετονιά του. Ή αν ένα τρένο βρίσκεται στο σταθμό, το βίντεο θα το δείχνει να φεύγει κ.ο.κ.

Το να προβλέπει κανείς το μέλλον, σημαίνει ότι κατανοεί το παρόν - και αυτό ακριβώς επιδιώκουν οι ερευνητές της τεχνητής νοημοσύνης. Για έναν άνθρωπο που μαγειρεύει φαγητό, είναι αναμενόμενο ότι μετά θα το φάει, όμως για τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης αυτό δεν είναι καθόλου αυτονόητο, επειδή στερούνται την κοινή λογική.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Καρλ Βόντρικ του Πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ, θα παρουσιάσουν το σύστημά τους σε συνέδριο τεχνητής νοημοσύνης στη Βαρκελώνη στις 5 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το "New Scientist".

Για να αναπτύξουν το νέο σύστημα, οι δημιουργοί του το «εκπαίδευσαν» με ακίνητες εικόνες και με δύο εκατομμύρια βίντεο από το Flickr, έτσι ώστε σταδιακά να καταλάβει πώς λειτουργεί ο κόσμος και τι έπεται συνήθως στη συνέχεια (π.χ. όταν κάποιος κλαίει, μετά θα σκουπίσει τα δάκρυά του).

Προς το παρόν, τα βίντεο που παράγει το σύστημα, είναι χαμηλής ανάλυσης, περιέχουν 32 καρέ και διαρκούν ένα δευτερόλεπτο. Όμως, σε γενικές γραμμές, τα καταφέρνουν αρκετά καλά να κάνουν εύλογες προβλέψεις για το μέλλον.

Φυσικά, όπως συμβαίνει και στην πραγματική ζωή, κανείς -ούτε άνθρωπος, ούτε μηχανή- δεν μπορεί να προβλέψει ακριβώς τι θα συμβεί, όμως ένα τέτοιο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, όταν βελτιωθεί, θα μπορεί να προβλέψει εναλλακτικά μέλλοντα.

http://www.typos.com.cy/cat/13/article/25160

 
Το Elatos Resort & Health Club παρουσιάζει το Elatos Mountain Wellness - Discover a better you
News - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2016 12:31

Το Elatos Resort & Health Club παρουσιάζει το 

Elatos Mountain Wellness - Discover a better you

resized 160527 ELA 0321

Ύστερα από 20 χρόνια λειτουργίας το Elatos Resort & Health Club καινοτομεί παρουσιάζοντας το Elatos Mountain Wellness - Discover a better you, το απόλυτο πρόγραμμα ευεξίας στην καρδιά του Παρνασσού! Παράλληλα δημιουργεί το Elatos Mountain Wellness Members Club, τα μέλη του οποίου απολαμβάνουν όσα προσφέρει το πρόγραμμα με ειδικά προνόμια.

 

Το Resort μετατρέπεται σε έναν μοναδικό προορισμό ευεξίας για τους επισκέπτες του αλλά και όσους κατοικούν ή διαθέτουν εξοχικές κατοικίες στην περιοχή, προσφέροντας δραστηριότητες fitness και aqua classes για ενήλικες και παιδιά, υπηρεσίες spa, καθώς και ειδικά σχεδιασμένα wellness retreats διάρκειας 3, 5 ή 7 ημερών.

resized elatoswlns191116-0162

Fitness δραστηριότητες και aqua classes

Κάθε Σαββατοκύριακο το Resort παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης ομαδικών προγραμμάτων fitness δωρεάν σε όσους διαμένουν σε αυτό, ενώ όσοι βρίσκονται ή κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού μπορούν να συμμετέχουν μέσα από το Elatos Mountain Wellness Members Club. Το πρόγραμμα fitness διαφοροποιείται ανά Σαββατοκύριακο περιλαμβάνοντας μια μεγάλη γκάμα από αθλητικές δραστηριότητες όπως bootcamp, cross training, yoga, pilates, aqua classes, kids swimming, baby swimming, personal training κ.ά., οι οποίες πραγματοποιούνται τόσο στο εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα γυμναστήριο του Resort και στην πισίνα όσο και στους εξωτερικούς χώρους του, στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον που αγκαλιάζει το ξενοδοχείο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία wellness στη φύση.

resized elatoswlns191116-6582

Elatos Spa by Apivita

Η wellness εμπειρία ολοκληρώνεται μέσα από τις προτάσεις ομορφιάς, αναζωογόνησης και χαλάρωσης που προσφέρει το Elatos Spa by Apivita. 

Οι θεραπείες διαφέρουν κάθε Σαββατοκύριακο και περιλαμβάνουν περιποιήσεις προσώπου και σώματος για άντρες και γυναίκες, συνεδρίες μασάζ και ρεφλεξολογία δίνοντας τη δυνατότητα της απόλυτης απόδρασης/αναζωογόνησης στη φύση. Είτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του spa είτε στο chalet σας, αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και απολαύστε τις ευεργετικές ιδιότητες των υψηλής ποιότητας φυσικών, ολιστικών καλλυντικών της Apivita.

resized elatoswlns191116-6614

Wellness Retreats

Στο πλαίσιο του Elatos Mountain Wellness - Discover a better you το Elatos Resort & Health Club δημιουργεί εξειδικευμένα Wellness Retreats διάρκειας 3, 5 ή 7 ημερών και σας καλεί να δώσετε στον εαυτό σας τη φροντίδα που του αξίζει. 

Yoga, Detox & Spa, Wellness & Culture, Family Wellness, Bootcamp Fitness είναι οι βασικές θεματικές των ολοκληρωμένων προγραμμάτων ευεξίας που το Resort έχει σχεδιάσει ειδικά για εσάς, μέσα από τα οποία θα έρθετε σε επαφή με το σώμα και το πνεύμα σας, απολαμβάνοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αποτοξίνωσης για όλη την οικογένεια. 

Ολιστικές θεραπείες, απελευθέρωση του στρες και εσωτερική ηρεμία, συνεδρίες personal training, θεραπείες spa, υγιεινά γεύματα με την καθοδήγηση διατροφολόγου, γνωριμία με την αρχαία ιστορία, την τοπική κουλτούρα, την ευεξία, την άσκηση και τη χαλάρωση είναι κάποια μόνο από όσα μπορείτε να βιώσετε. 

resized elatoswlns191116-6783

Elatos Mountain Wellness Members Club

Το Elatos Resort & Health Club φροντίζει για τη δική σας ευεξία αλλά και της οικογένειάς σας δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ακολουθήσετε τις αγαπημένες συνήθειες της καθημερινότητας και κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Αποκτώντας την κάρτα-μέλους του Elatos Mountain Wellness παρακολουθείτε όλα τα ομαδικά προγράμματα του Σαββατοκύριακου, έχετε ελεύθερη πρόσβαση στο γυμναστήριο, στην πισίνα και στο jacuzzi, ενώ απολαμβάνετε ειδικά προνόμια στις θεραπείες spa και τις υπηρεσίες personal training. H συνδρομή είναι Ημερήσια, Σαββατοκύριακου, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Εξάμηνη και Ετήσια.

 

 

To πρόγραμμα Elatos Mountain Wellness - Discover a better you του Elatos Resort & Health Club πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Premium Wellness Consulting που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών ευεξίας υψηλού ποιοτικού επιπέδου σε ξενοδοχεία, εταιρείες και ιδιώτες με υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων Fitness, Yoga, Aqua, Διατροφή, Θεραπείες Spa, Wellness Retreats κ.ά. Η εταιρεία The North Face, που έχει ως στόχο της να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τους αθλητές να ξεπερνούν τα όριά τους, προσφέρει τις στολές των εξειδικευμένων συνεργατών του προγράμματος, ενώ οι θεραπείες και τα προϊόντα του spa είναι της Apivita, της πρώτης ελληνικής εταιρείας φυσικών καλλυντικών.

 


Σελίδα 5 από 84
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir»  του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α.,  στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου ...

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) - 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D. (trailer-photos)
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) - 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D. (trailer-photos)
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ(Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) - 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση