ATTICANEWS.GR

Member Area
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ


Το Fresh Hotel το πρώτο Bike Friendly Hotel της Αθήνας.
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 13:48
Το Fresh Hotel το πρώτο Bike Friendly Hotel της Αθήνας.
 
entrance.jpg

Με το σήμα Bike Friendly Hotel πιστοποιήθηκε πρόσφατα το ξενοδοχείο Fresh Hotel της Αθήνας δείχνοντας έτσι την ευαισθησία του προς τους πελάτες του που είναι διατεθειμένοι να χαρούν μια βόλτα στην Αθήνα χρησιμοποιώντας ποδήλατο. Το ξενοδοχείο εκτός από τα 6 βασικά κριτήρια ικανοποιεί και 9 ακόμα από τα 11 προαιρετικά κριτήρια που θέτει το σήμα Bike Friendly Hotel προσφέροντας με αυτό τον τρόπο πλήρη υποστήριξη τους ποδηλάτες.

 
"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που αποκτήσαμε το σήμα Bike Friendly Hotel τονίζοντας έτσι πόσο πολύ καλοδεχούμενοι είναι οι πελάτες με ποδήλατο στο ξενοδοχείο μας. Επίσης, στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να ενοικιάζουν ποδήλατο και να περιηγούνται στην Αθήνα, μια πόλη που έχει πολύ ανάγκη τα «καθαρά» μέσα μεταφοράς.", τόνισε η καΕιρήνη Αγιαννίδη, διευθύντρια πωλήσεων του ξενοδοχείου.
 
"Καλωσορίζουμε το Fresh Hotel την οικογένεια των Bike Friendly Hotels με πολύ χαρά. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο των Αθηνών που πιστοποιήθηκε με το σήμα μας γεγονός πολύ αισιόδοξο για τον τουρισμό της Αθήνας, μια πόλη που προσπαθεί πολύ να δημιουργήσει και λειτουργήσει ποδηλατοδρόμους", τόνισε η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Nattour.
 
Το Fresh Hotel αποτελεί μία όαση μέσα στο κέντρο, με ξεχωριστή ατμόσφαιρα και απόλυτα εξατομικευμένες υπηρεσίες, που προσφέρει πραγματική φιλοξενία. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τα 133 δωμάτιά μας (superior, executive, suites) και να απολαύσουν ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις στο εστιατόριο Air Lounge roof bar με θέα την Ακρόπολη και την Αθήνα. Το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, η σάουνα και η πισίνα στον 9ο όροφο προσφέρουν χαλάρωση είτε κάποιος βρίσκεται σε διακοπές, είτε σε επαγγελματικό ταξίδι οι παροχές μας θα κάνουν τη διαμονή του αξέχαστη.
 
Το Fresh Hotel βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ακριβώς στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά από αρχαιολογικούς χώρους, παραδοσιακά αξιοθέατα, μουσεία μοντέρνας τέχνης.
 
Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι περιοχές της Πλάκας, του Ψυρρή, το Μοναστηράκι και το Σύνταγμα, που φημίζονται γιατί συγκεντρώνουν όλα όσα συμβαίνουν στην έντονη ζωή της πόλης. Καλούμε τους πελάτες μας να περιπλανηθούν με τα ποδήλατα στις γειτονιές, να παρασυρθούν  από τα σαγηνευτικά αρώματα των βοτάνων και των μπαχαρικών στην κοντινή Κεντρική Αγορά, και να νιώσουν  τον παλμό της πόλης μας.
 
 
FRESH HOTEL 
Σοφοκλέους 26, 10552 Αθήνα, Ελλάδα
fresh hotel - bike friendly hotel2.jpg
Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά: H κα Ειρήνη Αγιαννίδη, διευθύντρια πωλήσεων του Fresh Hotel και η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Nattour

 
Έχετε ανάγκη; Όπου και αν είστε στην Ευρώπη καλέστε το 112.11 Φεβρουαρίου «Ευρωπαϊκή Ηµέρα του 112» ...της Κασσιανής Τσώνη
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Σάββατο, 11 Φεβρουάριος 2017 11:00

Έχετε ανάγκη; Όπου και αν είστε στην Ευρώπη καλέστε το 112.11 Φεβρουαρίου «Ευρωπαϊκή Ηµέρα του 112»
...της Κασσιανής Τσώνηmedlabnews.gr

112

 

 
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ανακηρύξει την 11η Φεβρουαρίου ως «Ευρωπαϊκή Ηµέρα του 112», καθώς ο αριθµός 112 σχηµατίζεται από τη συγκεκριµένη ηµεροµηνία (11/2). Υπευθυµίζεται κάθε χρόνο, για να γίνει γνωστή η σπουδαιότητα αυτού του κοινού αριθµού στους ευρωπαίους πολίτες, που δείχνουν να αγνοούν την ύπαρξή του. 

 

 

 

Ο αριθμός για επείγουσες ανάγκες 112 λειτουργεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση από το 1991. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η συντριπτική πλειονότητα των Ευρωπαίων πολιτών επικροτεί τη λειτουργία ενός τέτοιου τηλεφωνικού αριθμού. Ωστόσο, τρεις στους τέσσερις Ευρωπαίους εξακολουθούν να αγνοούν το 112 και να μην το χρησιμοποιούν. Σύμφωνα με την τελευταία  έρευνα της ενιαίας αγοράς «Νοικοκυριό E-επικοινωνιών και τηλεπικοινωνιών», το 49% των Ελλήνων γνωρίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί το 112 οπουδήποτε στην ΕΕ.

 

 

 

 

Η κλήση γίνεται χωρίς χρέωση από κάθε είδους συσκευή, σταθερή ή κινητή, από τηλεφωνικό θάλαμο ή υπαίθρια τηλεφωνική συσκευή με κερματοδέκτη ή καρτοδέκτη. Ο αριθμός 112 λειτουργεί εντός εμβέλειας οποιουδήποτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Δηλαδή ακόμη κι αν το δίκτυο του καλούντα δεν λειτουργεί σε συγκεκριμένη τοποθεσία, η κλήση προς το 112 μπορεί να γίνει αρκεί να υπάρχει κάλυψη από άλλο δίκτυο. Λειτουργεί ακόμα και σε κινητό χωρίς κάρτα SIM.

 

Στην Ελλάδα, το 112 λειτουργεί όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και συνδέει τον καλούντα, ανάλογα με το περιστατικό έκτακτης ανάγκης που αυτός αναφέρει με:
· την Αστυνομία
· τo Πυροσβεστικό Σώμα
· το ΕΚΑΒ
· το Λιμενικό Σώμα
· την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056
· την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000

http://medlabgr.blogspot.com/2017/02/112.html

 
Δήμος Ευρώτα: «Γίνε υπεύθυνος ιδιοκτήτης του σκύλου σου»
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 09:39

Δήμος Ευρώτα: «Γίνε υπεύθυνος ιδιοκτήτης του σκύλου σου»

dog-owner1

Ο Δήμος Ευρώτα σας ενημερώνει για τις υποχρεώσεις σας ως ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων στα πλαίσια της αντιμετώπισης του πολύπλοκου και πολυεπίπεδου προβλήματος των αδέσποτων ζώων. Σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία , Ν.4039/2012 όπως τροποποιήθηκε από τον Ν.4235/2014 « για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό » κάθε ιδιοκτήτης δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:

α) να μεριμνά για τη σήμανση και την καταγραφή του ζώου του, καθώς και για την έκδοση βιβλιαρίου υγείας οπωσδήποτε μέσα σε προθεσμία δύο μηνών από τη γέννηση αυτού ή μέσα σε ένα μήνα από την εύρεση ή απόκτησή του, καθώς και να τοποθετεί σε εμφανές σημείο του περιλαίμιου του ζώου μεταλλική κονκάρδα, η οποία παρέχεται κάθε έτος από τους κτηνιάτρους κατά τον ετήσιο αντιλυσσικό εμβολιασμό του,

β) να δηλώνει μέσα σε πέντε ημέρες την απώλεια του ζώου του σε κτηνίατρο, που έχει πιστοποιηθεί στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς και των ιδιοκτητών τους,

γ) να τηρεί τους κανόνες ευζωίας του ζώου και να μεριμνά για την κτηνιατρική εξέτασή του, η οποία αποδεικνύεται από τη σχετική εγγραφή στο βιβλιάριο υγείας ή στο διαβατήριο του ζώου, καθώς και να μεριμνά για την εξασφάλιση άνετου, υγιεινού και κατάλληλου καταλύματος, προσαρμοσμένου στο φυσικό τρόπο διαβίωσης του ζώου, που να του επιτρέπει να βρίσκεται στη φυσική του όρθια στάση, χωρίς να εμποδίζονται οι φυσικές του κινήσεις και η δυνατότητά του για την πραγματοποίηση της απαραίτητης για την υγεία και την ευζωία του άσκησης,

δ) να εφοδιάζεται με το διαβατήριο του ζώου του, εάν πρόκειται να ταξιδέψει με αυτό στο εξωτερικό,

ε) να μην εγκαταλείπει το ζώο του,

στ) να μεριμνά για τον άμεσο καθαρισμό του περιβάλλοντος από τα περιττώματα του ζώου εκτός αν πρόκειται για σκύλο βοήθειας,

ζ) να μεριμνά για τη στείρωσή τους, εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες.

η) να προσκομίζει στον οικείο Δήμο το αντίγραφο του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου

 

 • Γίνετε ένας υπεύθυνος ιδιοκτήτης προς όφελος του σκύλου σας, των άλλων ζώων, αλλά και των συνανθρώπων σας.

 

 • Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να πάρετε σκύλο. Να θυμάστε ότι ο σκύλος αποτελεί ουσιαστικά ένα νέο μέλος της οικογένειάς σας και, ως εκ τούτου, θα χρειαστεί χρόνο, χρήματα, προσοχή και φροντίδα.

 
Διπλή διάκριση για τα ξενοδοχεία της Aqua Vista Hotels στα Travelers’ Choice Awards 2017 του Tripadvisor.
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2017 20:41

Διπλή διάκριση για τα ξενοδοχεία της Aqua Vista Hotels στα Travelers’ Choice Awards 2017 του Tripadvisor.

resized Above Blue Suites 01

 

Δύο ξενοδοχεία της Aqua Vista Hotels διακρίθηκαν για τις υπηρεσίες τους από το Tripadvisor, καθώς συμπεριλήφθηκαν στο Top 25 B&Bs and Inns για την Ελλάδα στο πλαίσιο των TravelersChoice Awards 2017.

 

Τα Above Blue Suites και Athermi Suites στη Σαντορίνη, σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς παγκοσμίως, βρέθηκαν ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας στην κατηγορία τους, όπως αυτά ψηφίστηκαν από τους χρήστες του Tripadvisor.

resized Above Blue Suites 02

Η κομψή αισθητική, η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση, οι ξεχωριστές παροχές και οι προσωποποιημένες υπηρεσίες, καθώς και η μοναδική θέα στο απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο της Σαντορίνης είναι κάποια από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ξενοδοχείων που συνέβαλαν στο να συμπεριληφθούν ανάμεσα στα πιο αγαπημένα των αναγνωστών του Tripadvisor.

 

Η εν λόγω διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Aqua Vista Hotels, καθώς επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά και την επιμονή στη δημιουργία μοναδικών hotel concepts και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με στόχο την αξέχαστη εμπειρία διαμονής στις μονάδες που διαχειρίζεται.

resized Above Blue Suites 03

Το γεγονός ότι η διάκριση προέρχεται από τους ίδιους τους επισκέπτες των ξενοδοχείων αυξάνει τη σημασία της και παράλληλα το αίσθημα ευθύνης για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στο μέλλον.

resized Athermi Suites 01

Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels

Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2009 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Κρήτη, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.

resized Athermi Suites 02

Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.

resized Athermi Suites 03

 
Πιο κοντά έρχεται το φυσικό αέριο σε Φίλυρο και Χορτιάτη. Από το 2017 η επέκταση του δικτύου.
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2017 17:46

Πιο κοντά έρχεται το φυσικό αέριο σε Φίλυρο και Χορτιάτη. Από το 2017 η επέκταση του δικτύου.

 MG 1123 A

Την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στα Δημοτικά διαμερίσματα Χορτιάτη και Φιλύρου, η οποία θα ολοκληρωθεί με δυνατότητα σύνδεσης των δημοτών έως το τέλος του Οκτωβρίου του 2017, ανακοίνωσαν χτες επίσημα ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε, Λεωνίδας Μπακούρας και ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Στην παρουσίαση, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο δημαρχείο Πανοράματος, παρευρέθηκαν ακόμη ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, Μιχάλης Γεράνης, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιος Αντωνόπουλος.

Ως «καλό-αναμενόμενο νέο» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος κ. Καϊτεζίδης την ανακοίνωση της επέκτασης του δικτύου ιδιαιτέρως τις τωρινές μέρες μετά την «κατάψυξη των τελευταίων ημερών», όπως είπε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε επίσης «ότι το φυσικό αέριο ως οικονομικότερο, φιλικό προς το περιβάλλον και καλύτερης ποιότητας είναι ευπρόσδεκτο», ευχαρίστησε τον κ. Μπακούρα για την άψογη συνεργασία, ενώ έκανε λόγο «για δικαίωση των αγώνων του δήμου, που εδώ και καιρό προωθούσε και πίεζε για αυτήν τη σημαντική εξέλιξη».

Από τη μεριά του ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Μπακούρας σημείωσε: «Για το εγκεκριμένο πρόγραμμα ανάπτυξης, αξίας 91 εκ. ευρώ αναφορικά με την επέκταση του δικτύου στις νέες περιοχές με κατασκευή δικτύου μήκους 420 χιλιομέτρων, έχουν ξεκινήσει εκ μέρους της ΕΔΑ ΘΕΣΣ οι απαραίτητες μελέτες προκειμένου να επιτευχθεί ο χρονικός προγραμματισμός τροφοδότησης».

Ο κ. Μπακούρας επισήμανε ότι στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη έχει αναπτυχθεί δίκτυο μήκους 122 χλμ με πάνω από 11.000 συνδέσεις και συνεχώς πραγματοποιούνται νέες επενδύσεις για να εξυπηρετηθούν περισσότεροι δημότες. Πρόσθεσε ότι την τρέχουσα χρονιά θα ολοκληρωθούν οι συνδέσεις του Χορτιάτη και του Φιλύρου, επενδύοντας με πάνω από 1 εκ. ευρώ, έχοντας σκοπό τον επόμενο χειμώνα να απολαμβάνουν οι δημότες τα οφέλη του φυσικού αερίου.

O Διευθυντής Ανάπτυξης & Νέων Συνδέσεων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Μιχάλης Στεργιόπουλος σημείωσε ότι βρίσκεται σε ισχύ η προσφορά για «ΕΚΠΤΩΣΗ 100% ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ» για όλους τους νέους καταναλωτές που θα υπογράψουν Σύμβαση Σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου και για όλες τις χρήσεις (Οικιακή, Εμπορική, Βιοτεχνική-Βιομηχανική, Δημόσια-Δημοτικά κτίρια).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προγραμματίσουν έγκαιρα τεχνική αυτοψία από πλευράς ΕΔΑ ΘΕΣΣ, ώστε να συνδεθούν με το φυσικό αέριο και ο καταναλωτής αποκτά σημαντικό όφελος, καθώς έχει ΕΚΠΤΩΣΗ 100% ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ και καταβάλει μόνο το κόστος της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου.

Οι αιτήσεις σύνδεσης μπορούν να υποβάλλονται στην ιστοσελίδα www.edathess.gr ενώ για την εξυπηρέτηση πελατών λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο, όπου για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με ζητήματα νέων συνδέσεων & κατασκευών οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 11 150.

Τα νέα σημεία εξυπηρέτησης πελατών λειτουργούν από 01/01/2017 στις παρακάτω διευθύνσεις:

Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας:

 • Θεσσαλονίκη: Μοναστηρίου 256 κ Γληνού 7

 • Λάρισα: Φαρσάλων 219

 • Βόλος: Γ. Καρτάλη 32

 • Καρδίτσα: Ταλιαδούρου 18

 • Τρίκαλα: Συγγρού 33

 


Σελίδα 5 από 270
"Όλα για Σένα" | Νέο single και video clip από τους ΜΟΡΤΕΣ!!
  "Όλα για Σένα" | Νέο single και video clip από τους ΜΟΡΤΕΣ!!    Παντρεύοντας την ...

Ξανά μαζί Brad Pitt και η Jennifer Aniston;
Ξανά μαζί Brad Pitt και η Jennifer Aniston;
Ξανά μαζί Brad Pitt και η Jennifer Aniston; Το 2005, ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston αποφάσισαν να χωρίσουν, έπειτα από πέντε χρόνια έγγαμου βίου.  ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση