ATTICANEWS.GR

Member Area
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ


Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Θανάση Μπούρα, επισκέφθηκε, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ‘’ΣΤΗΡΙΖΩ’’, που συνεχίζεται ακόμα πιο εντατικά, τις Ιερές Μητροπόλεις Μεγάρων – Σαλαμίνας και Νέας Ιωνίας -
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 23:55

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. " > 

 


Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1125 ΦΩΤΟ 

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Θανάση Μπούρα, επισκέφθηκε, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ‘’ΣΤΗΡΙΖΩ’’, που συνεχίζεται ακόμα πιο εντατικά, τις Ιερές Μητροπόλεις Μεγάρων – Σαλαμίνας και Νέας Ιωνίας - Φιλαδελφείας, στις οποίες παρέδωσε ένα τόνο τρόφιμα, για την ενίσχυση των γευμάτων αγάπης των ενοριών τους.

Στη Νέα Δημοκρατία αναγνωρίζουμε και στεκόμαστε αρωγοί στο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, που αθόρυβα και χωρίς διακρίσεις βοηθά τον άνθρωπο που έχει ανάγκη. 

Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ως άνθρωποι απέναντι σε ανθρώπους που χτυπήθηκαν από την κρίση. Είναι ο νέος κοινωνικός πατριωτισμός που έχει ανάγκη η Ελλάδα.

 

 

 

 
Δήμος Αιγάλεω: Πρόγραμμα Ασφαλούς Οδήγησης στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου.
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 23:14

 

Δήμος Αιγάλεω: Πρόγραμμα Ασφαλούς Οδήγησης στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου.

resized P7210015

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα Οδικής Ασφάλειας «ΚΑΝΤΟ ΣΩΣΤΑ» του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» στα Γυμνάσια και Λύκεια του Αιγάλεω. Το πρόγραμμα που θα ολοκληρωθεί το α’ δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, έχει σχεδιαστεί από έμπειρους εκπαιδευτικούς και ειδικούς συγκοινωνιολόγους και έχει παρουσιαστεί σε περισσότερους από 8.000 μαθητές σε όλη την Ελλάδα. Αποτελεί συνέχεια της δράσης για την οδική ασφάλεια που ξεκίνησε στις 13-10-2013 με τη φιλοξενία στο Άλσος Μπαρουτάδικο των προσομοιωτών ανατροπής, σύγκρουσης και οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών κατά τη 1η Πολιτιστική Ποδηλατάδα που διοργάνωσε η Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας.

Ο δήμος Αιγάλεω θέλοντας να συμβάλει στην εκπαίδευση των σημερινών μαθητών και αυριανών οδηγών και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς τους στο δρόμο, πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει στα σχολεία τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «ΚΑΝΤΟ ΣΩΣΤΑ» και να διοργανώσει και να επιβλέψει τις επισκέψεις των εκπαιδευτών στα σχολεία.  

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης οι μαθητές με την βοήθεια του εισηγητή και της παρουσίασης αρχικά ενημερώθηκαν και συζήτησαν για τα στατιστικά, τα κύρια αίτια και τα αποτελέσματα των τροχαίων δυστυχημάτων. Στη συνέχεια με τη θεματική ενότητα της Ασφαλούς Οδήγησης και την προβολή videos δόθηκε βήμα στους μαθητές για σκέψη και εποικοδομητική συζήτηση. Σε πολλά σχολεία, μετά το τέλος της θεωρητικής εκπαίδευσης,  οι μαθητές συμμετείχαν σε Online ερωτηματολόγιο με στόχο την αξιολόγηση των γνώσεών τους. Με τον τρόπο αυτό, οι μαθητές προσεγγίζονται πολύπλευρα, ενημερώνονται, ευαισθητοποιούνται και αξιοποιούν γνώσεις ενώ η χρήση του ερωτηματολογίου σε μεταγενέστερο χρόνο βοηθά τους μαθητές να επαναφέρουν στο μυαλό τους και εκτός τάξης τις πληροφορίες που έλαβαν. Η εκπαίδευση εστιάζει στο γεγονός ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι αυτός στον οποίο οφείλονται κατά κύριο λόγο τα τροχαία και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα:

                        - Επίδραση αλκοόλ στον εγκέφαλο

                        - Χρόνος Αντίδρασης

                        - Απόσταση Ακινητοποίησης

                        - Αμυντική Οδήγηση

                        - Οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών

                        - Εξωτερικοί & Ψυχολογικοί παράγοντες

 

Επιπλέον τα videos που προβάλλονται εστιάζουν στα θέματα:

                        - Χρήση ζώνης ασφαλείας και κράνους

                        - Απόσπαση προσοχής

                        - Ευγένεια στο δρόμο

                        - Συνέπειες τροχαίων ατυχημάτων

 

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική καθώς τα τροχαία συμβάντα είναι η πρώτη αιτία θανάτου για τις ηλικίες 16 – 29 στην Ελλάδα..

Ο Δήμαρχος κος Χρήστος Καρδαράς, ο οποίος παρακολούθησε μαζί με τους μαθητές την εκπαίδευση στις 18-11-2013, τόνισε πόσο σημαντική είναι η καλλιέργεια σωστής οδικής συμπεριφοράς στηριγμάνης στις αρχές της Ασφαλούς Οδήγησης και της ευγένειας στο δρόμο. Κάλεσε τους μαθητές να εφαρμόσουν τα όσα σημαντικά έμαθαν σε αυτή την εκπαίδευση και στο δρόμο, από σήμερα ως πεζοί και επιβάτες οχημάτων και αύριο ως οδηγοί. Υπενθύμισε πως η πρωτοβουλία και συμμετοχή του δήμου Αιγάλεω στο πρόγραμμα «ΚΑΝΤΟ ΣΩΣΤΑ» είναι η δεύτερη από μια σειρά ενεργειών που έχει αναλάβει ο δήμος με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας, τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς και την καλλιέργεια ορθής κυκλοφοριακής αγωγής, με τελικό στόχο τη μείωση των ατυχημάτων και την αύξηση της ασφάλειας στο δρόμο.

 
Η Αξιοποίηση των Σύγχρονων Τεχνολογιών στην Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής.
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 22:37

Η Αξιοποίηση των Σύγχρονων Τεχνολογιών στην Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής.

«Η ανάγκη μιας επιμελημένης εφαρμογής μέτρων, με στοιχειώδεις κανόνες, για την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης  καθαριότητας, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια, αλλά μια υποχρέωση απέναντι στους συνανθρώπους μας αλλά και στο περιβάλλον»

Οι πρωτοποριακές αποδοτικά ολοκληρωμένες και αποτελεσματικά βιώσιμες Επαγγελματικές Bio-εφαρμογές που σας προτείνουμε, είναι μια“Εναλλακτική Πρόταση-Πρόκληση –Πρόσκληση ” ως μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση. Λειτουργούν ως μια “ασπίδα προστασίας”, δημιουργώντας  το ιδανικό περιβάλλον για όσους πάσχουν από αλλεργίες, άσθμα η άλλα αναπνευστικά προβλήματα αλλά και για όσους θέλουν να νιώθουν ευεξία.

Η επιμελημένη εφαρμογή στοιχειωδών κανόνων για την τήρηση μιας αποτελεσματικάισορροπημένης  καθαριότητας, με επαγγελματική απορρύπανση και εξυγίανση, έχει γίνει επιτακτική ανάγκη για την εξάλειψη των προβλημάτων από  την εσωτερικήΑιθαλομίχλη , την συχνή επισκεψιμότητα της Αφρικανικής Φαιοκόκκινης Σκόνης.

Μελέτες δείχνουν πως ο συνδυασμός των ρυπαντών στον αέρα του σπιτιού μας, των συστημάτων θέρμανσης, κουζίνας , αλλά και της εσωτερικής ανακυκλωνόμενης σκόνης από την ηλεκτρική σκούπα, προκαλούν τρεις φορές υψηλότερη επιβάρυνση, αλλά να λειτουργήσουν και ως θάλαμος αερίων ή ως μια ρυπογόνο εσωτερική βόμβα,συμβάλλοντας δε στην εξάπλωση των αλλεργιών μέσα στο σπίτι, συγκριτικά με τα επίπεδα ρυπαντών του εξωτερικού αέρα.

Η αέρια εσωτερική ρύπανση με τα “Αόρατα χημικά κοκτέιλ ” και  την “ εσωτερική επιμόλυνση” εγκλωβίζονται στους εσωτερικούς χώρους με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν την υγειά, ώστε η Προληπτική Φροντίδα για την αντιμετώπιση των αλλεργικών, ρινικών η και πνευμονικών συμπτωμάτων, να γίνεται επιτακτική ανάγκη.

Για αποτελεσματικά επαγγελματικές εφαρμογές στους εσωτερικούς χώρους, πρέπει να εφαρμόζονται Εναλλακτικές Διαχειριστικές εφαρμογές ενός Εξελισσόμενου Εσωτερικού Περιβάλλοντος , με Επαγγελματικά συστήματα απορρύπανσης και εξυγίανσης για μείωση των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικούς εχθρούς) των κατοικημένων χώρων.

Όπως τα άκαρεα της οικιακής σκόνης (Dust mites) , " style="margin: 0px; padding: 0px; vertical-align: baseline; outline: none; font-size: 13px; background-color: transparent; border: none; cursor: pointer; color: #336699;">μαζί με τα περιττώματα τους και τα αποσυνθεμένα μέρη τους – θραυσμάτων-, των λεπιών που οφείλεται στο άκαρι της μεταδοτικής ψώρας το οποίο ζει και αναπαράγεται στο δέρμα του ανθρώπου. Δεν πρέπει να αμελούμε τα σκαθάρια των χαλιών (Coleoptero-Dermestidae), τους απρόσκλητους φίλους μας αλλά και τους νέους επιθετικούς εισβολείς στα σπίτια μας, τα‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ των οικογενειών Parasitiformes που χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία και για βιολογικό έλεγχο.

Η  ανάγκη μέριμνας για την υγεία, μέσα από την διαχείριση των προβλημάτων που ανακύπτουν στον εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο, έχει σαν αποτέλεσμα την υιοθέτηση ανάλογων εναλλακτικών μεθόδων μιας Ισορροπημένης καθαριότητας για την βελτιωμένη ποιότητα του.

Η προστασία του βίου, πρέπει να αντιμετωπιστεί ως πρόκληση αλλά και ως πρόσκληση για να ξεπεράσουμε την κρίση αξιών που έχουν προέλθει από τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης, με εστίαση σε μια συντονισμένη και άμεση προσπάθεια για την διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής.

Είναι πλέον καιρός ο κάθε πολίτης να αντιληφθεί ότι είναι στο χέρι του να δρομολογεί και να απαιτεί ένα καλύτερο και ασφαλέστερο περιβάλλον, μέσα από μια  διασφαλισμένη υποστήριξη μιας Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, όπου θα συμμετέχουμε όλοι ώστε να επιτευχθεί η κάθε αντιμετώπιση με τον καλύτερο αποδεκτά τρόπο.

Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι το “υποτίθεται καθαρό” είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο,έτσι δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε η και να αμελούμε, εν όψει της χειμερινής περιόδου, ταεναρμονισμένα πρότυπα καθαρισμού πριν το στρώσιμο των χαλιών, μιας και η χαμηλή ποιότητα καθαρισμού των χαλιών βλάπτει σοβαρά την υγεία.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή των μεθόδων, γιατί μια εφαρμογή χωρίς τον απαιτούμενο Επαγγελματικό εξοπλισμό, την επαγγελματική κατάρτιση σε Επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές απορρύπανσης με αναζωογόνηση και εξυγίανση του περιβάλλοντα χώρου, πριν αλλά και μετά από οποιαδήποτε επεξεργασία περιβαλλοντολογικού η και υγειονομικού ενδιαφέροντος, θα μπορούσε να αποφέρει αρνητικά αποτελέσματα ακόμα και στην εκτελεσθείσα θεραπευτική αγωγή.

Πρόληψη για την ρύπανση ως προτεραιότητα έναντι του ελέγχου.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στις αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή για την βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής αλλά και η καθιέρωση των Νέων Τεχνολογιών, ως αναντικατάστατα και Αναγκαία Εργαλεία για την διεκπεραίωση κάθε είδους εργασίας, καλούν δε τον επιχειρηματικό κόσμο να ανταποκριθεί στις Αναφυόμενες Ανάγκες.

Ο καταναλωτής με τους Κανονισμούς της Νέας νομοθεσίας για τις ηλεκτρικές σκούπες θα μπορεί να έχει πληροφορίες για την απόδοση της κάθε συσκευής, στην απορρόφηση και την επανεκπομπή σκόνης, επιτρέποντας του να επιλέξει συνειδητά την συσκευή που θα αγοράσει.

Στους τομείς του περιβαλλοντολογικού ενδιαφέροντοςαπό το 2006 , ο πρόεδρος του Συλλόγου Tαπητοκαθαριστηρίων «H Aττική», έλεγε ότι μια λογική τιμή για χαλιά μηχανής και μοκέτες κυμαίνεται μεταξύ 4,5 -6,5€/τ.μ. και ότι τα 4 €/τ.μ. μπορεί να είναι μια συμφέρουσα τιμή για τον πελάτη, αλλά το πιθανότερο είναι πως για να επιτευχθεί μια τόσο χαμηλή τιμή έχουν γίνει περικοπές σε προϊόντα και γενικά δεν γίνεται σωστή δουλειά. Στην Ημερίδα που διοργανώθηκε για το2013, από το Σωματείο Ταπητοκαθαριστηρίων ‘Η ΑΤΤΙΚΗ’, σύμβουλοι από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕ, παρουσίασαν έναν πίνακα με την ‘’λογική τιμή’ κοστολόγησης στον καθαρισμό ταπήτων στα 6,07€/τ.μ.

Πολλοί καταναλωτές για το 2013 μπορεί να προτίμησαν ‘’συμφέρουσα χαμηλή τιμή’’ στα 3-4€/τ.μ. αλλά με την παραλαβή των χαλιών, να διαπίστωσαν ‘‘πλημένους ρύπους ’’ με χώμα, άμμο, τρίχες, χνούδια, οξειδωμένες κιτρινίλες, άσχημες μυρωδιές μετά το προσωρινό επικαλυπτικό άρωμα, λόγω εκπτώσεων με περικοπές.

Όταν οι καταναλωτές, δεν γνωρίζουν αναλυτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες με το κόστος τους  ανά m² , ώστε να  μπορούν και ίδιοι να επιλέγουν τις εργασίες, με  βάση πάντα την ποιότητα στην προσφερόμενη τιμή, δεν γνωρίζουν ότι  η Επαγγελματική Απορρύπανση ( τίναγμα ) είναι το υποχρεωτικά πρωταρχικό στάδιο προεργασίας ενός επαγγελματικού πλυσίματος η το υποχρεωτικά πρωταρχικό στάδιο προεργασίας μονό για φύλαξη. Τότε δεν γνωρίζουν και τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει η Επαγγελματική εφαρμογή απορρύπανσης εκτός από το χάλι και στην υγεία, με την μείωση της “εσωτερικής επιμόλυνσης” από  τους “ρυπογόνους ενδο-οικιακούς μολυσματικούς παράγοντες”, τα " style="margin: 0px; padding: 0px; vertical-align: baseline; outline: none; font-size: 13px; background-color: transparent; border: none; cursor: pointer; color: #336699;">ακάρεα της εσωτερικής σκόνης (Dust mites) ,το τυχόν σκαθάρι των χαλιών, αλλά και για την μάστιγα  των καιρών, το άκαρι της ψώρας κ.λ.π.

Αν οι Επαγγελματίες καθαριστές ταπήτων/ ταπετσαριών αρχίσουν να εφαρμόζουν κάποιο σύστημα Ιχνηλασιμότητας (Traceability), αφενός μεν θα λυθεί η πολυπλοκότητα στην Διαφάνεια ενός εξελισσόμενου εσωτερικού περιβάλλοντος, με έλεγχο εφαρμοστικότητας, αλλά και την Διαχείριση των αποβλήτων. Αφετέρου δε με την διασφάλιση του εύρους των πληροφοριών από ένα τέτοιο σύστημα, ως μία βασική επιχειρηματική διαδικασία Διαχείρισης ποιότητας για την Ασφάλεια των καταναλωτών, οι αποκλίσεις των τιμών θα ήταν μικρότερες, η ζήτηση από τους καταναλωτές μεγαλύτερη αφού η Διασφάλιση της ποιότητας θα τους προσέφερε περισσότερη οικονομία και ένα υγιέστερο περιβάλλον.

 

Η εγγυημένη ποιότητα λοιπόν μέσα από την εφαρμογή τέτοιων συστημάτων θέτει εκτός τους ‘‘εγγυητές χαμηλότερης τιμής’’.

 

Στους δε τομείς του υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορεί η πολιτεία,  βάση του νέου νομού 4036/2012(ΦΕΚ Α’ 8  Άρθρο 49) , να θέσπισε αλλαγές με αυστηρές κυρώσεις επί των παραβάσεων, με τεράστια ευθύνη σε σχέση με την ορθή και ασφαλή εφαρμογή των Βιοκτόνων, σε θέματα καταπολέμησης σε κατοικημένους χώρους.  Δίνετε ώμος το δικαίωμα στον καταναλωτή, να είναι ενήμερος για τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στην οικία του και μπορεί να πληροφορηθεί για τα εγκεκριμένα προϊόντα μέσω της ιστοσελίδας Κατάλογοι Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων & Βιοκτόνων.

Έτσι λοιπόν ο φέρων  – την ειδική αναγγελία έναρξης ασκήσεως του επαγγέλματος – θα πρέπει να έχει έναν προαπαιτούμενο Επαγγελματικό μηχανολογικό εξοπλισμό, που μπορεί να τον χρησιμοποιεί για την διάγνωση, την προεργασία  πριν και μετά την εφαρμογή των Βιοκτόνων για κοριούς, ψύλλους,  ακάρεα των πτηνών, έντομα υφασμάτων, (σκόρο , σκαθάρι των χαλιών) κλπ. ώστε να του εξασφαλίζει την ορθή και ασφαλή εφαρμογή των Βιοκτόνων σε κατοικημένους χώρους.

Δεν εξαρτώνται τα πάντα από τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, αλλά και από τι θέλουμε και εμείς ως καταναλωτές.

Είναι πλέον και στη χώρα μας να συνδέσουμε την προστασία του εσωτερικού περιβάλλοντος με την επιχειρηματικότητα, είτε αυτή αναφέρεται στο σπίτι , τον επαγγελματικό χώρο, τους χώρους φιλοξενίας κλπ. Η αφομοίωση στην ανάπτυξη Καινοτομιών Δραστηριοτήτων σε Νέους τομείς , περιβαλλοντολογικού η και υγειονομικού ενδιαφέροντος, με  Επιχειρηματική Δραστηριότητα σε Επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές, αποτελεί μια Ευκαιρία Επένδυσης μέσα στην κρίση.

Η Klintec σήμερα παρέχει πλήρη υποστήριξη , σε επιχειρήσεις-εταιρείες υπηρεσιών ελέγχου μιας ολοκληρωμένης διαχείρισης περιβαλλοντολογικού & υγειονομικούενδιαφέροντος, ακόμα και χωρίς την χρήση χημικών, που για οποιονδήποτε λόγο δεν έχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό προεργασίας και εξυγίανσης, για να έχουν τον αποδεκτά καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης.

Η υποστήριξη όλων των τμημάτων της Greenest,( Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης), είναι διπλά τους για να προσφέρουν μια αποτελεσματική και επιστημονικά εναρμονισμένη εφαρμογή. Έτσι θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στους πελάτες τους μια υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με προστιθέμενη αξία και αυστηρές προδιαγραφές διασφάλισης , με βάση πάντα την εναρμόνιση των δαπανών και την ποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα, για πολλές περιπτώσεις να γίνουν Εργοστασιακές Bio-εφαρμογές επαγγελματικής απορρύπανσης, με αναζωογόνηση, εξυγίανση και απεντόμωση  -χωρίς την χρήση χημικών – εκτός κατοικημένου χώρου, για μια αποτελεσματική και επιστημονικά εναρμονισμένη εφαρμογή χωρίς κινδύνους και επαναλαμβανόμενες εφαρμογές , εις όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν Επαγγελματίες όπου ασκούν τα  επαγγέλματα - περιβαλλοντολογικού η υγειονομικού ενδιαφέροντος – στα υψηλότερα επαγγελματικά επίπεδα εργασίας και ευγενικής συμπεριφοράς, με εμπλουτισμένες γνώσεις και με επιμορφωτικά σεμινάρια. Όπως σε πολλά επαγγέλματα, – λόγω έλλειψης εκλεκτικών μηχανισμών- υπάρχουν και οι εξαιρέσεις ,  χωρίς καν Επαγγελματική Συνείδηση και Επιχειρηματική Ηθική,  που ίσως “να παίζουν ” με την υγεία των καταναλωτών , την περιούσια τους αλλά και το περιβάλλον.

Εμείς συνεχίζουμε με το Πρόγραμμα Φροντίζω να Ζω Ανθρώπινα, για βελτίωση των συνθηκών προστασίας της Υγείας στους εσωτερικούς χώρους

Κοινοποίησε τοΕνεργή συμβολή μπορεί να έχουν όλοι , αρχίζει δε να γίνεται μεγαλύτερη όταν μεταφέρεται από τη συμμετοχή της οικογένειας , στην πολυκατοικία, τις τοπικές και πληθυσμιακές ομάδες, τις κυβερνητικές η μη-κυβερνητικές οργανώσεις και οργανισμούς, συλλόγους, σωματεία, ιδρύματα και φορείς, με μια αναδημοσίευση ή ένα e-mail κ.λ.π

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839,  6932245887 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=7965

 
Ανταλακτικό παζάρι Αλληλεγγύης
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 17:03

meta-logo-04

Ανταλακτικό παζάρι Αλληλεγγύης

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ανταλλάσω την ιδέα μου,
Ανταλλάσω την σκέψη μου,
Ανταλλάσω τα αντικείμενα μου!
Κανένας μόνος του στην κρίση!Ζούμε και χωρίς χρήματα.
Όλοι μπορούμε να συμμετέχουμε, έχουμε δεν έχουμε, παίρνοντας ότι χρειάζεται ή φέρνοντας ότι δεν μας χρειάζεται.
(ενδύματα, υποδήματα, βιβλία, παιχνίδια, είδη οικ.χρήσης)

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε για να γίνει
η ιδέα μας πράξη για τον άνθρωπο

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου
10πμ - 6μμ
στο 4ο Δημοτικό  Σχολείο (Αθηνάς & Αυλώνος, Μεταμόρφωση)

Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βλάχου «Η Αναγέννηση»
Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέας Ζωής «Η Πρόοδος» 
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου

Δημοσιεύτηκε: 25/11/2013

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 16:49

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

 

 

 
 

Γλυφάδα, 25 Νοεμβρίου 2013  

 

 

 

 


                                Προς: M.M.E.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

 

Στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Γλυφάδας πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή οι ακόλουθες εξετάσεις:

 

Ειδικότητες - Εξετάσεις

Ώρες

κάθε Τετάρτη

Παθολόγος

 

Πρίφτης Αν.

9.30-10.30

Οικονομίδης Νικ.

13.00-14.00

κάθε Παρασκευή

Παιδίατρος

 

Γιαννοπούλου Αιμ.

11.00 -13.00

Μέτρηση Κινδύνου Καρδιοαγγειακών Παθήσεων

 

Μέτρηση Heart Score

11.00-13.00

 

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέτρηση Heart Score θα πρέπει να έχουν μαζί τους: γενική εξέταση αίματος και χοληστερίνης καθώς και τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούν. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 40 ετών (άνδρες και γυναίκες) και θα διαρκέσει ως τις 30/1/2014.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 210.9602054- 213.2025382

 


Σελίδα 261 από 274
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir»  του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α.,  στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου ...

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) - 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D. (trailer-photos)
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) - 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D. (trailer-photos)
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ(Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) - 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση