ATTICANEWS.GR

Member Area
ΒΙΒΛΙΟ


«Παρουσίαση βιβλίου της Δέσποινας Σωτηροπούλου για τον μικρό Κωνσταντίνο Τσίμπο» @ Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος (Δήμος Άργους- Μυκηνων)
News - ΒΙΒΛΙΟ
Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016 11:47

«Παρουσίαση βιβλίου της Δέσποινας Σωτηροπούλου για τον μικρό Κωνσταντίνο Τσίμπο» @ Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος (Δήμος Άργους- Μυκηνων)

14285075 10153753529381231 683505138 o 1

Την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου Δέσποινας Σωτηροπούλου με τίτλο «Το ορκίζομαι στις ρυτίδες μου». Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 2015 και σήμερα βρίσκεται ήδη στην ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ. Τα έσοδα από την βραδιά θα διατεθούν για την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Κωνσταντίνου Τσίμπου. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Βάνα Πεφάνη και Δημήτρης Τσέλιος ενώ θα συντονίσει ο εκδότης Σάββας Καλεντερίδης .

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο πραγματεύεται τον έρωτα και τον θάνατο μέσα από οκτώ ανθρώπινες καταγραφές.

Σε κάθε κεφάλαιο κι ένα όνομα.

Επτά γυναίκες κι ένας άντρας.

Κοντά τους κι ένας παρατηρητής. Ένας εξομολογητής. Ένας μάρτυρας. Που κι αυτός, με την σειρά του, φοβάται, χαίρεται, δειλιάζει, τολμά, κλαίει, γελά, πονά, αμφισβητεί, πιστεύει.

Ένας παρατηρητής, με ζωή δανεική.

Από τις ζωές των άλλων.

Σε κάθε κεφάλαιο κι ένα ρήμα, που εκπροσωπεί το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται. Εκφράζει το μοτίβο της δικής του διαδρομής. Σκιαγραφεί τον διαφορετικό ψυχισμό. Φωτογραφίζει την άλλη… ματιά.

Κι αλήθεια…. Που πάνε οι ψυχές όταν φεύγουν; Το αναπάντητο ερωτηματικό.

Κι αλήθεια… Γιατί με τον έρωτα νομίζουμε πως θα ξορκίσουμε τον θάνατο;

Που συναντιούνται… ο έρωτας κι ο θάνατος;

Υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο;

Ότι βιώνουμε είναι αληθινό ή μας ξεγελά η πλάνη;

Κι αυτό το… σώμα, ποια έκφραση να διαλέξει για να φανερωθεί;

Κι εκείνη η… ψυχή, ποια μορφή να πάρει για να αποκαλυφθεί;

Τα ερωτηματικά επιδέχονται όλες τις ερμηνείες.

Το συμπέρασμα παραμένει ίδιο.

Ένας είναι ο δρόμος.

Αυτός που πρέπει να κάνουμε.

Κι αυτό, δεν αλλάζει.

 
Η Αθήνα Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου για το 2018 – Γ. Καμίνης: «Μεγάλη διάκριση, θα αφήσει θετικό αποτύπωμα στην Αθήνα»
News - ΒΙΒΛΙΟ
Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2016 16:23

Η Αθήνα Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου για το 2018 – Γ. Καμίνης: «Μεγάλη διάκριση, θα αφήσει θετικό αποτύπωμα στην Αθήνα»

 Image1αθηνα

Μια σημαντική διάκριση για την Αθήνα είναι γεγονός. Η UNESCO πριν από λίγο ανακοίνωσε, από την έδρα της στο Παρίσι, ότι η Αθήνα ανακηρύχθηκε Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου για το 2018. Με τον φάκελο υποψηφιότητας που κατέθεσε η ελληνική πρωτεύουσα επικράτησε των συνυποψηφίων της, ο αριθμός των οποίων, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ανήλθε σε ύψη ρεκόρ.

 

«Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία της Αθήνας» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνηςκαι σημείωσε: «Θα ανταποκριθούμε σε αυτή τη μεγάλη ευθύνη και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε η διάκριση αυτή να αφήσει το θετικό αποτύπωμά της στην πόλη». Ο Δήμαρχος Αθηναίων πρόσθεσε ότι «η απόφαση της UNESCO είναι τιμητική, αποτυπώνει τη διεθνή ακτινοβολία της Αθήνας και ενισχύει στρατηγική επιδίωξή μας να αναδειχθεί η πόλη μας σε έναν σύγχρονο πολιτιστικό προορισμό».

 

Η ανακοίνωση της ανακήρυξης της Αθήνας έγινε από την κυρία Irina Bokova, γενική διευθύντρια  τηςUNESCO. Ο θεσμός της Παγκόσμιας Πρωτεύουσας του Βιβλίου ξεκίνησε το 2001 και η Αθήνα είναι η 18η πόλη που κατακτά τον τίτλο. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που στοχεύουν στην ενίσχυση της πρόσβασης όλων των κατοίκων της πόλης στο βιβλίο (με ιδιαίτερη μέριμνα για τα παιδιά, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες) θα ξεκινήσει στις 23 Απριλίου 2018, την ημέρα που γιορτάζεται διεθνώς το βιβλίο, και θα ολοκληρωθεί στις 23 Απριλίου του 2019.

 

Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, κυρία Άβα Χαλκιαδάκη, η οποία είχε την ευθύνη και τον συντονισμό της υποψηφιότητας της πόλης της Αθήνας, η πρόταση της Αθήνας περιλαμβάνει δράσεις που έχουν ως στόχο να κάνουν την ανάγνωση περισσότερο ορατή στην πόλη και αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς της, καθώς και φεστιβάλ, συνέδρια, εικαστικούς διαγωνισμούς, εκπαιδευτικά προγράμματα.

 

Η επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων (Advisory Board) αποτελείται από εκπροσώπους τηςUNESCO, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Εκδοτών και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ενώσεων Βιβλιοθηκών.Εξετάστηκε μεγάλος αριθμός υποψηφιοτήτων και η πόλη της Αθήνας ξεχώρισε για την ποιότητα του προγράμματος που κατέθεσε, ενώ θετικά συνυπολογίστηκαν οι πολιτιστικές υποδομές της πόλης και η εμπειρία του Δήμου στη διοργάνωση διεθνών συναντήσεων.

 

 
«Ξεγελώντας το θάνατο»: Η αυτοβιογραφία ενός νικητή του καρκίνου.
News - ΒΙΒΛΙΟ
Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2016 10:07

«Ξεγελώντας το θάνατο»: Η αυτοβιογραφία ενός νικητή του καρκίνου.

Αυτός είναι ο τίτλος ενός ιδιαίτερου βιβλίου που παρουσιάζεται την ερχόμενη Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου ,στον ΙΑΝΟ.

Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί! Το πιστοποιεί μέσα από το δικό του βίωμα, μέσα από μία πραγματικά μυθιστορηματική αυτοβιογραφία ένας συμπατριώτης μας που σε πολύ νεαρή ηλικία, και ενώ υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία ως κομάντο, έρχεται αντιμέτωπος με κάτι το άγνωστο σε εκείνον –στην έως τότε ύπαρξή του– και σχεδόν δαιμονοποιημένο… τον καρκίνο.

ksegelontas-ton-thanato 1

 Από τη στιγμή εκείνη η ζωή του Γιώργου Αθανασιάδη πραγματικά αλλάζει, όλα κρέμονται από μια κλωστή, ο χρόνος γίνεται κινηματογραφικός- το ίδιο και η γραφή του! Απρόσμενες καταστάσεις, παιχνίδια της μοίρας και της τύχης, έρωτες – χωρισμοί, αντιξοότητες και προσωπικά αδιέξοδα.

 Όλο το βιβλίο έχει φοβερές εναλλαγές κυριολεκτικά μεταξύ ζωής και θανάτου -στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, μάχες, νίκες και ήττες.

 Σε μια ανατρεπτική εναλλαγή με στιγμές απρόσμενης χαράς και πληρότητας, έντονων προσωπικών βιωμάτων και αυτογνωσίας, ανέλπιστης βοήθειας από πρόσωπα άγνωστα  μέχρι τότε, αγγελιοφόρους μιας άλλης ζωής. Γεγονότα και καταστάσεις που τον αφήνουν κυριολεκτικά «ακάλυπτο», μπροστά στο μεγαλύτερο φόβο του ανθρώπου… το Θάνατο…, τον οποίο και τελικά ξορκίζει, μετουσιώνοντας τον σε πάθος για τη ζωή.

Παράλληλα αναδεικνύονται δείγματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης, αδυναμίες των συστημάτων υγείας, η γραφειοκρατία,  μάχη για δικαίωση και σε δικαστικό επίπεδο...

 Το βιβλίο ''Ξεγελώντας το θάνατο'', που ξεκίνησε το ταξίδι του από την Θεσσαλονίκη, παρουσιάζεται την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 , στις 20.30, στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24).

Την παρουσίαση του αυτοβιογραφούμενου και του έργου του θα κάνουν ο γνωστός συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς, η  υπολοχαγός Υγειονομικού Ιωάννα Βραχωρίτη,ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η Ιωάννα Κατσαρού.

Τον συντονισμό της παρουσίασης και της συζήτησης θα κάνει ο δημοσιογράφος Λουκάς Δημάκας.

               ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ   ΓΙΑ  ΤΟΝ    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Δυο λόγια για τον συγγραφέα. Ο Γιώργος Αθανασιάδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ψηλά στα κάστρα, όπου σκαρφάλωνε μικρός και αγνάντευε την αγαπημένη του πόλη. Μεγάλωσε σε μία παραδοσιακή γειτονιά της Άνω Πόλης, περιτριγυρισμένος από πρόσωπα αγαπητά και πολύ καλούς φίλους.

 Στα εφηβικά του χρόνια υπήρξε αθλητής της πυγμαχίας. Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις ως ''Πρασινοσκούφης''. Εργάστηκε επί 14 χρόνια ως Χρηματοασφαλιστικός σύμβουλος.

 Δημιουργικά ανήσυχος, ελεύθερος και κοινωνικός χαρακτήρας, με χαμόγελο, θετική σκέψη και αισιοδοξία. Παρών στην κάθε στιγμή, με πάθος και ενέργεια, ζώντας συχνά στα όρια.

Αγάπησε και αγαπήθηκε, απλά και ανθρώπινα. Είναι λάτρης της Latin jazz μουσικής και του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Σήμερα ασχολείται ταυτόχρονα με το σχέδιο σε ψηφιακή μορφή και με τη ζωγραφική, μέσω συστημάτων ηλεκτρονικού υπολογιστή.

          ΜΗΝΥΜΑ- ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ


Γράφει στο μήνυμά του ο Γιώργος Αθανασιάδης: ''Έφτασε η στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου μου με τίτλο, "Ξεγελώντας το Θάνατο", στις 13 Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 8,30μμ στο βιβλιοπωλείο Ιανός στην οδό Σταδίου 24 Αθήνα.

prosklisi 2
Ο χώρος φιλόξενος. Οι ομιλητές εξαιρετικοί " Θανάσης Χειμωνάς, Λουκάς Δημάκας, Ιωάννα Κατσαρού, Ιωάννα Βραχωρίτη"
Η ατμόσφαιρα μοναδική...
Ανυπομονώ να δω τους παλιούς μου φίλους αλλά και νέους που γνώρισα και με στήριξαν κατά διάρκεια της συγγραφής του βιβλίου μου.
Ανυπομονώ να σας συναντήσω και να σας γνωρίσω από κοντά
Επίσης να ευχαριστήσω το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ που μου παραχωρεί την αίθουσα και την κα Μαρία Λιαποπούλου για την στήριξη που μου προσέφερε!
Σας ευχαριστώ πολύ!''.

 

 
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Ελληνικού Περιπτέρου στην 29η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Μόσχας από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Α. Μπαλτά
News - ΒΙΒΛΙΟ
Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2016 11:29

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Ελληνικού Περιπτέρου στην 29η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Μόσχας από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Α. Μπαλτά

 resized mosxa3

 

Το Ελληνικό Περίπτερο στην 29η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Μόσχας (Moscow International Book Fair - MIBF) εγκαινίασε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 12:30, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και επικεφαλής της Ελλάδας για το Έτος Ελλάδας-Ρωσίας 2016, κ. Αριστείδης Μπαλτάς. Η Ελλάδα είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση, που πραγματοποιείται  από τις 7 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2016, στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Ρωσικής πρωτεύουσας VDNH, στο πλαίσιο του Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016.

 

Τα εγκαίνια έγιναν με την παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνου Τσουκαλά, ενώ τη Βουλή των Ελλήνων εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων κ. Κώστας Γαβρόγλου. Τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Μόσχας τέλεσε ο Επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, M.V. Seslavinsky και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Ρωσίας (Δούμας), κ. S. Ye. Naryshkin. 

 resized MOSXA1

Το Ελληνικό Περίπτερο επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος της Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Ρωσίας (Δούμας) κ. S. Ye. Naryshkin και ο σύμβουλος του Προέδρου Βλαντιμιρ Πούτιν για πολιτιστικά θέματα, K. V. Tolstoi.

 

Στα εγκαίνια της Έκθεσης ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Α. Μπαλτάς δήλωσε τα εξής: «Είναι ένα αφιερωματικό έτος που συνδέει την Ελλάδα με την Ρωσία σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στον πολιτισμό. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης. Η ελληνική λογοτεχνία έχει πάρει πάρα πολλά από τη ρωσική. Κλασικοί Ρώσοι συγγραφείς έχουν  μεταφραστεί στα ελληνικά αλλά και νεώτεροι λογοτέχνες βρίσκουν έδαφος να αναπτύξουν τις ιδέες τους.  Όσοι συμμετέχουν στο ελληνικό περίπτερο θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν σχέσεις με όλες τις χώρες που μετέχουν».  
Μετά τα επίσημα εγκαίνια ακολούθησε εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Γιατί η Ελλάδα: Πολιτικές, θεσμοί, προκλήσεις» με ομιλητές τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Α. Μπαλτά, τον Πρόεδρο του Ε.Ι.Π. κ. Κ. Τσουκαλά, τον Πρόεδρο της επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων κ. Κ. Γαβρόγλου και συντονιστή τον αναπλ. καθηγητή Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και επιστημονικό σύμβουλο του Αρχείου Καβάφη/Ιδρύματος Ωνάση κ. Δημήτρη Παπανικολάου.

 resized MOSXA2

Στην εκδήλωση-συζήτηση ο κ. Α. Μπαλτάς τόνισε ότι «Η Ελλάδα είναι η φιλοξενούμενη χώρα στην Ρωσία στο πλαίσιο του αφιερωματικού έτους, όχι μόνο για ζητήματα πολιτισμού αλλά και για ζητήματα που αφορούν όλη την γκάμα μιας κυβερνητικής πολιτικής. Είναι σημαντική η σχέση με τη Ρωσία σήμερα όπως ήταν  σημαντική στο διάβα πολλών αιώνων. Οι δεσμοί με τη Ρωσία πηγαίνουν από το Βυζάντιο και την Ορθοδοξία, μέχρι τις μέρες μας». 

 

Και συνέχισε: ««Γιατί η Ελλάδα»», λοιπόν. Σε ότι αφορά στη δική μας κυβέρνηση το ερώτημα αυτό απαντάται ως εξής: Γιατί η Ελλάδα θέλει  να είναι η χώρα της αξιοπρέπειας και απέναντι στους δανειστές της, και κυρίως απέναντι στον εαυτό της, την ιστορία της, το μέλλον της. Με αυτή την έννοια το «γιατί η Ελλάδα» της Ζακλίν Ντε Ρομιγί, σε ό, τι αφορά στη συμβολή της αρχαίας Ελλάδας στον πολιτισμό, ξανατίθεται σήμερα με άλλους όρους.  Έχει αρχίσει να βρίσκει μια διαφορετική θέση, όπου βασικό  στοιχείο είναι ο Πολιτισμός. Η κρίση-παραδόξως ίσως- στον τομέα του πολιτισμού φέρνει ένα άλλου τύπου αποτέλεσμα. Διαπιστώνουμε ότι υπάρχει κάτι σαν πολιτισμική αναγέννηση με έμμεση αναφορά στην κρίση, γιατί πια σε αυτές τις συνθήκες οι νέοι άνθρωπου μπορούν να εκφραστούν και πιο ελεύθερα-  καθώς η έκφρασή τους δεν συναρτάται άμεσα με την καριέρα ή την πρόσληψη στο Δημόσιο- και ταυτοχρόνως διοχετεύουν μια δημιουργική δύναμη σε τρόπους που οι ίδιοι πιστεύουν ότι μπορούν να προχωρήσουν τα πράγματα, να βοηθήσουν τη δική τους αυτογνωσία και την αυτογνωσία όλων μας. Επίσης, αρχίζει να αλλάζει στην Ελλάδα και η αντίληψη για την αρχαία κληρονομιά. Έχοντας την ευκαιρία να επισκεφθώ διάφορες πόλεις και να εγκαινιάσω διάφορα μουσεία, εκθέσεις κλπ, βλέπω συνολικά μια αντίληψη για τον πολιτισμό διαφορετική από αυτή που υπήρχε προ κρίσης. Σε μια πόλη που βρέθηκα, ο Δήμαρχος  και οι επικεφαλής των παρατάξεων που είδα πριν τα εγκαίνια ενός Μουσείου είπαν την -κατ' εμέ καταπληκτική φράση- «Ντρεπόμαστε για την πόλη μας», εννοώντας ότι η πόλη χτίστηκε πάνω στα ερείπια πολιτισμού και αυτό υπερίσχυε της ανάγκης να σκάψεις να βρεις τα τεκμήρια της αρχαίας κληρονομιάς. Βλέποντας το Μουσείο, ντρέπονται για την πόλη τους. Όπου κι αν πατήσεις, τελικά, βρίσκεις κάτω από τα πόδια σου χιλιετίες ιστορίας, διαδοχικούς πολιτισμούς στο ίδιο έδαφος, και αυτό δημιουργεί ένα δέος για τη χώρα. Αυτό μπορεί να μας κάνει να πούμε με όρους οράματος , «Η Ελλάδα- χώρα Μουσείο»».

 

Και κατέληξε: «Υπό αυτό το πρίσμα πρέπει να δούμε θεσμούς, πολιτικές, και προκλήσεις. Υπό αυτό το πρίσμα το ΕΙΠ και τα άλλα ιδρύματα που βρίσκονται υπό την εποπτεία του ΥΠΠΟΑ, μπορούν να αρχίσουν και να συνεργάζονται και να αποκτούν συνέργειες και με την ιδιωτική πρωτοβουλία, που ήδη βοηθάει, αλλά και να φτιάξουν ένα υπόβαθρο, πέρα από ανταγωνισμούς, με κοινές δράσεις που ωθούν προς την κατεύθυνση αυτή».

 

Το απόγευμα ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Τύπου και Πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Grigoriev και Ρώσους αρχισυντάκτες λογοτεχνικών περιοδικών και συγγραφείς. Το βράδυ βράβευσε την κ. Ευγένεια Σμάγγινα μεταφράστρια νεοελληνικής ποίησης -κυρίως του Καβάφη- στην τελετή βράβευσης μεταφραστών και εκδόσεων του 2015 που έγινε στο Κέντρο Ρωσικής Διασποράς. Παρόντες στην τελετή ήταν ο Υπουργός Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο σύμβουλος του προέδρου Βλαντιμιρ Πούτιν για πολιτιστικά θέματα και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Τύπου και Πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

 ellada-mosxa

Σήμερα το πρωί, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα έχει διμερή συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο. της κυβέρνησης, κ. Prikhodko.


Το βράδυ στις 20:00, ο κ. Α. Μπαλτάς θα εγκαινιάσει στο Κρατικό Μουσείο Αρχιτεκτονικής της Μόσχας την έκθεση με τίτλο: «Μηχανισμός Αντικυθήρων: Ο αρχαιότερος Υπολογιστής και το αρχαιότερο Μηχανικό Σύμπαν-2ος αιώνας π.Χ.». Την έναρξη της εκθέσεως θα κηρύξει η Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Ρένα Δούρου. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2016.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2016 18:03
 
Ο Δήμος Λαμιέων παρουσιάζει «Το λιοντάρι του Θρύλου» του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κελεσίδη
News - ΒΙΒΛΙΟ
Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2016 12:25

Ο Δήμος Λαμιέων παρουσιάζει «Το λιοντάρι του Θρύλου» του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κελεσίδη

ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ 1 1

Ο Δήμος Λαμιέων διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Το λιοντάρι του Θρύλου» του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κελεσίδη την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο συγγραφέας του βιβλίου Παναγιώτης Κελεσίδης,

 


Σελίδα 10 από 142

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση