ATTICANEWS.GR

Member Area
Εκδηλώσεις
Test drive, νέα μοντέλα και 20 αυτοκινητοβιομηχανίες στην έκθεση Auto Festival
News - Εκδηλώσεις
Σάββατο, 08 Απρίλιος 2017 17:31

Test drive, νέα μοντέλα και 20 αυτοκινητοβιομηχανίες στην έκθεση Auto Festival

auto festival 1

Ξεκίνησε σήμερα το «ταξίδι» της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η έκθεση Auto Festival με την παρουσία 20 αυτοκινητοβιομηχανιών και 10 νέων μοντέλων.

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου που κάθε χρόνο γίνεται και μεγαλύτερο και πλέον η φήμη του έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας μας, συνδιοργανώνεται από την ΔΕΘ-Helexpo και την Promauto, ενώ θα διαρκέσει έως την Κυριακή 9 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια των σημερινών εγκαινίων της έκθεσης, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, επισήμανε πως η ΔΕΘ-Helexpo υλοποιεί την συγκεκριμένη έκθεση μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών της να εισέλθει όσο γίνεται πιο δυναμικά στην ανάπτυξη.

«Το αυτοκίνητο είναι κομβικό στοιχείο της οικονομίας» τόνισε η ίδια και εγκαινιάζοντας την έκθεση ευχήθηκε την επόμενη χρονιά η Auto Festival να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo κ. Αλέξης Τσαξιρλής, σημείωσε πως στόχος είναι αυτό το σαλόνι αυτοκινήτου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, να ξεφύγει από τα Βαλκανικά δεδομένα και να διεκδικήσει μία θέση στο διεθνές καλεντάρι ανάλογων διοργανώσεων με πανευρωπαικές και παγκόσμιες πρεμιέρες νέων μοντέλων.

Ο ιδιοκτήτης της Promauto (με την οποία συνδιοργανώνεται η Auto Festival), κ. Αντώνης Στιβαχτάρης, υπογράμμισε πως η έκθεση αποδεικνύει ότι ο κλάδος του αυτοκινήτου παραμένει ζωντανός, παρά την αφόρητη πίεση που υπέστη από την κρίση.

Το μέλος του ΔΣ της ΔΕΘ-Helexpo και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών-Επικοινωνιών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δημήτρης Χατζηβρέττας, στάθηκε με αφορμή την Auto Festival στην προσπάθεια της ΔΕΘ-Helexpo να ενισχυθούν οι κλαδικές εκθέσεις, που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στην AUTO FESTIVAL συμμετέχουν 20 εταιρείες που εκπροσωπούν ισάριθμες μεγάλες διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες και παρουσιάζουν σε 6.000 τ.μ. όλα τα καινούργια μοντέλα τους, δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα για επί τόπου test drive από τους υποψήφιους πελάτες.

Alfa-Romeo, Audi, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Hyundai, Isuzu, Jeep, Kia, Mercedes-Benz & Smart, Nissan, Peugeot, Renault, Skoda, Volvo, VW, Land Rover και Jaguar θα παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα, που ανέρχονται συνολικά σε 10.

Πέραν αυτών, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να δει και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα των εταιρειών. Τα εκθέματα της AUTO FESTIVAL, η οποία είναι φέτος διπλάσια σε σχέση με πέρυσι, καλύπτουν το επιβατικό αυτοκίνητο, τα 4Χ4, τα SUV, το επαγγελματικό αυτοκίνητο, τα αξεσουάρ και τα ανταλλακτικά-εργαλεία.

Στo πλαίσιο της διοργάνωσης λειτουργεί εντός του εκθεσιακού χώρου ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή για test drive, ενώ στο περίπτερο 15 εκτίθενται και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Το εισιτήριο εισόδου στην AUTO FESTIVAL είναι 4 ευρώ, ενώ το πάρκινγκ εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου είναι δωρεάν. Το δε ωράριο έχει ως εξής: την Παρασκευή 7 Απριλίου η έκθεση θα λειτουργεί από τις 16:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου από τις 10:00 έως τις 21:00.

 
Μεσημβρινή καντάδα στο κέντρο του Ηρακλείου και στη Περιφέρεια από Κερκυραίους και Κρητικούς μουσικούς-χορωδούς στο πλαίσιο τριήμερων εκδηλώσεων που ξεκινούν από σήμερα
News - Εκδηλώσεις
Παρασκευή, 07 Απρίλιος 2017 17:59

Μεσημβρινή καντάδα στο κέντρο του Ηρακλείου και στη Περιφέρεια από Κερκυραίους και Κρητικούς μουσικούς-χορωδούς στο πλαίσιο τριήμερων εκδηλώσεων που ξεκινούν από σήμερα

resized 2 1

 

«Πλημμύρισαν» σήμερα το μεσημέρι το Ηράκλειο και τη Περιφέρεια νοσταλγικές νότες από μαντολινάτες της Κέρκυρας και της Κρήτης δίδοντας μια πρόγευση καντάδας των τριήμερων εκδηλώσεων που οργανώνουν με τη στήριξη της Περιφέρειας Κερκυραίοι και Κρητικοί μουσικοί και χορωδοί.

Μουσικοί και χορωδοί από την Κερκυραϊκή Μαντολινάτα και τη Χορωδία Αυλιωτών, όπως επίσης του Συνόλου Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης με επικεφαλής τον καλλιτεχνικό διευθυντή Μιχάλη Μαρακομιχελάκη διέσχισαν το κέντρο του Ηρακλείου παίζοντας παλιές μελωδίες, καταλήγοντας στη Περιφέρεια όπου συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη τον οποίο ευχαρίστησαν για την στήριξη της Περιφέρειας στο τριήμερο των εκδηλώσεων με τίτλο “Mandolin Grand Prix” που πραγματοποιούν στο Ηράκλειο.

resized 1 2

Ο Περιφερειάρχης καλωσορίζοντας στον έξω χώρο της Περιφέρειας στη πλ. Ελευθερίας, τους Κερκυραίους και Κρητικούς μουσικούς-χορωδούς δήλωσε: «Η μουσική ενώνει, ένα ξεχωριστό γεγονός με εξαίρετους μουσικούς μαντολινάτα από την Κρήτη, την Κέρκυρα, να έχουν καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουν, η Περιφέρεια στηρίζει τέτοιες πολιτιστικά γεγονότα, είναι σημαντικό που μας επισκέπτονται μουσικοί και χορωδοί από το νησί των Φαιάκων. Υπάρχουν άλλωστε μουσικές «συγγένειες» εξαιρετικά μαντολινάτα έχουν η Κρήτη και η Κέρκυρα, συγχαίρουμε το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης για την οργάνωση-προετοιμασία των εκδηλώσεων».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Μαρακομιχελάκη καλλιτεχνικός διευθυντής του Συνόλου Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης, και καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ μαντολίνου δήλωσε: «Στόχος μας είναι το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ μαντολίνου να γίνει πανελλήνιο και γιατί όχι ακόμα και παγκόσμιο. Μαντολινάτες ορχήστρες από όλο τον κόσμο που θα έρχονται στο Ηράκλειο και θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ μαντολίνου. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια για την στήριξη».

resized 3 1

Στην υποδοχή-συνάντηση ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης ενώ από την Περιφέρεια δόθηκαν αναμνηστικά δώρα-ενθυμήματα στους φιλοξενούμενους Κερκυραίους μουσικούς-χορωδούς.

Το τριήμερο των εκδηλώσεων από σήμερα 7 έως 9 Απριλίου περιλαμβάνει:

-Διαγωνισμό μαντολίνου Mandolin Grand Prix”.

-Ημερίδα με θέμα: Το μαντολίνο και οι τρείς από τις πιο γνωστές παραδόσεις του στην Ελλάδα

-Φιλοξενία Κερκυραϊκής Μαντολινάτας μαζί με την Χορωδία Αυλιωτών στο Ηράκλειο όπου θα δώσουν συναυλία και θα ακουστούν τραγούδια επτανησιακής μουσικής.

-Έπαθλα και απονομές βραβείων για τους διαγωνιζόμενους καθώς και αναμνηστικά στους φιλοξενούμενους μουσικούς Κερκυραίους.

-Συναυλία του Συνόλου Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης στην πλατεία Ελευθερίας.

resized 4

 

 

Σύμφωνα με τον διοργανωτή «η μέχρι τώρα εμπειρία στο διαγωνισμό μαντολίνου, προοιωνίζει μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής, από άτομα κάθε ηλικίας, κυρίως όμως από νέους και από κάθε γωνιά της Κρήτης. Το γεγονός αυτό ενθαρρύνει να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν τρία χρόνια, με την παρέμβασή μας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, ώστε να προσελκύσουμε, κυρίως τη νέα γενιά, δημιουργώντας μια παραπάνω ευκαιρία και ένα διαφορετικό βήμα έκφρασης και καταξίωσης στο μουσικό στερέωμα της πλούσιας μουσικής παράδοσης του τόπου μας και όχι μόνο.

Η συμμετοχή Κερκυραϊκής Μαντολινάτας και της Χορωδίας Αυλιωτών στις εκδηλώσεις αποτελεί ένα σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός για το Ηράκλειο και φιλοδοξούμε και για άλλες συνεργασίες στο μέλλον».

Το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης βασίζεται σε μια ιδιωτική πρωτοβουλία , εμπνευσμένη από το μαέστρο και καλλιτεχνικό Διευθυντή Μιχαήλ Ε. Μαρακομιχελάκη και δημιουργήθηκε στα τέλη του 2011, με την προοπτική χάραξης μιας διαφορετικής αισθητικής γύρω από τις τέχνες.

Image1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Παρασκευή 07 Απριλίου 2017

 

 

  16:00μμ στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου (Λιοντάρια)

Διαγωνισμός Μαντολίνου «Mandolin Grand Prix»

 

  19:30μμ στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου (Λιοντάρια)

Ημερίδα: «Οι τρεις πιο γνωστές παραδόσεις του Μαντολίνου στην Ελλάδα»

 

  20:30μμ στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου (Λιοντάρια)

Συναυλία παραδοσιακής μουσικής Επτανήσων από την Χορωδία Αυλιωτών Κέρκυρας, συνοδεύει η Κερκυραϊκή Μαντολινάτα. Διεύθυνση: Ιωάννα Γιαννιώτη

 

Σάββατο 08 Απριλίου 2017

 

  10:30μμ στην Ανδρόγεω

Διαγωνισμός μαντολίνου «Mandolin Grand Prix».

 

  10:30μμ στην Ανδρόγεω

Συναυλία με τους συμμετέχοντες του Διαγωνισμού Μαντολίνου

«Mandolin Grand Prix».

 

Κυριακή 09 Απριλίου 2017

 

  12:00μμ στην Πλατεία Ελευθερίας

Απονομή βραβείων στους νικητές του Διαγωνισμού Μαντολίνου

«Mandolin Grand Prix».

                                     &

Συναυλία από την ορχήστρα και χορωδία του Συνόλου Νυκτών &

Τοξοτών Οργάνων Κρήτης. Διεύθυνση: Μιχάλης Μαρακομιχελάκης

  Λήξη Φεστιβάλ.

 
Edge.Piraeus.com Weissensee Art Academy Berlin & Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών 5 έως 28 Απριλίου 2017
News - Εκδηλώσεις
Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017 16:12

Edge.Piraeus.com

Weissensee Art Academy Berlin & Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών

5 έως 28 Απριλίου 2017

17799178 410766272632394 2125830389991498994 n

Edge.Piraeus καλείται η σειρά δράσεων – oμιλίες, εργαστήρια, δημιουργία και έκθεση εικαστικών έργων – που σχεδίασαν και θα πραγματοποιήσουν στην Αθήνα και στον Πειραιά κατά το χρονικό διάστημα από τις 5 έως τις 28 Απριλίου 2017 η Weissensee Art Academy Berlin (KHB) σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών (ΑΣΚΤ) κινούμενες παράλληλα με την documenta 14 και επιχειρώντας να αναδείξουν πώς την αντιλαμβάνονται οι φοιτητές τους εκφραζόμενοι εικαστικά. Το έργο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

 

Το Κέντρο Τέχνης Καστέλας, ευγενώς παραχωρούμενο από την οικογένεια Βαρβάρας και Νίκου Α. Βερνίκου, θα φιλοξενήσει την έκθεση των έργων των φοιτητών-καλλιτεχνών από την Ελλάδα και τη Γερμανία, η οποία θα εγκαινιασθεί την Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017, στις 20:00, και θα διαρκέσει έως τις 28 Απριλίου.

 

Edge.Piraeus, γιατί; Στην αγγλική γλώσσα η φράση “being on the edge, or being edgy” (βρίσκομαι επί ξηρού ακμής) συχνά αναφέρεται στην κατάσταση του εκνευρισμού, της αντίληψης άμεσου και ισχυρού κινδύνου, όπως, επί παραδείγματι, όταν βρισκόμαστε στο χείλος ενός λόφου ή μπροστά στην καταστροφή. Σε αντιπαραβολή, ο Πειραιάς, λιμάνι σημαντικό, αντικατοπτρίζει την έννοια της ακμής, και μάλιστα από άποψη τοπογραφική, ως μια από τις (πολλές) οριακές θέσεις της Ευρώπης. Αυτό που ορίσθηκε ως «Ελληνική κρίση» αντανακλά την Ευρωπαϊκή κρίση, στην οποία οι αξίες που εκφράζονται μέσα από την Ευρωπαϊκή ιδέα βρίσκονται σε κίνδυνο.

 

Οι ακόλουθες δράσεις, που θα φιλοξενηθούν επίσης στο Κέντρο Τέχνης Καστέλας, θα ενθαρρύνουν το διάλογο μεταξύ των νεαρών καλλιτεχνών, ανθρώπων του χώρου του πνεύματος από διάφορες χώρες και των επισκεπτών της έκθεσης:

 

 • πρώτο ΣΥΜΠΟΣΙΟ: AWAY WITH PERICLES!, την Τετάρτη, 5 Απριλίου, στις 20:00. Μια περφόρμανς και συνακόλουθος διάλογος για την (α-)συνάφεια της κλασσικής παιδείας με τη σημερινή πραγματικότητα, με εισαγωγικά σχόλια από τους κ.κ. Michael Edelson (φοιτητή), Guy Féaux de la Croix (εμπνευστή του Edge.Piraeus), Καθηγ. Hannes Brunner (KHB) και Καθηγ. Πέτρο Δούκα (πρ. Υφυπουργό Οικονομικών), και ανάπτυξη συζήτησης την οποία θα συντονίσει ο Καθηγ. Νίκος Κυριαζής (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ιστορικός και συγγραφέας)·

 

 • δεύτερο ΣΥΜΠΟΣΙΟ: THE MIGRATORY MEME – FROM THE SELFISH GENE TO CLICK BATE, την Τρίτη, 11 Απριλίου, στις 16:00. Ένας διάλογος με την επιμέλεια των κ. κ. Καθηγ. Warren Neidich και Hannes Brunner (KHB) και τη συμμετοχή των κ.κ. Καθηγ. Νίκου Τρανού (ΑΣΚΤ, γλύπτη), Ανδρέα Αγγελιδάκη (θεωρητικού της τέχνης), Hannah Barton (θεωρητικού της τέχνης), Daniel Keller (καλλιτέχνη), Petra Tomljanovic (εικαστικής επιμελήτριας), Angelo Plessas (καλλιτέχνη) κ.ά..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Καθηγ. Hannes Brunner, καλλιτεχνικός διευθυντής του έργου Edge.Piraeus, σημειώνει ότι « οι τελικές μορφές της καλλιτεχνικής δημιουργίας θα αναδείξουν τόσο την προσωπική έρευνα όσο και τις πειραματικές, παραστατικές και συμμετοχικές πρακτικές».

 

Ο τ. Επικεφαλής της Γερμανικής Διπλωματικής Αποστολής στην Ελλάδα, κ. Guy Féaux de la Croix, εμπνευστής του έργου, προσθέτει: «ζώντας στην κατάσταση όπου τα συστατικά, δομικά στοιχεία της κοινωνίας μας, οι δημοκρατικές αξίες και οι θεσμοί, υφίστανται μεγάλες πιέσεις, η κριτική και προκλητική τέχνη αναδεικνύεται ως ακόμη πιο σημαντική πηγή για την κοινωνική και οικονομική ανανέωση. Αυτονόητο είναι ότι δεν αναμένουμε από τους καλλιτέχνες να σκεφθούν για τα έργα τους με τρόπο χρησιμοκεντρικό. Όμως τούτο δεν θα έπρεπε να κρατά την κοινωνία ως σύνολο σε αδυναμία αναγνώρισης του δυναμικού τους. Το όλον αφορά την

(α-)συνάφεια της (α-)συνάφειας του πολιτισμού και της Ελλάδας, τόσο στην αρχαιότητα όσο και στις ημέρες μας. Και η Ελλάδα παραμένει ένα έξοχο πεδίο όπου μπορούμε να ερευνήσουμε αυτή τη σχέση».

 

Τις εκδηλώσεις οργανώνουν και συντονίζουν οι κ.κ. Καθηγ. Νίκος Τρανός, Λουκάς Λουκίδης και Λυδία Βαϊρακταράκη από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών και Καθηγ. Hannes Brunner, Guy Féaux de la Croix, Ulrike Mohr, Andreas Schlaegel και Maria Turik από την Weissensee Art Academy Berlin. Τη διμερή συνεργασία υποστηρίζoυν τα μέλη της επιτροπής Φίλοι του Edge.Piraeus.

 

 

Συνεργαζόμενα μέρη – Χορηγοί – Υποστηρικτές: http://www.edgepiraeus.com

Πρόγραμμα λειτουργίας της έκθεσης: Τρίτη – Παρασκευή, 16:00-21:00 ▪ Σάββατο – Κυριακή, 12:00-17:00. Αργίες: από τη Μ. Πέμπτη, 13/4 έως και την Τρίτη της Διακαινησίμου, 18/4/2017.

Κέντρο Τέχνης Καστέλας: Καραγιώργη Σερβίας 3 / https://www.facebook.com/kastelaart

Γραμματεία: 210 422 1925, 210 429 2211

 

Σημείωση

SOFT BARRIER; έκθεση pop-up στο χώρο The Art Foundation (metamatic:taf) στο πλαίσιο του έργου Edge.Piraeus. Νορμανού 5, Αθήνα, αρ. τηλ. 210 323 8757

http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/3955/Soft_Barrier/

 
Στο πολύ ενδιαφέρον «2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Marketing και Branding Τόπου» συμμετείχε ο δήμος Άργους Μυκηνών, με εκπροσώπους τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Κρίγγο, Χρήστο Πετσέλη, Θόδωρο Οικονόμου και Βασίλη Τάγκαλη.
News - Εκδηλώσεις
Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2017 07:11

Στο πολύ ενδιαφέρον «2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Marketing και Branding Τόπου» συμμετείχε ο δήμος Άργους Μυκηνών, με εκπροσώπους τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Κρίγγο, Χρήστο Πετσέλη, Θόδωρο Οικονόμου και Βασίλη Τάγκαλη.

resized citybranding23

Σε δήλωση του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος ανάρτησε τα εξής:

Ολοένα και περισσότερες πόλεις διεθνώς επιχειρούν να βελτιώσουν την εικόνα και την φήμη τους με βάση τις πρακτικές του marketing και branding του τόπου. Ζητούμενο είναι η προσέλκυση νέων κατοίκων, τουριστών και επενδυτών και η πρόκληση αισθήματος τοπικής υπερηφάνειας στους κατοίκους. Η τάση αυτή συνοδεύεται από την αναζήτηση ενός θεωρητικού πλαισίου, καθώς και μεθοδολογικών εργαλείων, για το σχεδιασμό και την αξιολόγηση της εφαρμογής των αντίστοιχων στρατηγικών, προκαλώντας μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιστημονική συζήτηση. Στην Ελλάδα οι υπεύθυνοι των πόλεων αναζητούν τρόπους ώστε να βελτιώσουν τον τρόπο προβολής τους. Το Μάρτιο του 2012 οργανώθηκε στο Βόλο το 1ο Συνέδριο Marketing και Branding του Τόπου με μεγάλη επιτυχία και με ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο. Το 2ο Συνέδριο συνέχισε την προσπάθεια, προσκαλώντας ειδικούς επιστήμονες, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επαγγελματίες να παρουσιάσουν την εμπειρία τους στο αντικείμενο.

resized citybranding3

Οι Θεματικοί άξονες που πραγματεύθηκε το συνέδριο είναι οι εξής:

 1. Το Μάρκετινγκ και Branding Τόπου ως εργαλεία στην ανάπτυξη των πόλεων και των περιφερειών

 2. Ο ρόλος της κοινωνίας των πολιτών στις διαδικασίες του Μάρκετινγκ και Branding Τόπου: Συμμετοχικός σχεδιασμός, συντονισμός εταίρων και επίλυση συγκρούσεων

 3. Η πολιτιστική κληρονομιά, η δημιουργικότητα και οι πολιτιστικοί φορείς ως στοιχείο Προβολής της Ταυτότητας του Τόπου

 4. Οι επιδράσεις της διοργάνωσης φεστιβάλ και ειδικών γεγονότων στην εικόνα της πόλης

 5. Διαχείριση και προβολή προορισμού στο πλαίσιο της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

 6. Μάρκετινγκ και Branding Τόπου για την προσέλκυση επενδυτών και επιχειρήσεων

 7. Η εφαρμογή και η αξιολόγηση του αποτελέσματος των διαδικασιών Μάρκετινγκ και Branding Τόπου

 8. Η Eικόνα του Tόπου (αρχιτεκτονική, urban design, communication design, logo design)

 9. Ερευνητικά εργαλεία και μέθοδοι αξιολόγησης στρατηγικών

 10. Nation Branding και Διεθνής Διπλωματία

 11. Place e-marketing. Κοινωνική δικτύωση. Διεθνή δίκτυα

 12. Τοπίο και ταυτότητα

 13. Η εικόνα και η ταυτότητα των ελληνικών πόλεων

resized citybranding4

 
Σε χορευτική αρένα μετατρέπει αύριο την πλατεία Αριστοτέλους το Thessaloniki Dance Festival
News - Εκδηλώσεις
Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 17:46

Σε χορευτική αρένα μετατρέπει αύριο την πλατεία Αριστοτέλους το Thessaloniki Dance Festival

AFISA tdf 2017-01

Ένα από τα μεγαλύτερα festival αγωνιστικού χώρου στα Βαλκάνια, το Thessaloniki Dance Festival (TDF), υποδέχεται η Θεσσαλονίκη στις 8 και 9 Απριλίου με διοργανωτές την ΔΕΘ-Helexpo, τη σχολή χορού All Star Dance και τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Το TDF θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης και στα περίπτερα 8 και 12 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των πρόδρομων εκδηλώσεων του TDF μετατρέπεται αύριο η πλατεία Αριστοτέλους (από τις 12:30-14:00) σε χορευτική αρένα, όπου θα παρουσιαστεί ένα μοναδικό θέαμα στους λάτρεις του αθλητικού χορού.

Κατά τη διάρκεια του TDF στις 8-9 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα έξι διαγωνισμοί χορού στα είδη: Latin, Hip Hop, Salsa ,Tango Argentino, Oriental & Σύγχρονο –Jazz.

Το festival ακόμη περιλαμβάνει σεμινάρια χορού από κορυφαίους χορευτές και δασκάλους και δύο μεγάλα party. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τον διαγωνισμό των νικητριών ομάδων «Best of the Best Show 2017».

Στόχος του TDF είναι η διάδοση της καλλιτεχνικής, αλλά κυρίως της αθλητικής διάστασης του χορού.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα του TDF επισκεφτείτε τη διεύθυνση: http://www.tdf.gr/

 


Σελίδα 2 από 773
Vegas, Xρύσπα, Τσαουσόπουλος, DJs από Athens DJ 95,2 και Μελωδία στις παράλληλες εκδηλώσεις του No Finish Line
Vegas, Xρύσπα, Τσαουσόπουλος, DJs από Athens DJ 95,2 και Μελωδία στις παράλληλες εκδηλώσεις του No Finish Line
Vegas, Xρύσπα, Τσαουσόπουλος, DJs από Athens DJ 95,2 και Μελωδία στις παράλληλες εκδηλώσεις του No Finish Line Όλα ...

GoT, Πρώτες επίσημες εικόνες από την 7η σεζόν του Game of Thrones.
GoT, Πρώτες επίσημες εικόνες από την 7η σεζόν του Game of Thrones.
GoT, Πρώτες επίσημες εικόνες από την 7η σεζόν του Game of Thrones.   Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και η ημερομηνία της πρεμιέρα της ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση