ATTICANEWS.GR

Member Area
Εκδηλώσεις
ΕΝΑΡΞΗ 5ου ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ.
News - Εκδηλώσεις
Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2017 13:49
ΕΝΑΡΞΗ 5ου ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ.
WALKMAN FERENTINOS copy 1
Το κέφι, η αισιοδοξία, η διασκέδαση θα κυριαρχήσουν και φέτος στο Καλαματιανό Καρναβάλι, το 5ο κατά σειρά, που αρχίζει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19.00, στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας. Την τελετή έναρξης του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού θα παρουσιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος, 
ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τους Walkman the band.
 
Συναυλία 12/2/17 “Fingerstyle” Solo acoustic guitar Εύα Ατματζίδου- Maneli Jamal, στο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Δήμου Σαρωνικού (Καλύβια).
News - Εκδηλώσεις
Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 18:54

Συναυλία 12/2/17 “Fingerstyle” Solo acoustic guitar Εύα Ατματζίδου- Maneli Jamal, στο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Δήμου Σαρωνικού (Καλύβια).

eva-atmatzidou-afissa-final-kalyvia

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 6:30 μ.μ.

Στο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Δήμου Σαρωνικού (Καλύβια)

Η ευρηματική κιθαρίστρια και συνθέτης Εύα Ατματζίδου, της οποίας οι συνθέσεις για σόλο ακουστική και δωδεκάχορδη κιθάρα κυκλοφόρησαν διεθνώς από τη θρυλική αμερικάνικη εταιρεία Candyrat Records* (https://www.candyrat.com/artists/), προσκαλεί τον πολυβραβευμένο fingerstyle κιθαρίστα και συνθέτη Maneli Jamal, να μοιραστούν επί σκηνής τις μουσικές τους και να ξεδιπλώσουν μπροστά στα μάτια των θεατών έναν ξεχωριστό, υπέροχο μουσικό κόσμο. Το αναμφισβήτητο ταλέντο τους, η δεξιοτεχνία τους, καθώς και οι ασυνήθιστοι πειραματισμοί τους στην κιθάρα και οι πρωτότυπες, σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούν διαμορφώνουν ένα πλούσιο ηχητικό τοπίο, που δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ότι μπορεί να παράγεται από μια μόνο κιθάρα.

Opening act: Hobo-illusionerZ Dance Group

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Σαρωνικού.

Είσοδος ελεύθερη.

Αντί εισιτηρίου θα δεχόμαστε τυποποιημένα τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού.

 
ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ MIGRARTION ΤΗΣ MELKART GALLERY ΣΤΟ ESPACE CHRISTINE PEUGEOT.
News - Εκδηλώσεις
Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 12:45
ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ MIGRARTION ΤΗΣ MELKART GALLERY ΣΤΟ ESPACE CHRISTINE PEUGEOT.
resized Costas Evangelatos. ARCHAIC PARADE
Εγκαινιάστηκε στο Παρίσι με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση καλλιτεχνών και φιλότεχνων στο ESPACE CHRISTINE PEUGEOT η διεθνής ομαδική έκθεση που διοργάνωσε η Melkart Gallery, Paris, με τίτλο M I G R A R T I O N. ( Μετανάστευση και Τέχνη ).
 resized migrartion melkart 1
Η Melkart Gallery σε συνεργασία με τον Εκθεσιακό Χώρο Christiane Peugeot προσκάλεσαν, συγκέντρωσαν και παρουσιάζουν 24 καλλιτέχνες διαφορετικών χωρών καταγωγής, προελεύσεων, κληρονομιών και πολιτισμών που απάντησαν "παρών" σε αυτό το κάλεσμα περισυλλογής και συνειδητοποίησης με κύριο θεματογραφικό άξονα την αισθητική θεώρηση του παγκόσμιου και κρίσιμου μεταναστευτικού και προσφυγικού προβλήματος. 
resized migrartion melkart 2
Στην έκθεση αυτή ο κάθε Εικαστικός, ζωγράφος, γλύπτης, φωτογράφος, χαράκτης, καθένας με την τεχνική του, τον κόσμο του, τον ξεχωριστό του τρόπο αντιλαμβάνεται, φιλτράρει και τελικά επικοινωνεί εκφραστικά, ιδεολογικά και διαδραστικά με την πραγματικότητα που μας περιβάλλει.
resized migrartion melkart 3
Η πολύπτυχη ομαδική εικαστική έκθεση είναι διανθισμένη καθ᾽όλη τη διάρκειά της με δρώμενα, με απώτερο σκοπό να τοποθετηθεί καλλιτεχνικώς απέναντι στο επαναλαμβανόμενο και πιθανώς παλαιό όσο και η ανθρωπότητα φαινόμενο – που σήμερα βρίσκεται σε πλήρη έξαρση ιδίως στην Ελλάδα και σε όλη την Μεσόγειο – της εθελοντικής ή μη μετατόπισης, των ατόμων ή των πληθυσμών μιας χώρας σε μια άλλη ή ενός τόπου σ᾽έναν άλλον, προσωρινά ή οριστικά, για διάσωση του αγαθού της ζωής από εμπόλεμες ζώνες, οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές, και πολιτιστικές αιτίες.
resized migrartion melkart 4
 
Διάρκεια του MIGRARTION έως και τις 26 Φεβρουαρίου 2017 (Δευτέρα-Σάββατο 13h30-19h30).
http://www.espacechristianepeugeot.org/site/index.php/programmes/expositions/407-migrartion-exposition
 resized MIGRARTION PARIS
Espace Christiane Peugeot 62, av. de la Grande Armée, 75017 Paris.
Métro: Porte Maillot/Argentine. 
 resized CostasΤελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 13:18
 
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΜΟΣ 2017, Δωρεάν Κάδοι Ανακύκλωσης κ.α. νέα του Δήμου Αλίμου.
News - Εκδηλώσεις
Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017 19:19

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΜΟΣ 2017, Δωρεάν Κάδοι Ανακύκλωσης κ.α. νέα του Δήμου Αλίμου.

karnaali1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΜΟΣ 2017»

http://www.alimos.gov.gr/el-gr/News.aspx?ElementId=53400337-ae17-417e-a1ec-40a00dbf9b08

 

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

http://www.alimos.gov.gr/el-gr/News.aspx?ElementId=731d46c9-091b-402d-b280-344e56635b1c

 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΟ

http://www.alimos.gov.gr/el-gr/News.aspx?ElementId=01a27720-6d91-45fc-aa44-ce070e748355

 
Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα “Χιονισμένα Γιάννενα” από το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών.
News - Εκδηλώσεις
Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017 19:03

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα “Χιονισμένα Γιάννενα” από το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών.

resized 16444141 1290628921002451 2018884940 o

Διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Χιονισμένα Γιάννενα» οργανώνει το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη συμμετοχή του κοινού στην ανάδειξη της πλούσιας ομορφιάς που καθιστούν τα Ιωάννινα ως έναν από τους πλέον αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

resized 16466131 1292922140773129 1984829558 o

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής, Νίκος Γκόλας, κάλεσε τους Γιαννιώτες και τις Γιαννιώτισσες να πάρουν μέρος μαζικά στο διαγωνισμό, προτρέποντας τους να συμμετάσχουν σε μια συλλογική προσπάθεια προβολής του τόπου μας.

Οι 5 καλύτερες φωτογραφίες θα τυπωθούν και θα εκτεθούν σε επιλεγμένο σημείο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννιτών στο Δημαρχιακό Μέγαρο και οι δημιουργοί τους θα βραβευτούν από το δήμαρχο Ιωαννιτών, Θωμά Μπέγκα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Επίσης, μία φωτογραφία από τον κάθε συμμετέχοντα στο διαγωνισμό θα αναρτηθεί, σε ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα του Γραφείου τουριστικής προβολής του δήμου Ιωαννιτών http://www.travelioannina.com/, με τα πλήρη στοιχεία του δημιουργού.

Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι η 15η Φεβρουαρίου 2017 και η ανακοίνωση για τη βράβευση των φωτογραφιών θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου 2017.

 

Η κριτική επιτροπή είναι τριμελής και αποτελείται από τους καταξιωμένους φωτογράφους Χάρη Μπινώλη, Χάρη Ρουσόπουλο και Αιμίλιο Νέο.

 

 

Μια συλλογική προσπάθεια για την προβολή του τόπου μας

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας «Χιονισμένα Γιάννενα» εντάσσεται σε ένα σχεδιασμό πρωτοβουλιών που έχει προγραμματίσει το Γραφείο τουριστικής προβολής του δήμου Ιωαννιτών για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των Ιωαννίνων έναντι άλλων τουριστικών προορισμών στη χώρα, όπως εξήγησε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής, Νίκος Γκόλας.

Τα Γιάννενα είναι μία όμορφη, ερωτική πόλη, με σύγχρονες υποδομές, πλούσια ιστορία και φυσικές ομορφιές, σημαντικά αξιοθέατα και ποικίλες επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Όλα αυτά οι Γιαννιώτες τα θεωρούμε δεδομένα, γιατί ζούμε σ’ αυτήν την πόλη . Όμως για τους επισκέπτες και τους ταξιδιώτες τα Γιάννενα είναι ένας άγνωστος τόπος προς .. «εξερεύνηση»” , όπως είπε ο κ. Γκόλας.

 

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού τόνισε πως η Δημοτική Αρχή προσεγγίζει την προσπάθεια για την προβολή του τουριστικού προορισμού «Ιωάννινα», “όχι ως μία πρόσκαιρη παρέμβαση, αλλά ως μία διαρκή διαδικασία με συνεχόμενες δράσεις. Σε κάθε χρονική φάση αυτής της προσπάθειας, ανάλογα με τις δυνάμεις μας και την οικονομική δυνατότητα του Δήμου, αξιοποιούμε κάθε διάθεση για συνεργασία, κάθε χρήσιμη ευκαιρία και εργαλείο. Μόνο έτσι, πιστεύουμε, θα συνεχίσουμε να έχουμε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στην τοπική οικονομία και την κοινωνική καθημερινότητα”.

 

Ο κ. Γκόλας κάλεσε τους Γιαννιώτες και τις Γιαννιώτισσες να ανταποκριθούνε μαζικά στο διαγωνισμό φωτογραφίας. “Ας το δούνε ως μία ευχάριστη συμμετοχική δοκιμασία και ταυτόχρονα ως προσφορά στη συλλογική προσπάθεια για την τουριστική προβολή και πρόοδο του τόπου μας”, όπως είπε, προτρέποντας όλους να μη διστάσουν να εκθέσουν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους, είτε αυτές προέρχονται από φωτογραφική μηχανή, είτε από το κινητό τους.

 


Σελίδα 9 από 770
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»   Στην νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική ...

Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο.
Victoria Woodhull,  Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο.
Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο. Μάλλον δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτή της Μπρι ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση