ATTICANEWS.GR

Member Area
Εκδηλώσεις
Ειδική Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με την παρουσία του Υπουργού κ. Κ. Σκανδαλίδη
News - Εκδηλώσεις
Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2011 00:52
Ειδική Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με την παρουσία του Υπουργού κ. Κ. Σκανδαλίδη

Σε ειδική Συνεδρίαση με θέμα «Αγροτική Ανάπτυξη και Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Αττικής» με εισηγητές τον Υπουργό Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κ. Σκανδαλίδη και τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Σγουρό θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Παρασκευή 15/4/2011 και ώρα 15:00 στον Πολυχώρο «Απόλλων» (Ερμουπόλεως & Πηλίου 1, Καμίνια - Πειραιάς).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


http://www.patt.gov.gr/main/index.php?option=com_content&view=article&id=2816:2011-04-13-07-42-00&catid=3:2008-09-06-21-42-59&Itemid=31
 
Καλοκαίρι με 168 ταινίες Δύο μήνες σινεμά παρουσιάζει Ταινιόραμα στον κινηματογράφο Άστυ
News - Εκδηλώσεις
Τρίτη, 12 Απρίλιος 2011 19:29

Καλοκαίρι με 168 ταινίες

Δύο μήνες σινεμά παρουσιάζει Ταινιόραμα στον κινηματογράφο Άστυ

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσει με την αγορά ενός εισιτηρίου, αλλά και με κάρτα διαρκείας 40 ευρώ για ολόκληρο το Ταινιόραμα
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσει με την αγορά ενός εισιτηρίου, αλλά και με κάρτα διαρκείας 40 ευρώ για ολόκληρο το Ταινιόραμα   (Φωτογραφία:  Αρχείο ΔΟΛ )
Αθήνα
Δεκάδες ταινίες (συνολικά 168). Οκτώ εβδομάδες. Ο κινηματογράφος Άστυ και η AMA Films παρουσιάζουν από 19 Μαΐου έως και 13 Ιουλίου ταινίες του κλασικού και σύγχρονου σινεμά.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν περιλαμβάνονται σημαντικά φιλμ των Όρσον Γουέλς, Αμπάς Κιαροστάμι, Πιερ Πάολο Παζολίνι, Ναγκίσα Οσίμα και Τσαν-Γουκ Παρκ, Λουί Μπουνιουέλ, Μικελάντζελο Αντονιόνι, Μάικ Λι, Aτόμ Εγκογιάν, Γιασουχίρο Όζου και Ακίρα Κουροσάβα, καθώς και ξεχασμένα αριστουργήματα.

Κάθε μέρα, για δύο ολόκληρους μήνες, θα προβάλλονται τρεις ταινίες που θα ανήκουν σε διαφορετική θεματική ενότητα. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσει με την αγορά ενός εισιτηρίου, αλλά και με κάρτα διαρκείας 40 ευρώ για ολόκληρο το Ταινιόραμα.

Επιπλέον, στο φουαγέ του κινηματογράφου οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παράλληλες εκδηλώσεις και να παραλάβουν δωρεάν dvd και αφίσες αγαπημένων ταινιών.

Το Ταινιόραμα -που φέτος συμπίπτει με τα 20 χρόνια ΑΜΑ Films- είναι αφιερωμένο στον κριτικό κινηματογράφου Γιάννη Μπακογιαννόπουλο.

Ο Γ.Μπακογιαννόπουλος δημιούργησε, μαζί με την Αγλαΐα Μητροπούλου, την κινηματογραφική λέσχη του Άστυ κάνοντας δεκάδες σινεφίλ μόνιμους θαμώνες της κλασικής αυτής αίθουσας.

Newsroom ΔΟΛ

http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231103419

 
ΠΡΑΣΙΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, 2014-2020 Μεγάλη εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Τετάρτη 13 Απριλίου Με διακομματική στήριξη και συμμετοχή των περισσότερων μεγάλων διεθνών ΜΚΟ Οικοδεσπότης εκ μέρους των Πράσινων, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος
News - Εκδηλώσεις
Τρίτη, 12 Απρίλιος 2011 14:35
12.04.2011

ΠΡΑΣΙΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, 2014-2020

Μεγάλη εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Τετάρτη 13 Απριλίου

Με διακομματική στήριξη και συμμετοχή των περισσότερων μεγάλων διεθνών ΜΚΟ

Οικοδεσπότης εκ μέρους των Πράσινων, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος

 

Συνδιοργανωτής σε μεγάλη δημόσια εκδήλωση για το πρασίνισμα των Ευρωπαϊκών Ταμείων, θα είναι την Τετάρτη 13 Απριλίου ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος. Η εκδήλωση οργανώνεται στο ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, (αίθ. PHS7C50) 14.00-18.00 τοπική ώρα, με συμμετοχή όλων σχεδόν των μεγάλων ευρωπαϊκών περιβαλλοντικών οργανώσεων, υπό την αιγίδα ευρωβουλευτών και από τις πέντε μεγάλες πολιτικές ομάδες.

Η εκδήλωση αποτελεί κοινή πρωτοβουλία επτά μεγάλων περιβαλλοντικών οργανώσεων:

  • BIRDLIFEINTERNATIONAL(στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Ορνιθολογική Εταιρία)
  • CEE - BANKWATCH NETWORK
  • CONSERVATION INTERNATIONAL – EUROPE
  • EUROPEANENVIRONMENTALBUREAU(ΟμπρέλατωνΠεριβ. Οργανώσεων στην Ε.Ε.)
  • ΦΙΛΟΙΤΗΣΓΗΣ– ΕΥΡΩΠΗΣ
  • TRANSPORT & ENVIRONMENT

·         WWF – EUROPE

Στην πρόσκληση τονίζεται ότι το 2011 θα χαρακτηριστεί από κρίσιμες δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις στην ΕΕ. Το επόμενο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο (2014-20) θα αποτελέσει  σημαντικό βήμα για την συνεπή και στρατηγική στήριξη πολιτικών που θα παρέχουν τις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις για τα δημόσια αγαθά. Καθώς η ΕΕ αντιμετωπίζει σφοδρή οικονομική κρίση αλλά και παγκόσμια περιβαλλοντική κρίση, βελτιωμένη και πιο εστιασμένη χρήση των εν ανεπαρκεία οικονομικών πόρων είναι υψίστης σημασίας. Στο τελευταίο δημοσιοοικονομικό πλαίσιο, η ΕΕ σε γενικές γραμμές απέτυχε να ανταποκριθεί στη χρηματοδότηση των φιλόδοξων στόχων για βιώσιμη ανάπτυξη.

Η εκδήλωση στο ευρωκοινοβούλιο οργανώνεται με αφορμή την δημοσιοποίηση αναλυτικής μελέτης από συνασπισμό διεθνών περιβαλλοντικών ΜΚΟ για ένα ευρωπαϊκό προϋπολογισμό πιο πράσινο, δικαιότερο και πιο αποτελεσματικό. Τίτλος της μελέτης είναι «Αλλαγή προοπτικών: Πώς ο προϋπολογισμός της ΕΕ μπορεί να διαμορφώσει ένα βιώσιμο μέλλον».

Οικοδεσπότες, εκτός από το Μιχάλη Τρεμόπουλο (Πράσινοι), είναι οι ευρωβουλευτές JoãoFerreira(Πορτογαλία, Αριστερά),  Gerben-JanGerbrandy(Ολλανδία, Φιλελεύθεροι), JoLeinen(Γερμανία, σοσιαλιστές), SirpaPietikäinen(Φινλανδία, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα).

Συνημμένο το πρόγραμμα και η αφίσα της εκδήλωσης, στα αγγλικά. Θα υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης μετάφρασης σε Αγγλικά, Ελληνικά και Γαλλικά.

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδίκτυο, στο http://www.livestream.com/ecogreenstv

 

 
ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ 3Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
News - Εκδηλώσεις
Τρίτη, 12 Απρίλιος 2011 09:30
oikistessaronis
 
Δύο σημαντικές εκδηλώσεις για αύριο Τρίτη 12 Απριλίου 2011
News - Εκδηλώσεις
Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2011 18:07

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις για αύριο Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Το πρωί στις 8, πούλμαν αναχωρούν από την Κεντρική Πλατεία Κερατέας για τα δικαστήρια, όπου θα εκδικαστεί η έφεση κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου Λαυρίου. Πρέπει να είμαστε εκεί. Το απόγευμα θα επισκεφθεί την Κερατέα ο Μανώλης Γλέζος. Διαβάζουμε από το δελτίο τύπου του Δήμου Λαυρεωτικής:
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ
Αύριο Τρίτη, 12 του μήνα στις 6.00 το απόγευμα θα βρεθεί στην πόλη της Κερατέας για επίσημη επίσκεψη ο αγωνιστής του λαού με τον λαό, ο αιώνιος έφηβος στη ψυχή, στη σκέψη και στη ζωή, κ. Μανώλης Γλέζος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συζήτηση με τους κατοίκους, παρουσίαση των λύσεων που προτείνει ο Δήμος μας για τη διαχείριση των απορριμμάτων Λαυρεωτικής και Σαρωνικού και επίσκεψη στο μπλόκο του ΒΙΟ.ΠΑ.

Τέλος θα επιχειρηθεί επίσκεψη και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Οβριοκάστρου, εκεί όπου κυβέρνηση και εργολάβοι θέλουν να μετατρέψουν τον πολιτισμό μας σε σκουπιδότοπο.

Αναρτήθηκε από antixyta στις 4:33 μ.μ.

http://antixyta.blogspot.com/2011/04/12-2011.html

 


Σελίδα 754 από 770
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»   Στην νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική ...

Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο.
Victoria Woodhull,  Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο.
Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο. Μάλλον δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτή της Μπρι ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση