ATTICANEWS.GR

Member Area
Εκδηλώσεις
'' Xaris Akritidis - Aggeliki Darra '' Live mazi me Thodori Argiriadi ... @ Versus Gold Club
News - Εκδηλώσεις
Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2011 15:09

'' Xaris Akritidis - Aggeliki Darra '' Live mazi me Thodori Argiriadi ...

AKRITIDIS

Ώρα
Αύριο στις 11:30 μ.μ. - Κυριακή στις 7:30 π.μ.

Τοποθεσία
V E R S U S G O L D C L U B ...
Lewforos Kaliviwn Markopoulou 23
Athens, Greece

Δημιουργήθηκε από:

Περισσότερες πληροφορίες
Til - 6944582003
 
Θεατρική παράσταση από το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στο Δήμο Σαρωνικού.
News - Εκδηλώσεις
Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2011 11:00


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Καλύβια, 01 – 04 - 2011

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δ/νση: Αθηνών & Ρ. Φεραίου

Τηλ: 2299 320300

Fax: 22990-48653

e-mail: press.office@kalivia.gr 

Υπόψη: Συντακτών

Ρεπορτάζ Τ.Α.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Θεατρική παράσταση από το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στο Δήμο Σαρωνικού.

 kethea_afisa_copy

Ο Δήμος Σαρωνικού, ευαισθητοποιημένος στο μείζον θέμα των ναρκωτικών, φιλοξενεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 και ώρα 6:30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, την παράσταση που ανεβάζει η Ομάδα Θεάτρου του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ με τίτλο            «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, του μεγάλου αυτού έλληνα θεατρικού συγγραφέα που έφυγε από  τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Πρόκειται για μία κωμικοτραγική κοινωνική σάτιρα που διαπραγματεύεται τις οικογενειακές σχέσεις μέσα από μία διαχρονική οπτική. Εφτά αδέρφια, κληρονόμοι μιας μεγάλης βιομηχανικής επιχείρησης, ζουν κάτω από την τυραννία ενός πατέρα, που διατηρεί το πενήντα ένα τοις εκατό των μετοχών, κρατώντας έτσι τους διαδόχους του σε άγνοια για την μελλοντική υπόσταση του καθενός μέσα στην εταιρεία. Ανελέητες ραδιουργίες και λυσσαλέοι καβγάδες γίνονται συνέχεια ανάμεσα τους, με στόχο την εξασφάλιση του πόστου της ηγεσίας. Στην πιο άγρια απ' τις μεταξύ τους διαμάχες διαπιστώνουν σε απόγνωση ότι κυνηγούν μια τελειωμένη υπόθεση και ότι επενδύουν σ' ένα μέλλον που δεν το ορίζουν οι ίδιοι.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί έκθεση κατασκευών του Προγράμματος Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου . Διάρκεια έκθεσης: 10:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ.

Ο Δήμος Σαρωνικού καλεί όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν την παράσταση και να στηρίξουν με την παρουσία τους το έργο του Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ. Οι παραβρισκόμενοι θα έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να ενημερωθούν από μέλη του Προγράμματος για τους σκοπούς και  τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ, αλλά και για το έργο των μελών του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης που μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την επικοινωνία υποστηρίζουν την προσπάθεια του δικού τους ανθρώπου, από το ρόλο του γονιού, του αδελφού και του συζύγου και δίνουν το δικό τους μήνυμα για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής.

Το Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 στην Πλατεία Αμερικής. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων. Απευθύνεται σε ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς και στις οικογένειές τους. Είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεξάρτησης. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.

Η εκδήλωση αυτή έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει όλους μας, αυτοδιοίκηση και κοινωνία, στο θέμα των ναρκωτικών, να παρουσιάσει στο κοινό τα αποτελέσματα του Προγράμματος που γεμίζουν με ελπίδα και αισιοδοξία τους χρήστες και τις οικογένειες τους και να περάσει σε όλο τον κόσμο το μήνυμα ότι «η απεξάρτηση δεν είναι μύθος».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2011 11:05
 
Ημερίδα με θέμα την «Πρόληψη του Καπνίσματος στη Σχολική Κοινότητα» στο Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
News - Εκδηλώσεις
Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2011 10:58

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

-----

Δελτίο Τύπου 01/04/2011

 

Ημερίδα με θέμα την «Πρόληψη του Καπνίσματος στη Σχολική Κοινότητα» στο Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Ημερίδα με θέμα «Πρόληψη του Καπνίσματος στη Σχολική Κοινότητα» με τη συμμετοχή όλων των στελεχών της Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής, των Υπευθύνων Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας και των Υπευθύνων Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων, διοργανώνει τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011, το Υπουργείο Παιδείας.

Τις εργασίες της ημερίδας θα κηρύξει η  Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Φώφη Γεννηματά.

 

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Ζακλίν ντε Ρομιγύ του Υπουργείου Παιδείας και το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

9:00-9:30 Προσέλευση-Εγγραφές

9:30-10:30 Χαιρετισμοί- Παρουσίαση προγράμματος Αγωγής Υγείας

Προεδρείο:

-    Μιχάλης Κοντογιάννης, Ειδικός Γραμματέας Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Π/θμιας

και Δ/θμιας Εκπ/σης Υπουργείου Παιδείας

-    Ευσταθία Φουσέκη, Διευθύντρια ΣΕΠΕΔ Υπουργείου Παιδείας

-    Αναστασία Ξυλόκοτα, Τμηματάρχης Β΄ Τμήματος ΣΕΠΕΔ

Χαιρετισμοί

-    Αντώνης Δημόπουλος, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

-    Κλήμης Ναυρίδης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Παιδαγωγικού

Ινστιτούτου

-    Εμμανουήλ Καλοκαιρινός, Πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

 

Κήρυξη έναρξης ημερίδας

-    Φώφη Γεννηματά, Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και

Θρησκευμάτων

 

Παρουσίαση προγράμματος Αγωγής Υγείας, σχετικά με την πρόληψη του                 καπνίσματος από μαθητές/τριες του 15ου Λυκείου Πειραιά

 

10:30-12:00 Στρογγυλό τραπέζι: «Πρόληψη του καπνίσματος στη Σχολική Κοινότητα»

Προεδρείο: - Παναγιώτης Μπεχράκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών

- Κλήμης Ναυρίδης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Π.Ι.

 

-          Γιώργος Μόσχος, Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού. «Η απαγόρευση του καπνίσματος στο σχολείο και ο ρόλος των μαθητών».

 

-          Άννα Κοκκέβη, Ψυχολόγος, Ομότιμη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπεύθυνη Επιδημιολογικών Ερευνών του Τομέα Εξαρτήσεων του ΕΠΙΨΥ. «Το κάπνισμα στους εφήβους μαθητές: Πανελλήνια επιδημιολογικά στοιχεία και παράγοντες κινδύνου».

 

-          Μένη Μαλλιώρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος ΟΚΑΝΑ.  «Ο ρόλος του ΟΚΑΝΑ στην πρόληψη του καπνίσματος στη Σχολική Κοινότητα»

 

-          Ιωάννης Κουμέντος, Περιφερειακός Δ/ντης Εκπ/σης Αττικής

«Η Παιδαγωγική Προσέγγιση της Πρόληψης του Καπνίσματος στη Σχολική Κοινότητα»

12:00-14:00 Συζήτηση-Τοποθετήσεις

 

 
Εκδήλωση εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου στο Δήμο Κρωπίας ( Σάββατο 2 Απριλίου 2011)
News - Εκδηλώσεις
Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2011 09:32
Εκδήλωση εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου στο Δήμο Κρωπίας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ

________________________________________________________________________

Βασ. Κωνσταντίνου 47
Πληροφορίες : Γρ. Δημάρχου

Τηλ.: 210-662 23 24 & 210-662 65 59

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Κορωπί, 29 Μαρτίου 2011

 

Εκδήλωση εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου

στο Δήμο Κρωπίας

( Σάββατο 2 Απριλίου 2011)

 

Ο Δήμος Κρωπίας πραγματοποιεί εκδήλωση εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, το Σάββατο 2 Απριλίου 2011, στις 11 το πρωί, στη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου ( Βασιλ. Κωνσταντίνου 47).

Στόχος της εκδήλωσης είναι να προβληθεί το Παιδικό Βιβλίο και να αναδειχθεί η αξία του στην γονεϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα.

Στο πλαίσιο του εορτασμού θα διανεμηθούν δωρεάν 300 παιδικά παραμύθια οικολογικού περιεχομένου στους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Κορωπίου, από τις εκδόσεις «Νοstalgia» και τον Διευθυντή εκδόσεων κ. Αντώνη Καρπούζα. Τα παραμύθια έχει συγγράψει η κα Κυριακή Τρακάδα, δημοσιογράφος-συγγραφέας κάτοικος του Δήμου μας.

Έχουν προσκληθεί να παραστούν μέλη της πολιτικής ηγεσίας του Υπ. Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Δημήτριος Κιούσης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Ανδρέας Ντούνης.

http://www.koropi.gr/default.aspx?pid=227&NewsCatId=2&parentid=227&newsid=348

 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΑ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ
News - Εκδηλώσεις
Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2011 09:09


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 

Καλύβια, 31 – 03 - 2011

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δ/νση: Αθηνών & Ρ. Φεραίου

Τηλ: 2299 320300

Fax: 22990-48653

e-mail: press.office@kalivia.gr 

Υπόψη: Συντακτών

Ρεπορτάζ Τ.Α.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συγκέντρωση συμπαράστασης στον αγώνα ενάντια

στην κατασκευή ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο.

Ο Δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με τους Δήμους Λαυρεωτικής, Μαρκοπούλου, Κορωπίου, Παιανίας – Γλυκών Νερών, αλλά και τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο, διοργανώνει την Κυριακή         3 Απριλίου 2011 και  ώρα 11:00 π.μ. στη διασταύρωση της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών -Σουνίου με τη λεωφόρο Καλυβίων (φανάρια - Λαγονήσι), συγκέντρωση διαμαρτυρίας - συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Κερατέας και του Δήμου Λαυρεωτικής γενικότερα, οι οποίοι εδώ και σχεδόν τέσσερις μήνες βρίσκονται στους δρόμους και αντιστέκονται ενάντια στην κατασκευή ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο.

Οι Δήμοι Σαρωνικού, Λαυρεωτικής, Μαρκοπούλου, Κορωπίου και Παιανίας- Γλυκών Νερών καλούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων να βρεθούν στο σημείο της συγκέντρωσης για να εκφράσουν έμπρακτα την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στο δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Λαυρεωτικής, οι οποίοι ζητούν να μην κατασκευαστεί ΧΥΤΑ στον αρχαιολογικό χώρο του Οβριόκαστρου, να απομακρυνθούν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις από την περιοχή και να ξεκινήσει διάλογος με την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα αναζήτησης επιστημονικά αποδεκτής, περιβαλλοντικά ορθής, οικονομικά βιώσιμης και κοινωνικά δίκαιης λύσης για τη διαχείριση των απορριμμάτων της περιοχής.

 

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΚΟΡΩΠΙΟΥ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

 

Πέτρος Φιλίππου

Κώστας Λεβαντής

Δημήτρης Κιούσης

Σωτήρης Μεθενίτης

Δημήτρης Δάβαρης

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ

 

 


Σελίδα 754 από 767
Τον μεγάλο τραγουδοποιό & ποιητή Διονύση Σαββόπουλο τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Τον μεγάλο τραγουδοποιό & ποιητή Διονύση Σαββόπουλο τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Τον μεγάλο τραγουδοποιό & ποιητή Διονύση Σαββόπουλο τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης. «Ολοκληρώθηκε στο κατάμεστο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση