ATTICANEWS.GR

Member Area
Εκδηλώσεις
Καλοκαιρινή βραδιά με κρητική μουσική, χορό, πλούσια παραδοσιακά εδέσματα και κρητική τσικουδιά απόλαυσαν οι εκατοντάδες φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» για την γιορτή του Κλήδονα. Γ. Πατούλης: Επιτελείται σπουδαίο έρ
News - Εκδηλώσεις
Δευτέρα, 03 Ιούλιος 2017 12:06

Καλοκαιρινή βραδιά με κρητική μουσική, χορό, πλούσια παραδοσιακά εδέσματα και κρητική τσικουδιά απόλαυσαν οι εκατοντάδες φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» για την γιορτή του Κλήδονα.

Γ. Πατούλης: Επιτελείται σπουδαίο έργο συμβάλλοντας στη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας παράδοσης, κρατώντας ζωντανά τα έθιμα μας, μεταλαμπαδεύοντας τα στις επόμενες γενιές.

resized sm IMG 3691

Μία καλοκαιρινή βραδιά με κρητική μουσική, χορό, πλούσια παραδοσιακά εδέσματα και κρητική τσικουδιά απόλαυσαν οι εκατοντάδες φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου

«Ο Κρηταγενής Ζευς», παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, στην εκδήλωση που διοργάνωσε για τη γιορτή του Κλήδονα ο Σύλλογος με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

resized sm IMG 3643

 Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εξήρε τον Πρόεδρο κ. Σηφάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το σπουδαίο έργο που επιτελούν συμβάλλοντας στη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας παράδοσης, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε, κρατούν ζωντανά τα έθιμα μας, μεταλαμπαδεύοντας τα στις επόμενες γενιές.

Παράλληλα ο κ. Πατούλης τους ευχαρίστησε για τις όμορφες παραδοσιακές βραδιές που διοργανώνουν στην πόλη μας και οι οποίες αγκαλιάζονται χρόνο με το χρόνο από ολοένα και περισσότερους.

resized sm IMG 3659

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Πατούλη για την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθεια του Συλλόγου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το συγκρότημα του Βασίλη Σταυρακάκη, μαζί με τον Σπύρο Πετράκη στη λύρα και τους Αντώνη Σταυρακάκη και Γιώργο Σταυρακάκη, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων.

resized sm IMG 3687

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Ρώτας και η κ. Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας, η Πρόεδρος του  Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κ. Ελένη Λέκκα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Δημήτρης Σμυρνής και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης. 

resized sm IMG 3694resized sm IMG 3709

 
Ο πήχης ακόμη ψηλότερα… ● Με τη μεγάλη συναυλία του Δημήτρη Μπάση ολοκληρώθηκαν τα «ΑΓΙΟΠΑΥΛΙΤΙΚΑ 2017» στο δήμο Νεάπολης-Συκεών
News - Εκδηλώσεις
Σάββατο, 01 Ιούλιος 2017 09:44

Ο πήχης ακόμη ψηλότερα…

● Με τη μεγάλη συναυλία του Δημήτρη Μπάση ολοκληρώθηκαν

τα «ΑΓΙΟΠΑΥΛΙΤΙΚΑ 2017» στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

resized basis 1

 

Ήταν μια λαμπρή διοργάνωση και, όπως της άξιζε, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η τελευταία μέρα για τα «ΑΓΙΟΠΑΥΛΙΤΙΚΑ 2017» ξεκίνησε μέσα σε κλίμα κατάνυξης, καθώς η εκκλησία τίμησε τους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο και πραγματοποιήθηκε περιφορά της εικόνας του Αγίου Αποστόλου Παύλου.

resized basis 2

Στο κλείσιμο των εκδηλώσεων είχαμε και το κορύφωμα για φέτος, με την Δημήτρη Μπάση να χαρίζει όμορφες μουσικές στιγμές και δυνατές συγκινήσεις στο πολυάριθμο πλήθος, που χάρηκε για μια ακόμα χρονιά τα «ΑΓΙΟΠΑΥΛΙΤΙΚΑ», δικαιώνοντας τον δήμο Νεάπολης-Συκεών που φροντίζει ώστε αυτός ο θεσμός να είναι κάθε χρόνο και καλύτερος.

resized basis 3

Το φετινό πρόγραμμα αποτέλεσε μια πλήρη πρόταση με μουσική, χορό και λαϊκή παράδοση, που γέμισε τις βραδιές των κατοίκων του Αγίου Παύλου και έφερε κόσμο στις γειτονιές της Δημοτικής Ενότητας που διασκέδασε με το παραπάνω. Πρόκειται για ένα τετραήμερο που έχει σκοπό να αγκαλιάσει όλο τον οικισμό, με τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη και τον πρόεδρο της ΚΕΥΝΣ Δημήτρη Απατσίδη να σημειώνουν την σταθερή στόχευση του δήμου Νεάπολης-Συκεών για συνεχή προσπάθεια για τη διαρκή βελτίωση της διοργάνωσης-θεσμού για τον Άγιο Παύλο. Ένας θεσμός που με τα όσα παρέχει εντάσσεται στη δέσμευση για συνεχώς βελτιούμενες ποιοτικές υπηρεσίες προς τους πολίτες και στον τομέα του πολιτισμού.

resized basis 4

Ήταν ένα πρόγραμμα γεμάτο, καθώς εκτός από τη συναυλία του Δημήτρη Μπάση, τη Δευτέρα είχε ξεκινήσει με συναυλία του Σωκράτη Παπαϊωάννου και της Γεωργίας Αγγέλου, την Τρίτη η Χορωδία Κ.Α.Π.Η. Αγίου Παύλου-Ευαγγελίστριας, η Χορωδία Ενηλίκων και η Rock Band του παραρτήματος Αγ.Παύλου του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών ζέσταναν το κλίμα και ακολούθησε συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών με πλούσιο λαϊκό μουσικό πρόγραμμα.

resized basis 5

Αντίστοιχα την Τετάρτη, παραδοσιακά χορευτικά σχήματα (ΚΑΠΗ δήμου Θεσσαλονίκης, Χορευτικό παραρτήματος Αγ.Αναργύρων, Β΄ Κ.Α.Π.Η. Αγ.Παύλου-Ευαγγελίστριας, Ποντιακός Σύλλογος Αγ.Παύλου-Ευαγγελίστριας «Εύξεινος Πόντος», Γ΄ Κ.Α.Π.Η. Αγ.Παύλου, Πολιτιστικός-Εκδρομικός-Μορφωτικός-Αθλητικός Σύλλογος Αγ.Παύλου ΕΥ ΖΗΝ) σκόρπισαν κέφι και διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους.

resized basis 6

Το πάντρεμα της θρησκευτικής και της λαϊκής παράδοσης εγγυήθηκε την επιτυχία των «ΑΓΙΟΠΑΥΛΙΤΙΚΩΝ» και για μια ακόμα χρονιά ο πήχης ανέβηκε πιο ψηλά, μεγαλώνοντας τις προσδοκίες για τα «ΑΓΙΟΠΑΥΛΙΤΙΚΑ 2018».

resized basis 7

 

resized basis 8resized basis 10resized basis 11resized basis 12resized basis 13resized basis 14

 
Νύχτα… ραδιοφώνου με πανσέληνο στην πλατεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Από το Μάνο Χατζιδάκι έως το Φρανκ Σινάτρα.
News - Εκδηλώσεις
Τετάρτη, 28 Ιούνιος 2017 18:00

Από το Μάνο Χατζιδάκι έως το Φρανκ Σινάτρα.

Νύχτα… ραδιοφώνου με πανσέληνο στην πλατεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

resized rsz 106-ΜΕΓΑΡΟ-Μ2

Λουσμένη στο φως του φεγγαριού και παραδομένη στην αύρα της Θερμαϊκού θα είναι η υπαίθρια εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Μεγάρου Μουσικής, την Κυριακή 9 Ιουλίου.

resized rsz 109-ΜΕΓΑΡΟ-Μ2

Στην πλατεία που ενώνει τα δύο κτήρια του ΟΜΜΘ και με θέα προς τη θάλασσα, εκατοντάδες θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αίγλη της δεύτερης πανσελήνου του καλοκαιριού και να γίνουν κοινωνοί αγαπημένων τραγουδιών σχετικών με το φεγγάρι. Η ατμοσφαιρική βραδιά θα αρχίσει στις 22.00 και θα διαρκέσει τρεις ώρες, έως τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

resized IMG 20151118 0001

 

Ξεναγός της νοσταλγικής αναπόλησης θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Λευτέρης Κογκαλίδης, ο οποίος θα παρουσιάσει 50 δημοφιλείς μουσικές συνθέσεις, ελληνικές και ξένες, που προέρχονται από την προσωπική δισκοθήκη του. Η αναπαραγωγή του προγράμματος θα έχει τη μορφή νυκτερινής ραδιοφωνικής εκπομπής, ανοικτής στο κοινό, με τον έμπειρο παραγωγό και παρουσιαστή να προαναγγέλλει από μικροφώνου στοιχεία για την ιστορία και την ταυτότητα γνωστών δημιουργιών, όπως «Χάρτινο το φεγγαράκι» με τη Νανά Μούσχουρη να τραγουδά τους στίχους του Νίκου Γκάτσου που μελοποίησε ο Μάνος Χατζιδάκις και «Fly Μe Τo Τhe Μoon» του Μπαρτ Χάουαρντ με τον Φρανκ Σινάτρα να ερμηνεύει την πρώτη σύνθεση που ακούστηκε στη Σελήνη κατά την αποστολή του Apollo 11.

resized rsz rsz dsc00836

 

Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί υπαίθριο αναψυκτήριο, διαθέτοντας στο κοινό αναψυκτικά, νερό και σάντουιτς.

Η μουσική βραδιά εντάσσεται στο πρόγραμμα καλλιτεχνικών δράσεων του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 26 έτη αδιάλειπτης προσφοράς, έχοντας επιτελέσει με επιτυχία τον πρωταρχικό στόχο του, την ανέγερση και λειτουργία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ως πολιτιστικού και συνεδριακού κέντρου της Βόρειας Ελλάδας.

resized rsz rsz dsc00857

 

Υπό τη νέα διοίκησή του, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης σχεδιάζει για το προσεχές διάστημα τη θέσπιση ελεύθερου εργαστηρίου μουσικής παιδείας για όλες τις ηλικίες και την ίδρυση νεανικού συγκροτήματος μοντέρνας μουσικής. Στους επόμενους στόχους του συγκαταλέγονται επίσης η καθιέρωση περιοδικών ημερίδων με αντικείμενο τη σχέση της μουσικής με άλλες μορφές τέχνης και επιστήμης και την προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης και του Μουσείου Μουσικών Οργάνων εντός των εγκαταστάσεων του ΟΜΜΘ.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 28 Ιούνιος 2017 18:11
 
Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Opening Party | Sky Bar the 8th Edition Summer 2017
News - Εκδηλώσεις
Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 11:49

 

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Opening Party | Sky Bar the 8th Edition Summer 2017

H διεύθυνση του THE MET HOTEL 
και το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

ανανεώνουν το ραντεβού τους για το καλοκαιρινό φιλανθρωπικό party - opening

του S K Y | B A R the 8th Edition Summer 2017
την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, 20.30

Live: ATMA the band!
VJay: Andreas Nikakis

Be part of a Child's Wish!

Μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν για να υιοθετηθεί η Ευχή του Νικόλα,

8 ετών, που ευχήθηκε να γνωρίσει το Ronaldo!

Η Ευχή θα πραγματοποιηθεί από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που εκπληρώνει τις βαθύτερες επιθυμίες παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή!

Στέλνουμε όλοι μαζί το πιο δυνατό μήνυμα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας!


 Πληροφορίες:
Make-A-Wish (Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Τ: 2310 523 978

THE MET HOTEL, T: 2310 017 000
Epi-Direct Λήδα Παπαδοπούλου, T: 2310 227 225

*Για όλους όσοι προμηθεύτηκαν ήδη το εισιτήριο τους, η εκδήλωση θα είναι δωρεάν.

(με την επίδειξη του αποκόμματος)


**Τιμή εισιτηρίου την ώρα της εκδήλωσης 20 ευρώ.

(περιλαμβάνει buffet menu και απεριόριστο κρασί)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.680 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντάς τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά!

Σας περιμένουμε για να περάσουμε μία μαγική βραδιά και να βοηθήσουμε να εκπληρωθούν ακόμα περισσότερες Ευχές παιδιών, χαρίζοντας στα ίδια και τις οικογένειές τους αξέχαστες εμπειρίες και δυνατές αναμνήσεις, με σκοπό να γεμίσουν δύναμη, να πιστέψουν  στη ζωή και να την ξανακερδίσουν!

 

 
Δράσεις και εκδηλώσεις του Δήμου Αλίμου
News - Εκδηλώσεις
Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 17:47

Δράσεις και εκδηλώσεις του Δήμου Αλίμου.

alimos

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ» - ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

http://www.alimos.gov.gr/el-gr/News.aspx?ElementId=5cf14cfd-f206-4832-96f9-fda77e19ee21

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΛΙΜΟΥ «Ο ΠΑΝΑΣ»

http://www.alimos.gov.gr/el-gr/News.aspx?ElementId=5e7c7019-16af-4e71-9d5b-8c7b2bbf969e

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΙΜΟΥ

http://www.alimos.gov.gr/el-gr/News.aspx?ElementId=eaab9150-f5b1-426d-9f65-c8b2ef626fc8

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017: 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΡΑΧΩΝΩΝ

http://www.alimos.gov.gr/el-gr/News.aspx?ElementId=196a9742-2c7b-4e84-b795-271b0a314025

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017, CINE ΑΛΙΜΟΣ: Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΦΕΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ CINE ΑΛΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΠ΄ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΝΙΑΣ ΤΟΥ «ΡΕΠΟ» ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

http://www.alimos.gov.gr/el-gr/News.aspx?ElementId=1a3e0c69-2fe8-4b71-8673-d79749247cec

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ & ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

http://www.alimos.gov.gr/el-gr/News.aspx?ElementId=73b3e70d-6e4a-47e3-a5ab-a8c200c34aff

 


Σελίδα 6 από 715

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μήνυση για Μπραντ Πιτ -Αντζελίνα Τζολί
Μήνυση για Μπραντ Πιτ -Αντζελίνα Τζολί
Μήνυση για Μπραντ Πιτ -Αντζελίνα Τζολί Μια Γαλλίδα interior designer μηνύει τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί καθώς δεν αναγνωρίστηκε ...

«Τα ‘δωσαν όλα» στην «Number One» συναυλία του Καλοκαιριού οι εκρηκτικές Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου (φωτογραφίες)
«Τα ‘δωσαν όλα» στην «Number One» συναυλία του Καλοκαιριού οι εκρηκτικές Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου (φωτογραφίες)
«Τα ‘δωσαν όλα» στην «Number One» συναυλία του Καλοκαιριού οι εκρηκτικές Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου (φωτογραφίες) Δέσποινα ...