ATTICANEWS.GR

Member Area
Κόσμος
Η Ομοσπονδία των Νέων Ευρωπαίων Πράσινων ζητάει από την ΕΕ να στηρίξει τους Αιγύπτιους διαδηλωτές στην απαίτησή της τους για την απομάκρυνση του Μουμπάρακ.
News - Κόσμος
Πέμπτη, 03 Φεβρουάριος 2011 18:22
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
“ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ”
 
Η Ομοσπονδία των Νέων Ευρωπαίων Πράσινων ζητάει από την ΕΕ να στηρίξει τους Αιγύπτιους διαδηλωτές στην απαίτησή της τους για την απομάκρυνση του Μουμπάρακ.
Από τις 25 Ιανουαρίου ο λαός διαδηλώνει και μάχεται στους δρόμους ενάντια στο καθεστώς.  Αστοί και αγρότες, σπουδαστές και ηλικιωμένοι, κληρικοί και κοσμικοί, εργατικοί και φιλελεύθεροι, ενώνονται στο αγώνα για ελευθερία και δημοκρατία.
Η Δελφίνα Ρόσσι, συνεκπρόσωπος τύπου της FYEG είπε:< Αυτός ο πρόεδρος και η κυβέρνησή  του  έχουν κολλήσει στη εξουσία από το 1981, χρησιμοποιώντας απαράδεκτα μέτρα για να καθυποτάξουν το λαό της Αιγύπτου, που τώρα απαιτεί ίσες ευκαιρίες, σωστές εκλογές και δίκαιη κατανομή του πλούτου. Αυτές είναι αξίες που η ΕΕ ισχυρίζεται ότι εκτιμά και σέβεται, ενώ σιωπηρά στηρίζει δικτατορίες. Για μας είναι σαφές ότι η ΕΕ πρέπει να κάνει μια δήλωση σήμερα ζητώντας την απομάκρυνση του Μουμπάρακ.>
Η Ομοσπονδία των Νέων Ευρωπαίων Πράσινων  αντιλαμβάνεται ότι η παραίτηση του Μουμπάρακ μπορεί να δημιουργήσει πολιτικό κενό και να πάρουν την εξουσία Ισλαμικές δυνάμεις.< Το ότι οι κοσμικές ελευθερίες του Αιγυπτιακού λαού είναι υπό φοβερή πίεση μας ανησυχεί πολύ. Όμως, όλοι όσοι είναι μάρτυρες του ξεσηκωμού εκατομμυρίων ανθρώπων έχουν καταλάβει ότι αυτή η ιστορική λαϊκή εξέγερση δεν μπορεί-και δεν πρέπει –να σταματήσει. Όσο περισσότερο μένει ο Μουμπάρακ, τόσο μεγαλύτερη είναι η απειλή για τη σταθερότητα στην περιοχή> λέει ο Σεμπάστιαν Πάουερ, συνεκπρόσωπος τύπου της FYEG.
Σήμερα, κατά τη διάρκεια της πορείας των διαδηλωτών, η κυβέρνηση προσπάθησε να τους σταματήσει κλείνοντας τις σιδηροδρομικές και τις τηλεφωνικές γραμμές. Οι τηλεφωνικές εταιρίες συνεργάζονται σε αυτό με τη θέλησή τους. Με το κλείσιμο του Internet και των τηλεπικοινωνιών, η κυβέρνηση του Μουμπάρακ αφαιρεί ένα βασικό δημοκρατικό δικαίωμα, προσπαθώντας να εμποδίσει την οργάνωση και την επικοινωνία μεταξύ των αγωνιστών που διαμαρτύρονται για το καθεστώς. Σοκάρει το γεγονός ότι Διεθνείς εταιρίες όπως η Vodafone υπακούουν σε τέτοιες διαταγές> είπε η Δελφίνα Ρόσσι.
 
Ψήφος Μεταναστών: Τι ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση
News - Κόσμος
Τετάρτη, 02 Φεβρουάριος 2011 21:28

Ψήφος Μεταναστών: Τι ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση τµήµατος του Συµβουλίου της Επικρατείας που κρίνει αντισυνταγµατικό το δικαίωµα συµµετοχής των αλλοδαπών στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.

 

Το δικαίωμα ψήφου των μεταναστών στις δημοτικές εκλογές στην Ε.Ε. δεν είναι όμως κάτι ασυνήθιστο, καθώς διευκρινίζοντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις κι υποχρεώσεις, το κατοχυρώνει νομικά.

 

Συγκεκριμένα στη Σουηδία για τη χορήγηση δικαιώματος ψήφου απαιτούνται τρία χρόνια νόμιμης παραμονής στη χώρα, στη Φινλανδία και τη Δανία δύο χρόνια και τρία χρόνια αντίστοιχα, νόμιμης παραμονής κι εγγραφή στα επίσημα δημοτολόγια, στην Ολλανδία πέντε χρόνια νόμιμης παραμονής χωρίς διακοπή στις ανανεώσεις των αδειών.

 

Παράλληλα στο Βέλγιο προϋποθέτονται πέντε χρόνια νόμιμης παραμονής, ορκωμοσίας κι αναγνώρισης των νόμων και του συντάγματος της χώρας και στη Γερμανία απαιτείται ιθαγένεια και ο τίτλος του πολίτη της Ε.Ε.

 

 

Αξιοσημείωτο είναι τέλος στις εκλογές του περασµένου Νοεµβρίου έλαβαν µέρος περίπου 12.000 αλλοδαποί πολίτες, εκ των οποίων περίπου οι µισοί ήταν οµογενείς, προερχόµενοι από τη Bόρεια Ήπειρο.

 

Για να διαβάσετε άλλο ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ:

 

http://www.aftodioikisi.gr/proto_thema/10086

 http://www.aftodioikisi.gr/proto_thema/proto_thema_ipourgeia/10093

 
«Δεν έχω πρόθεση να ασχοληθώ με την πολιτική»
News - Κόσμος
Δευτέρα, 31 Ιανουάριος 2011 23:24

«Δεν έχω πρόθεση να ασχοληθώ με την πολιτική»


Η πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει πολιτική καριέρα.. τονίζοντας ότι τη διασκεδάζει να εκπροσωπεί τη Γαλλία στο εξωτερικό ως σύζυγος προέδρου αλλά δεν διαθέτει το «σιδερένιο στομάχι» που χρειάζεται αυτή η δουλειά.

Η ιταλικής καταγωγής κόρη πλούσιου επιχειρηματία από το Τορίνο δήλωσε ότι «θαυμάζει τους ανθρώπους που ασχολούνται με την πολιτική αλλά αυτή η δουλειά της θυμίζει το μποξ».

Παράλληλα συνεχίζει τη μουσική της καριέρα και ήδη ετοιμάζει ένα τρίτο άλμπουμ, που οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι περίπου αντιγραφή του πρώτου, που είχε σημειώσει αρκετή επιτυχία. Πάντως είτε είναι είτε δεν είναι καλό, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σημειώσει καλές πωλήσεις αφού το υπογράφει η κ. Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί. zougla
 
Άφιξη την Τρίτη στην Αλεξάνδρεια Τρία C-130 αναχωρούν για την Αίγυπτο προς επαναπατρισμό όσων Ελλήνων το επιθυμούν
News - Κόσμος
Δευτέρα, 31 Ιανουάριος 2011 23:19

Άφιξη την Τρίτη στην Αλεξάνδρεια

Τρία C-130 αναχωρούν για την Αίγυπτο προς επαναπατρισμό όσων Ελλήνων το επιθυμούν

Εικόνα από το διεθνές αεροδρόμιο του Καΐρου
Εικόνα από το διεθνές αεροδρόμιο του Καΐρου   (Φωτογραφία:  Reuters )
Αθήνα
Το υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι το πρωί της Τρίτης αναχωρούν τρία αεροσκάφη C-130 για την Αλεξάνδρεια προς επαναπατρισμό όσων Ελλήνων πολιτών το επιθυμούν.

Την επιχείρηση επαναπατρισμού θα συντονίσει ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης, ο οποίος θα επιβαίνει του πρώτου αεροσκάφους που θα αναχωρήσει από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες πτήσεις της Aegean προς Κάιρο ενώ είχε προγραμματιστεί και μία της Olympic, καθώς το αεροδρόμιο δεν έχει κλείσει.

Στην Αλεξάνδρεια οι Έλληνες που επιθυμούν να επιστρέψουν ανέρχονται σε 200.

Στην παροικία του Καΐρου, λιγότεροι είναι οι ομογενείς που ανησυχούν. Ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας Καΐρου Χρήστος Καβαλής, δήλωσε ότι προς το παρόν μόνο έξι εκπαιδευτικοί και όχι περισσότεροι από δέκα πάροικοι έχουν εκφράσει επίσημο αίτημα να επαναπατριστούν.

Τα γραφεία και των δύο ελληνικών κοινοτήτων σε Κάιρο και Αλεξάνδρεια παραμένουν ανοικτά, στο πλαίσιο των ωρών που επιτρέπει το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχει επιβάλει η αιγυπτιακή κυβέρνηση, για να βοηθήσουν σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει για τους παροίκους.

Οι Έλληνες σε όλη την Αίγυπτο υπολογίζονται σε 2.500, είτε οικογένειες με ρίζες στη χώρα είτε επιχειρηματίες.

Newsroom ΔΟΛ

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231076722

 
O έλληνας πράκτορας της CIA που εκτέλεσε χρέη γραμματέα στη συνάντηση Κλίντον - Σημίτη
News - Κόσμος
Κυριακή, 30 Ιανουάριος 2011 14:08

O έλληνας πράκτορας της CIA που εκτέλεσε χρέη γραμματέα στη συνάντηση Κλίντον - Σημίτη


Ο Τζον ή Γιάννης Κυριάκου έδρασε για χρόνια στην Αθήνα, τον φωτογράφισε η 17Ν και άκουσε... με τα ίδια του τ' αυτιά την Ολμπράϊτ να λέει: "Αυτοί οι έλληνες είναι απαίσιοι άνθρωποι!"

Στο βιβλίο του "Ο Απρόθυμος κατάσκοπος" ο Τζον Κυριάκου περιγράφει αρκετά περιστατικά από το διάστημα της παραμονής του στην Αθήνα.

Αυτό που ξεχωρίζει όμως δεν είναι κάποια δύσκολη επιχείρηση. Είναι όταν κλήθηκε να κρατήσει σημειώσεις στην συνάντηση του Μπιλ Κλίντον με τον Κώστα Σημίτη και τα επιτελεία τους σε μια συζήτηση για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και η καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Η συνάντηση δεν είχε αίσιο αποτέλεσμα προκαλώντας την οργή της τότε υπουργού Εξωτερικών, Μαντλίν Ολμπράϊτ.

"Αυτοί οι έλληνες είναι απαίσιοι άνθρωποι", είπε οργισμένη απευθυνόμενη στον τότε αμερικανό πρεσβευτή Νίκολας Μπέρνς και συνέχισε: "δεν ξέρω πως μπορείς και ζεις εδώ!"

Βγαίνοντας από το δωμάτιο οι δυο αξιωματούχοι αφήνουν τον Κυριάκου με τον Μπιλ Κλίντον,. "Ημουν 4 μέτρα μακριά του όταν άνοιξε η πόρτα και βγήκαν η Χίλαρι με την Τσέλσι.

Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον και η κα Σημίτη
Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον και η κα Σημίτη


Οπως τον πλησίασαν ο πρόεδρο άνοιξε κουβέντα για το πόσο καλά είχε περάσει στην πρωινή τους επίσκεψη στον Παρθενώνα. Η Χίλαρι δεν φαινόταν ευτυχισμένη. Και όταν ο σύζυγός της την ξαναρώτησε για την Ακρόπολη αυτή ξέσπασε: "Για όνομα του Θεού Μπιλ, έβρεχε όλη μέρα! Θα είμαι στο δωμάτιό μου", ήταν η τελευταία της ατάκα.

Η κα Κλιντον το 1999 στην Ακρόπολη με την κα Σημίτη
Η κα Κλιντον το 1999 στην Ακρόπολη με την κα Σημίτη

Τότε ο πρόεδρος δάγκωσε τα χείλη του και γυρνώντας στον πράκτορα είπε: "Στον διάολο! Πάμε να φύγουμε από εδώ!"

Ηταν βλέπετε τότε στο απόγειό του το σκάνδαλο Λουίνσκι!

newsit
 
"Πάρτε μας από τη κόλαση". 150 Έλληνες της Αλεξάνδρειας,ζητούν επιχείρηση εκκένωσης.
News - Κόσμος
Κυριακή, 30 Ιανουάριος 2011 14:04

"Πάρτε μας από τη κόλαση". 150 Έλληνες της Αλεξάνδρειας,ζητούν επιχείρηση εκκένωσης.


Τουλάχιστον 150 Έλληνες,από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου,ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση... να φροντίσει για την άμεση απομάκρυνσή τους από την πόλη,στην οποία επικρατεί αναρχία!

Αυτό αποφάσισαν το πρωί οι Έλληνες της Αλεξάνδρειας οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να εκτιμήσουν τη κατάσταση. Αρκετοί από τους 150 είναι ηλικιωμένοι από το γηροκομείο της πόλης,οι οποίοι είναι λογικό να έχουν τρομοκρατηθεί.

Το πρόβλημα δεν είναι οι διαδηλωτές,αλλά οι ένοπλες συμμορίες που έχουν δημιουργήσει δραπέτες φυλακών,οι οποίες κάνουν επιθέσεις ακόμη και σε σπίτια.

Η Πολεμική Αεροπορία έχει έτσι κι αλλιώς έτοιμα δύο μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 και το μόνο που περιμένει είναι το πράσινο φως για την απογείωση. Το υπουργείο Εξωτερικών πρέπει να ρυθμίσει τις διαδικασίες για την προσγείωση των μεταγωγικών στο αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας.
Επιπλέον η ηγεσία του υπουργείου Άμυνας έχει δώσει εντολή να υπάρχει σχετική ετοιμότητα και στον Στόλο,αφού αν ο αριθμός των Ελλήνων που θελήσουν να εγκαταλείψουν την Αίγυπτο,αυξηθεί δραματικά τότε θα ακολουθηθεί το επιχειρησιακό μόντελο της επιχείρησης στο Λίβανο,όπου οι "εγκλωβισμένοι" μεταφέρθηκαν με πολεμικά πλοία.onalert.gr
 
Αμερικανικές νουθεσίες, γερμανικός «σοβινισμός» στο Νταβός
News - Κόσμος
Σάββατο, 29 Ιανουάριος 2011 01:59

Αμερικανικές νουθεσίες, γερμανικός «σοβινισμός» στο Νταβός


Θα τα καταφέρουμε μόνοι μας, λέει η Μέρκελ

Η Κίνα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ευρώπη στην αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, η Γαλλία επιβεβαιώνει ότι η επαναγορά χρέους μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας είναι «μια επιλογή που εξετάζεται», η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δηλώνει ότι η Ευρώπη θα στηριχθεί μόνο στις δικές της δυνάμεις για να ξεπεράσει τις δυσκολίες και οι Ιρλανδοί ηγέτες της αντιπολίτευσης (πιθανής αυριανής κυβέρνησης, μετά τις επικείμενες εκλογές) ζητούν επισήμως από την Κομισιόν τη μείωση των επιτοκίων του δανείου που έλαβε η χώρα κατά 2,5 ποσοστιαίες μονάδες!

Οι εξελίξεις τρέχουν στο Νταβός με καταιγιστικούς ρυθμούς, με δεδομένη όμως τη σημαντική μεταστροφή του κλίματος σε σχέση με τις περασμένες χρονιές.

Ενδεικτική αυτού και η στάση της ελληνικής αντιπροσωπείας, με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να δίνει και φέτος πολλές συνεντεύξεις σε ξένα δίκτυα, όπου όμως εμφανίζεται πλέον σε καλύτερη θέση σε σχέση με πέρυσι, διατρανώνοντας την πεποίθησή του ότι η χώρα κατάφερε σχεδόν το ακατόρθωτο (σε σχέση με πέρυσι, για παράδειγμα).

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η δήλωση του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ, ο οποίος, αφού επισήμανε ότι η αμερικανική οικονομία βαδίζει σε τροχιά ανάκαμψης, εξέφρασε αισιοδοξία και για μια ανάλογη πορεία της Ευρώπης.

Προειδοποίησε ωστόσο πως, το πλέον σύνηθες λάθος που κάνουν σε περιόδους κρίσεις οι πολιτικοί και οικονομικοί ταγοί, είναι το ό,τι βιάζονται να αποσύρουν, να αναιρέσουν τα έκτακτα μέτρα ενίσχυσης, που ενίοτε λαμβάνουν. Και συστήνει και στους Ευρωπαίους να μην πράξουν το ίδιο σφάλμα..

protothema
 
Πανικός από το ξύπνημα ηφαιστείου στην Ιαπωνία
News - Κόσμος
Παρασκευή, 28 Ιανουάριος 2011 11:37

Πανικός από το ξύπνημα ηφαιστείου στην Ιαπωνία

Σε συναγερμό βρίσκεται η Ιαπωνία καθώς ένα από τα 20 ηφαίστεια του βουνού Kirishima ξεκίνησε να εκρήγνυται στις 7.30 το πρωί της Τετάρτης. ..
Πέτρες και στάχτη έχουν διασκορπιστεί κατά μήκος της Νότιας Ιαπωνίας, ενώ ο καπνός φτάνει σε ύψος μέχρι και το 1.5 χιλιόμετρο.

Η μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας έχει κηρύξει συναγερμό χαρακτηρίζοντας την έκρηξη σε βαθμό 3 στην κλίμακα επικινδυνότητας. Όπως λένε χαρακτηριστικά, η έκρηξη αυτή είναι η χειρότερη τα τελευταία 50 χρόνια, και γι’ αυτό έχουν απαγορεύσει στους κατοίκους της γύρω περιοχής να πλησιάζουν σε λιγότερο από το ένα μίλι.

Καθησυχαστικός εμφανίζεται ο ηφαιστειολόγος Sei Iijima, ο οποίος λέει «η έκρηξη δεν απείλησε τις κοντινές πόλεις, ενώ μια μεγαλύτερη έκρηξη δεν είναι επικείμενη». Τονίζει όμως πως «ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος όταν έχεις να κάνεις με ένα ηφαίστειο, αν και η έλλειψη κινητικότητας της λάβας κάτω από την επιφάνεια, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η έκρηξη δεν θα είναι τόσο ισχυρή».
Ο εναέριος χώρος έχει παραμείνει ανοιχτός πάνω από την Ιαπωνία, με αρκετές όμως ακυρώσεις πτήσεων που αφορούν κυρίως εσωτερικές πτήσεις. Λόγο της έλλειψης ορατότητας και της πολλής στάχτης που έχει συγκεντρωθεί στις σιδηροδρομικές γραμμές, έχει κλείσει ο σιδηρόδρομος της Ιαπωνίας, καθώς και αρκετοί δρόμοι μέσα στην χώρα.

PROTO THEMA
 
Δραματική διάσωση από παγωμένο ποταμό
News - Κόσμος
Πέμπτη, 27 Ιανουάριος 2011 00:48

Δραματική διάσωση από παγωμένο ποταμό


Στιγμές αγωνίας διαδραματίστηκαν χθες στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, όταν ένας άντρας βρέθηκε στα παγωμένα νερά ενός ποταμού και σώθηκε την τελευταία στιγμή από την έγκαιρη επέμβαση ενός περαστικού και των ανδρών της αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο, αφού κινδύνευε άμεσα με υποθερμία και πνιγμό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας πάτησε επάνω στο λεπτό στρώμα πάγου που είχε σχηματιστεί στην επιφάνεια του ποταμού, προκειμένου να πιάσει το καπέλο του, το οποίο του έπεσε στο ποτάμι εξαιτίας του αέρα.

Ένας περαστικός που είδε τι συνέβη, έβγαλε το μπουφάν του και πατώντας στην αποβάθρα, έριξε το ένα μανίκι προς τον άνδρα που ήταν στο νερό. Εκείνος το έπιασε και σιγά-σιγά τον τράβηξε προς την όχθη. Δεν μπορούσε όμως να τον ανασύρει πλήρως, αλλά έμεινε μαζί του και του έδινε κουράγιο μέχρι να φτάσει επιπλέον βοήθεια.
NEWSDAY
 
«Εξωγήινοι» στην Ινδονησία
News - Κόσμος
Πέμπτη, 27 Ιανουάριος 2011 00:44

«Εξωγήινοι» στην Ινδονησία


Το φαινόμενο των κύκλων σε χωράφια με σπαρτά το έχουμε δει σε διάφορα μέρη του πλανήτη, με τις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία να έχουν τη μερίδα του λέοντος σε αυτό το «εξωγήινο» φαινόμενο. Τώρα πια μπορούν και οι Ινδονήσιοι να υπερηφανεύονται ότι τους επισκέφτηκαν ΑΤΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, χιλιάδες ντόπιοι συγκεντρώθηκαν σε ένα χωράφι με καλαμπόκι στο χωριό Jogotirto της επαρχίας Sleman, για να δουν από κοντά τους περίεργους κύκλους που είχαν χαραχτεί με… ανεξήγητο τρόπο.newsday
 


Σελίδα 207 από 212
Μουσική βραδιά με τη διακεκριμένη 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (IIinois USA)
Μουσική βραδιά με τη διακεκριμένη 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (IIinois USA)
Μουσική βραδιά με τη διακεκριμένη 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (IIinois USA) Ο Δήμος ...

Tο σύμπαν του Κουεντίν Ταραντίνο, Κουέντιν Ταραντίνο: Πώς συνδέονται όλοι οι χαρακτήρες των ταινιών του;
Tο σύμπαν του Κουεντίν Ταραντίνο,  Κουέντιν Ταραντίνο: Πώς συνδέονται όλοι οι χαρακτήρες των ταινιών του;
Tο σύμπαν του Κουεντίν Ταραντίνο, Κουέντιν Ταραντίνο: Πώς συνδέονται όλοι οι χαρακτήρες των ταινιών του; Ο Κουέντιν Ταραντίνο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση