ATTICANEWS.GR

Member Area
Magazino
Έρευνα, Πόσες φορές θα κάνεις σεξ κατά την διάρκεια της ζωής σου!
News - Magazino
Κυριακή, 08 Ιανουάριος 2017 09:21

Έρευνα,

Πόσες φορές θα κάνεις σεξ κατά την διάρκεια της ζωής σου!
a08fa-couple in bed sex

Αν κάνεις σεξ για πρώτη φορά στα 18, πόσες φορές θα το έχεις κάνει μέχρι να φτάσεις στην τρίτη ηλικία;
 
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την βρετανική ιστοσελίδα Quidco απαντά στο ερώτημα «πόσες φορές θα κάνει ο μέσος άνθρωπος σεξ στην ζωή του;».
 
Η απάντηση είναι 5.778 φορές. Κοινώς, περίπου δυο φορές την εβδομάδα για 65 χρόνια.
 
Η ίδια έρευνα έδειξε πως ερωτευόμαστε πάνω από 6 φορές κατά την διάρκεια της ζωής μας και κάνουμε γύρω στις 8 σχέσεις.
 
Επιπλέον, μας χωρίζουν γύρω στις 5 φορές και κοιμόμαστε περίπου 20 χρόνια από την ζωή μας.
 
Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας Υλικό για αυτοθεραπευόμενα ρομπότ, μπαταρίες και ηλεκτρονικές συσκευές
News - Magazino
Τρίτη, 03 Ιανουάριος 2017 10:24

Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας

Υλικό για αυτοθεραπευόμενα ρομπότ, μπαταρίες και ηλεκτρονικές συσκευές
 
1cb42-0self healing

Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο Advanced Material, είναι- σύμφωνα με ανακοίνωση του UCR- η πρώτη φορά που επιστήμονες καταφέρνουν να δημιουργήσουν έναν ιοντικό αγωγό, δηλαδή υλικό μέσα από το οποίο μπορούν να περνούν τα ιόντα, ο οποίος είναι διαφανής, μηχανικά ελαστικός και αυτοθεραπευόμενος.

Επιστήμονες του University of California, Riverside, ανέπτυξαν ένα διάφανο, αυτοθεραπευόμενο, ελαστικό αγώγιμο υλικό που μπορεί να ενεργοποιηθεί ηλεκτρικά για να τροφοδοτεί με ενέργεια τεχνητούς μύες. Το υλικό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει μπαταρίες, ηλεκτρονικές συσκευές και ρομπότ.

Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο Advanced Material, είναι- σύμφωνα με ανακοίνωση του UCR- η πρώτη φορά που επιστήμονες καταφέρνουν να δημιουργήσουν έναν ιοντικό αγωγό, δηλαδή υλικό μέσα από το οποίο μπορούν να περνούν τα ιόντα, ο οποίος είναι διαφανής, μηχανικά ελαστικός και αυτοθεραπευόμενος.

Το υλικό αυτό, που παραπέμπει στον κινηματογραφικό «Εξολοθρευτή» ή τον «Wolverine», έχει μια ευρεία γκάμα εφαρμογών: πχ, στα ρομπότ, θα μπορούσε να παρέχει τη δυνατότητα να αυτοθεραπεύονται μετά από μηχανικές βλάβες, ενώ στις μπαταρίες θα μπορούσε να επεκτείνει για πολύ τη διάρκεια ζωής των μπαταριών lithium ion που χρησιμοποιούνται σε συσκευές και ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Επίσης, μπορεί να βελτιώσει τους βιοαισθητήρες που χρησιμοποιούνται στην ιατρική και στην περιβαλλοντολογία.

«Η δημιουργία ενός υλικού με όλες αυτές τις ιδιότητες ήταν γρίφος για χρόνια» λέει ο Τσάο Γουάνγκ, ένας από τους συντάκτες του συγκεκριμένου paper. «Το κάναμε και τώρα αρχίζουμε μόλις να εξερευνούμε τις εφαρμογές».

Το project φέρνει κοντά τους τομείς έρευνας των αυτοθεραπευόμενων υλικών και των ιοντικών αγωγών. Εμπνεόμενα από τις διαδικασίες θεραπείας και επούλωσης τραυμάτων που συναντώνται στη φύση, τα αυτοθεραπευόμενα υλικά επιδιορθώνουν ζημιές και φθορές και επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής, μειώνοντας το κόστος υλικών συσκευών. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γουάνγκ ανέπτυξε ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο τομέα εξαιτίας της αγάπης του για τον ήρωα των κόμικ της Marvel, Wolverine, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται.

Όσον αφορά στους ιοντικούς αγωγούς, αποτελούν μια κατηγορία υλικών με σημαντικό ρόλο στην αποθήκευση ενέργειας, τη μετατροπή ηλιακής ενέργειας, τους αισθητήρες και τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Το χαμηλού κόστους, εύκολο στην παραγωγή υλικό, που παραπέμπει σε μαλακό ελαστικό, μπορεί να τεντωθεί σε μήκος 50 φορές το κανονικό του. Επίσης, αφού κοπεί, μπορεί να επανασυγκολληθεί («θεραπευτεί») πλήρως μέσα σε 24 ώρες, αρκεί να βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά από μόλις δύο λεπτά διαδικασίας αυτοθεραπείας, το υλικό μπορεί να τεντωθεί σε μήκος διπλάσιο του κανονικού του.

Πηγή: Naftemporiki

Υλικό για αυτοθεραπευόμενα ρομπότ, μπαταρίες και ηλεκτρονικές συσκευές

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 14:58
 
UPD:15:00
University of California, Riverside

Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο Advanced Material, είναι- σύμφωνα με ανακοίνωση του UCR- η πρώτη φορά που επιστήμονες καταφέρνουν να δημιουργήσουν έναν ιοντικό αγωγό, δηλαδή υλικό μέσα από το οποίο μπορούν να περνούν τα ιόντα, ο οποίος είναι διαφανής, μηχανικά ελαστικός και αυτοθεραπευόμενος

http://www.typos.com.cy/cat/13/article/25647

 
Καλιφόρνια Η πινακίδα Hollywood έγινε... Hollyweed (pics)
News - Magazino
Δευτέρα, 02 Ιανουάριος 2017 11:14

Καλιφόρνια

Η πινακίδα Hollywood έγινε... Hollyweed (pics)
 
3d1e4-0hollyweed

Η εμβληματική πινακίδα στην βουνοπλαγιά πάνω από την καρδιά του αμερικανικού κινηματογράφου και τηλεόρασης στη Νότια Καλιφόρνια άλλαξε και από Hollywood έγινε... Hollyweed.

Ξυπνώντας την Κυριακή πρωί οι κάτοικοι αντίκρισαν τη λέξη "Hollyweed", με μεγάλα άσπρα γράμματα ψηλά όσο ένα τετραώροφο κτίριο, στο Όρος Λι, όπου αναγέρθηκαν πρώτη φορά το 1923.

Οι κάμερες παρακολούθησης της πόλης δείχνουν πλάνα από κάποιον άγνωστο ντυμένο στα μαύρα γύρω στις 3:00 π.μ. τοπικής ώρας (1:00 μ.μ. ώρα Κύπρου), ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είναι υπεύθυνος για την αλλαγή δύο γραμμάτων της πινακίδας "Hollywood" ώστε να εμφανίζεται η λέξη "weed", όπως αποκαλείται η κάνναβη στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον λοχία Ρόμπερτ Πάγιαν της αστυνομίας του Λος Άντζελες, ο άγνωστος τοποθέτησε ένα είδος μουσαμά πάνω από τα δύο "Ο" για να τα μετατρέψει σε "Ε". Δεν υπάρχουν ύποπτοι, πρόσθεσε, αλλά εάν εντοπιστεί ο δράστης, θα αντιμετωπίσει την κατηγορία καταπάτησης, η οποία αποτελεί πλημμέλημα.

Στις 8 Νοεμβρίου, πέρασε με μεγάλο ποσοστό πρόταση η οποία συμπεριλήφθηκε στα ψηφοδέλτια για τις προεδρικές εκλογές στην πολιτεία της Καλιφόρνιας να επιτραπεί η νόμιμη χρήση της μαριχουάνας από ενήλικες για λόγους αναψυχής. Παρότι η χρήση του ναρκωτικού παραμένει παράνομη σε ομοσπονδιακό επίπεδο, το αποτέλεσμα ανοίγει την πόρτα στην αναπτυσσόμενη εμπορική αγορά της κάνναβης.

Η πινακίδα παραμένει δημοφιλές σημείο για πεζοπόρους και τουρίστες, οι οποίοι κάποτε μπορούσαν να πλησιάσουν και να πάρουν φωτογραφίες. Τώρα η πρόσβαση εμποδίζεται από έναν φράχτη, και η προσέγγιση είναι δύσκολη.

Η ξακουστή θέα με τα γράμματα "Hollywood" θα χανόταν το 2010 από σχέδια οικοδομικής ανάπτυξης στην περιοχή, αλλά μια εθελοντική ομάδα, με δωρεές από τον Χιού Χέφνερ, ιδρυτή του περιοδικού Playboy και άλλους, αγόρασε τα κτήματα στις γύρω περιοχές για να εμποδίσει την καταστροφή του τοπίου.

Αρχικά, η πινακίδα έγραφε "Hollywoodland" και είχε δημιουργηθεί για να προωθήσει τις πωλήσεις κατοικιών εκεί. Τα τελευταία γράμματα της λέξης καταστράφηκαν προς το τέλος της δεκαετίας του '40, και το τμήμα που παρέμεινε συντηρήθηκε και αποκαταστάθηκε το 1978.

http://www.typos.com.cy/cat/1/article/25640

 
Ti ψάξαμε το 2016 Οι κορυφαίες αναζητήσεις των Ελλήνων στην Google
News - Magazino
Κυριακή, 01 Ιανουάριος 2017 10:04

Ti ψάξαμε το 2016

Οι κορυφαίες αναζητήσεις των Ελλήνων στην Google
79f4e-google search

Τις πρώτες θέσεις των επιμέρους κατηγοριών καταλαμβάνουν events όπως το Euro 2016, η Black Friday και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, πρόσωπα που «έφυγαν», όπως ο David Bowie και ο Παντελής ΠαντελίδηςΣε αυτήν λοιπόν την περίοδο, η Google κάνει τη δική της ανασκόπηση και ερευνά τι κέντρισε το ενδιαφέρον των Ελλήνων τη χρονιά που φεύγει, όσον αφορά σε γεγονότα, προσωπικότητες, ταινίες και άγνωστες λέξεις.

Η εταιρεία-κολοσσός καταγράφει επίσης τις ταχύτερα αυξανόμενες λίστες αναζητήσεων σε σχέση με το 2015! 

Τις πρώτες θέσεις των επιμέρους κατηγοριών καταλαμβάνουν events όπως το Euro 2016, η Black Friday και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, πρόσωπα που «έφυγαν», όπως ο David Bowie, ο Παντελής Παντελίδης κ.ά.

Οι αναζητήσεις δείχνουν το αυξημένο ενδιαφέρον των Ελλήνων σε δύσκολες αλλά κι ευχάριστες στιγμές. Παράλληλα, αποτυπώνουν την ανάγκη των ανθρώπων για ελπίδα και τη διάθεσή τους για σύμπνοια. 

Από τα στοιχεία της Google φαίνεται πως το ενδιαφέρον αυξήθηκε σημαντικά για αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις, ενώ από τα «τοπ» της λίστας δεν θα μπορούσε να λείπει το Pokemon Gο. 

Ο κατάλογος της Google είναι μακρύς και δεν σταματά εδώ, καθώς σε αυτόν συμπεριλαμβάνονται παγκόσμιες λίστες αναζητήσεων. Από την Αργεντινή μέχρι τη Νότια Αφρική, μπορείτε να δείτε ποιοι άνθρωποι, ποια θέματα και ποιες ερωτήσεις κυριάρχησαν στις αναζητήσεις των χρηστών σε όλο τον κόσμο. 

Δείτε παρακάτω τις λίστες για την Ελλάδα

Ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις 2016

1. Euro 2016
2. Pokemon Go
3. Παντελής Παντελίδης
4. Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016
5. Eurovision 2016
6. Public Black Friday
7. David Bowie
8. Kara Sevda
9. Δίδυμα Φεγγάρια
10. Brexit

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν αντίστοιχα στατιστικά για Κύπρο, λόγω μεγέθους. 

http://www.typos.com.cy/cat/1/article/25629

 


Σελίδα 2 από 467

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση