ATTICANEWS.GR

Member Area
Magazino
Απιστία, Τα 7 σημάδια ότι ο σύντροφος σου πηγαίνει με άλλη
News - Magazino
Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 12:06

Απιστία, 

Τα 7 σημάδια ότι ο σύντροφος σου πηγαίνει με άλλη
 
66941-couple infidelity

Η απιστία είναι ένα «φαινόμενο» των ερωτικών σχέσεων, πολύ πιο συχνό από όσο κάποιοι άνθρωποι θα ήθελαν να πιστεύουν.

Μπορεί να αισθάνεστε αμοιβαία αγάπη,στοργή, οικειότητα, κατανόηση. Όμως η απιστία είναι θέμα χρόνου να συμβεί ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες, αφού τα ερεθίσματα είναι αμέτρητα.

Κι αν παλαιότερα υπήρχε μια μάχη των φύλων ως προς το ποιο από τα δύο είναι περισσότερο επιρρεπές, το παραστράτημα μάλλον δεν κοιτάει φύλο. Λίγο οι συγκυρίες, λίγο η ερωτική έλξη της στιγμής και το κακό δεν αργεί να γίνει.

Το μαθαίνουν πάντοτε όλοι;

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές παραμένει κοινό μυστικό μεταξύ των δύο ενόχων, με το θύτη να μην το παραδέχεται όσες φορές κι αν ερωτηθεί, όμως υπάρχουν ενδείξεις που θα σας βγάλουν από το λήθαργο για να σας βάλουν σε υποψίες!

Κάνει μπάνιο με το «καλησπέρα σας»
Έχετε παρατηρήσει ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται μόλις μπει στο σπίτι ( υποτίθεται μετά τη δουλειά), είναι να ελέγξει αν υπάρχει ζεστό νερό και να κάνει μπάνιο; Ίσως προσπαθεί να εξουδετερώσει τη μυρωδιά από κάποιο ξένο σώμα . Ένα μικρό τεστ είναι να δείτε πόσο δεκτικός είναι να τον αγκαλιάσετε ή να τον φιλήσετε μόλις τον υποδεχθείτε.

Επιζητεί το σεξ σπανιότερα από ότι συνήθιζε
Κλασικό ύποπτο σημάδι ειδικά για τους άντρες που από τη φύση τους θέλουν να έχουν περισσότερες σεξουαλικές επαφές από ότι μια γυναίκα. Στην περίπτωση που δείχνει να το έχει ξεχάσει, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε ότι βρίσκει την απόλαυση αλλού. Άλλωστε αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ζητήσει από εσάς.

Αργεί να απαντήσει στα μηνύματα σας
Η εργασία αλλά και οι υποχρεώσεις που συνδέονται με αυτήν καθιστούν πολλές φορές δύσκολη την επικοινωνία με το κινητό, ωστόσο αν αυτό συμβαίνει συστηματικά το τελευταίο διάστημα, τότε ίσως θα ήταν καλύτερα να εξετάσετε τους λόγους για τους οποίους αποφεύγει να σας απαντήσει σε κλήσεις ή μηνύματα και καθυστερεί. Ακόμα πιο έντονες υποψίες μπορεί να κινήσει το γεγονός ότι ξαφνικά υπάρχει κωδικός ασφαλείας στο κινητό του και «απαγορευτικό» στην πρόσβαση σας.

Σας κάνει δώρα άνευ λόγου και αιτίας
Αυτό είναι αρκετά περίπλοκο, αφού ένας ερωτευμένος άνθρωπος υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει μικρές καθημερινές εκπλήξεις, ακόμα και δώρα εκτός εορταστικής περιόδου, από την άλλη όμως, δώρα μπορεί να κάνει κι ένας ένοχος, που θέλει να καλύψει τη λερωμένη του φωλιά. Για να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα, εξετάστε τη γενικότερη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα.

Αργεί να γυρίσει από τη δουλειά
Μια από τις πιο παλιές δικαιολογίες των ανθρώπων που απατούν. Αν ο σύντροφος σας εργάζεται ολοένα και περισσότερες ώρες, αλλά αυτό δεν αποδίδει σε κάποιο χρηματικό ποσό που θα τον ευνοούσε, τότε μάλλον κάτι «τρέχει». Όμως εκείνος γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να τον ελέγξετε, γιατί δεν θα πάρετε ποτέ τηλέφωνο στο χώρο εργασίας του ή στον εργοδότη του.

Φροντίζει λεπτομερώς την εμφάνιση του
Κυκλοφορούσε με αθλητικά παπούτσια και σπορ ντύσιμο, ενώ πια ασχολείται με τις τάσεις της μόδας και περιποιείται την εικόνα του; Μήπως όλα αυτά συμβαίνουν γιατί θέλει να κινήσει την προσοχή κάποιας άλλης;

Δοκιμάζει νέες στάσεις στο κρεβάτι
Σε μια μακροχρόνια σχέση είναι πολύ λογικό να γνωρίζει κανείς τη σεξουαλική συμπεριφορά του συντρόφου του και τις προτιμήσεις του. Ζητάει καινούριες εμπειρίες; Σας προτείνει μια στάση που δεν ξέρατε ή δεν είχατε δοκιμάσει ποτέ ξανά; Εχει αλλάξει τον τρόπο που φιλάει; Ρωτήστε τον τι του συνέβη και από που τα έχει εμπνευστεί όλα αυτά!

http://www.typos.com.cy/cat/10/article/26067

 
Το ρολόι των σοφών, Τι είναι το Ρολόι της Αποκάλυψης που προβλέπει τη συντέλεια;
News - Magazino
Κυριακή, 29 Ιανουάριος 2017 08:17

Το ρολόι των σοφών, 

Τι είναι το Ρολόι της Αποκάλυψης που προβλέπει τη συντέλεια;
5c8fb-27doomsday clock

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ ήταν το γεγονός που έκανε τους δείκτες στο "Ρολόι της Αποκάλυψης" να μετακινηθούν ακόμη πιο κοντά στα μεσάνυχτα που συμβολίζουν το τέλος της ανθρωπότητας.

Οι δείκτες του ρολογιού μετακινήθηκαν κατά 30 δευτερόλεπτα πιο μπροστά και πλέον δείχνουν 2 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα, γνωστοποίησαν οι επιστήμονες, αναφέροντας μεταξύ των λόγων που οδήγησαν σε αυτό την εμπρηστική ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ.

Το Ρολόι της Αποκάλυψης ένα ουσιαστικά εικονικό ρολόι που δείχνει πόσο κοντά βρίσκεται η ανθρωπότητα στην καταστροφή ήταν μια ιδέα κορυφαίων πυρηνικών επιστημόνων μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν ο πλανήτης έμπαινε στην πυρηνική εποχή, με πολύ νωπή ακόμη την φρίκη των ολοκαυτωμάτων στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Από τότε, κάθε φορά που οι επιστήμονες αισθάνονται ότι μια εξέλιξη είναι αρνητική, μετακινεί τος δείκτες πιο κοντά στα μεσάνυχτα και εξηγεί τους λόγους, προειδοποιώντας για τις συνέπειες των γεγονότων.

Η λειτουργία του Ρολογιού αλλά και οι μετακινήσεις των δεικτών του εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως οι πυρηνικές απειλές, οι πολιτικές εξελίξεις, η κλιματική αλλαγή, οι δείκτες βιο-ασφάλειας και βιολογικής τρομοκρατίας, ακόμα και επεισόδια κυβερνοπολέμου και εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη.

Το Ρολόι έχει την ιδιαιτερότητα ότι οι δείκτες του μπορούν να μετακινηθούν, όχι μόνο πιο κοντά στο σημείο της καταστροφής αλλά και να απομακρυνθούν από αυτό. Για παράδειγμα, το 1991, μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου και τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης το Ρολόι είχε μετακινηθεί 17 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, ενώ το 1953 με την ξέφρενη κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών και την δημιουργία της βόμβας υδρογόνου, η ανθρωπότητα απείχε μόλις 2 λεπτά από το τέλος της.

Το 2016 το ρολόι παρέμεινε σταθερό στα 3 λεπτά, καθώς οι κίνδυνοι που απειλούσαν την οικουμένη ήταν πολλοί: τρομοκρατία, πυρηνικές απειλές, κυβερνοπόλεμος και κλιματική αλλαγή. Με τον Τραμπ στην εξουσία, οι δείκτες μετακινήθηκαν δυόμισι λεπτά πριν το τέλος.

http://www.typos.com.cy/cat/1/article/26021

 
Ινστιτούτο Κεραμικής της Σαγκάης, Χαρτί που αντέχει στη φωτιά και στο νερό από Κινέζους επιστήμονες
News - Magazino
Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 10:20

Ινστιτούτο Κεραμικής της Σαγκάης, 

Χαρτί που αντέχει στη φωτιά και στο νερό από Κινέζους επιστήμονες
 
58499-0chinese paper

Ένα νέο είδος χαρτιού, το οποίο αντέχει στο νερό και στη φωτιά, αναφέρουν πως ανέπτυξαν Κινέζοι ερευνητές στη Σαγκάη.

Όπως αναφέρει η South China Morning Post, ερευνητική ομάδα στο Ινστιτούτου Κεραμικής της Σαγκάης πρόσθεσε ένα είδος ασβεστίου (υδροξυαπατίτη) που βρίσκεται στο σμάλτο δοντιών και στα οστά ζώων για να αλλάξει τη δομή του χαρτιού και να του δώσει επιπλέον ιδιότητες.

Οι ερευνητές τώρα υποβάλουν αιτήσεις για την κατοχύρωση άνω των δέκα ευρεσιτεχνιών για την τεχνολογία στην Κίνα, επιδιώκοντας το συγκεκριμένο χαρτί να βγει στην αγορά μέσα σε διάστημα τριών ετών.

Όπως λένε, η συγκεκριμένη τεχνική επιτρέπει στο χαρτί να απωθεί ακόμα και καφέ, χυμό ή τσάι, ενώ η αντοχή του στη θερμότητα φτάνει ακόμα και τους 200 βαθμούς Κελσίου. Ο επικεφαλής των ερευνητών, Ζου Γινγκτζιέ, δήλωσε στη South China Morning Post πως χαρτιά που ήταν ανθεκτικά στη φωτιά ή αδιάβροχα είχαν φτιαχτεί και στο παρελθόν, αλλά ποτέ και με τις δύο ιδιότητες ταυτόχρονα.

«Πιστεύουμε πως το χαρτί θα είναι επωφελές σε ανθρώπους κάθε είδους, για πολλές διαφορετικές χρήσεις, από χρήση σε καλλιγραφία μέχρι διαφημιστικές αφίσες» είπε.

Το κόστος παραγωγής για μια κόλλα Α4, που μοιάζει με μια συνηθισμένη κόλλα αλλά έχει λίγο πιο ομαλή επιφάνεια, θα είναι «λίγα γουάν» παραπάνω, αλλά ελπίζεται πως το κόστος θα μειωθεί σε περίπτωση παραγωγής σε μεγάλες ποσότητες.

Οι ερευνητές επίσης- που, όπως αναφέρεται, δουλεύουν πάνω στη συγκεκριμένη τεχνολογία από το 2008- υποστηρίζουν πως το χαρτί μπορεί να καθαρίζεται με νερό, χωρίς να δημιουργείται μουντζούρα.

Επίσης, κατά τον Ζου, ο συγκεκριμένος τύπος χαρτιού θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος όσον αφορά στη διατήρηση σημαντικών εγγράφων για αιώνες, καθώς δεν θα υπάρχει ανησυχία για κινδύνους όπως το νερό (υγρασία) και η φωτιά.

http://www.typos.com.cy/cat/13/article/26004

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 10:22
 
Υλικό από ημερίδα σχολικών συμβούλων για δημιουργικές εργασίες Στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ (iep.edu.gr) έχει αναρτηθεί υλικό και παρουσιάσεις από την Ημερίδα των Σχολικών Συμβούλων για τις Συνθετικές Δημιουργικές Εργασίες και τις Δημιουργικές Εργασίες (ε
News - Magazino
Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 11:49

 

Υλικό από ημερίδα σχολικών συμβούλων για δημιουργικές εργασίες

Στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ (iep.edu.gr) έχει αναρτηθεί υλικό και παρουσιάσεις από την Ημερίδα των Σχολικών Συμβούλων για τις Συνθετικές  Δημιουργικές  Εργασίες και  τις  Δημιουργικές Εργασίες (εδώ)

IEP

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΣΔΕ ΚΑΙ ΔΕ 20-1-2017


1. Συνθετικές Δημιουργικές Εργασίες στο Γυμνάσιο

2. Πορεία Υλοποίησης ΣΔΕ Σχέδιο Παραδοτέων 

3. Συνοπτικό Διάγραμμα της Διαδικασίας Εκπόνησης της ΣΔΕ 

4. ΔΕ Παρουσίαση 

5. Η Δημιουργικότητα στο Σχολείο

6. ΣΔΕ ΔΕ Αξιολόγηση 

7. Ψηφιακό Υλικό για Φιλολόγους    

8.1. 1η Διδακτική ώρα, Υπόδειγμα Ι - Σχέδιο Σ.Δ.Ε Μαθητή/τριας

8.2. 2η Διδακτική ώρα, Υπόδειγμα ΙΙ - Σχέδιο Σ.Δ.Ε Μαθητή/τριας

9.1 Ενδεικτικό Παράδειγμα - Αρχαία Γ' Γυμνασίου

9.2 Ενδεικτικό Παράδειγμα - Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή Γ' Γυμνασίου

9.3 Ενδεικτικό Παράδειγμα - Χημεία Γ' Γυμνασίου

10. Συνοπτικό Διάγραμμα της Διαδικασίας Εκπόνησης της ΔΕ

 

http://iep.edu.gr/index.php/el/32-latest-news/761-2016-03-11-13-04-34

 


Σελίδα 8 από 476
Μουσική βραδιά με τη διακεκριμένη 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (IIinois USA)
Μουσική βραδιά με τη διακεκριμένη 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (IIinois USA)
Μουσική βραδιά με τη διακεκριμένη 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (IIinois USA) Ο Δήμος ...

Tο σύμπαν του Κουεντίν Ταραντίνο, Κουέντιν Ταραντίνο: Πώς συνδέονται όλοι οι χαρακτήρες των ταινιών του;
Tο σύμπαν του Κουεντίν Ταραντίνο,  Κουέντιν Ταραντίνο: Πώς συνδέονται όλοι οι χαρακτήρες των ταινιών του;
Tο σύμπαν του Κουεντίν Ταραντίνο, Κουέντιν Ταραντίνο: Πώς συνδέονται όλοι οι χαρακτήρες των ταινιών του; Ο Κουέντιν Ταραντίνο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση