ATTICANEWS.GR

Member Area
Magazino
Οι γυμνές φωτογραφίσεις επιστρέφουν πανηγυρικά στο Plαyboy! Διόρθωση λανθασμένης στρατηγικής.
News - Magazino
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 08:09

Διόρθωση λανθασμένης στρατηγικής.

Οι γυμνές φωτογραφίσεις επιστρέφουν πανηγυρικά στο Plαyboy!
 
482e7-0naked is normal

Μια λάθος επιχειρηματικά απόφαση που ελήφθη πέρυσι διορθώνει τώρα το Palyboy!

Το γυμνό επιστρέφει στις σελίδες του!

Η αλλαγή ρότας ανακοινώθηκε μέσω Twitter από τον καινούργιο επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος Κούπερ Χέφνερ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η πλήρης αφαίρεση του γυμνού περιεχομένου «ήταν λάθος».

«Το γυμνό δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα, διότι το γυμνό δεν είναι πρόβλημα. Σήμερα ανακτούμε την ταυτότητά μας», ανέφερε.

Η περσινή απόφαση για κατάργηση του γυμνού ελήφθη υπό το πρίσμα ότι διαδίκτυο έχει καταστήσει την πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό ιδιαίτερα εύκολη και δωρεάν.

Ωστόσο, η κυκλοφορία του περιοδικού επλήγη περαιτέρω.

Τη δεκαετία του 1970 η κυκλοφορία του περιοδικού ανερχόταν σε 5,6 εκατομμύρια αντίτυπα, όμως, σύμφωνα με το BBC, πέρυσι έπεσε κάτω από τα 700.000.

Η διαφημιστική εκστρατεία στο Twitter για την επιστροφή στο «πατροπαράδοτο» μοντέλο του Playboy είναι #NakedIsNormal, ήτοι «το γυμνό είναι φυσιολογικό».

Οι γυμνές φωτογραφήσεις θα επιστρέψουν στο τεύχος Μαρτίου/Απριλίου.

Το Playboy πρωτοεκδόθηκε το 1953.

http://www.typos.com.cy/cat/1/article/26286

 
Ο μύθος πίσω από τον Αγιο Βαλεντίνο. Πώς γιορτάζεται σε διάφορα μέρη του κόσμου;
News - Magazino
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 07:59

Πώς γιορτάζεται σε διάφορα μέρη του κόσμου;

Ο μύθος πίσω από τον Αγιο Βαλεντίνο.
 
d0fff-valentines-day-around-the-world

Κάθε χρόνο, στις 14 Φεβρουαρίου στον δυτικό κυρίως κόσμο, οι ερωτευμένοι ανταλλάσσουν λουλούδια, δώρα, σοκολατάκια και καραμέλες, στο όνομα του Αγίου Βαλεντίνου. Ποιός είναι όμως αυτός ο μυστηριώδης άγιος και από πού προέρχονται αυτές οι παραδόσεις; Ας ανατρέξουμε για λίγο πίσω στην ιστορία.

Ο μύθος πίσω από τον Αγιο Βαλεντίνο

Η ιστορία του εορτασμού της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και η ιστορία του ομώνυμου αγίου, καλύπτεται από μυστήριο. Από όσο γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, ο Φεβρουάριος τις τελευταίες δεκαετίες εορτάζεται ως μήνας του ρομαντισμού, ενώ ο εορτασμός της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου περιέχει ίχνη τόσο από την χριστιανική, όσο και από την ρωμαϊκή παράδοση. Ποιός όμως ήταν ο Άγιος Βαλεντίνος και πως συνδέθηκε με την αρχαία αυτή ιεροτελεστία;

Η Καθολική Εκκλησία αναγνωρίζει τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς αγίους με το όνομα Βαλεντίνος, από όλους όσοι μαρτύρησαν. Σύμφωνα με ένα θρύλο, ο Βαλεντίνος ήταν ένας ιερέας που ιερουργούσε κατά την διάρκεια του τρίτου αιώνα στη Ρώμη. Όταν ο αυτοκράτορας Κλαύδιος Β ' συνειδητοποίησε οτι οι άγαμοι άνδρες ήταν καλύτεροι στρατιώτες από εκείνους που είχαν γυναίκες και παιδιά, έθεσε εκτός νόμου τον γάμο για τους νεαρούς άνδρες. Ο Βαλεντίνος αντιλαμβανόμενος την αδικία αψήφησε το διάταγμα του Κλαύδιου και συνέχισε να παντρεύει μυστικά του νέους εραστές. Οταν ο Κλαύδιος το ανακάλυψε διέταξε να θανατωθεί ο Βαλεντίνος.

Σύμφωνα με άλλους θρύλους, ο Βαλεντίνος πιθανόν να σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους Χριστιανούς από τις απάνθρωπες διώξεις των Ρωμαίων. Σύμφωνα με έναν μύθο, ένας φυλακισμένος Βαλεντίνος έστειλε στην πραγματικότητα τον πρώτο 'Βαλεντίνιο' χαιρετισμό μόλις ερωτεύθηκε ένα κορίτσι, πιθανόν την κόρη του δεσμοφύλακά του η οποία τον επισκεπτόταν ενόσω εκείνος ήταν στη απομόνωση. Λέγεται ότι πριν από την εκτέλεσή του της έστειλε ένα γράμμα με τη υπογραφή 'από τον Βαλεντίνο σου', μία έκφραση που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα. Ωστόσο, η αλήθεια πίσω από τους μύθους για τον Βαλεντίνο είναι πολύ σκοτεινή. Οι θρύλοι δίνουν έμφαση σε μία εικόνα συμπαθητική, ηρωϊκή και κυρίως ρομαντική. Τον Μεσαίωνα, χάρη ίσως σε αυτην την φήμη, ο Βαλεντίνος θα αναδειχθεί σε έναν από τους πιό δημοφιλείς αγίους στην Γαλλία και την Αγγλία.

Προέλευση της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου:μία παγανιστική γιορτή του Φεβρουαρίου

Ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζεται στα μέσα Φεβρουαρίου για να τιμήσουν την επέτειο του θανάτου ή της ταφής του, πιθανότατα γύρω στα 270 Μ.Χ, άλλοι υποστηρίζουν οτι η Χριστιανική εκκλησία αποφάσισε να εορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα μέσα Φεβρουαρίου σε μία προσπάθεια να 'εκχριστιανίσει' την ειδωλολατρική γιορτή των Λουπερκάλια, μίας από τις παλαιότερες ρωμαϊκές γιορτές που τελούνταν κάθε χρόνο προς τιμήν του Λούπερκους, πρώιμου θεού της γονιμότητας στη ρωμαϊκή μυθολογία, αντίστοιχου του ελληνικού θεού Πάνα. Η γιορτή πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου στο Λουπερκάλιο, τη σπηλιά στον Παλατίνο Λόφο της Ρώμης, όπου λέγεται ότι ανατράφηκαν τα αδέρφια Ρωμύλος και Ρώμος.

Πριν ξεκινήσει η γιορτή, οι ρωμαίοι ιερείς συγκεντρώνονταν σε μία ιερή σπηλιά όπου τα βρέφη Ρωμύλος και Ρώμος, οι ιδρυτές της Ρώμης, πιστεύεται ότι ανατράφηκαν από μία λύκαινα. Οι ιερείς θυσίαζαν ένα κατσίκι για τη γονιμότητα, και ένα σκυλί, για εξαγνισμό. Στη συνέχεια μάζευαν το αίμα της κατσίκας και με αυτό ράντιζαν τα πρόσωπα των γυναικών, αλλά και τα χωράφια, για να καρποφορήσουν. Αργότερα την ίδια ημέρα, σύμφωνα με τον μύθο, όλες οι νεαρές ανύπαντρες γυναίκες έγραφαν τα ονόματά τους και τα έβαζαν σε ένα μεγάλο δοχείο. Κάθε εργένης της πόλης θα διάλεγε ένα όνομα γυναίκας με τη οποία θα ζευγάρωνε τον υπόλοιπο χρόνο. Τα ζευγαρώματα αυτά συνήθως κατέληγαν σε γάμο.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Μία ημέρα για ειδύλλιο

Τα Λουπερκάλια εορτάζονταν έως την εμφάνιση του πρώϊμου Χριστιανισμού, αργότερα όμως τέθηκαν εκτός νόμου, καθώς κρίθηκαν 'μή Χριστιανικά', όταν στο τέλος του 5ου αιώνα ο Πάπας Γελάσιος καθιέρωσε την 14η Φεβρουαρίου Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ωστόσο, πολύ αργότερα η γιορτή αυτή συνδυάστηκε με τον έρωτα. Στη διάρκεια του Μεσαίωνα στην Γαλλία και την Αγγλία ήταν κοινώς παραδεχόμενο ότι η 14η Φεβρουαρίου ήταν η αρχή της εποχής που ζευγάρωναν τα πουλιά, πίστη που ενίσχυσε την θεωρία οτι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν μία ημέρα για ειδύλλιο.

Ωστόσο οι γραπτές αναφορές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εμφανίσθηκαν αιώνες αργότερα και συγκεκριμένα μετά το 1400. Η παλαιότερη αναφορά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που σώζεται μέχρι σήμερα, είναι ένα ποίημα γραμμένο το 1415 από τον Δούκα της Ορλεάνης, Σαρλ, στην γυναίκα του ενώ ήταν φυλακισμένος στον Πύργο του Λονδίνου μετά την σύλληψή του στην Μάχη του Αζινκούρ. ( Το γράμμα αυτό σήμερα αποτελεί μέρος της συλλογής χειρογράφων της Βρετανικής Βιβλιοθήκης στο Λονδίνο). Αρκετά χρόνια αργότερα, εικάζεται οτι ο βασιλίας Ερρίκος ο πέμπτος προσέλαβε έναν συγγραφέα ονόματι Τζον Λαντγκέϊτ, να συνθέσει ένα ερωτικό σημείωμα για την Αικατερίνη του Βαλουά.

Τυπικοί εορτασμοί της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

Στη Μεγάλη Βρετανία, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου άρχισε να γιορτάζεται ευρέως τον 17ο αιώνα. Έως τα μέσα του 18ου αιώνα, ήταν σύνηθες για τους φίλους και τους εραστές όλων των κοινωνικών τάξεων να ανταλλάσσουν μικρά δώρα αγάπης ή χειρόγραφες σημειώσεις, ενώ από το 1900 τυπωμένες κάρτες άρχισαν να αντικαθιστούν τις γραπτές επιστολές, χάρις στην πρόοδο που επετεύχθηκε στην τεχνολογία της εκτύπωσης.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες πιθανόν στις αρχές του 1700 να άρχισαν να ανταλλάσσουν χειροποίητες κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου. Την δεκαετία του 1840 η Εσθερ Α. Χόουλαντ άρχισε να πουλά στην Αμερική τις πρώτες εκτυπωμένες κάρτες την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Χόουλαντ γνωστή και ως 'Μητέρα του Βαλεντίνου' κατασκεύαζε περίτεχνα δημιουργήματα με πραγματικές δαντέλες, κορδέλες και πολύχρωμες εικόνες. Σήμερα υπολογίζεται ότι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποστέλλονται πάνω από 1 δις κάρτες σε όλον τον κόσμο, ενώ 2,6 δις κάρτες αποστέλλονται τα Χριστούγεννα.

Ας δούμε πως εορτάζεται η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε διάφορα μέρη του κόσμου

Κίνα:
Στα τέλη του 20ου αιώνα και στις αρχές του 21ου, οι Κινέζοι έμαθαν να γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανταλλάσσοντας ρομαντικά δώρα και βγαίνοντας ραντεβού. Για αιώνες ωστόσο, οι Κινέζοι είχαν την δικιά τους 'Ημέρα των Ερωτευμένων'. Η αντίστοιχη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Κίνα είναι η λεγόμενη 'Εβδομη Νύχτα' και συνήθως εορτάζετο στις αρχές Αυγούστου, την έβδομη ημέρα του έβδομου σεληνιακού μήνα.

Ιαπωνία:
Στην Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι γλυκιά σαν σοκολάτα! Τα κορίτσια χαρίζουν το παραδοσιακό 'Γκίρι Τσόκο' (σοκολάτες που χαρίζονται υποχρεωτικά χωρίς καμία ρομαντική χροιά) σε άντρες, φίλους, συναδέλφους ακόμα και σε εργοδότες. Εάν θέλουν να δείξουν ένα άλλο είδος 'αγάπης', τότε πρέπει να συμπεριλάβουν στην σοκολάτα και ένα χειροποίητο δώρο, το "Honmei Choco". Υπομονή όμως! Τα αρσενικά δεν πιάνονται τόσο εύκολα! Ένα μήνα αργότερα, στις 14 Μαρτίου, τα αγόρια πρέπει να επιστρέψουν το δώρο με σοκολάτες και άλλη διάθεση ... Αυτή η μέρα αυτή ονομάζεται "Λευκή Ημέρα".

Νότια Κορέα:
Όπως και στην Ιαπωνία, η νότια Κορέα η οποία τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί υψηλό βαθμό εκδυτικισμού, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τιμούν ουσιαστικά την 'Λευκή Ημέρα', δηλαδή την 14η Μαρτίου, όταν οι άντρες επιστρέφουν τα δώρα στις κοπέλες. Ωστόσο, στη νότια Κορέα έχουν ειδική ημέρα και για τους άτυχους της αγάπης, η οποία εορτάζεται στις 14 Απριλίου. Την ημέρα εκείνη, άντρες και γυναίκες που είναι μόνοι τους πάνε μαζί να φάνε μαύρα νουντλς, για να μοιραστούν από κοινού την θλίψη τους! Κάποιοι από αυτούς φοράνε και μαύρα ρούχα.

Αργεντινή:
Μια μέρα δεν είναι αρκετή για να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Αργεντινή, τη χώρα του τάνγκο. Εκτός από την 14η Φεβρουαρίου, οι Αργεντίνοι έχουν μία ολόκληρη εβδομάδα μέσα στον Ιούλιο την λεγόμενη ' γλυκειά εβδομάδα'. Από τις 13 έως τις 20 Ιουλίου, εραστές και φίλοι ανταλλάσσουν καραμέλες και φιλιά. Αυτή η εβδομάδα τελειώνει συνήθως με την 'Ημέρα της Φιλίας'.

Γερμανία:
Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη Γερμανία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους κατοίκους, όχι όμως με την εμπορική φρενίτιδα που χαρακτηρίζει άλλες χώρες. Οι εραστές θα ανταλλάξουν όχι μόνο σοκολάτες, λουλούδια και δώρα σε σχήμα καρδιάς, αλλά και κάτι άλλο ειδικά για αυτή την γιορτή: ένα γουρούνι! Το γουρούνι για τους Γερμανούς αντιπροσωπεύει τύχη και πόθο και χαρίζεται σε μινιατούρες, σε σχήμα σοκολάτας κ.λ.π. Οι Γερμανοί επίσης φτιάχουν μεγάλα μπισκότα με γεύση τζίντζερ σε σχήμα καρδιάς με αποτυπωμένες επάνω τους φράσεις όπως: 'Ich Liebe dich' (σ 'αγαπώ).

Ιταλία:
Φυσικά στην Ιταλία η 'Ημέρα Αγάπης' γιορτάζεται κλασικά σαν μία ανοιξιάτικη γιορτή. Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα ζευγάρια απολαμβάνουν μαζί μουσική, ποίηση και ανταλλάσσουν δώρα όπως τα 'baci perugini', ένα κουτί με σοκολατένια 'φιλιά' γεμισμένα με μικρά φουντούκια (baci σημαίνει φιλιά στα Ιταλικά). Αυτό το κουτί θα συνοδεύεται από ένα ρομαντικό σημείωμα σε τέσσερις γλώσσες. Σύμφωνα επίσης με μία παλιά παράδοση, ο πρώτος άντρας που θα αντικρύσει εκείνη την ημέρα ένα κορίτσι θα γίνει συζυγός της μέσα σε έναν χρόνο!

Χιλή:
Η Χιλή είναι γνωστή και ως 'χώρα των ποιητών' και είναι αλήθεια οτι οι Χιλιανοί είναι πραγματικά πολύ ρομαντικοί. Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αναμένεται με ανυπομονησία από τους εραστές. Οι Χιλιανοί αγαπούν πολύ τις γιορτές και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τα ζευγάρια να την γιορτάσουν με πραγματικό ενθουσιασμό. Ολες οι μεγάλες πόλεις είναι στολισμένες με λουλούδια, μπαλόνια και καρδιές από γιρλάντες

Βραζιλία:
Όποιος αναζητά ένα 'τεράστιο πάρτι', το καρναβάλι της Βραζιλίας είναι μία ιδανική ευκαιρία καθώς διεξάγεται από τον Φεβρoυάριο έως τον Μάρτιο κάθε χρόνου, συμπίπτοντας έτσι με τη Ημερα του Αγίου Βαλεντίνου. Ωστόσο η αντίστοιχη γιορτή των Βραζιλιάνων είναι η 'Ημέρα των Ερωτευμένων', στις 12 Ιουνίου. Οι Βραζιλιάνοι αρέσκονται να ανταλλάσσουν σοκολάτες, λουλούδια, κάρτες κλπ. Επίσης οι μουσικές παραστάσεις που πραγματοποιούνται σε όλες τις πόλεις και κωμοπόλεις, φέρνουν κοντά τα ζευγάρια και τις οικογένειες από κάθε κοινωνική τάξη. Στη Βραζιλία επίσης, οι κάτοικοι γιορτάζουν την 'Ημέρα του Αγίου Αντωνίου', άγιου -προστάτη του γάμου.

Ταϊβάν:
Εάν τα λουλούδια δείχνουν ρομαντισμό, τότε η Ταϊβάν, παγκοσμίως γνωστή για τα λουλούδια της, μπορεί να υπερηφανεύεται για την πιο ρομαντική γιορτή στον κόσμο! Και το γιορτάζουν δύο φορές το χρόνο: στις 14 Φεβρουαρίου και στις 7 Ιουλίου. Ο άντρας ανυπομονεί να προσφέρει ένα μπουκέτο λουλούδια στην αγαπημένη του. Σύμφωνα με την παράδοση της Ταϊβάν, το χρώμα και ο αριθμός των λουλουδιών θα αποτελέσει ένα σημαντικό μήνυμα ...τα κόκκινα τριαντάφυλλα αντιπροσωπέυουν την 'μοναδική αγάπη', τα ενενήντα εννέα τριαντάφυλλα εκφράζουν την 'παντοτινή αγάπη' και τα 108 τριαντάφυλλα ερωτούν...'Θα με παντρευτείς;'.

Γαλλία:
Το Παρίσι- 'η πόλη του έρωτα'- είναι ουσιαστικά η παγκόσμια πρωτεύουσα της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς ζευγάρια από όλο τον κόσμο συρρέουν εδώ για την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εραστές στη Γαλλία ανταλλάσσουν γράμματα και κάρτες, μια παγκόσμια παράδοση που υποστηρίζει τις ρίζες της στη Γαλλία!

http://www.typos.com.cy/cat/1/article/26282

 
11 Φεβρουαρίου – Διεθνής Ημέρα για τις Γυναίκες και τα κορίτσια στην Επιστήμη
News - Magazino
Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 19:15

11 Φεβρουαρίου – Διεθνής Ημέρα για τις Γυναίκες και τα κορίτσια στην Επιστήμη

Int Day Women Girls in Science Logo English-900x449

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για τις Γυναίκες και τα κορίτσια στην Επιστήμη, που τιμάται κάθε χρόνο στις 11 Φεβρουαρίου, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) εφιστά την προσοχή της στην ανάγκη αποκατάστασης της άνισης συμμετοχής των κοριτσιών και γυναικών στην επιστήμη.

 

Αποτελεί πάγια πεποίθηση της ΓΓΙΦ ότι η ενσωμάτωση της έμφυλης διάστασης σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, συνιστά παράμετρο ικανή να συμβάλει σημαντικά στην αποκατάσταση των στερεοτυπικών αντιλήψεων, με αποτέλεσμα κορίτσια και γυναίκες να κατανέμονται άνισα σε πολλές από τις πτυχές του βίου μας, μέρος των οποίων αποτελεί και η επιστήμη.

 

Η ΓΓΙΦ, έχοντας τον τομέα της Εκπαίδευσης στην πρώτη γραμμή των πολιτικών και των δράσεών της, επισημαίνει τη βαρύτητα της ισόρροπης συμμετοχής των κοριτσιών και των γυναικών σε όλους τους τομείς των επιστημών, τονίζοντας την ανάγκη εξάλειψης των έμφυλων παραμέτρων.

 

Προς αυτή την κατεύθυνση, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΓΓΙΦ για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, προκήρυξε διαγωνισμό για τη χορήγηση πέντε (5) υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές σε γυναίκες απόφοιτες Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) - Τομέας Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ψηφιακή Συμμαχία για τη Γυναικεία Απασχόληση».

 

Επίσης, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, πρόσφατα συμμετείχε στην επίσημη τελετή βράβευσης της «LOrealUnesco για τις γυναίκες στην επιστήμη» και βράβευσε γυναίκα μεταδιδακτορική ερευνήτρια.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα αποτελέσματα πρόσφατης μελέτης, που διεξήχθη στα Ηνωμένα Έθνη και συμπεριέλαβε 14 χώρες, αναφορικά με τα ποσοστά των γυναικών κατόχων μεταπτυχιακών ή/και διδακτορικών τίτλων σπουδών στην επιστήμη. Βάσει αυτών, αποτυπώνεται ότι γυναίκες με Bachelors degreeκατέχουν σε ποσοστό 18%, Masters degree 8% και Doctors degree 2%, τη στιγμή που η αναλογία των ανδρών για τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών διαμορφώνεται σε ποσοστό 37%, 18% και 6%, αντίστοιχα.

 

Η ΓΓΙΦ, τιμώντας τη γυναικεία υπόσταση στο σύνολό της ως μέλος ισότιμο και ικανό να συμμετέχει ενεργά και δυναμικά σε κάθε τομέα της ζωής, προτάσσει τη σημασία της δίκαιης και ισότιμης συμμετοχής των κοριτσιών και γυναικών στην επιστήμη. 

 
Έπαιξε τους ίδιους αριθμούς, «Από λάθος» δύο φορές εκατομμυριούχος ένας άντρας στην Αυστραλία.
News - Magazino
Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2017 09:52

Έπαιξε τους ίδιους αριθμούς, 

«Από λάθος» δύο φορές εκατομμυριούχος ένας άντρας στην Αυστραλία. 
 
578b4-happy man

Ένας άντρας από τη Μελβούρνη έγινε εκατομμυριούχος "από λάθος," κερδίζοντας το λόττο δύο φορές.

Ο ίδιος, κατάγεται από περιοχή δυτικά της Μελβούρνης και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ενώ από λάθος εισήγαγε τους ίδιους αριθμούς στο λόττο (Tattslotto) το Σάββατο το βράδυ.

Οι αριθμοί αυτοί του εξασφάλισαν συνολικά κέρδη περίπου δύο εκατομμυρίων δολαρίων.

"Αρχικά πίστευα ότι είχα κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια. Ωστόσο, μετά από μια ώρα διαπίστωσα ότι δεν είχα ελέγξει όλα τα δελτία του λόττο. Έτσι, τα κοίταξα και προς μεγάλη μου έκπληξη, είδα ότι είχα παίξει τους ίδιους αριθμούς, δύο φορές. Δεν περίμενα να κερδίσω ούτε μία φορά κι έτσι κέρδισα δύο φορές," δήλωσε χαρακτηριστικά ο άντρας.

Ο ίδιος, σχεδιάζει ν` αγοράσει ένα σπίτι, μία Φεράρι, αλλά και να λείψει από τη δουλειά του, προκειμένου να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο.

http://www.typos.com.cy/cat/1/article/26176

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2017 09:57
 


Σελίδα 6 από 476
Μουσική βραδιά με τη διακεκριμένη 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (IIinois USA)
Μουσική βραδιά με τη διακεκριμένη 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (IIinois USA)
Μουσική βραδιά με τη διακεκριμένη 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (IIinois USA) Ο Δήμος ...

Tο σύμπαν του Κουεντίν Ταραντίνο, Κουέντιν Ταραντίνο: Πώς συνδέονται όλοι οι χαρακτήρες των ταινιών του;
Tο σύμπαν του Κουεντίν Ταραντίνο,  Κουέντιν Ταραντίνο: Πώς συνδέονται όλοι οι χαρακτήρες των ταινιών του;
Tο σύμπαν του Κουεντίν Ταραντίνο, Κουέντιν Ταραντίνο: Πώς συνδέονται όλοι οι χαρακτήρες των ταινιών του; Ο Κουέντιν Ταραντίνο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση