ATTICANEWS.GR

Member Area
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Τελετή Βράβευσης αριστούχων μαθητών, Δήμαρχος Ιωαννίνων στους μαθητές: «στο πρόσωπο σας προσπαθούμε να δούμε ένα αισιόδοξο μέλλον».
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Κυριακή, 29 Ιανουάριος 2017 17:42

Τελετή Βράβευσης αριστούχων μαθητών, 

Δήμαρχος Ιωαννίνων στους μαθητές: «στο πρόσωπο σας προσπαθούμε να δούμε ένα αισιόδοξο μέλλον».

resized 1

«Στο πρόσωπο σας προσπαθούμε να δούμε ένα αισιόδοξο μέλλον. Να δούμε την άλλη Ελλάδα. Αυτή που ονειρευόμαστε, αυτή που μας αξίζει», είπε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, απευθυνόμενος στους μαθητές, κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης των αριστούχων.

resized 2

Η καθιερωμένη τελετή βράβευσης που οργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Ιωαννιτών , για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος, καθώς και για τους μαθητές που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στη Βουλή των Εφήβων, πραγματοποιήθηκε σήμερα ( Κυριακή πρωί ), στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.

resized 3

Είναι μια εκδήλωση που – όπως υπογράμμισε και ο Δήμαρχος - σκοπό έχει την επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλουν τα παιδιά για να κατακτήσουν τη γνώση. Πραγματικά μεγάλη προσπάθεια και μόχθος καθημερινός, από την Πρώτη Δημοτικού μέχρι την Τρίτη Λυκείου. Γιατί έτσι όπως είναι δομημένο το εκπαιδευτικό μας σύστημα, είναι αλήθεια αυτό που λέγεται πως «οι μαθητές είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι».

resized 4

Ο κ. Μπέγκας καλωσόρισε και συνεχάρη τους μαθητές λέγοντας πως με την προσπάθεια τους δίνουν και στους μεγαλύτερους ένα μάθημα. Τους γονείς που δίπλα στα παιδιά τους δίνουν κι εκείνοι τον δικό τους αγώνα για να στηρίξουν τα όνειρα τους. Τους εκπαιδευτικούς για τους οποίους, όπως είπε, η βράβευση των μαθητών τους είναι στην ουσία και η δική τους ανταμοιβή.

resized 5

Απευθυνόμενος στους αριστούχους μαθητές ο Δήμαρχος Ιωαννίνων είπε:

«Αγαπητά μου παιδιά Ξέρω ότι για να φτάσετε μέχρι εδώ, δεν διαλέξατε τον εύκολο δρόμο. Ότι δώσατε ο καθένας σας μια προσωπική μάχη θέτοντας στόχους και βάζοντας ψηλά τον πήχη. Κι έτσι να συνεχίσετε. Η επίτευξη του καλού βαθμού, που αποτελεί το κριτήριο της σημερινής σας βράβευσης, να μη γίνει στοιχείο εφησυχασμού, αλλά το εφαλτήριο για την κατάκτηση ακόμα υψηλότερων στόχων. Η κατάκτηση της γνώσης είναι μια συνεχής διαδικασία για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να γίνετε ολοκληρωμένοι άνθρωποι, χρήσιμοι στην κοινωνία. Η αποστήθιση αθροίζει απλά πληροφορίες για τις εξετάσεις, τις οποίες συνήθως αποβάλει ο εγκέφαλος μας όταν αφήνουμε τα μαθητικά θρανία. Γι’ αυτό η κατάκτηση της γνώσης απαιτεί πάνω απ’ όλα κριτική σκέψη, δημιουργικό πνεύμα, ακόμη και αμφισβήτηση. Τότε η γνώση γίνεται η δύναμη σας για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις προκλήσεις της ζωής που σας περιμένει».

resized 6

Αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα και η ελληνική κοινωνία, ο κ. Μπέγκας σημείωσε πως δεν μας αξίζει αυτό που ζούμε και κυρίως δεν αξίζει σε σας, τη νέα γενιά. Γι’ αυτό στο πρόσωπο σας προσπαθούμε να δούμε ένα αισιόδοξο μέλλον. Να δούμε την άλλη Ελλάδα. Αυτή που ονειρευόμαστε, αυτή που μας αξίζει».

Ο κ. Μπέγκας εξέφρασε την πεποίθηση πως το «όχημα» για ένα καλύτερο μέλλον, είναι η Παιδεία μας. Όχι ως αφηρημένη έννοια, αλλά με την ουσία περικλείει η λέξη Παιδεία. «Μια Παιδεία που καλλιεργεί, ήθος, αρχές, αξίες και ιδανικά. Που διαμορφώνει ελεύθερους, σκεπτόμενους, κοινωνικά ευαίσθητους, καλλιεργημένους πολίτες. Που «χτίζει» ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Κατά τη ρήση του Σωκράτη, «η παιδεία σαν την πλούσια χώρα, παράγει όλα τα αγαθά», όπως είπε.

resized 7

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κατέληξε ευχόμενος στους μαθητές «να καταφέρετε να πετύχετε ότι ονειρεύεται ο καθένας από σας» και ακολούθησε η απονομή των τιμητικών διπλωμάτων.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν -κι απένειμαν διπλώματα στους μαθητές - εκπρόσωποι της Εκκλησίας και των τοπικών αρχών και φορέων. Οι βουλευτές κύριοι Καραγιάννης και Στέφος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κ. Καραμπίνας, η περιφερειακή Δ/ντρια Εκπαίδευσης κ. Φωτεινού, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

resized 8

 

resized 9

 
BRIDAL EXPO - BRIDAL FASHION WEEK 5 YEARS Η καλύτερη διοργάνωση των τελευταίων 5 ετών!!
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 20:01

BRIDAL EXPO - BRIDAL FASHION WEEK
5 YEARS
Η καλύτερη διοργάνωση των τελευταίων 5 ετών!!

 resized tranoulis

Χιλιάδες οι επισκέπτες μελλόνυμφοι που δημιούργησαν την τεράστια ουρά μπροστά στην πύλη του Ζαππείου, προκειμένου να επισκεφθούν την 5η έκθεσηBridal Expo και fashion shows των σχεδιαστών της Bridal Fashion Week.
Τις ωραιότερες ιδέες και καινοτόμες τεχνικές απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν τη φετινή Bridal Fashion Week.

resized kosmos
Εντυπωσιάζει το γεγονός ότι όλοι οι συμμετέχοντες ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την προσέλευση, το ενδιαφέρον και ιδιαίτερα από το επίπεδο του κόσμου.
Κατά την διάρκεια του τριημέρου επισκέφθηκαν τη διοργάνωση πάνω από 7.000 ζευγάρια που θα παντρευτούν μέσα στο 2017, το οποίο προμηνύεται πολύ δυνατό σε αριθμό γάμων.

resized stallo-theodorou
Στο πλαίσιο της Bridal Fashion Week καινοτόμες ιδέες και τεχνικές συνδυάστηκαν με τις επιδείξεις της δεύτερης και της τρίτης ημέρας.

Stallo Theodorou - Η σχεδιάστρια που ήρθε από την Κύπρο και εντυπωσίασε με την ολοκληρωμένη συλλογή των ξεχωριστών νυφικών της που προτείνει δουλειές χειροποίητες με vintage κουάφ.

Μαίρη Μπαρόλα - Αιθέριες νύφες, απλές γραμμές, μουσελίνες και δαντέλλες προσεγμένες στην λεπτομέρεια.

Achilleas Taktikos - Εποχή μεσοπολέμου, swing και στυλ εποχής και άλλη άποψη για την νύφη και τον γαμπρό του 2017.

Erotokritos και Nella Ioannou - Ένας συνδυασμός, μοντέρνος και ρομαντικός. Ο γαμπρός δυναμικός με στυλ και πολύ κομψός συνοδεύει την αέρινη νύφη, που νομίζεις ότι βγαίνει από τα παραμύθια. Στο πάρτυ του Ερωτόκριτου που ακολούθησε με χορηγό τη Stoli, το Blue Beetle και το MoMix και με μουσική τουDJ Γιάννη Κακκαβελάκη, το κέφι απογειώθηκε. Πολλοί celebrities, κανάλια, σχεδιαστές και δημοσιογράφοι διασκέδασαν μαζί.
 resized fairytale-by-Polymnia

Δευτέρα 16/01/2017

 
Εντυπωσιακή η προσέλευση των μελλονύμφων από το μεσημέρι και μετά. 2.500 άτομα επισκέφθηκαν το Ζάππειο την τρίτη ημέρα λειτουργίας! Οι εκθέτες δήλωσαν ότι δεν έχουν ξαναζήσει παρόμοια επισημότητα την τελευταία ημέρα λειτουργίας και μάλιστα υπό βροχή!

Fairytale by Polymnia – Η πρώτη της εμφάνιση σε Bridal Fashion Week ύστερα από 20 χρόνια καριέρας στην ελληνική αγορά. Δυνατή, σίγουρη και με πολύ στυλ η συλλογή της.

Kallia Kossieri – Φρέσκο αίμα από έμπειρους όμως σχεδιαστές διάνθησαν την Εβδομάδα Μόδας του Γάμου 2017 κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Tranoulis – Ένα όνομα θρύλος που το συνεχίζουν τα παιδιά της οικογένειας. Πολυτέλεια και αρχοντιά για τη νύφη του 2017.

resized valtadoros

Valtadoros – Η τεχνική του animation για πρώτη φορά σε Fashion Show στην Ελλάδα.
Πολύ μοντέρνα, τεχνική και πρωτοποριακή η ιδέα της παρουσίασης των μοντέλων με τα υπέροχα νυφικά του πολλά υποσχόμενου σχεδιαστή.

Stylianos – Το Fashion Show που έκλεισε τη διοργάνωση και συζητήθηκε πολύ. Ολόκληρη συλλογή με νυφικά για κάθε νύφη και για όλες τις απαιτήσεις.
Το Closing Party χάρισε κέφι και χορό σε όλους τους καλεσμένους του σχεδιαστή, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2018.

resized stylianos

 

 

resized kosmos-2

resized kosmos

 

 
Θεσμός ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Ανδρολογικό-Ζεγκινιάδου, που βρίσκεται απέναντι από τον Ιερό Ναό Γρ. Παλαμά ( Μητρόπολη) στην Θεσσαλονίκη. Ένα event που έχει καθιερωθεί εδώ και 10 χρόνια για τους φίλους και συνεργάτες της εμβρυολόγου Σίας Ζεγκινιάδο
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 16:57

Θεσμός ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Ανδρολογικό-Ζεγκινιάδου, που βρίσκεται απέναντι από τον Ιερό Ναό Γρ. Παλαμά ( Μητρόπολη) στην Θεσσαλονίκη.

Ένα event που έχει καθιερωθεί εδώ και 10 χρόνια για τους φίλους και συνεργάτες της εμβρυολόγου Σίας Ζεγκινιάδου.

resized IMG 0556

Παραβρέθηκαν οι :

Σία Ζεγκινιάδου με την κόρη της Ιλιάννα Δροσίτη

Στήβη Σιωζοπούλου

Ζωή Κουμπή

Στελλίνα Τρωιάνου

Φιλομήλα Παπανδρέου

Χριστίνα Καραμίχου

Ειρήνη Κώνστα

Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Μαρίνα Παπαδοπούλου

Θεανώ Γκόση

Εύα Ζαρομυτίδου

Μαρία Πατσιούρα

Θεοδωρής Μπάλλας

Γεωργία Παράσχου κ.α.

resized IMG 0482

resized IMG 0491

resized IMG 0501

resized IMG 0507

resized IMG 0522

Ανδρολογικό-Ζεγκινιάδου

Αγ. Σοφίας 5, Θεσσαλονίκη

τηλ 2310-282242

andrologylab.gr

Φωτογράφος : Πάνος Κονιός

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. 6947540962

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 17:11
 
Christmas Cocktail Party MANCODE, με τον Gianni Mitsokapa Cocktail Music και Back Vocals την Anastasia, στο Bar Restaurant Canteen στη Θεσσαλονίκη.
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Τρίτη, 27 Δεκέμβριος 2016 17:40

Christmas Cocktail Party MANCODE,  με τον Gianni Mitsokapa Cocktail Music και Back Vocals την Anastasia, στο Bar Restaurant Canteen στη Θεσσαλονίκη.

 

resized 1 Γιάννης Μητσοκάπας Γιάννης Μπουτάρης Θαλής Πιτούλης

Γιάννης Μητσοκάπας Γιάννης Μπουτάρης Θαλής Πιτούλης

 

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ένα μοναδικό Christmas Cocktail Party με την ευκαιρία του λανσαρίσματος του νέου περιοδικού MANCODE που κυκλοφορεί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

resized 33  Bar Restaurant Canteen

resized 2 Ο Γιάννης Μητσοκάπας με την Αναστασία

Ο Γιάννης Μητσοκάπας με την Αναστασία

Η μουσική επένδυση του πάρτι σφραγίστηκε με τις επιλογές του Gianni Mitsokapa και back vocals από την Anastasia.

resized 3 Θάνος Παπαχρήστου Μάνος Καγιάς Πέτρος Παπαχρήστου Τίμη Μουφτόγλου Όλγα Παπαχρήστου

Θάνος Παπαχρήστου Μάνος Καγιάς Πέτρος Παπαχρήστου Τίμη Μουφτόγλου Όλγα Παπαχρήστου

Το πάρτι έγινε στον πολύ όμορφο χώρο του Bar Restaurant Canteen στη Θεσσαλονίκη.

resized 4 Ξανθίπη Τρυπάνη Τζούλια  Έφη Αλεξοπούλου

Ξανθίπη Τρυπάνη Τζούλια  Έφη Αλεξοπούλου

Το Cocktail party αποτέλεσε το talk of the town συγκεντρώνοντας τις πιο ωραίες παρουσίες της πόλης και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

resized 5 Άννα Μόζα Στέργιος Μπαλοδήμος

Άννα Μόζα Στέργιος Μπαλοδήμος

Το Cocktail Party πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Vodka Roberto Cavalli, των εταιριών axel, PCP Clothing, ZONIOU, STOSA CUCINE και της πλαστικού χειρουργού Γιολάντας Πεπέ.

resized 6 Νατάσα Ντόρτογλου Γλυκερία Καπάνταη

Νατάσα Ντόρτογλου Γλυκερία Καπάνταη

Τη διοργάνωση ανέλαβε η P.R. Χριστίνα Τζελέπογλου.

resized 7 Αλεξάνδρα Παλαμίδη Γιώργος Κάππας

Αλεξάνδρα Παλαμίδη Γιώργος Κάππας

 

resized 9 Άντα Ζαχαριάδου Σοφία Μουρμούρη Χριστίνα Τζελέπογλου Ξένη Λιάρα

Άντα Ζαχαριάδου Σοφία Μουρμούρη Χριστίνα Τζελέπογλου Ξένη Λιάρα

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 27 Δεκέμβριος 2016 18:06
 
Παρουσίαση νέου αρώματος BLOOM in a concrete jungle
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 11:53

Παρουσίαση νέου αρώματος BLOOM in a concrete jungle

resized 6842 Το νέο άρωμα BLOOM in a Concrete Jungle

Το νέο άρωμα BLOOM in a Concrete Jungle

 

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου αρώματος BLOOM in a concrete jungle, στο κατάστημα BLOOM, στη Θεσσαλονίκη.

resized 7122 Κυριάκος  Ελένη Ραχώβαλη Σπύρος Βούγιας

Κυριάκος  Ελένη Ραχώβαλη Σπύρος Βούγιας

Το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ BLOOM θέλοντας να ευχαριστήσει τις φίλες και πελάτισσες του για τα 10 χρόνια λειτουργίας του, δημιούργησε το άρωμα BLOOM in a concrete jungle με μυρωδιές που μαγνητίζουν, απελευθερώνοντας τις κρυφές πτυχές της σύγχρονης γυναίκας.

resized 7259 Έλλη Σαρηκεχαγιά Στέλλα Κατσαούνη Νάντια Σαίτη Ελένη Ραχώβαλη

Έλλη Σαρηκεχαγιά Στέλλα Κατσαούνη Νάντια Σαίτη Ελένη Ραχώβαλη

Το άρωμα BLOOM in a concrete jungle είναι ένα άρωμα με μυρωδιές από εξωτικό παραμύθι με αίσθηση μόδας. Διεγείρει τη φαντασία και σε ταξιδεύει με τις μοναδικές νότες που διαθέτει από εκχυλίσματα Honey Caramel, Middle Rose, Jasmine, Top Ginger & Orange Bitter.

resized 7209 Μάρια Χατζηβαλάση Βέφα Ζάννη Έλλη Σαρηκεχαγιά

Μάρια Χατζηβαλάση Βέφα Ζάννη Έλλη Σαρηκεχαγιά

Σε μία ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων οι προσκεκλημένες γεύτηκαν finger food από το MONO unique fresh & κρασί ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ και ευχήθηκαν στους ιδιοκτήτες καλή επιτυχία για το νέο άρωμα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλες τις κυρίες που παρευρέθηκαν.

resized 7054 Όλγα Πετροπούλου Ελένη Ραχώβαλη

Όλγα Πετροπούλου Ελένη Ραχώβαλη

 

resized 7058 Μαρία Γαιτανίδου Ηρώ Τζελέπογλου

Μαρία Γαιτανίδου Ηρώ Τζελέπογλου

resized 6832 Το νέο άρωμα BLOOM in a Concrete Jungle

Το νέο άρωμα BLOOM in a Concrete Jungle.

 

resized 6894 Αλεξάνδρα Παλαμίδη Ελένη Ραχώβαλη

Αλεξάνδρα Παλαμίδη Ελένη Ραχώβαλη

 

resized 6974 Μαρία Σαραγιώτη Ελένη Ραχώβαλη

Μαρία Σαραγιώτη Ελένη Ραχώβαλη

 

resized 6990 Χριστίνα Τζελέπογλου Κατερίνα Δάπη

Χριστίνα Τζελέπογλου Κατερίνα Δάπη

 

resized 7017 Ευη Καλλίνη Ελένη Ραχώβαλη

Ευη Καλλίνη Ελένη Ραχώβαλη

 

resized 7068 Χριστίνα Μαλέ Μαρία Νικοπούλου

Χριστίνα Μαλέ Μαρία Νικοπούλου

 

resized 7093 Ιωάννα Καλογήρου Χαριτωμένη Μεχτερίδου

Ιωάννα Καλογήρου Χαριτωμένη Μεχτερίδου

 

resized 7163 Βαλεντίνα Γεωργιάδου Ελένη Ραχώβαλη Λένα Ματζίρη

Βαλεντίνα Γεωργιάδου Ελένη Ραχώβαλη Λένα Ματζίρη

 

resized 7243 Λήδα Παπαδήμα Ελένη Ραχώβαλη

Λήδα Παπαδήμα Ελένη Ραχώβαλη

 

 

 

 


Σελίδα 2 από 20
Πολιτιστικός θεσμός το Φεστιβάλ Χορωδιών που έγινε στο Πανόραμα
Πολιτιστικός θεσμός το Φεστιβάλ Χορωδιών που έγινε στο Πανόραμα
Πολιτιστικός θεσμός το Φεστιβάλ Χορωδιών που έγινε στο Πανόραμα. Σε σημαντικό πολιτιστικό θεσμό της Θεσσαλονίκης εξελίσσεται ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση