ATTICANEWS.GR

Member Area
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Alessandra Ambrosio, τους έκανε όλους να μην βγάζουν τα μάτια τους απο πάνω της, σε γκαλά στο Hammer Museum στο Los Angeles!!
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016 09:05

Alessandra Ambrosio, τους έκανε όλους να μην βγάζουν τα μάτια τους απο πάνω της, σε γκαλά στο Hammer Museum στο Los Angeles!!

Χωρίς στηθόδεσμο η Alessandra Ambrosio.
 
529a9-a22222mbrossio001-2

Η 35χρονη καλλονή Alessandra Ambrosio βρέθηκε σε γκαλά στο Hammer Museum στο Los Angeles και «τράβηξε» για ακόμη μια φορά όλα τα φώτα πάνω της με την προκλητική της εμφάνιση.

Η Alessandra είπε να μην βάλει στηθόδεσμο μέσα από το πουκάμισό της, πράγμα που έκανε όλο τον κόσμο να μην βγάζουν τα μάτια τους απο πάνω της.

Το γνωστό μοντέλο της Victoria’s Secret μπορεί να φόρεσε ένα συντηρητικό κουστούμι… αλλά με τον τρόπο που το φόρεσε έκανε την διαφορά.

http://www.typos.com.cy/cat/4/article/24266

 
50 ΧΡΟΝΙΑ SATO ART PARTY Η ΤΕΧΝΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ (Φωτογραφίες)
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2016 10:26

50 ΧΡΟΝΙΑ SATO ART PARTY Η ΤΕΧΝΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ (Φωτογραφίες)

η Έφη Τσιόλια, ο Χρήστος Τσιόλιας, η Σύμβουλος Επικοινωνίας Λήδα Παπαδοπούλου

Έφη Τσιόλια, Χρήστος Τσιόλιας, η Σύμβουλος Επικοινωνίας Λήδα Παπαδοπούλου

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν τα εγκαίνια της νέας έκθεσης SATO & ENTOS, που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 161, Θεσσαλονίκη.

Σε έναν καλαίσθητο χώρο 1400 τ.μ. παρουσιάστηκε η νέα σειρά επίπλων για το σπίτι και το γραφείο, με εντυπωσιακούς και εύχρηστους καναπέδες, γραφεία, καρέκλες, πολυθρόνες που συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Μαργαρίτα Καραμανάκη, Ξανθίππη Παπαδοπούλου

Μαργαρίτα Καραμανάκη, Ξανθίππη Παπαδοπούλου 

Φέτος η SATO συμπληρώνει 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και αποτελεί το μεγαλύτερο και πλέον αξιόπιστο ελληνικό brand για ολοκληρωμένες λύσεις για το χώρο του σπιτιού και του γραφείου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα έργα του γνωστού εικαστικού καλλιτέχνη Νίκου Κρυωνίδη καθώς και της ζωγράφου Σόνιας Ζηκοπούλου-Αγγελάκη.

Ελεονώρα Παπαδοπούλου, ο αρχιτέκτονας Νίκος Σγουρός

 Ελεονώρα Παπαδοπούλου, ο αρχιτέκτονας Νίκος Σγουρός 

 

Σε μία βραδιά που συνδύαζε αρμονικά τέχνη και διακόσμηση, οι παρευρισκόμενοι, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, φίλοι και πελάτες του καταστήματος απήλαυσαν το cheese & wine μπουφέ συνοδευόμενα από τις μουσικές επιλογές του dj Ανδρέα Νικάκη.

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο κοινωνικό παντοπωλείο ΜΑΖΙ και το 2ο ειδικό σχολείο ΕΛΕΠΑΠ .

 

Ο Βουλευτής Σταύρος Καλαφάτης, η Μάρθα Γραμμενίδου

Ο Βουλευτής Σταύρος Καλαφάτης, Μάρθα Γραμμενίδου

 

Ανατολή Κωνσταντινίδου, Ο Πλαστικός Χειρουργός Δήμος Ψηφίδης, Μαργαρίτα Καραμανάκη

 Ανατολή Κωνσταντινίδου, Ο Πλαστικός Χειρουργός Δήμος Ψηφίδης, Μαργαρίτα Καραμανάκη

 

resized 0031

 η μαιευτήρας γυναικολόγος Μυρτώ Σιδέρη- Αλεξανδρή, Χρήστος Αλεξανδρής

 

η Μαριάννα Βαραδίνη, η Μαριάννα Τριανταφύλλου, η Λίλη Βαφειάδη, Αλεξάνδρα Γωγούση, ο ζωγράφος Νίκος Κρυωνίδης, η Ελπίδα Κορρέ

 Μαριάννα Βαραδίνη, Μαριάννα Τριανταφύλλου,  Λίλη Βαφειάδη, Αλεξάνδρα Γωγούση, ο ζωγράφος Νίκος Κρυωνίδης, Ελπίδα Κορρέ

 

η Ερατώ Φεσατίδου, Πέννυ Γεωργιάδου

 Ερατώ Φεσατίδου, Πέννυ Γεωργιάδου

 

η διακοσμήτρια  Τίνα Κοσελόγλου

 η διακοσμήτρια Τίνα Κοσελόγλου

 

η Ευδοκία Κυριακοπούλου,η Μαριάννα Βαραδίνη

 Ευδοκία Κυριακοπούλου, Μαριάννα Βαραδίνη

 

η Μπέτη Σαїας, η ζωγράφος Σόνια Ζηκοπούλου-Αγγελάκη. η Μάντη Διαμαντίδου

Μπέτη Σαїας, η ζωγράφος Σόνια Ζηκοπούλου-Αγγελάκη, Μάντη Διαμαντίδου

 

Γιώργος Γιαπιτζόγλου, Ανατολή Κωνσταντινίδου, Νατάσα Ντόρντογλου

Γιώργος Γιαπιτζόγλου, Ανατολή Κωνσταντινίδου, Νατάσα Ντόρντογλου

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2016 10:48
 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Χαράς Family Fun Day 2016 που διοργανώθηκε για 1η χρονιά στη Θεσσαλονίκη για όλη την Οικογένεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στο Magic Park το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου!
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2016 09:40

Family Fun Day 2016 του Make-A-Wish (Κάνε-Μια Ευχή Ελλάδος), για να εκπληρώνουμε ΟΛΕΣ τις Ευχές των παιδιών, που μάς έχουν ανάγκη!

resized DSC 2634

Άννα Παπαδοπούλου, Χριστίνα Καρυπίδου, Έλενα Δεληλάμπου, Κάλλη Χαλκιά, Αρετή Τερζοπούλου, Ελίνα Αλεξοπούλου, Δέσποινα Εύδου

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Χαράς Family Fun Day 2016 που διοργανώθηκε για 1η χρονιά στη Θεσσαλονίκη για όλη την Οικογένεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στο Magic Park το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

resized DSC 2384

Οι εθελόντριες του Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Εύχη Ελλάδος) της Θεσσαλονίκης, Άννα Παπαδοπούλου, Ελίνα Αλεξοπούλου, Κωνσταντίνα Χαρίση της Epi-direct, Λήδα Παπαδοπούλου (σύμβουλος επικοινωνίας) Δέσποινα Εύδου, Έλενα Δεληλάμπου, Κάλλη Χαλκιά, Χριστίνα Καρυπίδου 

 

Το Family Fun Day που διοργανώθηκε για 1η χρονιά στη Θεσσαλονίκη ήταν μια αληθινή γιορτή ελπίδας, για όλους όσοι πιστεύουν στη θεραπευτική Δύναμη μιας Ευχής! Η ανταπόκριση των οικογενειών των παιδιών Ευχής, των φίλων, υποστηρικτών και εθελοντών στο κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική. Όλοι μαζί γίναμε μία μεγάλη αγκαλιά, για να δώσουμε Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα στα παιδιά εκείνα, που καθημερινά δοκιμάζονται.

resized DSC 2692

Κατερίνα Κουρτέση εκ των χορηγών Λάλα Land, Ηλιάνα Τσιαπράζη-Στάμου εκ των χορηγών «Eduk8», Κώστας Λίνδας Γεν. Διευθυντής της Eduk8 - επίσημος αντιπρόσωπος LEGO Education, Λήδα Παπαδοπούλου (σύμβουλος επικοινωνίας) 

 

Οι δραστηριότητες της εκδήλωσης συμπεριελάμβαναν είσοδο σε παιχνίδια του πάρκου, θεατρική παράσταση, εκπαιδευτική ρομποτική, ψάρεμα, face painting, σκι στο πλακάκι, σκοινάκι, croquet… αλλιώς, mini bowling, χορός, μουσικοκινητικά παιχνίδια, σεμινάριο πρώτων βοηθειών, δημιουργική απασχόληση παιδιών.

Επίσης, πραγματοποιηθήκαν κληρώσεις αλλά και βραβεύσεις σχολείων τα οποία συμμετείχαν στον Διαγωνισμό Αστέρι-της-Ευχής για το 2015.

resized DSC 2317

Βασίλης Τσιακίρης & Νάντια Σωτηριάδου εκ των χορηγών «Ιχθείς Aqua Club». 

 

Όλοι στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και υποστηρικτές αυτής της εκδήλωσης, γιατί χωρίς την έμπρακτη υποστήριξή τους δεν θα ήταν εφικτή η πραγματοποίησή της:

resized DSC 2402

Ματίνα Ρουτσώνη, Άννα Μπενεβά, Χριστίνα Χρυσοχοΐδου εκ των χορηγών «Ιχθείς Aqua Club», Πόπη Μαρτάκη, Ηλιάνα Τσιαπράζη-Στάμου εκ των χορηγών «Eduk8»,

 

Μασούτης, ΠαιδόCOSMOS, medela, Ιχθείς AQUA CLUB, Eduk8, KYANA, Magic Park, epi-direct, 4 records, red carpet, designers on-call, λαλαland, Έλληνες Διασώστες, ΚΘΒΕ, ΧΑΝΘ

τους Χορηγούς Επικοινωνίας: Δημοσιογραφικό Συγκρότημα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, THESSΝΕΟ, Social, Ερωτικός, ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, THESS NEWS, Μακεδονία Tv, TV100, FM100, VORIA.GR, Ora Θεσσαλονίκη, LIVEMEDIA, FOCUS FAMILY, Vfm 91,1, LADYS NOTE, e-charity, πυγολαμπίδες στο κλουβί.

resized DSC 2459

Λήδα Παπαδοπούλου (σύμβουλος επικοινωνίας), Πηνελόπη Καλαϊτζοπούλου εκ των χορηγών «Medela»

 

Τα έσοδα από τη διοργάνωση του Family Fun Day προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το Έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους. Γιατί μπορεί η περίοδος που διανύουμε ως χώρα να είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους, όμως είναι ακόμη δυσκολότερη για εκείνους που έχουν ένα άρρωστο παιδί στο νοσοκομείο.

resized DSC 2474

Αναστασία Τελιανίδου, Ελισάβετ Σταυριανίδου, 

 

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

resized DSC 2505

Ευδοκία Κυριακοπούλου, Λίλη Τακά, Λήδα Παπαδοπούλου (σύμβουλος επικοινωνίας)

 

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει ευχές σε περισσότερα από 1.550 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

resized DSC 2607

Έλενα Αναστασίου, Λήδα Παπαδοπούλου (σύμβουλος επικοινωνίας)   

resized DSC 2704

Ευτυχία Εφραιμίδου Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Μουδανιών, Κωνσταντίνα Χαρίση της Epi-direct

resized DSC 2717

Γιώργος Νάννος εκ των χορηγών «ΠαιδόCOSMOS», Ευδοκία Κυριακοπούλου

 

 
1o NEW GENERATIONS’ FASHION LINES ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕVENT THΣ NEAΣ ΓΕΝΙΑΣ!!! (Φωτογραφίες) Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ……ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2016 17:19

1o NEW GENERATIONS’ FASHION LINES ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕVENT THΣ NEAΣ ΓΕΝΙΑΣ!!! (Φωτογραφίες)

 

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ……ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

resized 426182

 

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου βράδυ, σβήνουν τα φώτα και το πρώτο μεγάλο fashionshow των Νέων Σχεδιαστών κλείνει τις πόρτες του, με τις καλύτερες εντυπώσεις.

resized 426173

 

Εκατοντάδες οι επισκέπτες (ξεπέρασαν τους 700), που ανάμεσά τους έδωσαν το παρόν γνωστές βιοτεχνίες ρούχων, showrooms της Αθήνας, πολλοί σχεδιαστές , δημοσιογράφοι αλλά και celebrities, που έδωσαν το στίγμα τους και επιβεβαίωσαν όλοι,τον ουσιαστικό ρόλο που θα παίξει στην επαφή των σχεδιαστών με την αγορά εργασίας, η συγκεκριμένη διοργάνωση.

resized 426183

 

Οι διοργανωτές – stalexpo + ΕρωτόκριτοςΚιμιωνής - υποδέχτηκαν τον Πατέρα Αντώνιο τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του και ευχαρίστησε όλους δημόσια για τη στήριξη.

 

Ιδιαίτερη η παρουσία της Α.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε – ειδικός χορηγός – με μία εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα στην είσοδο.

resized 426190 

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ - ΙΩΑΚΕΙΜΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Ξεχωρίσαμε παρουσίες όπως του κ. Πρινιωτάκη, από το πανεπιστήμιο του Πειραιά που προσφέρει την υποτροφία σε έναν σχεδιαστή, τον κ Κατσιγιάννη πρόεδρο του ΕλληνοΚαναδικού Επιμελητηρίου, τους Λάκης Γαβαλάς, Πάρις Βαλταδώρος, Χάρις Μητσιόπουλος, Νενε, Δήμητρα Αντωνέα , Κατερίνα Σαβράνη, Πάνος Απέργης, Miltos, Γιάννης Στρέπκος, Καραβερβέρη Όλγα, Μαρία Θεοτόκη, Έλενας Κυρίτση, Joy Κουμεντάκου, Maria Tagalou, Chris Stratikopoulos, Αργυρώ Καλιάφα, Αmarisso, Giorgio Agioutanti, Vinteli, Paul Christoph, Kατερίνα Ευαγγελινού, Μαριαλένα Ανδρέου, Γιώργου Καμβακάκη, Ευσταθίας, Κάτια Πάσχου,Πέτρος Ιμβριος, Σύλβια Αντώναρου, Μαικ Νικολάτου, Άντζυ Ανδριτσοπούλου, Σοφία Αλεξανδροπούλου, Βίβιαν Γαλανόπουλος, Μάρκελλος Νύκτας, Αλέξανδρου Ασλάνη, Παγώνας Κανέλλου, επίσης το φιλανθρωπικό event στήριξε με την παρουσία της, από την πρώτη στιγμή, η δισκογραφική εταιρεία Spider Music με όλο το καλλιτεχνικό της δυναμικό: Shaya, Mark Angelo, BASES, Bobito και τον Αργύρη Ναστόπουλο ως Booking Agent & & Brand Image

resized 426130 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ SHAYA ( ΣΑΓΙΑ )

 

 

Τον οποίο γνωρίσαμε ως μέλος του αγαπημένου boy band ΟΝΕ, ενώ εδώ και 20 χρόνια τον συναντάμε καθημερινά ως ραδιοφωνικό παραγωγό σε 27 και πλέον ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Ελλάδα – Κύπρο & Αμερική. Ενώ ωςremix producer «ευθύνεται» για τις μουσικές παραγωγές remix πολλών εκ των αγαπημένων ελλήνων & ξένων καλλιτεχνών που κυκλοφορούν (Madonna  Michael Jackson  Danny Levan  Imany  Paula Abdul κα).

 

Η Shaya, το απόλυτο Music Fashion Icon, που συνεχίζει δυναμικά με το single«Αγάπησα  Αληθινά», το οποίο θα περιλαμβάνεται στη νέα της ολοκληρωμένη μουσική δουλειά που θα εντυπωσιάσει από τη Spider Music . . .

 

Και η οποία θα εμφανίζεται το χειμώνα στο CLUB CAMORRA, όπου κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγείες της Μπέσυς Μάλφα, θα κάνει . . . «Πρόβα Φονικού» !  

 

 resized 426170

ΙΛΕΝΙΑ ΟΥΙΛΙΑΜΣ

 

 

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος μουσικός παραγωγός & DJ Mark Angelo, όπου κατάφερε πρώτος να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής και να ξεχωρίσει όχι μονο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, επιστρέφει μετά την περιοδεία του σε όλα τα massive venues, ακόμα πιο έτοιμος μουσικά και παρέα με τη Spider Music . . . μας υπόσχεται μουσική ανατροπή !!!

 

 resized 426134

ΜΙΛΤΟΣ, ΚΡΙΣΤΥ ΚΡΑΝΑ, ΠΑΝΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΑΝΤΖΥ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Η Pop – Rock μπάντα  BASES, όπου κάτω από τη μουσική οικογένεια της Spider Music, επιστρέφουν μουσικά και άκρως ερωτικά .. Ρωτώντας μας «Αν τους Αγαπάμε» . . .

 

 resized 426133

Ο ΠΑΤΗΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

 

Ο αγαπημένος DJ  Bobito, όπου παρέα με τον Barrice & τη Spider Music . . . Μας υπόσχονταν όλο το φετινό καλοκαίρι . . «Αγάπη Μόνο». Ένα hit όπου αποτέλεσε το μουσικό soundtrack των φετινών μας διακοπών !

 

 resized 426144

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΦΙΛΗ ΓΙΩΤΑ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΛΕΝΑ ΛΑΔΑ ΦΗΛΗΝΤΡΑ ΦΩΤΟΥΛΑ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΤΑΝΤΟΥΛΑ 

 

 

Και η σωσία της LADY GAGA όπου ως τώρα έχει καταφέρει να μαγέψει το απαιτητικό κοινό του εξωτερικού με κάθε της εμφάνιση....

 

 resized 426147

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΟΝΤΟΥ

 

 

Και η οποία ταξίδεψε αποκλειστικά για την Spider Music από την Αυστραλία . .  Με σκοπό τη γνωριμία με  το ελληνικό κοινό, μέσα από την εμφάνισή της στο BOILER ROOM CLUB στις 06 Οκτωβρίου. .

resized 426154 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΟΝΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ 

 

 

Και το showαρχίζει!!!!!!!…………….

 

Η Ilenia Williams η φρέσκια παρουσία που σηματοδότησε το event, προλογίζει την εκδήλωση και ήδη έχει μεταδοθεί η ενέργεια των νέων δημιουργών στους επισκέπτες.

resized 426158 

ΜΑΡΚΕΛΟΣ ΝΥΚΤΑΣ

 

 

<<Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν την κιβωτό και τη διοργάνωση, και με έμφαση στους χορηγούς που προσέφεραν τις δύο υποτροφίες, TEI ΠΕΙΡΑΙΑ &THEFASHIONGATE…. ξεκινά η δράση!!!!

resized 426161 

ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΟΣ ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΟΝΤΟΥ

 

 

Πραγματικό το χειροκρότημα αυθόρμητο και αληθινό για το διαφορετικό αυτό show και τις δημιουργίες των νέων σχεδιαστών.

 

Γυναικεία, casual, ανδρικά, νεανικά, streetfashion, κλασικά απογευματινά και βραδινές τουαλέτες παρελαύνουν στα μάρμαρα του περιστυλίου του Ωδείου και μάλλον αφήνουν το κοινό παράξενα ..ΑΦΩΝΟ.

resized 426167 

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

 

 

 

Ολοι νομίζουν ότι βλέπουν κάτι από Λονδρέζικη πασαρέλα.

 

Η καλλιτεχνική υπογραφή του Μιχάλη Πάντου, πραγματικά έδωσε τη μόδα των νέων ταλέντων από ένα άλλο πρίσμα.

resized 426175

 

Η σχολή FREDDYMAKESTAGE έβαλε την πινελιά του στο μακιγιαζ και έκανε τη διαφορά, με προιόντα ERREDUE

 

Ο Χρήστος Μπαιραμπάς, creativehairstylist ,που επιμελήθηκε τα χτενίσματα κέρδισε τις εντυπώσεις.

 

Tέσσεραgroupsκαι ανάμεσά τους λίγος χρόνος για ποτό, γλυκό και αναψυκτικό.

resized 426185

 

Α. YIOTINA DE LA GRAMMATICA – MARIA AGATHOKLEOUS- ELEFTHERIOU- MAGGIE

 

B. LENA LADA + HAND MADE JEWELS BY ROI- ALEXANDRA FARDI + ORAMA- BOU BOU –

 

LA. BLUE+ AMALIA’SLITTLESTORE

 

C. FOFIL + ALEEMA – ATELIER NTOVE- THEOM

 

D. EMELIE BRILLANCE – PRONCE EROTOKRITOS –ELENA FILI

 

resized 426187

  

 

Στοwelcome ο κόσμος απολαμβάνει το αφρώδες κρασί της sunset, με καραμελωμένα φυστίκια από την ERANUTS και στο πρώτο διάλειμμα την πληθώρα των αναψυκτικών της εταιρίας VIKOS, με γλυκά από το ζαχαροπλαστείο ΖΙΑΠΑΣ.

 

Εντυπωσιακή η παρουσία από το κτήμα Αριάδνη, με τα τέσσερα όμορφα κορίτσια με τις στολές και τα εκπληκτικά fingerfood,, που προσέφεραν στον κόσμο στο άλλο διάλειμμα.

resized 426188

 

Και μετά φινάλε…καιPARTYTIME!

 

DJJOHNKAKAVELAKIS

 

PREMIOUMGINGVINEκαιμοριακάcocktailsαπότοMOMIX

 

Oι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότιτο επόμενο ΝGFLθα γίνει 18 & 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

resized 426208

resized 426209

resized 426218

ΧΑΡΑ ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΟΥ

 

resized 426219

resized 426220

resized 426221

resized 426222

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2016 14:37
 
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ 2ο Mistral Seaside Bar Tennis Open (Φωτογραφίες)
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2016 12:50

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ 2ο Mistral Seaside Bar Tennis Open (Φωτογραφίες)

resized 9 Νατάσα Ρέκου Αθηνά Κοπανίτσα Σύλια Μαραγκού του ταξιδιωτικού γραφείου MAZI Γιούλη Τσουχνένκο

Νατάσα Ρέκου, Αθηνά Κοπανίτσα, Σύλια Μαραγκού (του ταξιδιωτικού γραφείου MAZI), Γιούλη Τσουχνένκο

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στο Mistral Seaside bar, γράφτηκε ο επίλογος του 2ου φιλανθρωπικού τουρνουά "Mistral Seaside Bar Tennis Open", που πραγματοποιήθηκε στον Όμιλό Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης από τις 29 Αυγούστου έως και τις 21 Σεπτεμβρίου μονοπωλώντας, όπως ήταν αναμενόμενο, το τενιστικό ενδιαφέρον στη Θεσσαλονίκη.

resized 5 Η Χριστίνα Τζελέπογλου με τον ιδιοκτήτη του Mistral bar Νίκο Σία

Η Χριστίνα Τζελέπογλου με τον ιδιοκτήτη του Mistral bar Νίκο Σία

24 μέρες αγώνων (3 περισσότερες λόγω κακών καιρικών συνθηκών), 295 συμμετέχοντες!!! Χωρίς νικητές και ηττημένους. Ήταν όλοι νικητές γιατί κατάφεραν όλοι μαζί να συμβάλλουν στο φιλανθρωπικό σκοπό αυτού του τουρνουά. Και η νίκη αυτή είναι υψίστης σημασίας και πάνω από κάθε αγωνιστικό αποτέλεσμα, το οποίο χρειάστηκε απλά για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση. Ήταν όλοι εκεί, συμμετέχοντες στο τουρνουά αλλά και όχι μόνο, για να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους προς το Χαμόγελο του παιδιού και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τον σκοπό για τον οποίο πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση αυτή.

resized 6 Αλέξης Κομματίδης Λήδα Παπαδήμα

Αλέξης Κομματίδης Λήδα Παπαδήμα

Ο ιδιοκτήτες του Mistral Seaside bar και οι συνεργάτες τους επιμελήθηκαν το σκηνικό και τη διαδικασία απονομής των επάθλων με κάθε λεπτομέρεια. Ένας - ένας οι νικητές, υπό τις επευφημίες των παρευρισκομένων, διέσχιζαν την ασφυκτικά γεμάτη  αίθουσα, προκειμένου να βρεθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των απονομών και να πανηγυρίσουν, αγκαλιά με τους αντιπάλους τους, την κατάκτηση του τροπαίου τους.

resized 7 Μιχάλης Πουρνάρης Χρύσα Βασσάρα Χρήστος Κιούσης

Μιχάλης Πουρνάρης Χρύσα Βασσάρα Χρήστος Κιούσης

 

Ακολούθησε η κλήρωση των δώρων που με αγάπη πρόσφεραν οι χορηγοί του τουρνουά. Με το "τράβηγμα" του κάθε λαχνού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κρατούσαν την ανάσα τους περιμένοντας το άκουσμα του δικού τους ονόματος. Πολλοί εξ αυτών δικαιώθηκαν καθώς ο αριθμός των δώρων ήταν πολύ μεγάλος.

resized 8 Γιώργος Μαμάσης του e-tennis Χριστίνα Τζελέπογλου

Γιώργος Μαμάσης του e-tennis Χριστίνα Τζελέπογλου

 

Η βραδιά έκλεισε με ένα πλούσιο μπουφέ, με συζητήσεις περί αγώνων που είχαν χαθεί οριακά ενώ θα μπορούσαν να είχαν κερδηθεί. Κοινή διαπίστωση, η ζωγραφισμένη επιθυμία στα πρόσωπα όλων για επανάληψη μιας τέτοιας διοργάνωσης για 3η χρονιά.

resized 10 Ο πρόεδρος του Ο.Α.Θ Δημήτρης Σταματιάδης με τους Μάριο Μιχαηλίδη  Σάββα Παναγιωτίδη

Ο πρόεδρος του Ο.Α.Θ Δημήτρης Σταματιάδης με τους Μάριο Μιχαηλίδη  Σάββα Παναγιωτίδη

 

Το εγχείρημα αυτό βέβαια δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί και χωρίς την υποστήριξη των χορηγών οι οποίοι πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους αμέσως μόλις τους ζητήθηκε όπως το Φυσικό Μεταλλικό νερό Βίκος, η Mercedes Benz Μ. Ιωαννίδης ΑΒΕΕ, το Διαγνωστικό Κέντρο ΠΛΑΤΩΝ, η πλαστικός χειρουργός Γιολάντα Πεπέ, η ΣΟΥΡΩΤΗ, ο Μακεδονικός Χαλβάς, η slippers&more by Yfantidis, το e-tennis, τα Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ, τα ποδήλατα ΘΕΟΤΟΚΗΣ, η ALMECO, η POWERADE ION4, η ξενοδοχειακή μονάδα MIRAGGIO, η embryolab, η ΜΠΙΛΛΙΑ ΑΕ – Warsteiner, το κρασί Αμπελήσιους, η Εσκιάδης Gas, το γυμναστήριο Real fit, το κοσμηματοπωλείο KALFIDIS, τα ζαχαροπλαστεία PLAISIR, τα καταστήματα υποδημάτων Pargiana, το ξενοδοχείο KELYFOS, το Κτήμα Βογιατζή, η εταιρία STANTZOS, η κατασκευαστική εταιρία M. POURNARIS, το catering ζέω, η sparitex, οι μπάλες Slazenger, το Beauty studio, η Xcode Technical Socks, η JACOBS espresso, η ΕΛΔΙΑ, το tennispot.gr, το ξενοδοχείο Αμπελώνας, η COSTOS cash&carry Επαγγελματικοί Εξοπλισμοί, η twinsoft, το mazi travel & ο Φυσιοθεραπευτής Απόστολος Μιχαλάκας.

resized 11 Η Κατερίνα Ιωαννίδη της Mercedes - Benz Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕΕ με τον Δημήτρη Γκάσιο

Η Κατερίνα Ιωαννίδη της Mercedes - Benz Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕΕ με τον Δημήτρη Γκάσιο

 

Για όλους τους παραπάνω θα υπάρχει πάντα μια θέση στον Όμιλό Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης. Μακάρι τέτοιες προσπάθειες να βρίσκουν συνεχώς και άλλους μιμητές.

resized 12 Νίκος Ίραντος Χρήστος Ιωαννίδης της Mercedes - Benz M. Ιωαννίδης ΑΒΕΕ Γιώργος Κριτσιάνης

Νίκος Ίραντος Χρήστος Ιωαννίδης της Mercedes - Benz M. Ιωαννίδης ΑΒΕΕ Γιώργος Κριτσιάνης

 

Την επικοινωνία του τουρνουά ανέλαβε η εταιρία επικοινωνίας Mar.com Τζελέπογλου.

resized 13 Ο Στέργιος Μπάκας της ALMECO με τους Παναγιώτη Ζαννέτο Γρηγόρη Παπαδόπουλο  τον Δ-ντη αγώνων του τουρνουά Νίκο Γαλατιανό

 

Ο Στέργιος Μπάκας της ALMECO με τους Παναγιώτη Ζαννέτο Γρηγόρη Παπαδόπουλο  τον Δ-ντη αγώνων του τουρνουά Νίκο Γαλατιανό

 

resized 14 Ο Ηλίας Καραγιαννίδης της x-code με τους Μίνω Γεωργαλά Σωτήρη Γκράτσιο Νίκο Γαλατιανό  Μιχάλη Πουρνάρη

Ο Ηλίας Καραγιαννίδης της x-code με τους Μίνω Γεωργαλά Σωτήρη Γκράτσιο Νίκο Γαλατιανό  Μιχάλη Πουρνάρη

 

resized 3 Τα κύπελλα του 2oυ Mistral tennis open

Τα κύπελλα του 2oυ Mistral tennis open

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2016 12:59
 


Σελίδα 10 από 22
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»   Στην νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική ...

Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο.
Victoria Woodhull,  Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο.
Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο. Μάλλον δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτή της Μπρι ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση