ATTICANEWS.GR

Member Area
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
*Fashion Night Fever by Iraklis Pantsios* για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι-Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα.
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 19:13
*Fashion Night Fever by Iraklis Pantsios* για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι-Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα.
 
resized IMG 6860
Ανδρέας Πάντσιος, Ειρήνη Αδαμίδου, Ηρακλής Πάντσιος, Κωνσταντίνα Μπρούσα

Στον ανατρεπτικό χώρο του WE έγινε το fashion show του brand IRAKLIS PANTSIOS. Disco διάθεση, νεανικές δημιουργίες, αστραφτερά σύνολα και μοντέρνα φορέματα ενθουσίασαν τους καλεσμένους. Την επίδειξη πλαισίωσαν οι μουσικές επιλογές του DJ Γιώργου Τσακιρόπουλου και οι iScream.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι-Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα.

 
resized IMG 6843
Ευθύμης Μηνάς, με την παρουσιάστρια της βραδιάς Στέλλα Τσιρνίκα
 
resized IMG 6899
Λίζα Καραμπέρη, Μένια Ιωαννίδου, Σαλίνα Τσάνα
 
 
resized IMG 6877
Αλεξία Αηδονά, Γιώργος Τσακιρόπουλος
 
 
resized IMG 6963
Λιλή Βαφειάδου του Μ.Α.Ζ.Ι.- Κούλα Γιαννακίδου
 
 
resized IMG 7001
Αρτεμισία Καραγγέλου, Ελένη Τσατσάκη του χορηγού Dalton Cosmetics
 
 
resized IMG 7050
Θεανώ - 'Ελενα Σαββάογλου του χορηγού Wycon Cosmetics Thessaloniki
 
 
resized IMG 7638
Μαριάννα Βασίδου, με τον πλαστικό χειρουργό Ζήση Μπουκουβάλα
 
 
resized IMG 6903
Βασίλης Τσιμενίδης, Πωλίνα Σαπίδου
 
 
resized IMG 6914
Μαρία Τσακάλου, Πόπη Μαρτάκη του Ora Thessaloniki
 
 
resized 0201
Finale
 
 
resized 0153
Αναστασία Κατσικά on the catwalk
 
 
resized 0145
Μαίρη Θεοδωσίου on the catwalk
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 19:43
 
«Mόνο με την καρδιά βλέπεις καλά…την ουσία δεν τη βλέπουν τα μάτια» , «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης» “Εκδήλωση προσφοράς στην Ογκολογική & Νεφρολογική Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης”
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2016 14:25

«Mόνο με την καρδιά βλέπεις καλά…την ουσία δεν τη βλέπουν τα μάτια» ,  «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης»

Εκδήλωση προσφοράς στην Ογκολογική & Νεφρολογική Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης”

resized 15204152 10209288398979719 694565640 o

Έλενα Αναστασίου εκ των χορηγών ΗΕLLO Advertising, Ανδρέας Νικάκης, Λήδα Παπαδοπούλου

 

«Mόνο με την καρδιά βλέπεις καλά…την ουσία δεν τη βλέπουν τα μάτια» , ήταν το σύνθημα της εκδήλωσης που διοργάνωσε πρόσφατα με επιτυχία το Σωματείο “Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο THE MET.

resized IMG 5435

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλόνικης» Αμαλία Μπέκια, Μίνα Χρηστίδου, Βέτα Καμαρινού, Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος), Μπέρτα Οικονόμου, Χριστίνα Καρακασίδου, Άννα Ανανιάδου, Μαρία Λαγομάτη

 

Ο στόχος της εκδήλωσης άγγιξε τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τους χορηγούς, αφού ήταν η συλλογή χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών της Ογκολογικής και Νεφρολογικής Κλινικής Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης.

resized IMG 5547

Μαρία Τζίκα, εκ των χορηγών ELVIAL

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου, σε συγκινητική ατμόσφαιρα, η πρόεδρος του Δ.Σ. Έφη Πεϊτσίνη, μίλησε για την δύναμη της προσφοράς και ευχαρίστησε το κοινό και τους χορηγούς για την παρουσία και υποστήριξή τους. Στη συνέχεια σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν o κ. Φώτης Παπαχρήστου (Καθηγητής της Παιδονεφρολογικής Κλινικής Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης), ο κ. Δημήτριος Κολιούσκας (Διευθυντής της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης) και η αγαπημένη παρουσιάστρια κ. Σίσσυ Χρηστίδου. Αξίζει να αναφερθεί πως την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους νέοι άνθρωποι, οι οποίοι έδειξαν την ευαισθησία τους και την αγάπη τους για τις «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης».

resized IMG 5561

Βέτα Καμαρινού (μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλόνικης»), Αλεξία Καμαρινού, Θεοδώρα Γιαγκουδή, Μαρία Καμαρινού

 

Την βραδιά έντυσε μουσικά η μοναδική ερμηνεύτρια Ευρυδίκη, η οποία μας ταξίδεψε στις γειτονιές του κόσμου μέσα από αγαπημένες μελωδίες σπουδαίων ερμηνευτών.

resized IMG 5592

Γιάννα Παντελιάδου, Λίτσα Ευσταθιάδου εκ των χορηγών COCO-MAT

 

Πολύτιμη ήταν η υποστήριξη της εκδήλωσης από τους χορηγούς με πρώτη την βιομηχανία επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου ELVIAL, την κλινική αισθητικής ιατρικής Smartlipo – Ψηφίδης, την EFD PAPADOPOULOS FURS, την ψαροταβέρνα Christofer, το ηλεκτρονικό κατάστημα pakketo.com, το τεχνικό γραφείο Σαμαράς και Συνεργάτες, τον Όμιλο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης, την ΚΥΑΝΑ, την εταιρία xoulogis, Το Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, την COCO-MAT, τα υποδήματα NAK, το Arte, την εταιρία Novacert για τα κρασιά που μας προσέφερε, το Sugar Angel, το «μη με Λησμόνει» για τον στολισμό, την hello advertising και το υπογραφείο Diakakis.

resized IMG 5608

Νούλη Χατζηανδρέου, , Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης»)

 

Χορηγοί επικοινωνίας, o Ερωτικός fm 94.8, το Δημοσιογραφικό συγκρότημα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και makthes.gr, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, το διαδικτυακό portal

Οra. Θεσσαλονίκη, την voria.gr, το Livemedia, την ραδιοφωνική εκπομπή Focus Family, τον VFM 91,1, το Ladys Note και το e-charity.

resized IMG 5636

Αλίκη Μπουλούμπα εκ των χορηγών Christofer, Λήδα Παπαδοπούλου, Χριστόφορος Ιωαννίδης εκ των χορηγών Christofer

 

Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2003 και αποτελούν τμήμα της παγκόσμιας μη κυβερνητικής οργάνωσης της οποίας η μητρική εδρεύει στη Ρόδο από το 2001. Στόχος της είναι, η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου, η προώθηση της ειρήνης, η αλληλεγγύη στους μη αναπτυγμένους λαούς, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων δικαιωμάτων καθώς και του περιβάλλοντος, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.

resized IMG 5691

 Ελεονώρα Παπαδοπούλου, εκ των χορηγών EFD PAPADOPOULOS FURS

 

resized IMG 5704

Δημήτρης Κολιούσκας (Διευθυντής της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης), Φώτης Παπαχρήστου (Καθηγητής της Παιδονεφρολογικής Κλινικής Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης)

 

resized IMG 5735

Γιάννης Χρηστίδης, Μίνα Χρηστίδου, Σίσσυ Χρηστίδου

 

resized IMG 5746

Χριστίνα Καρακασίδου, Βέτα Καμαρινού, Σίσσυ Χρηστίδου, Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης»)

 

resized IMG 5767

Σίσσυ Χρηστίδου, Ευρυδίκη

 

resized IMG 5960

Dr. Δήμος Ψηφίδης εκ των χορηγών Smartlipo, Αγγελική Μεϊμάρη εκ των χορηγών Sugar Angel, Γιάννης Βασιλειάδης εκ των χορηγών ΚΥΑΝΝΑ

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2016 14:42
 
Εκδήλωση του Ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη» υπέρ των Συλλόγων «Όραμα Ελπίδας» και «ΑΕΛΙΑ» στο Shark στη Θεσσαλονίκη.

News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2016 18:37

Εκδήλωση του Ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη» υπέρ των Συλλόγων «Όραμα Ελπίδας» και «ΑΕΛΙΑ»
στο Shark στη Θεσσαλονίκη.

resized 0169

Λήδα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Βελλίδη (Πρόεδρος του ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη»), Εύα Κοντού (Διευθύντρια Δημ. Σχέσεων του ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη»), Tζένη Δεληχρήστου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ιδρύματος Ιωάννης & Άννα Βελλίδη, πρόεδρος του οποίου είναι η κ. Κατερίνα Βελλίδη, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στο bar restaurant Shark στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε δύο σωματεία που μάχονται εναντίον του καρκίνου το καθένα με το δικό του τρόπο: Στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», Πρόεδρος του οποίου είναι η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και στην ΑΕΛΙΑ (Αγάπη – Ελπίδα - Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση από τον καρκίνο του μαστού), πρόεδρος του οποίου είναι ο κ Νίκος Κανόπουλος. Μέρος των εσόδων της βραδιάς διατέθηκαν για τους σκοπούς των δύο Συλλόγων.

Το κοινό της Θεσσαλονίκης άνοιξε την πιο θερμή αγκαλιά του στο φιλανθρωπικό έργο των ιδρυμάτων, και καλωσόρισε έμπρακτα τον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας ότι η προσφορά και η αλληλεγγύη δεν μας εγκαταλείπουν ακόμη και στους δύσκολους καιρούς.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Shark, διακοσμημένη εντυπωσιακά από τον Μάρκο Μαχαιρόπουλο της MR.CO , παραβρέθηκαν πολιτικοί, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, επώνυμοι Θεσσαλονικείς, φίλοι των Σωματείων.
Χαιρετισμό απηύθυναν οι Πρόεδροι των Συλλόγων, κα Κατερίνα Βελλίδη, και ο κ. Νίκος Κανόπουλος.

Η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την έμπρακτη υποστήριξη των χορηγών.

resized  WB 8791

Στράτος Δημητριάδης, Κωνσταντίνα Δεληαργύρη, Dirk Raudonus, εκ των χορηγών LIDL

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης η εταιρία Lidl, ενώ κύριοι χορηγοί ο Ελληνικός Χρυσός και η αρωματοποιία ZONIOU, Axel, Γούνες EFD Papadopoulos Furs, Lapin House, Christofle, Embryoclinic, Smartlipo Ψηφίδης – Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Ψηφίδης, REVITACARE, ΒΜW Τρικαλιώτης AE, Molton Brown, Tsaldaris, OMA, Βουζουνεράκης, Κτήμα Πυργάκη, Naily’s, KYANA και Party Rentals .

Χορηγοί επικοινωνίας το περιοδικό́ Hello, το Ora Thessaloniki και Star Channel.

Μεγάλος χορηγός της βραδιάς ήταν η Lidl Hellas μια εταιρία με έντονη κοινωνική ευαισθησία και φιλανθρωπική δράση, η οποία συνέβαλε με την προσφορά της στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αρωματοποιία ZONIOU, δημιούργησε ένα «Άρωμα Ελπίδας» το οποίο αφιερώνει στο έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» αφού μέρος των εσόδων από όλες τις πωλήσεις θα διατίθεται σε αυτό.

Την οργάνωση και δημοσιότητα της εκδήλωσης επιμελήθηκαν τα γραφεία επικοινωνίας Epi-Direct, κα Λήδα Παπαδοπούλου και JADE Communications, κα Τζένη Δεληχρήστου.

resized 1

Αντωνία Καρρά, Εύα Κοντού (Διευθύντρια Δημ. Σχέσεων του ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη») 

Λίγα λόγια για το έργο των Συλλόγων

Α. Το Ίδρυμα Ιωάννης & Άννα Βελλίδη έχει ως στόχο έχει την ανθρωπιστική, κοινωνική και πολιτιστική δράση. Στα 18 χρόνια λειτουργίας του, έχει συμμετάσχει στην κατασκευή και ίδρυση του Βελλιδείου Συνεδριακού Κέντρου, έχει προσφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά για την θεραπεία άπορων ασθενών στη Θεσσαλονίκη, έχει χορηγήσει μεγάλες συναυλίες, (Νανά Μούσχουρη Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), εκθέσεις ζωγραφικής (Σαλβαδόρ Νταλί) και συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο προσφοράς του.

Β.«ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2012. Aποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους.

Πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι η λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Γ. «ΑΕΛΙΑ»

Η ΑΕΛΙΑ (Αγάπη – Ελπίδα – Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση από τον καρκίνο του μαστού), http://aelia.org.gr/ , ιδρύθηκε το 2013 στη Θεσσαλονίκη, σε μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, από ανθρώπους με ευαισθησίες προς τους συνανθρώπους μας, από ανθρώπους που πιστεύουν στην επιτακτική ανάγκη της αλληλεγγύης, της υποστήριξης και έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης. Σκοπός της ΑΕΛΙΑ, είναι η συμβολή, στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού και η βοήθεια στους νοσούντες αλλά και στη ζωή μετά την νόσο.

resized  WB 8802

Μάνια Πηλείδου

 

resized  WB 8901

 Κανελίνα Μπίμπα – Τσάκου, Ηλίας Τσάκος, εκ των χορηγών Embryoclinic

 

resized 2

 Στέλιος Καφαντάρης, Ιφιγένεια Κουτσουβέλη εκ των χορηγών Axel

 

resized 0040

Ρεγγίνα Πρισκομάτη, Βένη Τούντα εκ των χορηγών LAPIN HOUSE

 

resized 0218

Λήδα Παπαδοπούλου, Δρ. Δήμος Ψηφίδης της Smartlipo εκ των χορηγών

 

resized 0273

Φαίη Τρικαλιώτη εκ των χορηγών BMW Τρικαλιώτης

 

resized 0488

Νίκη Ζώνιου, Κωνσταντίνος Μπεκρής εκ των χορηγών ZONIOU

 

resized IMG 3810

Κωνσταντίνος Ζέρβας, η επιστημονική υπεύθυνη της ΑΕΛΙΑ Dr. Αθηνά Γιαννοπούλου, Μάρκος Μαχαιρόπουλος εκ των χορηγών ΜR.CO

 

resized IMG 4374

Ελεονώρα Παπαδοπούλου, εκ των χορηγών EFD Papadopoulos Furs, Γιάννης Βασιλειάδης εκ των χορηγών KYANA, Έλενα Τάπρα εκ των χορηγών Nailys

 

resized 0260

Πωλέτ Γκόφα, Σαρίτα Εκονομοπούλου

 

resized 0265

Σταυρούλα Ευαγγέλου

 

 

 

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2016 18:52
 
New York Blues & Jazz Night Για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2016 10:52

New York Blues & Jazz Night

Για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

resized IMG 2891

Η νέα ομάδα στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS Πλαγιαρίου, Γκέλη Παπάζογλου, Λήδα Παπαδοπούλου, Ντόμη Δεδέογλου, Ειρήνη Μενεξοπούλου, Τασούλα Ιωαννίδου, η Πρόεδρος Τ.Δ.Ε. Θεσσαλονίκης κα Ελπίδα Πανέρα, ο Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας Γιώργος Πρωτόπαπας, Ρενάτα Τσιρλιγκάνη, Μαρία Σαμαρά, Ειρήνη Πασχαλέρη

Σε Νεοϋορκέζικους ρυθμούς με live jazz μουσική και swing ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η πρώτη εκδήλωση της νέας ομάδας στήριξης κοινωνικών δράσεων του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου στο bar restaurant Garcon Brasserie.

resized IMG 3173

Ο Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας Γιώργος Πρωτόπαπας ,η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης Γερακίνα Μπισμπινά

Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κοινού που ανταποκρίθηκε με θέρμη και ενδιαφέρον στο κάλεσμα για τη στήριξη του έργου του Σωματείου. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε ο Διευθυντής Ευρώπης της Διεθνούς Ένωσης των Παιδικών Χωριών SOS, κ. Thomas Bauer, ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, καθώς και η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης των Παιδικών Χωριών SOS κα Ελπίδα Πανέρα που απηύθυναν χαιρετισμό και αναφέρθηκαν στο έργο που γίνεται στη Θεσσαλονίκη.

Στην επιτυχία της βραδιάς, εκτός από το προσεγμένο μενού και την όμορφη διακόσμηση του χώρου, συνέβαλε το γνωστό συγκρότημα Mary Doutsi & the Swingers που ανέβασε το κέφι μέσα από γνωστές επιτυχίες.  

resized IMG 3103

Έλενα Τάπρα, Ευδοκία Κυριακοπούλου

Το καθαρό ποσό από τα έσοδα της βραδιάς δόθηκε για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.

Το καθαρό ποσό από τα έσοδα της βραδιάς δόθηκε για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. 

 

resized IMG 2880

Η Πρόεδρος Τ.Δ.Ε. Θεσσαλονίκης κα Ελπίδα Πανέρα, Ειρήνη Μενεξοπούλου

 

resized IMG 2908 2

‘Ολγα Νικολαίδου, Γκέλη Παπάζογλου

 

resized IMG 2916

Λένα Διαμαντίδου, Δώρα Τακά

 

resized IMG 2922

Ντόμη Δεδέογλου, Γιώργος Τζέτζης

 

resized IMG 2961

Στέλλα Ντόκα, Λήδα Παπαδοπούλου, Ρενάτα Τσιρλιγκάνη, 

 

resized IMG 2972

Ρενάτα Τσιρλιγκάνη, ο Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας Γιώργος Πρωτόπαπας, Στέλλα Ντόκα, Μαρία Σαμαρά

 

resized IMG 2998

Ειρήνη Πασχαλέρη, Λίλη Τακά, Άννυα Τουντούρη

 

resized IMG 3034

Όλγα Χατζηεμμανουήλ, Ρένα Στάκου, 

 

resized IMG 3107

Μάρα Πέντζου, Βάλυ Κυρίδου, Κατερίνα Παπαμαυρουδή

 

resized IMG 3112

 Τέτα Μπάκα, Τασούλα Ιωαννίδου

 

resized IMG 3127

 Μελίνα Γεωργούδα, Άννα Αρχοντίδου, Κατερίνα Ραπτοπούλου

 

resized IMG 3176

Ειρήνη Μενεξοπούλου, ο Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας Γιώργος Πρωτόπαπας, Ρένα Στάκου

 

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Childrens Villages International, που δραστηριοποιείται σε 134 χώρες. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την προστασία παιδιών, που στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών, προσφέροντάς τους ξανά τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια Μητέρα SOS, αδέλφια και ένα σπιτικό.

Επιπρόσθετα, λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης, τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος λειτουργούν Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σε εννιά σημεία σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ενδυνάμωση των οικογενειών σε κρίση και την αποκατάσταση της ικανότητάς τους να ανταποκριθούν στις ανάγκες της καθημερινότητας, με τις δικές τους δυνάμεις και να αποτελέσουν ένα ασφαλές περιβάλλον φροντίδας για τα παιδιά. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2016 12:34
 
PINK TIE GALA που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 13ου Πανελλήνιου Συνέδριου Μαστολογίας για το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 18:30

PINK TIE GALA που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 13ου Πανελλήνιου Συνέδριου Μαστολογίας   για το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

 

resized 01380Tsampa Vasiliki

Μαρία Λιάντη, Πόπη Μαρτάκη, Δέσποινα Χρυσαφίδου, Ιωάννα Ηλιάδου, Νανά Κοντού.

 

Στα πλαίσια του  13ου Πανελλήνιου Συνέδριου Μαστολογίας   διοργανώθηκε ένα μοναδικό gala dinner με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού και την στήριξη του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης .

Η ροζ γραβάτα σηματοδότησε την ιδιαιτερότητα του concept! Οι άνδρες μπήκαν μπροστά στην μάχη της ενημέρωσης!

 Σε ένα ιδιαίτερου στολισμού περιβάλλον στο Grand Hotel Palace οι καλεσμένοι απήλαυσαν ένα υψηλών προδιαγραφών δείπνο με τις μουσικές επιλογές του Γιώργου Τσακιρόπουλου και live μουσική από Βασίλη Πρατσινάκη και την ορχήστρα του.

High light της βραδιάς η παρουσίαση των καταστημάτων που συμμετείχαν στην δράση Pink your Window και η βράβευση των βιτρινών που συγκέντρωσαν τα περισσότερα Like στα social media από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου.

resized 01632Tsampa Vasiliki

Οι βραβευθέντες Αλεξανδρα Παλαμίδη του Notos Galleries, Μαρία Καραφυλιάδου του Lenis Art, Άννυ Σαρίδου του Ottimo, Ηρακλής Πάντσιος του ομώνυμου brand με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Παντελή Φιλιππίδη.

 

resized 01485Tsampa Vasiliki

Δέσποινα Αμαραντίδου της Artion, Παναγιώτης Ζελελίδης & Πόλυ Δεδέογλου του Grand Hotel, Μαρία Τσακάλου της Tsakalou Pr

 

resized 01360Tsampa Vasiliki

Ανδρομάχη Αθηναίου, Άρης Τσιφτσόγλου, Γιώργος Σιμπιλίδης, Κούλα Δεδεκενάρη, Εριφύλη Αλεξανδρή, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος

 

resized 01299Tsampa Vasiliki

Αλεξία Αηδονά, Λευτέρης Ελευθεριάδης, Τίνα Κοσελόγλου, Μαρία Τσακάλου

 

resized 01657Tsampa Vasiliki

Δέσποινα Αμαραντίδου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

 

resized 01458Tsampa Vasiliki

Εύη Γεωργακοπούλου, Αλίνα Μυλωνά

 

resized 01406Tsampa Vasiliki

Όλγα Τσιμισκή, Φωτεινή Καραρίζου

 

resized 01175Tsampa Vasiliki

Ο Στέφανος Γρηγοριάδης έστησε ένα pop up store με ροζ γραβάτες για τις ανάγκες της βραδιάς.

 

resized 01566Tsampa Vasiliki  - Αντίγραφο

Αλεξάνδρα Παλαμίδη, Φλώρα Χατζηϊωάννου

 

resized 01418Tsampa Vasiliki

Η παρουσιάστρια της βραδιάς Μαρία Στύλου με την πρόεδρο του Άλματος Ζωής Κούλα Δερεκενάρη.

 

resized 01412Tsampa Vasiliki

Αλεξία Αηδονά, Κωνσταντίνος Ζέρβας

 

resized 01680Tsampa Vasiliki

Γιάννης Βασιλειάδης της ΚΥΑΝΑ

 

resized 01648Tsampa Vasiliki

Δημήτρης Τσίτσος, Πόπη Μαρτάκη, Σωκράτης Προβατάς

 

 


Σελίδα 9 από 24
CARS 3 - 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ KAI ΣΕ 3D - Αφίσες - Sneak Peek Trailer
CARS 3 - 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ KAI ΣΕ 3D - Αφίσες - Sneak Peek Trailer
CARS 3 - 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ KAI ΣΕ 3D - Αφίσες - Sneak Peek Trailer CARS 3 are back   Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση