ATTICANEWS.GR

Member Area
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Λαμπερή βραδιά σε GALA DINNER στην Αθηναϊκή Λέσχη με αφορμή τον εορτασμό των 93 χρόνων από τη γέννηση της Μαρία Κάλλας, για την αποπεράτωση του Μουσείου «Μαρία Κάλλας» επί της οδού Μητροπόλεως 44.
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 08:26

 Λαμπερή βραδιά σε GALA DINNER  στην Αθηναϊκή Λέσχη  με αφορμή τον εορτασμό των 93 χρόνων από τη γέννηση της Μαρία Κάλλας, για την αποπεράτωση του Μουσείου «Μαρία Κάλλας» επί της οδού Μητροπόλεως 44.

resized ΕΛΕΝΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕΤΡΕΛΗ ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΖΕΥΓΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ

ΕΛΕΝΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕΤΡΕΛΗ ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΖΕΥΓΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ  

 Μια λαμπερή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν  το Σάββατο  10  Δεκεμβρίου 2016 σε GALA DINNER  στην Αθηναϊκή Λέσχη  με αφορμή τον εορτασμό των 93 χρόνων από τη γέννηση της Μαρία Κάλλας.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα κοκτέιλ στην αρχή της βραδιάς και στην συνέχεια η  δημοσιογράφος και μέλος του Συλλόγου Έμη Λιβανίου προλόγισε τη βραδιά ευχαριστώντας τους παρευρισκομένους, τους χορηγούς και τους καλλιτέχνες. 

Ακολούθησε η Πρόεδρος  του Σωματείου «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας» Λιάνα Σκουρλή, η οποία μίλησε για όλες τις εξελίξεις του Μουσείου Μαρία Κάλλας.και για την εκδήλωση, η οποία αποτελεί έναρξη του εορτασμού για τα 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ.

 resized ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ

 Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη της Τεχνόπολης.

 resized ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ ΣΟΦΙΑ ΧΙΝΙΑΔΟΥ ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ ΣΟΦΙΑ ΧΙΝΙΑΔΟΥ ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ

 Το μουσικό μέρος άνοιξε η σοπράνο Μάιρα Μηλολιδάκη, και ακολούθησαν η μέτζο σοπράνο Φωτεινή Αθανασάκη και ο τενόρος Αντώνης Μπατσάκης, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. 

 resized ΕΛΕΝΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΚΣΟΓΛΟΥ ΜΑΪΡΑ ΜΗΛΟΛΙΔΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ

ΕΛΕΝΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΚΣΟΓΛΟΥ ΜΑΪΡΑ ΜΗΛΟΛΙΔΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ

Special guests της βραδιάς, η σοπράνο Έλενα Κελεσίδη και ο τενόρος Δημήτρης Πακσόγλου, οι οποίοι καθήλωσαν το κοινό με τις εκπληκτικές ερμηνείες τους. DJ Γιώργος Μισιρλής.

resized ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

  

 Τα έσοδα από την συμμετοχή των παρευρισκόμενων  θα διατεθούν για την αποπεράτωση του Μουσείου «Μαρία Κάλλας» επί της οδού Μητροπόλεως 44. 

 resized ΕΡΗ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΡΟΥΛΑ ΦΡΟΥΣΗ   ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΡΗ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΡΟΥΛΑ ΦΡΟΥΣΗ   ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Τεχνόπολης κ. Νίκος Μεγγρέλης, ο Πρέσβυς Μικης Καμπάνης και κ. Σοφία Χινιάδου,  η κ. Λιάνα Σκουρλή, ο κ. Κώστας Βαρώτσος, η κ. Έμη Λιβανίου, ο κ. Βασίλης Ζούλιας, ο κ .Περικλής Κονδυλάτος,  η κ. Aurette Arkas, η κ. Αγγελικούση, η κ. Κουτσουρέλη, το ζεύγος Γιαννη  Μελέτη, η  Δρ. κ. Μαρία Ψωμά,  ο κ. Καζανίδης, το ζεύγος Παπασιδέρη, ο κ. Γιώργος Παπαϊωάννου, η κ. Εριέττα Βορδώνη, η κ. Μάιρα Βαγιωνή, το ζεύγος Παπακωνσταντίνου,  η κ. Κέλλυ Ξυνή,και κ Καναρης  η κ. Υλιάνα Στέγγου, η κ. Άντα Ηλιοπούλου,  η κ. Φώφη Καμποσιώρα, η κ. Ελένη Παπαδοπούλου, η κ. Μαρία  Δεφίγγου,  η κ.Χαρις Κονδύλη, η κυρια Κυβέλη Λασκαρι ο κ. Γιώργος Κλουβάτος, η κ. Άννα Τζεϊματζίδου, η κ. Ράνια Τσαπαρή,ο κ.  Θέμος Αγγελάκης  η κ. Έρη Μανούσου,  η. κ. Ρούλα Φρούση,  το ζεύγος Ξενοφων Λαμπράκη, ο. κ Peter Alatsas,  ο κ. Κώστας Παπαχριστοφόρου,   η κ. Εβίτα Αμαριωτάκη,  ο κ. Χάρης Χατζής,  και πολλοί άλλοι.

 resized ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΑ

 

Χορηγοί της βραδιάς: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΙΝΕΤΤΑ,  ΚΤHΜΑ PORTO CARRAS

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  huffingtonpost, HELLO, VOLTA MAGAZINE

resized ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΑ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

 ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΑ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

 

resized ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΝΙΔΗΣ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

 

resized ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗΣ ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑ

ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗΣ ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑ

 

 resized ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕΤΡΕΛΗ

ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕΤΡΕΛΗ

 

resized ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΣΟΦΙΑ ΧΙΝΙΑΔΟΥ

ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΣΟΦΙΑ ΧΙΝΙΑΔΟΥ

 

resized ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

 

resized ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ

 

resized ΝΙΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΩΤΣΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΩΤΣΟΣ

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 18:31
 
Η ΡΟΖΑ ΤΗΣ ΣΜΥΝΡΗΣ Η επίσημη πρεμιέρα (Φωτογραφίες)
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 20:20

Η ΡΟΖΑ ΤΗΣ ΣΜΥΝΡΗΣ

Η επίσημη πρεμιέρα (Φωτογραφίες)

resized Dimitorpoulou Kordellas Skafida

 

Χθες Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου προβλήθηκε στο θέατρο Παλλάς, η ταινία του Γιώργου Κορδέλλα «Η Ρόζα της Σμύρνης» σε παραγωγή Αργοναύτες αε και συμπαραγωγή COSMΟΤΕ TV παρουσία των συντελεστών της ταινίας και πολλών καλεσμένων από τον χώρο της πολιτικής, των γραμμάτων, των τεχνών και των media.

resized DimitraPapadopoulou

Μαζί με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κορδέλλα, στην επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας παρευρέθηκαν οι πρωταγωνιστές και ηθοποιοί Λήδα Πρωτοψάλτη, Τάσος Νούσιας, Ευγενία Δημητροπούλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Πέτρος Λαγούτης, Χάρης Εμμανουήλ και Κώστας Καζανάς, ο συγγραφέας του βιβλίου «Ισμαήλ και Ρόζα» Γιάννης Γιαννέλης-Θεοδοσιάδης στο οποίο βασίστηκε η ταινία, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου που υπογράφει τη μουσική της ταινίας και ο Μανώλης Μητσιάς που τραγουδά το «Βιάσου Αυγή» ένα από τα τραγούδια της ταινίας και η Αρετή Κετιμέ.

resized DimitrisIsarisOtherviewSouganidouIanSpirosMadstreet

Λίγο πριν την έναρξη της ταινίας το κοινό καλωσόρισαν η Ειρήνη Σουγανίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Feelgood και συμπαραγωγός στην ταινία, ο παραγωγός Πάνος Παπαχατζής και ο σκηνοθέτης Γιώργος Κορδέλλας, οι οποίοι εξέφρασαν τη χαρά και συγκίνησή τους που έγινε πραγματικότητα ένα πρότζεκτ που ξεκίνησε να βρίσκεται στο μυαλό και στην καρδιές όλων εδώ και δέκα χρόνια.

resized DimitrisPapadimitriou GiorgosKordellas

Από τον καλλιτεχνικό χώρο, μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα οι σκηνοθέτες Κώστας Φέρρης, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Νίκος Βεργίτσης, Όλγα Μαλέα και Κώστας Καπάκας, η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου, οι ηθοποιοί Γιώτα Φέστα, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Άλκις Κούρκουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Ξανθή Γεωργίου, Μαρία Καβουκίδου και Κωνσταντίνα Τάκαλου και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Ορέστης Ανδρεαδάκης. Το παρών έδωσαν και πολλοί συνθέτες όπως ο Νότης Μαυρουδής και ο Μάριος Στρόφαλης, οι τραγουδοποιοί Φίλιππος Πλιάτσικας και Μάκης Σεβίλογλου και η Βίκυ Καρατζόγλου, αλλά και τραγουδιστές ιδιαίτερα αγαπητοί στο νεανικό κοινό όπως ο Δημήτρης Ίσαρης των OtherView, οι Ιαν Στρατής και Σπύρος Ζενεμπίσης των Madstreet, οι StereoSoul και η Τάνια Μπρεάζου.

resized DimitropoulouGiannelis

Ανάμεσα στους πολιτικούς που τίμησαν τη βραδιά με την παρουσία τους ήταν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, o Υπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστας Ζουράρις, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουπλής, ο Υφυπουργός Υποδομών, Νικόλαος Μαυραγάνης, οι πρώην Υπουργοί Θεόδωρος Δρίτσας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιάννης Πλακιωτάκης και Ζέττα Μακρή, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

resized DimitropoulouKourkoulos

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν επίσης ο Τούρκος συμπαραγωγός της ταινίας Baran Seyhan, ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, Halyk Cevik, και ο Πρόεδρος της Εστίας της Νέας Σμύρνης, Γιάννης Παπαδάτος.

resized Drakoulis SmirneikosKafes2

Μετά την προβολή της ταινίας, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νυφικό της Ρόζας που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας σχεδιασμένο από την ενδυματολόγο Γιούλα Ζωιοπούλου, αλλά και το έργο σκιάς που αποτυπώνει το Καμπαναριό της Αγίας Φωτεινής, φιλοτεχνημένο από τον shadow artist Τριαντάφυλλο Βαϊτση, τα οποία εκτέθηκαν ειδικά για αυτή τη βραδιά στο φουαγιέ του θεάτρου.

resized EugeniaDimitropoulou DimitrisPapadimitriou GiorgosKordellas

Η «Ρόζα της Σμύρνης» θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες από τις 22 Δεκεμβρίου από την Feelgood.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σμυρναίικο καφέ της οικογένειας Δρακούλη και το νερό Ζαγόρι για την ευγενική τους προσφορά στη βραδιά.

resized EugeniaDimitropoulou Nifiko

Trailer:
https://youtu.be/Zs2auckOepI

 

 

Σύνοψη

Σμύρνη 1922: Η Ρόζα, κόρη εύπορης οικογένειας, παντρεύεται εσπευσμένα.
Aθήνα 1987: H Ρόζα (Λήδα Πρωτοψάλτη) ζει με την εγγονή της Μαριάννα (Ευγενία Δημητροπούλου) κουβαλώντας ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανέναν. Το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη (Τάσος Νούσιας), ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν και να γεννηθεί μια καινούργια.

resized EvgeniaDimitorpoulou
Συντελεστές
Cast: Τάσος Νούσιας, Λήδα Πρωτοψάλτη, Ευγενία Δημητροπούλου, Γιλμάζ Γκρουντά (Yılmaz Gruda), Γιούλικα Σκαφιδά, Τζεμ Ακσακάλ (Cem Aksakal), Πέτρος Λαγούτης, Χάρης Εμμανουήλ, Κώστας Καζανάς, Αϊσάν Σουμερτζάν (Aysan Sümercan), Γιάννης Θωμάς
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας
Παραγωγός: Πάνος Παπαχατζής
Σενάριο: Χριστίνα Λαζαρίδη, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Γιάννη Γιαννέλλη-Θεοδοσιάδη «Ισμαήλ & Ρόζα» (εκδόσεις Πατάκη)
Συμπαραγωγοί: COSMΟΤΕ ΤV, Ειρήνη Σουγανίδου, Baran Seyhan
Executive Producer: Μαρία Τσίγκα
Associate Producer: Ιωάννα Μπολομύτη 
Φωτογραφία: Κωστής Γκίκας
Μοντάζ: Γιάννης Τσιτσόπουλος
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Σκηνογραφία: Σπύρος Λάσκαρης
Ενδυματολογία: Γιούλα Ζωιοπούλου
Ηχοληψία: Νίκος Παπαδημητρίου
Μιξάζ: Κώστας Φυλακτίδης
Μακιγιάζ: Κατερίνα Βαρθαλίτου
Οργάνωση Παραγωγής: Μάριος Καραμάνης
Μία παραγωγή της «Αργοναύτες ΑΕ» σε συμπαραγωγή με την COSMΟΤΕ TV, την Feelgood Entertainment, την Sarmaşık Sanatlar, την ΕΡΤ, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

resized EvgeniaDimitorpoulou2

 

resized EvgeniaDimitorpoulou GioulikaSkafida

resized EvgeniaDimitropoulou

resized EvgeniaDimitropoulou GiorgosKordellas

resized GiannisGiannelis GiorgosKordellas

resized GiannisPapadatos LidaProtopsalti

resized GiorgosKordellas

resized GiorgosKordellas GiannisPapadatos

resized GiorgosKordellas GioulikaSkafida

resized GiorgosKordellas IriniSouganidou

resized GiorgosKordellas LidaProtopsalti TasosNousias

resized GioulaZoiopoulou

resized GioulikaSkafida

resized HarisEmmanouil

resized Ian VickyKaratzoglou

resized IriniSouganidou FilipposPliatsikas

resized Kabanario Roza

resized KonstantinaTakalou MariaKavoukidou

resized Kordellas Kourkoulos Papahatzis

resized Kordellas Mitsias

resized KostasFerris GiorgosKordellas GiorgosTseberopoulos

resized KostasZouraris

resized LidaProtopsalti ManolisMitsias

resized ManolisMitsias DimitrisPapadimitriou

resized NenaIsmirnoglou

resized NeroZagori

resized Nyfiko Roza1

resized Nyfiko Roza2

resized OlgaMalea GiannisDaskalothanasis

resized OrestisAndreadakis OlgaKefalogianni

resized Pallas RozaSmirnis2

resized Pallas RozaSmyrnis

resized PanosKamenos

resized PanosPapahatzis BaranSeyhan GiorgosKordellas

resized PapadimitriouDimitropoulouKordellasSkafidaGanellisPapahatzis

resized PapadimitriouDimitropoulouKordellasSkafidaGiannelisresized PapadimitriouKordellasGiannelis

resized PetrosLagoutis AretiKetime

resized PetrosLagoutis GiorgosKordellas

resized PresvisTourkias HalykCevik

resized StereoSoul TaniaBreazou

resized TasosNousias

resized TasosNousias GiannisPapadatos

resized TasosNousias GiorgosPyrpasopoulos

resized ThodorisDritsas HarisEmmanouil AlekosFlabouraris

resized ToniaSotiropoulou

resized VickyKaratzoglou

resized XanthiGeorgiou

 

 

Visit
https://www.facebook.com/rozathssmyrnis

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 20:46
 
ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚH ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΟΜΟΡΦΙΩΝ ΤΟΥ
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Παρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2016 13:30
ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
ΕΙΚΑΣΤΙΚH ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΟΜΟΡΦΙΩΝ ΤΟΥ. 
resized ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
 
Με επισημότητα και μεγάλη προσέλευση προσωπικοτήτων, επιστημόνων, καλλιτεχνών, συλλεκτών, δημοσιογράφων και φιλότεχνων πραγματοποιήθηκαν στο Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών - Ίδρυμα Βούρου- Ευταξία, στην πλατεία Κλαυθμώνος, τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του διεθνούς εικαστικού Κώστα Ευαγγελάτου, με γενικό τίτλο Νεφελομορφίες Art- Est. Η εκδήλωση άρχισε στην ισόγεια αίθουσα του Μουσείου μπροστά στον περίφημο πίνακα με την Ακρόπολη το 1674, έργο του J.Carrey. Ο Πρόεδρος του Μουσείου κ. Αντώνιος Βογιατζής αναφέρθηκε στην συνεργασία του καλλιτέχνη με το Μουσείο από το 2004 και στην τωρινή μεγάλη του ατομική έκθεση. Αναφέρθηκε διεξοδικά στα βιογραφικά του στοιχεία από την πρώτη έκθεση του σε ηλικία 16 ετών στο Αργοστόλι μέχρι σήμερα σε μεγάλα διεθνή εικαστικά κέντρα.
resized ΓΩΓΩ ΑΤΖΟΛΕΤΑΚΗ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ
 
 
Επεσήμανε επίσης τις λογοτεχνικές και θεωρητικές εκδόσεις του με αναφορά όλων των εκδόσεων του, αλλά και των κριτικών εκδόσεων για το έργο του με κείμενα σημαντικών μελετητών και ιστορικών τέχνης. Στη συνέχεια η νέα ιστορικός τέχνης δ. Δήμητρα Παπαναγιώτου, εθελόντρια στο Μουσείο και επιμελήτρια της έκθεσης, διάβασε στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα κριτικό κείμενο του ποιητή, εκδότη και καθηγητή λογοτεχνίας στη Νέα Υόρκη Άλφεντ Πούλεν, το οποίο κατέληγε: "Στην εναγώνια πορεία του μέσα στους τόπους  της ερημιάς, ο Κώστας Ευαγγελάτος, ανοικοδομεί τα φυσικά και ψυχικά διακριτικά σημεία της όρασης του με μια φλεγόμενη φαντασία. Στον ορίζοντα στήνει έναν φράχτη σαν πυρακτωμένη ραχοκοκαλιά, που συνδέει ουρανό και γη και απειλεί να μας αρπάξει όλους κάτω από το χτύπημα ενός άστοργου βλέμματος.
resized ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
 
 
Αφήνοντας ανθρώπινα σχήματα που κατευθύνονται προς το αγγελικό, σε μια ερημωμένη ηθικά γη, τα έργα του Ευαγγελάτου είναι οι παρασκηνιακοί ψίθυροι ενός καθαρού λόγου, που  αντηχεί  την ευαισθησία ενός ανθρώπινου και αισθητικού προγόνου όπως ο Καβάφης".
 
 resized ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
Η Διευθύντρια του Μουσείου κ. Αγλαία Αρχοντίδου- Αργύρη, Αρχαιολόγος, εξήρε την προσωπικότητα και τον επαγγελματισμό του καλλιτέχνη και τον χαρακτήρισε δεξιοτέχνη  "ποιητή του χρώματος".
Στον επίλογο ο Κώστας Ευαγγελάτος ιδιαίτερα συγκινημένος για την τιμητική παρουσίαση ευχαρίστησε το Μουσείο και όλους όσους συνέβαλαν την άψογη και αισθητική διοργάνωση της μεγάλης τιμητικής έκθεσης του, ιδιαίτερα στις μέρες μας που η τέχνη πρέπει να έχει εμψυχωτική δυναμική, σε σχέση με τα δυσεπίλυτα κοινωνικά και αξιολογικά προβλήματα. 
resized Η Διευθύντρια κ. Αγλαία Αρχοντίδου- Αργύρη Αρχαιολόγος
 
Ακολούθησαν τα εγκαίνια στον επάνω όροφο του Μουσείου, όπου οι φιλότεχνοι έφθασαν στην έκθεση ζωγραφικής αφού πέρασαν από όλο τον κεντρικό εκθεσιακό χώρο του Μουσείου με τα θαυμάσια και σπάνια έργα τέχνης και αντικείμενα από τη διαμονή στο κτίριο-παλάτι του Όθωνα και της Αμαλίας από το 1836-1843. 
resized Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Κ.Ε
Η είσοδος στην έκθεση με τα νεφελογραφικά συμπλέγματα και τις νεφελομορφίες εντυπωσίασε ιδιαίτερα με τον ειδικά μελετημένο υποβλητικό φωτισμό των 64 πινάκων του καλλιτέχνη που την απαρτίζουν στο φάσμα ενός νεφελογραφικού ταξιδιού. Η μεγάλη προσέλευση εμπόδισε την προγραμματισμένη ξενάγηση μπροστά στα έργα από τον ίδιο τον δημιουργό τους, αλλά θα γίνει προς το τέλος της έκθεσης. Την ανθοδετική εορταστική κόσμηση του χώρου έκανε ευγενικά ο ανθοδέτης Κώστας Ιωαννίδης.
resized ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΑΓΙΑ ΓΑΚΗ
Ακολούθησε κοκτέιλ με κρασιά, γλυκίσματα και μάντολες, προσφορά από την παραδοσιακή Κεφαλονίτικη "Βοσκοπούλα". 
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2017.
 resized ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, Ι. Παπαρρηγοπούλου 7, Πλατεία Κλαυθμώνος.

 resized ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Ημέρες και ώρες  επίσκεψης: Καθημερινά (εκτός Τρίτης) 9π.μ με 4μ.μ.

                                                      Σάββατο και Κυριακή 10π.μ. με 3μ.μ

resized Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΓΩΤΗ

resized ΠΕΤΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΑΡΑΗ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ

 

resized ΡΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑΣ-ΤΣΙΩΤΑ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ

resized ΤΑΚΗΣ ΛΟΥΚΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΟΥΝΙΑΣ

www.athenscitymuseum.gr

 

 
Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει 50 χρόνια SANITAS στο Canteen με υπέροχα εδέσματα και πολλές δημιουργικές γεύσεις του γνωστού σεφ και οικοδεσπότη της εκδήλωσης Βαγγέλη Δρίσκα.
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 19:14

Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει 50 χρόνια SANITAS στο Canteen  με υπέροχα εδέσματα και πολλές δημιουργικές γεύσεις του γνωστού σεφ και οικοδεσπότη της εκδήλωσης Βαγγέλη Δρίσκα.

resized 28

Δέσποινα Σαμουλαδά-GROUP BRAND MANAGER HH, Χριστίνα Περγάμαλη-BRAND MANAGER SANITAS

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το event για τα 50 Χρόνια SANITAS, την Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου, στο Canteen στη Θεσσαλονίκη. Η SANITAS, η ελληνική μάρκα που εδώ και μισό αιώνα μας συντροφεύει και φιλοξενείται σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης που πραγματοποίησε τον Οκτώβριο στην Αθήνα, γιόρτασε στη Θεσσαλονίκη, τα 50 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά με εκλεκτούς καλεσμένους. Το παρόν στην υπέροχη εκδήλωση με την επετειακή ατμόσφαιρα, έδωσαν δημοσιογράφοι και bloggers, συνεργάτες και εργαζόμενοι του Ομίλου Sarantis από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

resized 01

Στη μεγάλη αυτή γιορτή επιτυχιών, όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υπέροχα εδέσματα και πολλές δημιουργικές γεύσεις, τα οποία είχε επιμεληθεί ο γνωστός σεφ και οικοδεσπότης της εκδήλωσης Βαγγέλης Δρίσκας. Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν επίσης ένα αποκλειστικό βίντεο το οποίο δημιούργησε ο Βαγγέλης Δρίσκας και η ομάδα του με αποσπάσματα από τις εκπομπές του, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα προϊόντα SANITAS, το μυστικό της επιτυχίας για κάθε συνταγή μαγειρικής.

resized 36

 

Βαγγέλης Κυπριώτης-GENERAL MANAGER CONSUMER HELLAS

Η εκδήλωση αυτή στόχο είχε να υπενθυμίσει σε όλους τη μακρά πορεία της SANITAS στην ελληνική αγορά. Η διαδρομή της ήταν πάντα συνεπής προς τον καταναλωτή, κάτι που οδήγησε στην καθιέρωσή της σε νούμερο ένα επιλογή για τα ελληνικά νοικοκυριά. Η αξιοπιστία της μάρκας, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα προϊόντα που λανσάρει διαχρονικά στην αγορά έχουν σφυρηλατήσει τη σχέση της με τον καταναλωτή και έχει καταφέρει να κάνει τα προϊόντα SANITAS, τα οποία συνεχώς εξελίσσονται, συνώνυμα με την ποιότητα και τα άριστα αποτελέσματα. Η δέσμευση της SANITAS είναι να εξακολουθήσει να καλύπτει κάθε ανάγκη του καταναλωτή με ασφάλεια και ποιότητα.

50 χρόνια τώρα η SANITAS προστατεύει ότι αγαπάμε… για αυτούς που αγαπάμε!

Γνωρίστε περισσότερα για τα προϊόντα SANITAS και πως θα αλλάξουν την ποιότητα στη ζωή σας στο https://www.facebook.com/sanitas.greece/

resized 97

 

Δανάη Σκαφίδα-PR Manager Socialab, Δώρα Κοντορούδα-BRAND MANAGER SANITAS

Η SANITAS

Δεν υπάρχει ελληνικό νοικοκυριό που να μην φιλοξενεί στα συρτάρια του τουλάχιστον ένα προϊόν με το όνομα SANITAS! Εδώ και πενήντα χρόνια οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα της SANITAS ερευνούν και καινοτομούν για την Ελληνίδα νοικοκυρά, δημιουργώντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων για την φροντίδα της κουζίνας και όχι μόνο. Αλουμινόχαρτο, σακούλες απορριμμάτων και εργαλεία καθαρισμού είναι λίγα μόνο από τα προϊόντα SANITAS που κυκλοφορούν σε κάθε κουζίνα. Δεν είναι τυχαίο ότι η μάρκα έχει καθιερωθεί στην καρδιά των Ελλήνων με το motto: «SANITAS-SANITAS Διπλή Εγγύηση».

 
Οι Μικροί Αρωματοποιοί από την ZONIOU για το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στο κατάμεστο TOMS Flagship Store.
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 18:51

Οι Μικροί Αρωματοποιοί από την ZONIOU για το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στο κατάμεστο TOMS Flagship Store.

resized 224zoniou

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε πρόσφατα η πρωτότυπη διαδραστική εκδήλωση «Μικροί Αρωματοποιοί» από την εταιρία ZONIOU.

Στο κατάμεστο TOMS Flagship Store, σε εορταστική και χαρούμενη ατμόσφαιρα παιδιά ηλικίας 8-11 ετών, μύρισαν, δημιούργησαν και γνώρισαν τον μαγικό κόσμο των αρωμάτων. Στη συνέχεια έφτιαξαν με τη βοήθεια εκπαιδευτικών και εξειδικευμένου προσωπικού το δικό τους προσωπικό άρωμα που το πρόσφεραν δώρο στη μητέρα τους.

resized 125zoniou

Λήδα Παπαδοπούλου, Νίκη Ζώνιου, Λεώνη Σιών, Παρή Παπαδημητροπούλου

 

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση διατέθηκαν στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» που έχει ως στόχο τη δημιουργία Τράπεζας Μυελού των Οστών για την υποστήριξη παιδιών που νοσούν.

resized 170zoniou

 Οι μικροί αρωματοποιοί επί το έργον

 

resized 195zoniou

Οι μικροί αρωματοποιοί επί το έργον

 

resized 223zoniou

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

 

resized 228zoniou

Οι μικροί αρωματοποιοί επί το έργον

 

resized 241zoniou

 Βίκυ Τσιρίγου, Δέσποινα Χατζοπούλου, Άννα Υακίνθου, Κική Τσικούρη. 

 

resized 244zoniou

Σοφία Μητροπούλου, Ευδοκία Κυριακοπούλου 

 

resized 251zoniou

Λεώνη Σιών, Κική Τσιρίγου, Νίκη Ζώνιου.

 

 

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 20:00
 


Σελίδα 8 από 24
CARS 3 - 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ KAI ΣΕ 3D - Αφίσες - Sneak Peek Trailer
CARS 3 - 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ KAI ΣΕ 3D - Αφίσες - Sneak Peek Trailer
CARS 3 - 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ KAI ΣΕ 3D - Αφίσες - Sneak Peek Trailer CARS 3 are back   Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση