ATTICANEWS.GR

Member Area
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία και φέτος συνόδευσε την δημιουργική γαστρονομία Sani Gourmet! Ενα μοναδικά γευστικό ταξίδι των φίλων της γευσιγνωσίας το φεστιβάλ γεύσης και υψηλής γαστρονομίας Sani Gourmet.
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Τρίτη, 04 Ιούλιος 2017 11:36

 Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία και φέτος συνόδευσε την δημιουργική γαστρονομία Sani Gourmet! Ενα μοναδικά γευστικό ταξίδι των φίλων της γευσιγνωσίας το φεστιβάλ γεύσης και υψηλής γαστρονομίας Sani Gourmet.

resized 1 Ο πρόεδρος του Sani-ikos Σταύρος Ανδρεάδης με την Αντιπεριφερειάρχη Μ.Ε.Θ. Βούλα Πατουλίδου

Ο πρόεδρος του Sani-ikos Σταύρος Ανδρεάδης με την Αντιπεριφερειάρχη Μ.Ε.Θ. Βούλα Πατουλίδου

Άλφα Weiss, Strongbow, Heineken LIGHT και ΑΘΗΝΕΟ, συμπλήρωσαν μοναδικά το γευστικό ταξίδι των φίλων της γευσιγνωσίας

To φεστιβάλ γεύσης και υψηλής γαστρονομίας Sani Gourmet - που έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις ειδημόνων και μη - επέστρεψε φέτος και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έδωσε δυναμικό παρών για 7η συνεχή χρονιά σε αυτή την μεγάλη γιορτή από τις 23 μέχρι και τις 27 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο του 12oυ Sani Gourmet οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν δημιουργίες βραβευμένων Ελλήνων και διεθνών σεφ με σκοπό να αφεθούν σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στα βραβευμένα εστιατόρια του Sani Resort. Το food pairing της Ελληνικής, σταρένιας και αφιλτράριστης μπύρας Άλφα Weiss, με δύο πιάτα διάσημων chef ήταν ένα από τα highlights της διοργάνωσης. Από τις 23 μέχρι τις 25 Ιουνίου στο εστιατόριο Asian, η Άλφα Weiss «παντρεύτηκε» αρμονικά με κουνουπίδι και στρείδια, ένα πιάτο του Stefano Deida – που φέτος απέκτησε το πρώτο του αστέρι Michelin. Από τις 26 μέχρι τις 27 Ιουνίου στο εστιατόριο Τομάτα, η Άλφα Weiss συνόδευσε μπακαλιάρο σε κρούστα λιαστής ντομάτας με αγκινάρες και αυγολέμονο αρωματισμένο με μάραθο, μία πρόταση πανδαισίας γεύσεων από τον Παναγιώτη Γιακαλή, executive chef στο εστιατόριο Patio του ξενοδοχείου The Margi, που φέτος τιμήθηκε με Χρυσό Σκούφο.

resized 2 Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου με τους Άγγελο  Εύα Ιατρίδη

Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου με τους Άγγελο  Εύα Ιατρίδη

Ο μηλίτης Strongbow, σε δύο γεύσεις Gold Apple & Red Berries όπως επίσης και η νέα Heineken LIGHT, με λιγότερο αλκοόλ, λιγότερες θερμίδες και όλη τη γεύση, ήταν τα welcome drinks που προσφέρονταν καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ και σε όλα τα εστιατόρια και προετοίμασαν τους παρευρισκομένους για το ταξίδι τους σε μοναδικά μονοπάτια γαστρονομικής πανδαισίας και υψηλής δημιουργικότητας.

Στο opening party που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου στο Sea You bar του Sani Resort, προσφέρθηκαν Strongbow Gold Apple και Red Berries, Heineken LIGHT σε σαμπανιέρες και μπίρα ΑΘΗΝΕΟ με μέλι και κόλιανδρο. Έτσι, στήθηκε ένα ιδανικό σκηνικό για να συνεργαστούν οι καλεσμένοι chefs στο μεγάλο ομαδικό δημιουργικό crescendo τους, εντυπωσιάζοντας όλους εκείνους που παρευρέθηκαν στο φεστιβάλ.

Με την παρουσία τους στο φετινό Sani Gourmet Festival, τίμησαν σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της εστίασης, της δημιουργικής μαγειρικής, του bartending, της επικοινωνίας, των λιανικών πωλήσεων όπως επίσης και του επιχειρηματικού κόσμου.

resized 14 Χριστίνα Κάκκου Αθηνά Σιούλα Γεωργία Δώδου Άρης Ράμμος

Χριστίνα Κάκκου Αθηνά Σιούλα Γεωργία Δώδου Άρης Ράμμος

Σχετικά με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία:

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπύρας στην Ελλάδα, με ενεργή παρουσία στη χώρα για περισσότερα από 50 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και σήμερα αποτελεί μέλος του Ομίλου Heineken N.V. Παράγει στην Ελλάδα τις μπύρες Amstel, Amstel Pils, Amstel Dark, Amstel Radler, Amstel Free, Heineken, ΑΛΦΑ, ΑΛΦΑ Strong, AΛΦΑ Weiss, Fischer, ΒΙΟΣ 5, Buckler από 100% ελληνικό κριθάρι, καθώς και το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ. Παράλληλα, εισάγει γνωστές μάρκες μπύρας μεταξύ των οποίων οι: Affligem, Sol, Mc Farland, Erdinger, , Murphy’s, Duvel, Chimay καθώς και το μηλίτη Strongbow. Διαθέτει 3 μονάδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα καθώς και μια μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΙΟΛΗ στη Λαμία.

Με τη βοήθεια ενός εκτεταμένου δικτύου διανομής και πώλησης παράγει και διανέμει τα προϊόντα της σε 26 χώρες και στις 5 ηπείρους.

resized 12 Γιάννης Κατσούγκρης Λάζαρος Βογιατζόγλου Γιώργος Μπίχτας

 Γιάννης Κατσούγκρης Λάζαρος Βογιατζόγλου Γιώργος Μπίχτας

Παράλληλα με την επιχειρηματική της ανάπτυξη, η εταιρία έχει επενδύσει στον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας, στην υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής πολιτικής, τη διαμόρφωση ενός ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, την ενημέρωση των καταναλωτών για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ και την κοινωνική προσφορά, πάντα με την έμπρακτη συμβολή των εργαζομένων της, με διαφάνεια και λογοδοσία.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διαθέτει από την TÜV AUSTRIA HELLAS ISO 9001:2008 για την ποιότητα των προϊόντων, ΙSO 22000:2005 για την ασφάλεια των προϊόντων (HACCP), ISO 14001-2004 για την προστασία του περιβάλλοντος και OHSAS 18001:2007 για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού.

Επιπλέον, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που έχει κατακτήσει την ανώτατη Διαμαντένια διάκριση του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) για το 2013 και η πρώτη στην Ελλάδα που απέκτησε βεβαίωση εφαρμογής του προτύπου ISO 26000 για την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα που έχει επιδείξει, τη σταθερή επίδοσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μέριμνα για την κοινωνία και τη χώρα συνολικά. Τέλος, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το εργασιακό της περιβάλλον.

resized 11 Έλλη Σαρηκεχαγιά Ειρήνη Πασχαλέρη Χριστίνα Τζελέπογλου

 Έλλη Σαρηκεχαγιά Ειρήνη Πασχαλέρη Χριστίνα Τζελέπογλου

resized 3 Νίκη  Τάσος Ανδρεάδη

Νίκη  Τάσος Ανδρεάδη

 

resized 5 Ζωή  Στέφανος Στεφάνου

Ζωή  Στέφανος Στεφάνου

 

resized 6 Απόστολος  Φρίντα Αθανασιάδη

Απόστολος  Φρίντα Αθανασιάδη

 

resized 9 Ελεονώρα Παπαδοπούλου Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος

Ελεονώρα Παπαδοπούλου Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος

 

resized 10 Ο Αλέξανδρος Πουσαίος  η Μαρία Παγωνάκη με την κόρη τους

Ο Αλέξανδρος Πουσαίος  η Μαρία Παγωνάκη με την κόρη τους

 

resized 13 Γιολάντα Πεπέ Αλέξης Μαλιέγκα Θάλεια Εξάρχου

Γιολάντα Πεπέ Αλέξης Μαλιέγκα Θάλεια Εξάρχου

 

resized 15 Τζέκη Φλωρεντίν Μαρία Γαιτανίδου Κάκια  Αλέκος Σαραφίδη

Τζέκη Φλωρεντίν Μαρία Γαιτανίδου Κάκια  Αλέκος Σαραφίδη

 

resized 18resized 21resized 22

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 04 Ιούλιος 2017 12:28
 
Οι «Επτά επί Θήβας» νίκησαν τον καύσωνα. Αποθέωση και συγκίνηση στην Επίδαυρο.
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Δευτέρα, 03 Ιούλιος 2017 16:43

Οι «Επτά επί Θήβας» νίκησαν τον καύσωνα.

Αποθέωση και συγκίνηση στην Επίδαυρο.

resized PHOTO YPOKLISH EPIDAYROS3

Χαιρετισμός των ηθοποιών κατά την υπόκλιση


Οι «
Επτά επί Θήβας» ενθουσίασαν το κοινό που αψήφησε τον καύσωνα και στις δύο παραστάσεις του ΚΘΒΕ που δόθηκαν στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, την Παρασκευή 30 Ιουνίου και το Σάββατο 1 Ιουλίου, ανοίγοντας τα Επιδαύρια 2017.

Με παρατεταμένο χειροκρότημα, όρθιοι περίπου 9000 θεατές, δεν άφηναν τους ηθοποιούς και τους συντελεστές να φύγουν από τη σκηνή, ενώ οι επευφημίες και τα ηχηρά «μπράβο» για τις ερμηνείες αλλά και την ποιητική σκηνοθετική προσέγγιση του έργου από τον Τσέζαρις Γκραουζίνις, κράτησαν πολλά λεπτά μετά το τέλος της παράστασης.

Ο Γιάννης Στάνκογλου στο ρόλο του Ετεοκλή, του μοναχικού κεντρικού ήρωα της τραγωδίας του Αισχύλου, σε μετάφραση Γιώργου Μπλάνα, αποθεώθηκε από το κοινό όπως και όλοι οι ηθοποιοί της παράστασης: η Κλειώ Δανάη Οθωναίου (Αντιγόνη), η Ιώβη Φραγκάτου (Ισμήνη), ο Γιώργος Καύκας (Άγγελος), ο Αλέξανδρος Τσακίρης (Κήρυκας), ο Γιώργος Παπανδρέου (Πολυνείκης) καθώς και ο 14μελής χορός των ηθοποιών.

resized PHOTO EPIDAYROS 23

Γιάννης Στάνκογλου (Ετεοκλής)- Γιώργος Μιχαλακόπουλος

 

«ΕΠΤΑ ΕΠΙ ΘΗΒΑΣ»

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Γιώργος Μπλάνας

Σκηνοθεσία: Τσέζαρις Γκραουζίνις

Σκηνικά – Κουστούμια: Κέννυ ΜακΛέλλαν

Μουσική: Δημήτρης Θεοχάρης

Χορογραφία – Κίνηση: Έντι Λάμε

Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος

Μουσική διδασκαλία: Παναγιώτης Μπάρλας

Βοηθός σκηνοθέτη: Αθηνά Σαμαρτζίδου

Βοηθός σκηνογράφου – ενδυματολόγου: Μαρία Μυλωνά

Οργάνωση παραγωγής: Φιλοθέη Ελευθεριάδου

ΔΙΑΝΟΜΗ: Γιάννης Στάνκογλου (Ετεοκλής), Γιώργος Καύκας (Άγγελος), Αλέξανδρος Τσακίρης (Κήρυξ), Κλειώ - Δανάη Οθωναίου (Αντιγόνη), Ιώβη Φραγκάτου (Ισμήνη), Γιώργος Παπανδρέου (Πολυνείκης).

ΧΟΡΟΣ: Λουκία Βασιλείου, Μομώ Βλάχου, Δημήτρης Δρόσος, Ελένη Θυμιοπούλου, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Χρήστος Μαστρογιαννίδης, Βασίλης Παπαγεωργίου, Σταυριάννα Παπαδάκη, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Αλεξία Σαπρανίδου, Πολυξένη Σπυροπούλου, Γιώργος Σφυρίδης, Ευανθία Σωφρονίδου, Κωνσταντίνος Χατζησάββας.

resized PHOTO EPIDAYROS 19

 Γιώργος Κιμούλης – Γιάννης Στάνκογλου (Ετεοκλής)

resized PHOTO EPIDAYROS 1

Γιάννης Αναστασάκης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΚΘΒΕ) - Άρης Στυλιανού (Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΘΒΕ) - Κατερίνα Παπανάτσιου (Υφυπουργός Οικονομικών)

resized PHOTO EPIDAYROS 2

 Γιάννης Αναστασάκης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΚΘΒΕ) - Θεανώ Φωτίου (Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης) - Άρης Στυλιανού (Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΘΒΕ)

resized PHOTO EPIDAYROS 3

Γιάννης Αναστασάκης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΚΘΒΕ) - Αναστάσιος Πετρόπουλος (Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων) - Άρης Στυλιανού (Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΘΒΕ) - Χριστόφορος Βερναρδάκης (Υπουργός Επικρατείας)

resized PHOTO EPIDAYROS 4

 Μαρία Τσιμά (Αναπληρώτρια Καλλιτεχνική Διευθύντρια ΚΘΒΕ) – Γιώργος Μιχαλακόπουλος - Γιάννης Αναστασάκης – (Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΚΘΒΕ)- Άρης Στυλιανού – (Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΘΒΕ)

resized PHOTO EPIDAYROS 5

 Μαρία Τσιμά (Αναπληρώτρια Καλλιτεχνική Διευθύντρια ΚΘΒΕ) - Αλέξανδρος Καλαφάτης (πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης – βουλευτής Κεφαλλονιάς) – Πάνος Βαρδάκος (πρώην Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου) με τις συζύγους τους

resized PHOTO EPIDAYROS 6

Μαρία Τσιμά (Αναπληρώτρια Καλλιτεχνική Διευθύντρια ΚΘΒΕ) – Αντιγόνη Γλυκοφρύδη

resized PHOTO EPIDAYROS 7

 Γιάννης Αναστασάκης – (Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΚΘΒΕ) – Ζαχαρίας Καρούνης

resized PHOTO EPIDAYROS 8

Ενκε Φεζολάρι - Μαρία Τσιμά (Αναπληρώτρια Καλλιτεχνική Διευθύντρια ΚΘΒΕ) - Άντζελα Μπρούσκου

resized PHOTO EPIDAYROS 9

 Γιάννης Αναστασάκης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΚΘΒΕ) – Σμαράγδα Σμυρναίου - Μαρία Τσιμά (Αναπληρώτρια Καλλιτεχνική Διευθύντρια ΚΘΒΕ) – Υβόννη Μαλτέζου

resized PHOTO EPIDAYROS 10

 Τάκης Τζαμαργιάς με τη σύζυγο του Ζωή Τζαμαργιά - Μαρία Τσιμά (Αναπληρώτρια Καλλιτεχνική Διευθύντρια ΚΘΒΕ)

resized PHOTO EPIDAYROS 11

 Γιάννης Αναστασάκης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΚΘΒΕ) – Χρίστος Στυλιανού - Άρης Στυλιανού (Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΘΒΕ)

resized PHOTO EPIDAYROS 12

 Θεανώ Φωτίου (Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύη) – Λούκα Κατσέλη (Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας) – Αμαλία Αρσένη (ηθοποιός)

resized PHOTO EPIDAYROS 13

 Άρης Στυλιανού (Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΘΒΕ) - Γιάννης Στάνκογλου (Ετεοκλής)

resized PHOTO EPIDAYROS 14

 Κατερίνα Παπανάτσιου (Υφυπουργός Οικονομικών) - Γιάννης Στάνγκογλου (Ετεοκλής) - Θεανώ Φωτίου (Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης)

resized PHOTO EPIDAYROS 15

 Γιάννης Στάνγκογλου Ετεοκλής) - Λούκα Κατσέλη (Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας)

resized PHOTO EPIDAYROS 16

 Άρης Στυλιανού (Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΘΒΕ) – Ιώβη Φραγκάτου (Ισμήνη)- Αναστάσιος Πετρόπουλος (Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων) - Χριστόφορος Βερναρδάκης (Υπουργός Επικρατείας) – Γιώργος Καύκας (‘Αγγελος)- Κλειώ-Δανάη Οθωναίου (Αντιγόνη)

resized PHOTO EPIDAYROS 17

 Ιώβη Φραγκάτου (Ισμήνη) – Γιάννης Μηλιός (Πρόεδρος ΔΣ του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου) - Κλειώ-Δανάη Οθωναίου (Αντιγόνη)

resized PHOTO EPIDAYROS 18

 Γιάννης Στάνγκογλου (Ετεοκλής) – Τσέζαρις Γκραουζίνις (σκηνοθέτης της παράστασης)

resized PHOTO EPIDAYROS 20

 Λεωνίδας Κακούρης – Γιάννης Στάνκογλου (Ετεοκλής)

resized PHOTO EPIDAYROS 21

 Νάντια Κοντογεώργη – Κλειώ-Δανάη Οθωναίου (Αντιγόνη) – Ιώβη Φραγκάτου (Ισμήνη)

resized PHOTO EPIDAYROS 22

Γιάννης Στάνκογλου (Ετεοκλής) – Αντιγόνη Γλυκοφρύδη – Κλειώ-Δανάη Οθωναίου (Αντιγόνη)

resized PHOTO EPIDAYROS 24

 Γιάννης Στάνκογλου (Ετεοκλής) – Γιάννης Σακαρίδης (σκηνοθέτης της ταινίας «Αmerika Square»)

resized PHOTO EPIDAYROS 25

 Μάνος Πετούσης - Γιάννης Στάνκογλου (Ετεοκλής)

resized PHOTO EPIDAYROS 26

 Υβόννη Μαλτέζου - Γιάννης Στάνκογλου (Ετεοκλής)

resized PHOTO EPIDAYROS 27

 Ενκε Φεζολάρι - Γιάννης Στάνκογλου (Ετεοκλής) - Άντζελα Μπρούσκου

resized PHOTO EPIDAYROS 28

 Ιώβη Φραγκάτου (Ισμήνη)– Τσέζαρις Γκραουζίνις (σκηνοθέτης της παράστασης)

resized PHOTO EPIDAYROS 29

 Κλειώ-Δανάη Οθωναίου (Αντιγόνη)- Τάκης Τζαμαργιάς – Ιώβη Φραγκάτου (Ισμήνη)

resized PHOTO EPIDAYROS 30

Γιώργος Καύκας ((Άγγελος) – Γιάννης Στάνκογλου (Ετεοκλής) – Αλέξανδρος Τσακίρης (Κήρυκας)

resized PHOTO EPTA EPI THIVAS EPIDAYROS

 

resized PHOTO EPTA EPI THIVAS EPIDAYROS1resized PHOTO EPTA EPI THIVAS EPIDAYROS2resized PHOTO EPTA EPI THIVAS EPIDAYROS3resized PHOTO EPTA EPI THIVAS EPIDAYROS4resized PHOTO EPTA EPI THIVAS EPIDAYROS5resized PHOTO EPTA EPI THIVAS EPIDAYROS6resized PHOTO EPTA EPI THIVAS EPIDAYROS7resized PHOTO EPTA EPI THIVAS EPIDAYROS9resized PHOTO EPTA EPI THIVAS EPIDAYROS10

σκηνές από την παράσταση

resized PHOTO YPOKLISH EPIDAYROS1resized PHOTO YPOKLISH EPIDAYROS2resized PHOTO YPOKLISH EPIDAYROS3resized PHOTO YPOKLISH EPIDAYROS4resized PHOTO YPOKLISH EPIDAYROS5

Χαιρετισμός των ηθοποιών κατά την υπόκλιση

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 03 Ιούλιος 2017 17:19
 
CATWALK FASHION SHOW ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟ ΜΑΖΙ - Ένα διαφορετικό fashion show με τίτλο “Sweet 50s” παρουσίασαν οι μικροί fahionistas του “Catwalk”
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Τρίτη, 27 Ιούνιος 2017 19:25

CATWALK FASHION SHOW ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟ ΜΑΖΙ - Ένα διαφορετικό fashion show με τίτλο “Sweet 50s” παρουσίασαν οι μικροί fahionistas του “Catwalk”

Οι μικροί fashionistas του Catwalk

Οι μικροί fashionistas του Catwalk

Το πρότυπο εργαστήρι μόδας “Catwalk για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ακολούθησε την επιτυχημένη του τροχιά στο χώρο των πρωτότυπων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας 6-16 χρονών. Οι μαθητές του Catwalk σε διπλό ρόλο σχεδιαστή και μοντέλου παρουσίασαν οι ίδιοι τις δημιουργίες τους στη πασαρέλα.

Το κτήμα Δέδα μεταμορφώθηκε σε ένα fifties σκηνικό με πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους. Η ομάδα ρυθμικής του “Αρίωνα” Πανοράματος πλαισίωσε το catwalk των μαθητών στην πασαρέλα, μαζί με τους χορευτές της σχολής χορού “Diagonal”.

Ελευθερία Καμπούρογλου, Αλέξης Κωστάλας, Νατάσα Ντόρτογλου

Ελευθερία Καμπούρογλου, Αλέξης Κωστάλας, Νατάσα Ντόρτογλου

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Αλέξης Κωστάλας και η Σοφία Τουντούρη.

resized PROS 107

Ορέστης-Φαίδων Τσάγκ, Αλεξάνδρα Γωγούση, Βούλα Πατουλίδου

Μέρος των εσόδων διατέθηκε στο κοινωνικό παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι

Σοφία Τουντούρη, Ζιζή Συμεωνίδου

Σοφία Τουντούρη, Ζιζή Συμεωνίδου

 

Πηνελόπη Καρτσάλη, Γλυκερία Καπάνταη, Σοφία Τουντούρη

Πηνελόπη Καρτσάλη, Γλυκερία Καπάνταη, Σοφία Τουντούρη

 

Σύνθια Σάπικα, Ευγενία Γήτα

Σύνθια Σάπικα, Ευγενία Γήτα

 

Δήμητρα Τζίμα, Ελπίδα Κορρέ

Δήμητρα Τζίμα, Ελπίδα Κορρέ

 

Πόπη Μαρτάκη, Λία Ταλατζίδου

Πόπη Μαρτάκη, Λία Ταλατζίδου

 

Μαριάνα Τριανταφύλλου, Μαρία Τσακάλου, Κατερίνα Τσαμπάζη

Μαριάνα Τριανταφύλλου, Μαρία Τσακάλου, Κατερίνα Τσαμπάζη

 

Μαριάνα Βλασίδου, Δήμος Ψηφίδης

Μαριάνα Βλασίδου, Δήμος Ψηφίδης

 

Η Αλεξάνδρα Γωγούση του Μ.Α.Ζ.Ι, η Νατάσα Ντόρτογλου του Catwalk με το ζεύγος του Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτη και Αγάπη Καϊτετζίδη.

Η Αλεξάνδρα Γωγούση του Μ.Α.Ζ.Ι, η Νατάσα Ντόρτογλου του Catwalk με το ζεύγος του Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτη και Αγάπη Καϊτετζίδη.

 

Δήμητρα Ντόρτογλου, Μάγδα Κοπσίδα

Δήμητρα Ντόρτογλου, Μάγδα Κοπσίδα

 

 
Ολγα Μπαλέτ: Eντυπωσιακή παρουσία στο χώρο της αισθητικής και του μόντελινγκ... A Unique Girl!
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Τετάρτη, 21 Ιούνιος 2017 11:49
Ολγα Μπαλέτ: Eντυπωσιακή παρουσία στο χώρο της αισθητικής και του μόντελινγκ... A Unique Girl!
resized 17952538 1156921311102069 2666907638649980584 n
H Ολγα Μπαλέτ σπούδασε νοσηλευτική και αισθητική τέχνη.Ασχολείται με το μόντελινγκ από μικρή ηλικία για διαφιμιστικα προσπέκτ μόδας απο πρακτορεία,το σταμάτησε λόγω σπουδών και τώρα που είναι 25 χρονών κατάφερε να συνεχίσει με επιτυχία αυτο που ξεκίνησε απο μικρή.
resized 18741681 1190089624451904 1302026506 n
Έχει σαν στόχο να ακολουθήσει το κύριο επάγγελμα της που είναι η νοσηλευτική και η αισθητική,αλλά παράλληλα θέλει να συνεχίσει να κάνει φωτογραφίσεις και πασαρέλα μιας και μέσα από αυτά μπορεί να εκφράζεται.
resized 18762312 1190123937781806 879294151 n
Είναι μια φυσιογνωμία που δύσκολα μπορεί κάποιος να παραμερίσει καθώς η εμφάνιση της είναι άκρως εντυπωσιακή και θα μπορούσε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το μόντελινγκ.
resized 18718390 1190091434451723 1575533847 n
Στον ελεύθερο χρόνο της γυμνάζεται και θέλει να πετύχει τους στόχουςτης φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορεί, ενώ θέλει τα άτομα που αγαπά να είναι πάντα δίπλα της.
resized 249832 265912063536336 282518048 n
 
Η καρδιά της Μόδας «χτυπούσε» στο νέο flagship store της AXEL TSIMISKI - Full vibes @ GRAND OPENING PARTY
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 10:36

Η καρδιά της Μόδας «χτυπούσε» στο νέο flagship store της AXEL TSIMISKI - Full vibes @ GRAND OPENING PARTY 

resized 1

H blogger Έλενα Γαλύφαη CEO managing director της Axel, Ιφιγένεια Κουτσουβέληη blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και οι Κορίνα ΣτεργιάδουΕύη Αδάμ και Νόνη Δούνιαόλες με total Axel looks!

Την Πέμπτη 8/6 η καρδιά της Μόδας «χτυπούσε» στην Τσιμισκή 56, στη Θεσσαλονίκη με το πιο fashionable κοινό της πόλης να δηλώνει το παρών στο Grand Opening Party του νέου καταστήματος της Axel!

Φανατικοί και νέοι λάτρεις της Axel έσπευσαν από νωρίς το απόγευμα για να γνωρίσουν το νέο συναρπαστικό κόσμο της Axel που άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγες μέρες στον κεντρικότερο δρόμο της Θεσσαλονίκης και να δουν από κοντά τις SS’17 συλλογές της Axel, Axel Concept και Axel Girl. Το ολοκαίνουριο flagship store της Axel είχε «ντυθεί» στα χρώματα της καλοκαιρινής σειράς «Axel Greek Islands». Υπό τους ξεσηκωτικούς ήχους του Plus Radio 102,6 και απολαμβάνοντας τη μοναδική γεύση και τα αρώματα του Zoe, του ροζέ Demi-Sec Sparkling wine του Κτήματος Πόρτο Καρράς, δεκάδες κορίτσια και κυρίες αποδέχτηκαν την πρόσκληση για μία φωτογραφία μπροστά από το ειδικό μπάνερ που είχε στηθεί στα χρώματα του Axel print «Santorini», προκειμένου να συμμετάσχουν στον σούπερ διαγωνισμό του party, με δώρα ένα τετραήμερο ταξίδι για 2 από το ταξιδιωτικό γραφείο Travellook, ένα smartphone από την MLS κι ένα total, καλοκαιρινό σύνολο από την Axel..

resized 2

Το νέο flagship store της Axel στην Τσιμισκή 56 είναι γεγονός!

Guest stars στη μεγάλη παρέα της #AxelTsimiski ήταν οι υπέροχες Νόνη Δούνια με το σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη, Κορίνα Στεργιάδου με το σύζυγό της Αντώνη Βλοντάκη και Εύη Αδάμ, οι οποίες έλαμψαν με την παρουσία τους φορώντας total Axel σύνολα, καθώς και οι fashion bloggers Έλενα Γαλίφα και Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, οι οποίες δεν προλάβαιναν να φωτογραφίζονται και να δίνουν tips στους fashionistas.

Το Grand Opening Party στο νέο κατάστημα της Axel στην Τσιμισκή τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί πιστοί φαν της Axel, αλλά και πολλοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων και οι Σπύρος Ιγνατιάδης, Κοσμάς Καλογιάννης, Μπερνάρ Κουόμο, Μάρκο Σουομαλάινεν, Δέσποινα Μαντά, Κώστας Μαυρίδης, Πρόδρομος Νικηφορίδης, Δημήτρης Παπανδρέου, Θεοφάνης Παππάς, Σύνθια Σάπικα, Στήβη Σιωζοπούλου, Ζιζή Συμεωνίδου, Σοφία Τουντούρη.

#AxelGrandOpeningParty

resized 3

H Σοφία Τουντούρη και Πολυξένη Καραμίχα του TV Μακεδονία.

 

resized 4

O επίτιμος πρόξενος του Λουξεμβούργου Γιάννης Βεργίνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Θεοφάνης Παππάς και ο CEO business director της Axel Κωνσταντίνος Λαγουμάκης.

 

resized 5

H Ξανθούλα Παρτσαφυλλίδη και οι δημοσιογράφοι της ΕΤ3 Σύνθια Σάπικα και Ευγενία Γήτα.

 

resized 6

Ο αρχιτέκτων Μπερνάρ Κουόμο και η marketing manager της Axel Αγγελική Σάπικα

 

resized 7

Οι Νόνη Δούνια, Ζιζή Συμεωνίδου του Antenna και Εύη Αδάμ.

 

resized 8

Οι καλεσμένοι είχαν τη χαρά να απολαύσουν τη μοναδική γεύση του Zoe, του ροζέ Demi-Sec Sparkling wine του Κτήματος Πόρτο Καρράς.

 

resized 9

H Χριστίνα Τζελέπογλου και η Wala Θεοδώρου

 

resized 10

H Αλεξάνδρα Παλλαμήδη, η δικηγόρος Μαρία Σιγούρου, η Χριστίνα Τζελέπογλου της MarCom και η Σταυρούλα Κλειδαριά, διευθύντρια έκδοσης του Glow

 

resized 11

O Αντώνης Βλοντάκης με σύσσωμο το team της#AxelTsimiski , Δέσποινα Δημητρίου, Λία Ευτερπίου,Βιβή Μεριχωβίτη, Βούλα Χατζηπασχάλη

 

resized 12

H CEO managing director της Axel, Ιφιγένεια Κουτσουβέλη, με την Κορίνα Στεργιάδου.

 

resized 13

Η fashion blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

 

resized 14

H CEO managing director της Axel, Ιφιγένεια Κουτσουβέλη και η Σούζυ Δούδου του Regency Casino Thessaloniki.

 

resized 15

Νόνη Δούνια, Εύη Αδάμ και Κορίνα Στεργιάδου

 

resized 16

Η Λίλα Τουτουντζή των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη.

 

resized 17

Η Μαρία Μπαχαράκη των φροντιστηρίων Μπαχαράκη και CEO managing director της Axel, Ιφιγένεια Κουτσουβέλη.

 

resized 18

Η Θάλεια Εξάρχου του Thalia Exarchou Jewellery, η CEO managing director της Axel, Ιφιγένεια Κουτσουβέλη και η Ηρώ Τζελέπογλου

 

resized 19

Full vibes @AxelTsmiski!

 

resized 20

Η Χριστίνα Τζελέπογλου με τη Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και τη δημοσιογράφο Εύη Καλλίνη.

 

resized 21

Η CEO managing director της Axel, Ιφιγένεια Κουτσουβέλη και η χειρουργός Κανελίνα Μπίμπα-Τσάκου.

 

resized 22

Η Ελεονώρα Παπαδοπούλου και η Χριστίνα Λυμπεροπούλου.

 

resized 23

Έλενα Αναστασίου, Στήβη Σιωζοπούλου, Μελίνα Αγορογιάννη, Κώστας Λαγουμάκης και Δημήτρης Παπανδρέου, Διευθυντής στην Υπηρεσία Διεθνών Σχέσεων Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Εξωτερικών.

 

resized 24

Η CEO managing director της Axel, Ιφιγένεια Κουτσουβέλη και η Επίτιμη Πρόξενος Ιορδανίας, Δέσποινα Μαντά.

 

resized 25

Ευδοκία Κυριακοπούλου, Ηρώ Τζελέπογλου, Ιφιγένεια Κουτσουβέλη.

 

resized 26

Η CEO managing director της Axel, Ιφιγένεια Κουτσουβέλη και η Νόνη Δούνια.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 12:11
 


Σελίδα 3 από 29

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

BLADE RUNNER 2049 - INTERNATIONAL TV SPOT #1 - 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ
BLADE RUNNER 2049 - INTERNATIONAL TV SPOT #1 - 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ
BLADE RUNNER 2049 - INTERNATIONAL TV SPOT #1 - 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ  30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ένας νέος blade ...