ATTICANEWS.GR

Member Area
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
«Watch Out»: Η καλύτερη μαθητική επιχείρηση της Ελλάδας (+βίντεο)
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Τετάρτη, 03 Μάιος 2017 11:59

«Watch Out»: Η καλύτερη μαθητική επιχείρηση της Ελλάδας (+βίντεο)

resized H NIKHTΡΙΑ ΟΜΑΔΑ WATCH OUT

Η κοινωνική επιχείρηση των μαθητών του Αριστοτέλειου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης κατέκτησε το πρώτο βραβείο και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ευρώπη

resized ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΝ/JA GREECE 2017

1o ΒΡΑΒΕΙΟ "WATCH OUT"

resized ΑΠΟΝΟΜΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΟ ΠΟΥΓΚΑΚΙ

Με ένα καινοτόμο, κοινωνικό προϊόν, μία έξυπνη συσκευή προειδοποίησης εμποδίων στο ύψος της κεφαλής για άτομα με προβλήματα όρασης, η μαθητική επιχείρηση «Watch Out» ανακηρύχθηκε «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2017» στον τελικό του 11ου Πανελλαδικού Διαγωνισμού του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece που φιλοξενήθηκε την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Η ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Company Of The Year» του Junior Achievement Europe, που θα πραγματοποιηθεί 11-13 Ιουλίου στις Βρυξέλλες.

resized ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ BAC BAKE

Οι 25 μαθητές Α’ Λυκείου της «Watch Out», του Αριστοτέλειου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης ανέπτυξαν μία έξυπνη, πρακτική και οικονομική λύση σε ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με προβλήματα όρασης καθώς δεν υπήρχε έως τώρα τρόπος να προστατευθούν από ψηλά εμπόδια. Τα παιδιά σκέφθηκαν και δημιούργησαν έναν αισθητήρα υπερήχων που τοποθετείται διακριτικά σε καπέλο ή σκούφο και προκαλεί μία μικρή προειδοποιητική δόνηση όταν πλησιάζουν σε εμπόδιο στο ύψος του κεφαλιού τους, π.χ. σε ένα κλαδί ή πινακίδα που το παραδοσιακό μπαστούνι δεν μπορεί να τους βοηθήσει. Είναι ένα προϊόν που κέρδισε το ενδιαφέρον των μελών του Πανελληνίου αλλά και του Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου Τυφλών, οι οποίοι δοκίμασαν με επιτυχία το προϊόν, ενώ υποστηρίζεται θερμά και από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων Με Αναπηρία.

resized TΡΙΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ GRECO

«Μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα η ευαισθησία με την οποία τα παιδιά θέλησαν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την όρασή τους», δήλωσε η πρόεδρος του ΣΕΝ/JA Greece, κυρία Λίτσα Παναγιωτοπούλου. «Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Εικονικής Επιχείρησης «Watch Out» έκαναν εκτεταμένη έρευνα και δοκιμές με αυτούς που πραγματικά χρειάζονται το προϊόν τους, «άκουσαν» την αγορά τους και ανέπτυξαν ένα προϊόν ουσιαστικά καινοτόμο που μπορεί να βγει στις αγορές άμεσα. Απέδειξαν ότι τα παιδιά μας έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν μπροστά, αρκεί και εμείς – οι μεγαλύτεροι – να τους στηρίξουμε ή να μην είμαστε στα πόδια τους».

resized KΩΣΤΗΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΝΑΣΙΑ ΒΩΒΟΥ

Τα παιδιά, όταν ανακοινώθηκε ότι κέρδισαν το πρώτο βραβείο, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και κλάματα από τη χαρά τους. «Όταν το Νοέμβριο ξεκινήσαμε το πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του ΣΕΝ/JA Greece και αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε αυτή την ιδέα, σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε ότι φτάσουμε να κερδίσουμε το πρώτο βραβείο», είπε με δάκρυα στα μάτια η μαθήτρια, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της «Watch Out», Nικολέττα Καλούτσικου. «Είμαστε ενθουσιασμένοι, συγκινημένοι και υπερήφανοι για τη δουλειά που κάναμε. Οι κόποι μας απέδωσαν καρπούς και νιώθουμε τεράστια χαρά και ικανοποίηση» δήλωσε ο μαθητής, Γενικός Διευθυντής της «Watch Out», Πασχάλης Κυζάκης. «Τώρα σηκώνουμε μανίκια για να εκπροσωπήσουμε επάξια την Ελλάδα στην Ευρώπη».

resized ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΩΝ 1Ο ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

«Είμαστε σίγουροι ότι η «Watch Out» θα εντυπωσιάσει και στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μαθητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στις Βρυξέλλες», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΝ/JA Greece, Aργύρης Τζικόπουλος. «Το προϊόν είναι πολύ έξυπνο και καινοτόμο, λύνει ένα σημαντικό κοινωνικό πρόβλημα και είμαι βέβαιος ότι τα αστέρια αυτά θα λάμψουν και στην Ευρώπη».

resized ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Κατά την παραλαβή του πρώτου βραβείου, τα παιδιά ευχαρίστησαν θερμά το ΣΕΝ/JA Greece και τους δύο ανθρώπους που τους καθοδήγησαν και τους βοήθησαν σε όλη αυτή τη διαδρομή, την καθηγήτριά τους Μαρία Δαμαλή και τον εθελοντή-επιχειρηματικό σύμβουλο Κυριάκο Κελίδη, προϊστάμενο προμηθειών ΤΙΤΑΝ, εργοστασίου Θεσσαλονίκης.

resized ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 2017

Το Δεύτερο Βραβείο – «Βαc Bake»

 

Το δεύτερο βραβείο κατέκτησε η μαθητική Εικονική Επιχείρηση «Bac Bake» του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού. Τα παιδιά εντυπωσίασαν με την καλαίσθητη, πρωτοποριακή συσκευή που απολυμαίνει από βακτήρια και ιούς, με ακτίνες UV – C, συσκευές καθημερινής χρήσης (κινητά τηλέφωνα, τηλεκοντρόλ, πληκτρολόγια υπολογιστών, κλειδιά, οδοντόβουρτσες) ενώ χρησιμοποιείται και για το ημι-μόνιμο μανικιούρ! Υπεύθυνοι καθηγητές: Θάνος Καραμήτσας, Ελένη Μαρκοπούλου. Εθελοντής-επιχειρηματικός σύμβουλος: Γιώργος Ηγουμενάκης – Learning Assistance Director ERNST &YOUNG.

 

Το Τρίτο Βραβείο – «GReco»

Η σύμπραξη δύο σχολείων που έκλεψε την παράσταση

 

Το τρίτο βραβείο απονεμήθηκε στην μαθητική Εικονική Επιχείρηση «GReco» του 1ου ΓΕΛ και του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών (σύμπραξη δύο σχολείων) που μετατρέπει οποιοδήποτε ποδήλατο σε ηλεκτρικό ή ηλιακό, εύκολα, γρήγορα και εξαιρετικά οικονομικά. Τα παιδιά επέλεξαν να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο που κέρδισε τους παρευρισκομένους. Η παρουσίαση έγινε από τον πρόεδρο της «Greco», Κωστή Γιαλαμά, ο οποίος κατέκτησε βραβείο Leadership (Ηγετικής Προσωπικότητας). Υπεύθυνοι καθηγητές: Φωτεινή Γραμμουσένη, Αντώνης Ανδρονίκου, Χρήστος Γαργάλας. Εθελοντής-επιχειρηματικός σύμβουλος: Μιλτιάδης Βογιατζής, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Στρατηγικής.

 

Υποτροφίες στα Θερινά Σχολεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Αθήνας και Θεσσαλονίκης

resized ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΕΛΙΚΟΥ WATCHOUT

Οι τρείς πρώτες ομάδες κέρδισαν και χρηματικό έπαθλο προσφορά της Εθνικής Τράπεζας, ενώ οι μαθητικές Εικονικές Επιχειρήσεις που πήραν την 4η και την 5η θέση κέρδισαν υποτροφίες, προσφορά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας:

Τέταρτη θέση: «i-project» Β’ Αρσάκειο Λύκειο Εκάλης - Yποτροφία στο Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας YES του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Πέμπτη θέση: «Το πουγκάκι» 2ο Γε.Λ. Σταυρούπολης – Υποτροφία στο Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

resized ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΒ Θ.ΦΕΣΣΑΣ

Δύο μαθητές κέρδισαν βραβείο «Leadership - Ηγετικής Προσωπικότητας»

 

Για πρώτη φορά φέτος απονεμήθηκαν και δύο βραβεία «Leadership-Ηγετικής Προσωπικότητας» σε δύο μαθητές που ξεχώρισαν στο διαγωνισμό.

1) Νάσια Βωβού – Αντιπρόεδρος Εικονικής Επιχείρησης

«Bac Bake» Μαθήτρια Ι.Β. 1 (Β’ Λυκείου) - Κολλέγιο Ψυχικού

2) Κωστής Γιαλαμάς – πρόεδρος Εικονικής Επιχείρησης «Greco», μαθητής Β’ Λυκείου - 1ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών

 

Έπαινος Ευρεσιτεχνίας στην Εικονική Επιχείρηση της «Κιβωτού του Κόσμου»

resized ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ WATCH OUT

Έπαινος Ευρεσιτεχνίας απονεμήθηκε στους μαθητές Λυκείου από την «Κιβωτό του Κόσμου», που πήραν μέρος για πρώτη φορά στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» και επέδειξαν μεγάλο ταλέντο και ενθουσιασμό. Τα παιδιά, μέσα από αντίξοες συνθήκες, κατάφεραν να υλοποιήσουν την έξυπνη ιδέα τους να φτιάξουν μολυβοστυλό, μολύβι και στυλό σε ένα, που το ονόμασαν Pen-Pen (pen-pencil). Τα παιδιά παρέλαβαν τον έπαινο μαζί με την παιδαγωγό, υπεύθυνη του προγράμματος Βίκυ Δούκα και τον εθελοντή-επιχειρηματικό σύμβουλο Γιάννη Παπαδημητρίου από την MetLife Greece.

resized ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΙPROJECT

Βραβεία Εθελοντισμού στην MetLife και την Εθνική Τράπεζα

 

To Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece για τρίτη χρονιά απένειμε βραβείο εθελοντισμού στην πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία MetLife που έχει διαθέσει τα τελευταία τρία χρόνια πάνω από 350 εθελοντές για την υλοποίηση των προγραμμάτων του οργανισμού. Με βραβείο εθελοντισμού τιμήθηκε και η Εθνική Τράπεζα που επίσης έχει διαθέσει εκατοντάδες εθελοντές από την ίδρυση του ΣΕΝ/JA Greece, το 2005, σε όλη την Ελλάδα.

 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Θεόδωρος Φέσσας

 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Θεόδωρος Φέσσας, ο οποίος μιλώντας στους μαθητές δήλωσε εντυπωσιασμένος από το ταλέντο και το επιχειρηματικό δαιμόνιο των ομάδων που διαγωνίσθηκαν, θυμίζοντας το δικό του επιχειρηματικό ξεκίνημα. Απευθυνόμενος στην κατάμεστη αίθουσα του «Ελληνικού Κόσμου», ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΝ/JA Greece, κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, εξήρε την πορεία του ΣΕΝ όλα αυτά τα χρόνια τονίζοντας ότι αποτελεί μονόδρομο για την χώρα μας να ενισχύσει ουσιαστικά την επιχειρηματικότητα ώστε να καταπολεμηθεί η μάστιγα της εποχής, η ανεργία των νέων.

 

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού: Λίτσα Παναγιωτοπούλου (πρόεδρος ΣΕΝ/JA Greece), Γεώργιος Δουκίδης (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου (Εθνική Τράπεζα), Μανίνα Μενιδιάτη (Citi Ελλάδος), Σταύρος Μιχαηλίδης (MetLife), Σοφία Κουνενάκη- Εφραίμογλου (Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού), Κωνσταντίνος Ζανετόπουλος (Accenture), Παναγιώτης Κετικίδης (CITY College), Αλέξανδρος Κωστόπουλος (FORESIGHT).

 

Yποστηρικτές του ΣΕΝ/JA Greece

και του Τελικού Πανελλαδικού Διαγωνισμού 2017

 

Μέγας χορηγός των προγραμμάτων του ΣΕΝ/JA Greece είναι η MetLife.

Κύριοι χορηγοί του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση»: Metlife, Citi, Εθνική Τράπεζα, General Mills, Accenture, SAP Hellas, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Χορηγοί της εκδήλωσης: ΑΒ Βασιλόπουλος, Aldemar, Opel Bank, Apivita, Chipita, 3E, Oικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών-YES Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, VISION. Χορηγός Αερομεταφορών: AEGEAN.

 

Ο Πανελλαδικός Τελικός Διαγωνισμός 2017 του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα: Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, Δήμων Θεσσαλονίκης, Αμαρουσίου, Κηφισιάς, Πυλαίας-Χορτιάτη, του ΣΒΒΕ Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και του ΟΠΑ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Xορηγοί Eπικοινωνίας: STAR CHANNEL, The Huffington Post Greece, Capital.gr, Kεφάλαιο, 95,2 Athens DJ, 969 Rock FM, Real News, Real FM, Real.gr, liberal.gr, AΠΕ-ΜΠΕ Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Πρακτορείο 104,9, Αθήνα 984, epixeiro.gr, Voria.gr, Greenagenda.gr, Politisonline.gr, Timelink.gr, ka-business.gr.

 

«Εικονική Επιχείρηση» : Παγκόσμιο πρόγραμμα μαθητικής επιχειρηματικότητας

 

Το παγκόσμιο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» πραγματοποιείται στα Γυμνάσια και Λύκεια της Ελλάδας εδώ και 11 χρόνια από τον μη-κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό οργανισμό «Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece», με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το ΣΕΝ/JA Greece είναι μέλος του παγκόσμιου εκπαιδευτικού οργανισμού Junior Achievement Worldwide, που αναπτύσσει πολλά προγράμματα μαθητικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας σε 122 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 
Η Irina Shayk με μπικίνι μετά την εγκυμοσύνη της!!!
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Τρίτη, 02 Μάιος 2017 18:50

Η Irina Shayk με μπικίνι μετά την εγκυμοσύνη της!!!

e2f49-irinaaa

Η πανέμορφη Irina Shayk και ο σύντροφός της, Bradley Cooper υποδέχθηκαν στον κόσμο, στις 21 Μαρτίου, την κορούλα τους, Lea De Seine, ωστόσο, φαίνεται πως το πανέμορφο μοντέλο, όχι μόνο κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά η εμφάνισή της “κόβει” την ανάσα. Η ίδια, μόλις μερικές εβδομάδες μετά τη γέννηση του μωρού της, ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου ποζάρει με ένα μαύρο μικροσκοπικό μαγιό, απολαμβάνοντας τον ήλιο σε μία πισίνα.

http://www.typos.com.cy/cat/4/article/27556

 
ΦΙΙΣΣΤΤ ΜΠΟΪΝΓΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Πέμπτη, 27 Απρίλιος 2017 17:21

ΦΙΙΣΣΤΤ ΜΠΟΪΝΓΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ

 

resized thermaides 0037

Οι Θερμαϊδες Λουκία Ευθυμιάδου, Αμαλία Μυλωνά, Όλγα Τσιμισκή, Ράνια Σακαλή, Εύη Γεωργακοπούλου, Χρύσα Γκαβανίδου, Μαριάνα Τριανταφύλλου  

  

Με άρωμα ελληνικού κινηματογράφου και οικοδεσπότη τον Λάκη Γαβαλά το παράρτημα Θεσσαλονίκης «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» της Πανελλαδικής Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών διοργάνωσε μια μοναδική εκδήλωση για τα μέλη και τους φίλους της.

resized thermaides 0094

Λάκης Γαβαλάς, Όλγα Τσιμισκή

Η Partytura του Δημήτρη Φίστα ξεσήκωσε τους καλεσμένους με όλες τις επιτυχίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Ο Λάκης Γαβαλάς ιδανικός οικοδεσπότης για άλλη μια χρονιά, κεφάτος, προσηνής και κυρίως πάντα υποστηρικτής του έργου των Θερμαϊδων.

Highlight της βραδιάς η σκηνοθετική μεταμόρφωση του χώρου με vintage κινηματογραφικές κάμερες και αντικείμενα που παραχωρήθηκαν για την περίσταση από το ΚΘΒΕ και το Μουσείο Κινηματογράφου.

Με τα έσοδα της εκδήλωσης οι ΘΕΡΜΑΙΔΕΣ θα ολοκληρώσουν τον εκσυγχρονισμό και την αναγκαία συμπλήρωση του ιατρικού εξοπλισμού της παιδοκαρδιολογικής μονάδας που το στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, που κατασκεύασε και εξόπλισε πλήρως το σωματείο.

resized ΘΕΡ 516

Αθηνά Γιαννοπούλου του χορηγού GA PLASTIC SURGERY, Μαρία Διαλυνά, Βίκυ Ζαγκαρέτου

 

resized thermaides 0063

Όλγα Τσιμισκή πρόεδρος των Θερμαϊδων, Μαρία Τσακάλου της Tsakalou PR, Στέλλα Ντόκα του χορηγού DOCA

 

resized ΘΕΡ 136

Φιλομήλα Παπανδρέου, Δώρα Ακτσαλή

 

resized ΘΕΡ 558

Δημήτρης Φίστας, Αλίκη Βεργίδου

 

resized ΘΕΡ 82

Άννυ Πλουμιστού-Μπελλή, Φωτεινή Καραρίζου

 

resized thermaides 0135

Γιώργος Τσακιρόπουλος, Αλεξία Αηδονά, Μάνος Καγιάς

 

resized 111

Θώμη Βαλαβάνη, Μάγδα Πιτροπάκη

 

resized ΘΕΡ 227

Αλέξανδρος Αγαθαγγελίδης, Κωνσταντίνος Ζέρβας

 

resized ΘΕΡ 273

Κυριακή Ουδατζή, Θάλεια Βαλκουμά

 

resized ΘΕΡ 281

Δημήτρης Σταματίκας, Στέλλα Καρατσιουμπάνη του χορηγού Doctor Care

 

resized ΘΕΡ 285

Γιάννης Βασιλειάδης του χορηγού ΚΥΑΝΑ, Παναγιώτης Ζελελίδης 

 
Χορηγοί: Lidl Hellas, Stark Stores, Doctor Care, Zoniou perfume creators, Athina Giannopoulos, Doca Bags + Accessories, MORE & MORE, Julia Bergovich, Liza Diamantaki , KYANA Professional Hair Products, Lucia's Farm, Hellenis Bakery, ΚΘΒΕ,
Οργάνωση: Tsakalou Interactive Pr
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 27 Απρίλιος 2017 17:48
 
Τον Μίμη Δομάζο τίμησε ο Δήμαρχος Αχαρνών
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Τρίτη, 25 Απρίλιος 2017 17:38

Τον Μίμη Δομάζο τίμησε ο Δήμαρχος Αχαρνών

resized IMG 1864

Το λεύκωμα «Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις» παρουσίασε ο πρώην Διεθνής ποδοσφαιριστής που έγραψε ιστορία τόσο με την καριέρα που διέγραψε όσο και με την αναγνωρισιμότητα του, Μίμης Δομάζος, σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αχαρνών το βράδυ της Δευτέρας 24 Απριλίου. Ο Μίμης Δομάζος αεικίνητος σαν να μην πέρασε μια μέρα αναφέρθηκε στο παρελθόν, τονίζοντας πως με πολλές δυσκολίες κατάφερε να γίνει αυτό που σήμερα όλοι θαυμάζουν, ένας άσσος του ποδοσφαίρου.

resized domazos 1

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός καλωσόρισε τον Μίμη Δομάζο ενώ παράλληλα τον τίμησε προσφέροντας του μία πλακέτα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ένα αντίγραφο του Αρχαίου Θεάτρου καθώς και το βιβλίο της Μ. Πλάτωνος με την ιστορία των Αχαρνών.

resized domazos 2

«Ο Μίμης Δομάζος είναι ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι τιμή για τον Δήμο Αχαρνών να τον φιλοξενεί απόψε εδώ, καθώς εκτός από «μετρ» του ποδοσφαίρου, δίδαξε ήθος και ανθρωπιά όλα αυτά τα χρόνια. Ο «Στρατηγός» έχει να διδάξει πολλές τεχνικές μέσα από το Λεύκωμα του στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, όμως έχει να διδάξει και κάτι ακόμη πιο σημαντικό πώς να γίνουν σωστοί άνθρωποι!» δήλωσε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός.

resized domazos 6

Τον Μίμη Δομάζο προλόγισαν οι παλαίμαχοι Αντώνης Αντωνιάδης ποδοσφαιριστής και Τάκης Παντέλης τερματοφύλακας που μαζί είχαν κατακτήσει τα ελληνικά γήπεδα.

resized domazos 7

resized domazos8

resized domazos9

resized domazos10resized domazos 3resized domazos 4resized domazos 5

 
Βίκυ Κωνσταντινίδη : To χαμογελαστό κορίτσι του modeling! Α Unique Girl!
News - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ FLASH
Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 08:06

Βίκυ Κωvσταντινίδη : To χαμογελαστό κορίτσι του modeling! Α Unique Girl!

resized 18110731 846179005533262 1152357828 n

Από μικρή στο χώρο της μόδας, η όμορφη μελαχρινή Θεσσαλονικιά με τα ψηλά και καλλίγραμμα πόδια Βικυ Κωνσταντινιδη.

resized 1378454 655561664487889 2095996363 n

Eίναι ένα νέο κορίτσι με διάθεση και πάντα χαμογελαστό,έχει σπουδάσει τουριστικές επιχειρήσεις στα ΤΕΙ,ενώ παράλληλα εργάζεται και ως μοντέλο,συμμετέχοντας σε καμπάνιες, φωτογραφίσεις, αλλά και περπατώντας στην πασαρέλα για Έλληνες σχεδιαστές.

resized 1383732 655547251155997 25010052 n

Σαν νέα γυναίκα έχει αρκετά χόμπι όπως τη γυμναστική, τον χορό και τα ταξίδια.

resized 12111953 543340369152332 3840701228031028793 n

Είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, χαρούμενος και παρορμητικός.

resized 13522006 642693769216991 4686182868290555812 n

Είναι αφοσιωμένη στη σχολή της και στο χώρο της άθλησης και του χορού. με αποτέλεσμα να «γεμίζει» όλες τις ώρες της ημέρας της αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

 

 

 


Σελίδα 3 από 27
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ με συμμετοχή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ & ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ - ΝΟΜΑΔΕΣ // ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ με συμμετοχή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ & ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ - ΝΟΜΑΔΕΣ // ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!
   Mιρέλα Πάχου «ΝΟΜΑΔΕΣ» (Σε Συμμετοχή Γιάννη Κότσιρα & Μίλτου Πασχαλίδη)     Το νέο single της Μιρέλας ...

Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover» ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών
Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover»  ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς  κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών
Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover» ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών     Η ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση