ATTICANEWS.GR

Member Area
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ο. Τζιόβας: "Ζηλεύω την Κατερίνα γιατί είμαι ερωτευμένος"
News - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Παρασκευή, 11 Μάρτιος 2011 14:07

Ο. Τζιόβας: "Ζηλεύω την Κατερίνα γιατί είμαι ερωτευμένος"

Συνέντευξη στο περιοδικό "ΛΟΙΠΟΝ" έδωσε ο γοητευτικός ηθοποιός και σύντροφος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Ορέστης Τζιόβας και τα είπε όλα....
...

– Λες την ηλικία σου;
«Έκλεισα τα 28 πριν από δύο μήνες».

– Θέλεις να κάνεις οικογένεια;
«Προέρχομαι από μια οικογένεια που είναι καλά μέσα στο γάμο. Οι γονείς μου είναι μαζί και έχω θετική άποψη για το γάμο. Το βρίσκω ωραίο. Συντροφικότητα… Μου αρέσει. Δεν τον σκέφτομαι όμως για τώρα το γάμο, αλλά για πολύ αργότερα. Θα δούμε…».

– Θα έκανες παιδί εκτός γάμου;
«Ο γάμος σαν θεσμός δεν έχει να κάνει κάτι. Όταν λέμε “γάμος”, έχω στο μυαλό μου τη συμβίωση και τη μονιμοποίηση μιας σχέσης, δεν έχει να κάνει με το μυστήριο ή αν θα βάλεις βέρες. Οπότε το παιδί, αν υπάρχουν τα παραπάνω, με γάμο ή χωρίς, θεωρώ πως ναι, θα το έκανα. Γιατί όχι; Δεν με νοιάζει αν ο γάμος θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός».

– Πώς αντιδράς όταν τα βλέμματα των αντρών σε μια έξοδό σας είναι στραμμένα στη σύντροφό σου, Κατερίνα Παπουτσάκη; Σου προκαλεί ζήλια;
«Ούτως ή άλλως μου προκαλείται το αίσθημα της ζήλιας. Ζηλεύω, ναι. Ποιος δεν ζηλεύει; Άμα δεν ζηλεύεις, μάλλον δεν είσαι ερωτευμένος. Ζήλια σε λογικά πλαίσια όμως, όχι να “κατεβάζουμε” τα πιάτα. (Γέλια.)».

– Η σχέση σου με την Κατερίνα έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα. Πιστεύεις ότι αυτό δεν κάνει καλό;
«Διαιωνίζεται! Είναι αδιάφορο για έναν καλλιτέχνη».

– Βοηθάει στην προβολή ή στο να ανέβει το κασέ;
«Σίγουρα, αφού υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν αυτά που αφορούν την προσωπική ζωή, οπότε μάλλον καλό είναι. Θα ήθελα να μη συνεχιστεί, καθόλου όμως».

– Στο μπαρ «Trova» τι κάνεις;
«Κάνω μια παράσταση που λέγεται “Redσκουφίτσα” κάθε Τρίτη».

– Σε τρομάζει το μέλλον σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου;
«Δεν έχω πρόβλημα να κάνω κι άλλες δουλειές».

– Πίκρα έχεις εισπράξει από τη ζωή σου;
«Μάλλον όχι. Το γεγονός που με έχει χαράξει είναι όταν έμεινα σε μια τάξη του σχολείου και την επανέλαβα. Ήταν καθοριστικό. Με ταρακούνησε! Με έκανε καλύτερο, σκέφτηκα πιο σοβαρά. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν ευτυχισμένα: γονείς, σπίτι, χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα γλυκά της μαμάς. Είχα δύσκολη παιδική ηλικία, ήμουν δύσκολο και απροσάρμοστο παιδί με την εκπαίδευση. Ήμουν υπερκινητικός και δεν έβρισκα πού να εξαντλήσω την υπερκινητικότητά μου. Τη βρήκα την άκρη λίγο αργά με το θέατρο. Παράπονό μου είναι ότι το σχολείο δεν μου έδωσε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτώ το ταλέντο και τις δεξιότητές μου γενικότερα – το εκπαιδευτικό σύστημα».

– Είσαι άνθρωπος που μπορεί κάποιος να τον πλησιάσει εύκολα;
«Αν έρθει να μου μιλήσει κάποιος, θα καταλάβει ποιος είμαι. Είναι κρίμα να βασιζόμαστε στην εικόνα που δείχνουν τα ΜΜΕ. Κι εγώ έχω επηρεαστεί από αυτό που βλέπω στα ΜΜΕ. Φίλους έχω και από τα παλιά και από τα… καινούργια!».

– Πώς αντιδράς στις θαυμάστριες που εκδηλώνουν το θαυμασμό τους έντονα και ίσως προκλητικά;
«Αντιδρώ όπως με οποιαδήποτε κοπέλα που δεν θα ήταν θαυμάστριά μου. Δεν έχω συγκεκριμένο τρόπο. Γίνεται αυτόματα».

– Έχεις έρθει σε δύσκολη θέση από μια επιθετική συμπεριφορά θαυμάστριας;
«Ναι, ναι, αρκετές φορές κιόλας. Κατέβασα το κεφάλι και έφυγα. Απομακρύνθηκα όσο μπορούσα από αυτό που συνέβαινε. Είναι λίγο τρομακτικό, σαν να στοχοποιείσαι. Βέβαια, δεν γίνεται από κακή πρόθεση, αλλά δεν μου αρέσει».

– Σχέσεις με αυτό που λέμε «lifestyle» έχεις;
«Μάλλον όχι. Τα εξώφυλλα γίνονται για τη δουλειά μου. Με έχουν κάνει εξώφυλλο μία φορά μόνο την ώρα που δεν το ήθελα. Ήρθα σε δύσκολη θέση και αντιμαχία με κάποιους ανθρώπους».

– Σε πικραίνει περισσότερο να γράφεται στον Τύπο κάτι ­άσχημο για σένα ή για την Κατερίνα;
«Με πειράζει περισσότερο για την Κατερίνα, απ’ ό,τι για τον εαυτό μου».

– Σε έχει «παρασύρει» κάποια είδηση σε λάθος εντυπώσεις;
«Κάποτε, όταν τα σχόλια ήταν αρνητικά, με “παρέσυραν” και με έπαιρνε από κάτω. Είναι σημαντικό όμως να παίρνεις κακές κριτικές, γιατί αυτές σε κάνουν καλύτερο. Αν παίρνεις μόνο καλές, μένεις στάσιμος, ενώ η κακή κριτική σε επηρεάζει και σε ταρακουνάει. Όταν μου λένε καλά λόγια, ντρέπομαι, νιώθω άβολα. Όχι όμως ότι νιώθω καλύτερα να μου λένε κακά πράγματα, πάλι άβολα νιώθω. Το βάλσαμο είναι το χειροκρότημα».

– Αν μπορούσες να επιλέξεις τα έργα που θα έπαιζες, ποια θα ήταν αυτά; Πώς θέλεις να σε ξέρουν;
«Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα σχετικά με το τι θέλω να είμαι, κωμικός ή δραματικός ηθοποιός. Μου αρέσει το εκτελεστικό μέρος αυτής της δουλειάς, να εξυπηρετώ δηλαδή την ιστορία και την πλοκή. Προτιμώ να έχει να πει κάτι στο κοινό αυτό που κάνω».

– Πώς αισθάνθηκες που τραγούδησες τραγούδια του Σάκη Ρουβά στους «Πειρατές»;
«Φέτος τραγούδησα Σάκη Ρουβά, πέρυσι ήταν μίμηση του Σάκη Ρουβά. Τον θαυμάζω ως καλλιτέχνη, αλλά δεν θα κάτσω να ακούσω αυτή τη μουσική».

– Μπορεί να τραγουδάς, αλλά κατά κοινή ομολογία η Κατερίνα έχει καλύτερη φωνή από εσένα.
«Ναι, συμφωνώ. Κάνω κι εγώ μαθήματα με το δάσκαλό της, μήπως τη φτάσω λίγο. (Γέλια.) Έχω τραγουδήσει και Γιάννη Βογιατζή, τον οποίο επίσης προσπαθούσα να φτάσω. Κινηματογραφικά τραγούδια, όμορφα».

– Η Κατερίνα «πατάει φρένο» σε πράγματα που εκείνης δεν της αρέσουν, ενώ εσύ θέλεις να τα κάνεις;
«Όχι ιδιαίτερα. Αν έχουμε να πούμε κάτι ο ένας στον άλλο, το λέμε όσο κακό ή αυστηρό και να είναι. Κυρίως αυστηρά».

– Είναι καλύτερα να έχεις σύντροφο από τον ίδιο χώρο εργασίας;
«Ναι, όταν άνθρωποι που δεν ανήκουν στο χώρο μας έχουν σχέση με έναν άνθρωπο αυτού του χώρου έχουν πρόβλημα. Μπορεί να ζηλεύουν πολύ όταν κάνεις μια ερωτική σκηνή στην τηλεόραση. Είναι ξένοι με αυτό και δεν μπορούν να το αντιληφθούν».

– Ανταγωνισμός δεν υπάρχει;
«Βέβαια και υπάρχει ανταγωνισμός. “Παντρεύεται” όμως άμα υπάρχει αγάπη. Η κάθε σχέση έχει δυσκολίες. Το να μπορέσουν να ταιριάξουν δύο άνθρωποι δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο».

– Ορισμένοι συνάδελφοί σου έχουν κάνει κριτική σε κάποιους άλλους συναδέλφους σου, όπως στην περίπτωση της Ζέτας Μακρυπούλια. Ποια είναι η γνώμη σου;
«Είναι άστοχο. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό. Είναι κρίμα. Ο κόσμος είναι ο πιο ισχυρός κριτής απ’ όλους μας».

της ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ


zappit
 
Τζορτζ Μάικλ: Μου άξιζε η φυλακή, ήμουν η διαφήμιση της κάναβης
News - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Κυριακή, 06 Μάρτιος 2011 23:09

Τζορτζ Μάικλ: Μου άξιζε η φυλακή, ήμουν η διαφήμιση της κάναβης


Ο κυπριακής καταγωγής διάσημος τραγουδιστής, Τζορτζ Μάικλ, παραδέχθηκε ότι του άξιζε η ποινή φυλάκισης στην οποία καταδικάστηκε, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά "ήμουν η διαφήμιση της κάναβης".


Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ανέφερε σε μια εκ βαθέων εξομολόγησή του στο ραδιόφωνο του BBC ότι άξιζε τη φυλάκιση και ότι νιώθει ντροπή για τις περιπέτειές του με τη Δικαιοσύνη. Ο Τζορτζ Μάικλ καταδικάστηκε διότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τον περασμένο Ιούλιο και πέρασε έναν μήνα πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

"Πήγα στη φυλακή, γιατί έπρεπε να πληρώσω, όπως κι έγινε" είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ήταν τρομακτική η πρώτη του νύχτα στο σωφρονιστικό ίδρυμα. "Θέε μου, είναι τόσο βρώμικο αυτό το μέρος. Θα βάλω το κεφάλι κάτω και θα το αντέξω" σκεφτόταν τότε ο δημοφιλής τραγουδιστής.
newpost
 
Κατερίνα Σκουρλή: «Στο κρεβάτι είμαι λιοντάρι»
News - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Κυριακή, 06 Μάρτιος 2011 23:07

Κατερίνα Σκουρλή: «Στο κρεβάτι είμαι λιοντάρι»


Η Κατερίνα Σκουρλή με τα… απολύτως απαραίτητα φωτογραφίζεται με νάζι και απαντά σε όλες τις καυτές ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τους άνδρες και το σεξ.
«Στο κρεβάτι είμαι ό, τι και το ζώδιο μου, λιοντάρι» λέει η σέξι Κατερίνα και ξεκαθαρίζει πως δεν της αρέσει να κυνηγάει.. «Ποτέ δεν θα κάνω την πρώτη κίνηση. Θέλω τον άνδρα κυνηγό. Μου αρέσει να νιώθω το θήραμα».
Πώς στα αλήθεια όμως θέλει να είναι ο άνδρας δίπλα της και τι την χαλάει;; «Θέλω τον άντρα ανατολίτη. Να ξέρει να μου επιβάλλεται. Δεν μου αρέσει καθόλου να έχω εγώ το πάνω χέρι σε μια σχέση. Βέβαια μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο, στο “Γυναίκα παντόφλες”».
Αυτό όμως που δεν μπορεί να δεχθεί με τίποτα είναι «να μην έχει τρόπους. Δεν αντέχω τους brutal τύπους που πουλάνε αντριλίκι.»
Η Κατερίνα Σκουρλή δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι έχει χτυπήσει άνδρα… «Είχε γίνει χοντρός καυγάς», θυμάται. «Με προκάλεσε και αντέδρασα άσχημα. Βασικά από τη φάση μόνο τα σχοινιά του ρινγκ έλειπαν». Και για όσους αναρωτιέστε αν μπορεί κάποιος άντρας να κερατώσει μία τόσο ωραία γυναίκα… η απάντηση είναι… «Ναι… Με έχουν κερατώσει και τον έχω πιάσει κιόλας! Όχι επί το έργον, βέβαια τυχαία στο δρόμο τον πέτυχα χέρι-χέρι με την λεγάμενη. Δεν έκανα τίποτα όμως εκείνη τη στιγμή. Περίμενα λίγη ώρα και τον πήρα τηλέφωνο. Ρώτησα που είναι και με ποιον. Μου είπε ψέματα, κρατήθηκα να μην εκραγώ και έκλεισα το τηλέφωνο με ένα “Θα τα πούμε το βράδυ”. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε μετά».
star
 
Ο Άκης είναι έτοιμος για γάμο και παιδιά
News - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Κυριακή, 06 Μάρτιος 2011 10:14

Ο Άκης είναι έτοιμος για γάμο και παιδιά


Η καθημερινότητα του Άκη Πετρετζίκη, πέντε μόλις μήνες μετά τον τίτλο του πρώτου Έλληνα Master Chef παραμένει ίδια, όπως δήλωσε σε γνωστό περιοδικό: «Μπορεί η ζωή μου...
...να έχει αλλάξει αλλά ο ίδιος δεν έχω αλλάξει πολύ. Ό,τι έκανα πριν κάνω και τώρα, απλά στο παρελθόν δούλευα περισσότερο. Σήμερα έχω περισσότερο χρόνο για μένα».

Μιλώντας στο περιοδικό «In Style» ο 27χρονος chef, που είναι πλέον ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, αποκαλύπτει ότι αρχικά δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί την δημοσιότητα που γνώρισε από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό του Mega: «Στην αρχή ένιωθα αμήχανα. Τώρα το αντιμετωπίζω μια χαρά, ο κόσμος με χαιρετάει με μεγάλη συμπάθεια. Δεν περίμενα να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία το σόου ή ότι θα μου έδινε τόσο μεγάλη αναγνωσιμότητα. Έπαθα σοκ όταν το συνειδητοποίησα», αναφέρει και τονίζει πως δεν το έχει μετανιώσει: «Ούτε μια στιγμή δεν το μετάνιωσα. Θα το ξαναέκανα 100 φορές».

Η αγάπη για την μαγειρική ξεκίνησε σε μικρή ηλικία και με έναν περίεργο τρόπο. Ο 13χρονος τότε Άκης δοκίμασε κάτι πεντανόστιμους κολοκυθοκεφτέδες από τη θεία του και έτσι έγινε η αρχή…

«Πρέπει να ήμουν 12 στα 13 όταν μία μέρα μας έκανε το τραπέζι η θεία μου. Από όλα τα φαγητά με εντυπωσίασαν οι κολοκυθοκεφτέδες της. Την επόμενη της ζήτησα τη συνταγή. Κάπως έτσι ξεκίνησα να μαγειρεύω. Μη νομίζετε ότι ήταν εύκολο, μου πήρε 5 ώρες!».

Ο Άκης δεν ήταν καλός μαθητής και είχε αποφασίσει από μικρός πως θα ασχοληθεί με τη μαγειρική. Οι γονείς του όμως ήταν αντίθετοι με αυτή την επιλογή: «Ήταν αντίθετοι αλλά δεν τους άφησα πολλά περιθώρια επιλογής. Νομίζω όταν με είδαν στο Master Chef συνειδητοποίησαν πόσο αγαπώ τη μαγειρική. Πλέον με τη μητέρα μου μιλάμε στο τηλέφωνο και αστειευόμαστε γι’ αυτό με την ίδια να μου λέει “αυτό που έφτιαξες τις προάλλες στην τηλεόραση, δε μας το έχεις ετοιμάσει ποτέ”!».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο πρώτος Έλληνας Master Chef αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, λέγοντας πως περιμένει να παντρευτεί: «Ξέρω ότι είναι της μόδας να είσαι “κατά του γάμου” αλλά για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία στον κόσμο. Περιμένω πως και πώς να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Αν βρω το “πακέτο”, είμαι έτοιμος».
zougla
 
«Όταν βγούμε στη σκηνή της Eurovision θα καταλάβουν πώς πατάει η Ελλάδα!»
News - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Παρασκευή, 04 Μάρτιος 2011 15:12

«Όταν βγούμε στη σκηνή της Eurovision θα καταλάβουν πώς πατάει η Ελλάδα!»


Στο «Πρωινό Mou» βρέθηκε ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος μίλησε για την εμφάνισή του τη βραδιά του ελληνικού τελικού...
... «Είχαμε ένα μικρό πλατό στην Ελλάδα και θα αναγκαστούμε στη Γερμανία να γεμίσουμε μία πολύ μεγάλη σκηνή. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κωνσταντίνο Ρήγο. Πιστεύω πάντως πως αν είχαμε κόσμο από κάτω, θα ήταν πολύ καλύτερο, γιατί δέχεσαι την ενέργεια του κόσμου».Ο Λούκας Γιώρκας αποκάλυψε πως αυτές τις μέρες ετοιμάζουν το βιντεοκλίπ του «Watch My Dance»: «Μέσα στις επόμενες μέρες θα ετοιμαστεί και το βιντεοκλίπ, γιατί πρέπει να επικυρωθεί η παρουσία μου στη Γερμανία» ενώ δεν αρνήθηκε να βαθμολογήσει και την εμφάνισή του: «Τραγουδιστικά στον εαυτό μου για εκείνη τη βραδιά θα έβαζα ένα πεντάρι. Ήμουν τόσο φορτισμένος, που έφυγα τονικά δύο φορές».Μάλιστα, ο Λούκας σχολίασε και τη βαθμολογία που του έβαλε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος: «Άκουσα πως ο Τσαουσόπουλος μου έβαλε έναν άσο, γιατί δεν πίστευε πως θα μπορέσει το τραγούδι να γίνει δεκτό στο εξωτερικό. Αμέσως μετά εγώ υποσχέθηκα πως το μήνυμα θα γίνει αντιληπτό στο εξωτερικό και πως όταν βγούμε στη σκηνή θα καταλάβουν πώς πατάει η Ελλάδα!».Ο Λούκας αποκάλυψε μάλιστα ποιον σκέφτηκε, όταν άκουσε για πρώτη φορά το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί στη Γερμανία: «Την ώρα που άκουσα το τραγούδι είχα ταραχθεί τόσο πολύ γιατί σκεφτόμουν τον Δημήτρη Μητροπάνo — μετά την εμπειρία του να μου δείχνει πώς να χορεύω αλλά και μόνο το γεγονός ότι μου επέτρεψε να τον γνωρίσω, έστω και λίγο, αισθάνομαι πολύ τυχερός».yupi
 


Σελίδα 117 από 128
CARS 3 - 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ KAI ΣΕ 3D - Αφίσες - Sneak Peek Trailer
CARS 3 - 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ KAI ΣΕ 3D - Αφίσες - Sneak Peek Trailer
CARS 3 - 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ KAI ΣΕ 3D - Αφίσες - Sneak Peek Trailer CARS 3 are back   Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση