ATTICANEWS.GR

Member Area
Αθλητισμός
Η καρδιά του TRIMORE Syros Triathlon χτύπησε δυναμικά στο London Triathlon Show!
News - Αθλητισμός
Τρίτη, 28 Φεβρουάριος 2017 09:36

Η καρδιά του TRIMORE Syros Triathlon χτύπησε δυναμικά στο London Triathlon Show!

resized Triathlon Show 1

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 16, 17, 18 & 19 Φεβρουαρίου 2017, η ομάδα TRIMORE και το TRIMORE Syros Triathlon, έδωσαν το «παρών» στη γιορτή του Τριαθλητικού κόσμου, στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση Τριάθλου, το London Triathlon Show, με όλους τους μεγάλους οίκους αθλητικού και όχι μόνο εξοπλισμού, καινοτομίες του χώρου, διάφορα sport events ανά τον κόσμο, ομιλίες σημαινόντων προσώπων του σπορ, extreme δραστηριότητες και δοκιμασίες και πολλά άλλα.

Ο θεσμός, που πλέον έχει καθιερωθεί, παρουσιάστηκε στους επισκέπτες μέσα σ’ ένα ξεχωριστό περίπτερο, διπλάσιας έκτασης από εκείνη του 2016, δίνοντας ξεχωριστό χρώμα και ρυθμό στους πλέον των 100.000 επισκέπτες της.

Η TRIMORE, έχοντας στο πλευρό της και με τη μοναδική συμπαράσταση, τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Σύρου, ενεργούν συστηματικά στην καθιέρωση στο νου των αθλητών του σπορ και επισκεπτών της έκθεσης, ενός Premium Multisport Event που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και μπορεί πλέον -με την αξία του- να αποτελέσει τη συνειδητή επιλογή συμμετοχής ξένων αθλητών.

resized Triathlon Show 2

Ο στόχος επετεύχθη, η παρουσία -κατά γενική ομολογία- ήταν εξαιρετική, η προσέλκυση του κόσμου πέραν κάθε προσδοκίας και οι επαφές προώθησης και συνεργασιών πολλές.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τη Σύρο, στις 15, 16, 17 και 18 Ιουνίου 2017, ενώ την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση Τύπου του event στην Αθήνα.

Διψασμένοι αθλητές (όλων των επιπέδων και ηλικιών), παθιασμένοι εθελοντές, φιλόξενοι κάτοικοι - επαγγελματίες τουρισμού της Σύρου και ενθουσιώδεις επισκέπτες του νησιού, θα καταστήσουν στον καθένα αυτή την εμπειρία ανεκτίμητη!

 Το όραμα είναι μεγαλόπνοο αλλά συγκεκριμένο και η αποστολή… είναι ήδη σε πλήρη ανάπτυξη!

(https://www.youtube.com/watch?v=MB3h3K6TMY0&t=11s

resized Triathlon Show 4

resized Triathlon Show 5resized Triathlon Show 3

 
ΣΤΟ FINAL 4, Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Α.Ο.Μ.! ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
News - Αθλητισμός
Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 14:23

ΣΤΟ FINAL 4, Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Α.Ο.Μ.!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Final 4 γυναικών

Αγαπητοί Συμπολίτες!

 

Σας προσκαλούμε, να υποστηρίξετε την γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου (Α.Ο.Μ.), παρακολουθώντας από κοντά, την συμμετοχή της στο Final 4, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4/3/2017, στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

 

Για την διευκόλυνσή σας, θα διατεθούν δωρεάν πούλμαν, μετ’ επιστροφής, για τη μεταφορά όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, του μεγάλου ημιτελικού.

 

Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν 2:45 μ.μ. από το Πόρτο Ράφτη και 3.00 μ.μ. από το Μαρκόπουλο. Με νεότερη ενημέρωση, θα πληροφορηθείτε για τον ακριβή τόπο αναχώρησης των πούλμαν.

 

Πληροφορίες για την δήλωση συμμετοχής, θα βρείτε στη συνημμένη αίτηση Πρόσκλησης.

πρόσκληση συμμετοχής

Δηλώστε την συμμετοχή σας, μέχρι και το βράδυ της Τρίτης (8.00 μ.μ.), 28/2/2017, στα Γραφεία του Α.Ο.Μ. ή στο fax: 22990 22697 ή στο e-mail: giotaloukav@yahoo.gr, ώστε να προμηθευτείτε έγκαιρα τις Προσκλήσεις σας, από τον Α.Ο.Μ.

 

Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας, η προβολή του Δήμου μας και μέσω της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Α.Ο.Μ., η οποία προκρίθηκε και διεκδικεί το Κύπελλο, ανάμεσα σε τόσο σπουδαίες ομάδες.

 

Σας περιμένουμε όλες και όλους, να εμψυχώσουμε τις αθλήτριες, που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!

 
ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ 1Ο ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ 2017
News - Αθλητισμός
Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 13:45

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ 1Ο ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ 2017.

1o ethniko protathlima afisa A4

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 ξεκινάει το 1ο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις 2017 για αγόρια- κορίτσια 12,14 και 16 ετών, που διοργανώνει το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, τον Δήμο Ηρακλείου και τον ΔΟΠΑΦΜΗ.

Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ 220 στο αριθμό αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα. Το γεγονός ότι τα γήπεδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. βρίσκονται στο κέντρο της πόλης αποτελεί ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα αφού αθλητές , προπονητές και συνοδοί έχουν κυριολεχτικά στα πόδια τους ότι χρειαστούν. Ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, συγκοινωνίες κ.λ.π. Αυτός είναι ό λόγος που όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει του ΗΡΑΚΛΕΙΟ για τους αγώνες αυτούς.

Η έναρξη θα είναι αύριο Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου με τα προκριματικά στις κατηγορίες 12 και 14 ετών, ενώ από το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει και το κυρίως ταμπλό. Οι αγώνες αναμένεται να ολοκληρωθούν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Στον αγωνιστικό τομέα: Ο Όμιλος μας θα συμμετάσχει με 25 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες. Αναλυτικά:

Αγόρια 12 ετών: Βελεντάκης Γιάννης, Καλατζής Αλέξανδρος, Καρακώστας Σπύρος, Κολοβός- Σοφίος Δημήτρης, Μπουνάκης Δημήτρης.

Κορίτσια 12 ετών: Δερμιτζάκη Ευαγγελία, Καραπιπεράκη Ευανθία, Κουγιουμτζόγλου Ευαγγελία, Μπόγρη Αθηνά, Νικολαϊδη Ευαγγελία, Νταμπακάκη Χρυσή

Αγόρια 14 ετών: Βολτυράκης Βασίλης, Γενναράκης Νίκος, Γκαγκαουδάκης Στέλιος, Δελάκης Δημήτρης, Μανδαλενάκης Αναστάσης, Μπόγρης Βαγγέλης, Ταβερναράκης Μανόλης.

Κορίτσια 14 ετών: Γαρεφαλάκη Μάριαν, Γαβριλάκη Ναυσικά, Ζαφειροπούλου Κατερίνα, Κωστάκη Ελένη, Φουντούλη Αλεξάνδρα, Χατηαθανασίαδη Ιωάννα.

Αγόρια 16 ετών: Ταμιωλάκης Βαλάντης.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους του Τένις αλλά και όλους τους Ηράκλειώτες να παρακολουθήσαν υψηλού επιπέδου αγώνες και να συμμετέχουν με τον τρόπο τους, στην προσπάθεια που κάνει ο Όμιλος να διοργανώνει περισσότερα τουρνουά στην καρδιά της πόλης!

Η είσοδος είναι δωρεάν. Οι αγώνες θα ξεκινούν καθημερινά από τις 09:00 το πρωί και θα διαρκούν μέχρι αργά το βράδυ.

 
9η θέση για την Ελλάδα στο ομαδικό, στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ. Μέτρια στο Δίαθλο, διακρίσεις στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ.
News - Αθλητισμός
Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 18:40

9η θέση για την Ελλάδα στο ομαδικό, στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ.

 

Μέτρια στο Δίαθλο, διακρίσεις στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ.

resized eoxa.170220.aggelis

Με την Εθνική μας ομάδα του αλπικού σκι να κατακτά την 9η θέση, στο παράλληλο ομαδικό, ολοκληρώθηκε η παρουσία μας στο 13ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας (EYOF), των Χειμερινών Αθλημάτων, που έγινε στο Ερζερούμ (Τουρκία).

 

Την προτελευταία ημέρα, στα αλπικά ο Γιώργος Καράτζιας και ο Φίλιππος Κόζαρης αγωνιστήκαν στην τεχνική κατάβαση με το πρώτο να είναι 26ος (2:01,83) και τον δεύτερο να μην ολοκληρώνει τον αγώνα.

 

Στους δρόμους αντοχής και στο αγώνισμα της ταχύτητας ο Παναγιώτης Παπάσης είχε την καλύτερη επίδοση από τους έλληνες αθλητές, και κατετάγη 40ος (58 συμμετοχές) με χρόνο 2:28,63 και 327, 35 βαθμούς FIS. Οι Νίκος Τσουρέκας και Γιώργος Τσούλης τερμάτισαν στις 43η και 54η αντίστοιχα. Στις γυναίκες η Ελισάβετ Αναστασιάδου με χρόνο 3:08,7 και 396,7 βαθμούς FIS τερμάτισε 41η.

 

Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε εντός του Χωριού, στην Medals Plaza. Σημαιοφόρος για την Ελλάδας ήταν ο αθλητής του αλπικού σκι Γεώργιος Καρατζιάς.

resized eoxa.170220.eyof1

Μέτρια εμφάνιση στο Παγκόσμιο Διάθλου

 

Ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους οι αθλητές μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου ανδρών – γυναικών, στο Χοκφίτσεν της Αυστρίας. Οι πρωταθλητές μας κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα και δεν πέτυχαν να διακριθούν ατομικά αλλά έδωσαν στην χώρα μας πολύτιμους βαθμούς στη γενική παγκόσμια βαθμολογία.

 

Η βαριά ίωση του Απόστολου Αγγέλη πριν από την έναρξη των αγώνων και η απειρία της Μαρίας Τσακίρη, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε αγώνες αυτού του επιπέδου, ήταν σίγουρα δύο ανασταλτικοί παράγοντες στη διεκδίκηση μεγάλων επιδόσεων.

 

Η καλύτερη επίδοση της Τσακίρη έγινε στα 7,5 χλμ. όπου με χρόνο 23:36,2 και 2 άστοχες βολές τερμάτισε 96η, ενώ ο Αγγέλης είχε την καλύτερη επίδοση στα 20 χλμ., όπου κατετάγη 92ος με 5 άστοχες βολές και χρόνο 58:52,1.

resized eoxa.170220.voulgari

Μετάλλια στο καλλιτεχνικό πατινάζ

 

Εβδομάδα με επιτυχίες εκτός συνόρων για το ελληνικό καλλιτεχνικό πατινάζ.

Η Ελισάβετ Βούλγαρη κατέκτησε την 2η θέση στο διεθνή αγώνα Sofia Trophy, στη Σόφια της Βουλγαρίας, στην κατηγορία Basic Novice B I.

Η 9άχρονη Αγάπη Πετροπουλέα του συλλόγου Τρίαινα, κατέκτησε την 1η θέση στο διεθνή αγώνα «Olympic Hopes» στο Μπράσοβ της Ρουμανίας, στην κατηγορία «Cubs Girls».

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 18:42
 
Μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδας παρά δακτυλίδι πρωταθλητών στο ΝΒΑ, ονειρεύεται ο Αντετοκούνμπο.
News - Αθλητισμός
Κυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017 10:17

Μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδας παρά δακτυλίδι πρωταθλητών στο ΝΒΑ, ονειρεύεται ο Αντετοκούνμπο.

ead38-yiannis antetokounbo

Την προτίμησή του σε ένα μετάλλιο με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας παρά ένα δακτυλίδι πρωταθλητών ΝΒΑ στο δάκτυλό του, εξέφρασε ο Έλληνας άσσος των Μπακς Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Με την έναρξη των εκδηλώσεων για το τριήμερο του All-Star Game στη Νέα Ορλεάνη, ο Αντετοκούνμπο παρέθεσε την καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη που δίνουν όλοι οι αστέρες του ΝΒΑ που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.

Όπως μεταδίδουν οι αθλητικές ιστοσελίδες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο Αντετοκούνμπο, με χαλαρή διάθεση, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και όταν ρωτήθηκε αν προτιμά μετάλλιο με την Εθνική ή πρωτάθλημα με τους Μπακς απάντησε: “Μετάλλιο φυσικά γιατί θα μείνει σ` όλη την Ελλάδα”.

Ο Έλληνας διεθνής στάθηκε και στην αναφορά του τέως πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα στο πρόσωπό του. “Πραγματικά σοκαρίστηκα όταν ο Πρόεδρος Ομπάμα με ανέφερε για το πόσο σκληρά δουλεύω σαν παράδειγμα για την Ελλάδα”, είπε.

http://www.typos.com.cy/cat/3/article/26341

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017 10:20
 
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών η Περιφερειάρχης Αττικής.
News - Αθλητισμός
Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 18:58

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών η Περιφερειάρχης Αττικής.

Κύπελλο Ακρόπολις

Τη διεξαγωγή των τελικών των ατομικών αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου Σπάθης Γυναικών «Κύπελλο Ακρόπολις» παρακολούθησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο σε Θέματα Αθλητισμού, Σπύρο Πάντζα. Μετά από την ολοκλήρωση των αγώνων, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, η Περιφερειάρχης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος βράβευσαν τις νικήτριες.

Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός της ξιφασκίας και παράλληλα για μία άρτια διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας ανοιχτή σε όλους τους πολίτες.

Το «Κύπελλο Ακρόπολις» διεξάγεται στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 
Πανελλήνιο πρωτάθλημα ITF Taekwon Do στη Λάρισα αύριο Σάββατο 18/02 και την Κυριακή 19/02 στο κλειστό του Αλκαζάρ.
News - Αθλητισμός
Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 19:02

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ITF Taekwon Do στη Λάρισα αύριο Σάββατο 18/02 και την Κυριακή 19/02 στο κλειστό του Αλκαζάρ.

Img 1948

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων 2017 στην πόλη της Λάρισας διοργανώνει η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-Do Ελλάδος, ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας και η Περιφέρειας Θεσσαλίας. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 18/02 και την Κυριακή 19/02, με ώρα έναρξης 09:30 π.μ., στο Στάδιο του Αλκαζάρ. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

 

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει περισσότερους από 300 αθλητές ηλικίας 14 έως 18 ετών, οι οποίοι με τη διάκρισή τους θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την Εθνική Ομάδα Taekwon-Do I.T.F. που θα ταξιδέψει τον Απρίλιο στο Λίβερπουλ της Αγγλίας και θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon Do I.T.F. 2017.

AFISA 2017

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας τονίστηκαν τα εξής:

 

Κώστας Αγοραστός – Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Σε συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας της Αθλητικής Ομοσπονδία Taekwon-Do Ελλάδος, και του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας διοργανώνεται το σαββατοκύριακο στην Λάρισα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων 2017 στο κλειστό του Αλκαζάρ. 400 νέοι και νέες αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα θα αγωνιστούν ώστε να πάρουν το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Λίβερπουλ. Καλούμε όλο τον κόσμο να πάει να δει τους αγώνες και να χαρεί τους νέους αθλητές. Στηρίζουμε το αθλητισμό και το Taekwon Do, που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει πολλούς υποστηρικτές. Ο αθλητισμός δημιουργεί ισχυρούς χαρακτήρες που έχει ανάγκη η κοινωνία, που ξέρουν να μάχονται, να σέβονται τους κανόνες, να πέφτουν και να σηκώνονται».

 

Καρράς Αθανάσιος – Πρόεδρος και προπονητής Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας: «Είναι μεγάλη χαρά που μετά από τόσα χρόνια διοργανώνεται και πάλι στη Λάρισα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ITF Taekwon Do. Είναι μια μεγάλη διοργάνωση που θα έχει θετικό οικονομικό αντίκτυπο στην πόλη και θα την προβάλει στο πανελλήνιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη για την στήριξη που μας παρέχει. Το Taekwon Do είναι ένα άθλημα το οποίο δεν προάγει μόνο την καλή σωματική υγεία και την φυσική κατάσταση, αλλά και το πνεύμα, την άμιλλα, την ευγένεια, το ήθος, την επιμονή, το αδάμαστο πνεύμα, που όλα αυτά στις μέρες μας αποτελούν σπάνιες αρετές»

 

Σταυρούλα Γκουντούρα - 3η Παγκόσμια πρωταθλήτρια: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που μετά από τόσα χρόνια οι αγώνες γίνονται και πάλι στη Λάρισα, την πατρίδα μου και καλούμε όλους να έλθουν να τους παρακολουθήσουν. Για τα κορίτσια το Taekwon Do είναι και ένας τρόπος αυτοάμυνας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές».

 

Στη συνέντευξη τύπου παραβρεθήκαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Παιδής, ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Μέριμνας κ. Γιώργος Ζήγρας, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου και στέλεχος της Περιφερείας Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος, ο προϊστάμενος του τμήματος Αθλητισμού κ. Σταύρος Χατζηλάκος,

 

Οι αθλητές θα συμμετέχουν στα αγωνίσματα:

- SPARRING (ελεύθερη μάχη): Είναι το πιο εντυπωσιακό και δημοφιλές αγώνισμα, στο οποίο οι δύο αγωνιζόμενοι αθλητές καλούνται να εφαρμόσουν τεχνικές επίθεσης και άμυνας, αξιοποιώντας ικανότητες, όπως η τεχνική, η δύναμη, η ταχύτητα και η αλτικότητα.

- TUL (Σκιαμαχία): Είναι η βάση της δομής του Taekwon-Do ITF και αποτελείται από την διαδοχική τέλεση συγκεκριμένων επιθετικών και αμυντικών κινήσεων απέναντι σε έναν ή περισσότερους φανταστικούς αντιπάλους.

- ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ: Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό αγώνισμα, όπου οι αθλητές συναγωνίζονται ως προς το ύψος (άνω των 2,70 μέτρων) και το μήκος σε πέντε διαφορετικές τεχνικές.

 
«ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΗ 2017»
News - Αθλητισμός
Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 13:32

«ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΗ 2017»

resized Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος βραβεύει τον Γιάννη Σιώμο Πρόεδρο του ΓΣΚ n

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 έγινε η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση από το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» αφιερωμένη στους Αθλητές , στις Ομάδες , στους Προπονητές και στους Παράγοντες του Αθλητισμού Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης για την αθλητική δράση τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 με την διοργάνωση της «ΓΙΟΡΤΗΣ ΑΘΛΗΤΗ 2017» η οποία πραγματοποιήθηκε στο «POLITIA TENNIS CLUB».

resized Διονύσης Λαμπρόπουλος Σταύρος Ζαπάντης n

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν και τιμήθηκαν όλες οι αθλητικές οικογένειες και των τριών δημοτικών ενοτήτων της πόλης μας με 350 προσκεκλημένους, παρουσία των: Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου, Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας», κ. Σταύρου Ζαπάντη, Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. και Υπευθύνου Αθλητισμού κ. Αχιλλέα Κουρέπη, των Αντιδημάρχων Ευαγ. Αυλήτη, Μιχ. Καυγαλάκη, Δημ. Λιανού, των Δημοτικών Συμβούλων Π. Αστερίου, Ε.Κούτση, Ζ.Κασιμάτη, Γ. Παντελεάκη, Π. Παπανικολόπουλου, Γ.Κομιανού, Ν. Χιωτάκη (πρώην Δημάρχου), Α.Μπιτζάνη και Γ.Παπαδόπουλου (πρώην Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ.) καθώς και των μελών του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» Στ. Κονιτοπούλου, Κ. Κροντηρά, Ρ.Κουτσούκου, Α. Βαλασοπούλου, Τ. Οικονομόπουλου, Στ. Αρώνη, Κ. Λάσκαρη, Μ.Κουρμαδιά (πρώην Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ.).

resized Ελισάβετ Πεσιρίδου- Αχιλλέας Κουρέπης n

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης και πριν τις απονομές, προβλήθηκε βίντεο των διοργανωτών με τίτλο το ολυμπιακό σύνθημα «CITIUS-ALTIUS-FORTIUS» (Πιο γρήγορα-Πιο ψηλά-Πιο Δυνατά) στο οποίο παρουσιάστηκαν όλα τα Αθλητικά Σωματεία του Δήμου με ιδιαίτερη αναφορά στους Κηφισιώτες αθλητές του Γ.Σ.Κ.: στην Πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 100μ. Εμπόδια, Ελισάβετ Πεσιρίδου, η οποία ήταν 6η στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και στον Εμμανουήλ Καραλή, Πρωταθλητή του Άλματος Επί Κοντώ, καλύτερο Ευρωπαίο Αθλητή και κάτοχο του Παγκοσμίου Ρεκόρ Παίδων.

resized Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου βραβεύει ομάδα αθλητών8 n

Την εκδήλωση άνοιξε ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» και Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος αναφέρθηκε στις πολλαπλές αρμοδιότητες του Ν.Π.Δ.Δ. όσον αφορά τον Αθλητισμό και οι οποίες χωρίζονται σε τρεις τομείς: α) Στα έργα εκσυγχρονισμού και συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων και σε δημιουργία νέων χώρων άθλησης β) στην ανάπτυξη του Μαζικού Αθλητισμού και στην οργάνωση Προγραμμάτων και Δραστηριοτήτων Άθλησης για Όλους τους δημότες και γ) στην αρωγή του αγωνιστικού Αθλητισμού προς τα Σωματεία που εδρεύουν στην πόλη και προς τους Αθλητές τους.

resized Η βουλευτής ΝΔ κ. Καραμανλή με τον Α. Κουρέπη

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, αναφέρθηκε κι εκείνος στο όνειρο της δημιουργίας νέων χώρων άθλησης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι γεγονός ότι η Κηφισιά, η Νέα Ερυθραία κι η Εκάλη είναι γεγονός ότι η Κηφισιά, η Νέα Ερυθραία κι η Εκάλη είναι αθλητοπόλεις και όνειρό μας είναι, ο Δήμος Κηφισιάς να αποκτήσει τρία Προπονητήρια, έχοντας χρέος προς τους αθλητές, παράγοντες και προπονητές να βελτιώνει συνεχώς τις αθλητικές υποδομές. Με σταθερά βήματα, οδηγούμαστε πιο κοντά στην επίτευξη αυτού του μεγάλου σκοπού ώστε να ‘αναπνεύσει’ ο Σωματειακός και Μαζικός Αθλητισμός που υπηρετεί ο Δήμος μας με συνέπεια.»

resized Ο Γιάννης Ιωαννίδης βραβεύει τους αθλητές στίβου του ΓΣΚ

Επεσήμανε τις επιτυχίες που διαδέχονται η μία την άλλη, όπου αυτή τη στιγμή: Στα ομαδικά αθλήματα υπάρχουν 9 ομάδες που συμμετέχουν σε Εθνικά πρωταθλήματα εκ των οποίων 6, αγωνίζονται στην Α1 και Α2 Εθνική Κατηγορία ενώ στην κορυφή του κλασικού αθλητισμού πανελληνίως βρίσκεται ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Σταύρος Ζαπάντης, αναφέρθηκε στις μεγάλες επιτυχίες των Συλλόγων οι οποίες οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο τρίπτυχο αθλητές-προπονητές-διοικήσεις και αναφέρθηκε κυρίως στην συνεισφορά των παραγόντων των Ομάδων οι οποίοι έχουν την ευθύνη της εξεύρεσης πόρων για την ανάπτυξη των Σωματείων τους.

Ακόμη, την Γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους και προέβησαν σε βραβεύσεις οι κ.κ.:η Βουλευτής Ελένη Αυλωνίτου ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής κ. Βούτση, η Βουλευτής Άννα Καραμανλή, ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού και πρώην Βουλευτής κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρώην Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού και νυν Αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ., κ. Σταύρος Δουβής, ο πρώην Διεθνής Μπασκετμπωλίστας κ. Ντέιβιντ Στεργάκος, ο Δημοσιογράφος Ανδρέας Μπόμης, ο εκπρόσωπος της ΕΣΚΑ Ευαγ. Λιμνιάτης, ο Πρέσβης επί τιμής κ. Διονύσης Κοβέλλας και η Διευθύντρια Άρτεμις Βασιλικοπούλου από τα Special Olympics Hellas.

resized Ο Ντέιβιντ Στεργάκος με τον Σταύρο ΔΟυβή

Tα σημαντικότερα Βραβεία που απονεμήθηκαν ήταν: Το Βραβείο «Αθλητή της Χρονιάς» στον άλτη Εμμανουήλ Καραλή. Το Βραβείο «Αθλήτρια της Χρονιάς» στην εμποδίστρια Ελισάβετ Πεσιρίδου. Το βραβείο «Ομάδα της χρονιάς» στο Τμήμα Κλασικού Αθλητισμού του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς, Πρωταθλητή Ελλάδος στον Στίβο για το 2016.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις: του Τμήματος Μπάσκετ του Γ.Σ.Κ. για την Άνοδο της Ανδρικής Ομάδας στην Β’ Κατηγορία ΕΣΚΑ, του ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ για την Άνοδο της Γυναικείας Ομάδας την Α2 Εθνική Κατηγορία, του ΑΘΗΝΑ ’90 για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος στο Ποδόσφαιρο Σάλας, του ΑΜΕΣ για την Άνοδο του Σκακιστικού Τμήματος στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, της Ελευθερίας Κουδουνάκου για την κατάκτηση 1ης και 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ Καράτε, του Σκακιστικού Τμήματος του Α.Ο.Κ. για την Άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία, των αθλητών της Ομάδας Ένωσης Ομάδων Κλασικού Αθλητισμού -Αθλητικός Όμιλος-Ολυμπιάδα Κηφισιάς για τις ατομικές πανελλήνιες διακρίσεις τους , των αθλητών του ZEN MARTIAL ARTS για τις ατομικές πανελλήνιες διακρίσεις τους, του Σκοπευτικού Ομίλου AGIS για τις ατομικές πανελλήνιες διακρίσεις του, του Σκοπευτικού Τμήματος του Γ.Σ.Κ. για τις ατομικές πανελλήνιες διακρίσεις του και τέλος, του Τμήματος Στίβου του Γ.Σ.Κ. για τις ατομικές πανελλήνιες διακρίσεις των αθλητών του, οι οποίες ανέδειξαν τον Σύλλογο, Πρωταθλητή Ελλάδος για το 2016.

Τα θεσπισμένα ειδικά βραβεία του Νομικού Προσώπου, απονεμήθηκαν: Το βραβείο Παράγοντα της χρονιάς «Αντώνιος Τζίκας», στον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς, κ. Ιωάννη Σιώμο για την ανάδειξη του Τμήματος Στίβου του Συλλόγου του ως Πρωταθλητή Ελλάδος και την πολυετή προσφορά του στον Αθλητισμό της πόλης.

Το βραβείο Προπονητή της χρονιάς «Σάκης Μάναρης», στον κ. Τριαντάφυλλο Παπαευαγέλλου, Προπονητή Ταχυτήτων του Τμήματος Στίβου, του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς για την προπονητική δουλειά και υπηρεσίες που προσέφερε και προσφέρει στον Σύλλογο. Η βράβευσή του αυτή συνέπεσε και με τα 40 χρόνια της προπονητικής του καριέρας.

Το βραβείο «Δημήτριος Βικέλας» στον Α.Ο.Π. ΚΗΦΙΣΙΑΣ για το Βόλλεϋ Ανδρών και την εξαιρετική πορεία του στην Α1 Εθνική Κατηγορία και στο Κύπελλο Ελλάδος, την Αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Την εκδήλωση παρουσίασε η διακεκριμένη δημοσιογράφος κ. Σταυρούλα Χριστοφιλέα.

 
Στις 26 Μαρτίου το φετινό Run Greece στη Λάρισα. Συνάντηση στην Περιφέρεια με τον ΣΕΓΑΣ και μέλη της ΕΑΣ Θεσσαλίας για την οριστικοποίηση της διοργάνωσης.
News - Αθλητισμός
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 17:04

Στις 26 Μαρτίου το φετινό Run Greece στη Λάρισα.

 

Συνάντηση στην Περιφέρεια με τον ΣΕΓΑΣ και μέλη της ΕΑΣ Θεσσαλίας για την οριστικοποίηση της διοργάνωσης.

 

Run greece

 

Η οριστικοποίηση του φετινού Run Greece Λάρισας και οι τεχνικές λεπτομέρειες του αγώνα ήταν το αντικείμενο συνάντησης μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και στελεχών του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ Θεσσαλίας. Όπως έγινε γνωστό το Run Greece Λάρισα θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, ενώ οι εγγραφές για τον αγώνα έχουν ήδη ξεκινήσει.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ κ. Θανάσης Ράπτης, Αντιπρόεδρος ΕΑΣ Θεσσαλίας κ. Χαχάμης Δημήτρης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ηλίας Καφές, ο τεχνικός δ/ντης του αγώνα κ. Δημήτρης Χαλβατζάρας, ο τεχνικός σύμβουλος Θανάσης Μπουλογιώργος και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου και στέλεχος της Περιφερείας Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος.

 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν εξ αρχής από τους βασικούς συντελεστές της προσπάθειας αυτής για να μεγαλώσει το δρομικό κίνημα σε ολόκληρη την χώρα. Στηρίζουμε με πράξεις τον αθλητισμό γιατί αποτελεί φιλοσοφία ζωής που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Ευχαριστώ τον ΣΕΓΑΣ για τη συνεργασία και καλώ όλους τους Θεσσαλούς να συμμετέχουν έτσι ώστε και φέτος, όπως και κάθε χρονιά άλλωστε, να κάνουμε ρεκόρ συμμετοχών».

 

Τα μέλη του ΣΕΓΑΣ ευχαρίστησαν τον κ. Αγοραστό και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την διαρκή στήριξη σε όλα τα πρωταθλήματα σημειώνοντας ότι φέτος θα επιχειρηθεί μια σύνδεση του Run Greece με τον Μαραθώνιο της Αθήνας, από τους καλύτερους αθλητές που θα συμμετάσχουν. 

 
Εγκρίθηκαν από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο οι εργασίες για τα γήπεδα καλαθοσφαίρισης «Πορφύρα» και «Φοίνικα».
News - Αθλητισμός
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 16:57

Εγκρίθηκαν από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο οι εργασίες για τα γήπεδα καλαθοσφαίρισης «Πορφύρα» και «Φοίνικα».

 kentriko-arxaiologiko-sumboulio

Μετά από αίτημα της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και του Δήμου Πειραιά, συζητήθηκε χτες (14.2.2017) στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (Κ.Α.Σ.) του Υπ. Πολιτισμού το θέμα της ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού των δύο ανοικτών γηπέδων καλαθοσφαίρισης «Πορφύρα» και «Φοίνικα», τα οποία εξυπηρετούν τις ανάγκες άθλησης πλέον των 700 νέων. 

Το Κ.Α.Σ. γνωμοδότησε θετικά υπό όρους, εξέλιξη που θέτει τέλος σε μια εκκρεμότητα πολλών ετών και θα επιτρέψει στους αθλητές να χρησιμοποιούν λειτουργικές και ασφαλείς εγκαταστάσεις άθλησης.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη και του Αντιδημάρχου Πειραιά  Στέλιου  Γαϊτανάρου που εκπροσωπούσε τον Δήμαρχο Πειραιά, με τη Γενική Γραμματέα του ΥΠΠΟΑ Μαρία Βλαζάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη συνεργασία μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού, Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Πειραιώς.

Ειδικότερα συζητήθηκαν τα θέματα:

α.  της επιτάχυνση των διαδικασιών για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και ΥΠΠΟΑ για την αναστήλωση του αρχαίου θεάτρου Ζέας. Υπενθυμίζουμε ότι η σχετική μελέτη είχε χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια, εγκρίθηκε από το αρμόδιο Συμβούλιο και εκκρεμεί η υπογραφή της Απόφασης από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού για να προχωρήσει η υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής με το ποσό 2.200.000 €.

β. της επισκευής, ανακαίνιση και εκσυγχρονισμού του διατηρητέου κτηρίου του Παλαιού Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά, προκειμένου να συμπληρώσει και να αναβαθμίσει  λειτουργικά το Μουσείο και το Θέατρο Ζέας.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Περιφέρειας αναφορικά με τα ζητήματα προστασίας, προβολής και ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης παρέμβασης που θα στοχεύει στην ανάδειξη μιας νέας, σύγχρονης, λειτουργικής και ελκυστικής για το κοινό και τους επισκέπτες πολιτιστικής ταυτότητας της ευρύτερης περιοχής.

Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Στ. Γαϊτανάρος, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, υπογράμμισε το ενδιαφέρον του Δήμου Πειραιά για τη διεύρυνση της συνεργασίας με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιά προκειμένου να αναβαθμιστούν οι αρχαιολογικοί χώροι και οι εν γένει πολιτιστικού ενδιαφέροντος υποδομές. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην ανάγκη τα σχετικά έργα και οι παρεμβάσεις να προχωρούν και να ολοκληρώνονται εμπλουτίζοντας και αναβαθμίζοντας το πολιτιστικό απόθεμα της πόλης.

 
Συνάντηση για την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών της Κρήτης είχε στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού
News - Αθλητισμός
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 16:41

Συνάντηση για την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών της Κρήτης είχε στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

6

 

Το πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών του νησιού βρέθηκε στο επίκεντρο της πολύωρης συνάντησης που είχε στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Στη συνάντηση στο Υπουργείο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ο Περιφερειάρχης έθεσε όλα τα θέματα υποδομών και ανάπτυξης του αθλητισμού στο νησί, τονίζοντας την αναγκαιότητα αναβάθμισης και ενίσχυσης των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων και της δημιουργίας νέων. Ο Υφυπουργός που ενημερώθηκε πλήρως από τον Περιφερειάρχη για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό στη Κρήτη έκανε γνωστό ότι, το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί το νησί όπου και θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών.

 
Η Ράλλη προκρίθηκε στον τελικό, του Παγκοσμίου, στην Ελβετία. Θετική η πρεμιέρα στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ.
News - Αθλητισμός
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 11:56

Η Ράλλη προκρίθηκε στον τελικό, του Παγκοσμίου, στην Ελβετία.

Θετική η πρεμιέρα στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ.

resized eoxa.170214.eyof.prem

 

Πολύ καλό το ξεκίνημα της Σοφίας Ράλλη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας. Τερμάτισε στην 34η θέση στον προκριματικό αγώνα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης

 

O συνολικός χρόνος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας ήταν 2:12.39 και 123,19 βαθμούς FIS και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην τελική φάση του αγωνίσματος.

 

Οι πρωτάρες σε μεγάλες διοργανώσεις Κατερίνα Τζιούφα και Φανή Μαρμαρέλη τερμάτισαν 49η και 56η αντίστοιχα από 61 αθλήτριες που ολοκλήρωσαν τον αγώνα.

resized eoxa.170214.pagosmio.ralli

Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ

 

Ιδιαίτερα γεμάτο ήταν το πρόγραμμα της πρεμιέρας, στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ (EYOF) Χειμερινών Αθλημάτων, στο Ερζερούμ της Τουρκίας, με τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες να κάνουν καλές εμφανίσεις.

 

Στην χιονοσανίδα και στο αγώνισμα του PGS, o Χρήστος Σάλλης τερμάτισε στην 11η θέση με χρόνο 1:50,42 χωρίς να προκριθεί στην τελική φάση του αγωνίσματος.

 

Στο καλλιτεχνικό πατινάζ (short program) η Ελισάβετ Βούλγαρη με συνολικό σκορ 15,84 κατετάγη 20η.

 

Στο αλπικό σκι στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης, η Αρίστη Κυρίτση τερμάτισε 42η με συνολικό χρόνο 1:29,89, ενώ έκανε ατομικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών FIS (127,62). Η Στεφανία Τσιτσέλη τερμάτισε στην 49η θέση με συνολικό χρόνο 2:39,55 και 199 βαθμούς FIS.

 


Σελίδα 8 από 209
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας ποδηλάτου κατάβασης βουνού (downhill) στη Λιβαδειά.
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας ποδηλάτου κατάβασης βουνού (downhill) στη Λιβαδειά.
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας ποδηλάτου κατάβασης βουνού (downhill) στη Λιβαδειά. Ολοκληρώθηκε με απόλυτη ...

Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir»  του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α.,  στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου ...

Το καυτό φιλί της Μόνικα Μπελούτσι
Το καυτό φιλί της Μόνικα Μπελούτσι
Το καυτό φιλί της Μόνικα Μπελούτσι Η όμορφη ηθοποιός επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον τίτλο «σύμβολο του σεξ» με το ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση