ATTICANEWS.GR

Member Area
Αθλητισμός
Θερμά συγχαρητήρια στον Ηρακλή Κηφισιάς που επιστρέφει στην Α1 βόλεϊ Γυναικών
News - Αθλητισμός
Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 16:00

Θερμά συγχαρητήρια στον Ηρακλή Κηφισιάς που επιστρέφει στην Α1 βόλεϊ Γυναικών

7075 n

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Θωμάκος συγχαίρουν τoν «Ηρακλή Κηφισιάς», για την άνοδο της ομάδας στην Α1 βόλεϊ Γυναικών, μετά από τρία χρόνια.

Το σωματείο πρότυπο του Δήμου μας, διαθέτει τμήματα από πολύ μικρά κορίτσια και με Ακαδημίες –Παγκορασίδες- Κορασίδες–Γυναίκες και υπηρετεί με συνέπεια το «Ευ Αγωνίζεσθαι» από το 1992.

Η ομάδα Γυναικών αποτελεί άξια εκπρόσωπο του τόπου μας, προβάλλοντας επάξια το αγωνιστικό και αθλητικό πνεύμα.

Οι διακρίσεις και τα πρωταθλήματα του συλλόγου είναι επαναλαμβανόμενα και κάθε χρόνο, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς της διοίκησης, των προπονητών και αθλητριών. Επί σειρά ετών στο τιμόνι της ομάδας πρόεδρος ήταν ο αείμνηστος «πατριάρχης» του ελληνικού αθλητισμού Αντώνης Τζήκας και σήμερα άξιος διάδοχος του, ο Αιμίλιος Μαυριτσάκης που με την βοήθεια σημαντικού χορηγού πέτυχαν την άνοδο. Πολύτιμη φυσικά και η βοήθεια του προπονητή της ομάδας Σπύρου Χουντουμάδη.

Για την άνοδο της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις παίκτριες, στον προπονητή, στη διοίκηση και σε όλο το φίλαθλο κοινό, που συμπαραστέκεται στο αθλητικό σωματείο και εύχομαι να συνεχίσετε να είστε ομάδα υπόδειγμα για το ήθος και τις επιτυχίες σας.

 
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τους αγώνες «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2017»-Ευρεία σύσκεψη στη Περιφέρεια Κρήτης
News - Αθλητισμός
Τρίτη, 25 Απρίλιος 2017 17:12

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τους αγώνες «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2017»-Ευρεία σύσκεψη στη Περιφέρεια Κρήτης

resized 1

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία για την γιορτή του αθλητισμού το «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2017» που πραγματοποιείται για 5η χρονιά την Κυριακή 30 Απριλίου με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, του Δήμου Ηρακλείου, το Σ.Ε.Γ.Α.Σ, και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης.

Σήμερα στη Περιφέρεια Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης συγκάλεσε την τελευταία ευρεία σύσκεψη παρουσία του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα αθλητισμού Νίκου Συριγωνάκη, του Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) του Δήμου Ηρακλείου Γιώργου Βουρεξάκη, του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτη Αντωνακάκη, και εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων, υπηρεσιών, εθελοντικών οργανώσεων, των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και του Στρατού.

resized 2 1

«Η μεγάλη ημέρα της γιορτής του αθλητισμού πλησιάζει, και στόχος είναι να ξεπεράσουμε τις 5.000 συμμετοχές. Με την συνεργασία όλων είμαστε πανέτοιμοι να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά τους αγώνες που έχουν πολυδιάστατο χαρακτήρα, αθλητικό, συμμετοχικό, πολιτιστικό ενώ παράλληλα προβάλλεται και το τουριστικό μας προϊόν. Οι αγώνες πλέον δεν είναι απλά θεσμός, αλλά κάθε χρόνο προστίθενται και άλλες πόλεις της χώρας που διοργανώνουν αγώνες RUN GREECE, και για αυτό είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς. Σήμερα επιλύουμε και τα τελευταία προβλήματα-εκκρεμότητες για ένα γεγονός που αποτελεί γιορτή για τον μαζικό αθλητισμό», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Αντωνακάκης: «Σήμερα συγκεκριμενοποιούμε όλες τις λεπτομέρειες και δίνουμε λύσεις στα τυχόν προβλήματα-εκκρεμότητες που υπάρχουν. Ήδη έχουμε περάσει τις 4.000 συμμετοχές, είμαστε έτοιμοι για την επιτυχία των αγώνων. Όλοι μαζί συνδιοργανωτές, φορείς, έχουμε προετοιμάσει, οργανώσει μια πολύ μεγάλη διοργάνωση όπως όλοι μας επιδιώκουμε, προσπάθεια που θα αγκαλιάσουν και φέτος οι πολίτες».

resized 3

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

- Περιφέρεια Κρήτης, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, 1ος όροφος (από 08.30 μέχρι 15.00). Τηλ.: 2813 400244 - 2813 400243

- Δήμος Ηρακλείου, Tμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού, Δημοτικό Κτίριο Ανδρόγεω, 3ος Όροφος (από 09.00 μέχρι 14.00). Τηλ.: 2813 409232

- Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, Στάδιο Ελευθερίας, Πλατεία Κόρακα - Χανιώπορτα (από 09.00 μέχρι 14.00 και 17.00 μέχρι 20.00). Τηλ.: 2810253587.

- Επίσης η εγγραφή γίνεται και ηλεκτρονικά στο σαιτ της διοργάνωσης:

www.run-greece.gr

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στο Παγκρήτιο στάδιο – θύρα 1, την Παρασκευή 28/4 (17.00 – 20.00) και το Σάββατο 29/4 (10.00 – 20.00), εφ΄ όσον υπάρχουν διαθέσιμοι αριθμοί.

Αγωνίσματα και διαδρομές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 30/4 και μπορούν οι συμμετέχοντες να διασχίσουν τρέχοντας ή βαδίζοντας.

10.00: Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2001 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

11.30: Αγώνας Παιδιών 1.000μ. Αγοριών και Κοριτσιών (Μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄τάξη και με έτη γέννησης 2005 – 2006 - 2007).

11.45: Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2004 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

 
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ
News - Αθλητισμός
Κυριακή, 23 Απρίλιος 2017 17:46

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ  ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ  ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ

 resized IMG 0751

Εκατοντάδες παιδιά συμμετείχαν σήμερα στα Βοτσαλάκια στην εκδήλωση με αθλητικά και ψυχαγωγικά δρώμενα, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, με σκοπό την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα υγείας και αθλητισμού. Η εκδήλωση περιλάμβανε πολυποίκιλα  αθλητικά δρώμενα, χορό, παράσταση θεάτρου σκιών, face painting και ενημέρωση στα παιδιά από ειδικούς παιδαγωγούς.

 resized IMG 0774

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας  του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.)  κα Σταυρούλα Αντωνάκου δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάνουμε δραστηριότητες για τα παιδιά των δημοτών. Θέλουμε κατ’ αρχήν τα παιδιά να νοιώσουν ότι παίζουν, ότι αυτό που κάνουν είναι ένα παιχνίδι και μετά να μπορέσουμε να τους μεταδώσουμε το «ευ αγωνίζεσθαι». Έχουμε πολλές δραστηριότητες. Οι γυμναστές του Ο.Π.Α.Ν. έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό όλη τη χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να το καθιερώσουμε και να το κάνουμε όσο πιο μεγάλο γίνεται μέσα στους επόμενους μήνες. Ακολουθούν πολλά «events»  από τον Ο.Π.Α.Ν., πολιτιστικά και αθλητικά. Μέσα στον Μάιο θα έχουμε δρομικά, θα έχουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Είναι όλα δωρεάν για τους δημότες και ελπίζουμε όλοι να περνάνε καλά, γιατί οι εποχές είναι λίγο πιεσμένες, έχουμε όλοι άγχος αλλά τα παιδιά πάντα είναι προτεραιότητά μας.

 resized IMG 0811

Σε ερώτηση ποιες  είναι οι αθλητικές  διοργανώσεις   του Ο.Π.Α.Ν. για τους μεγάλους  η κα Αντωνάκου απάντησε: 

«Το πρώτο μας  «event» για τους μεγάλους είναι στις 20 Μαΐου, με ένα δρομικό το οποίο γίνεται για πρώτη φορά στον Πειραιά, ένα «night  run», που θα ξεκινάει από το Καραϊσκάκη, θα περνάει από το Μικρολίμανο και την Καστέλα. Προσκαλούμε και τους Πειραιώτες, αλλά και τον κόσμο εκτός Πειραιά, να κάνουν αυτήν την πανέμορφη διαδρομή και να δώσουμε κι ένα δυνατό μήνυμα, γιατί πάντα όλες οι εκδηλώσεις μας έχουν έναν κοινωνικό κι ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Αρχής γενομένης λοιπόν στις 20 Μαΐου έχουμε αυτό τον αγώνα δρόμου για ανθρώπους όλων των ηλικιών και μετά συνεχίζουμε δυναμικά με πάρα πολλά «events»  με ιστιοπλοϊκούς και κολυμβητικούς αγώνες. Προσπαθούμε με τις συνθήκες που επικρατούν στον Πειραιά, λόγω έργων, να μην ταλαιπωρούμε τον κόσμο. Έχουμε αποφύγει να κάνουμε δρομικά σε ανοικτούς χώρους. Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που έχουμε ως Δήμος για να είναι όλοι ικανοποιημένοι».      

  
«Αυτοκράτορας» της Ευρώπης ξανά ο καταπληκτικός Λευτέρης Πετρούνιας! (videos)
News - Αθλητισμός
Σάββατο, 22 Απρίλιος 2017 16:52

«Αυτοκράτορας» της Ευρώπης ξανά ο καταπληκτικός Λευτέρης Πετρούνιας! (videos)

18057759 10211245863516097 8649607300689786459 n
 

 

petrounias_cluj2017_qualification

Άλλη μία χρυσή σελίδα έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σαρώνοντας στο διάβα του και στο Κλουζ!
Παράλληλα, η ελληνική γυμναστική κατέγραψε μία ιστορική διπλή επιτυχία στη ρουμανική πόλη, αφού ανάμεσα στους φιναλίστ των κρίκων ήταν και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, τερματίζοντας στην τιμητική 6η θέση. Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είχε διπλή εκπροσώπηση στον τελικό του ίδιου οργάνου σ’ ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης.

Η κατάμεστη από 5.000 φιλάθλους «Σάλα Πολιβαλέντα» του Κλουζ χόρεψε στους ήχους του «Ζορμπά» και υποκλίθηκε στον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είναι μία κλάση πάνω απ’ όλους τους αντιπάλους του: Με 15,433 βαθμούς, έπειτα από μια καταπληκτική εκτέλεση του προγράμματός του (συντελεστής δυσκολίας 6,30), κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τεράστια βαθμολογική διαφορά από τον Βρετανό Κόρτνι Τάλοχ (15,066 β.) και τον Ουκρανό Ίγκορ Ραντιβίλοφ (15,033 β.), που τον ακολούθησαν στο βάθρο.
Ο αθλητής του Δημήτρη Ράφτη ήταν ο κορυφαίος όλων και στον προκριματικό της Τετάρτης (19/04) με 15,366 β., με εξίσου χαώδη απόσταση από τους αντιπάλους του.

Το χειροκρότημα κέρδισε στους κρίκους και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο οποίος στην πρώτη του παρουσία σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης κατέκτησε την εξαιρετική 6η θέση με 14,666 βαθμούς, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,00.
Ο ανερχόμενος πρωταθλητής είχε πάρει την 8η θέση στον προκριματικό με 14,700 βαθμούς και έδειξε με την πρόκρισή του ότι η ελληνική ενόργανη έχει λαμπρό παρόν αλλά και μέλλον, κατορθώνοντας να αναδεικνύει όλο και περισσότερους αθλητές διεθνούς κλάσης, παρ’ όλες τις αντιξοότητες.

Για τον Πετρούνια, αυτός είναι ο τρίτος ευρωπαϊκός τίτλος και μάλιστα συνεχόμενος, έπειτα από τους αντίστοιχους θριάμβους του το 2015 στο Μονπελιέ και το 2016 στη Βέρνη, καθώς και το συνολικά τέταρτο μετάλλιό του στο θεσμό, αφού είχε κερδίσει το χάλκινο στο ντεμπούτο του το 2011 στο Βερολίνο.

Επιπλέον, ο Έλληνας «άρχοντας των κρίκων» μετρά πλέον έξι διαδοχικά χρυσά μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις από το 2015 και μετά, αφού στα τρία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έρχονται να προστεθούν οι νίκες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της ίδιας χρονιάς και φυσικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει τη Δευτέρα (24/04) μέσω Βουκουρεστίου με την πτήση “RO 273” της “Tarom” και αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 18:05 το απόγευμα.

Στους υπόλοιπους τελικούς οργάνων της ημέρας, ξεχώρισε η επικράτηση στο έδαφος του θρυλικού Μαριάν Ντραγκουλέσκου, που αποθεώθηκε από τους Ρουμάνους συμπατριώτες του και έφτασε στην συγκομιδή – ρεκόρ των δέκα χρυσών μεταλλίων στο θεσμό, ξεπερνώντας τα εννιά της Νάντια Κομανέτσι.

Πρωταθλητές Ευρώπης αναδείχθηκαν επίσης ο Ρώσος Νταβίντ Μπελιάβσκι στον πλάγιο ίππο, υποσκελίζοντας τον Ούγγρο κάτοχο έξι τίτλων Κρίστιαν Μπέρκι, η Γαλλίδα Κολίν Ντεβιγιάρ στο άλμα και η Βελγίδα Νίνα Ντερβέλ στους ασύμμετρους ζυγούς.

Η αυλαία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης του Κλουζ πέφτει την Κυριακή (23/04) με το δεύτερο σκέλος των τελικών οργάνων (Άνδρες: άλμα, δίζυγο, μονόζυγο, Γυναίκες: δοκός ισορροπίας, έδαφος).

Δείτε όλα τα βίντεο από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο κανάλι της Ε.Γ.Ο. στο YouTube!

Το πρόγραμμα του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων:https://www.facebook.com/HellenicGymnasticsFederation/videos/1325259344216400/

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Λευτέρη Πετρούνια:https://www.facebook.com/HellenicGymnasticsFederation/videos/1325291354213199/

Το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη στον τελικό των κρίκων:https://www.facebook.com/HellenicGymnasticsFederation/videos/1325267804215554/

Οι νικητές στους τελικούς οργάνων του Σαββάτου (22/04):

ΑΝΔΡΕΣ

Έδαφος
1. Μαριάν Ντραγκουλέσκου (Ρουμανία) 14,500 β.
2. Ντμίτρι Λάνκιν (Ρωσία) 14,466 β.
3. Αλεξάντερ Σατίλοφ (Ισραήλ) 14,400 β.

Πλάγιος ίππος
1. Νταβίντ Μπελιάβσκι (Ρωσία) 15,100 β.
2. Κρίστιαν Μπέρκι (Ουγγαρία) 14,900 β.
3. Χαρουτιούν Μερντινιάν (Αρμενία) 14,833 β.

Κρίκοι
1. Λευτέρης Πετρούνιας (ΕΛΛΑΔΑ) 15,433 β.
2. Κόρτνι Τάλοχ (Βρετανία) 15,066 β.
3. Ίγκορ Ραντιβίλοφ (Ουκρανία) 15,033 β.
—————————————————————————-
6. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (ΕΛΛΑΔΑ) 14,666 β.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Άλμα
1. Κολίν Ντεβιγιάρ (Γαλλία) 14,466 β. (1ο άλμα: 14,633, 2ο άλμα: 14,300)
2. Έλι Ντάουνι (Βρετανία) 14,350 β. (1ο άλμα: 14,400, 2ο άλμα: 14,300)
3. Μπογκλάρκα Ντεβάι (Ουγγαρία) 14,316 β. (1ο άλμα: 14,400, 2ο άλμα: 14,233)

Ασύμμετροι ζυγοί
1. Νίνα Ντερβέλ (Βέλγιο) 14,633 β.
2. Ελένα Ερέμινα (Ρωσία) 14,300 β.
3. Έλι Ντάουνι (Βρετανία) 14,133 β.
3. Ελίζαμπετ Ζάιτς (Γερμανία) 14,133 β.

http://www.ego-gymnastics.gr/2017/04/22/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%82/

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 22 Απρίλιος 2017 17:27
 
Τένις, Έγκυος η Σερένα Γουίλιαμς, μένει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2017.
News - Αθλητισμός
Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 17:18

Τένις,

Έγκυος η Σερένα Γουίλιαμς, μένει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2017.
5f330-serena-williams-pregnant

Η μεγάλη σταρ του τένις Σερένα Γουίλιαμς είναι έγκυος και θα πάρει άδεια μητρότητας από τους αγωνιστικούς χώρους για το υπόλοιπο του 2017, καθώς αναμένεται να γεννήσει το Φθινόπωρο, όπως ανακοίνωσε χθες η εκπρόσωπος της.

Η επιβεβαίωση ήρθε λίγες ώρες αφότου η Γουίλιαμς ανέβασε στο Snapchat μια selfie φωτογραφία στην οποία φορούσε ένα κίτρινο μαγιό, έδειχνε την κοιλιά της και είχε λεζάντα “20 εβδομάδες”.

Η Γιουίλιαμς διέγραψε τη φωτογραφία λίγο αργότερα και περίμενε περισσότερο από έξι ώρες για να κάνει κάποιο δημόσιο σχόλιο, υποκινώντας τη συζήτηση μεταξύ των φίλων του τένις για το κατά πόσον η Νο. 1 στον κόσμο τενίστρια ήθελε να αστειευτεί.

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω ότι η Σερένα περιμένει παιδί το φθινόπωρο", δήλωσε η Κέλλυ Μπους Νόβακ, υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων της Γουίλιαμς.

Ο Νόβακ είπε στο Reuters ότι η Γουίλιαμς σκοπεύει να μείνει εκτός δράσης το υπόλοιπο της σεζόν του 2017 και να επιστρέψει τον επόμενο χρόνο.

http://www.typos.com.cy/cat/3/article/27364

 
ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΟ 2016 – ΣΤΙΓΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"
News - Αθλητισμός
Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 15:59

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

"ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΟ 2016 – ΣΤΙΓΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"

 Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΟ 2016 – ΣΤΙΓΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ".

image003

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ:  20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -  20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 9.00-19.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.00-16.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.00-14.00

 
Η φλόγα του «Μαραθωνίου Ζωής» ανάβει στον 8ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο! Η Μαρία Πολύζου τρέχει με τη φλόγα της Ελπίδας στον 8ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο την Κυριακή 23 Απριλίου
News - Αθλητισμός
Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 08:36

Η φλόγα του «Μαραθωνίου Ζωής» ανάβει στον 8ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο!

Η Μαρία Πολύζου τρέχει με τη φλόγα της Ελπίδας στον 8ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο την Κυριακή 23 Απριλίου

unnamed 1

Πιστός στη δέσμευσή του για να προάγει το κοινωνικό έργο και να μεταδίδει με τις δυνάμεις του σημαντικά μηνύματα, ο 8ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος, συμπάττει με την Πανελληνιονίκη και Κάτοχο του Πανελληνίου Ρεκόρ στο αγώνισμα του Μαραθωνίου, Μαρία Πολύζου και την ομάδα της Marathon Team Greece by M.Polyzou. Έτσι, την Κυριακή 23 Απριλίου, θα τρέξουμε όλοι μαζί για τους σκοπούς του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», αναζητώντας εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Στα πλαίσια του προγράμματος «Μαραθώνιος Ζωής» που έχει βάλει σε εφαρμογή η Μαρία Πολύζου και οι δρομείς της από την αρχή της χρονιάς με σκοπό να πολλαπλασιαστούν οι εθελοντές δότες μυελού των οστών, μετά την Αίγινα, το Μαρούσι, τον Άγιο Κοσμά, τους μαραθωνίους Αρχαίας Ολυμπίας, Θεσσαλονίκης και Ρόδου και τον Ημιμαραθώνιο στην Άρτα, σύσσωμη η ομάδα θα βρεθεί στο Παλαιό Φάληρο για να συμμετάσχει στον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες.

Στην εκκίνηση των αγώνων του θα βρεθεί η Φλόγα του «Μαραθωνίου Ζωής» και θα διεξαχθεί συμβολική λαμπαδηδρομία!

 

Όλη την ημέρα, εξειδικευμένο προσωπικό του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» θα είναι επίσης εκεί προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για τις δράσεις του και όσοι το επιθυμούν να γίνουν επιτόπου εθελοντές δότες μυελού των οστών! Πρόκειται για μια απλούστατη διαδικασία που διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα αλλά είναι αρκετά για να σωθούν πολλές ζωές.

Κάθε πολίτης, 18 έως 45 ετών που επιθυμεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών, συμπληρώνει την απαιτούμενη αίτηση και δίνει δείγμα σάλιου. Έτσι, αυτομάτως γίνεται ένας από τους χιλιάδες δρομείς που παίρνουν μέρος στον «Μαραθώνιο Ζωής» δίνοντας ελπίδα για ζωή στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο!

 

Έλα κι εσύ να πάρεις μέρος στον «Μαραθώνιο Ζωής» του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και της Ομάδας Δρομέων της Μαρίας Πολύζου! Είτε τρέξεις, είτε όχι στους αγώνες του 8ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου, στον «Μαραθώνιο Ζωής» μπορείς να δώσεις ελπίδα για ζωή! Έστω και ένα παιδί να σωθεί από αυτή την προσπάθεια, όλοι μαζί θα έχουμε πετύχει το κορυφαίο ρεκόρ στη ζωή μας!

 

 

 
Σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις από την Περιφέρεια Αττικής
News - Αθλητισμός
Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 17:49

Σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις από την Περιφέρεια Αττικής

αφίσα τοξοβολία

Δύο σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις διοργανώνει και υποστηρίζει την επόμενη εβδομάδα η Περιφέρεια Αττικής. Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής (Ε.Σ.Σ.Ν.Α.) συνδιοργανώνουν από τις 18 έως τις 23 Απριλίου 2017 τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2017, καθώς και το πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων κάτω των 18 ετών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις (γήπεδο beach volley) παραλία Καλλιθέας - Μοσχάτου, με ελεύθερη είσοδο. Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις της Ε.Σ.Σ.Ν.Α., στην οποία θα αγωνιστούν περίπου 600 αθλητές και αθλήτριες, που ανήκουν σε σωματεία της Αττικής.

Παράλληλα, η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, διοργανώνει από τις 17 έως τις 22 Απριλίου 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Μάκρης στο Δήμο Μαραθώνα, το Διεθνή αγώνα Τοξοβολίας (Marathon European Youth Cup 2017) με συμμετοχή περισσότερων από 300 αθλητών, από 30 και πλέον χώρες. Ο αγώνας πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής. Είσοδος Ελεύθερη.

 
Πέτρος Τατούλης «Περιφέρεια και Τεγεατικός φτιάχνουν το γήπεδο της Τεγέας»
News - Αθλητισμός
Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 12:56

Πέτρος Τατούλης «Περιφέρεια και Τεγεατικός φτιάχνουν το γήπεδο της Τεγέας»

unnamed

«Ανοίγει ο δρόμος για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων και την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο της Τεγέας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης με τον Πρόεδρο του Τεγεατικού Συνδέσμου κ. Παναγιώτη Αθανασόπουλο, την Τρίτη 11 Απριλίου 2017 στην έδρα της Περιφέρειας.
Ο κ. Τατούλης έκανε λόγο για την υλοποίηση ενός σπουδαίου έργου για μια ιδιαίτερα κρίσιμη αθλητική υποδομή στην Τεγέα και τόνισε ότι ικανοποιεί ένα διαχρονικό αίτημα της περιοχής.
Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία και θα διαθέσει τους απαιτούμενους πόρους.
Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην προγραμματική σύμβαση θα δημιουργηθεί μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση, με τη βελτίωση και διαμόρφωση των εγκαταστάσεων καθώς και την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Τ.Κ. Επισκοπής, Δ.Ε. Τεγέας, Δήμου Τρίπολης.

 
ΚΗΦΙΣΙΑ 4ο ATTIKA RUN&FUN grand prix Υπέροχος αγώνας σε ασφαλέστατη διαδρομή!!!
News - Αθλητισμός
Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 15:10

ΚΗΦΙΣΙΑ 9 Απριλίου 4ο ATTIKA RUN&FUN grand prix

Υπέροχος αγώνας σε ασφαλέστατη διαδρομή!!!

resized EKKINHSHKHFISIA

Γ’ αγώνας 4ου ATTIKA RUN&FUN ΚΗΦΙΣΙΑ 2017: Πολύ ωραίος αγώνας σε αρμονική συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κηφισιάς, εκατοντάδες δρομείς χάρηκαν τον αγώνα που διεξήχθη μ’ έναν ηλιόλουστο καιρό και σε μια ασφαλέστατη διαδρομή για την οποία φρόντισαν η Τροχαία Κηφισιάς και οι δεκάδες εθελοντές που απέκλεισαν όλους τους δρόμους που διέρχονταν οι δρομείς.

resized 5ΑΝΔΡΕΣ

Άψογος, με μεγάλη συμμετοχή ήταν και ο Γ’ αγώνας του 4ου ATTIKA RUN&FUN που πραγματοποιήθηκε στην Κηφισιά την Κυριακή 9 Απριλίου σε συνδιοργάνωση της FEEL GOOD Sports Club με τον Δήμο Κηφισιάς, τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Θωμάκο και το φίλαθλο πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Κηφισιάς «Δημ. Βικέλας» κ. Αχιλλέα Κουρέπη και της πολύ καλής ομάδας του!

resized 5ΓΥΝΑΙΚΕΣ

O νικητής των 5 χλμ, Γιάννης Δημακουλέας, με απαράμιλλο στυλ καλπάζει προς τη νίκη

resized 10ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ο επίσημος χορηγός μας ενυδάτωσης ΒΙΚΟΣ προσέφερε άφθονα μεταλλικά νερά Βίκος, πορτοκαλάδες Βίκος για τα παιδιά και ήταν ο αμέριστος αρωγός μας στα κύπελλα, στα μετάλλια του αγώνα όπως και στα T-Shirts των εθελοντών.

resized ANDRES10

Ήταν ένα υπέροχο ηλιόλουστο πρωινό όπου φυσούσε ελαφρά ένα ευεργετικό αεράκι που προσέφερε στους δρομείς τη δροσιά του και τους έκανε να νιώθουν ΕΥΕΞΙΑ και χαρά!!! Ο αγώνας είχε καλό σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και υποστηρίχθηκε από την AMSTEL free, τα μεταλλικά νερά Βίκος που ήταν ο χορηγός ενυδάτωσης του αγώνα, των Dole μπανάνες, της 361ο εταιρείας αθλητικών ειδών και το METROPOLITAN HOSPITAL και των χορηγών επικοινωνίας Καθημερινή, Action 24, Running News.gr, Επένδυση.

Στιγμιότυπα και φωτογραφίες από τον αγώνα στον οποίο συμμετείχαν εκατοντάδες δρομείς δημότες/κάτοικοι Κηφισιάς και πολλοί άλλοι κάτοικοι Αθηνών και πολλά παιδιά από τα δημοτικά σχολεία της Κηφισιάς, διεξήχθη δε παρουσία του φίλαθλου Δημάρχου κ. Γιώργου Θωμάκου και του προέδρου του «Δημ. Βικέλας» κ. Αχιλλέα Κουρέπη.

resized KYPELABIKOS

 

Οι 3 πρώτοι νικητές

 

 

5 χιλιόμετρα ανδρών

 1. Δημακουλέας Γιάννης, ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, (17:23)

 2. Πανταζής Δημήτριος, ΣΔΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, (18:46)

 3. Βαρδάκης Γιώργος, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, (19:25)

 

 

5 χιλιόμετρα γυναικών

 1. Τσουπάκη Ειρήνη, Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, (18:53)

 2. Παντέρη Βασιλεία (22:22)

 3. Αναστασιάδου Δήμητρα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, (22:51)

 

 

10 χιλιόμετρα ανδρών

 1. Νικολάου Κώστας, ΠΑΟ, (34:53)

 2. Παπαδόπουλος Ευθύμιος, ΑΕΚ, (39:01)

 3. Χελβατζιάν Κάρλος, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, (39:57)

 

resized METALLIABIKOS

 

 

 

10 χιλιόμετρα γυναικών

 1. Μπανανά Ειρήνη, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, (45:56)

 2. Ιωάννου Διονυσία, GR RUNNERS CLUB, (49:15)

 3. Τσουκνάκη Δέσποινα, ΑΓΣ ΤΟ ΟΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, (49:29)

resized NIKHTHS5XLM

 

1 χιλιόμετρο αγοριών

 1. Χρυσόγελος Κωνσταντίνος

 2. Αθανασίου Θάνος

 3. Σωτηρόπουλος Γιώργος

resized ΔΗΜΑΡΧΟΣΚΟΡΙΤΣΙΑ

 

1 χιλιόμετρο κοριτσιών

 1. Βωσινιώτη Μαριέτα & Μπελεμέζη Δέσποινα

 2. Μπερτόλη Ασπασία

Η απονομή στις νικήτριες του 1 χλμ. από τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο. Διακρίνονται οι δύο πρώτες νικήτριες που τερμάτισαν μαζί!!

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 15:17
 
Ο Δήμος Αμαρουσίου γιόρτασε μαζί με τα παιδιά την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη. Γ. Πατούλης: Ο Ολυμπισμός προσπαθεί να δημιουργήσει έναν τρόπο ζωής που στηρίζεται στη χαρά της προσπάθειας, την εκπαιδευτική αξία του καλού παρ
News - Αθλητισμός
Παρασκευή, 07 Απρίλιος 2017 18:55

Ο Δήμος Αμαρουσίου γιόρτασε μαζί με τα παιδιά την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Γ. Πατούλης: Ο Ολυμπισμός προσπαθεί να δημιουργήσει έναν τρόπο ζωής που στηρίζεται στη χαρά της προσπάθειας, την εκπαιδευτική αξία του καλού παραδείγματος και το σεβασμό για οικουμενικές θεμελιώδεις ηθικές αξίες.

resized αναβιωση

 

Ο Δήμος Αμαρουσίου, η ΚΕΔΑ (Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου),  το Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς με τη στήριξη του Γραφείου Παιδείας του  Δήμου Αμαρουσίου, με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού  για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη 2017, διοργάνωσαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου μια λαμπρή εκδήλωση τιμώντας παράλληλα την επέτειο της Αναβίωσης των Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα στις 6 Απριλίου 1896.

resized FullSizeRender

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσίαση σε παιδιά, από σχολεία του δήμου, του επιτυχημένου εκπαιδευτικού βιβλίου της συγγραφέως Ιλεάνας Κλοκώνη με τίτλο: 

«Αξίες Ολυμπιακές! Από την Ολυμπία… προς όλο τον Κόσμο! Ένα μαγικό ταξίδι!».  

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τα παιδιά όπου έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις Αξίες του Ολυμπισμού που γεννήθηκαν στην χώρα μας και στην Ολυμπιακή μας Ιστορία.  Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προεδρου της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαου Πέππα και αμέσως η υπεύθυνη Εθελοντισμού και Νέας γενιάς  κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου έδωσε τη σκυτάλη  στη συγγραφέα για να εμπνεύσει τα παιδιά στον Ολυμπιακό Ύμνο και στην ιστορία του βιβλίου.  Τα μικρά παιδιά του Δήμου Αμαρουσίου είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, στον μαγικό κόσμο της Ολυμπιακής μας Ιστορίας και των Αξιών του Ολυμπισμού και του Αθλητισμού και να απαγγείλουν ποιήματα Ολυμπιακών Αξιών!

resized IMG 5968

Επίσης, πραγματοποιήθηκε από τους διοργανωτές παρουσίαση των σπουδαίων ομιλητών που παρευρέθηκαν και διάβασαν αποσπάσματα από το βιβλίο στα παιδιά, οι οποίοι ήταν: ο Χρυσός Ολυμπιονίκης των Συγχρονισμένων Καταδύσεων Νίκος Συρανίδης, η Αργυρή Ολυμπιονίκης στο Άλμα εις ύψος Νίκη Μπακογιάννη και η Ολυμπιονίκης του στίβου στο αγώνισμα του Τριπλούν Όλγα Βασδέκη.

Ο Δήμος Αμαρουσίου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τίμησε το ανωτέρω παιδικό  βιβλίο ξεχωρίζοντας το για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου. Επίσης  η ΚΕΔΑ  με  το Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς, είχαν φροντίσει κάθε παιδί να παραλάβει το βιβλίο, δια χειρός των Ολυμπιονικών.

Ο εορτασμός για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη-2017 ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων στην παγκόσμια καμπάνια του Διεθνούς Οργανισμού Peace & Sport,  White Card,  η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα Αλβέρτο Β’ του Μονακό, και έχει στόχο να προβάλει τον εορτασμό της ημέρας  μέσα από τη χρήση του #whitecard @peaceandsport #IDSDP και να μεταφέρει το μήνυμα της ειρήνης σε όλο τον κόσμο. Έτσι, όλοι κράτησαν  ψηλά μια λευκή κάρτα και έστειλαν ηχηρό μήνυμα ειρήνης από την πόλη που αναβίωσαν οι 1οι Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, την Αθήνα, λέγοντας μικροί και μεγάλη με μια φωνή ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους διοργανωτές για την άριστη επιμέλεια της εκδήλωσης και τόνισε πως, «Ο Ολυμπισμός, είναι η φιλοσοφία η οποία μέσω της εκπαίδευσης, αποσκοπεί στην καλλιέργεια υγιών ηθικών αξιών, συμβάλλοντας στη διαδικασία ηθικής διαπαιδαγώγησης του σύγχρονου ανθρώπου. Οι αρχές του Ολυμπισμού αποτελούν πολύτιμη πηγή αξιών και ιδανικών τα οποία, μέσω της εκπαίδευσης, αναδεικνύουν την ανθρωπιστική και πολιτιστική αξία του αθλητισμού.

Συγκεράζοντας τον αθλητισμό με τον πολιτισμό και την παιδεία, ο Ολυμπισμός προσπαθεί να δημιουργήσει έναν τρόπο ζωής που στηρίζεται στη χαρά της προσπάθειας, την εκπαιδευτική αξία του καλού παραδείγματος και το σεβασμό για οικουμενικές θεμελιώδεις ηθικές αξίες», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί τους κ. Νικόλαο Πέππα Πρόεδρο ΚΕΔΑ ,τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Νώντα Γαρδέλη , τους  Δημοτικούς συμβουλους υπευθύνους για θέματα παιδιάς κ. Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και Ελένη Βλάχου -Σταματάκη, την πρόεδρο του ΟΚOIΠΑΔΑ κ. Ελένη Λέκκα καθώς και τα σχολεία 8ο και 16ο Δημοτικό Αμαρουσίου για την παρουσία τους στην όμορφη εκδήλωση που ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πολλά αυτόγραφα στα  παιδιά από τους Ολυμπιονίκες και την συγγραφέα.

 
Η Εθνική Παίδων Χαντμπολ στην Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό.
News - Αθλητισμός
Παρασκευή, 07 Απρίλιος 2017 18:13

Η Εθνική Παίδων Χαντμπολ στην Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό.

resized 17837845 1456845014346909 1736640182 o

 

 

Image111

resized 17692385 1456841627680581 120431003 o

 

Image112

 

resized 17820470 10154723855539735 255312033 o

 

Image113

 

resized 17820626 1456843837680360 287562041 o

resized 17836883 10154723855574735 1350414911 o

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 07 Απρίλιος 2017 18:20
 
Περισσότερα Άρθρα...


Σελίδα 6 από 182
Στη Ναύπακτο ολοκληρώνεται θριαμβευτικά την Κυριακή το Bike Odyssey
Στη Ναύπακτο ολοκληρώνεται θριαμβευτικά την Κυριακή το Bike Odyssey
Στη Ναύπακτο ολοκληρώνεται θριαμβευτικά την Κυριακή το Bike Odyssey Στη γραφική Ναύπακτο θα πέσει την Κυριακή η αυλαία του Bike Odyssey, ...

ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ με συμμετοχή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ & ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ - ΝΟΜΑΔΕΣ // ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ με συμμετοχή ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ & ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ - ΝΟΜΑΔΕΣ // ΝΕΟ SINGLE & VIDEO CLIP!
   Mιρέλα Πάχου «ΝΟΜΑΔΕΣ» (Σε Συμμετοχή Γιάννη Κότσιρα & Μίλτου Πασχαλίδη)     Το νέο single της Μιρέλας ...

Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover» ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών
Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover» ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών
Συνέχεια με «Εμποράκο» και «Stopover» ● Στη δεύτερη εβδομάδα οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών     Η ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση