ATTICANEWS.GR

Member Area
Αθλητισμός
Οι Μάντης και Καγιαλής πήραν το χάλκινο στα 470, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Santander της Ισπανίας.
News - Αθλητισμός
Δευτέρα, 01 Μάιος 2017 18:51

Οι Μάντης και Καγιαλής πήραν το χάλκινο στα 470, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Santander της Ισπανίας.

resized Image2Α

 

resized Image2

2017 World Cup Series-Round two

Στο Hyers και λίγο πριν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Santander της Ισπανίας, οι Μάντης και Καγιαλής πήραν το χάλκινο στα 470.

Πολύ καλή και η εμφάνιση των κοριτσιών του 470  Μπόζη-Κλωναρίδου που στη madal race τερμάτισαν 2ες και κατετάγησαν τελικά 8ες.

Τελικά αποτελέσματα

Medal Race 470M

resized 18199045 309928006106420 4721162143913736357 n

 
Πέντε χιλιάδες, μικροί και μεγάλοι έτρεξαν για καλό σκοπό στη μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού «Run Grecce-Ηράκλειο 2017» που προβάλλει την Κρήτη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
News - Αθλητισμός
Κυριακή, 30 Απρίλιος 2017 18:10

Πέντε χιλιάδες, μικροί και μεγάλοι έτρεξαν για καλό σκοπό στη μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού «Run Grecce-Ηράκλειο 2017» που προβάλλει την Κρήτη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

resized 5 1

Πέντε χιλιάδες αθλητές και πολίτες όλων των ηλικιών από όλη την Κρήτη συμμετείχαν σήμερα στη μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού και του πολιτισμού «Run Grecce-Ηράκλειο 2017» που γίνεται με επιτυχία για 5η χρονιά στο νησί. Η γιορτή του μαζικού αθλητισμού που προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι», την αλληλεγγύη τον εθελοντισμό και προβάλλει την Κρήτη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό οργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ-ΣΕΓΑΣ Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, το δήμο Ηρακλείου, και την προσφορά πολλών εθελοντικών φορέων, οργανώσεων και υπηρεσιών. Χιλιάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές από το Ηράκλειο αλλά και από όλη την Κρήτη συμμετείχαν στους αγώνες πόλης 5 , 10 χιλιομέτρων και Παιδιών 1.000μ. την αφετηρία εκκίνησης των οποίων έδωσαν ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργου Πιτσούλη. Στη μεγάλη διοργάνωση που παράλληλα εκπέμπει πολλαπλά μηνύματα σε όλους και κυρίως στους νέους, αναφέρθηκαν σε δηλώσεις τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ενώ μεγάλος χορηγός των αγώνων είναι η WIND η οποία όπως ανακοινώθηκε θα ενισχύσει το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

resized 6

Οι δηλώσεις στα ΜΜΕ:

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης:

«Μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, την τελευταία πενταετία, το RUN GREECE που έχει αγκαλιάσει η κοινωνία, μια διοργάνωση που γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, σε όλο τον κόσμο που συμμετείχε, καταφέραμε και βγάζουμε οικογένειες με παιδιά και συμμετέχουν σε αυτούς τους σπουδαίους αγώνες. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι με την συνεργασία όλων, καταφέρνουμε και οργανώνουμε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή σπουδαία αθλητικά γεγονότα. Ο στόχος μας κάθε χρόνο είναι να έχουμε αθλητικές διοργανώσεις που θα αναδεικνύουν και θα προβάλλουν την Κρήτη στην Ελλάδα, στο κόσμο, και στο τομέα του αθλητισμού όπως γίνεται με τον τουρισμό και το πολιτισμό. Επίσης μέσω του Run Greece-Ηράκλειο περνάμε ένα μεγάλο κοινωνικό μήνυμα, προς τους νέους ειδικά, μακριά από τις εξαρτήσεις, και ενασχόληση με τον αθλητισμό».

resized 12

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός:

«Το Ηράκλειο υποδέχεται με χαρά για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το RUN GREECE, μια αθλητική γιορτή που πλέον έχει γίνει θεσμός! Το ρεκόρ συμμετοχών που επετεύχθη φέτος δείχνει ότι οι Ηρακλειώτες έχουν αγκαλιάσει αυτόν τον αγώνα. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς ως Δήμος Ηρακλείου. Στηρίζουμε εμπράκτως το RUN GREECE με τις υπηρεσίες και το έμψυχο δυναμικό μας και τους εθελοντές μας, επειδή θεωρούμε ότι προάγει την αγνή αγάπη για τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα, την αξία της συμμετοχής, όχι της νίκης. Προάγει, εν ολίγοις, τον αθλητικό πολιτισμό, όπως ακριβώς εμείς τον εννοούμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν σκληρά προκειμένου να φέρουν εις πέρας με επιτυχία και την φετινή διοργάνωση».

resized 13

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης

«Για πέμπτη χρονιά η διοργάνωση αυτή έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής, κοντά στις 5.000 συμμετοχές, πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Οι αγώνες προβάλλουν τον μαζικό αθλητισμό, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, έχουμε πολλές επισκέψεις από άλλες περιοχές, φέτος υπάρχουν και πολλές καινοτομίες. Συγκεκριμένα, μια από αυτές, μέσα στον σακίδιο που παίρνουν οι αθλητές υπάρχουν μηνύματα για την πυροπροστασία, την Πυροσβεστική, την οδική ασφάλεια, μηνύματα για τις απεξαρτήσεις κλπ.».

resized 17

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος:

«Γιορτή του αθλητισμού ακόμη μεγαλύτερη φέτος, η κοινωνία του Ηρακλείου, της Κρήτης έχει αγκαλιάσει το θεσμό του RUN GREECE έχει δικαιώσει την έμπνευση μας να βγάλουμε στο δρόμο τους κατοίκους των πόλεων που συμμετέχουν στον αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους πολίτες για την συμμετοχή τους, τους εθελοντές για την βοήθεια τους, τους στρατηγικούς μας εταίρους, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, όλες τις οργανώσεις που μας βοηθούν. Θέλω να ευχηθώ ο αγώνας αυτός να γίνεται όλο και μεγαλύτερος χρόνο με το χρόνο και θέλω να τονίσω ότι ακριβώς επειδή έχουμε αυτή την ανταπόκριση, το Ηράκλειο είναι για τον ΣΕΓΑΣ πόλη στην οποία έγιναν και θα γίνουν στο χρόνο που έρχεται και άλλες πολύ σημαντικές διοργανώσεις».

resized 18

 

 
Την στήριξη της Περιφέρειας στην δημιουργία προπονητηρίου ρίψεων στα Χανιά ανακοίνωσε σε εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης
News - Αθλητισμός
Κυριακή, 30 Απρίλιος 2017 10:21

Την στήριξη της Περιφέρειας στην δημιουργία προπονητηρίου ρίψεων στα Χανιά ανακοίνωσε σε εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

resized 1

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ και αθλητών ανακοίνωσε την πρόθεση της Περιφέρειας να στηρίξει την δημιουργία προπονητηρίου ρίψεων στα Χανιά σε χώρο που αναμένεται να διαθέσει το Πολυτεχνείο Κρήτης. Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με θερμά χειροκροτήματα στην εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ χθες το βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα "Ανδρόγεω" παρουσία αθλητών, τοπικών αρχών, φορέων του αθλητισμού που βραβεύτηκαν από τον ΣΕΓΑΣ για την προσφορά τους στον Αθλητισμό.

resized 2

«Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την άμεση αποδοχή του αιτήματος μας που συζητήσαμε τώρα μέσα σε δυο λεπτά για την δημιουργία του προπονητηρίου ρίψεων. Ευχαριστούμε θερμά και τον νέο σύμμαχο που αποκτήσαμε τον πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης για την διάθεση του χώρου» τόνισε με έμφαση μιλώντας στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος. Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ νωρίτερα είχε βραβεύσει τον Περιφερειάρχη για την συνολική προσφορά του στον Αθλητισμό. Ο Περιφερειάρχης στον χαιρετισμό που απηύθυνε ,τόνισε πως η Περιφέρεια συνεργάζεται με τους φορείς και έμπρακτα στηρίζει τον Αθλητισμό σ ολόκληρη την Κρήτη, ενώ ευχαρίστησε τον ΣΕΓΑΣ για την τιμή και την συνεργασία με την Περιφέρεια και το Δήμο στην υλοποίηση μεγάλων Αθλητικών γεγονότων που είναι γιορτή του Αθλητισμού και του πολιτισμού που προάγουν το "Ευ αγωνίζεστε" και προβάλουν την Κρήτη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο κ Αρναουτάκης επίσης ευχήθηκε υγεία, καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στους παριστάμενους αθλητές απ όλη την Κρήτη.

 

resized 3resized 5

 

resized 4

 
Με 105 συμμετοχές διεξήχθη το 2ο Rally Sprint Regularity Βούλας «Κρεμασμένος Λαγός»
News - Αθλητισμός
Παρασκευή, 28 Απρίλιος 2017 15:32

Με 105 συμμετοχές διεξήχθη το 2ο Rally Sprint Regularity Βούλας «Κρεμασμένος Λαγός»

resized kremasmenos lagos 02

Την Κυριακή 23 Απριλίου διεξήχθη για δεύτερη φορά στο Πανόραμα της Βούλας το Rally Sprint Regularity Βούλας «Κρεμασμένος Λαγός». Μετά την μεγάλη περυσινή επιτυχία της αναβίωσης του θρυλικού «Κρεμασμένου Λαγού», ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποφάσισε να επαναλάβει φέτος το εγχείρημα, όχι όμως στη μορφή αγώνα ταχύτητας αλλά ως αγώνα ακρίβειας και δεξιοτεχνίας, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και την οδική ασφάλεια. Στις 09.00 συγκεντρώθηκαν στην αφετηρία της διαδρομής 105 ετοιμοπόλεμα, καλοδιατηρημένα ιστορικά αυτοκίνητα και λίγο μετά τις 10 δόθηκε η εκκίνηση. Παρόλο που ο τρόπος χρονομέτρησης δυσκόλεψε αρκετά τα πληρώματα, αυτά το διασκέδασαν με την ψυχή τους και προσέφεραν μοναδικό θέαμα στους θεατές που είχαν στηθεί στις θρυλικές φουρκέτες του δάσους του Κρεμασμένου Λαγού.

resized kremasmenos lagos 06

Σε σχέση με την περυσινή διοργάνωση, φέτος η ημερομηνία του αγώνα μετατέθηκε αμέσως μετά το Πάσχα, αλλά και ο χώρος στάθμευσης των συμμετεχόντων μεταφέρθηκε από την πλατεία Άλσους στην οδό Ζακύνθου, επιλογή που διευκόλυνε ώστε να αποφευχθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση αγωνιζομένων, περιοίκων και περαστικών οδηγών.

resized kremasmenos lagos 01

Ο «αγώνας» όπως αναφέραμε, αποτελεί μια ήπια αναβίωση του ιστορικού αγώνα ταχύτητας του Κρεμασμένου Λαγού, που σέβεται όμως το περιβάλλον, προάγει την οδική ασφάλεια και δεν επιβαρύνει το φυσικό περιβάλλον του Υμηττού. Το Rally Sprint Regularity είναι αγώνας ακριβείας που εκτελείται σε μία κυκλική διαδρομή τρείς φορές και δεν νικά ο ταχύτερος αλλά αυτός που θα εκτελέσει τις ειδικές διαδρομές με τη μεγαλύτερη ακρίβεια χρόνου.

resized kremasmenos lagos 03

Για την ιστορία στο podium του «Κρεμασμένου Λαγού 2017» ανέβηκαν οι:

1. Ριζόπουλος Δημήτρης - Παπανδρέου Αλέξανδρος με Toyota Starlet

2. Κατσαούνης Γιάννης - Μανσόλας Μαθιός με VW Golf GTi

3. Τρίκαρδος Δημήτρης - Χατζής Χρήστος με Porsche 944

resized kremasmenos lagos 04

Η γενική κατάταξη καθώς και οι νικητές των επί μέρους κατηγοριών είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Ο ΣΙΣΑ για μια ακόμα φορά ευχαρίστησε τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την υποστήριξη του, τη Δημοτική και την Ελληνική Αστυνομία για την πολύτιμη συνδρομή τους στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, την Γραμματεία για την έγκυρη και ταχεία έκδοση των αποτελεσμάτων και όλους τους κριτές, χρονομέτρες και τα στελέχη της οργάνωσης για τη βοήθεια τους.

resized kremasmenos lagos 05

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, εκτός από τη συνδρομή στη διοργάνωσης του αγώνα, εκπροσωπήθηκε άτυπα καθώς συμμετείχε ομάδα με οδηγό τον Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Ζυγούρη και συνοδηγό του Αντιδήμαρχο, Φιλάρετο Χατχηστεφάνου.

Μετά τη δεύτερη πετυχημένη διεξαγωγή του αγώνα, οι διοργανωτές εκδήλωσαν την πρόθεση του να τον καθιερώσουν σε ετήσια βάση και έτσι όλοι ανανέωσαν το ραντεβού του για το 2018.

resized kremasmenos lagos 07

 
Το Ναύπλιο θα είναι και το 2017 το επίκεντρο της τριάθλητικής δράσης
News - Αθλητισμός
Πέμπτη, 27 Απρίλιος 2017 16:37

Το Ναύπλιο θα είναι και το 2017 το επίκεντρο της τριάθλητικής δράσης

 

Στις 11 Ιουνίου θα διεξαχθεί το Nafplio Energy Triathlon 2017, στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου

Στις 1 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το Tolo Energy Triathlon 2017, στο πανέμορφο Τολό

resized 5D4A7533οκ-Large

 

Ο Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου με χαρά ανακοινώνουν και επίσημα την διοργάνωση των αγώνων Τριάθλου – Multisports «NAFPLIO Energy Triathon» την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 οι οποίοι θα λάβουν χώρα μέσα στην παλιά ιστορική πόλη του Ναυπλίου και θα είναι ανοιχτοί προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους. Την τεχνική επιμέλεια των αγώνων έχει το τεχνικό επιτελείο της Ε.Ο.ΤΡΙ. και συνδιοργανωτές είναι οι αθλητικοί σύλλογοι Ν.Ο.ΝΑΥΠΛΙΟΥ & Κ.Ο.ΝΑΥΠΛΙΟΥ «ΕΥΡΟΣ»

resized 5D4A7780οκ-Large

Οι λάτρεις των Multisports θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στα αγωνίσματα Triathlon και Aquathlon στην Ιστορική και πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου, με φόντο το Παλαμήδι, την επιβλητική χερσόνησο της Ακροναυπλίας αλλά και το μαγευτικό Μπούρτζι, σήμα κατατεθέν του Ναυπλίου. Οι ακόμα πιο αρχάριοι αθλούμενοι, εκτός από το Τρίαθλο, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ακόμα πιο προσιτό Aquathlon, που περιλαμβάνει μόνο Κολύμβηση και Τρέξιμο. Οι θεατές του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Τρίαθλο και να μυηθούν στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του που το καθιστούν ένα από τα πιο δυναμικά και εντυπωσιακά αθλήματα.

resized 5D4A7813οκ-Large

Το Nafplio Energy Triathlon είναι ανοιχτό προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους και περιλαμβάνει διαδρομές στην Κολύμβηση - Ποδηλασία και Τρέξιμο χωρίς διακοπή. Οι αποστάσεις των αγώνων θα είναι η καθιερωμένη Sprint (0,75–20-5χλμ) αλλά και η Standard/Olympic (1,5-40-10χλμ) που από αυτή τη χρονιά μπαίνει στο πρόγραμμα για να καλύψει και τις απαιτήσεις των πιο έμπειρων αθλητών.

 

resized MG 6089οκ-Large

Τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός στο Ναύπλιο που αποτελεί φιλικό Τουριστικό και Πολιτιστικό προορισμό για όλους. Η Διοργάνωση έχει καθιερωθεί ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Ναυπλιέων και της χώρας.

resized MG 6193οκ-Large

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Δημήτρης Κωστούρος, δήλωσε: «Με χαρά ο Δήμος μας συμμετέχει για 3η χρονιά στην διοργάνωση του αγώνα Τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο. Ένα επιτυχημένο εγχείρημα που πιστεύω πως έχει βρει στον δήμο μας τον ιδανικό προορισμό. Η εκπληκτική διαδρομή μέσα στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου σε συνδυασμό με την εναλλαγή των αθλημάτων αποζημιώνουν τους συμμετέχοντες αλλά και τους θεατές. Το τρίαθλο είναι ένα εντυπωσιακό αγώνισμα, το οποίο ωστόσο για να οργανωθεί δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία. Συνδυάζεται τρέξιμο, κολύμβηση και ποδηλασία και προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά, η συνεργασία δεκάδων ανθρώπων είναι αναγκαία. Φέτος είμαι πεπεισμένος ότι σε αυτή την 3η διοργάνωση ακόμα και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης θα μείνει εντυπωσιασμένος και θα κερδίσει νέες αθλητικές, πολιτιστικές, ξεχωριστές εμπειρίες».

resized MG 6278οκ-Large

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), κ. Γιώργος Γερόλυμπος, δήλωσε: «Το Τρίαθλο αποτελεί ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα της σημερινής εποχής και αναπτύσσεται ταχύτατα στην χώρα μας. Στόχος της Ε.Ο.ΤΡΙ. είναι η προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος αυτού, που απαιτεί σωματικό και ψυχικό σθένος, αντοχή και επιμονή. Με εχέγγυα την διεθνή εμπειρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου, συμμετέχουμε για 3η χρονιά στον αγώνα Τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο, σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων».

resized MG 6317οκ-Large

Ο Γενικός Συντονιστής της Διοργάνωσης, κ. Γρηγόρης Σκουλαρίκης, δήλωσε: «Επιστρέφουμε ακόμα πιο δυνατοί και αποφασισμένοι φέτος με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) για να προσφέρουμε στους αθλητές μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών. Με την τεχνογνωσία, την συνέπεια και το όραμα μας για το Τρίαθλο, εγγυόμαστε σε αθλητές και θεατές μια αξέχαστη τριαθλητική εμπειρία, γεμάτη ενέργεια».

resized nafplio16-tri-r5330

 

Στις 11 Ιουνίου 2017 η καρδιά του Τριάθλου θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο!

resized nafplio16-tri-t2015

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει στο link

http://www.energyraces.gr/register/Nafplio/

resized SPYR0211

Τις λεπτομέρειες και την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να τη δείτε εδώ:

http://www.energyraces.gr/?event=nafplio-energy-triathon-2017&event_date=2017-06-11

 

resized SPYR0261

 

resized SPYR0461

resized SPYR2875

 

 

 
Θερμά συγχαρητήρια στον Ηρακλή Κηφισιάς που επιστρέφει στην Α1 βόλεϊ Γυναικών
News - Αθλητισμός
Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 16:00

Θερμά συγχαρητήρια στον Ηρακλή Κηφισιάς που επιστρέφει στην Α1 βόλεϊ Γυναικών

7075 n

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Θωμάκος συγχαίρουν τoν «Ηρακλή Κηφισιάς», για την άνοδο της ομάδας στην Α1 βόλεϊ Γυναικών, μετά από τρία χρόνια.

Το σωματείο πρότυπο του Δήμου μας, διαθέτει τμήματα από πολύ μικρά κορίτσια και με Ακαδημίες –Παγκορασίδες- Κορασίδες–Γυναίκες και υπηρετεί με συνέπεια το «Ευ Αγωνίζεσθαι» από το 1992.

Η ομάδα Γυναικών αποτελεί άξια εκπρόσωπο του τόπου μας, προβάλλοντας επάξια το αγωνιστικό και αθλητικό πνεύμα.

Οι διακρίσεις και τα πρωταθλήματα του συλλόγου είναι επαναλαμβανόμενα και κάθε χρόνο, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς της διοίκησης, των προπονητών και αθλητριών. Επί σειρά ετών στο τιμόνι της ομάδας πρόεδρος ήταν ο αείμνηστος «πατριάρχης» του ελληνικού αθλητισμού Αντώνης Τζήκας και σήμερα άξιος διάδοχος του, ο Αιμίλιος Μαυριτσάκης που με την βοήθεια σημαντικού χορηγού πέτυχαν την άνοδο. Πολύτιμη φυσικά και η βοήθεια του προπονητή της ομάδας Σπύρου Χουντουμάδη.

Για την άνοδο της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις παίκτριες, στον προπονητή, στη διοίκηση και σε όλο το φίλαθλο κοινό, που συμπαραστέκεται στο αθλητικό σωματείο και εύχομαι να συνεχίσετε να είστε ομάδα υπόδειγμα για το ήθος και τις επιτυχίες σας.

 
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τους αγώνες «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2017»-Ευρεία σύσκεψη στη Περιφέρεια Κρήτης
News - Αθλητισμός
Τρίτη, 25 Απρίλιος 2017 17:12

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τους αγώνες «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2017»-Ευρεία σύσκεψη στη Περιφέρεια Κρήτης

resized 1

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία για την γιορτή του αθλητισμού το «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2017» που πραγματοποιείται για 5η χρονιά την Κυριακή 30 Απριλίου με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, του Δήμου Ηρακλείου, το Σ.Ε.Γ.Α.Σ, και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης.

Σήμερα στη Περιφέρεια Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης συγκάλεσε την τελευταία ευρεία σύσκεψη παρουσία του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα αθλητισμού Νίκου Συριγωνάκη, του Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) του Δήμου Ηρακλείου Γιώργου Βουρεξάκη, του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτη Αντωνακάκη, και εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων, υπηρεσιών, εθελοντικών οργανώσεων, των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και του Στρατού.

resized 2 1

«Η μεγάλη ημέρα της γιορτής του αθλητισμού πλησιάζει, και στόχος είναι να ξεπεράσουμε τις 5.000 συμμετοχές. Με την συνεργασία όλων είμαστε πανέτοιμοι να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά τους αγώνες που έχουν πολυδιάστατο χαρακτήρα, αθλητικό, συμμετοχικό, πολιτιστικό ενώ παράλληλα προβάλλεται και το τουριστικό μας προϊόν. Οι αγώνες πλέον δεν είναι απλά θεσμός, αλλά κάθε χρόνο προστίθενται και άλλες πόλεις της χώρας που διοργανώνουν αγώνες RUN GREECE, και για αυτό είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς. Σήμερα επιλύουμε και τα τελευταία προβλήματα-εκκρεμότητες για ένα γεγονός που αποτελεί γιορτή για τον μαζικό αθλητισμό», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Αντωνακάκης: «Σήμερα συγκεκριμενοποιούμε όλες τις λεπτομέρειες και δίνουμε λύσεις στα τυχόν προβλήματα-εκκρεμότητες που υπάρχουν. Ήδη έχουμε περάσει τις 4.000 συμμετοχές, είμαστε έτοιμοι για την επιτυχία των αγώνων. Όλοι μαζί συνδιοργανωτές, φορείς, έχουμε προετοιμάσει, οργανώσει μια πολύ μεγάλη διοργάνωση όπως όλοι μας επιδιώκουμε, προσπάθεια που θα αγκαλιάσουν και φέτος οι πολίτες».

resized 3

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

- Περιφέρεια Κρήτης, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, 1ος όροφος (από 08.30 μέχρι 15.00). Τηλ.: 2813 400244 - 2813 400243

- Δήμος Ηρακλείου, Tμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού, Δημοτικό Κτίριο Ανδρόγεω, 3ος Όροφος (από 09.00 μέχρι 14.00). Τηλ.: 2813 409232

- Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, Στάδιο Ελευθερίας, Πλατεία Κόρακα - Χανιώπορτα (από 09.00 μέχρι 14.00 και 17.00 μέχρι 20.00). Τηλ.: 2810253587.

- Επίσης η εγγραφή γίνεται και ηλεκτρονικά στο σαιτ της διοργάνωσης:

www.run-greece.gr

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στο Παγκρήτιο στάδιο – θύρα 1, την Παρασκευή 28/4 (17.00 – 20.00) και το Σάββατο 29/4 (10.00 – 20.00), εφ΄ όσον υπάρχουν διαθέσιμοι αριθμοί.

Αγωνίσματα και διαδρομές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 30/4 και μπορούν οι συμμετέχοντες να διασχίσουν τρέχοντας ή βαδίζοντας.

10.00: Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2001 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

11.30: Αγώνας Παιδιών 1.000μ. Αγοριών και Κοριτσιών (Μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄τάξη και με έτη γέννησης 2005 – 2006 - 2007).

11.45: Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2004 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

 
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ
News - Αθλητισμός
Κυριακή, 23 Απρίλιος 2017 17:46

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ  ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ  ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ

 resized IMG 0751

Εκατοντάδες παιδιά συμμετείχαν σήμερα στα Βοτσαλάκια στην εκδήλωση με αθλητικά και ψυχαγωγικά δρώμενα, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, με σκοπό την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα υγείας και αθλητισμού. Η εκδήλωση περιλάμβανε πολυποίκιλα  αθλητικά δρώμενα, χορό, παράσταση θεάτρου σκιών, face painting και ενημέρωση στα παιδιά από ειδικούς παιδαγωγούς.

 resized IMG 0774

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας  του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.)  κα Σταυρούλα Αντωνάκου δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάνουμε δραστηριότητες για τα παιδιά των δημοτών. Θέλουμε κατ’ αρχήν τα παιδιά να νοιώσουν ότι παίζουν, ότι αυτό που κάνουν είναι ένα παιχνίδι και μετά να μπορέσουμε να τους μεταδώσουμε το «ευ αγωνίζεσθαι». Έχουμε πολλές δραστηριότητες. Οι γυμναστές του Ο.Π.Α.Ν. έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό όλη τη χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να το καθιερώσουμε και να το κάνουμε όσο πιο μεγάλο γίνεται μέσα στους επόμενους μήνες. Ακολουθούν πολλά «events»  από τον Ο.Π.Α.Ν., πολιτιστικά και αθλητικά. Μέσα στον Μάιο θα έχουμε δρομικά, θα έχουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Είναι όλα δωρεάν για τους δημότες και ελπίζουμε όλοι να περνάνε καλά, γιατί οι εποχές είναι λίγο πιεσμένες, έχουμε όλοι άγχος αλλά τα παιδιά πάντα είναι προτεραιότητά μας.

 resized IMG 0811

Σε ερώτηση ποιες  είναι οι αθλητικές  διοργανώσεις   του Ο.Π.Α.Ν. για τους μεγάλους  η κα Αντωνάκου απάντησε: 

«Το πρώτο μας  «event» για τους μεγάλους είναι στις 20 Μαΐου, με ένα δρομικό το οποίο γίνεται για πρώτη φορά στον Πειραιά, ένα «night  run», που θα ξεκινάει από το Καραϊσκάκη, θα περνάει από το Μικρολίμανο και την Καστέλα. Προσκαλούμε και τους Πειραιώτες, αλλά και τον κόσμο εκτός Πειραιά, να κάνουν αυτήν την πανέμορφη διαδρομή και να δώσουμε κι ένα δυνατό μήνυμα, γιατί πάντα όλες οι εκδηλώσεις μας έχουν έναν κοινωνικό κι ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Αρχής γενομένης λοιπόν στις 20 Μαΐου έχουμε αυτό τον αγώνα δρόμου για ανθρώπους όλων των ηλικιών και μετά συνεχίζουμε δυναμικά με πάρα πολλά «events»  με ιστιοπλοϊκούς και κολυμβητικούς αγώνες. Προσπαθούμε με τις συνθήκες που επικρατούν στον Πειραιά, λόγω έργων, να μην ταλαιπωρούμε τον κόσμο. Έχουμε αποφύγει να κάνουμε δρομικά σε ανοικτούς χώρους. Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που έχουμε ως Δήμος για να είναι όλοι ικανοποιημένοι».      

  
«Αυτοκράτορας» της Ευρώπης ξανά ο καταπληκτικός Λευτέρης Πετρούνιας! (videos)
News - Αθλητισμός
Σάββατο, 22 Απρίλιος 2017 16:52

«Αυτοκράτορας» της Ευρώπης ξανά ο καταπληκτικός Λευτέρης Πετρούνιας! (videos)

18057759 10211245863516097 8649607300689786459 n
 

 

petrounias_cluj2017_qualification

Άλλη μία χρυσή σελίδα έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σαρώνοντας στο διάβα του και στο Κλουζ!
Παράλληλα, η ελληνική γυμναστική κατέγραψε μία ιστορική διπλή επιτυχία στη ρουμανική πόλη, αφού ανάμεσα στους φιναλίστ των κρίκων ήταν και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, τερματίζοντας στην τιμητική 6η θέση. Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είχε διπλή εκπροσώπηση στον τελικό του ίδιου οργάνου σ’ ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης.

Η κατάμεστη από 5.000 φιλάθλους «Σάλα Πολιβαλέντα» του Κλουζ χόρεψε στους ήχους του «Ζορμπά» και υποκλίθηκε στον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είναι μία κλάση πάνω απ’ όλους τους αντιπάλους του: Με 15,433 βαθμούς, έπειτα από μια καταπληκτική εκτέλεση του προγράμματός του (συντελεστής δυσκολίας 6,30), κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τεράστια βαθμολογική διαφορά από τον Βρετανό Κόρτνι Τάλοχ (15,066 β.) και τον Ουκρανό Ίγκορ Ραντιβίλοφ (15,033 β.), που τον ακολούθησαν στο βάθρο.
Ο αθλητής του Δημήτρη Ράφτη ήταν ο κορυφαίος όλων και στον προκριματικό της Τετάρτης (19/04) με 15,366 β., με εξίσου χαώδη απόσταση από τους αντιπάλους του.

Το χειροκρότημα κέρδισε στους κρίκους και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο οποίος στην πρώτη του παρουσία σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης κατέκτησε την εξαιρετική 6η θέση με 14,666 βαθμούς, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,00.
Ο ανερχόμενος πρωταθλητής είχε πάρει την 8η θέση στον προκριματικό με 14,700 βαθμούς και έδειξε με την πρόκρισή του ότι η ελληνική ενόργανη έχει λαμπρό παρόν αλλά και μέλλον, κατορθώνοντας να αναδεικνύει όλο και περισσότερους αθλητές διεθνούς κλάσης, παρ’ όλες τις αντιξοότητες.

Για τον Πετρούνια, αυτός είναι ο τρίτος ευρωπαϊκός τίτλος και μάλιστα συνεχόμενος, έπειτα από τους αντίστοιχους θριάμβους του το 2015 στο Μονπελιέ και το 2016 στη Βέρνη, καθώς και το συνολικά τέταρτο μετάλλιό του στο θεσμό, αφού είχε κερδίσει το χάλκινο στο ντεμπούτο του το 2011 στο Βερολίνο.

Επιπλέον, ο Έλληνας «άρχοντας των κρίκων» μετρά πλέον έξι διαδοχικά χρυσά μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις από το 2015 και μετά, αφού στα τρία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έρχονται να προστεθούν οι νίκες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της ίδιας χρονιάς και φυσικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει τη Δευτέρα (24/04) μέσω Βουκουρεστίου με την πτήση “RO 273” της “Tarom” και αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 18:05 το απόγευμα.

Στους υπόλοιπους τελικούς οργάνων της ημέρας, ξεχώρισε η επικράτηση στο έδαφος του θρυλικού Μαριάν Ντραγκουλέσκου, που αποθεώθηκε από τους Ρουμάνους συμπατριώτες του και έφτασε στην συγκομιδή – ρεκόρ των δέκα χρυσών μεταλλίων στο θεσμό, ξεπερνώντας τα εννιά της Νάντια Κομανέτσι.

Πρωταθλητές Ευρώπης αναδείχθηκαν επίσης ο Ρώσος Νταβίντ Μπελιάβσκι στον πλάγιο ίππο, υποσκελίζοντας τον Ούγγρο κάτοχο έξι τίτλων Κρίστιαν Μπέρκι, η Γαλλίδα Κολίν Ντεβιγιάρ στο άλμα και η Βελγίδα Νίνα Ντερβέλ στους ασύμμετρους ζυγούς.

Η αυλαία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης του Κλουζ πέφτει την Κυριακή (23/04) με το δεύτερο σκέλος των τελικών οργάνων (Άνδρες: άλμα, δίζυγο, μονόζυγο, Γυναίκες: δοκός ισορροπίας, έδαφος).

Δείτε όλα τα βίντεο από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο κανάλι της Ε.Γ.Ο. στο YouTube!

Το πρόγραμμα του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων:https://www.facebook.com/HellenicGymnasticsFederation/videos/1325259344216400/

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Λευτέρη Πετρούνια:https://www.facebook.com/HellenicGymnasticsFederation/videos/1325291354213199/

Το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη στον τελικό των κρίκων:https://www.facebook.com/HellenicGymnasticsFederation/videos/1325267804215554/

Οι νικητές στους τελικούς οργάνων του Σαββάτου (22/04):

ΑΝΔΡΕΣ

Έδαφος
1. Μαριάν Ντραγκουλέσκου (Ρουμανία) 14,500 β.
2. Ντμίτρι Λάνκιν (Ρωσία) 14,466 β.
3. Αλεξάντερ Σατίλοφ (Ισραήλ) 14,400 β.

Πλάγιος ίππος
1. Νταβίντ Μπελιάβσκι (Ρωσία) 15,100 β.
2. Κρίστιαν Μπέρκι (Ουγγαρία) 14,900 β.
3. Χαρουτιούν Μερντινιάν (Αρμενία) 14,833 β.

Κρίκοι
1. Λευτέρης Πετρούνιας (ΕΛΛΑΔΑ) 15,433 β.
2. Κόρτνι Τάλοχ (Βρετανία) 15,066 β.
3. Ίγκορ Ραντιβίλοφ (Ουκρανία) 15,033 β.
—————————————————————————-
6. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (ΕΛΛΑΔΑ) 14,666 β.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Άλμα
1. Κολίν Ντεβιγιάρ (Γαλλία) 14,466 β. (1ο άλμα: 14,633, 2ο άλμα: 14,300)
2. Έλι Ντάουνι (Βρετανία) 14,350 β. (1ο άλμα: 14,400, 2ο άλμα: 14,300)
3. Μπογκλάρκα Ντεβάι (Ουγγαρία) 14,316 β. (1ο άλμα: 14,400, 2ο άλμα: 14,233)

Ασύμμετροι ζυγοί
1. Νίνα Ντερβέλ (Βέλγιο) 14,633 β.
2. Ελένα Ερέμινα (Ρωσία) 14,300 β.
3. Έλι Ντάουνι (Βρετανία) 14,133 β.
3. Ελίζαμπετ Ζάιτς (Γερμανία) 14,133 β.

http://www.ego-gymnastics.gr/2017/04/22/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%82/

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 22 Απρίλιος 2017 17:27
 
Τένις, Έγκυος η Σερένα Γουίλιαμς, μένει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2017.
News - Αθλητισμός
Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 17:18

Τένις,

Έγκυος η Σερένα Γουίλιαμς, μένει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2017.
5f330-serena-williams-pregnant

Η μεγάλη σταρ του τένις Σερένα Γουίλιαμς είναι έγκυος και θα πάρει άδεια μητρότητας από τους αγωνιστικούς χώρους για το υπόλοιπο του 2017, καθώς αναμένεται να γεννήσει το Φθινόπωρο, όπως ανακοίνωσε χθες η εκπρόσωπος της.

Η επιβεβαίωση ήρθε λίγες ώρες αφότου η Γουίλιαμς ανέβασε στο Snapchat μια selfie φωτογραφία στην οποία φορούσε ένα κίτρινο μαγιό, έδειχνε την κοιλιά της και είχε λεζάντα “20 εβδομάδες”.

Η Γιουίλιαμς διέγραψε τη φωτογραφία λίγο αργότερα και περίμενε περισσότερο από έξι ώρες για να κάνει κάποιο δημόσιο σχόλιο, υποκινώντας τη συζήτηση μεταξύ των φίλων του τένις για το κατά πόσον η Νο. 1 στον κόσμο τενίστρια ήθελε να αστειευτεί.

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω ότι η Σερένα περιμένει παιδί το φθινόπωρο", δήλωσε η Κέλλυ Μπους Νόβακ, υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων της Γουίλιαμς.

Ο Νόβακ είπε στο Reuters ότι η Γουίλιαμς σκοπεύει να μείνει εκτός δράσης το υπόλοιπο της σεζόν του 2017 και να επιστρέψει τον επόμενο χρόνο.

http://www.typos.com.cy/cat/3/article/27364

 
ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΟ 2016 – ΣΤΙΓΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"
News - Αθλητισμός
Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 15:59

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

"ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΟ 2016 – ΣΤΙΓΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"

 Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΟ 2016 – ΣΤΙΓΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ".

image003

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ:  20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -  20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 9.00-19.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.00-16.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.00-14.00

 
Η φλόγα του «Μαραθωνίου Ζωής» ανάβει στον 8ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο! Η Μαρία Πολύζου τρέχει με τη φλόγα της Ελπίδας στον 8ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο την Κυριακή 23 Απριλίου
News - Αθλητισμός
Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 08:36

Η φλόγα του «Μαραθωνίου Ζωής» ανάβει στον 8ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο!

Η Μαρία Πολύζου τρέχει με τη φλόγα της Ελπίδας στον 8ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο την Κυριακή 23 Απριλίου

unnamed 1

Πιστός στη δέσμευσή του για να προάγει το κοινωνικό έργο και να μεταδίδει με τις δυνάμεις του σημαντικά μηνύματα, ο 8ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος, συμπάττει με την Πανελληνιονίκη και Κάτοχο του Πανελληνίου Ρεκόρ στο αγώνισμα του Μαραθωνίου, Μαρία Πολύζου και την ομάδα της Marathon Team Greece by M.Polyzou. Έτσι, την Κυριακή 23 Απριλίου, θα τρέξουμε όλοι μαζί για τους σκοπούς του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», αναζητώντας εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Στα πλαίσια του προγράμματος «Μαραθώνιος Ζωής» που έχει βάλει σε εφαρμογή η Μαρία Πολύζου και οι δρομείς της από την αρχή της χρονιάς με σκοπό να πολλαπλασιαστούν οι εθελοντές δότες μυελού των οστών, μετά την Αίγινα, το Μαρούσι, τον Άγιο Κοσμά, τους μαραθωνίους Αρχαίας Ολυμπίας, Θεσσαλονίκης και Ρόδου και τον Ημιμαραθώνιο στην Άρτα, σύσσωμη η ομάδα θα βρεθεί στο Παλαιό Φάληρο για να συμμετάσχει στον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες.

Στην εκκίνηση των αγώνων του θα βρεθεί η Φλόγα του «Μαραθωνίου Ζωής» και θα διεξαχθεί συμβολική λαμπαδηδρομία!

 

Όλη την ημέρα, εξειδικευμένο προσωπικό του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» θα είναι επίσης εκεί προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για τις δράσεις του και όσοι το επιθυμούν να γίνουν επιτόπου εθελοντές δότες μυελού των οστών! Πρόκειται για μια απλούστατη διαδικασία που διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα αλλά είναι αρκετά για να σωθούν πολλές ζωές.

Κάθε πολίτης, 18 έως 45 ετών που επιθυμεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών, συμπληρώνει την απαιτούμενη αίτηση και δίνει δείγμα σάλιου. Έτσι, αυτομάτως γίνεται ένας από τους χιλιάδες δρομείς που παίρνουν μέρος στον «Μαραθώνιο Ζωής» δίνοντας ελπίδα για ζωή στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο!

 

Έλα κι εσύ να πάρεις μέρος στον «Μαραθώνιο Ζωής» του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και της Ομάδας Δρομέων της Μαρίας Πολύζου! Είτε τρέξεις, είτε όχι στους αγώνες του 8ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου, στον «Μαραθώνιο Ζωής» μπορείς να δώσεις ελπίδα για ζωή! Έστω και ένα παιδί να σωθεί από αυτή την προσπάθεια, όλοι μαζί θα έχουμε πετύχει το κορυφαίο ρεκόρ στη ζωή μας!

 

 

 
Περισσότερα Άρθρα...


Σελίδα 10 από 186
Καλαθόσφαιρα, Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Καλαθόσφαιρα,  Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Καλαθόσφαιρα, Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Τεράστιο πλήγμα για την Εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας, καθώς ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μήνυση για Μπραντ Πιτ -Αντζελίνα Τζολί
Μήνυση για Μπραντ Πιτ -Αντζελίνα Τζολί
Μήνυση για Μπραντ Πιτ -Αντζελίνα Τζολί Μια Γαλλίδα interior designer μηνύει τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί καθώς δεν αναγνωρίστηκε ...

«Τα ‘δωσαν όλα» στην «Number One» συναυλία του Καλοκαιριού οι εκρηκτικές Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου (φωτογραφίες)
«Τα ‘δωσαν όλα» στην «Number One» συναυλία του Καλοκαιριού οι εκρηκτικές Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου (φωτογραφίες)
«Τα ‘δωσαν όλα» στην «Number One» συναυλία του Καλοκαιριού οι εκρηκτικές Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου (φωτογραφίες) Δέσποινα ...