ATTICANEWS.GR

Member Area
Αθλητισμός
Δήλωση αναπληρώτριας Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Α. Καραμανλή για την απώλεια του Μίλτου Παπαποστόλου.
News - Αθλητισμός
Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017 14:36

Δήλωση αναπληρώτριας Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Α. Καραμανλή για την απώλεια του Μίλτου Παπαποστόλου.

original papapostolouc

Η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
 
«Η απώλεια του Μίλτου Παπαποστόλου γεμίζει με θλίψη το σύνολο του φίλαθλου κόσμου.
 
Ο Μίλτος Παπαποστόλου υπήρξε μία από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες της γενιάς του. Το όνομά του συνδέθηκε με την ομάδα της ΑΕΚ, αλλά και με την εθνική μας ομάδα, την οποία υπηρέτησε με αφοσίωση. 
 
Με την προσφορά του και το ήθος του κατόρθωσε να κερδίσει το σεβασμό όλων των Ελλήνων φιλάθλων. 
 
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, καθώς και στο σύλλογο της ΑΕΚ».

 
Η Ρόδος επιστρέφει δυναμικά στο διεθνές καλεντάρι ποδηλασίας με τρεις διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας, μέσα στο 2017. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό όμιλο «Ροδήλιος», καθιερώνουν τη Ρόδο ως ποδηλατικό προορισμό.
News - Αθλητισμός
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017 19:54
Η Ρόδος επιστρέφει δυναμικά στο διεθνές καλεντάρι ποδηλασίας με τρεις διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας, μέσα στο 2017.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό όμιλο «Ροδήλιος», καθιερώνουν τη Ρόδο ως ποδηλατικό προορισμό.

0-02-05-27bee48f84aa0bec9d2571c014f237d717effa93feb9ab7ead15430617cee8ad full

 

Την διεξαγωγή τριών κορυφαίων ποδηλατικών διεθνών διοργανώσεων , παγκόσμιας εμβέλειας, στο νησί της Ρόδου, εντός του 2017, σε συνεργασία με την  UCI (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας), ανακοίνωσαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη, Τύπου ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Ομίλου «Ροδήλιος» κ. Γιάννης Παπασταματάκης.

Πρόκειται για τους διεθνείς αγώνες επαγγελματιών, International Rhodes Grand Prix, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και  International Tour of Rhodes, από 10 έως και 12 Μαρτίου 2017 καθώς και το  Παγκόσμιο Κύπελλο ερασιτεχνών, UCI GranFondo World Series – UCI Rhodes GranFondo Tour, από 21 έως 23 Απριλίου 2017.

Η συμμετοχή επαγγελματικών και εθνικών ομάδων στους αγώνες  είναι εντυπωσιακή και υπόσχεται να φέρει τη Ρόδο στο επίκεντρο του παγκόσμιου ποδηλατικού ενδιαφέροντος το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου, λίγο πριν την έναρξη της θερινής περιόδου, καθιερώνοντας το νησί σαν τον ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές.

Όπως ανακοινώθηκε στη συνέντευξη Τύπου, οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει στους επαγγελματικούς αγώνες τη συμμετοχή 4 εθνικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας, 18 Διηπειρωτικών Επαγγελματικών Ομάδων και 9 διεθνών σωματείων, ανάμεσά τους και η τοπική ομάδα του διοργανωτή σωματείου με την εταιρεία «Ροδήλιος Ιβίσκος».

Στο διεθνές Grand Prix της Ρόδου θα συμμετάσχουν 29 ομάδες και στον Διεθνή Γύρο της Ρόδου, 31.

Οι προαναφερθείσες ομάδες που θα αγωνιστούν προέρχονται από τις χώρες Αυστρία, Γερμανία, Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Λευκορωσία, Καζακστάν, Ισραήλ, Τουρκία, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία, Σουηδία, Λουξεμβούργο, Ελβετία και από την Ελλάδα , που θα συμμετάσχει στους αγώνες με τρεις ομάδες.

Κάθε ομάδα απαρτίζεται από 6 έως 12 ποδηλάτες, που θα παραμείνουν στο νησί κατά μέσο όρο 11 ημέρες.

Η διοργάνωση του UCI Rhodes GranFondo Tour  των ερασιτεχνών, αναμένεται να δημιουργήσει νέο ρεκόρ συμμετεχόντων το 2017, που προβλέπεται να ξεπεράσουν των αριθμό των 300 αθλητών και αθλητριών.

Ήδη έχουν εγγραφεί αθλητές από τις χώρες, Γερμανία, Πολωνία, Ισραήλ, Τουρκία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Καναδά, Αυστραλία, Ελβετία, Κύπρο, Σκόπια, Εσθονία, Δανία, Γκάνα, Νιγηρία, Σλοβακία και Ελλάδα.

Ο μέσος όρος παραμονής των συμμετεχόντων και των συνοδών τους στο νησί, αναμένεται να είναι 7 ημέρες.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ανάφερε:

“Με την διοργάνωση των τριών, παγκόσμιας εμβέλειας αγώνων, η Ρόδος επιστρέφει μετά από χρόνια στο διεθνές καλεντάρι ποδηλασίας. Η περυσινή επιτυχημένη διοργάνωση αξιολογήθηκε θετικά από τους κορυφαίους στον κόσμο: την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας, την UCI. Φέτος πάμε σε ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εκδηλώσεις διεθνούς εμβέλειας, σε ένα πλαίσιο που να στηρίζει τον αθλητισμό, να υπηρετεί την οικονομία και τις ανάγκες του νησιού. Για το λόγο αυτό, επιλέγουμε οι εκδηλώσεις να γίνονται στην αρχή ή στο τέλος της σεζόν. Έτσι, η Ρόδος αναδεικνύει όλα της τα πρόσωπα.

Στηρίζουμε έμπρακτα κάθε προσπάθεια που υπηρετεί τον κοινό μας στόχο. Από τα αδιέξοδα θα βγούμε μόνο με σκληρή δουλειά. Ο ρόλος μας, ως Περιφέρεια, στην διοργάνωση των αγώνων είναι στρατηγικός και ταυτόχρονα επικουρικός.

Μαζί με τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το άθλημα και δουλεύουν νυχθημερόν γι’ αυτό, είναι βέβαιο ότι η Ρόδος θα διοργανώσει και αυτή τη φορά εξαιρετικούς αγώνες, που θα εδραιώσουν το νησί ως ποδηλατικό προορισμό, με τους ποδηλάτες από όλο τον κόσμο, να δίνουν κάθε χρόνο το ραντεβού της Ρόδου”.

Ο Πρόεδρος  του Ποδηλατικού Ομίλου «Ροδήλιος, κ. Γιάννης Παπασταματάκης, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την σημαντική συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , ως συνδιοργανωτή των διεθνών αγώνων ποδηλασίας, που στόχο έχουν να επαναφέρουν τη Ρόδο στον ποδηλατικό χάρτη της Ευρώπης, όπου βρισκόταν μέχρι το 2003. Αναφερόμενος στις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, δεν παρέλειψε να πει ότι το νησί της Ρόδου αποτελεί τον ιδανικό προορισμό στην Ελλάδα για αγώνες του είδους, καθώς διαθέτει συγκριτικά το καλύτερο οδικό δίκτυο, αλλά και τις καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες διαδρομές.

ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

 
Ο Λούκας και η Τσιοβόλου κέρδισαν το 1ο Κύπελλο Παίδων - Κορασίδων. Η ομίχλη ακύρωσε την δεύτερη μέρα στο ΧΚ Πηλίου.
News - Αθλητισμός
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017 10:52

Ο Λούκας και η Τσιοβόλου κέρδισαν το 1ο Κύπελλο Παίδων - Κορασίδων.

 

Η ομίχλη ακύρωσε την δεύτερη μέρα στο ΧΚ Πηλίου.

resized eoxa.170202.f1

 

Μοιράστηκαν εντυπώσεις και μετάλλια οι παίδες και κορασίδες χιονοδρόμοι στο 1ο Κύπελλο της περιόδου. Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα αγωνίσματα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης, αλλά όχι και η δεύτερη αγωνιστική μέρα, λόγω ομίχλης που επικρατούσε στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου.

 

Στις κορασίδες νικήτρια ήταν η Μαρία-Ελένη Τσιοβόλου (ΒΟΛ) που κέρδισε καθαρά το χρυσό μετάλλιο και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί. Στους παίδες ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και κρίθηκαν τα μετάλλια στη δεύτερη διαδρομή. Τελικά ο Αθανάσιος-Δημήτριος Λούκας (ΕΣΠ) ήταν ο μεγάλος νικητής και μια από τις εκπλήξεις των αγώνων.

resized eoxa.170202.f2

Στους μικρούς Παίδες ο Αστέρης Μπάκας (ΑΛΠ) δεν άφησε κανένα να αμφισβητήσει την αξία του και την ικανότητα να κερδίζει τους αγώνες και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στις μικρές Κορασίδες άλλη μια αθλήτρια του Βόλου, η Μαρία-Νικολέτα Καλτσογιάννη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και ικανοποίησε τα στελέχη του οργανωτή συλλόγου για τη διπλή επιτυχία στις γυναίκες.

 
Στις κορυφαίες του κόσμου, στο δίαθλο, η νεάνιδα Μαρία Τσακίρη από την Δράμα. Εντυπωσιακή εμφάνιση στο IBU CUP 3, στην Σλοβενία.
News - Αθλητισμός
Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 12:46

Στις κορυφαίες του κόσμου, στο δίαθλο, η νεάνιδα Μαρία Τσακίρη από την Δράμα.

Εντυπωσιακή εμφάνιση στο IBU CUP 3, στην Σλοβενία.

resized eoxa.tsakiri.m.1

 

Μια από τις καλύτερες νεάνιδες αθλήτριες στον κόσμο αποτελεί πλέον η Μαρία Τσακίρη, ύστερα και από τα αποτελέσματα στους αγώνες διάθλου του Junior IBU CUP 3. Αγώνες που ολοκληρώθηκαν στην Ποπλιούκα της Σλοβενίας (27-29/01).

 

Στη γενική κατάταξη η Μαρία βρίσκεται στην 13η θέση, μοναδικό γεγονός στα χρονικά της Ελληνικής χιονοδρομίας, υποσκελίζοντας αθλήτριες από προηγμένες χιονοδρομικά χώρες.

 

Την πρώτη ημέρα των αγώνων, στο αγώνισμα του Single relay, η πρωταθλήτρια του διάθλου από την Δράμα τερμάτισε μαζί με τον Νίκο Τσουρέκα στην 11η θέση με συνολικό χρόνο 49:112,8 για την ομάδας μας.

 

Στο αγώνισμα των 7,5 χλμ. -που ακολούθησε- η αθλήτριά μας τερμάτισε στην 24η θέση με χρόνο 25:09,8 και 2 άστοχες βολές, ενώ την τελευταία μέρα της διοργάνωσης, στο ίδιο αγώνισμα, με χρόνο 24:29,9 και μια άστοχη βολή κατετάγη 14η.

resized eoxa.tsakiri.m.2jpg

Ήταν μια εξαιρετική παρουσία και στις λεπτομέρειες έχασε μια θέση στις έξι πρώτες, αλλά εδραίωσε τη θέση της στην παγκόσμια ελίτ του αθλήματος.

 

Στους εφήβους ο Νίκος Τσουρέκας μαζί με τον Παναγιώτη Παπάση είχαν πολύ καλή παρουσία και έδειξαν σημαντική αγωνιστική βελτίωση, σε σχέση με τους αντίστοιχους αγώνες του Δεκεμβρίου 2016.

 

Οι καλύτερες θέσεις τους ήταν η 60η (31:57,4 και 2 άστοχες βολές) για το Νίκο Τσουρέκα και η 71η (33.08,4 και 2 άστοχες βολές), για τον Παναγιώτη Παπάση, στο αγώνισμα των 10 χλμ.

resized eoxa.tsakiri.m.3jpg

 
Ο Γιάννης Πρώιος κατέκτησε 4 χρυσά! μετάλλια στην Βουλγαρία. Δύο αργυρά ο Αντωνίου και δύο η Σοφία Ράλλη.
News - Αθλητισμός
Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 20:04

Ο Γιάννης Πρώιος κατέκτησε 4 χρυσά! μετάλλια στην Βουλγαρία.

 

Δύο αργυρά ο Αντωνίου και δύο η Σοφία Ράλλη.

 

resized eoxa.proios

Εντυπωσίασε ο Γιάννης Πρώιος, στην Βουλγαρία. Ο Έλληνας πρωταθλητής της χιονοδρομίας, στο αλπικό σκι, πέτυχε το απίστευτο. Κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια, σε διεθνείς αγώνες που έγιναν στην γειτονική μας χώρα.

 

Στο Παμπόροβο και στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης επανέλαβε την επίδοση των προηγούμενων ημερών και με χρόνο 1:39,34 και 36,44 βαθμούς FIS ήταν ο απόλυτος νικητής της ημέρας και των αγώνων συνολικά.

 

Είχαν προηγηθεί ακόμα τρία μετάλλια του Πρώιου στην Βουλγαρία.

Στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, στο Παμπόροβο όπου εκτός πρώτη θέση έκανε και εξαιρετική επίδοση (35,76 βαθμούς FIS) βελτιώνοντας τη διεθνή βαθμολογία του. Ο συνολικός χρόνος του ήταν 1:46,29, 2.67 δευτερόλεπτα γρηγορότερος από τον δεύτερο αθλητή.

Στο Μπόροβιτς, στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης τερμάτισε στην πρώτη θέση με συνολικό χρόνο 2:24,77.

Στο Μπόροβιτς. επίσηε στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης με χρόνο 2:16,46 και 67,65 βαθμούς FIS.

 

Δύο αργυρά ο Αντωνίου, δύο χάλκινα η Ράλλη

resized eoxa.proios.antoniou

Σπουδαίες εμφανίσεις έκαναν στην Βουλγαρία και ο Γιάννης Αντωνίου που κατέκτησε 2 αργυρά μετάλλια και την Σοφία Ράλλη που κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια.

 

Ο Γιάννης Αντωνίου έχασε για μόλις 0,26 δευτερόλεπτα (69,66 βαθμούς FIS) το χρυσό μετάλλιο, στους διεθνείς αγώνες στο Μπόροβιτς, παίρνοντας τελικά την δεύτερη θέση, πίσω από τον Γιάννη Πρώιο. Ακολούθησε μία ακόμα δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, με χρόνο 2:26,14.

 

Στο Παμπόροβο η Σοφία Ράλλη κατετάγη τρίτη με χρόνο 1:48,83 και κέρδισε 76,43 βαθμούς FIS, στην τεχνική κατάβαση, ενώ πήρε το δεύτερο χάλκινο μετάλλιό της, με συνολικό χρόνο 1:55,13 και 77,86 βαθμούς FIS.

 

Στο Μπόροβιτς η ελληνική χιονοδρομία είχε κι άλλες επιτυχίες εκτός από τα μετάλλια. Την 4η θέση του Νίκου Τζιόβα, στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση. με συνολικό χρόνο 2:27,88 και στο Παμπόροβο, την 7η θέση και την πολύ καλή εμφάνιση από τον έφηβο Βασίλη Μάντσιο, ο οποίος έκανε ατομικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών FIS (73,33), με χρόνο 1:44,43.

 
Βράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των διακριθέντων ομάδων του Γ.Σ.Α. στη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
News - Αθλητισμός
Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 18:13

Βράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των διακριθέντων ομάδων του Γ.Σ.Α. στη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

resized sm IMG 0505

Τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, αθλητών και αθλητριών, μελών και φίλων του Συλλόγου, ανταλλάσοντας θερμές ευχές για ακόμη μεγαλύτερες αθλητικές επιτυχίες τη νέα χρονιά.

resized sm IMG 0451

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης εξήρε το έργο του Προέδρου κου Κωνσταντίνου Κουτσούκου και των μελών του Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου για τις αθλητικές επιδόσεις των ομάδων, σημειώνοντας ότι υποστηρίζει ενεργά το αθλητικό έργο τους και προς την κατεύθυνση αυτή καταβάλλεται δυνατή προσπάθεια για κατασκευή νέου γηπέδου ποδοσφαίρου.

resized sm IMG 0476

Απονέμοντας τις τιμητικές διακρίσεις στην ανδρική ομάδα μπάσκετ για την άνοδο της από τη Γ’ στη Β΄ Εθνική και στην ομάδα των παιδιών 15 και 16 ετών που ανέβηκαν από τη Β’στην Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ , συνεχάρη τους βραβευθέντες για τις επιτυχίες τους και τους ευχήθηκε και το 2017 να έχουν λαμπρές επιτυχίες, κάνοντας το Μαρούσι υπερήφανο για τις επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών του. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης αθλητές και προπονητές του συλλόγου για την προσφορά τους στον αθλητισμό.

resized sm IMG 0491

Στη εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος και Γ.Γ του Συλλόγου κ. Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κω/νος Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Σαγρής και Δημήτρης Κουτσουβέλης.                   

 
Η Ποδηλασία βράβευσε τους κορυφαίους της και τις ελπίδες του αθλήματος για το μέλλον Παρουσία του Υπουργού Στ. Κοντονή και του Προέδρου της ΕΟΕ Σπ. Καπράλου
News - Αθλητισμός
Κυριακή, 29 Ιανουάριος 2017 18:42

Η Ποδηλασία βράβευσε τους κορυφαίους της και τις ελπίδες του αθλήματος για το μέλλον

 

Παρουσία του Υπουργού Στ. Κοντονή και του Προέδρου της ΕΟΕ Σπ. Καπράλου

 

resized 4.oloi.oloi

Η Ελληνική ποδηλασία βράβευσε χθες Σάββατο (28/01) βράδυ, τους κορυφαίους της χρονιάς που πέρασε. Τους πρωταγωνιστές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και τα κορυφαία σωματεία του 2016. Η ετήσια τιμητική εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ).

 

Το παρών έδωσε το σύνολο της Ελληνικής ποδηλατικής οικογένειας, αλλά και πολλοί φίλοι του αθλήματος, που το στηρίζουν. Ξεχώρισαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ και πρόεδρος της ξιφασκίας Μανώλης Κατσιαδάκης, η εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, Ιωάννα Σεραφείμ, ο Πρόεδρος του Μοντέρνου Πεντάθλου Τάσος Πανταζίδης, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γρηγόρης Αποστολάκος, ο εκπρόσωπος της ΕΟΠ στην ΕΟΕ Ιάκωβος Φιλιππούσης, εκπρόσωποι των χορηγών, ενώ παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η γνωστή δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

 

Μια αγωνιστική χρονιά με σημαντικές επιτυχίες για την Ελληνική ποδηλασία, τις μεγαλύτερες από τις οποίες πέτυχαν ο Χρήστος Βολικάκης (12ος στους Ολυμπιακούς του Ρίο, στην πίστα, 2ος στο Ευρωπαϊκό), ο Γιώργος Σταυρακάκης (1ος στο Ευρωπαϊκό εφήβων, στην πίστα), ο Γιάννης Ταμουρίδης (51ος στους Ολυμπιακούς του Ρίο, στο δρόμο), ο Δημήτρης Αντωνιάδης (31ος στους Ολυμπιακούς του Ρίο, στην ορεινή) και ο Λουκάς Καταπόδης (3ος στο Παγκόσμιο ερασιτεχνών masters, στον δρόμο).

 

«Ολοκληρώθηκε μια δύσκολη χρονιά, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης. Ολοκληρώθηκε όμως με σημαντικές επιτυχίες και θέλουμε να πιστεύουμε ότι το 2017 θα είναι ακόμα καλύτερο». Ο πρόεδρος της Ε.Ο. Ποδηλασίας Παναγιώτης Πριστούρης συνέχισε:

«Η ομοσπονδία θα συνεχίσει την δύσκολο προσπάθειά της, έχοντας στο πλευρό της την Πολιτεία. Με αυτή την αφορμή θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή –που μας τίμησε με την παρουσία του- και το νυν Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη. Επίσης τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο, που είναι πάντα στο πλευρό των Ομοσπονδιών και βοήθησε τα μέγιστα για να έχουμε παρουσία με 3 αθλητές στην Ολυμπιάδα του Ρίο».

resized 1.kontonis.pristouris

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής, πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού ήταν αναμφίβολα ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης. Ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι ιδιαίτερη η τιμή για μένα που με τιμάει σήμερα η ποδηλασία. Αυτό δείχνει ότι έγινε έργο στην θητεία μου το οποίο και αναγνωρίζεται. Έργο που φέραμε σε πέρας από κοινού όλοι όσοι είναι στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Σίγουρα δεν λύσαμε όλα τα προβλήματα, αλλά ένα σημαντικό μέρος απ’ αυτά. Μια προσπάθεια που συνεχίζει ο Γιώργος Βασιλειάδης».

Και ο Υπουργός συνέχισε: «Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στην αλλαγή σκυτάλης, στην Ομοσπονδία της ποδηλασίας. Μια απόφαση του Θανάση Τερζή παράδειγμα προς μίμηση, μιας και αποφάσισε να αποχωρήσει από την ηγεσία της Ομοσπονδίας παραχωρώντας την θέση του στον Παναγιώτη Πριστούρη που συνεχίζει το έργο του».

resized 2.tamouridis.kapralos

Στην εκδήλωση μίλησε και ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ήταν στο πλευρό της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Ζήσαμε από κοντά την προσπάθεια του πρώην Προέδρου Θανάση Τερζή και των συνεργατών του, για να προκριθούν οι ποδηλάτες στην Ολυμπιάδα του Ρίο και να διακριθούν. Η ΕΟΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Ομοσπονδίας και του νέου προέδρου Παναγιώτη Πριστούρη, προσπαθώντας να υποστηρίξουμε όσο καλύτερα γίνεται την προσπάθειά σας».

 

Βραβεύτηκαν 52 συνολικά ποδηλάτες (36 αθλητές και 16 αθλήτριες), τα 5 σωματεία που πρωταγωνίστησαν το 2016, αλλά και οι χορηγοί – υποστηρικτές της Ομοσπονδίας.

resized 3.volikakis.kontonis

Οι κορυφαίοι των κορυφαίων αθλητές και εκείνοι που έκαναν τις απονομές:

 • O Χρήστος Βολικάκης (ΠΟΗ Κάστρο) στην πίστα.

Την απονομή έκανε ο Σταύρος Κοντονής, τον οποίο τίμησε η Ελληνική Ομοσπονδία της ποδηλασίας, με πλακέτα που του έδωσε ο Πρόεδρος της ΕΟΠ Παναγιώτης Πριστούρης.

 • O Γιώργος Σταυρακάκης (ΠΟΧ Τάλως), επίσης στην πίστα.

Την απονομή έκανε η Ιωάννα Σεραφείμ που εκπροσώπησε τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη και παρέλαβε και την τιμητική πλακέτα της Ομοσπονδίας προς τον Υφυπουργό, από τον γενικό γραμματέα της ΕΟΠ Μιλτιάδη Κριμίζη.

 • O Γιάννης Ταμουρίδης (ΠΑΟΚ) στον δρόμο.

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος στον οποίο απένειμε πλακέτα ο πρόεδρος της ΕΟΠ Παναγιώτης Πριστούρης.

 • O Δημήτρης Αντωνιάδης (ΠΣ Κρόνος) στην ορεινή.

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος.

 • O Λουκάς Καταπόδης (ΑΟ Πήγασος) στους masters.

Την απονομή έκανε ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας και μέλος του ΔΣ Θανάσης Τερζής.

 

Οι υπόλοιποι βραβευθέντες ανά κατηγορία (ηλικιακή):

 

Άνδρες: Σωτήρης Μπρέτας (ΑΣ Βόλου Άκρατος), Αναστάσιος Αντωνόπουλος (Σπαρτιατικός ΓΣ), Ιωάννης Καλογερόπουλος (ΠΟ Πατρών), Νικόλαος Παγώνης (ΠΣ Κρόνος), Ζαφείρης Βολικάκης (ΑΠΟ Κορωπίου), Ζήσης Σούλιος (ΠΣ Κρόνος), Βασίλης Τσοπούρογλου (ΠΓΣ Λάρισας), Ιωάννης Σπανόπουλος (Πέλοτον ΠΟΗ Ατ), Γεώργιος Αργυριάδης (Πέλοτον ΠΟΗ Ατ.), Κωνσταντίνος Ανδριώτης (ΕΟΣ Αχαρνών), Αντώνιος Αχτύπης (ΠΟ Πατρών). Τις απονομές έκανε η Κατερίνα Αποστολίδη, εκπρόσωπος της Minoan Lines και η ΕΟΠ της απένειμε πλακέτα με το μέλος του ΔΣ Παναγιώτη Βαξεβανίδη.

 

Γυναίκες: Βαρβάρα Φασόη (ΑΟ Ολυμπιακός), Ελένη Τσάβαρη (Μεσόγειος ΠΣ Ρόδου), Ιωάννα Πλέγα-Γαβριλάκη (ΠΕΣΑ Αστέρας), Μαρία Θεοχάρη (ΠΣ Κρόνος). Τις απονομές έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης Κατσιαδάκης.

 

Έφηβοι: Βασίλειος Δημητρόπουλος (Σπαρτιατικός ΓΣ), Κωνσταντίνος Κωνσταντούρας (ΓΣ Διαγόρας), Παναγιώτης Λαβδάκης (ΠΟΧ Τάλως), Νικόλαος Καπετανίδης (ΑΣΟ Ποδηλάτης), Δημήτριος Χρηστάκος (Σπαρτιατικός ΓΣ), Ορφέας Συρίγος (ΑΣ Πρωτέας), Ιωάννης Κυριακίδης (ΑΣ Ο Ποδηλάτης). Τις απονομές έκανε ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ Γρηγόρης Αποστολάκος.

 

Νεάνιδες: Αικατερίνη Ελευθεριάδου (ΠΟ Βέλος), Άννα Βάσσου (ΑΣ Ο Ποδηλάτης), Άννα Μπέντα (ΓΣ Διαγόρας).

 

Παίδες: Εμμανουήλ Ορφανουδάκης (ΑΟ Κύδων Χανίων), Ανδρέας Καλαθενός (ΓΣ Διαγόρας), Θεόδωρος Σταύρου (ΑΣ Βόλου Άκρατος).

 

Κορασίδες: Σταματία Κούρου (Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου), Σοφία Λιοδάκη (ΠΟΧ Τάλως), Αθηνά Ζωή (ΑΟ Παράδεισος), Δήμητρα Τάτλη (ΠΑΟΚ). Τις απονομές έκανε ο Δανιήλ Τσούμας, της Electric Rey by Helma.

 

Masters: Ευάγγελος Κουτρουμπάς (ΠΟΧ Τάλως), Δημήτριος Λυμπέρης (ΠΟΧ Τάλως), Γεώργιος Γκίνης (ΑΟ Θησέας), Χαράλαμπος Μαλισιανός (ΑΟ Αίολος). Τις απονομές έκανε ο Πρόεδρος του Μοντέρνου Πεντάθλου Τάσος Πανταζίδης.

 

Παμπαίδες: Σταμάτης Σαββάκης (Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου), Αθανάσιος Βάγης (ΑΟ Άθλος). Παγκορασίδες: Παναγιώτα Μπέντα (ΓΣ Διαγόρας).

Μίνι Μεγάλα Αγόρια: Μιχάλης Σαλαλτζόπουλος (ΠΟ Κάστρο), Μιλτιάδης Χαρόβας (ΓΣ Διαγόρας). Μίνι Μεγάλα Κορίτσια: Κωνσταντίνα Φαρφαρά (ΑΕΚ Τρίπολης), Βασιλική Ορφανουδάκη (ΑΟ Κύδων Χανίων).

Μίνι Μικρά Αγόρια: Αλέξανδρος Πολυδερόπουλος (ΠΟ Πατρών), Νικόλαος Μάνθος (ΠΓΣ Λάρισας). Μίνι Μικρά Κορίτσια: Δέσποινα Τουρλή (ΠΑΟΚ), Θεοφανία Μαρνελάκη (ΑΟ Κύδων). Τις απονομές έκανε ο Σπύρος Ανδρεόπουλος εκπροσωπώντας το ΑΣΕΑΔ.

 

Ομαδικά – Σωματεία: ΠΟΧ Τάλως, ΠΣ Κρόνος, Πέλοτον ΠΟ Ηρ. Ατ., ΑΟ Ολυμπιακός, ΑΟ Κύδων Χανίων. Τις απονομές έκανε ο Πρόεδρος της ΕΟΠ Παναγιώτης Πριστούρης και o Παναγιώτης Κοντός, (εκπροσωπώντας ΑμεΑ).

 

Τέλος η ΕΟΠ απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Υποστράτηγο Παναγιώτη Κορδολέμη, Διοικητή Αστυνομικής Ακαδημίας και Αστυνομικό Διευθυντή – Διοικητή Τροχαίας Αθηνών Γεώργιο Διαμαντόπουλο. Τις απονομές έκανε το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιάκωβος Γεωργίου.  

 
Τένις, Τον 23ο τίτλο Γκραντ Σλαμ στην καριέρα της κατέκτησε η Σερένα Γουϊλιαμς
News - Αθλητισμός
Κυριακή, 29 Ιανουάριος 2017 12:41

Τένις, 

Τον 23ο τίτλο Γκραντ Σλαμ στην καριέρα της κατέκτησε η Σερένα Γουϊλιαμς
 
89ce1-serena-williams 416x416

Τον 23ο τίτλο Γκραντ Σλαμ στην καριέρα της, ξεπερνώντας την Στέφι Γκραφ, κατέκτησε το Σάββατο η Σερένα Γουϊλιαμς, νικώντας την αδελφή της Βίνους με 2 – 0 σετ στον τελικό γυναικών του Αυστραλιανού Όπεν.

Η Σερένα Γουϊλιαμς πήρε και τα δύο σετ με σκορ 6 – 4, σε ένα τελικό που διήρκεσε μια ώρα και 24 λεπτά.

Με την πορεία της στο Αυστραλιανό Όπεν, η Σερένα επέστρεψε στην 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, από τη 2η θέση όπου βρισκόταν προηγουμένως, ξεπερνώντας την Γερμανίδα Αντζελίκ Κέρμπερ.

http://www.typos.com.cy/cat/3/article/26037

 
Η Σύρα σε αναβρασμό για το 2nd TRIMORE Syros Triathlon 2017 Αν η πρώτη διοργάνωση ενθουσίασε… η δεύτερη θα συναρπάσει! 15, 16, 17 και 18 Ιουνίου 2017
News - Αθλητισμός
Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 14:06

Η Σύρα σε αναβρασμό για το 2nd TRIMORE Syros Triathlon 2017

Αν η πρώτη διοργάνωση ενθουσίασε… η δεύτερη θα συναρπάσει!

15, 16, 17 και 18 Ιουνίου 2017

resized 1st trimore syros triathlon 51 20160611 1343112905

 

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, τετραήμερης πλέον διάρκειας, το premium multisport event της Σύρου, στις 15, 16, 17 και 18 Ιουνίου 2017, ανοίγει τις πύλες του να υποδεχθεί Τριαθλητές, κολυμβητές ανοικτής θαλάσσης, δρομείς πόλης αλλά και τολμηρούς, όλων των ηλικιών, για να συναγωνιστούν, να συμμετάσχουν, να γιορτάσουν… να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία!

Μια γιορτή για όλη την οικογένεια, συνδυάζει το επίπεδο των πρωταθλητών των σπορ με των ήπιας μορφής συμμετοχών αθλητών όλων των επιπέδων, δίνοντας έμφαση στη συμμετοχή, την προσπάθεια και την προσωπική, πρώτα απ’ όλα, ανάταση! Δραστηριότητες για όλους, θα κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο και οι δυνατές συγκινήσεις… δεν θα έχουν προηγούμενο!

resized  30 20160611 1570914539

 • Με Ολυμπιακής απόστασης Τρίαθλο φέτος, παράλληλα με το Half Olympic για τους ενήλικες και το inspiration παιδικό Τρίαθλο, δίνει το στίγμα μιας μεγάλης διοργάνωσης, που ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον ξένων, κυρίως, αλλά και Ελλήνων αθλητών, για μεγαλύτερες και πιο συναρπαστικές αποστάσεις.

 • Κολυμβητικός παράπλους ανοικτής θαλάσσης, θα πλημμυρίσει τις ανατολικές ακτές του νησιού με κολυμβητές όλων των ηλικιών, και με την αιγίδα της ΚΟΕ (Κολυμβητικής Ομοσπονδίας), ανοίγει νέους δρόμους στις διοργανώσεις ανοικτής θάλασσας. Αποστάσεις 5,5 χιλιομέτρων, 3,5 χιλιομέτρων και 500 μέτρων.

 • Τρέξιμο πόλης 5 και 10 χιλιομέτρων, στα σοκάκια της μαγευτικής Ερμούπολης, σε διαδρομές που θα συναρπάσουν, θα μαγέψουν και θα δώσουν δύναμη σε κάθε συμμετέχοντα, παραλλήλως της δυνατής κερκίδας (κάτοικοι, επαγγελματίες, εθελοντές, συναθλητές) που θα δίνει τον παλμό.

 • Κολύμπι μετ’ εμποδίων για όσους αγαπούν τις προκλήσεις και επιθυμούν να δοκιμάσουν τον εαυτό τους στα δύσκολα, σε μια δεύτερη αναβίωση του Ολυμπιακού σπορ των 2ων Ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι… που καταργήθηκε ως “σκληρό σπορ”

 • SUP & Kayak experience, Water - Obstacle Triathlon και πολλές - πολλές εκπλήξεις

resized  57 20160620 2049521498

  Η ομάδα TRIMORE θα δώσει για δεύτερη χρονιά το «παρών» στη διεθνή Τριαθλητική έκθεση του Λονδίνου «Triathlon Show», στα μέσα Φεβρουαρίου, δίνοντας το στίγμα μιας διεθνούς διοργάνωσης, και εν συνεχεία πρόκειται να παρουσιάσει το 2nd TRIMORE Syros Triathlon 2017, σε μια επίσημη συνέντευξη τύπου στην Αθήνα και ακολούθως στη Σύρο.

resized  13 20160620 1988553397

Οι εγγραφές είναι ήδη ανοικτές (http://bit.ly/2ku6oCz) και η διοργάνωση καθημερινά υποδέχεται κάθε μεμονωμένο συμμετέχοντα ξεχωριστά.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε στενή συνεργασία με την TRIMORE, συνθέτουν το παζλ μιας ξεχωριστής αθλητικής – πολιτιστικής εκδήλωσης και σας καλούν:

Ελάτε να ζήσουμε αυτή τη γιορτή!

 
Τσακίρη, Ντάνου και Τσουρέκας, οι πρωταγωνιστές στο Μέτσοβο. Οι κορυφαίοι του Κυπέλλου Δρόμων Αντοχής και του Βαλκανικού.
News - Αθλητισμός
Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 20:31

Τσακίρη, Ντάνου και Τσουρέκας, οι πρωταγωνιστές στο Μέτσοβο.

Οι κορυφαίοι του Κυπέλλου Δρόμων Αντοχής και του Βαλκανικού.

 

eoxa.170126.metsovo.f1

Η Μαρία Τσακίρη και η Μαρία Ντάνου ήταν οι κορυφαίες ελληνίδες, κατακτώντας το χρυσό και αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα, στην κατηγορία των γυναικών, στο Κύπελλο Ελλάδος αντοχής της χιονοδρομίας, με διεθνή συμμετοχή που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Μέτσοβο.

 

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Νίκο Τσουρέκα, στους εφήβους, ο οποίος κατέκτησε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο.

 

Στη διοργάνωση πραγματική διαφήμιση για το επίπονο άθλημα τους Σκι Αντοχής, συμμετείχαν εκτός των ελλήνων και 40 αθλητές και αθλήτριες από 8 χώρες.

 

«Έγινε μια πολύ καλή διοργάνωση, κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες για το άθλημα. Εμείς ως Δήμος, φροντίσαμε για την σωστή συντήρηση της πίστας και σε ότι άλλο μπορούσαμε, για την επιτυχία της διοργάνωσης». Λόγια του Δημάρχου Μετσόβου Κωνσταντίνου Τζαφέα, ο οποίος συμπλήρωσε: «Το χιονοδρομικό κέντρο είναι πολύ σημαντικό για το Μέτσοβο και εμείς από την πλευρά μας είμαστε κοντά στους ανθρώπους του, αλλά και σε όσους το επισκέπτονται».

 

Η Μαρία Τσακίρη τη δεύτερη ημέρα κέρδισε το χρυσό στα 5 χλμ., με εξαιρετικό σκι και ατομικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών FIS.

 

Για το Κύπελλο Ελλάδος στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών πρώτευσαν οι Μαρία Τσακίρη, Μαρία Ντάνου και Νικόλαος Τσουρέκας. Στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων του Κυπέλλου Ελλάδος και στα αγωνίσματα 3 χλμ. με ατομική και ομαδική εκκίνηση οι Γιώργος Αναστασιάδης και Στυλιανή Γιαννακοβίτη κυριάρχησαν και κέρδισαν από δύο χρυσά μετάλλια.

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Ε.Ο.Ε.) - Ύψιστη τιμή και διεθνή αναγνώριση αποτελεί για τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο η ανάθεση της θέσης του Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής για τους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μινσκ 2019».
News - Αθλητισμός
Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 17:29

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Ε.Ο.Ε.) - Ύψιστη τιμή και διεθνή αναγνώριση αποτελεί για τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο η ανάθεση της θέσης του Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής για τους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μινσκ 2019».

IMG-20170126-WA0000

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα στη Λωζάνη από τον Πρόεδρο των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών Γιάνες Κοτσίγιαντσιτς, παρουσία του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ.

Ο κ. Σπύρος Καπράλος, που ήταν και Πρόεδρος της αντίστοιχης επιτροπής για τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μπακού 2015», θα αναλάβει το ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών και της διοργανώτριας πόλης, παρακολουθώντας παράλληλα την εξέλιξη των έργων στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, ενόψει της διεξαγωγής της νέας αυτής διοργάνωσης.

Για την τιμή που του έγινε ο κ. Καπράλος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους συναδέρφους μου στις Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η θέση του Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής για το Μινσκ δεν αποτελεί μόνο προσωπική τιμή, αλλά αντανακλά σε όλο το Ολυμπιακό και αθλητικό κίνημα της Ελλάδας και αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών που γίνονται από τη χώρα που γέννησε και καθιέρωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου αυτή η νέα διοργάνωση, οι 2οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες, να διεξαχθούν με επιτυχία, συνεχίζοντας την παράδοση που δημιούργησε το Μπακού το 2015.»

 
Γιάννης Πρώιος και Σοφία Ράλλη οι νικητές, στο 1ο Κύπελλο Αλπικών, στη Νάουσα. Οι πρωταγωνιστές στους αγώνες στα 3-5 Πηγάδια.
News - Αθλητισμός
Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 13:12

Γιάννης Πρώιος και Σοφία Ράλλη οι νικητές, στο 1ο Κύπελλο Αλπικών, στη Νάουσα.

Οι πρωταγωνιστές στους αγώνες στα 3-5 Πηγάδια.

eoxa.170125.naousa.f1

 

Ο Γιάννης Πρώιος στους άνδρες και η Σοφία Ράλλη στις γυναίκες, ήταν οι μεγάλοι νικητές, του 1ου Κυπέλλου Ελλάδος ΑΓΕΝ των αλπικών αγωνισμάτων της χιονοδρομίας, που διοργανώθηκε από τον ΕΟΣ Νάουσας, στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια.

Έγινε μια συναρπαστική διοργάνωση για πολύ γερά νεύρα και δυνατό συναγωνισμό, με τους δύο πρωταθλητές μας να δείχνουν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμοι για μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα, οι πρώτες 6άδες, ανά κατηγορία και αγώνισμα:

 

Σλάλομ

 

Άνδρες

1. Πρώιος Ιωάννης (ΟΡΕ) 1:28.56 (49,41 π.),

2. Τζιόβας Νικόλαος (ΑΛΠΙΣ) 1:32.78 (83,72),

3. Κατσάνης Αθανάσιος (ΝΑΟ) 1:33.69 (91,12),

4. Μάντσιος Βασίλειος (ΝΑΟ) 1:35.60 (106,65), 5. Στοΐδης Γεώργιος (ΕΣΠ) 1:38.93 (133,64), 6. Παπαδημητρίου Ιωάννης (ΓΡΕ) 1:42.21 (160,39).

 

Γυναίκες

1. Ράλλη Σοφία (ΝΑΟ) 1:34.50 (87,54 π.),

2. Μάντσιου Αναστασία (ΝΑΟ) 1:41.64 (141,94),

3. Τσιτσέλη Στεφανία (ΓΡΕ) 1:42.82 (150,93),

4. Παπαϊωάννου Ναταλία (ΕΟΠ) 1:44.92 (166,93), 5. Μαρμαρέλλη Φανή (ΣΕΡ) 1:46.30 (177,44), 6. Πασχάλη Αλεξάνδρα-Κωνσταντίνα (NAO) 1:46.72 (180,64)

 

Γιγαντιαίο Σλάλομ

 

Άνδρες

1. Πρώιος Ιωάννης (ΟΡΕ) 1:45.06 (64,88 π.),

2. Τζιόβας Νικόλαος (ΑΛΠΙΣ) 1:49.09 (102,47),

3. Κοζάρης Φίλιππος (ΑΘΗ) 1:54.37 (151,72),

4. Μάντσιος Βασίλειος (ΝΑΟ) 1:55.11 (158,63), 5. Λουκάς Αστέριος (ΕΣΠ) 1:55.30 (160,40), 6. Βασιλείου Αναστάσιος (Καστοριά) 1:57.90 (184,65).

 

Γυναίκες

1. Ράλλη Σοφία (ΝΑΟ) 1:51.16 (112,44 π.),

2. Σαμαρινού Μαρία (ΕΔΕ) 1:54.37 (140,74),

3. Μάντσιου Αναστασία (ΝΑΟ) 2:00,29 (192,93),

4. Τσιτσέλη Στεφανία (ΓΡΕ) 2:00.77 (197,16), 5. Παπαϊωάννου Ναταλία (ΕΟΠ) 2:01.92 (207,30), 6. Μαρμαρέλλη Φανή (ΣΕΡ) 2:07.22 (254,03).

 
Περισσότερα Άρθρα...


Σελίδα 10 από 209
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας ποδηλάτου κατάβασης βουνού (downhill) στη Λιβαδειά.
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας ποδηλάτου κατάβασης βουνού (downhill) στη Λιβαδειά.
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας ποδηλάτου κατάβασης βουνού (downhill) στη Λιβαδειά. Ολοκληρώθηκε με απόλυτη ...

Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».
Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου ...

Το καυτό φιλί της Μόνικα Μπελούτσι
Το καυτό φιλί της Μόνικα Μπελούτσι
Το καυτό φιλί της Μόνικα Μπελούτσι Η όμορφη ηθοποιός επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον τίτλο «σύμβολο του σεξ» με το ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση