ATTICANEWS.GR

Member Area
News
Παρουσία πλήθους γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών, η βράβευση από το Δήμο Αμαρουσίου των επιτυχόντων μαθητών της πόλης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Γ. Πατούλης: Ο δικός σας ρόλος είναι ο πιο σημαντικός για το μέλλον της χώρας μας. Εσείς είστε η γενιά PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτισμός
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2011 16:55

Μαρούσι, 5 Δεκεμβρίου 2011

 

 03_12_11_Patoulis_Vravefsi_Mathiton_3o_68_lg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Παρουσία πλήθους γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών, η βράβευση από το Δήμο Αμαρουσίου των επιτυχόντων μαθητών της πόλης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

 

Γ. Πατούλης: Ο δικός σας ρόλος είναι ο πιο σημαντικός για το μέλλον της χώρας μας. Εσείς είστε η γενιά που έρχεται και θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Το μέλλον είστε εσείς!

 

Την προσπάθεια των μαθητών της πόλης για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση επιβράβευσε ο Δήμος Αμαρουσίου, σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, στην κατάμεστη από εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές Αίθουσα Τέχνης «Αλέξανδρος Γαρδέλης» του Κεραμικού Κέντρου Αμαρουσίου.

 

Στην εκδήλωση που είναι πλέον θεσμός για το Μαρούσι, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης απένειμε τιμητικούς επαίνους στους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, ως ένδειξη αναγνώρισης του αγώνα και της προσπάθειας τους για την εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου που είναι η εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στους αριστεύσαντες μαθητές προσφέρθηκε κεραμικό έργο τέχνης, ως συμβολικό δώρο για την επιτυχία τους.

 

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη ολόψυχα τους μαθητές και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην πορεία τους.«Να είστε πάντα άξιοι και να μην εγκαταλείπετε ποτέ την προσπάθεια» τους προέτρεψε και πρόσθεσε:«Σε αυτόν τον αγώνα σας πολύτιμη ήταν η συμβολή και η στήριξη των γονιών και των εκπαιδευτικών σας, μέσα σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες. Και σε αυτούς τους αφανείς ήρωες εκφράζουμε σήμερα την αναγνώρισή μας. »

 

Αναφερόμενος στην κρίση αρχών και αξιών που βιώνει η χώρα μας χαρακτήρισε το ρόλο της νέας γενιάς τα επόμενα χρόνια ως τον πιο σημαντικό για το μέλλον της χώρας.

«Αν θέλουμε να έχουμε ως κοινωνία μέλλον, πρέπει να αλλάξουμε. Και σε αυτήν την αναγκαία αλλαγή, υπάρχουν πάντα οι πρωτοπόροι. Και οι πρωτοπόροι δεν θα είναι άλλοι από τη νέα μας γενιά. Από τα παιδιά που σήμερα βραβεύουμε, στο πρόσωπο των οποίων θέλουμε να δούμε την άλλη Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Την Ελλάδα της έμπνευσης, της δημιουργίας, της υπερηφάνειας και της αυτοπεποίθησης. Ο δικός σας ρόλος είναι ο πιο σημαντικός για το μέλλον της χώρας μας. Εσείς είστε η γενιά που έρχεται και θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Η γενιά που βιώνει στη εφηβεία της μια συνολική κατάθλιψη.Η δική σας γενιά πρέπει να οπλιστεί με τη δύναμη του Έθνους. Με τη δύναμη της χώρας που μέσα από πολλές δυσκολίες , μπόρεσε και πήγε μπροστά. Η πρωτοπορία της πρωτοπορίας είστε εσείς! Το μέλλον είστε εσείς.»

Παράλληλα ο κ. Πατούλης υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου τα επόμενα χρόνια να διασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία τους των εκπαιδευτικών υποδομών της πόλης. «Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της εκπαιδευτικής κοινότητας, θα είμαστε δίπλα στα παιδιά της πόλης και τις ανάγκες τους.»

 

Οι επιτυχόντες μαθητές που βραβεύτηκαν αποφοίτησαν από τα εξής σχολεία του Αμαρουσίου:

1ο ΛΥΚΕΙΟ / 2ο ΛΥΚΕΙΟ / 3ο ΛΥΚΕΙΟ / 4ο ΛΥΚΕΙΟ / 5ο ΛΥΚΕΙΟ / 6ο ΛΥΚΕΙΟ / 8ο ΛΥΚΕΙΟ / 9ο ΛΥΚΕΙΟ / 1ο ΕΠΑΛ / 2ο ΕΠΑΛ / ΕΠΑΛ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ / ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτριος Καρλαύτης, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτριος Σμυρνής, Νικόλαος Αλεπούς, Παναγιώτης Σαγρής, Κων/νος Βλάχος, Κων/νος Ζαπαντιώτης και Δημήτριος Πολυχρονιάδης.

03_12_11_Patoulis_Vravefsi_Mathiton_3o_18_lg

 


Σελίδα 2889 από 2893

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκηνοθέτης σε νέα τηλεοπτική σειρά, Επιστροφή στην τηλεόραση για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, σχεδόν 20 χρόνια μετά.
Σκηνοθέτης σε νέα τηλεοπτική σειρά,  Επιστροφή στην τηλεόραση για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, σχεδόν 20 χρόνια μετά.
Σκηνοθέτης σε νέα τηλεοπτική σειρά, Επιστροφή στην τηλεόραση για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, σχεδόν 20 χρόνια μετά. O Αμερικανός ...

Λονδίνο, Aπεβίωσε αιφνιδίως η τραγουδίστρια των Cranberries.
Λονδίνο,  Aπεβίωσε αιφνιδίως η τραγουδίστρια των Cranberries.
Λονδίνο, Aπεβίωσε αιφνιδίως η τραγουδίστρια των Cranberries. Η τραγουδίστρια Ντολόρες Ο`Ριόρνταν του ιρλανδικού συγκροτήματος ...