ATTICANEWS.GR

Member Area
News
Όλγα Κεφαλογιάννη: «Το μεγάλο φαγοπότι εις βάρος των δημιουργών πρέπει να τελειώσει»
News - Πολιτισμός
Κυριακή, 12 Φεβρουάριος 2017 19:25

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Το μεγάλο φαγοπότι εις βάρος των δημιουργών πρέπει να τελειώσει»

 olga kefalogianni

Η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου της Ανώνυμης Εταιρείας Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Αμέσως μετά τη δημοσίευση στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο των στοιχείων για το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου της ΑΕΠΙ, ζήτησα από την κυρία Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού να μας ενημερώσει άμεσα για το περιεχόμενό του.

 

Το αρμόδιο Υπουργείο οφείλει να δράσει. 

 

Κάθε ημέρα που περνάει είναι εις βάρος τόσο των δημιουργών όσο και των χρηστών. Να πάψει να παραμένει σιωπηλό και αδρανές και να ενημερώσει για το πως σχεδιάζει να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

 

Να προχωρήσει επιτέλους, μετά από καθυστερήσεις και αναβολές, στην κατάθεση του σχεδίου νόμου σχετικά με τη συλλογική διαχείριση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων.

 

Έστω και τώρα, απαιτείται σοβαρή, θεσμική και άμεση αντιμετώπιση.

 

Απαιτείται δικαιοσύνη, διαφάνεια και λογοδοσία, με στόχο τον εξορθολογισμό της διαχείρισης των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων.

 

Το μεγάλο φαγοπότι εις βάρος των δημιουργών πρέπει να τελειώνει.

 

Αυτή είναι η μεγάλη ευθύνη του Υπουργείου Πολιτισμού».

 

 

 
ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, Τα εργαστήρια συντήρησης αποκαλύπτουν τα μυστικά τους.
News - Πολιτισμός
Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 12:33

ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ,

Τα εργαστήρια συντήρησης αποκαλύπτουν τα μυστικά τους.

 

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, ώρα 12:00

resized EIK.01

Άποψη του εκθεσιακού χώρου της Αιγυπτιακής Συλλογής του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (φωτογράφος Ειρήνη Μίαρη © TAΠΑ/Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο).

Το Ανοιχτό Μουσείο είναι η δράση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, με στόχο να γνωρίσει στο ευρύ κοινό τις πολύπλευρες εργασίες που διενεργούνται για την έρευνα, τη συντήρηση και την ανάδειξη των αρχαιοτήτων. Τι συμβαίνει στα εργαστήρια συντήρησης, όταν οι αρχαιότητες ετοιμάζονται να συναντήσουν το φως της δημοσιότητας στους εκθεσιακούς χώρους του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, αλλά και να ταξιδέψουν σε μουσεία και εκθέσεις σε όλο τον κόσμο; Ποιες ειδικότητες συνεργάζονται για τη μελέτη, αποκατάσταση και φροντίδα των αρχαίων που φυλάσσονται στο Μουσείο;

Από τον Νοέμβριο 2016 έως τον Ιούνιο 2017 θεματικές παρουσιάσεις στους εκθεσιακούς χώρους και ξεναγήσεις στα εργαστήρια συντήρησης αποκαλύπτουν στους επισκέπτες τα μυστικά της συντήρησης, τιμώντας και υπενθυμίζοντας την υπεραιωνόβια προσφορά του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου ως κέντρου συντήρησης για όλη την Ελλάδα από την αρχή της λειτουργίας του.

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη παρουσίαση της δράσης του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Ανοιχτό Μουσείο με τίτλο:

resized EIK.02

Άποψη του Εργαστηρίου Συντήρησης Οργανικών Υλικών του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (© TAΠΑ/Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο).

«Κρυφή φροντίδα: η προληπτική συντήρηση ως μέσο προστασίας»

 

Όπως στην ιατρική, έτσι και στη συντήρηση η πρόληψη είναι πιο σημαντική από τη θεραπεία. Αν και η «θεραπευτική» συντήρηση ενός αντικειμένου κάποιες φορές κρίνεται απαραίτητη, η θεραπεία από μόνη της δεν είναι αρκετή για να διατηρηθούν οι συλλογές για τις μελλοντικές γενεές. Τα αντικείμενα αναπόφευκτα φθείρονται με τον χρόνο. Οι προσπάθειες της προληπτικής συντήρησης στοχεύουν στο να περιορίσουν τη φθορά και τη διάβρωση των συλλογών βελτιώνοντας το περιβάλλον στο οποίο αυτές βρίσκονται. Τα μέτρα που λαμβάνονται περιλαμβάνουν τον έλεγχο της σχετικής υγρασίας/θερμοκρασίας και ρύπανσης, τον χειρισμό και συσκευασία των αντικειμένων, τον αποκλεισμό των βιολογικών παραγόντων, τον περιοδικό καθαρισμό των προθηκών, τον περιορισμό των επιπτώσεων σε περίπτωση φυσικών καταστροφών.

H παρουσίαση διαρκεί μία ώρα, θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Αιγυπτιακής Συλλογής και θα περιλαμβάνει επιτόπια παρατήρηση των εκθεμάτων, παρουσίαση με powerpoint και επιδείξεις τεχνικών με χρήση ειδικών επιστημονικών οργάνων. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Εργαστήριο Συντήρησης Οργανικών Υλικών, όπου με την προσωπική επαφή με το εξειδικευμένο προσωπικό του Εργαστηρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικές πτυχές της επιστημονικής του δραστηριότητας.

resized Eik 3

Ασφαλής αποθήκευση ξύλινων αντικειμένων της Αιγυπτιακής Συλλογής με αδρανή υλικά (© TAΠΑ/Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο).

Για την παρακολούθηση της παρουσίασης απαιτείται η προμήθεια εισιτηρίου εισόδου στο μουσείο καθώς και η δήλωση συμμετοχής στις Πληροφορίες του μουσείου. Έναρξη δηλώσεων μισή ώρα πριν την παρουσίαση.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Ώρες λειτουργίας (χειμερινό ωράριο): Τρίτη-Κυριακή 09:00-16:00 και Δευτέρα 13:00-20:00

Διεύθυνση: Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Πατησίων 44, Αθήνα 10682

Τηλ: 213214 4891 Fax: 210 8213573

Email: eam@culture.gr , Ιστότοπος: www.namuseum.gr

:

 

Εικ. 1. Άποψη του εκθεσιακού χώρου της Αιγυπτιακής Συλλογής του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (φωτογράφος Ειρήνη Μίαρη © TAΠΑ/Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο).

 

Εικ. 2. 

 

Εικ. 3. 

 
Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον επιστημονικό συνεργάτη κ. Νίκο Κωστόπουλο, συναντήθηκε χθες με την Υπουργό Πολιτισμού κα. Λυδία Κονιόρδου. Στη συνάντηση συμμετείχε ο πρώην Υπουργός και πρόεδρος της Κίνησης Πο
News - Πολιτισμός
Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2017 18:16

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον επιστημονικό συνεργάτη κ. Νίκο Κωστόπουλο, συναντήθηκε χθες με την Υπουργό Πολιτισμού κα. Λυδία Κονιόρδου. Στη συνάντηση συμμετείχε ο πρώην Υπουργός και πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών «Διάζωμα» κ. Σταύρος Μπένος.

resized Φωτογραφία 1

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο ευρύτατο πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με το Υπουργείο Πολιτισμού και πιο συγκεκριμένα τα έργα που εκτελεί και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020», τον προϋπολογισμό και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας, συνολικού ποσού 13.576.706 ευρώ. Πρόκειται για τα εξής έργα:

 

ΛΕΣΒΟΣ (συνολικός προϋπολογισμός 2.620.000 ευρώ)

 • «Στερέωση και αποκατάσταση τμημάτων (περιοχές Α – Γ και Δ) του Β.Α. περιβόλου του Κάστρου Μυτιλήνης» Π/Υ 800.000 €. Το έργο εντάχθηκε στις 04.07.2016 στο «Ε.Π. Βόρειο Αιγαίο 2014-2020» και είναι σε εξέλιξη με φορέα υλοποίησης την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου.

 • «Συντήρηση, Αποκατάσταση και Ανάδειξη του Φρουρίου Σιγρίου» Π/Υ 1.000.000 €. Το έργο εντάχθηκε τον Δεκέμβριο 2016 στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με φορέα υλοποίησης την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου.

 • «Αποκατάσταση του Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Μανταμάδου» Π/Υ 400.000 €. Το έργο εντάχθηκε τον Δεκέμβριο 2016 στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με φορέα υλοποίησης την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου.

 • Προγραμματική Σύμβαση με το Υπουργείο Πολιτισμού και το ΕΤΑΑ για την αποκατάσταση, συντήρηση και ανάδειξη του Σάρλιτζα Παλλάς στη Λουτρόπολη Θερμής Λέσβου. Η σύμβαση υπεγράφη τον Δεκέμβριο 2016 και έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για το έργο «Συντήρηση Κτιριακών Υποδομών Ιαματικών Λουτρών Θερμής» Π/Υ 315.000 €, καθώς και για την εκπόνηση των μελετών για τη «Συντήρηση, αποκατάσταση και ανάδειξη του οθωμανικού γυναικείου & ανδρώου ομαδικού λουτήρα και συντήρηση, διατήρηση και ανάδειξη των αρχαιολογικών ευρημάτων στον περιβάλλοντα χώρο του Σάρλιτζα Παλλάς» Π/Υ 30.000 €, οι οποίες θα υλοποιηθούν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου.

 • Προγραμματική Σύμβαση με το Υπουργείο Πολιτισμού και τον Δήμο Λέσβου για την «Μελέτη προστασίας – διαμόρφωσης Αρχαίου Θεάτρου Μυτιλήνης» Π/Υ 50.000 € με φορέα υλοποίησης την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου. Η μελέτη είναι σε εξέλιξη.

 • Προς υπογραφή η Προγραμματική Σύμβαση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με την Ιερά Μητρόπολη Μηθύμνης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου η «Μελέτη αποκατάστασης Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λαφιώνας» Π/Υ 25.000 €, με φορέα υλοποίησης την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου.

 • Θέμα αποκατάστασης κτιριακών εγκαταστάσεων Αναγνωστηρίου Αγιάσου, από τις σοβαρές ζημιές που προκλήθηκαν από την πρόσφατη Θεομηνία (8 – 10 Ιανουαρίου 2017).

ΛΗΜΝΟΣ (συνολικός προϋπολογισμός 4.898.300 ευρώ)

 • «Αποκατάσταση, συντήρηση, και ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Πολιόχνης Λήμνου» Π/Υ 2.829.900 €. Το έργο εντάχθηκε στις 01.07.2016 στο «Ε.Π. Βόρειο Αιγαίο 2014-2020» και είναι σε εξέλιξη με φορέα υλοποίησης την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου.

 • «Ανάδειξη αρχαιολογικού χώρου Καβειρίου Λήμνου» Π/Υ 1.638.400 €. Το έργο εντάχθηκε στις 01.07.2016 στο «Ε.Π. Βόρειο Αιγαίο 2014-2020» και είναι σε εξέλιξη με φορέα υλοποίησης την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου.

 • «Αποκατάσταση του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος στο Πεδινό Λήμνου» Π/Υ 430.000 €. Το έργο εντάχθηκε τον Δεκέμβριο 2016 στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με φορέα υλοποίησης την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου.

ΧΙΟΣ (συνολικός προϋπολογισμός 1.978.812 ευρώ)

 • «Αποκατάσταση & Ανάδειξη χερσαίων τειχών του Κάστρου Χίου (από προμαχώνα Α έως και προμαχώνα Γ)» Π/Υ 800.000 €. Το έργο εντάχθηκε στις 04.07.2016 στο «Ε.Π. Βόρειο Αιγαίο 2014-2020» και είναι σε εξέλιξη με φορέα υλοποίησης την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου.

 • «Συντήρηση μαρμαροθετημένων δαπέδων Καθολικού Νέας Μονής Χίου» Π/Υ 296.000 €. Το έργο εντάχθηκε στις 04.07.2016 στο «Ε.Π. Βόρειο Αιγαίο 2014-2020» και είναι σε εξέλιξη με φορέα υλοποίησης την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου.

 • «Αποκατάσταση του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Συκούση στον οικισμό Αγ. Γεωργίου Συκούση στη Χίο» Π/Υ 882.812 €. Το έργο εντάχθηκε στις 04.07.2016 στο «Ε.Π. Βόρειο Αιγαίο 2014-2020» και είναι σε εξέλιξη με φορέα υλοποίησης την Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων.

ΣΑΜΟΣ (συνολικός προϋπολογισμός 4.079.594 ευρώ)

 • Προς υπογραφή η Προγραμματική Σύμβαση με το Υπουργείο Πολιτισμού για την διαμόρφωση και ανάδειξη περιπατητικού μονοπατιού βόρειου και νότιου στομίου του Ευπαλίνειου Ορύγματος στο Πυθαγόρειο Σάμου Π/Υ 35.000 €.

 • Έχουν εξασφαλιστεί πιστώσεις από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου τα έργα της κατασκευής κτιριακών εγκαταστάσεων και τη διαμόρφωση χώρων στάθμευσης στον αρχαιολογικό χώρο του Ευπαλίνειου Ορύγματος στο Πυθαγόρειο Σάμου συνολικού Π/Υ 950.000 €.

 • «Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σάμου», Π/Υ 3.094.594 €. Το έργο, που χρηματοδοτείται από το «Ε.Π. Βόρειο Αιγαίο 2014-2020), αφορά στην επισκευή και αναβάθμιση του κτιρίου που στο παρελθόν λειτούργησε ως Καπνεργοστάσιο, σε χώρο για πολιτιστικές λειτουργίες.

resized Φωτογραφία 2

Η Περιφερειάρχης έθεσε στην Υπουργό την ανάγκη υποστήριξης της επιχειρηματικότητας στον τομέα του Πολιτισμού και τόνισε τη σημασία της εκπόνησης προγράμματος δράσεων στήριξης των πολιτιστικών φορέων του Βορείου Αιγαίου.

 
ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ -Έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας της Rachel Harpaz στην αίθουσα Αρχαίας Αγοράς
News - Πολιτισμός
Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2017 11:34

ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ -Έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας της Rachel Harpaz στην αίθουσα Αρχαίας Αγοράς

Έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας της Rachel Harpaz

 

F E M I N A”

(“Γ Υ Ν Α Ι Κ Α”)

| The Rachel Harpaz Project |

resized AFISA

Ο Δήμος Λαμιέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η Πρεσβεία του Ισραήλ και η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Εταιρεία Κοινωνικών Εφαρμογών” σας προσκαλούν στην Έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας της Rachel Harpaz που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα της «Αρχαίας Αγοράς», της Δημοτικής Πινακοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος» από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.

resized DSC 0256 1 2

Μυστικά κρυμμένα για χρόνια, ενδεδυμένα με το πέπλο του γυναικείου βλέμματος… Άλλες φορές μικρότερα και άλλοτε μεγαλύτερα, που μας μεταβάλλουν σε «συνενόχους» καθώς περιμένουν να τα ανακαλύψουμε... Πώς διαχειρίζεται τελικά η σύγχρονη γυναίκα τα κρυμμένα μυστικά του εαυτού, των δικών της ανθρώπων, τα κοινά μυστικά της κοινωνίας γύρω της αλλά και του κόσμου στο σύνολό του;

Από την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017, γυναίκες από διαφορετικούς τόπους της γης, ξεχωριστές κοινωνικές και πολιτισμικές καταβολές με μοναδικές πορείες ζωής συναντιούνται για πρώτη φορά στην αίθουσα της «Αρχαίας Αγοράς», στο υπόγειο της Δημοτικής Πινακοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος», Αινιάνων 6 στη Λαμία, για να μοιραστούν μαζί μας σκέψεις και συναισθήματα και να αφηγηθούν τις ιστορίες τους, μέσα από τη φωτογραφική μάτια της Rachel Harpaz.

Με τη φωτογραφική μηχανή σε ρόλο πιστού συνοδοιπόρου, σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι ζωής από την Ανατολή ως τη Δύση και από το Βορρά μέχρι το Νότο, η πολυδιάστατη Ισραηλινή φωτογράφος έρχεται στη Λαμία και εξερευνά - σαν σύγχρονος Χριστόφορος Κολόμβος - σπινθηροβόλες ματιές και «αμίλητα» συναισθήματα γυναικών του κόσμου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ είναι επισκέψιμη καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, απόγευμα 6 μ.μ. με 9 μ.μ. Σάββατο, πρωί 9 π.μ. με 1 μ.μ. και απόγευμα 6 μ.μ. με 8.30 μ.μ. και Κυριακή, πρωί 9.30 π.μ. με 1 μ.μ.

Οργανωμένες επισκέψεις σχολείων και εκπαιδευτικών-επιμορφωτικών φορέων με ραντεβού, κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 698 6536 462.

resized DSC 0626 Reykjavik

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

 • Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου – Ώρα 20.30

Εγκαίνια έκθεσης

 • Παρασκευή, 10 Μαρτίου – Ώρα 20.30

Μουσική βραδιά με τη συμμετοχή του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας

Τελετή λήξης της έκθεσης

resized DSC 7307

Λίγα λόγια για τη Rachel Harpaz

 

Η Rachel Harpaz ξεκίνησε να φωτογραφίζει όταν ακόμη ήταν έφηβη, ενώ αργότερα ασχολήθηκε επισταμένα με τις τεχνικές της φωτογραφίας, παρακολουθώντας ακαδημαϊκού επιπέδου μαθήματα φωτογραφίας και ιστορίας στην Σχολή Μοντέρνας Φωτογραφίας της Σουηδίας και συνέχισε τις σπουδές της πάνω στην Ιστορία και την Ψυχολογία.

Εργάστηκε ως συντονίστρια πληροφοριακών συστημάτων στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ και παράλληλα συμμετείχε σε φωτογραφικές δραστηριότητες, επιμορφωτικά σεμινάρια και ομαδικές εκθέσεις.

Τα τελευταία χρόνια συνδυάζει τα πολλά ταξίδια της ανά τον κόσμο με την αποτύπωση ανθρώπων και πολιτισμών στα φωτογραφικά της καρέ, με σημείο αναφοράς το ντοκυμαντέρ και την ελεύθερη φωτογραφία δρόμου.

Για εκείνη, οι φωτογραφίες αποτελούν ένα πολύτιμο μέσο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων, εμπειριών και σκέψεων.

resized DSC 7307

Η Διοργάνωση

Η φωτογραφική έκθεση “Femina” της Rachel Harpaz αποτελεί ένα άριστο παράδειγμα μιας ακόμη συνεργασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων αυτή τη φορά με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Εταιρεία Κοινωνικών Εφαρμογών” και την Πρεσβεία του Ισραήλ, αναδεικνύοντας την εξωστρέφεια της πόλης της Λαμίας.

Η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της έκθεσης στην φθιωτική πρωτεύουσα ανήκει στην “Εταιρεία Κοινωνικών Εφαρμογών Κοιν.Σ.Επ” που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη & επιχειρεί στον τομέα της παροχής υπηρεσιών για την αναβάθμιση της ζωής των πολιτών μέσα από την παραγωγή & υλοποίηση επιμορφωτικών προγραμμάτων, την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης σε μονογονεϊκές οικογένειες, ανέργους & Α.μ.Ε.Α. & την ανάδειξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας μέσα από τον εταιρικό πυλώνα διοργάνωσης προγραμμάτων θεαμάτων Πολιτισμού σε διάφορες πόλεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και η Λαμία.

Μετά την ολοκλήρωση της τοπικής διοργάνωσης, η έκθεση της Rachel Harpaz θα συνεχίσει το ταξίδι της σε άλλες μεγάλες πόλεις, όπως η Αθήνα, τα Ιωάννινα & η Θεσσαλονίκη.

resized Rachel Harpaz

resized prosklisi ipografi

 


Σελίδα 4 από 753
Πολιτιστικός θεσμός το Φεστιβάλ Χορωδιών που έγινε στο Πανόραμα
Πολιτιστικός θεσμός το Φεστιβάλ Χορωδιών που έγινε στο Πανόραμα
Πολιτιστικός θεσμός το Φεστιβάλ Χορωδιών που έγινε στο Πανόραμα. Σε σημαντικό πολιτιστικό θεσμό της Θεσσαλονίκης εξελίσσεται ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση