ATTICANEWS.GR

Member Area
Αυτοδιοίκηση
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κήρυξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστος Δήμους της Θεσσαλίας. PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 18:46

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κήρυξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστος Δήμους της Θεσσαλίας.

16121718 1370020643039742 1504612801 o

 

Μετά από αίτημα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού προς το Υπουργείο Εσωτερικών και την εξουσιοδότηση του από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη, κηρύσσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των παρακάτω περιοχών η οποία ισχύει από την ημέρα εκδήλωσης του καταστροφικού φαινομένου την 07/01/2017 και για ένα μήνα ήτοι έως και την 07/02/2017:

 

Αλμυρού, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Καλαμπάκας, Καρδίτσας, Παλαμά, Πύλης Σοφάδων, Τεμπών, Φαρσάλων, Μουζακίου, Πλαστήρα, Αργιθέας, Ελασσόνας και Τρικαίων. Σημειώνεται ότι έχουν ήδη κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δήμοι Σκοπέλου και Αλοννήσου.  

 
Σε κατάσταση επαγρύπνησης ο δήμος Νεάπολης-Συκεών ● Θετικός απολογισμός για τη διαχείριση της καιρικής κρίσης ● Συγχαρητήρια και ευχαριστίες από τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη σε εργαζόμενους, εθελοντές, συλλόγους και φορείς PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 18:37

Σε κατάσταση επαγρύπνησης ο δήμος Νεάπολης-Συκεών

● Θετικός απολογισμός για τη διαχείριση της καιρικής κρίσης ● Συγχαρητήρια και ευχαριστίες από τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη σε εργαζόμενους, εθελοντές, συλλόγους και φορείς

resized xionia 1a

 

Σε κατάσταση επαγρύπνησης συνεχίζει να βρίσκεται ο δήμος Νεάπολης-Συκεών προκειμένου να αντιμετωπισθούν προβλήματα από το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας, ενώ την ίδια στιγμή τεχνικά συνεργεία επιλύουν και τα τελευταία προβλήματα που άφησε πίσω της η «Αριάδνη», κυρίως στα σχολικά συγκροτήματα προκειμένου να ομαλοποιηθεί πλήρως η λειτουργία των σχολείων.

resized xionia 2a

Να σημειωθεί ότι την περασμένη Δευτέρα το σύνολο των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης άνοιξαν και λειτούργησαν κανονικά, εκτός ελάχιστων περιπτώσεων για ζητήματα πλήρους υδροδότησης, και τα οποία αντιμετωπίστηκαν, ενώ έγκαιρα εξασφαλίσθηκε η ασφαλής πρόσβαση σε αυτά, οι αύλειοι χώροι ήταν καθαροί και τα συστήματα θέρμανσης βρίσκονταν σε πλήρη λειτουργία.

resized xionia 3a

Το κύριο βάρος κατά τις ημέρες της κρίσης, αρχής γενομένης από την πρώτη ημέρα του παγετού, αλλά και της χιονόπτωσης, επιρρίφθηκε στο να διατηρηθούν ανοικτοί οι κεντρικοί οδικοί άξονες του δήμου, που οδηγούν και σε κεντρικά νοσοκομεία, δημοτικά ιατρεία, κοινωνικές δομές, σε σχολεία και ναούς, στόχος που κατά γενική ομολογία επιτεύχθηκε, για να ακολουθήσουν σταδιακά οι επεμβάσεις στους μικρότερους δρόμους και στις γειτονιές. Τη θετική εικόνα καταγράφουν με μηνύματά τους και οι κάτοικοι των περιοχών και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες, όπως επίσης οι ασθενείς και οι οικογένειές τους, και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία.

resized xionia 4a

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην υποστήριξη των δημοτών που αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας, στην υπηρεσία των οποίων τέθηκαν ιατρικές και κοινωνικές υπηρεσίες με τέσσερις ιατρούς, τέσσερις νοσηλευτές και οκτώ αυτοκίνητα να βρίσκονται σε πλήρη 24ωρη επιφυλακή. Κατά το κρίσιμο τριήμερο, από το Κέντρο Επιχείρησης που λειτούργησε στο Γ΄ ΚΑΠΗ Συκεών, συντονίστηκαν εκατοντάδες επιχειρήσεις παροχής ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών, και συγκεκριμένα:

  • μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία 117 δημότες για αιμοκάθαρση, χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία, προγραμματισμένα χειρουργεία, εισαγωγή για αντιμετώπιση τραυματισμών, κ.ά.

  • σε περισσότερους από 100 ηλικιωμένους-μέλη των ΚΑΠΗ προσφέρθηκαν ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες, ενώ

  • μια πρόσφυγας έγκυος, που φιλοξενείται στις Συκιές, μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο για τοκετό.

resized xionia 10.1.2017-2

Δυναμική κινητοποίηση

Συνολικά η εικόνα που εμφάνισε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών καθ’ όλη τη διάρκεια των έντονων καιρικών συνθηκών αποτιμάται ως θετική, καθώς δεν υπήρξε κεντρικός οδικός άξονας που να είχε αποκλεισθεί. Οδοί όπως η Ελ. Βενιζέλου (Νεάπολη), Π.Τσαλδάρη, Ανδρ. Παπανδρέου, Γ.Παπανικολάου, Επταπυργίου, Ανθέων, Ρ.Φεραίου, Οδ. Φωκά, Ελπίδος, ΕλΒενιζέλου (Συκιές), κ.ά., από την πρώτη στιγμή διατηρήθηκαν ανοικτοί και βατοί, όπως επίσης και κύριοι κάθετοι προς αυτούς δρόμους, ενώ ταυτόχρονα διανέμονταν χιλιάδες σακιά με αλάτι σε όλες τις περιοχές του δήμου.

resized xionia 10.1.2017-5

Σ’ αυτό συνετέλεσε η μεγάλη κινητοποίηση του δημοτικού μηχανισμού, που τέθηκε σε πλήρη επιφυλακή από την πρώτη ημέρα της εμφάνισης του παγετού, για να συνεχισθεί και τις επόμενες ημέρες του χιονιά. Στο πλαίσιο αυτό, όλο το κρίσιμο διάστημα:

    • 95 άτομα εργάστηκαν σε βάρδιες σε 24ωρη βάση, από το μεσημέρι της Πέμπτης (5.1.2017) έως και σήμερα,

  • τέσσερα εκχιονιστικά-αλατιέρες βρίσκονταν διαρκώς στους δρόμους και πραγματοποιούσαν επιχειρήσεις αποχιονισμού και καθαρισμού των οδών,

  • καταναλώθηκαν 720 τόννοι αλατιού από τους 850 τ. που συνολικά προμηθεύθηκε ο δήμος,

  • διανεμήθηκαν 3.500 σακιά αλάτι, τα οποία οι πολίτες παραλάμβαναν από τα δημοτικά καταστήματα, την Τεχνική Υπηρεσία, το Πολιτιστικό Κέντρο Συκεών, τα ΚΑΠΗ, τις εκκλησίες, τα σχολεία και σε κεντρικά σημεία του δήμου και διασταυρώσεις (φανάρια),

  • λειτούργησαν δυο βάσεις επιχειρήσεων, μια στο δημοτικό κατάστημα Πεύκων και μια στο εργοτάξιο Νεάπολης, στα οποία υπήρχαν τρία συνεργεία (με τρία άτομα στο καθένα) για τη ρίψη αλατιού με φτυάρι, τα οποία αυξανόταν σε τέσσερα όταν η κατάσταση το απαιτούσε. Και στις δυο βάσεις λειτουργούσαν σε 24ωρη βάση τηλεφωνικά κέντρα που ανταποκρίνονταν στα μηνύματα των πολιτών για την επέμβαση των συνεργείων.

resized xionia 10.1.2017-7

Όπως εκτιμάται από ειδικούς, τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην κίνηση των οχημάτων την πρώτη ημέρα της χιονόπτωσης οφείλονταν κυρίως στον αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο που δυσχέραινε την επιχείρηση των αποχιονιστικών μηχανημάτων. Υπήρξε, δε, συνεργασία με τον ΟΑΣΘ, την Τροχαία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στα αιτήματα των οποίων τα συνεργεία του δήμου ανταποκρίνονταν άμεσα.

resized xionia 10.1.2017-11

Συγχαρητήρια κι ευχαριστίες από τον δήμαρχο

«Η έντονη και παρατεταμένη περίοδος της κακοκαιρίας, που ήταν σε σφοδρότητα και διάρκεια η δυσκολότερη των τελευταίων δεκαετιών, και η οποία ξεκίνησε με συνθήκες ακραίου παγετού και συνεχίστηκε με χιονόπτωση, ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος που έθεσε σε δοκιμασία το δημοτικό μηχανισμό, αλλά κυρίως τους συμπολίτες μας. Ο δήμος μας τέθηκε έγκαιρα σε ετοιμότητα και επιφυλακή, έχοντας ως πρωτεύοντα στόχο και προτεραιότητα να διατηρηθεί ανοικτό το βασικό κεντρικό οδικό δίκτυο που οδηγεί σε νοσοκομεία, σε ιατρεία και σε Κοινωνικές Υπηρεσίες, και σε δεύτερη φάση τους μικρότερους δρόμους και τις γειτονιές. Δεδομένου του ιδιαίτερου και δύσκολου γεωγραφικού ανάγλυφου του δήμου μας και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες, οι στόχοι μας επιτεύχθηκαν», δηλώνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης σε μια πρώτη εκτίμηση και απολογισμό της κατάστασης, τονίζοντας ότι «οι συντονισμένες προσπάθειες ανταποκρίθηκαν στην αποστολή τους».

resized xionia 10.1.2017-16

«Με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα, έχοντας πίσω μας τις δύσκολες μέρες, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τον αγώνα των εργαζομένων που υπερέβαλαν εαυτούς και συνέβαλαν στο να διατηρηθούν οι κεντρικοί δρόμοι ανοικτοί, προσβάσιμες οι κοινωνικές δομές και οι ναοί, όπως επίσης να είναι έτοιμα και τα σχολεία για την επαναλειτουργία των μαθημάτων, αντιμετωπίζοντας -σε συνεργασία και με άλλους οργανισμούς- διάφορα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε αυτά, κυρίως υδροδότησης», δηλώνει ο Σίμος Δανιηλίδης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια της δημοτικής αρχής προς όλους. «Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε προς αναγνώριση των κόπων και προσπαθειών τους είναι να δώσουμε συγχαρητήρια και να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσοι συνέβαλαν με αυταπάρνηση για την ελαχιστοποίηση και σταδιακή εξάλειψη των προβλημάτων, στους εργαζόμενους, στους εθελοντές συμπολίτες μας που συνέδραμαν, στους τοπικούς συλλόγους και φορείς, τους Ιερούς Ναούς και τους προσκόπους, αλλά βεβαίως τους αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους», αναφέρει χαρακτηριστικά, και προσθέτει: «Ιδιαίτερα πρέπει να σταθούμε στους εργαζόμενους που ξεπέρασαν τα όρια αντοχής δουλεύοντας και τα Σαββατοκύριακα, αφήνοντας οικογένειες και σπίτια για να δουλέψουν σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες».

Αιχμηρός, ωστόσο, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών εμφανίζεται απέναντι σε όλους όσοι από την πρώτη σχεδόν νιφάδα του χιονιού έσπευσαν να καταγγείλουν τη διοίκηση για «ολιγωρία και ανεπάρκεια», για «ανικανότητα και αδυναμία διαχείρισης εκτάκτων συνθηκών», κι αυτό την ώρα που τα συνεργεία έδιναν τη μάχη στους δρόμους.

«Αυτό που έβλεπαν όλοι συμπολίτες μας και έδειχναν αμέριστη κατανόηση, δυστυχώς δεν το είδαν κάποιοι της αντιπολίτευσης, για τους δικούς τους και μόνο λόγους. Με ‘‘εμπνευσμένα’’ κείμενα και διάτρητες καταγγελίες, που συντάχθηκαν προφανώς υπό συνθήκες θαλπωρής, προσπαθούν να δικαιολογήσουν την παντελή απουσία τους από τον αγώνα της δύσκολης καθημερινότητας. Με την μικρόψυχη προσέγγιση τέτοιων κρίσεων, όχι μόνο παραποιούν την εικόνα, αλλά επιπλέον απαξιώνουν και ακυρώνουν τις προσπάθειες των δεκάδων εργαζομένων και εθελοντών που συμμετείχαν στον δύσκολο αγώνα για να διατηρηθούν πρωτίστως ανοικτοί οι κεντρικοί οδικοί άξονες, να διατηρηθούν προσβάσιμα τα δημοτικά ιατρεία και οι κοινωνικές δομές, τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί, όπως και έγινε, και κατόπιν οι δευτερεύοντες δρόμοι . Δεν πρόκειται για μια πολιτική κριτική που θα μπορούσε να αναγνωρίσει κανείς, αλλά για μια συνειδητή υπονόμευση, ευτελισμού και απαξίωση της συνολικής προσπάθειας και του έργου που είχε θετικά αποτελέσματα. Στηριζόμενοι στον μηδενισμό και τον αρνητισμό, επαληθεύουν το ‘‘ό,τι δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια’’. Αυτό δεν είναι αντιπολίτευση, δεν είναι κριτική. Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω τις κακεντρεχείς δηλώσεις. Αρκούμαστε στα σχόλια, την καλόπιστη κριτική, τις υποδείξεις, ακόμη και στα παράπονα των συμπολιτών μας, αλλά περισσότερο στη συμμετοχή των δημοτών. Ακόμη μια φορά κριθήκαμε από το αποτέλεσμα. Οι καταγγελίες τους πέφτουν στο κενό και είναι ανάξιες περαιτέρω σχολιασμού», απαντά ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης.    

 
Επιτάχυνση των διαδικασιών ζήτησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για να προχωρήσουν τα έργα του ΕΣΠΑ Κώστας Αγοραστός: «Εντάξαμε 27 νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 69,413 εκατ. ευρώ» «Να έρθουν γρήγορα τα τεύχη δημοπράτησης» PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 18:22

Επιτάχυνση των διαδικασιών ζήτησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για να προχωρήσουν τα έργα του ΕΣΠΑ

Κώστας Αγοραστός: «Εντάξαμε 27 νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 69,413 εκατ. ευρώ»

«Να έρθουν γρήγορα τα τεύχη δημοπράτησης»

agorastos-new

Εγρήγορση και επιτάχυνση των διαδικασιών, από τους δικαιούχους και τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, έτσι ώστε να προχωρήσουν οι δημοπρασίες των έργων που εντάχθηκαν στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

Στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 έχουν ενταχθεί έργα (εργολαβίες και προμήθειες) σημαντικού αριθμού και προϋπολογισμού. Όσα από αυτά δεν είχαν δημοπρατηθεί έως τις αρχές 8ου/2016 και λόγω της αλλαγής της νομοθεσίας Δημοσίων Συμβάσεων (Ν.4412/2016), και ειδικότερα της εμπλοκής που δημιουργήθηκε με αυτόν σε σχέση αφενός με τις αρχαιολογικές έρευνες και ολοκλήρωση διαδικασιών απαλλοτρίωσης που απαιτούσε ως προαπαιτούμενο της δημοπράτησης, αλλά και της μη έγκαιρης έκδοσης των εφαρμοστέων του Νόμου αποφάσεων – προτύπων τευχών δημοπράτησης κλπ. , δεν μπόρεσαν να δημοπρατηθούν στην περίοδο που ακολούθησε. Αποτέλεσμα βέβαια ήταν η καθυστέρηση στην εξέλιξη των έργων στο ΠΕΠ.

 

Μετά την αλλαγή του Νόμου τον 12ο/2016 ως προς τα ζητήματα εμπλοκής με θέματα αρχαιολογικών ερευνών και απαλλοτριώσεων στα δημόσια έργα –απεμπλοκή- , καθώς και της έκδοσης της Απόφασης έγκρισης των προτύπων τευχών «έκδοση προτύπων τευχών διακηρύξεων ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων έργου άνω των ορίων και κάτω των ορίων του ν. 4412/2016 (Α’147 ), με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4412/2016»(ΦΕΚ 4269/Β/30-12-2016), τα έργα απεμπλέκονται και προχωράνε πλέον σε δημοπράτηση.

Καλούμε όλους τους Δικαιούχους Φορείς που δεν υπέβαλαν, να υποβάλουν άμεσα τα τεύχη των ενταγμένων έργων του ΠΕΠ Θεσσαλίας στη Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Θεσσαλίας προκειμένου να ελεγχθούν και προχωρήσουν εν συνεχεία άμεσα σε δημοπράτηση.

 

Τα έργα (εργολαβίες δημοσίων έργων) που πρόκειται σε συνέχεια των παραπάνω να δημοπρατηθούν το επόμενο διάστημα, είναι :

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

αριθμός έργων

επιλέξιμη Δ.Δ. (εκ.ευρώ)

συνολική Δ. Δ. (εκ.ευρώ)

ΥΔΡΕΥΣΗ

9

14,75

23

ΥΔΡΕΥΣΗ (νέες εντάξεις)

7

6,3

8,2

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

5 (σε 4 πράξεις)

8,6

11,5

ΟΔΙΚΑ

4

26,4

26,4

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ (σε έργα Εκπαίδευσης και Υγείας)

2

0,313

0,313

 

27

56,363

69,413

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός: «Μέχρι στιγμής η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει εντάξει στο ΕΣΠΑ 2014-2020 είκοσι επτά νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 69,413 εκατ. ευρώ. Τα έργα αυτά πρέπει να δημοπρατηθούν άμεσα και αναμένονται από τους δικαιούχους, που δεν κατέθεσαν τα τεύχη δημοπράτησης, έτσι ώστε αυτά να πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, ρίχνοντας χρήμα στην τοπική οικονομία και δημιουργώντας θέσεις εργασίας. Τα έργα αυτά αφορούν ύδρευση, αποχέτευση, βιολογικούς καθαρισμούς, αλλά και οδικά έργα για τα οποία όμως αναμένουμε τον νέο νόμο για να μπορέσουμε να τα δημοπρατήσουμε. Σήμερα εντάσσουμε επτά νέα έργα νερού, που έρχονται να «κουμπώσουν» στα προηγούμενα που είχαν ενταχθεί και τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα και την ποσότητα του πόσιμου νερού στις περιοχές αυτές».

 

 

Α/Α/

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ

1

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ- ΓΡΙΖΑΝΟΥ –ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ- ΔΙΑΣΕΛΛΟΥ

1.562.601,62 €

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

2

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Κ. ΚΡΑΝΝΩΝΑ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

349.999,99 €

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

3

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

1.053.495,94 €

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

4

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΠΗΓΗ ΔΡΑΚΟΣΠΗΛΙΑ Δ.Κ. ΖΑΓΟΡΑΣ

304.511,52 €

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

5

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΕΣΙΟΥ

297.312,97 €

ΔΕΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

6

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΕΡΥΣΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

4.498.999,40 €

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

7

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΕΛΑΤΗΣ

216.747,97 €

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ

8

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΜΙΟΥ

1.690.000,00 €

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

9

ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ Δ.Ε. ΣΟΥΡΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ

4.284.552,84 €

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ

10

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕ ΚΡΑΝΝΩΝΑ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙΑΣ

2.177.560,97 €

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

11

ΑΝΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΔΡΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΑΕΡΙΝΟΥ

169.644,11

ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

12

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΦΥΛΛΟΥ

824.600,00 €

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΜΑ

13

ΥΔΡΕΥΣΗ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΕΤΟΥ ΤΟΥ Κ.Δ. ΠΑΧΤΟΥΡΙΟΥ

201.626,02 €

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ

14

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ Τ.Δ ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙΟΥ

262.113,82 €

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ

15

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΑΛΜΥΡΟΥ

1.955.000,00 €

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ

16

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

16.416.112,00 €

ΔΕΥΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ

17

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΚΡΗΝΙΤΣΑ - ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟ

545.310,27 €

ΔΕΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

18

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

530.276,43 €

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

19

ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ Β’ ΓΕΦΥΡΑ ΠΗΝΕΙΟΥ (ΔΕΥΑΛ) ΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

11.683.000,00 €

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

20

Ε.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΑΡΤΑΣ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΥΛΗΣ ΕΩΣ ΠΑΛΑΙΟΜΟΝΑΣΤΗΡΟ

18.000.000,00 €

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

21

4ο ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΥΡΓΕΤΟΥ - ΚΡΑΝΙΑ

2.294.000,00 €

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

22

ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (Ε.Ε.Λ.) Τ.Κ. ΜΑΝΔΡΑΣ - ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

3.224.000,00 €

ΔΕΥΑ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

 

 

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 18:24
 
Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου –εκτός ενός Ειδικού Σχολείου - τα σχολεία στον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 18:09

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου –εκτός ενός Ειδικού Σχολείου - τα σχολεία στον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη

PYLAIADHMARXEIO

Kατόπιν σχετικής ενημέρωσης που είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης από την αντιδήμαρχο Απασχόλησης Κοινωνικής Προστασίας Υγείας και Παιδείας Ελένη Γιαννούδη, τον πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών, Ηλία Παρασκευά και τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως ανακοινώθηκε, για αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός από :

  1. Το μισθωμένο κτίριο του Ειδικού Σχολείου στη Λεωφ. Γεωργικής Σχολής, όπου συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης βλαβών από τους ιδιοκτήτες του.

Επιπλέον όπως ανακοινώθηκε οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες θα λειτουργήσουν κανονικά!

Ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη παραμένει με τις υπηρεσίες του σε συνεχή επιφυλακή για την παρακολούθηση των καιρικών φαινομένων και προκειμένου τα τεχνικά συνεργεία να αποκαταστήσουν τυχόν βλάβες που ενδεχομένως προκύψουν κατά την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων.

 


Σελίδα 2 από 2557

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση