ATTICANEWS.GR

Member Area
Αυτοδιοίκηση
ΚΑΛΑΝΤΑ & ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστού PDF Εκτύπωση E-mail
Αυτοδιοίκηση
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017 15:16

ΚΑΛΑΝΤΑ & ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστού

resized FOTO 1

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

 

Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και γιορτινές μελωδίες, άκουσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σήμερα στο γραφείο του από τη μπάντα της 1ης Στρατιάς, τη μπάντα της 110 Πτέρυγας Μάχης, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, τη χορωδία του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, τη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων, μέλη της ΚΝΕ Λάρισας, ανταλλάσσοντας παράλληλα ευχές με πολίτες και στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. 

resized FOTO 2

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας:

 

Κ. Αγοραστός: «Να μας ενώσει το 2018 ο στόχος για Παραγωγική Επανάσταση με δουλειές για όλους και κυρίως τους νέους»

«Το 2018 είναι η χρονιά της Θεσσαλίας μας!»

resized FOTO 3

 

«Στο ξεκίνημά της κάθε νέα χρονιά αναθερμαίνει ελπίδες και προσδοκίες, επαναθέτει στόχους, ενεργοποιεί την διάθεση και την αποφασιστικότητα να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Τις ώρες αυτές που ο παλιός χρόνος δίνει τη σκυτάλη στον καινούργιο, η διδαχή του Σωκράτη γίνεται απόλυτα επίκαιρη: «Το μυστικό της αλλαγής είναι να επικεντρώσεις όλη την ενέργειά σου όχι στο πως θα πολεμήσεις το παλιό αλλά στην κατασκευή του νέου».

Στην ανατολή του 2018, στη Θεσσαλία έχουμε πολλούς λόγους για να ατενίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη νέα χρονιά.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας το 2017 είχε μια απόλυτα παραγωγική και αποδοτική χρονιά υπερκαλύπτοντας τους στόχους που είχαν τεθεί σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, παροχετεύοντας έτσι δεκάδες εκατομμύρια στην πραγματική οικονομία και συμβάλλοντας στη δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας.

Το 2018 θέτουμε τον πήχη ψηλότερα καθώς πρόκειται να γίνουν σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό αισθητά στον απλό πολίτη τα αποτελέσματα της προεργασίας που έγινε ως τώρα. Έχουμε στη διάθεση μας τα 610 εκ. του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και ήδη έχει ολοκληρωθεί η εξειδίκευση δράσεων που αντιστοιχούν στο 86,5% του προγράμματος, ενώ έχουν δημοσιευτεί προσκλήσεις που καλύπτουν πάνω από το 78% του ΠΕΠ.

Άρα, στο βαθμό που και οι φορείς υλοποίησης των έργων κινηθούν γρήγορα και αποτελεσματικά, οι πολίτες πρόκειται να ωφεληθούν από εκατοντάδες νέα έργα, δράσεις και επενδύσεις στους τομείς της απασχόλησης, της κοινωνικής συνοχής και της πρόνοιας, της υγείας, των μεταφορών, των υποδομών, της επιχειρηματικότητας, της έρευνας, της εκπαίδευσης, του περιβάλλοντος, του πολιτισμού και του τουρισμού.

Και φυσικά το 2018 μπορεί και πρέπει να είναι η χρονιά της Παραγωγικής Επανάστασης με δουλειές για όλους και κυρίως τις νέες και τους νέους.

Αυτή την πλέον καταρτισμένη νέα γενιά που έχει η πατρίδα μας, οφείλουμε να θέσουμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας έχοντας στρατηγική επιλογή τη δημιουργία θέσεων εργασίας με αξιοπρεπείς αμοιβές ώστε να σταματήσει η μετανάστευση να είναι ουσιαστικά η μοναδική διέξοδος για τις νέες και τους νέους μας.

Η Ελληνική κοινωνία, η κοινωνία της Θεσσαλίας μπορεί να προσβλέπει στο μέλλον με ανανεωμένες ελπίδες και αυτοπεποίθηση εφ’ όσον προχωρήσουν ριζοσπαστικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις κι εφ’ όσον ενωμένοι εργαστούμε με βάση τις κοινές μας αξίες για την υλοποίηση των κοινών μας στόχων.

Ας είναι το 2018 η χρονιά που τα έργα, οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες θα «μιλήσουν» πιο δυνατά από τα λόγια.

Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή προκοπή στην καθεμιά και τον καθένα σας».

resized FOTO 4

 

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας & Πρόεδρος Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

resized FOTO 5

resized FOTO 6

resized FOTO 7

 


Σελίδα 34 από 9020

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκηνοθέτης σε νέα τηλεοπτική σειρά, Επιστροφή στην τηλεόραση για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, σχεδόν 20 χρόνια μετά.
Σκηνοθέτης σε νέα τηλεοπτική σειρά,  Επιστροφή στην τηλεόραση για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, σχεδόν 20 χρόνια μετά.
Σκηνοθέτης σε νέα τηλεοπτική σειρά, Επιστροφή στην τηλεόραση για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, σχεδόν 20 χρόνια μετά. O Αμερικανός ...

Λονδίνο, Aπεβίωσε αιφνιδίως η τραγουδίστρια των Cranberries.
Λονδίνο,  Aπεβίωσε αιφνιδίως η τραγουδίστρια των Cranberries.
Λονδίνο, Aπεβίωσε αιφνιδίως η τραγουδίστρια των Cranberries. Η τραγουδίστρια Ντολόρες Ο`Ριόρνταν του ιρλανδικού συγκροτήματος ...