ATTICANEWS.GR

Member Area
Αυτοδιοίκηση
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 16:57

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

  DIM6482

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο  κ. Μώραλης ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για  θέματα  που αφορούν την πόλη του Πειραιά και τις αναπτυξιακές προοπτικές της.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Συναντήθηκα σήμερα  με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση. Έθεσα θέματα που αφορούν την πόλη του Πειραιά, αλλά και γενικότερα ζητήματα που άπτονται του ενδιαφέροντος της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Του ανέλυσα το αναπτυξιακό πλάνο του Δήμου Πειραιά και την εκτίμηση μου,  ότι ο Πειραιάς μπορεί να αποτελέσει έναν σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή αλλά και για τη χώρα. Για το λιμάνι, την έδρα της ναυτιλίας, τον τουρισμό και τις προοπτικές του ως διαμετακομιστικό κέντρο. Συζητήσαμε για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση που ουσιαστικά είναι το αναπτυξιακό εργαλείο το οποίο θα αξιοποιήσει ο Δήμος Πειραιά, για να υλοποιήσει αυτά τα οποία έχει σχεδιάσει. Μιλήσαμε για τα μεγάλα έργα του Μετρό και του Τραμ,  τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη μας, καθώς και για τα προβλήματα που υπάρχουν. Επιπλέον στη συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν σε προβλήματα της κοινωνίας. Πιστεύω ότι υπήρξε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία η οποία θα διατηρηθεί».

 
8η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή μελών του Προεδρείου των Νομικών Προσώπων του Δήμου Λαυρεωτικής, αλλά και της ΔΕΥΑΤΗΛ. PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 13:56

8η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή μελών του Προεδρείου των Νομικών Προσώπων του Δήμου Λαυρεωτικής, αλλά και της ΔΕΥΑΤΗΛ.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Έγινε χθες Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 η 8η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή μελών του Προεδρείου των Νομικών Προσώπων του Δήμου Λαυρεωτικής, αλλά και της ΔΕΥΑΤΗΛ. Η διαδικασία διεξήχθη ομαλά και το σώμα αποφάσισε τα εξής:

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ «ΘΟΡΙΚΟΣ»

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Βελετάκου Ευαγγελία (Πρόεδρος)

Αντωνίου Αναστάσιος

Αδάμης Ιωάννης

Τριανταφυλλίδου Σόνια

Τσίκλος Παναγιώτης

Στουραΐτης Ηλίας

Αποστολίδης Ιωάννης

Λουκάς Δήμητριος

Κουλουβράκη Ιωάννα

Μαθιουδάκης Μιχάλης

Μακρή Αρετούσα

Ρόζης Σταύρος

Παρασκευής Ιωάννης

Αττάλα Ελ Αγιούμπ

ΠΟΛΙΤΕΣ

 

Παπαθανασίου Σταμάτιος (Αντιπρόεδρος)

Μυλωνάς Αντώνιος

Σπύρου Αλίκη

Οικονομάκης Ιωάννης

Μανιάτης Γεώργιος

Πανταζής Κωνσταντίνος

 

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ «ΚΕΦΑΛΟΣ»

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Αντωνίου Αναστάσιος

Αδάμης Ιωάννης

Τριανταφυλλίδου Σόνια

Αποστολίδης Ιωάννης

Στουραΐτης Ηλίας

Βελετάκου Ευαγγελία

Λουκάς Δημήτριος

Τσίκλος Παναγιώτης

Συρίγος Ιωάννης (Αντιπρόεδρος)

Κωστάλας Αντώνιος

Μαθιουδάκης Μιχάλης

Κουλουβράκη Ιωάννα

Πρίφτη Χαρίκλεια

Ιατρού Σωτήριος

Μπουκουβάλας Λάμπρος

Ιατρού Σταύρος

ΠΟΛΙΤΕΣ

 

Πάλλη Δήμητρα (Πρόεδρος)

Βιδάλης Γιώργος

Μωραΐτου Αναστασία

Συρίγου-Ξαγοράρη Ευαγγελία

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

 

Ορφανίδης Αθανάσιος

Γεώργιζας Κώστας

 

ΔΕΥΑΤΗΛ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Λουκάς Δημήτριος (Πρόεδρος)

Αντωνίου Αναστάσιος

Τσίκλος Παναγιώτης (Αντιπρόεδρος)

Αποστολίδης Ιωάννης

Κωστάλας Αντώνης (Μέλος)

Στουραΐτης Ηλίας

Ιατρού Σταύρος

Ιατρού Σωτήριος

ΠΟΛΙΤΕΣ

 

Λουκάς Κωνσταντίνος

Παπαχρήστου Ιωάννης

Δρίτσας Παναγιώτης

Πολύζος Γεώργιος

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Γώγος Ευάγγελος

Καμπέρης Ηλίας

 
Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου συναντήθηκε χθες με τον Διοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) κ. Αθανάσιο Μπακαλέξη. PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 12:11

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου συναντήθηκε χθες με τον Διοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) κ. Αθανάσιο Μπακαλέξη.

Φωτογραφία συνάντησης

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης του έργου «παραχώρηση χρήσης και εκμετάλλευσης των Θερμοπηγών και του ξενοδοχείου ΣΑΡΛΙΤΖΑ». Η κα. Καλογήρου επεσήμανε στον κ. Μπακαλέξη τις απαιτούμενες ενέργειες για την πρόοδο του έργου, ενώ ζήτησε τον άμεσο ορισμό εκπροσώπου του Ε.Φ.Κ.Α. στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης. Παράλληλα τον ενημέρωσε για τις αποφάσεις της πρώτης συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου στη Μυτιλήνη.

 

Η Περιφερειάρχης έθεσε, επίσης, στον Διοικητή του Ε.Φ.Κ.Α. το ζήτημα της υποβάθμισης του τοπικού υποκαταστήματος ΙΚΑ Μύρινας, σημειώνοντας τις τεράστιες δυσκολίες που θα προσθέσει μια τέτοια εξέλιξη στην καθημερινότητα των κατοίκων των απομακρυσμένων νησιών της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου.

 
ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ 2017" ΣΤΗ ΣΑΜΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 11:42

ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ 2017" ΣΤΗ ΣΑΜΟ.

resized Φωτογραφία 4

Διεξάγεται σήμερα στη Σάμο η προγραμματισμένη επιχειρησιακή άσκηση σεισμού με την κωδική ονομασία «ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ 2017», που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τον ΟΑΣΠ και τη συμμετοχή του Δήμου Σάμου, της 79 ΑΔΤΕ, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Λιμενικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, της ΔΕΔΔΗΕ, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και Εθελοντικών Οργανώσεων της Σάμου και της Ικαρίας.

resized Φωτογραφία 1

Η άσκηση αφορά στον έλεγχο υφιστάμενου σχεδιασμού δομών σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

 

Παράλληλα με την άσκηση πραγματοποιείται επιμόρφωση και ενημέρωση των στελεχών της Εκπαίδευσης για την αντιμετώπιση σεισμικού κινδύνου στις σχολικές μονάδες.

resized Φωτογραφία 2

Κατά την έναρξη της άσκησης η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου τόνισε τη σημασία της διεξαγωγής επιχειρησιακών ασκήσεων γιατί, όπως είπε, συμβάλλουν στην αύξηση της ικανότητας και ετοιμότητας των υπηρεσιών για την αντιμετώπιση του σεισμικού κινδύνου και τη μείωση των επιπτώσεων από ενδεχόμενους σεισμούς. Η Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τα στελέχη όλων των φορέων που συμμετέχουν στην άσκηση και των υπηρεσιών της αυτοδιοίκησης για τη συμβολή τους στην άρτια προετοιμασία για τη διοργάνωσή της και ευχήθηκε η ετοιμότητα του Βορείου Αιγαίου για την αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων να παραμείνει πάντα σε επίπεδο πρόληψης και όχι εφαρμογής. 

resized Φωτογραφία 3

 


Σελίδα 8 από 2624
Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο.
Victoria Woodhull,  Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο.
Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο. Μάλλον δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτή της Μπρι ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση