ATTICANEWS.GR

Member Area
Αυτοδιοίκηση
Δήμος Νεάπολης-Συκεών Νέα και ασφαλτοστρωμένη η οδός Ίμβρου στα Πεύκα. ● Σε εξέλιξη τα μεγάλα έργα οδοποιίας και ασφαλτόστρωσης. PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 16:34

Δήμος Νεάπολης-Συκεών Νέα και ασφαλτοστρωμένη η οδός Ίμβρου στα Πεύκα.

● Σε εξέλιξη τα μεγάλα έργα οδοποιίας και ασφαλτόστρωσης.

resized pefka-imvrou 3

resized pefka-imvrou 1

 

Στην ασφαλτόστρωση της οδού Ίμβρου, στην περιοχή των Νερομύλων στη Δ.Ε. Πεύκων, προχώρησε σήμερα ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, συνεχίζοντας το μεγάλο έργο οδοποιίας στην περιοχή.

resized pefka-imvrou 2

Η παρέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε σε λίγες ώρες, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων προσβασιμότητας και ασφάλειας που αντιμετώπιζαν οι περίοικοι, ιδιαίτερα τις περιόδους ακόμα και ασθενών βροχοπτώσεων, λόγω του σκάμματος της οδού.

 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών την πορεία του έργου παρακολούθησαν ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Αντώνης Σαουλίδης, οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή και συνομίλησαν με τους περίοικους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την κρισιμότητα που έχει το έργο για την καθημερινότητά τους.

resized pefka-imvrou 4

Την ίδια ώρα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εκτεταμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης και ηλεκτροφωτισμού κατά μήκος της οδού Ακαδημίας στη Δ.Ε. Πεύκων, όπου βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των εργασιών και να συνομιλήσεις με τους περίοικους. Το έργο εντάσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα έργα οδοποιίας, πλακοστρώσεων πεζοδρομίων, ηλεκτροφωτισμού και διανοίξεων οδών που εκτελείται εδώ και καιρό στην περιοχή των Πεύκων, με την ασφαλτόστρωση να έχει ήδη ολοκληρωθεί σε κεντρικές οδούς αλλά και σε παρόδους της περιοχής. Το έργο έχει προϋπολογισμό 3,7 εκατ. ευρώ, που καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το δημοτικό ταμείο.

 

resized pefka-imvrou 5resized pefka-imvrou 6resized pefka-imvrou 8resized pefka-imvrou 9resized pefka-imvrou 10resized pefka-imvrou 11resized pefka-imvrou 12resized pefka-imvrou 7

 
Ανακατασκευή του Σχολείου της Βρίσας, που καταστράφηκε από τον σεισμό της 12ης Ιουνίου 2017. PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 10:25

Ανακατασκευή του Σχολείου της Βρίσας, που καταστράφηκε από τον σεισμό της 12ης Ιουνίου 2017.

Σχολείο Βρίσας

IMG 7032

Το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έκανε ομόφωνα δεκτή, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης από τον Συντονιστή Σχολικών Μονάδων και Διευθυντή Λυκείου του Κολλεγίου Ψυχικού κ. Απόστολο Αθανασόπουλο, την προσφορά της μαθητικής κοινότητας του Κολλεγίου Ψυχικού για να αναλάβει όλα τα έξοδα ανακατασκευής του κτιρίου και εξασφάλισης της υλικοτεχνικής υποδομής για την επαναλειτουργία του Σχολείου της Βρίσας Λέσβου, που καταστράφηκε από τον σεισμό της 12ης Ιουνίου 2017.

 

Το Συντονιστικό Όργανο ζήτησε από τον κ. Αθανασόπουλο να μεταφέρει στη μαθητική κοινότητα του Κολλεγίου Ψυχικού τις θερμές ευχαριστίες, καθώς η απόφαση αυτή αποδεικνύει την ευαισθητοποίησή της και παράλληλα ικανοποιεί ένα από τα σοβαρότερα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, ενώ στηρίζει και την ήδη ειλημμένη απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου για την επαναλειτουργία του σχολείου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 11:24
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 16:17

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 resized IMG 4817

Mε παιδικά χαμόγελα γέμισε χθες το Βεάκειο θέατρο, στην πρώτη ημέρα της μεγάλης διήμερης γιορτής των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά.

 

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γιάννης Μώραλης που παρακολούθησε μαζί με την οικογένειά του, τα μικρά παιδιά του Πειραιά, στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε:

 resized IMG 4818

«Η γιορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών είναι μια ωραία στιγμή για το Δήμο μας. Μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ξέρω ότι όλοι περιμένατε τη σημερινή βραδιά στο Βεάκειο. Οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί αλλά και εμείς, γιατί πραγματικά  είναι ένα πολύ ωραίο θέαμα που  παρακολουθούμε κάθε τέλος της χρονιάς, όπου τα παιδιά μας δείχνουν όλα αυτά που τους έμαθαν οι δάσκαλοί τους. Η μέρα σήμερα είναι αφιερωμένη στα παιδιά και δεν είναι για πολλά λόγια από τους μεγάλους.

 

Θέλω να ευχαριστήσω την Χάρις Ζηλάκου ως αρμόδια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο,  την Διευθύντρια κυρία Βασίλαινα και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, γιατί καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, καλύπτουν  κενά και  ελλείμματα, που δυστυχώς το κράτος κι εμείς, ενώ θέλουμε δεν μπορούμε να καλύψουμε. Και πραγματικά είναι συγκινητική η παρουσία τους.

 

Για τον Πειραιά είμαστε σχετικά ευχαριστημένοι από τις δομές των Βρεφονηπιακών Σταθμών. Δεν είμαι αιθεροβάμων, γνωρίζω τα προβλήματα, τις ελλείψεις,  αυτά υπάρχουν και θα υπάρχουν.

 resized IMG 4823

Αλλά κατά γενική ομολογία και ξεκινώντας από  την Χάρις  Ζηλάκου, τη Διευθύντρια, τις Προϊσταμένες και όλο τον κόσμο, έχουμε πετύχει να καλύπτονται ορισμένες από τις  αδυναμίες και αυτό μας χαροποιεί. Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο.

 

Φέτος είχαμε τη χαρά να εγκαινιάσουμε έναν νέο Σταθμό στο Δηλαβέρη, τον οποίο είχε ξεκινήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και ολοκληρώσαμε εμείς. Μακάρι τα επόμενα δύο-δυόμισι χρόνια η Δημοτική Αρχή να μπορέσει να δημιουργήσει τουλάχιστον  άλλον ένα Σταθμό  γιατί πραγματικά θα είναι μια αναβάθμιση για την πόλη.

 

Χαίρομαι όταν  σε εκδηλώσεις τρίτης ηλικίας ή παιδιών, είμαστε όλοι μαζί στον Πειραιά. Και είναι εδώ ο πρώην Υπουργός και βουλευτής κ. Δρίτσας και τον ευχαριστώ, που πάντα είναι κοντά μας όλο τον χρόνο, είναι η κυρία Σαρρή από την αντιπολίτευση.

 

Θέλω να πω ότι είμαστε όλοι ενωμένοι,  ειδικότερα όταν πρόκειται για παιδιά και ηλικιωμένους, στα υπόλοιπα έχουμε τις διαφωνίες μας,  άλλες απόψεις, άλλες αντιλήψεις, αλλά ό, τι αφορά παιδιά ή τρίτη ηλικία νομίζω ότι η παρουσία όλων μας είναι μαζική,  αυτό είναι σημαντικό και  ευχαριστώ και εγώ από την πλευρά μου.

 

Να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που είναι εδώ. Βλέπω ότι τα παιδιά ετοιμάζονται για τη γιορτή. Εύχομαι καλή διασκέδαση, καλή επιτυχία στα παιδιά σε αυτά που θα μας δείξουν.   Να πω ότι έφερα κι εγώ τα παιδιά μου εδώ που είναι πεντέμισι και τρεισήμισι, να παρακολουθήσουν τη γιορτή του Πειραιά για πρώτη φορά και νομίζω ότι τους αρέσει. Εύχομαι κάθε χρόνο να έχουμε καλύτερη παράσταση, καλύτερους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και να λυθούν τα προβλήματα.

Σας ευχαριστώ όλους».

 resized IMG 4829

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, στον χαιρετισμό της σημείωσε:

 

«Σας καλωσορίζω απόψε στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, στην αποχαιρετιστήρια  Καλοκαιρινή Γιορτή μας, που προετοίμασαν τα παιδιά μαζί με τους παιδαγωγούς  των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την παρουσία σας.

Το σχολικό έτος 2016-2017 πλησιάζει και τυπικά προς το τέλος του.

Άλλη μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική χρονιά ολοκληρώνεται  γεμάτη χαρά, αναμνήσεις και εμπειρίες.

 

Λίγος καιρός έμεινε μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές και όλα τα παιδιά μας,  περιμένουν με ανυπομονησία τη λήξη μιας χρονιάς  που  μας χάρισε πολλές όμορφες στιγμές.

 

Ο ρόλος του Βρεφονηπιακού Σταθμού για κάθε παιδί ξεχωριστά, παίζει σημαντικό  ρόλο.

 

Στόχος  μας,  τις ώρες που τα παιδιά  θα βρίσκονται στον παιδικό σταθμό, τόσο  τα ίδια όσο και οι γονείς να αισθάνονται σίγουροι ότι βρίσκονται σε ένα χώρο σαν το σπίτι τους, με άρτιες υποδομές και ορθό παιδαγωγικό πρόγραμμα.

 

Έχοντας λοιπόν  ως γνώμονα την αγάπη μας  για το παιδί, την αφοσίωση, τη φροντίδα και την  καλλιέργεια της προσωπικότητάς του, προσπαθήσαμε και  προωθήσαμε δράσεις  που να ενισχύουν  την  ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών,

την επιμόρφωση του  εκπαιδευτικού προσωπικού, την ενημέρωση των γονέων από ειδικούς επιστήμονες για την ενίσχυση και την ενδυνάμωση του  γονεϊκού ρόλου, από άρτια εξειδικευμένους επιστήμονες  Παιδιάτρους, Παιδοψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Λογοπεδικούς.

 

Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να καταβάλουμε προσπάθειες πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα για το καλό των παιδιών του Πειραιά. Με αισιοδοξία και θετική ενέργεια, προσπαθούμε χρόνο με το χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι και αποδοτικότεροι.

 

Επιθυμία μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα σε εσάς και στα παιδιά σας δημιουργώντας ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας  για να βλέπουμε χαμογελαστά προσωπάκια.

 resized IMG 4870

Από καρδιάς,   θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Γονείς, που  μας  εμπιστεύεστε  τα παιδιά σας.

 

Και ακόμα, να ευχαριστήσω και να συγχαρώ για το έργο που επιτελούν, τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών, κα. Βασίλαινα, το εκπαιδευτικό, το διοικητικό, το βοηθητικό προσωπικό και όλους τους συνεργάτες μας.

 

Επίσης, ευχαριστούμε  για την προσφορά τους, τον Σύμβουλο Δημάρχου κ. Βασίλη Καραγιάννη, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου μας και την εταιρεία «Νόσση», για την άριστη  συνεργασία που είχαμε και φέτος. Και δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε για την υπέροχη κατασκευή του σκηνικού όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα  τον Ευθύμη και τη Χρύσα Πασχαλίδη.

 

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχηθούμε στα παιδιά που θα πάνε στο νηπιαγωγείο καλή πρόοδο και καλή συνέχεια στην προσχολική τους διαπαιδαγώγηση.

Να είναι πάντα γερά  και όλα τα όνειρα τους να πραγματοποιηθούν.

 

Ολοκληρώνοντας, ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, για την ιδιαίτερη  ευαισθησία,   τη στήριξη και την αρωγή του  στο κομμάτι των Βρεφονηπιακών Σταθμών. Σας ευχαριστώ πολύ.»

 

Η Φιλαρμονική του Δήμου ψυχαγώγησε μικρούς και μεγάλους στο Βεάκειο.

 

Επίσης, σήμερα θα ολοκληρωθεί η γιορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, στις 7:00 το απόγευμα, στο Βεάκειο θέατρο, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό.

 resized IMG 4926

Στη γιορτή παρευρέθηκαν:

Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κκ Σεραφείμ.

Ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας, Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων κ. Δρίτσας Θεόδωρος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης.

Οι Αντιδήμαρχοι: κ.κ. Μελάς Γιάννης,  Αργουδέλης Αλέξανδρος, Καλογερόγιαννης Παναγιώτης, Σιγαλάκος Κυριάκος.

Η Δημοτική Σύμβουλος κα Σαρρή Ευαγγελία. Οι Πρόεδροι της Β΄ Κοινότητας κα Αθανασίου Ευαγγελία, της Ε΄ κ. Βοϊδονικόλας Γιάννης, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Πεφάνης Δημήτρης καθώς και εκατοντάδες γονείς και συγγενείς των παιδιών των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά.

 

 
Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Ρώσο Πρέσβη για την ενδυνάμωση της συνεργασίας-ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος και προώθηση των Κρητικών προϊόντων PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 16:02

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Ρώσο Πρέσβη για την ενδυνάμωση της συνεργασίας-ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος και προώθηση των Κρητικών προϊόντων

resized 4 1κρ

 

Την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος στη Κρήτη και για την προώθηση των ποιοτικών Κρητικών προϊόντων στη Ρώσικη αγορά συζήτησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Ρώσο Πρέσβη στην Ελλάδα Αντρέι Μασλόφ.

Τον Ρώσο Πρέσβη καλωσόρισε στη Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης όπου συζήτησαν όλα τα θέματα ενώ η παρουσία του Ρώσου πρέσβη, όπως είπε ο ίδιος, εντάσσεται στην αυριανή συνάντηση των συμπροέδρων της μικτής διυπουργικής επιτροπής Ελλάδας-Ρωσίας που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο με την συμμετοχή του αν. Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου και του Ρώσου Υπουργού Μεταφορών Μαξίμ Σοκόλοφ. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό το Πανεπιστήμιο Κρήτης σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Transport and tourism in the globalized world» αύριο Παρασκευή στις 18:00 στο Αμφιθέατρο «Μεταπτυχιακών» του Τμήματος Ιατρικής στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών, στο Ηράκλειο.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης αλλά και ο Ρώσος Πρέσβης χαρακτήρισαν ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός της συνάντησης της Διυπουργικής Επιτροπής στη Κρήτη για θέματα κοινού ενδιαφέροντος με στόχο να ενδυναμωθεί ακόμα η περισσότερο η συνεργασία ανάμεσα στις δυο χώρες. Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην Ορθοδοξία που ενώνει Ελλάδα και Ρωσία επισημαίνοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού μας που είναι ένας ποιοτικός και ασφαλής τουριστικός προορισμός.

resized 5κρ

Ο Ρώσος Πρέσβης που ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την υποδοχή και τη συνάντηση στη Περιφέρεια είπε ότι, η Κρήτη αποτελεί τον αγαπημένο τουριστικό προορισμό τονίζοντας ότι, το 42% των Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα επισκέπτονται την Κρήτη.

«Συζητήσαμε για όλα τα θέματα ενδιαφέροντος της Περιφέρειας μας, ειδικά θέματα τουρισμού, αλλά και προώθηση των Κρητικών προϊόντων στη Ρωσική αγορά. Βλέπομε ότι υπάρχει μια ροή πολύ σημαντική, αύξησης του τουρισμού στο νησί μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης και πρόσθεσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Περιφέρεια μας η επίσκεψη εδώ του Πρέσβη της Ρωσίας στην Ελλάδα. Ήδη η φετινή χρονιά, σε επίπεδο αφίξεων Ρώσων τουριστών, όπως λένε και οι αρμόδιοι θα ξεπεράσει το 15%. Εμείς θέλουμε να δούμε πως μπορεί να ενδυναμωθεί αυτή η σχέση με τη Ρωσία ακόμη περισσότερο, διότι έχομε την ίδια θρησκεία, έχομε εξαίρετες σχέσεις διαχρονικά. και θεωρώ ότι μπορεί να αποτελέσει μια πηγή εσόδων για το νησί μας η προσέλευση τουριστών από τη Ρωσία. Όλα αυτά χρειάζονται συνεργασίες, συνέργειες, αλλά θεωρώ και ιδιαίτερα σημαντικό ότι γίνεται αυτή η κοινή Διυπουργική Επιτροπή μεταξύ των Υπουργών Ρωσίας και Ελλάδας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, για το πώς μπορεί να υπάρξει αποδοτικότερη συνεργασία. Όλα αυτά είναι θέματα που η κυβέρνηση τα εξετάζει, εμείς θέλομε να διαβεβαιώσουμε ότι η Κρήτη αποτελεί ένα ασφαλή προορισμό, με τον μοναδικό πολιτισμό της, το περιβάλλον της, τους ανθρώπους της, την Κρητική διατροφή. Όλα αυτά μπορούν να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους τουρίστες».

Από πλευρά του ο Ρώσος Πρέσβης Αντρέι Μασλόφ δήλωσε: «Έχομε συζητήσει με τον κ. Περιφερειάρχη τις προοπτικές της συνεργασίας της Κρήτης με τη Ρωσία στους διάφορους τομείς και κατ΄ αρχήν στον τομέα του τουρισμού, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι ότι οι αφίξεις των Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα αυξήθηκαν σημαντικά και ιδιαίτερα στην Κρήτη. Το 42% των Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα έρχονται εδώ, στην Κρήτη. Αυτός είναι πολύ σημαντικός προορισμός για τους Ρώσους τουρίστες. Πέρυσι μάλιστα ξεπεράσαμε την φθίνουσα πορεία και αυξήθηκαν και κατά 23% οι Ρώσοι τουρίστες στην Ελλάδα. Με τον Περιφερειάρχη συζητήσαμε και άλλα θέματα όπως τη συνεργασία στο διαπεριφερειακό τομέα, έχουμε συναποφασίσει να υπάρξει συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με μια Περιφέρεια της νότια Ρωσίας. Βρίσκομαι στη Κρήτη για να συμμετάσχω στη συνάντηση των συμπροέδρων της μικτής διυπουργικής επιτροπής Ελλάδας και Ρωσίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο νησί παρουσία του Ρώσου συμπροέδρου του Υπουργού Μεταφορών Μαξίμ Σοκόλοφ που θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα συμπρόεδρο στη Διυπουργική Υπουργό κ. Κατρούγκαλο».

Στην συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Ρώσο Πρέσβη παρόν ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αντίπας Σηφάκης, ο γραμματέας της Πρεσβείας εμπορικού τμήματος Ρομάν Κολέσνικοφ και η διευθύντρια του γραφείου της Πρεσβείας κα. Κολεσνίκοβα.

 


Σελίδα 7 από 2119
Χρήστος Λεοντής ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ Της ξενιτειάς, της μνήμης, του έρωτα και της φωτιάς 14 Ιουλίου Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, 21:00
Χρήστος Λεοντής   ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ  Της ξενιτειάς, της μνήμης, του έρωτα και της φωτιάς  14 Ιουλίου  Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, 21:00
Χρήστος Λεοντής  ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ Της ξενιτειάς, της μνήμης, του έρωτα και της φωτιάς 14 Ιουλίου Μικρό Θέατρο Αρχαίας ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση