ATTICANEWS.GR

Member Area
Αυτοδιοίκηση
Τις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας Αττικής βράβευσε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου. «Ο εθελοντισμός δεν είναι υποχρέωση αλλά επιλογή». PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 18:44

Τις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας Αττικής βράβευσε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

 

«Ο εθελοντισμός δεν είναι υποχρέωση αλλά επιλογή».

 

Βράβευση Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας

 

Τις εθελοντικές οργανώσεις Πολιτικής Προστασίας Αττικής βράβευσε σήμερα η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ως ελάχιστο φόρο τιμής για την ανιδιοτελή προσφορά και την πολύπλευρη δράση τους. Την εκδήλωση της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, διοργάνωσε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννα Τσούπρα.

Η Περιφερειάρχης απηύθυνε «ένα μεγάλο 'ευχαριστώ'» στους εθελοντές που επιτελούν με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, έργο αναντικατάστατο. Επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ο εθελοντισμός δεν είναι υποχρέωση αλλά επιλογή. Και στάση ζωής».

«Ουδέποτε υπήρξα θιασώτης της άποψης ότι ο εθελοντισμός μπορεί να υποκαταστήσει τα πάντα, πολλώ δε μάλλον δομές μιας ευνομούμενης πολιτείας, για την εύρυθμη λειτουργία των οποίων ουδέποτε υπήρξε πραγματική μέριμνα. Ωστόσο πιστεύω ότι ο εθελοντισμός αποτελεί την προϋπόθεση και τον κρίσιμο κρίκο στην αλυσίδα της κοινωνικής αλληλεγγύης. Μια αλυσίδα που είναι στο χέρι μας να μην σπάσει κανένας κρίκος της. Και εσείς, οι εθελοντές αποτελείτε αυτή την εγγύηση», τόνισε η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 18:34

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 Img 8394

Σε εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης,  που πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΣΙΝΕΑΚ».

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κκ Σεραφείμ, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Δανιήλ. 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε:

«Κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου των Εργαζομένων, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αξιότιμοι προσκεκλημένοι, κυρίες και κύριοι καλημέρα και από εμένα. Πρώτα από όλα καλή χρονιά με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά ή  μάλλον  ήταν αρκετά δύσκολες χρονιές που πέρασαν και είναι αλήθεια αυτό που είπε ο Πρόεδρος ότι το 2017 θα είναι, όπως φαίνεται, ακόμα δυσκολότερο. Πολλά τα μέτρα που ελήφθησαν  όλα αυτά τα χρόνια και απ ότι φαίνεται θα παρθούν και περαιτέρω που θα κάνουν δυσκολότερη τη ζωή των εργαζομένων,  των συνταξιούχων και των Ελλήνων πολιτών γενικότερα.  Συμφωνώ με τον Πρόεδρο ότι ένα «όπλο» είναι η ενότητα. Σε όλα όμως όλοι μαζί: και στις διεκδικήσεις και στη δουλειά και παντού.

Προσωπικά νομίζω ότι αυτό προσπαθώ να εμφυσήσω από τη θέση του Δημάρχου τα τελευταία δυόμισι χρόνια.  Σε λίγο, σε δέκα ημέρες η Δημοτική Αρχή κλείνει  δυόμιση χρόνια και αυτό που  τουλάχιστον εγώ προσπαθώ και πιστεύω και οι συνεργάτες μου να εμφυσήσουν είναι πραγματικά το ομαδικό πνεύμα. Νομίζω ως ένα βαθμό επικρατεί αυτή η λογική και στο Δημοτικό Συμβούλιο παρά τις τεχνικές διαφωνίες ή τις διαφορετικές αντιλήψεις που υπάρχουν.

Χαρακτηριστικά θα ήθελα να πω ότι θα προτιμούσα τα Σωματεία του Δήμου Πειραιά να έκοβαν μια πίτα γιατί κι αυτό ενότητα είναι και να μην έχουμε έξι διαφορετικές εκδηλώσεις.  Το πρότεινα εγγράφως. Πιστεύω ότι κι αυτό είναι ένα μήνυμα ενότητας. Πιστεύω ότι όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να διεκδικούν όλοι μαζί, όπως είπε και ο Πρόεδρος.  Όλοι μαζί να κουβεντιάζουν, όλοι μαζί να αντιπαρατίθενται  με τη Δημοτική Αρχή όταν χρειαστεί, ή με την κυβέρνηση ή με την Περιφέρεια. 

Από την πλευρά μου Πρόεδρε, δεν μπορώ να είμαι πιο επιεικής ως Δήμαρχος. Είναι θέμα συνεννόησης, καλής συνεργασίας, ευγένειας και αλληλοσεβασμού. Νομίζω ότι η Δημοτική Αρχή διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά, με σεβασμό, με ευγένεια προς τους εργαζομένους, προς όλους, προς  τους πολίτες, προς τους Δημοτικούς Συμβούλους. Εξαιρέσεις πάντα μπορεί να υπάρχουν, διενέξεις, αντιπαραθέσεις μπορεί να  υπάρξουν μεταξύ Δημοτικής Αρχής -  εργαζομένων, μεταξύ Δημοτικών Συμβούλων, αλλά η γενική γραμμή, όπως γνωρίζω, που επικρατεί στον Δήμο τα δυόμιση χρόνια αυτά είναι μια γραμμή συνεννόησης, ευθύνης και αλληλοσεβασμού. Αυτό πιστεύω είναι πολύ θετικό.

Η Δημοτική Αρχή κάνει μια προσπάθεια αυτά τα δυόμιση χρόνια. Υπάρχουν προβλήματα,  για άλλους είναι ορατά και για άλλους λιγότερο ορατά. Όμως εδώ δεν είμαστε σήμερα για να κάνουμε απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής, αλλά εγώ θέλω να σας πω ότι θα συνεχίσουμε να πολιτευόμαστε  με τον ίδιο τρόπο. Θα καταβάλλουμε προσπάθειες, με περισσότερη δουλειά. Μιλάω πρώτα για τον εαυτό μου και μετά για τους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους, τους δημοτικούς συμβούλους. Πρώτα εμείς πρέπει να

δουλέψουμε παραπάνω και φυσικά χωρίς τη δική σας βοήθεια, τη δική σας στήριξη, τη δική σας συνεργασία δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Είμαι αισιόδοξος ότι σε μεγάλο βαθμό αυτά  τα οποία εγώ προσωπικά είχα υποσχεθεί με τους συνεργάτες μου προεκλογικά θα γίνουν στην πόλη του Πειραιά, με δυσκολία μεν,  αλλά θα γίνουν. Ο Πειραιάς θα βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα, θα είναι μια καλύτερη πόλη, πιο ανθρώπινη πόλη. Επαναλαμβάνω όμως για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει κι εσείς να βάλετε, να το πούμε έτσι λαϊκά, «πλάτη». Δεν λέω ότι δεν βάζετε. Αυτό που ζητάω από όλους είναι και το 2017 και το 2018 και τα επόμενα χρόνια να βάλετε μεγαλύτερη «πλάτη» γιατί μπορείτε.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι το προσωπικό του Δήμου είναι κατά πολύ  μειωμένο  σε σχέση με την τελευταία δεκαετία και μειώνεται συνεχώς.  Επίσης γνωρίζουμε ότι δεν προχωράνε προσλήψεις. Το  γνωρίζετε καλύτερα κι από εμένα, είναι κάτι το οποίο δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του Δήμου. Ξέρετε επίσης, ότι οι αρμοδιότητες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αυξάνονται συνεχώς παράλογα θα έλεγα, χωρίς να αυξάνεται το δυναμικό, αλλά ούτε και οι πόροι.  Αυτά να λυθούν δεν γίνεται, δεν υπάρχει άλλη λύση, μόνο με σκληρή δουλειά, με καλύτερο σύστημα, με καλύτερη οργάνωση, με καλύτερη συνεννόηση μεταξύ διευθύνσεων, τμημάτων, εργαζομένων,  δημοτικής  αρχής. Μόνο έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη μείωση του προσωπικού, τη μείωση των πόρων και τις αυξημένες αρμοδιότητες. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Να τα παρατήσουμε αποκλείεται. Ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου ούτε εσείς γιατί μέσα από τη δουλειά αυτή ζείτε τις οικογένειές σας και καταφέρνετε με δυσκολίες να τα «φέρνετε βόλτα». Δεν νομίζω να έχουμε διαφορετική αντίληψη. Ναι στις διεκδικήσεις,  κι εγώ μαζί με τον Πρόεδρο είμαι. Πρέπει να υπάρχουν διεκδικήσεις. Είναι υποχρέωση των εργαζομένων σε δύσκολη περίοδο - και ειδικά σε αυτήν –πρέπει να διεκδικούν, παράλληλα όμως πρέπει να γίνεται και συστηματική δουλειά, να έχει αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τον Δήμο Πειραιά – που ξέρετε πολύ καλά – ότι εδώ και χρόνια δεν είναι ένας Δήμος οικονομικά εύρωστος, δεν είναι ένας Δήμος με μεγάλη άνεση. Αυτά τα γνωρίζετε καλύτερα από εμένα, γιατί ήσαστε περισσότερα χρόνια στο Δήμο.

Ξέρετε πολύ καλά πως είμαστε σε ένα στάδιο που θα αλλάξει ο οργανισμός του Δήμου Πειραιά. Θα προσαρμοστεί στα σημερινά αριθμητικά δεδομένα.  Αυτό θα έχει ως επακόλουθο ορισμένες αλλαγές, τις έχουμε ήδη συζητήσει με τους Αντιδημάρχους και τον Γενικό Γραμματέα. Μένει να παρθεί αυτή η απόφαση.

Περιμένουμε την κυβέρνηση να γίνουν επιτέλους αυτές οι κρίσεις τις οποίες ακούγαμε από το 2013, φθάσαμε το  Φεβρουάριο του 2017  και περιμένουμε να δούμε αυτά που πρέπει να γίνουν.

Για τα 176 ευρώ που είπε ο Πρόεδρος, νομίζω ξέρετε  όλοι σας τη στάση που κράτησα στην τελευταία δικάσιμο. Αυτό όμως για να είμαι καθαρός δεν σημαίνει ότι έχει βρεθεί κάποιος  τρόπος  ώστε να μπορέσει ο Δήμος να εκταμιεύσει όλα τα χρήματα που διεκδικείτε. Υπάρχουν δυσκολίες, δεν είναι όμως τις παρούσης να τις αναλύσω. Θα κάνουμε μια συνάντηση, έντιμη και ειλικρινή μεταξύ μας με τους Συλλόγους, με τα Σωματεία, για να δούμε τι μπορεί να γίνει. Έχουμε καλή συνεργασία και θα έχουμε καλή συνεργασία. Επαναλαμβάνω οι όποιες αντιπαραθέσεις υπάρχουν σε οποιαδήποτε επιχείρηση δημόσια ή  ιδιωτική  και είναι θεμιτό να υπάρχουν, αλλά επαναλαμβάνω με ευγένεια, με σεβασμό ο ένας  για τη δουλειά του άλλου, χωρίς χαρακτηρισμούς, χωρίς προβολές.

Με αυτήν την τοποθέτηση, νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα απ΄ ότι πήγαιναν μέχρι τώρα.

Επαναλαμβάνω ότι παραμένω αισιόδοξος για την πόλη και εύχομαι καλή υγεία, καλή δουλειά  και του χρόνου στην αντίστοιχη πίτα να είμαστε και όλα τα Σωματεία».

 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκαναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου κ. Κώστας Γαλάνης και ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Νίκος Τράκας.

 

Συγκινητική στιγμή στην εκδήλωση ήταν όταν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου βράβευσαν τα παιδιά των εργαζομένων που πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση προσφέροντάς τους τιμητική πλακέτα και το συμβολικό  χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, για την επιτυχία τους.

 

Επίσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση  για δύο υποτροφίες, προσφορά από το «AEGEAN ΟΜΗΡΟΣ COLLEGE», σε παιδιά εργαζομένων του Δήμου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του εκπαιδευτικού Ομίλου «AEGEAN ΟΜΗΡΟΣ COLLEGE» κ. Ν. Μακρυπλίδης, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση και προσέφερε μαζί με τον κ. Μώραλη τις υποτροφίες για τα δύο τυχερά παιδιά.

 

Ο Σύλλογος απένειμε τιμητική πλακέτα στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, για το έργο στο πράσινο και την  βελτίωση του περιβάλλοντος  της ποιότητας ζωής στον Δήμο Πειραιά, ενώ έγινε αναφορά στην τιμητική διάκριση της Διεύθυνσης, στο Πρόγραμμα «Οικόπολις 2016», που διοργάνωσε τοECOCITY στη Ρόδο.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης κλήρωσαν για τους εργαζόμενους 60 δωροεπιταγές των 50 ευρώ, από το supermarket «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», καθώς και πέντε φανέλες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ προσφορά της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:

Οι Βουλευτές : κα Ε. Σταματάκη και κ. Κ. Κατσαφάδος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Δαβάκης. Ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ν. Αγγελόπουλος. Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Β. Ταταρόπουλος. 

Οι Αντιδήμαρχοι : κα Αθ. Χαρβαλάκου – Γλύκα και κ.κ. Χρ. Αγραπίδης, Π. Καλογερόγιαννης, Ν. Καρβουνάς, Στ. Γαϊτανάρος και Κυρ. Σιγαλάκος. Οι  εντεταλμένοι Δημοτικοί  Σύμβουλοι:  κυρία Χ. Ζηλάκου και κ. Ανδρ. Βεντούρης.

Ο επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Π. Κουβάτσος.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι : κ.κ. Αν. Κάρλες, Γ. Βοϊδονικόλας, Π. Καλαγιά,  κα Μ. Σταθάκη, κ. Δ. Γκερλές, κ. Ηλ. Κατσαφάδος  και  κα Ε. Καλλέργη.  Η Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κα Ευ. Αθανασίου. Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Ν. Πλατανησιώτης και πάρα πολλοί εργαζόμενοι.

 
Ενημερωτική επίσκεψη Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά στο ΣΜΑ Ευκαρπίας PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 17:06

Ενημερωτική επίσκεψη Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά στο ΣΜΑ Ευκαρπίας

resized 1IMG 20170214 134728

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά επισκέφθηκαν το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην Ευκαρπία. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη λειτουργία του Σταθμού.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΦοΔΣΑ Στάθης Λαφαζανίδης και ο εργολάβος του έργου, που έχει αναλάβει και τη δοκιμαστική λειτουργία του ΣΜΑ για τον πρώτο μήνα λειτουργίας, ενημέρωσαν το Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της Διοίκησης, καθώς και τους επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Αλέξη Παπαδόπουλο, Γεώργιο Λίλτση, Τάσο Σταμπουλή, Γιώργο Βούρτσα, Γιάννη Μοσχούλα και άλλους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης.

resized IMG 20170214 141458

Επισκέφθηκαν όλους τους χώρους του ΣΜΑ και παράλληλα έγινε και διεξοδική συζήτηση για να λυθούν οι όποιες απορίες, όπου και διαπιστώθηκε η ετοιμότητα και αρτιότητα του έργου.

Διαπιστώθηκε όμως και η ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα τα συμπληρωματικά έργα που έχει ζητήσει εγγράφως τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και η τοπική κοινωνία.

resized IMG 20170214 141700

Ο κ. Λαφαζανίδης δεσμεύτηκε:

1)Για τον Ελεγκτικό μηχανισμό παρακολούθησης της λειτουργίας του ΣΜΑ, όπου θα αποτελείται από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά, της τοπικής κοινωνίας και επιστημονικού προσωπικού.

2)Για την άμεση δενδροφύτευση περιμετρικά και εσωτερικά του χώρου του ΣΜΑ.

3)Την Περιβαλλοντική ανάπλαση των 68 στρεμμάτων του υπολοίπου χώρου με την κατασκευή πάρκου Ανακύκλωσης και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

4)Την ολοκλήρωση των μελετών για την περιβαλλοντική ανάπλαση και αξιοποίηση του ρέματος του Μύλου και την οριστική αποκατάσταση της παλιάς χωματερής Δερβενίου.

5)Τη σταδιακή μείωση της δυναμικότητας με την κατασκευή και λειτουργία περιφερειακών ΣΜΑ στο Νομό Θεσσαλονίκης.

6)Για ανταποδοτικά οφέλη στο Δήμο Παύλου Μελά σύμφωνα με το νέο σχετικό Νόμο που θα ψηφισθεί σύντομα, όπου μέχρι σήμερα δεν προβλέπονται.

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζανίδη ο ΣΜΑ θα λειτουργήσει δοκιμαστικά για 15 μέρες και αφού γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις στις πρέσες και στα μηχανήματα ελέγχου, θα ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου κανονικά τη λειτουργία του.

resized IMG 20170214 141740

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης δήλωσε εν μέρει ικανοποιημένος από τις δεσμεύσεις του Γενικού Γραμματέα Στάθη Λαφαζανίδη και ζήτησε να γίνει πιο συγκεκριμένο το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης που σχεδιάστηκε και συζητήθηκε επίσημα πριν από 8 μήνες στην από κοινού επίσκεψή τους στο ΣΜΑ Ευκαρπίας με τον τότε Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννη Τσιρώνη.

 
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν το Σωματείο των Εργαζόμενων και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας. PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 16:52

 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν το Σωματείο των Εργαζόμενων και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας.

resized 16735351 1047957422005625 1993745674 o

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν σήμερα, το Σωματείο των Εργαζόμενων και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας.

resized 16777085 1047957608672273 1689738877 o

Στην εκδήλωση που έγινε στο αμφιθέατρο του νέου κτιρίου της Επιχείρησης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ. Σ. της ΔΕΥΑΛ και Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, επικεφαλής παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Κοτρωνιάς, Μαρία Αντωνίου, Τάσος Χρονάς, αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης.

resized 16804695 1047957408672293 1580816689 o

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης παρουσιάστηκε μια νέα υπηρεσία που θα παρέχεται πλέον στους δημότες και δίνει τη δυνατότητα εξόφλησης του λογαριασμού μέσω κινητού τηλεφώνου ή υπολογιστή.

 


Σελίδα 7 από 2595
Πολιτιστικός θεσμός το Φεστιβάλ Χορωδιών που έγινε στο Πανόραμα
Πολιτιστικός θεσμός το Φεστιβάλ Χορωδιών που έγινε στο Πανόραμα
Πολιτιστικός θεσμός το Φεστιβάλ Χορωδιών που έγινε στο Πανόραμα. Σε σημαντικό πολιτιστικό θεσμό της Θεσσαλονίκης εξελίσσεται ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση