ATTICANEWS.GR

Member Area
Αυτοδιοίκηση
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 18:41

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ  ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ

 

 Img 9854

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στο εργοτάξιο του Μετρό στον σταθμό Μανιάτικα,  κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, για την έλευση του  Μετροπόντικα.

 

 

 

Από τον Δήμο Πειραιά παρέστησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, Κυριάκος Σιγαλάκος, Παναγιώτης Καλογερόγιαννης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης κ. Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για τον Πειραιά. Είμαστε εδώ, με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σπίρτζη, τον Πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., τους Δημάρχους των όμορων Δήμων. Το Μετρό προχωράει. Προφανώς είναι ένα υπερτοπικό έργο, δεν αφορά μόνο τον Δήμο Πειραιά,  καθώς αλλάζει ο χάρτης σε όλο τον Πειραιά. Σίγουρα, όταν υλοποιείται ένα μεγάλο έργο υπάρχει ταλαιπωρία για τους κατοίκους, η οποία είναι κατανοητή από όλους μας, πρέπει όμως να  κάνουν υπομονή. Το έργο θα αλλάξει τον Πειραιά, τα Μανιάτικα, την Ε΄ Δημοτική Κοινότητα. Αντιλαμβανόμαστε όλοι τη σημασία του έργου για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης, της ευρύτερης περιφέρειας του Πειραιά, γι΄ αυτό είναι και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γαβρίλης εδώ. Πόσο μάλλον για τον Δήμο Πειραιά, που είναι το μεγάλο λιμάνι, που υποδέχεται τον τουρισμό και έχει μια σειρά λειτουργιών που θα βοηθηθούν από την έλευση του Μετρό. Ο Πειραιάς γίνεται συγκοινωνιακός κόμβος από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, με το λιμάνι, με τον σιδηρόδρομο, με το Τραμ, με το Μετρό. Ο Πειραιάς εξελίσσεται και πραγματικά πιστεύω ότι πρόκειται για σημαντικά έργα  που θα συμβάλλουν στη βελτίωση, το μέλλον και στην ανάπτυξη της πόλης.  Τα υπόλοιπα έργα που υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά όπως αναπλάσεις και έργα  μικρότερης κλίμακας είναι πολύ σημαντικά για την καθημερινότητα. Πιστεύω όμως, πως τα μεγάλα έργα αλλάζουν μια χώρα, μια πόλη. Επαναλαμβάνω,  για να είμαι δίκαιος με τους κατοίκους, ότι υπάρχει ταλαιπωρία. Την κατανοούμε, λίγο υπομονή ακόμα, καθώς θα αλλάξει προς το καλύτερο η ζωή τους».
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟ. PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 17:55

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟ.

 Img 9966

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, συναντήθηκε σήμερα με  τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο.

 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν  η κυρία Έφη Παγκάλου, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και ο κ. Γιάννης Ρελάκης,  Γραμματέας  της Α΄ και Β΄ Πειραιά του κόμματος.

 

Οι κ.κ. Μώραλης και Θεοχαρόπουλος συζήτησαν θέματα που αφορούν στην πόλη και υπήρξε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, με επίκεντρο τις προοπτικές του Πειραιά.

 
H Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στην 26η Detrop & 6η Oenos από 3 – 6 Μαρτίου, 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 13:55

H Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στην 26η Detrop & 6η Oenos από 3 – 6 Μαρτίου, 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

resized DETROP

Σε κλίμα άκρως «εξαγωγικό» και απόλυτα επαγγελματικό η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στην 26η Detrop & 6η Oenos από 3 – 6 Μαρτίου 2017, που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το περίπτερο της Π.Θ. ανάμεσα σε 700 και πλέον εκθέτες του εσωτερικού φιλοξένησε άριστα Θεσσαλικά κρασιά, μεταξύ των οποίων με Διεθνή Βραβεία και Αναγνώριση, που παρουσίασαν οι ίδιοι οι οινοποιοί με φυσική παρουσία.

resized DETROP 2

Ακόμη στο περίπτερο έδωσαν το παρόν το Ούζο και το Τσίπουρο δύο ποτά «Ελληνικά» γεμάτα φιλοσοφία και παράδοση, που συνδέονται άρρηκτα με τον τρόπο ζωής, φιλοξενίας και διασκέδασης των Ελλήνων.

Πλήθος κόσμου από νέους, φοιτητές, καθηγητές πανεπιστημίων αλλά κυρίως επιχειρηματίες από το εσωτερικό, την Γερμανία , Αγγλία, Ιταλία & Ρωσία επισκέφτηκαν το περίπτερο και χρησιμοποιώντας την γοητευτική διαδικασία της γευσιγνωσίας απόλαυσαν κρασιά με πλούτο αρωμάτων και γεύσεων αναδεικνύοντας τους θησαυρούς της Θεσσαλικής γης, ενώ παράλληλα είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν πλούσιες διαδραστικές και πρωτοποριακές εκδηλώσεις της ΔΕΤΡΟΠ.

resized DETROP 3

Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφτηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος εγκαινίασε την έκθεση, ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Μάρδας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας , συνοδευόμενος από την Αντιπερειφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου & τον Αντιπερειφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας κ. Θεοφάνη Παπά, ο πρόεδρος του Οινοποιητικού Συν/σμού Τυρνάβου κ. Αγησίαλος Ραψανιώτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ Δρ Κυριάκος Ποζιρκίδης συνοδευόμενος από στελέχη της ΔΕΘ, ο Γενικός Διευθυντής των «Πόλεων του κρασιού» από την Σιένα Ιταλίας Paolo Benvanuti συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Δικτύου Οινοποιών Θεσσαλίας δημοσιογράφο Θοδωρή Σδρούλια, οι καθηγητές της Γεωπονικής Θεσσαλονίκης κ. Ηλίας Ελευθεροχωρινός και ΤΕΙ Λάρισας κ. Δημήτρης Πετέρας, Θεσσαλοί αγρότες και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των οίνων και ποτών.

resized DETROP 4

Τα οινοποιεία που συμμετείχαν στο περίπτερο της Περιφέρειας ήταν ο Οινοποιητικός Συν/σμός Τυρνάβου, ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συν/σμός Νέας Αγχιάλου, τα Οινοποιεία Ραψάνης «Χρυσοχόου» , τα οινοποιεία Τσίνας Βασίλειος & ΣΙΑ Ο.Ε, τα οινοποιεία Ελασσόνας Γ. Λόλας – Γ. Φτίκας και τα οινοποιεία Φαλάνης Δ. Αλατά.

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας υπεύθυνος για την συμμετοχή ήταν ο Διευθυντής της ΔΑΟ κ. Νίκος Γαβριήλ και συμμετείχαν η Διευθύντρια Διά Βίου Μάθησης, Εμπορείου & Τουρισμού κα Ελένη Κατσαρού και η γεωπόνος της ΔΑΟΚ Λάρισας κα Αθηνά Μαλάκου.

 
Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου συναντήθηκε με την Περιφερειακή Διευθύντρια του ΕΚΑΒ κα. Χαρίκλεια Κωτούλα PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 16:26

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου συναντήθηκε σήμερα με την Περιφερειακή Διευθύντρια του ΕΚΑΒ κα. Χαρίκλεια Κωτούλα καθώς και στελέχη του και συζήτησαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των μονάδων του ΕΚΑΒ στα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και ειδικότερα το σοβαρό ζήτημα στέγασης των Υπηρεσιών στα νησιά της Λέσβου της Χίου και της Σάμου.

Φωτογραφία Αρχείου

Επίσης, τέθηκε το θέμα της περαιτέρω ενίσχυσης τους στόλου των ασθενοφόρων, με την αγορά ασθενοφόρων μικρού όγκου που να μπορούν να κινούνται εντός των οικισμών, ασθενοφόρων οχημάτων 4x4 για πρόσβαση σε δύσβατες περιοχές καθώς και κινητών ιατρικών μονάδων.

 

Η κα. Καλογήρου διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υποστηρίζει με κάθε τρόπο το ΕΚΑΒ και στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσει και στο μέλλον την προσπάθεια ενίσχυσής του σε υποδομές και μέσα, ώστε να μπορεί να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας σε κάθε έκτακτη περίπτωση στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

 


Σελίδα 4 από 2624
Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο.
Victoria Woodhull,  Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο.
Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο. Μάλλον δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτή της Μπρι ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση