ATTICANEWS.GR

Member Area
ΛΟΓΟΣ-ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ


Αποχαιρετισμός στον Γιάννη Κουνέλλη από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδίας Κονιόρδου εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης
News - ΛΟΓΟΣ-ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 15:10

Αποχαιρετισμός στον Γιάννη Κουνέλλη από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδίας Κονιόρδου εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης

68772

Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στη νεκρώσιμο ακολουθία του εικαστικού Γιάννη Κουνέλλη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην εκκλησία «Σάντα Μαρία Ντελ Πόπολο» της Ρώμης.

Νωρίτερα η Υπουργός είχε συνάντηση με την οικογένεια του καλλιτέχνη όπου μετέφερε τα συλλυπητήρια της στη σύζυγο του εκλιπόντος Μισέλ και τον γιο του Νταμιάνο.

Και οι δύο εξέφρασαν την εκτίμηση και τη συγκίνηση τους για την παρουσία της Υπουργού αλλά και την αναγνώριση του έργου του Γιάννη Κουνέλλη από την Ελληνική Πολιτεία.

Αμέσως μετά την νεκρώσιμη ακολουθία η Λυδία Κονιόρδου έκανε την εξής δήλωση-χαιρετισμό για τον Γιάννη Κουνέλλη:

Ο Γιάννης Κουνέλλης είχε κατακτήσει τη φήμη, την αναγνώριση και την αθανασία εν ζωή, με ένα έργο βαθιά ανθρώπινο, ποιητικό, αρχέτυπο και οικουμενικό. Για τον λόγο αυτό κατάφερε να συγκινήσει ανθρώπους σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης όπου εκτίθενται έργα του. Γιατί δεν υπάρχει μουσείο σύγχρονης τέχνης στον κόσμο που να μην φιλοξενεί έργα του μεγάλου δημιουργού.

Ο Γιάννης Κουνέλλης, νεαρός ακόμη, αφήνει τη φτωχή μεταπολεμική και μετεμφυλιακή Ελλάδα, στα μέσα της δεκαετίας του ’50, για τη δεύτερη πατρίδα του την Ιταλία, που θα αποτελέσει για κείνον ένα γόνιμο και φιλόξενο περιβάλλον για την καλλιτεχνική του ανάπτυξη. Μνήμες και βιώματα από τη λαïκή του καταγωγή και την κλασική παιδεία της ελληνικής κληρονομιάς, εμπλουτισμένα από τη συνάδελφη παράδοση της Ιταλίας, θα τροφοδοτήσουν με ανεξάντλητη έμπνευση το έργο του.

Ηγετική μορφή της Arte Povera, του κινήματος που αναπτύχθηκε σαν αντίδραση στην έκρηξη της καταναλωτικής κοινωνίας, θα βρει στο πλαίσιο αυτού του καλλιτεχνικού ρεύματος έναν ιδανικό τόπο ελευθερίας και δημοκρατίας, που θα του επιτρέψει να αναδείξει το ανεξάντλητο και ευρηματικό ταλέντο του. Το έργο του, ωστόσο, υπερβαίνει τα όρια ενός καλλιτεχνικού ρεύματος. Βαθιά καλλιεργημένος και στοχαστικός, ο Γιάννης Κουνέλλης αντιμετώπιζε την καλλιτεχνική δημιουργία ως χώρο όπου ποίηση, φιλοσοφική σκέψη και εικαστική μορφή είχαν ισότιμο λόγο.

Την αιωνιότητα της μνήμης την κατέκτησες με το έργο σου, Γιάννη Κουνέλλη, τιμώντας και τις δυο πατρίδες σου, την Ελλάδα, με την οποία δεν έκοψες ποτέ τους δεσμούς σου, και την Ιταλία. Καλό σου ταξίδι.

 
Η χαρά της μουσικής στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης │ Ενημερωτική συνάντηση για γονείς, παιδιά & εφήβους
News - ΛΟΓΟΣ-ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 12:08

Αρχίζουν οι εγγραφές σε 3 εκπαιδευτικά εργαστήρια.

resized Paidiko 003

Γονείς, παιδιά και έφηβοι «συναντούν»

τη χαρά της μουσικής στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

resized Paidiko 001

Κοινωνοί της έμπνευσης δραστήριων μαθητών, ανήσυχων εφήβων και δημιουργικών δασκάλων θα έχουν την ευκαιρία να καταστούν οι συμμετέχοντες σε ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση, την οποία διοργανώνει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ενόψει του νέου κύκλου των εκπαιδευτικών εργαστηρίων του.

Εντείνοντας το παιδαγωγικό έργο του, ο πολιτιστικός οργανισμός της Βόρειας Ελλάδας προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται για τις εκπαιδευτικές δράσεις του, να παραστούν σε εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου με δωρεάν είσοδο και, μέσω της συμμετοχής τους, να συναισθανθούν τη λησμονημένη ευφορία της μουσικής δημιουργίας.

Η συνάντηση, η οποία θα αρχίσει στις 13.00, απευθύνεται πρωτίστως σε γονείς και παιδιά, νέους και ενήλικες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα τρία (3) εαρινά εργαστήρια υπό το γενικό, περιεκτικό τίτλο «Η χαρά της μουσικής μέσω της δημιουργίας».

resized Enilikes 001

Αυτοσχεδιαστικές συνθέσεις

Στην αίθουσα του αναγνωστηρίου, στο νέο κτήριο (Μ2) του ΟΜΜΘ, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν αυτοσχεδιαστικές συνθέσεις και πειραματικές δημιουργίες που επινοήθηκαν κατά τον αμέσως προηγούμενο κύκλο των εργαστηρίων, το φθινόπωρο του 2016.

Παράλληλα, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των πρωτότυπων εκπαιδευτικών δράσεων του ΟΜΜΘ και να πληροφορηθούν τις δυνατότητες και τις προοπτικές της βιωματικής εκμάθησης της μουσικής. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που θα ακολουθήσει, οι παριστάμενοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις στους διδάσκοντες και να λάβουν απ΄ αυτούς απαντήσεις για το περιεχόμενο των εργαστηρίων και τις τεχνικές που εφαρμόζονται.

Ενδιαμέσως, όσα παιδιά επιθυμούν μπορούν να λάβουν μέρος σε μουσικό αυτοσχεδιασμό, σε συνεργασία και συντονισμό με τους μαθητές του εργαστηρίου συλλογικής σύνθεσης με τον ειδικό τίτλο «Είμαστε Όλο Αυτιά».

Ο νέος κύκλος των εκπαιδευτικών εργαστηρίων θα εγκαινιαστεί στις 4 Μαρτίου 2017 και θα διαρκέσει τρεις μήνες, έως το τέλος Μαΐου, με κόστος συμμετοχής που κυμαίνεται από 80 € έως 100 € ανά άτομο. Όλες οι δράσεις θα φιλοξενηθούν εντός του Μεγάρου Μουσικής, σε χώρους του κτηρίου Μ1, ενώ ο αριθμός των προσφερόμενων θέσεων είναι περιορισμένος.

 

resized Enilikes 002

Αρχίζουν οι εγγραφές

Οι αιτήσεις εγγραφής αρχίζουν σήμερα, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, και θα διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνον ηλεκτρονικά, μέσω των συνδέσμων που αναφέρονται δίπλα σε κάθε εργαστήριο ως ακολούθως:

  1. «Είμαστε Όλο Αυτιά»: Εκπαιδευτικά projects αυτοσχεδιασμού και συλλογικής σύνθεσης για παιδιά 4-6 ετών & 7-12 ετών.

Ημέρα διεξαγωγής: Κάθε Σάββατο, ώρες 11:30 12:30 για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών (60 λεπτά) ώρες 12:45 14:15 για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών (90 λεπτά).

Σύνδεσμος εγγραφής: https://goo.gl/forms/RMdz0rzjtBbTA0wW2

  1. «Band-ing!»: Μουσικά σύνολα για νέους (13-29 ετών) Συνθέτουμε αυτοσχεδιάζοντας, «πειράζουμε» μουσικές που αγαπάμε, δημιουργούμε.

Ημέρα διεξαγωγής: Κάθε Σάββατο, ώρες 18:30 20:00 (90 λεπτά).

Σύνδεσμος εγγραφής: https://goo.gl/forms/X6geysSA1Mh06nHl1

  1. «Η Μουσική Εν-διάμεσα»: Εργαστήριο διακαλλιτεχνικών πειραματισμών για ενήλικες.
    Ημέρες διεξαγωγής: Κυριακή 05/03, 12/03, 19/03, 02/04, 09/04, ώρες 10:00 14:00 (240 λεπτά).

Σύνδεσμος εγγραφής: https://goo.gl/forms/dxhdJ3q9aFdAhZEJ3

Επιστημονικός σύμβουλος είναι ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, μουσικοπαιδαγωγός και αναπληρωτής καθηγητής Μουσικής Παιδαγωγικής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

resized Enilikes 004

«Με ό,τι πέσει στα χέρια μας…»

«Στα εργαστήριά μας συνθέτουμε και αυτοσχεδιάζουμε με επίκεντρο την καλλιέργεια της προσωπικής έκφρασης. Επιδιώκουμε να ενεργοποιήσουμε τον αυθορμητισμό των ανθρώπων κάθε ηλικίας. Γιατί ο αυθορμητισμός και η ελευθερία – όπως και τα αντίθετα τους, ο αυτοματισμός και η υποταγή – καλλιεργούνται», λέει ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

Ο ίδιος προσθέτει: «Αντί να γαντζωνόμαστε σε ό,τι μας είναι ήδη οικείο, δημιουργούμε αφορμές για πειραματισμό με ό,τι πέσει στα χέρια μας. Έτσι, καθημερινά αντικείμενα γίνονται πηγές απρόσμενων ήχων και η ανακάλυψή τους αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τη σχέση μουσικής και καθημερινής ζωής».

Περισσότερες πληροφορίες και οπτικοακουστικό υλικό για τα τρία (3) εργαστήρια είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (www.tch.gr), στην ενότητα «Εκπαιδευτικά προγράμματα».

PROMO VIDEO:

 

VIDEO:

«Ο Χορός των Σκύλων» (Dance of the Dogs)  [Αυτοσχεδιαστική σύνθεση │ piano & beatbox – flutebox by M. Gerempakanis & N. Diminakis]

resized Enilikes 005

resized IMG 1357

resized Paidiko 002

 

resized Poster

 

 

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 12:20
 
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σε… εργαστήριο μουσικής │ Εκπαιδευτικές δράσεις για όλους
News - ΛΟΓΟΣ-ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 15:19

Εκπαιδευτικές δράσεις για όλες τις ηλικίες.

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σε… εργαστήριο μουσικής.

resized 001 Band-ing M.Gerempakanis

Την ευκαιρία να εξερευνήσουν νέους ήχους και να πειραματιστούν με το συνδυασμό διαφορετικών τεχνών, να επινοήσουν παρτιτούρες δίχως μουσικές νότες, να συμμετάσχουν σε ομαδικά παιχνίδια με αντικείμενα καθημερινής χρήσης και να παραγάγουν τις δικές τους συνθέσεις, για να τις παρουσιάσουν συνέχεια ηχογραφημένες σε φίλους τους, προσφέρει σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Με αφετηρία τον αυθορμητισμό και πεδίο δράσης τη συλλογικότητα, ο πολιτιστικός οργανισμός της Βόρειας Ελλάδας διοργανώνει τρία (3) νέα εκπαιδευτικά εργαστήρια υπό τον τίτλο «Η χαρά της μουσικής μέσω της δημιουργίας», τα οποία απευθύνονται σε όλους, δίχως διάκριση ηλικίας, ανεξαρτήτως εάν έχουν ή όχι γνώσεις μουσικών οργάνων ή θεωρίας της μουσικής.

Ο νέος κύκλος των εκπαιδευτικών εργαστηρίων θα εγκαινιαστεί στις 4 Μαρτίου 2017 και θα διαρκέσει τρεις μήνες, έως το τέλος Μαΐου, με κόστος συμμετοχής που κυμαίνεται από 80 € έως 100 € ανά άτομο. Όλες οι δράσεις θα φιλοξενηθούν εντός του Μεγάρου Μουσικής, σε χώρους του κτηρίου Μ1. Οι αιτήσεις εγγραφής θα διαρκέσουν από τις 15 Φεβρουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου, ενώ ο αριθμός των προσφερόμενων θέσεων είναι περιορισμένος.

resized 002 Band-ing M.Gerempakanis

Άσκηση στην ελευθερία

Οι εκπαιδευτικές δράσεις έχουν σχεδιαστεί με βάση την αντίληψη ότι η μουσική δημιουργία είναι πρωτίστως άσκηση στην ελευθερία. Βασικές αρχές των νέων εργαστηρίων, που αποτελούν συνέχεια αντίστοιχων δράσεων που διεξήχθησαν το φθινόπωρο του 2016, είναι (α) ο διαρκής και ανοιχτός πειραματισμός, (β) η καλλιέργεια της προσωπικής μουσικής φωνής των συμμετεχόντων, (γ) η ανάπτυξη διαλόγου με σύγχρονες, ανοιχτές μορφές μουσικής πράξης.

Επιστημονικός σύμβουλος είναι ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, μουσικοπαιδαγωγός και αναπληρωτής καθηγητής Μουσικής Παιδαγωγικής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

«Εν αρχή ην ο ήχος. Η πρόθεσή μας είναι να παίξουμε και να ακούσουμε μουσική από κοινού, με στόχο να "κτίσουμε" αυτοσχεδιασμούς και συνθέσεις, απλές, αλλά και απρόσμενες», λέει ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

Ο ίδιος προσθέτει: «Η μουσική δεν είναι κάτι που σχετίζεται μόνο με την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου. Αλλά και η εκμάθηση ενός οργάνου δεν είναι κατ΄ ανάγκην αποκομμένη από τη δημιουργική μουσική πράξη. Οι δύο δραστηριότητες μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν. Έτσι, μια σπουδή πιάνου μπορεί να αποτελέσει αφoρμή για ομαδικό αυτοσχεδιασμό.

resized 7 Band-ing M.Gerempakanis 

Ένα έργο που μαθαίνει κάποιος να εκτελεί, μπορεί να καταστεί αφορμή για ευρηματικές ασκήσεις μουσικής αντίληψης και εκτέλεσης. Το μουσικό θέμα που ακούμε σε μια κινηματογραφική ταινία μπορεί να λάβει απρόσμενη μορφή, εάν το δουλέψουμε μαζί με τους δασκάλους και τους συμμαθητές μας. Κι ακόμη, μια εικόνα, μια λέξη, μια κίνηση ή ένα άχρηστο αντικείμενο μπορούν να αποτελέσουν αφορμή και υλικό για την εκτέλεση μουσικής και την παραγωγή δημιουργικής πράξης».

resized Enilikes 001

Ζήτημα κοινωνικής ευθύνης

Για τη φιλοσοφία των εκπαιδευτικών δράσεων η Δάφνη Τραγάκη, εθνομουσικολόγος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΜΜΘ, σημειώνει:

«Σε μια εποχή όπου αμφισβητούνται θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και δημοκρατικές αξίες, η προώθηση της εκδημοκρατισμένης μουσικής εκπαίδευσης αποτελεί για έναν μεγάλο μουσικό οργανισμό, όπως ο ΟΜΜΘ, πρώτιστα ζήτημα κοινωνικής ευθύνης. Δίνοντας προβάδισμα στην κατανόηση της μουσικής ως ένα πεδίο πειραματισμού και κοινωνικής συνέργειας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προάγουμε τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών και δημιουργικών συλλογικοτήτων».

resized Enilikes 002

Αναλυτικότερα, τα εκπαιδευτικά εργαστήρια έχουν ως εξής:

  1. «Είμαστε όλο αυτιά»:

Εκπαιδευτικά projects αυτοσχεδιασμού και συλλογικής σύνθεσης για παιδιά 4-6 ετών & 7-12 ετών.

Υπεύθυνες: Νίκη Μπαραχάνου, πιανίστρια, μουσικοπαιδαγωγός Αγνή Ρόγκα, πιανίστρια, μουσικολόγος μουσικοπαιδαγωγός.

Ημέρα διεξαγωγής: Κάθε Σάββατο, 11:30 12:30 για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών (60 λεπτά) 12:45 14:15 για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών (90 λεπτά)

  1. «Band-ing!»:

Μουσικά σύνολα για νέους (13-29 ετών) Συνθέτουμε αυτοσχεδιάζοντας, «πειράζουμε» μουσικές που αγαπάμε, δημιουργούμε.

Υπεύθυνοι: Μανόλης Γερεμπακάνης, πιανίστας, συνθέτης, μουσικολόγος –μουσικοπαιδαγωγός Νίκος Δημηνάκης, σαξοφωνίστας, μουσικολόγος –μουσικοπαιδαγωγός.

Ημέρα διεξαγωγής: Κάθε Σάββατο, 18:30 20:00 (90 λεπτά).

3. Η μουσική εν-διάμεσα:
Εργαστήριο διακαλλιτεχνικών πειραματισμών για ενήλικες.

Υπεύθυνες: Αλεξάνδρα Καραμούτσιου, βιολίστρια, μουσικολόγος – μουσικοπαιδαγωγός Αναστασία Πέκη, πιανίστρια, μουσικολόγος – μουσικοπαιδαγωγός.

Ειδική σύμβουλος: Δανάη Στεφάνου, επίκουρη καθηγήτρια, Τμήμα Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ.

Ημέρα διεξαγωγής: Κυριακή 05/03, 12/03, 19/03, 02/04, 09/04, 10:00 14:00 (240 λεπτά).

Περισσότερες πληροφορίες, ηλεκτρονικές εγγραφές και οπτικοακουστικό υλικό είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (www.tch.gr), στην ενότητα «Εκπαιδευτικά προγράμματα».

###

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

resized Enilikes 004

resized Enilikes 005

resized Enilikes 006

resized Paidiko 001

resized Paidiko 002

resized Paidiko 003

resized Paidiko 004

 

VIDEO:

  1. «Είμαστε όλο αυτιά»: https://www.youtube.com/watch?v=0Fy4gPpsn3U

  2. *** «Band-ing!»:

https://www.youtube.com/watch?v=DEj0zTuRx7M

  1. Η μουσική εν-διάμεσα:

https://www.youtube.com/watch?v=fEfUcfhfbvw

resized Poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Βάιος Μαργαρίτης | "Χάθηκαν οι Μεγάλοι" | Κατάθεση ψυχής στο λαϊκό τραγούδι!!!
News - ΛΟΓΟΣ-ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 12:08

Βάιος Μαργαρίτης | "Χάθηκαν οι Μεγάλοι" | Κατάθεση ψυχής στο λαϊκό τραγούδι!!!

Βάιος Μαργαρίτης 
-
Χάθηκαν οι Μεγάλοι

Δείτε το clip στο YouTube | 

Με καταγωγή από τη διάσημη μουσική οικογένεια, ο Βάιος Μαργαρίτηςεκπροσωπεί επάξια την «παλαιά σχολή» του λαϊκού τραγουδιού, τιμώντας το με την αυθεντικότητα της προσωπικότητας του και το λαϊκό ηχόχρωμα της φωνής του.
Ο Βάιος Μαργαρίτης ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Sin Music με το τραγούδι «Στου Τσιτσάνη την Ελλάς», σε στίχους και ερμηνεία του ιδίου και μουσική του Δημήτρη Κορδατζή, ένα τραγούδι που κέρδισε τη θέση που του άξιζε κατακτώντας το κοινό που αγαπά το λαϊκό τραγούδι σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα παρουσιάζει το ζεϊμπέκικο «Χάθηκαν οι Μεγάλοι», σε στίχους και μουσική του ιδίου – ένα τραγούδι-κατάθεση ψυχής, γραμμένο με μαράζι και καημό για τις δυσμενείς συνθήκες στις οποίες έχει περιπέσει ο λαός μας ελλείψει αρχών, λεβεντιάς και φιλοσοφημένου τρόπου ζωής.

Ένα τραγούδι που μιλά για το ελληνικό πνεύμα, για τις αξίες και το φιλότιμοτου λαού, και τα βάσανα που υπομένει, το οποίο  ερμηνεύει με όλη την αυθεντικότητα του, και πάνω απ΄ όλα με την λαϊκή ψυχή του, που τιμά την παράδοση του λαϊκού τραγουδιού και της δίνει την βαρύτητα που της αξίζει.

Ο Βάιος Μαργαρίτης, μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της Ελλάδας, θρηνεί τη σημερινή μας κατάσταση, και αναπολεί τις «χρυσές εποχές» της Ελλάδας και τα μεγάλα πνεύματα που πέρασαν από την ιστορία της και ανέδειξαν το ελληνικό πνεύμα παγκοσμίως.

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Βάιος Μαργαρίτης γεννήθηκε στο Πετρωτό Τρικάλων Θεσσαλίας σε μουσική οικογένεια, και είναι ο μικρότερος αδελφός του γνωστού τραγουδιστήΓιώργου Μαργαρίτη. Ασχολείται από μικρή ηλικία με το λαϊκό τραγούδι, έχοντας στα ακούσματα του όλους τους μεγάλους λαϊκούς τραγουδιστές και συνθέτες.

Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική το 1982 και μέχρι σήμερα μετράει οκτώ δίσκους στο ενεργητικό του: Δεν γίνεται Δεν Γίνεται, Φίλοι κι Αγάπες, Τη Θυμάμαι, Βρήκα Τον Έρωτα, Ο Χωρισμένος, Χορέψτε Ελληνικά, Φαρμάκια Και Ξενύχτια, και, τέλος, Έχω Ρεφάρει.

Η συνεργασία του με την Final Touch ξεκίνησε με το single «Στου Τσιτσάνη την Ελλάς» και συνεχίζεται με το ολοκαίνουριο τραγούδι «Χάθηκαν οι Μεγάλοι»

______

 

 


Σελίδα 2 από 586
Τον μεγάλο τραγουδοποιό & ποιητή Διονύση Σαββόπουλο τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Τον μεγάλο τραγουδοποιό & ποιητή Διονύση Σαββόπουλο τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Τον μεγάλο τραγουδοποιό & ποιητή Διονύση Σαββόπουλο τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης. «Ολοκληρώθηκε στο κατάμεστο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση